מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
חברים בתור אחד שכל הזמן היה קונה מחשבים עם מעבדי אינטל אין לי מושג במעבדי AMD והמחשב הבא שלי הולך להיות עם מעבד AMD, עם זאת אין לי מושג במעבדים מסוג זה אז אם מישהו יוכל להסביר או להפנות אותי לאתר שיכול לתת הסבר או כל דבר אחר שאתם חושבים שיכול לעזור יהיה טוב תודה מראש....!!!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מעבד 3.4 GHZ המחיר של Northwood - הוא 700 שקל ושל Prescott הוא 1700 שקל. אני רוצה לעשות O.C למעבד עם קירור BigTyphoon... מה כדאי ?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מתי אמור להגיע המעבד Q9650 לחנויות ???
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לשדרג מחשב עם פנטיום D630 ולוח אם עם צ'יפסט 915: Asus P5GD2-X פרטי השדרוג: מעבד חדש E7200 (ליבה כפולה) וזכרון (יש 1 ג'יגה בבאס 533). פרטים על הלוח כאן: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=540&l1=3&l2=11&l3=24&l4=0 לפי האתר לעיל - הלוח תומך בזכרונות DDR2 בבאס 533. האם אפשר לשדרג לזכרונות בבאס 667? (אין להשיג כמעט זכרונות 533) והאם הם יוכלו לעבוד בכפיפה אחת עם הזכרונות הישנים (533)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! שאלה כללית שמאוד מציקה לי ואני אשמח לקבל עליה תשובה: כשמרכיבים מפרט מחשב באתרים, יש אפשרות לבחור זיכרון של 4 ג'יגה בייט (2X2048) במחיר מסוים, אבל הרבה יותר זול לקנות 2 יחידות של זיכרון אחד בגודל 2048 מגה בייט. אז למה שמישהו יקנה את ה"ערכה" של השניים כאלה ולא פשוט יקנה אחד ויסמן 2 יחידות? לדוגמה: SKYPC מציעים זיכרון MUSHKIN במחיר של 119 ש"ח יחידה אחת של 2048 מגה בייט. אבל אם אתה רוצה לקנות 2048X2 אז זה עולה 291 (הכי זול) עכשיו ברור שהרבה יותר משתלם לקנות 2 יחידות שכל אחת עולה 119 כי אז המחיר הוא 238 ש"ל ואתה מקבל את אותו הדבר ב-ד-י-ו-ק בפחות 60 שקלים!!
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
OK *חזרתי לפורומים לאחר יותר משנה שלא הייתי כאן.... Sniff* אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי עם קניה של לוח אם חדש הלוח הוא למעבד XP2000 וכנראה שגם תבוא איתו איזו קניה של 512 DDR- 400MHZ עכשיו... אני רוצה : SATA ועדיף צ'יפ של כרטיס קול משולב של Nvidia הבנתי שזה חביב ++ תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף אני מרכיב לעצמי מחשב טוב, מה שכבר בנמצא זה: intel E6600 XFX 8800 GTS Corsair 2x1GB xms2 (800MHz) אני רק לא מצליח להחליט איזה לוח לקנות: אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד טוב גם עוד שנה ומשהו ככה שאני בונה על SLI ככה שאני חייב צ'יפסט של NVIDIA אבל אני גם רוצה לוח שייתן אפשרויות אוברקלוק טובות הבעיה היא שהלוחות עם ה 680I החדשים פשוט יקרים בטירוף! יש המלצות ללוח שייתן לי תמיכה בSLI אבל גם FSB של איזה 380 וגם מחיר שפוי ?