עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם הזמנתי היום מחשב חדש וכשהגעתי הביתה התעוררו בי שתי שאלות: 1) ראיתי באתר של DFI את הלוח אם שקניתי ULTRA D עם המון פיצרים כולל כבלים עגולים וכו'. כאשר מרכיבים את המחשב אני מקבל את כול הפיתרים מורכבים נכון? (לא עוקצים בדברים האלה אני מקווה) 2) הזמנתי שני סטיקים של 512 של PQI ב DUAL CHANNEL CAS3 האם הזכרונות הללו איכותיים או שעלי למהר וביום ראשון לבקש שיחלפו למשהו אחר (סכום שברצוני להשקיע 600 +-)? 3) האם ARTIC COOLER SILENCER 64 הוא יחידת קירור טובה או להחליפה בגוף אחר? (שוב אני לא OC אבל מחפש יחידה טובה בסביבות ה 60 ש"ח) תודה רבה ושבת שלום לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by yonatan112233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4850 שתומך ב-PCIe2.0.... יהיה הבדל משמעותי בביצועי הכרטיס בין לוח אם עם חיבור PCIe1.1 לבין לוח עם חיבור PCIe2.0 (ששווה תוספת של (100-150 ש"ח)???

3. Started by stalbetman,

לוח אם של asus p4p533 זה לוח אם טוב? ומה אתם אומרים על הסוג זכרונות ld או lg?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. יש לי בעיה בזיכרון בMEMTEST מציג שגאות במחשב הזה יש 256 MB של SAMSUNG אבל לא רשום אליו איזה DDR זה הלוח זה של GIGABITY GA_8SRX http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1338 המעבד intel 1.6 ghz CPU Alias Northwood, A80532 באתר של GIGA רשום שלוח תומך בddr200/266/333 בCPUZ לא מזהה את מהירות של זיכרון וגם לא בEVERST רק את התיזמונים הם 2.5-3-3-6 איזה כדאי לקנות והאם כדאי לקנות 1 של 500 או 2של 256? [br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 13:52:44 או קיי הצלחתי למצוא באתר של SAMSUNGזה DDR266 אז השאלה האם כדאי לקנות 333DDR או גם 266 ו2X256 או 1X512? תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  5. חיפשתי בפורום הזה את התשובה אך לא מצאתי.... יש לי עכשיו זכרונות KINGSTON 256X2 DC במחשב, ואני מוסיף זוג זכרונות של PQI 512X2 DC, השאלה שלי האם הזכרונות יתפקדו כ 1500MB, או שתהיה ירידה בגלל שהכרטיסים לא באותו הנפח???

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by holly man,

שלום לכולם! מה דעתכם על הלוח הזה?? הוא שווה משהו?? ??? http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by ProRules,

מישהו יודע מה תיהיה הסידרה החדשה של מעבדים אבל של INTEL? תודה!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

מבחינת הכל רק לא מבחינה כספית. =] תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שיצאו ב22.7 , כלומר מהירות אפיק 1333MHZ. וגם לא יזיק תמיכה במרובעי ליבה. שימו לב - כ.מסך מובנה חובה!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. אותו זיכרון. DDR2 667 CL3! רק הNCP עם 10 שנות אחריות במקום הGEIL שבא עם 3.. מה יותר טוב? מבחינת ביצועים גם..

11. היי. אז ככה. נכנסתי לזיגזג, ראיתי שני מעבדים שונים בעלי אותם יכולות : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 ו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3249 ככה, בראשון כתוב שזה עם גוף קירור של AMD והוא עולה יותר . בשני אין גוף קירור והאחריות היא לשנה אחת . הבעיה: ב KSP יש את אותו מעבד amd athlon64b 3000+ venice במחיר שדומה למחיר של זה שמופיע בזיגזג בלי הגוף קירור (קצת פחות מ800) . אז זה אומר שמה שיש בKSP זה אותו אחד?, ז"א לא מקורר ? וכמה זמן אחריות יש בKSP על המעבד ? ובכלל, מה עדיף לקנות וכמה קריטי זה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by BubbaJ,

בקרוב אני קונה iPod , ורציתי לדעת אם הלוח אם שלי תומך פיירויר , או שאני צריך לקנות מתאם של USB?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. דרישות נוספות: כרטיס קול 5.1, LAN. אין צורך בכרטיס מסך מובנה. חשוב שהיציבות והתאימות שלו יהיו מושלמות, ושלא יהיו לו מאוורר צ'יפסט מרעיש. אין שום צורך ביכולות אוברקלוק. תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  14. שלום לכם. אני בונה בימים אלה WORKSTATION לצרכים מסויימים. בחרתי לוח של חברת SUPERMICRO דגם X8DAL-I שבו יש שתי תושבות 1366 למעבדי קסאון E5XXX. יש לי התלבטות מאוד גדולה, אני צריך לבחור גופי קירור שישבו אחד ליד השני בהתאמה ! בלי פיקשושים. מדובר על שתי תושבות שיושבות בצורה מאוד צפופה אחת ליד השניה, ולכן הרעיון שלי הוא לחפש גוף קירור בעל פרופיל צר ודק ! עם נפח כלפי מעלה ! (תצורת TOWER בעלת פרופיל (גיזרה) נמוך/ה) אני מצרף תמונה של הלוח, אנא תנו המלצותיכם, דעתכם, אשמח לכל פידבק אפשרי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. שלום לכולם , אני בקרוב רוצה לשדרג את המחשב שלי הקיים . אני קונה רק שילוש ואחרי שנים רבות ונאמנות יש לאמר עם INTEL החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה AMD . יש לי אליכם כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה את השילוש שבוע הבא. 1 ) הגיע ל KSP מעבד 3400 בסוקט 939 שעולה 2490 ש"ח. הלוח היחידי שאפשר להתאים לו כרגע ב KSP הוא ABIT AV-8 . רציתי לדעת איך לדעתכם השילוב הזה ? האם הלוח יהיה בסדר או שכדאי לחכות עוד קצת ללוח אחר או לחילופין לקנות לוח בחנות אחרת.. 2 ) ההפרש בין המעבד הנ"ל לבין 3200 בסוקט 754 הוא 900 ש"ח. האם זה מצדיק את ההשקעה ? 3) איזה זיכרונות כדאי לי לקנות עבור המחשב ? DDR500 או שזה לא יתן לי הרבה ואפשר להסתפק ב 400 או 433 ? תודה לעוזרים. עריכה - לפי מה שאני מבין KSP התבלבלו כיוון…

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by jabbahutt,

שלום לכולם, יש לי לוח אם A8N-SLI Premium (מהירות זיכרון 400MHZ), רציתי לדעת, אם שמים זכרונות מהירים יותר, האם זה יגרום נזק ללוח האם (או למחשב)? תודה, נמרוד

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by Hack4ev3r,

שלום אנשים יקרים, אני מעוניין לדעת עם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הלוח הזה במחיר לא מופקע(600 שקל) זה לוח 478 עם כרטיס מסך מובנה GMA900 או לחלופין אם למישהו יש את הלוח הזה והוא רוצה להחליף בעד ASUS P4S800D ואני יוסיף לו סטיק של ראם 256 או\ו הארדיסק 10גיגה תודה מראש, טומי.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by shay_77,

איזה מעבד סמפרון יותר טוב: 1-סוקט AM2 2-סוקט 754 המחשב מיועד לאינטרנט,אופיס,וסרטים.לא למשחקים ולא לאוברוקולק.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by shainov,

שלום לכולם... רציתי לדעת איך הזכרונות האלו של חברת G.SKILL שהם חברה מאוד מכובדת פשוט האם התזמונים טובים ..כרגע יושב לי במחשב זכרונות של סמסונג עם צלע קירור של TT בDC מהירות 667 ורציתי להרחיב את הזכרון גם מבחינת המחיר השטותי של 1000 ש"ח וגם לעתיד שאני לא יהיה מוגבל עקב קבלת כרטיס מסך חדש. HIS 1950PRO ICEQ3 256 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 האם הזכרונות טובים?והאם אני צריך לשדרג או לסחוב כמה חודשים טובים עם המערכת שבמפרט? שאלה נוספת האם אפשרי לקחת זכרונות של 800MHZ כבר ואז אוטומטית הלוח אם שלי(P5ND2-SLI )מגביל אותם ל667 ואז שאני ישדרג לוח הוא יחזור ל800..האם זה אפשרי ולא יפגע לי במהירות של הזכרונות..(האם הם יעבדו כמו אותם הזכרונות ב667 רגיל או …

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by LRa,

שלום, יש לי שני זכרונות של 512 זהים במהירות של 500MHZ. הם עובדים dual-ddr. ברצוני לשים עוד זכרון של 512 המהירות של .400MHZ האם זה יהווה שיפור משמעותי למהירות המחשב? או שמא זה אף עלול לפגוע מהירות? נ.ב. יש מצב שלוח האם שלי תומך מהירות מקסימלית של 400MHZ. האם זה ישנה את התשובה? תודה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by morientes,

שלום לכולם ! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD ההתלבטות שלי היא בין 939 ל 754 הבנתי שהמעבדים החדשים פחות מהירים ,אבל מצד שני ראיתי שממליצים עליהם. מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר בבאלגן תודה מראש כולם

22. Started by bsphere,

החלטתי לקנות את הלוח הנ"ל וגם הזמנתי מהחנות, היום מישהו שלח לי פה הודעה ורשם לי סיפורי זוועה עליו. האם מישהו נתקל איתו בבעיות מיוחדות ? הבחור ממש הפחיד אותי ואני ממש לא רוצה להסתכן עם לוח לא יציב ובעייתי. דיברתי עם החנות לגבי הזמנת משהו אחר, נדלקתי על ה ASUS P5B-E החדש שבאותו מחיר של ה DS4 אבל כמובן לא במלאי אצל היבואן, זמן הגעה לא כזה ידוע. יש את ה DS3 ו P5B הרגיל. אני צריך חוות דעת מניסיון על ה DS4, אני ממש מפחד לקנות אותו אחרי מה שסיפרו לי. מה כן הייתם ממליצים לי לקנות (OC בסיסי, רק העלאת הבאס ל 333 ואת מהירות E6600 ל 3000). צריך תשובה די מהירה כי החנות מחכה לתשובה מה לעשות עם ההזמנה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by AMD-GUY,

חשבתי במקום לקנות מחשב חדש לגמרי בשביל PCI-E אני אחליף רק את הלוח אם ואקנה כרטיס מסך וזהו... אז יש כזה לוח? כמובן ל- DDR1..

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  24. האם ניתן לשנות בלוח הזה את המכפלה במידה והמעבד עם מכפלה פתוחה? הכוונה לביוס המקורי של הלוח. אם לא אז עם איזה ביוס כן אפשר (אם בכלל). תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. יש לי אפשרות להשיג את הזכרונות הנ"ל ב-400 ש"ח לשני מקלות של 4GB, לא עושה OC האם הם עדיפים מה-MUSHKIN שנמכרים ב350?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים