עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בעיקרון מדובר ברמה הבסיסית...וCL5 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ג'י סקיל זה שם ששמעתי רק לאחרונה >>> האם נכון שהם נחשבים הרבה יותר טובים מסמסונג / טווינמוס ואפילו קינגסטון? THX

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. Started by AntiVir Guard,

היי, יש מישהו שיש לו מושג, או שיכול לשער כמה יעלו המעבדים החדשים? חשבתי לקנות את ה-Quad Xeon E5405 שעולה 209$ ורציתי לדעת אם יש משהו שיוכל להגיד כמה הם יעלו בערך לארץ ותוך כמה זמן יגיעו לארץ? ושאלה נוספת - האם המעבד הנ"ל מתאים למערכת גיימינג בייתית?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  3. ובמה הגדלת כמות הזכרון תשפר את ביצועי המחשב?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by shaibend,

שלום, יש לי לוח אם D946 של אינטל , מה המהירות המקס' של הזכרון שאני יכול להרחיב?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by טוסטר,

בהנחה שהלוח שלי תומך בדואל צ'אנל, האם אני צריך זכרונות מיוחדים שמוגדרים כדואל צ'אנל...? או שאני פשוט צריך לקנות 2 סטיקים זהים של זיכרון ולהרכיב על אותו "צבע" בלוח אם? מצטער על השאלה הטיפשית.... ותודה רבה

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by hwmenot,

כיום יש לי 2140 ,עם ג'יגה זכרון,די חלש למען האמת,שעה עד שזה עולה וכל פעולה איטית בתוכנות חדשות כמו פוטושופ,אופיס וכאלה,ובכלל ,לפתוח אותם ועוד תוכניות ברקע,המחשב מת... השאלה אם כדאי ללכת על 8400,שלפי מה שהבנתי הכי טוב כרגע גם למשחקים ,ושיריץ טוב את התוכנות ,או שעדיף מרובע ליבות זול (Q6600?)? תודה

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by kozimus,

שלום,אני רוצה להדכן את הביוס שלי לגרסה החדשה שלו שלפי מה שקראתי גורמת ליציבות טובה יותר בOC . אבל לפני שאני עושה זאת רציתי לגבות את מה שיש לי תודה על העזרה. P.S אין לי כונן דיסקטים

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. המעבד הוא פנטיום 4 3GHZ ואני צריך המצלמה ללוח אם שיפעל טוב עם הכרטיס 7900 ושיהיה טוב תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by giladbi,

בלינק הזה מתוארת בקצרה מערכת http://www.automatedtrader.net/algo-trading-news-1036.xhtm INTEL XEON איפה אני יכול לקבל הערכת עלות של מחשב כזה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. מה באמת הולך להיות ב22 ליולי יהיה כל כך חיסכון משמעותי במחירים של המעבדים האם רק המחיר של המעבדים ירד בכמה המחיר בכלל ירד ? (הערכה גסה תיהיה נחמד) מאיפה השמועה הזאת שב22 ירדו המחירים ראיתי לא מזמן שירדו המחירים של AMD אבל בחנויות בארץ לא שמתי לב לשום שינוי אז מה זה יעזור לי אם המחירים ירדו בחול ב22 ליולי מה עם הארץ.. מתי ירד מי איך ולמה.. :-) יש מושג איזה מעבד יהיה הכי משתלם לקנות... שמעתי פה שאמרו E6750 היש חיה כזאת? אשמח לכל פרט שאפשר... תודה לכולם :bash: :jump: סתם עוד שאלה לא קשורה יש לי מעבד prescot אני לא זוכר איךזה אין לי זמן להתקין everest אני בדיוק הולך התווכחתי עם אח שלי אם prescot הם דיול קור או דיו קור או מה שזה לא יהיה קיצר הם כפ…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by eladwei,

שלום, אני צריך המלצה לשילוש לשדרוג המחשב שלי. התקציב הוא עד 1000-1500 ש"ח. המטרה היא להריץ call of duty 4 בצורה סבירה עם כרטיס מסך HD2600 PRO. (AGP, כי לצערי קניתי אותו ללוח אם ישן, ואז הכל נדפק אצלי). הספק שלי הוא FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC. יחס ביצועים עלות כמה שיותר טוב. אם אפשר מפרט מ-TMS, כי אני גר בקריות. תודה רבה רבה רבה, אלעד

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by zurkin1232,

הם נחשבים לחברה טובה או שהזכרונות ג'נריים?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  13. ערב טוב. אני מעוניין לרכוש מחשב, בהתחלה התקציב שלי עמד על 3.5 וכנראה שאני עוד 1K השאלה אם זה שווה את זה: אגב אני מעוניין לקנות את המחשב מ SKYPC. תחילה זה העיסקה שרציתי לעשות: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz BOX Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כרגע לאחר הוספת ה 1K אני חושב בכיוון של: Q6600/E8400 Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK או: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 מטרות של המחשב: משחקים + OC + סרטים. שאלות: * האם באמת שווה להשקיע את ה 1K ולקנות את המעבד Q6600/E8400? *מה ההבדל בין הזכרונות : ? G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK Corsair 2GB Ki…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by DavidM,

אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי על לוח האם והמעבד הבא:[תגידו לי מה טוב יותר] לוח אם:Asus P5GPL מעבד:Intel Pentium 4 3.00GHz עם רכיבים אלו^^ יש לי נסיון ואני דיי מרוצה מהם לבין: לוח אם:Asus P5KPL-VM מעבד:Intel® Core2 Quad Q6600 את שאר המפרט אני ירכיב בהמשך בינתיים הבעיה שלי זה להחליט בין הרכיבים הנ"ל אמרו לי שפנטיום 4 יותר מהיר מ Intel® Core2 Quad Q6600 זה נכון בכלל??

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by popkorn,

אם יש לי שתי זכרונות אותה חברה אותו דגם אותו תדר אותו CL הכל רק שהם לא תאומים זתומרת אחד יוצר בדצמבר ואחד באפריל והמספר הסידורי שלהם שונה. זה משפיע על תפקוד הזכרונות והביצועים שלהם? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by Inzagi,

ראיתי שיש להם מספר דגמים, XMS, XMS PRO, XMS DHX, DOMINAITOR ועוד, מה ההבדלים ביניהים ואיזה הכי מומלץ למשחקים בלי אוברקלוק? גודל הזיכרון יהיה 2GB DDRII 800.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  17. אני קודם אפתח בהודעה שאני מבקש שהדיון לא ידרדר לריבים של "מי יורת טוב", סבבה? אוקי, אז אני יודע שהפנטיום EE840 יצא עוד יומיים, אבל מכיוון שהוא לא ממש בתקציב שלי אז רצית ילשאול מתי מתוכננים לצאת הפנטיום D כפולי הליבה ה"רגילים" ומתי יצאו הA64X2? אני לא צריך שתנחשו, אם למישהו יש השערה או עדיף מידע שיתן. תודה!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  18. שלום ברשימה של המפרטים המומלצים ראיתי שלMSI יש לוח אם שהוא לסוקט 754 ויש לו NFORCE 4 עם PCIE . השאלה שלי היא האם המעבד AMD ATHLON 64 3200 יוכל לעבוד בלוח הנ"ל. תודה!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. Started by טל,

המעבד (AMD Athlon 64 3000+ (S-939 שמוכרים בKSP בא עם מאוורר, אם כן איך המאוורר שהוא בא איתו? ועוד שאלה מה ההבדל בין מעבד AMD רגיל לvenice , ומה עדיף לקחת?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by comablack,

האם לוח של ddr2 תומך אחורה בddr רגיל? תעשו לי טובה רק מבינים שיענו

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  21. יש לי מעבד 500 מגה הרץ פנטיום שלוש, ורציתי לדעת באיזה סוקט הוא משתמש, והאם אפשר לחבר אותו למחשב מודרני (או אחד מלפני כמה שנים). אשמח לתגובה סופר מהירה תודה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by AMIT1024,

יש לי GEIL ONE העניין הוא שהזכרונות מבטיחים לי ב DDR600 2.5 4 4 7 הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע לשם. יש לי לוח FATALITY המתח הזכרונות הוא 2.8V זה המקסימום שהלוח נותן. המעבד הוא 4400 X2 העניין שאני כרגע עובד על 2.6 GHZ במקור הוא בא 2.2GHZ. אני על מכפלה 11X236 במתח של 1.55V המחשב יציב מאוד על PRIME95 הבעיה מתחילה כאשר אני מוריד מכפלה של המעבד ל 10 למשל המחשב מיד מכבה לי את המסך ועושה RESTART עם ההגדרות המקוריות של המעבד. יש למישהו מושג למה? והאם אני צריך בעצם לשנות משהוא בהגדרות של הזיכרון? כרגע הוא על DDR 400 להוריד ל333? הגעתי עם המעבד ל2.7 GHZ הבעיה היתה BLUE SCREEN של זכרונות...למה? אני יודע שלשבוע של המעבד שלי אנשים הגיעו ל2.9 ,2.8 ,2.7 ....אמנם עם מתח של 1.65V על המעב…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. אני בקרוב קונה מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. התקציב שלי למעבד הוא בערך 1000-1200, אז האם שווה לי לקנות את ה-AMD 64 BIT 3200? וגם, איזה לוח אם עדיף לקנות? כי ממה שהבנתי עדיף שיהיה NFORCE 4 ו-SATA 2 ושל חברת GYGABITE או ASUS. ויש המון לוחות אם כאלה, אז מה עדיף לי לבחור? (אני קונה ב-KSP).

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

מה אתם אומרים עליו? באיזור ה600 שקל יש עדיפים עליו?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.