עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by send,

אני מעוניין לרכוש 2 סטיקים של 2GB זיכרון, ואני מתלבט בין 800MHz לבין 1,066MHz. מאחר והבאס של המעבד הוא 1333MHz, ואני יודע שכדי לקבל את המהירות האפקטיבית של הזיכרון בדר"כ מכפילים פי 2, רציתי לדעת האם הוא ינצל בכלל את התדר הגבוה מביניהם, או שממש לא, ואז ההשקעה ב-1066, שהיא מן הסתם יקרה יותר, תהיה בכלל לא כדאית?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. אני רואה השוואת מולטיסטינג ומשחקים ואני רואה שפנטיום 4 פרסוקט 3.2 (32 ביט) קרוב מאוד ל כפול ליבה של אטלון 3800 למה זה ככה?הם משתמשים בווינדוס 32 ?ואם הם ישתמשו ב64 יהיה הבדל גדול?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by T-Flash,

שלום כבר הרבה זמן אני לא יכול להבין את המספור של INTEL למעבדים שלהם... אני מתכוון ל 620, 820 , 920 וכו'... מה אלא? תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. היי, צריך עזרה עם לוח התומך בשני סוגי הזיכרונות תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. שלום אני מתלבט בין שני לוחות אם למערכת ה HTPC שלי: שני הלוחות מבוססים על הציפסט החדש של אינטל G33 GIGABYTE GA-G33M-DS2R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2534&ModelName=GA-G33M-DS2R או ASUS P5K-VM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=1

• 10 תגובות
    • 625 צפיות
  6. אבא שלי לוחץ אלי הוא רוצה מחשב אני מתכנן לתת לו את המחשב הישן שלי הוא לא צריך יותר מזה האם שווה לקנות עכשיו מחשב מבוסס am2 אם מעבד sepmron 3000 ולקנות מעבד k8l מתי שהוא יצא ? הsepmron יעבור oc רצחני קירור היא לא בעיה עכשיו חישבתי מחשב בערך כמו שאני רוצה לקנות הוא יעלה לי 4k+- ואת המחשב שיש לי עכשיו אני נותן לאחי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  7. שלום, אלו זכרונות ומעבד אתם ממליצים לי לקנות ? אני צריך זכרונות של 4gb. כדי לי לשפר למעבד i3 ? אני צריך מחשב למשחקים בעיקר מפרט נוכחי: מעבד: core 2 duo e6600 זכרונות: לא זוכר דגם ספציפי אבל יש לי 1.5 gb בסה"כ כרטיס מסך: ati 5770 מבחינת תקציב עדיף כמה שיותר נמוך אבל לא זבל.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. Started by R L,

יש לי Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y120L0 120GB Ultra ATA/133 7200RPM Hard Drive w/Fluid Dynamic Bearing Motors Chaintech 9CJS ZENITH Asus GeForce FX5900 ULTRA Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP, Model "V9950U/TD" זכרונות אין לי מעבד אני מבולבל מה זה 2MB קאש L3? נ.ב. קישורים, מחירים ושמות מלאים זה סבבה

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת אם לקחת זכרון של סמסונג או של חברה אחרת ועם כן אז איזה חברה כי בזכרונות אני לא מבין טוב אבל שהמיר יהיה במחיר של סמסונג תודה

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  10. אז ככה יש לי את הלוח אם הנ"ל (Intel Westchester DG965WH) קניתי תמחשב לפני שנה וחצי בערך אז אמרו לי שהלוח הזה תומך בSLI היום לא יודע למה בדקתי את זה ולא ניתקלתי בשום דבר שקשור לSLI על הלוח הזה וקראתי פה איפה שהוא שרק הלוחות של NVIDIA תומכים בSLI האם זה נכון? זה דחוף ביותר תודה מראש לעוזרים (יש לי סיבה טובה לישאול את זה גם אחרי שנה וחצי לא משנה כאן כרגע)

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by pavelr,

מה ההבדל העיקרי בין הלוחות שבכותרת, והאם הוא משמעותי עבור מערכת רגילה (לא SLI)? איזה לוח יותר כדאי מבחינת עלות/ביצועים? יש לציין שאני מעוניין לקנות מ-skypc ואין להם מבחר גדול של לוחות, וגם בבקשה לא להתחכם יותר מדי ולהציע לוחות ב-700 ש"ח רק בגלל המותג.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. Started by amit22,

איך עושים oc לזכרונות ?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by ~The_Sultan~,

לפני שאני בכלל מתחיל את האשכול - קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם 2GB RAM, כדאי לי לקנות לו עכשיו עוד זיכרון? המחשב הינו למשחקים ואינטרנט. אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון עד 300 ש"ח ללא חריגות? הזיכרונות שיש לי עכשיו: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 + HEAT SINK - T667UB1G_I תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by THL,

תבדוק ב- http://www.tomshardware.com/ אתר מעולה שעושה השוואות בין כל סוגי החומרה ודרך אגב לא בדקתי ספציפית את הלוחות שהזכרת אבל ברוב אתרי החומרה GIGABYTE מובילים בחלק ניכר ממבחני הביצועים (אם לא ברובם)

15. שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם הנתונים הבאים: motherboard: Intel 945p chipset MS-7176 Memory: 1G RAM CPU: Intel Pentium 4 3.2 Mhz ברצוני לשדרג אותו ולהוסיף לו זיכרון. השאלה שלי היא: האם קיים הבדל מבחינת ביצועים בין אם אני אוסיף 1G לבין אם אני אוסיף 2G והדגש הוא האם ביצועי המעבד יהיו זהים/יותר טובים במקרים הנ"ל? כלומר האם אני מנצל עד תום את ביצועי המעבד (האם זה יהיה אפקטיבי עם 2G) עם תוספת של 1G ואז עוד תוספת של 1G מיותרת?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by wolly,

