מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
כנראה שאני ילך עליו בגלל המחיר האטרקטיבי-560 שקל אפשר בבקשה חוות דעת עליו? לאיזה מעבד הוא מקביל מסדרת האתלון xp?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איזה זכרון אתם ממליצים בתקציב של כ 550 שקל בערך... חשבתי על סמסונג אבל חסר במלאי של PCH מה אתם אומרים על KINGSTON לא ה HYPER X הרגיל... 512 MB 3200 המלצות נוספות בתקציב זה יתקבלו בברכה! תודה מראש עידן..
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חברה יש לאחי במחשב השני לוח אם מסכן ממש ממש לא טוב עושה הרבה בעיות הוא רוצה לשדרג ללוח אם יותר טוב ב-200-300 שקל שיתמוך ב ddr 2 בכל הטנולוגיות בסכום עם יציאת מידי או יציאת ג'ויסטיק חייב את עזרתכם בתודה lidor_abo
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הת'רד היה על נושא שונה לגמרי בהתחלה, אך לאחר שמצאתי את מה שחיפשתי בחיפוש שיניתי אותו, מכאן התגובה הראשונה לגבי הזכרונות. 1. קודם כל, רציתי לדעת מה אומר כל סנסור ב-MBM5 יש לי את הסנסורים הבאים לבחירה ביניהם: ITE8712F-1 ITE8712F-1 Diode כנ"ל לגבי 2 ו-3 (רגיל ודיודה) LM84-9 (local) Lm84-remote 2. הבעיה היא, שלפי ITE8712F-1 הטמפ' עומדת על 26 מעלות, מה שדי מתאים ל-27 מעלות שהביוס אומר שיש ב-CPU. לעומת זאת, הדיודה שלו מצביעה על כ-70 מעלות (!!) מספר 2 מצביע על 27 מעלות, והדיודה שלו מצביע על מעל 90 מעלות אני חושב (!!!). ברגע שאני מעביר שהתוכנה תנטר את הדיודה של 2, המחשב מתחיל לצפצף לי (לא האלרם של התוכנה אותו ביטלתי) עד שאני עושה ריסטרט. מספר 3 מצביע על 70 מעלות, שוב מטורף לגמרי.…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מערכת מחשב חדשה ואני צריך עזרה בבחירת זיכרון למחשב.. איזו חברה , איזו מהירות וכו' אני קונה מעבד i5-2300 ולוח אם GA-Z68AP-D3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp ואני צריך להתאים להם זיכרון, השימושים שלי במחשב זה משחקים כבדים וסרטים,בפורמט FHD על זאת אני מעדיף 8GB להימנע משדרוג בקרוב. מישהו יכול למצוא לי זיכרונות מתאימים מהחנות TMS? http://tms.co.il/cat/57 אני גם מוטרד מהיעילות של הרצועות קירור על הזכרונות כמה הם קריטיים, וגם אני מבין שככל שהMhz עולה הזיכרון יותר מהיר? ככה שאני צריך למצוא זיכרון זול ואיכותי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה בדקתי את הנושא של איזה לוח הכי טוב ל QUAD ומצאתי את BAD AXE2 כמנצח וקניתי אותו.... עובד אכן הכל מצוין! אפילו שהQUAD שלי הוא ES B1 .... מה דעתכם על המפרט שלי?
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב די פשוט וזול, שיעבוד כמערכת בידור לסלון גם. חשבתי על משהו עם סלרון 64 וג'יגה של זיכרון (הוא גם ישמש לשימוש אינטרנט רגיל, ואופיס). האם יש לוחות אם פשוטים עם תושבת AM2 שגם יש להם יציאת s-video או משהו דומה? או שאני אהיה חייב לקנות כרטיס גרפי נוסף בשביל זה? איזה עוד דברים אני צריך לקחת בחשבון? חשבתי להוסיף צורב די וי די, הארד דיסק sata2 בגודל סטנדרטי, מסך דק 17" לא מיוחד, ולגמור ב 3.5 בערך את החשבון. יש המלצות על דברים ספציפיים?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
Ok אז לאחר בעיות רבות ושונות החלטתי לבדוק את הזכרונות בmemtest86+ , זוג סטיקים של CRUCIAL Ballistics PC4000 512MB שהזמנתי מחו"ל אני לא מבין כלכך בזה אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע לתוצאות... ולהלן התוצאות : =========================================== Stick 1: slot 1 - no errors slot 2 - (no boot) slot 3 - errors only in test #5 -------------------------------------------------------- Stick 2 slot 1 - Holy shit ! errors errors errors in al the test's slot 2 - (no boot) slot 3 - lot's of errors like in slot 1 ============================================ אז ככה , כנריאה שהסטיק השני דפוק לגמרי אבל מה עם הסטיק הראשון? הוא מראה לי שגיאות רק בסלוט אחד (וגם אז רק במבחן החמישי…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הי חברה 1.האים ההבדלים בין שני מעבדי אינטלE4500 ו- E4700 משמעותיים? מדובר על מחשב לעבודה משרדית פלוס. כדאי להשקיע עוד 100 ש"ח עבור E4700? 2. מה ההבדל בהפעלת המחשב בין זיכרון של 2GB לבין זיכרון (1GB*2) ? בתודה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1) מהו בכלל Chipset ועל מה הוא משפיע? 2) מה עדיף, הצ'יפסט של AV8 (s939) sata,GBL או nForce? 3) האם יש בכלל nForce שתומך ב AGP?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם זיכרונות מאותו סוג אבל עם CL שונה יכולים לעבוד ביחד ?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ASUS M2NPV-VM http://au.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 או Albatron KM51PV-AM2 http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=218# או DFI INFINITY C51PV-M2/G http://eu.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4718&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=UK תוך שימוש באחד המעבדים: 2?AMD Sempron 3000+ AM AMD Athlon 64 3500+ AM2 מניסיוני עם AMD Athlon 64 3500+ AM2 הטמפרטורה שלו גבוהה ב-5 מעלות מטמפרטורת הסביבה . אינני בטוח לגבי ה-Sempron ועד כמה הפער בביצועים מהותי בין המעבדים.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך המלצה ללוח אם למעבד מסוקט AM2. התקציב שלי זה עד 400ש"ח, חריגה אפשרית עד 430ש"ח אך עדיף לקחת את הלוח עם היחס הגדול ביותר של פיצ'רים/מחיר. חייב להכיל לפחות 4 חיבורי SATA וחיבור IDE אחד. הלוח חייב להיות מחנות skypc.co.il או tms.co.il תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם כן תרשום\תרשמי כאן אני חייב אותך לאיסיי
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה להוריד CAS LATENCY בלוח אם של ג'יגה בייט שלו והוא לא יודע איפה האפשרות בביוס. הוא אומר שאמרו לו שבלוחות האם של ג'יגה בייט מסתירים את האופציה הזאת כדי שמשתמשים ממוצעים לא יתעסקו עם זה. משהו יודע איך להגיע למקום המסתורי שבו זה מוחבה? ;D :-* תודה מראש! :-X
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים, מה יותר כדא?י? ה E4500 או ה AMD 5000 הבנתי שבגלל שהE4500 הוא Core 2 Dou אז הוא איכותי יותר. אבל אם אני רוצה לחסוך בכמה שקלים, לא עדיף לי לקחת את הAMD שהביצועים שלו כמעט זהים לזה של intel? כעיקרון אני די מתלבט וחשבתי שכאן יוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מלפני כ 8 חודש קניתי לוח אם מדגם Gigabyte - RZ והוא התקלקל מכיוון שהוא תקול השתמשתי באחריות החברה שלחוהאותו לספק ומכיוון שאין להם את הדגם הנ"ל הם החליטו לתת לי לוח אם מסוג fic-kt400. שאלתי היא כזאת: אני איני מצליח למצוא את מפרט הלוח של ה FIC וכן, איני יודע מי מבין הלוחות יותר טוב. יש לציין ששתי הלוחות הם מדגם SOCKET A. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט הכי מומלץ היום מבחינת ביצועים/איכות? nVidia/Intel? לטובת משחקים. תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=63&page=1
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ1300 שח אני צריך שדרוג שיאפשר להריץ מספר רב יחסית של תוכניות במקביל וחלונות פתוחים בצורה שלא תעכב אותי, כלומר ירוץ מהר למרות ה"עומס". מבחינת משחקים אין לי דרישות גבוהות מדי כי אני לא מריץ משחקים כבדים במיוחד. משתמש כרגע בכ.מסך Nvidia GeForce 7600 GS יש לי הארד דיסק אחד גדול שהוא IDE והייתי רוצה לשמור אותו. עד כמה זה מגביל אותי מבחינת לוח האם? אולי בעתיד אצטרך שדרוג נוסף לטובת חיבור המחשב לטלוויזיה וצפיה בHD *מעדיף לוח אם עם 4 סלוטים, אך לא חובה תודה
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם עלולה להיות בעיה בחיבור של מעבד אופטרון על הלוח הזה: http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=2&model=285 או על זה: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שאר המפרט בצד, כאשר יש לי מחשבה על אולי בשלב קצת יותר מאוחר לשדרג את הכרטיס מסך למשהו בסגנון HD5850.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איזה מעבד סמפרון יותר טוב: 1-סוקט AM2 2-סוקט 754 המחשב מיועד לאינטרנט,אופיס,וסרטים.לא למשחקים ולא לאוברוקולק.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
על איזה מהלוחות הבאים אתם ממליצים לקנות: 1.asus m2n-e 2.asus m3a78-emh hdmi 3.asus m3a 4.gigabyte ga-m57sli-s4 5.gigabyte ga-ma78gm-s2h ואם לא תיהיה לי בעיה לחבר להם כרטיס מסך 8800gts של gainward בברכה, עמיר
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אז ככה, הנה המפרט שלי: AMD 2000 Athlon XP + Volcano 6 GA-7VAX 512DDR 266MHZ Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP8x 40GB 7200RPM ואני רוצה לקנות AMD 2600 Athlon XP Barton אבל אני רוצה לדעת אם אני יקנה, זה ישפיע על הביצועים שלי? ואם כן בכמה? אני משחק משחקים כבדים, זה ישפיע על FPS ? כי אני רוצה FPS גבוה יותר.. אבל כמה אנשים אמרו לי שזה לא יכול להשפיע בגלל שיש לי זכרונות לא טובים, ה-266MHZ, וגם משהו בלוח, מישהו יכול להסביר לי על מה האנשים מדברים? ורציתי לדעת אם ה-Thermaltake Volcano 6-המערכת קירור שיש לי כרגע תוכל להחזיק גם את ה-AMD 2600 Barton, ואם לא אני יצטרך גם קירור חדש... וגם אם הספק מספיק טוב כדי להחזיק את כל המערכת? ואיך אני בודק אם הספק שלי טוב? בבקשה תענו …
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-