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם intel pentium 4 3.0 ghz, אני רוצה להחליף את הלוח אם לאחד מהלוחות החדשים, (כי אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ואני צריך כניסות, וחבל לי לקנות כרטיס קול, אני מעדיף להחליף את הלוח אם ועוד כמה חודשים להחליף את גם את המעבד והכרטיס מסך) האם הם יתאימו למעבד הנ"ל וכן לכרטיס מסך שלי ati readon 9600? תודה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני על סף קניית מחשב חדש ואני רוצה לשאול מספר דברים: שמעתי שבקרוב מאוד יוצאים מעבדי ה- 45NM של אינטל, האם הם באמת משפרים את הביצועים ושווה לי לחכות כמה חודשים בגללם? - וכמה בערך הם אמורים לעלות כשהם ייצאו? והדבר השני הוא ה- DDR3. אני רוצה לקנות מחשב שייחזיק מעמד בצורה טובה משהו כמו 3 שנים, אבל כמובן אני לא יכול להתעלם מזה שיצאו זכרונות DDR3. השאלה שלי היא, האם כדאי לי לקנות לוח אם שתומך ב- DDR3 ולשדרג בשלב מאוחר יותר, או לחכות כמה זמן עד שהמחירי ה-DDR3 יירדו כדי שאוכל לקנות אותם. בכל אופן, אם אני לא אקנה DDR3 התכנון שלי הוא לקנות DDR2 1066 Mhz, האם ה-DDR3 הוא כ"כ מהיר וחזק יותר מה-DDR2 1066? אני מבקש את חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
הייתי מעוניין לדעת אם המחשב, (הרכיבים בפנים.) פולט המון קרינה, כי אמרו לי שלא טוב לקחת מארז שקוף, כי המעבד והלוח שלי יפלטו קרינה עבר למארז השקוף.. עם יש קרנה אפשר לדעת עד כמה זה גרוע, תודה.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
במידה ותיהיה לי אפשרות, זה משתלם ושווה ? אני מקבל רק 5300 עם הזכרון הזה על באס 200 . זה ציון של ג'נרי
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחדש חדש בקרוב בסכום של בערך 8000 ש"ח כולל מסך LCD 17 אני עכשיו מתלבט ויש לי כמה שאלות בהתחלה החומרה המרכזית שרציתי היא AMD DUAL CORE 3800 + nvida 7600gt עכשיו אמורים לצאת גם AM2 וגם קונרו אז יש לי כמה שאלות: מה יהיה ההבדל בביצועים/מחיר בין ה dual core 3800 של עכשיו לזה עם הסוקט והאם זה שווה את ההשקעה במחיר והאם כדאי לחכות לקונרו ומה יהיה המחיר של מעבד קונרו שנותנן ביצועים בסגנון של dual core 3800 פחות או יותר והאם קונרו הוא dual core תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של חברת גיגהבייט דגם GA-8I945PL-G באתר של החברה כתוב: Supported RAM speeds 533 MHz 400 MHz וגם Supports dual channel DDR II 533/400 DIMM האם זה אומר שהלוח אם לא יעבוד אם אתקין זיכרון נגיד במהירות 667?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שמעתי מאיפה שהו שישנה בעיית תאימות עם שבבי INTEL 975X כאשר עובדים עם 4GB זיכרון בתדר 800MHZ האם מישהו כאן מכיר משהו כזה ? בכל מקרה מה עדיך למשחקים זכרונות 800MHZ או 667 ? אני לא מתכוון לאוברקלוק. תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ערב טוב. הלך לי הלוח הישן - אז הגיע הזמן לחדש, הבעיה היא שהמארז שלי הוא MINI ATX אז מבקש המלצות ללוח שיתאים אבל שיהיה גם עם יכולות ל O.C *המעבד: Intel Pentium D 805 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טוב, אני מתכוון לשדרג את המחשב, אז אני צריך מידע על כמה מעבדים, בעיקר מה המכפלה שלהם ומה מהירות הבאס שלהם: 2.4C, 2.6C, 2.8C, 3.0C, 3.2C ויש לי שאלה, שקשורה יותר לאוברקלוקינג אבל חבל לפתוח עוד ת'רד - מה זה מחלק (1:1)? אני יודע שזה קשור איכשהו לזכרונות. אני חושב שזה הזיכרון שמושפע מהבאס, לא? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה בנועה מחשבים יש זכרונות gskill 800mhz ddr2 יש סטיק של 1 ג'יגה וסטיק של 2 ג'יגה עכשיו השאלה שלי האם כדי לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה ולעבוד על דואל צ'אנל או לקנות סטיק אחד של 2 ג'יגה למקרה שבעתיד אני ירצה לקנות עוד סטיק כזה שאני ירצה 4 ג'יגה בדואל צ'אנל מה אתם אומרים? אם יש אפשרות לעשות דואל צ'אנל גם עם 4 סטיקים? כאילו דואל צ'אנל לכל זוג? הלוח המדובר 975x החדש של dfi מעבד conroe E6300 תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
נשבר לי התופסן הלבן שיש בד"כ בסלוט של כרטיס המסך מאחורה שמשמש לנעול את הכרטיס מאחורה. האם זה קריטי ?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
במזל טוב הם יוצאים, השאלה שלי היא אם הם נשארים בסוקט 775 או כמו לפי האתר של אינטל הם עוברים לסוקט אחר LGA771??? לא ראיתי בכלל לוחות באתרים של ג'יגהבייט ושל אסוס או התייחסות לסוקט כזה. האם זה שאין עוד לוחות לזה או שזה טעות באתר של אינטל? אני ממש מקווה שזה טעות כי כבר התכוונתי לקנות מחשב לפני חודש ובחרתי לוח מצויין 775 אבל דחיתי את זה ששמעתי שה-45nm כבר יוצא ולא בא לי לחפש שוב. ואם גם בארץ הם יהיו זמינים בקרוב או שזה יגיע בשלב יותר מאוחר? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה להסוסיף למה שיש לי עכשיו עוד גיגה כך שיהיה לי 4X512... הזיכרון שאני אוסיף הוא יהיה לפחות באותה רמה כמו שלי...לאוברקלוק...להגיע למהשו כמו 500 עם תיזמונים 2.5-4-4-8 1T... קיצור עכשיו יש לי מעבד סמפרון...ואני עובר ל3800 (עדיין אני נשאר ב939)... אני רוצה לדעת אם צריך להיות לי ירידה בביצועים??.(האם הזיכרון עובר אוטומטית ל2T?)... ואם הכל ילך כמו שאני רוצה אני מביא זיכרון מחול....2 סטיקים ל גיגה..PDP PDC2G4000ELK הם בסדר??.איזה צ'יפים??
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי EPOX 8KDA3+ עם שתי זיכרונות 512 DDR עכשיו נשאר לי מהמחשב הקודם זיכרון 512 SDDR האם כדאי לי להוסיך אותו או שהוא רק יוריד לי את היכולות של המחשב?
-
- 13 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי לקוח על. כך אני קורא למי שלא צריך מחשב מזכירה. בעייה: הוא עובד עם כל תוכנות התלת מימד המובילות בשוק כולל CAD למיניהם, 3DSMAX ועוד מיליון נוספות לעיצוב תלת מימדי. כבר הבנו שהוא צריך QUADRO אבל השאלה שלו היא: השאלה: "מכל הנתונים שקראתי מהחברה ברור כי יש השפעת תוכנה ודרייברים על אופן התצוגה הסטטית ותצוגת הרינדור. של הQUADRO. מי אחראי על הטיפול בנפח הנתונים הגבוה של הרינדור + העבודה הגרפית השוטפת? איך מצמצמים את זמן הרנדור? רינדור של שעה זו בעייה בעבודה!!! מדובר ביצוע 9 פעולות ביום עבודה רגיל...". (יש לו כרגע 6600GT ו P4 3.0) מה תפקידו של כל חלק במחשב על העיבוד ? יש איזה אתר טוב שמסביר את זה שמישהו מכיר או יכול להסביר לבדו במקצועיות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
עבדתי על המחשב הזה... Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard =512 X2 DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory קידדתי סרטים עם המערכת הזאת... לקח לי בערך קידוד של סרט ממוצע של שעה וחצי > כ 40 דקות אני רוצה להזמין מחשב ורציתי לדעת אם אני יקנה 1G DDR=512X2 זה ישנה תזמן של הקידוד ...בהרבה..?.. ואם אני יקח מעבד AMD.. שבערך תואם במחיר ובמהירות עבודה.. עם 512 ..זה יתן אותם ביצועים.. כי 40 דקות לסרט זה מספיק טוב בשבילי (עם המחשב שבחתימה שלי לוקח לי 10 שעות שזה הבדל ענק חח ..)
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-