אחרי הרבה דיונים בפורום, בעזרתכם החלטתי על זיכרון OCZ אבל אין להם במלאי את הדגם שהמלצתם לי. מה שיש להם זה : OCZ PC-3200 DDR 512MB DUAL CHANNEL PREMIER SERIES - אני קונה 2 של 512 http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Premier+Dual+Channel למדתי בפורום שהזכרונות הטובים הם C 2 ואלה שרוצים לשים לי במחשב לא. המחשב הוא עבור עריכה ודיאו וגרפיקה והלוח הוא Asus P4C -E - DeLuxe האם כדאי ללכת על זיכרונות האלה (רק שלא יהו הצעות על דברים שאין במלאי. יש אפשרות כנראה גם ל-GeIL DDR 512MB 3200 400mhz Golden Dragon Value (אבל הם לא מופיעים באתר של ASUS כמתאימים) ;D האם יש התאמת הזכרונות שמציעם לי ללוח ואוכל להוציא מקסימום מהלוח והזיכרונות

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  17. כמו שכתבתי אני רוצה לקנות במחשב החדש שלי את הזכרונות החדשים PC-4000 500Mhz אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות.........אז בבקשה אם מישהו מבין בזה אז שימליץ לי על איזה חברה ללכת. לפי מה שקראתי במדריך הזה שיש בעמוד הראשי של האתר הבנתי שכדאי לי לקנות את הזכרון של A-Data, אבל בכל זאת אני רוצה אמלצות מכם. נ.ב אני רוצה לקנות 256X2 Dual Chanel תודה מראש לכל העוזרים!

18. ב"ה שלום חברים נתקלתי בסוג זכרונות שאני אישית לא מכיר כל כך EUDAR Princeton USA על הזכרונות של Princeton USA מקבלים 15 שנות אחריות ועל של EUDAR לכל החיים מה שנשמע קצת תמוהה הם משווקים בארץ על ידי היבואן הזה אסקלר אז מישהו מכיר ? שמע ? יודע ? ממליץ ? לא ממליץ ? :s05:

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  19. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש והמעבד זה הרכיב היחידים שאני לא סגור עליו אני יודע שכדי לי ללכת על 4 ליבות אבל אני לא יודע על איזה כדי יותר ביחס של מחיר לתמורה מצד אחד יש את הפשוט שזה Q6600 שעולה כ 1000 שקל ואני יודע שיש עליו ביקורות לא רעות. ומצד שני את Q9550 שעולה 1450 בערך ונחשב למעבד הכי חזק היום בשוק בתווך המחירים האלה (לא כולל EX או I7) או שללכת על משהו באמצע כמו Q9400.... או שבכלל כדי לקחת את E8XXX למרות שהוא 2 ליבות.??

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by Lama,

אני מחפש שילוש חזק וטוב ואופטימלי בשביל כרטיס radeon pro 128 mb. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אני גם רוצה זכרון דיי טוב (512?) אם תוכלו לתת לי פה הצעות אני אשמח מאוד לא משנה לי אם AMD או INTEL למרות שיש טיפה עדיפות ל AMD (אינטל היו נפילה ענקית פעם אחרונה). נ.ב. אם נשאר כסף תמיד כדאי להשקיע במארז חדש לא?

21. המעבד מרובע הליבות שהחלפתי בא עם גוף קירור מקורי של אינטל. וכפי שציינו כאן, הוא מתחמם מאוד. המחשב יושב בחדר יחסית ממוזג ויש לו אזור אוורור מספיק מסביב. בבדיקה של הטמפרטורה במאמץ על התוכנות שאני עובד - 3DS MAX - בד"כ רנדורים ארוכים של 10-20 שעות. איך שהמחשב מגיע לרנדורים הטמפרטורה של כל 4 הליבות קופצות מ 56-57 מעלות ל- 71-72 מעלות בממוצע. השאלה שלי האם הטמפרטורה הזו של המעבד מרובע הליבה הזה סבירה לאורך זמן גם במאמץ ארוך של מספר שעות? או לשם שמירה על חיי המעבד כדאי להחליף את גוף הקירור? האם יש לינק לטמפרטורה מומלצת למעבד זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by see4,

מישהו יודע מה הם התזמונים של הזכרונות האלה שמוכרים ב KSP והאם הם נחשבים לטובים למען OC ....

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by D@nny,

שלום במקום 1800 מגה הרץ, מופיעים רק 1100... מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. אני רוצה לקנות לוח מקצועי או לפחות נורמלי יש לי הגבלה של תקציב עד 700 ש"ח בעיקרון קניתי כבר לוח של אסוס מדגם: A7V600 אבל אני רוצה משהוא יותר מקצועי אז תוכלו לומר לי כמה אמור לעלות לי שידרוג מהלוח הזה ללוח מקצועי בשווי 700 ש"ח יש לי מעבד AMD 2400 ואני רוצה שיהיה ללוח גם יציאת חיבור SETA (לא בטוח שכתבתי נכון) ודבר אחרון לבינתיים כמה יעלה לי שידרוג מהמעבד שיש לי עכשיו למעבד של 3200 מהירות תודה

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  25. יצא כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים