עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כמו בכותרת.. תודה.

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by Falcon4g3,

היי, ברשותי לוח ABIT NF-7 Nforce2 שכידוע לי מצוי בו USB 2.0 , כאשר אני מחבר כונן נייד שתומך ב-USB 2.0 ואמור להעביר סרט של 700 מגה בפחות מ-5 דקות, לוקח לי בסביבות הרבע שעה. במחשב נייד אשר בו קיים USB 2.0 , העברת הסרט אורכבת כ-3 דקות. רציתי לדעת למה ה-USB שלי אינו מתפקד כ-USB 2.0 וכיצד ניתן לסדר בעיה זו. תודה מראש.

3. בכמה מחשב ב מהיר יותר ממחשב א?? מחשב א: לוח GIGABYE 7ZXE מעבד DURON 1300 זכרון 256 SDRAM כרטיס מ GFORCE 2 64 MEGA מחשב ב: לוח GIGABYTE 7VM400M מעבד AMD 2600 זכרון 256 DDR ? כרטיס מסך INTEGRATE GFORCE 128 האם ניתן לדייק ? תודה רבה לעוזרים נעם

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. יש לי (בין השאר...) מחשב עם לוח Totem TM-P2BX (עם PCB מגירסה 2.2) ומעבד PIII-450. ניסיתי לשדרג את המעבד ל-PIII-550 אבל המחשב לא עולה וב-LED על הלוח מופיע 96 או 98. קשה לדעת מה המספר המדוייק בגלל שהספרה הימנית נראית כך: _ ם במקום האות ם' תנסו לדמיין ריבוע תחתון של LED. החברה הזאת כבר לא קיימת, כך שאין שקשה עד בלתי-אפשרי למצוא עדכון ביוס. אולי אפשר להשתמש בביוס גנרי? יש בכלל דבר כזה? אשמח לשמוע רעיונות אחרים

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. Started by qwe,

אני כל הזמן רואה כל מיני מושגים בזכרונות ורציתי לדעת מה ההבדלים ומה זה נותן. מה זה זכרונות High-End מה זה Low Latency Memory מה זה VALUE מה זה ULTRA וכו'

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by beauty_hk,

Hi, I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. אני מחפש לוח אם לAMD ברטון 2500. חשוב שיהיה עלוי את מירב הפיצ'רים ושיהיה עם אפשרות לOC. מחיר עד 1000 ש"ח. תודה. ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by Peri228,

כמו שהכותרת אומרת , בלי להתחשב במחיר , איזה לוח יותר טוב ? ועוד שאלה קטנה - מזה תזמונים של זכרונות ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by neil4,

איך אני יודע איזה זיכרון יש לי בלי לפתוח את המחשב ?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by laredo,

אני ממש לפני קנייה ועדין לא ברור לי מה עדיף. AMD 64 3200 עם 1G פנימי או אינטל פנטיום 4 3.0

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by OmerS,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין ATHLON XP 2600 ל - 2800.. יש הבדל ניכר בביצועים? (ההפרש ביניהם הוא 140 ש"ח) מה אתם אומרים? על מה כדאי ללכת?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  12. רציתי לדעת איך אני משנה את היחס ל 1:1? כי מה שאני רואה זה :auto 3:3 4:4 5:5 6:6 אם אני זוכר נכון , 1:1 לא נמצא שם. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  13. שלום יש לי לוח של אסוס P9X79 מעבד I7 3930K וזכרונות של CORSAIR VENGEANCE 32 GB ניסתי לעשות בדיקה של MEMTEST והופיעו לי הרבה שגיאות השאלה היא האם הבדיקה הנ"ל עדיין רלווניטית לזכרונות האלו והאם יכול להיות שזה בגלל אוברקלוק שעשיתי למעבד והאם זה יכול להיות קשור למיקום של הכרטיס או לבעיה בלוח

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by bneli,

הזמנתי מאייבי ביוס ללוח שלי (asrock fatal1ty p67 professional ) מתוך מחשבה שאם איי פעם התקלקל לי הביוס אז לא ימות לי הלוח (עכשיו קל למצוא אותם אחרי כמה שנים זה בטח יהיה בלתי אפשר) מישהו יודע איך אני מחליף? יש כיוון לרגליים(כי זה ביוס נישלף לא מולחם) כשיגיע הביוס אני פשוט רוצה לשים אותו כדי לבדוק שהוא תקין ומתאים. יש עוד משהו שאני צריך לדעת ? כללי זהירות? (פעם הלך לי לוח בגלל ביוס שנידפק בעדכון אז בגלל שזה לוח כזה יקר אז אני מנסה לנקוט באמצעי מנע) תודה לכולם =]

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by mtao21,

היי מערכת שלי 3930K לוח אם DX79SI ספק 1250W זיכרונות הם F3-17000CL9Q-16BHZ רציתי לעשות ל2133 זה לא עובד כאילU לא נותן לי רק עד 1866 או 1600 הרי זיכרונות אכן תומכות בלוח אם אז מה אני צריך לעשות? כדאי לי לעכדן ביוסהכי חדש גרסה שלי 0460. תודה.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by ronenn1,

שלום, רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך אחד ליציאה האנלוגית ואת השני לדיגיטלית (כמובן בלוחות שיש את שתיהן) ולעבוד בו זמנית על שני מסכים כ extended displays?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. היי, רכשתי באמצעות התייעצות באתר מחשב חדש שהמעבד שלו הוא כאמור הנ"ל, i5 3470 וכ"ס מסך 7870 xt. המחשב עצמו עדיין לא הגיע, אז אני מנצל את הזמן ללמוד קצת על החומרה החדשה. ראיתי שמעבד הזה יש כ.מסך מובנה hd 2500. הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי שאנשים מריצים משחקים כמו סקיירים, בגרפיקה די נחותה אמנם אבל בצורה סבירה. האם מדובר בכ.מסך סביר לאור המשחקים שהוא מריץ (כמו באטלפילד 3)? כמו כן, אני בספק אמנם, אבל יש סיכוי שהוא מוסיף לביצועי כ.מסך שיש לי במערכת? תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by liram21,

איך הלוח P67A-GD80 או אפילו איך ה- GD65 של MSI ? מבחינת כניסות / יציאות ומה יותר כדאי הלוח הזה או P8P67-M Pro של ASUS ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  19. יש לי את הלוח הנ"ל - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302&dl=1#sp לפי ההגדרות זו תמיכתו בזכרונות ( שימו לב לNOTES) [/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  20. תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by OgANDi_BoY,

יש לי מחשב מעבד : פנטיום 4 1.8 לא prescott לוח אם : בתמונה כי אני לא יודע בדיוק מה הדגם שלו זיכרון: 128 DDR-SDRAM 133MHZ 1) האם הלוח אם שלי תומך DUAL DDR או DDR 2? 2) המחשב לא זז אם אני מגדיל זיכרון ל512 יהיה שיפור ? תודה.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by tal hw king,

שלום (הרבה זמן שלא היתי פה....) עבר הזמן וזה עשה את שלו וזה פגע גם במערכת שלי, שבינתיים תפסה את הגיל המופלג, שנה וחצי.... אני הולך להזמין מפנדה את העכבר במכירה הקבוצתית ועל הדרך חשבתי להזמין גם זיכרון המערכת שיש לי הינה AMD 64 3000+ סוקת:754 הזיכרון הקיים הינו: SAMSUNG 512 PC3200 אני מעוניין לשדרג זיכרון כדיי לתת למערכת טווח חיים טוב יותר לחצי שנה עד שנה הקרובה (הגיוס ככול הנראה בסוף יולי) האם כדיי לי לקנות 512 וע"י כך להגיע ל 1G? או שמא כדיי לי לקנות ג'יגה ושיהיה לי 1.5G? חשבתי על הזיכרון של PQI ב-300~ שקל (נקזז משלוח 20 שקל, 10 על העכבר, 10 על הזיכרון) OC, היה ניסיון שנכשל (העלתי את הבס ב-20 שזה המקס' של המערכת ללא קירור מיוחד) וגם הסוקת הזו (754) איננה מפורסמת ביכולות…

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by ab14,

הציעו לי כזה לוח (זאת הבחירה היחידה שלי) http://www.asuscom.ru/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 ב 450 שקל הוא שווה את המחיר? מה תוכלו לספר לי עליו

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by eli_a2006,

שלום יש לי הצעה של זכרונות hynix במחיר טוב אבל שמעתי שיש אי תאימות עים nforce4 זה נכון תודה לעוזרים אלי. נ.ב איזה צ'יפים יכולים להגיע איתם?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.