עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי NF7 ובארטון 2500 ואני מעוניין לעבור ל-64 ביט. 1 האם אני ארגיש הבדל משמעותי בביצועים? 2 מה ההבדלים חוץ ממגהרץ כמובן בין ה-+3000 לבין ה-+3200 והאם זה שווה את התוספת כסף (ועל כמה מדובר) 3 יש לי 2 סטיקים של זיכרון קורסייר 512MB 3500 433MHZ וטווינמוס 512MB 3200 400MHZ - האם הזיכרונות האלו יהיו טובים לי? ואה,אם אפשר עזרה בבחירה של לוח. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 630 צפיות
  2. INTEL 6420 או AMD 5600

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  3. אני קודם אפתח בהודעה שאני מבקש שהדיון לא ידרדר לריבים של "מי יורת טוב", סבבה? אוקי, אז אני יודע שהפנטיום EE840 יצא עוד יומיים, אבל מכיוון שהוא לא ממש בתקציב שלי אז רצית ילשאול מתי מתוכננים לצאת הפנטיום D כפולי הליבה ה"רגילים" ומתי יצאו הA64X2? אני לא צריך שתנחשו, אם למישהו יש השערה או עדיף מידע שיתן. תודה!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by holly man,

שלום לכולם! מה דעתכם על הלוח הזה?? הוא שווה משהו?? ??? http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. לא רק שהטכנולוגיה תעבוד על הלוחות הפרטיים של ATI עם הRS400 או הRD480. מסתבר כי גם הצ'יפסטים האחרונים של אינטל יתמכו בטכנולוגיה גם כן. לאחרונה, ראינו כמה לוחות 955 עם שני חריצי PCIE וכעת שמענו שATI בדקה את הארכיטקטורה החדשה על הצ'יפסטים האישיים שלה וכמו כן גם על של אינטל והתוצאות היו משביעות רצון. מסתבר שATI רצינית מאוד בנוגע להתקפת הדומיננטיות של הSLI של NVIDIA. מכאן, השאלה שנשאלת. האם גם הSLI יעבוד על הלוחות הללו ?? מקור לידיעה : http://www.theinquirer.net/?article=22846 קרדיט : ליאו מנהיג הצבים

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  6. יש לי לוח אם abit KN9S יש לי את המעבד הזה +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800 אני צריך אחד יותר חזק מזה... אבל שלא יהיה יקר, 600 ומטה... על מה אתם ממליצים? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  7. אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. יש דבר כזה ?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  9. אני מתלבט בין שני מעבדים לקנייה: 1. Core 2 Extreme Quad Q6600 Box אינטל. מחיר נמוך בזאפ: 1500 ש''ח 2. Core 2 Duo E6600 Box אינטל. מחיר נמוך בזאפ: 1150 ת'כלס הכסף לא מהווה גורם ענייני בהחלטתי אלא החימום שהמעבד פולט, מתגובות רבות שקראתי מעבד ארבע הליבות של אינטל ממש חם וצריך קירור ממש טוב בשביל לשמור על טמפ' סבירה. האם אני אוכל להגיע איתו לטמפ' של 30-40 מעלות (ללא קירור מים) בהתחשב בזה שאני אקנה מאורר מובחר של ZALMAN ויש לי מארז של THERMALTAKE KANDALF שכולל בתוכו 4 מאוררים. האם זה יספיק? האם אני אוכל להגיע לטמפ' שציינתי (30-40) במעבד הליבה כפולה E6600 ? המחיר של מעבד ארבע הליבות ממש קורץ לאחר ירידת המחירים של אינטל אך מצד שני אני לא רוצה שהמעבד שלי יעבור את הטמפ' של 40 מע…

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by puki,

איזה זכרונות כדאי לרכוש ל-ADM 3000, יש את ה-KINGSTON,SAMSUNG,GEIL, ל-GEIL יש גוף קירור, הכי יקר, אחריו הקינגסטון ואז הסמסונג. הבנתי של-AMD כדאי זכרון עם LATENCY נמוך ולאו דווקא מהירות גבוהה (אני לא ממש מבין בזה...). מה לבחור ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. Started by segev22,

מה יהיה הסוקט של מעבדים אלה? האם עדיין הוא יהיה 775? קשה לי לאמין שישנו אותו כבר כי זה האחרון בסידרת ה45nm מישהו יודע אחרת? דרך אגב מתי פחות או יותר הם יושקו......

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by אוריפ,

http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=63&page=1

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. מחפש לוח אם לשדרוג מדורג מ AGP...

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by עדידוששששש,

הלוח של גיגבט K8NSC..........השאלה שלי עם הוא טוב.......והאם הוא יעבוד טוב עם הAMD ATLON 64 BIT 3000+ 939 ועוד שאלה........המעבד והלוח אם שרשמתי+זיכרון 512 של digma שווה לקנות את זה ב1580ש"ח .???? תודה מראש לעונים...........

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. יש לאח שלי מעבד 2.4 p4 1mb פרסקוט HT עכשיו הוא רוצה מחשב למשחקים הוא רוצה להחליף לוח אם לASUS P4GD1 LGA478 אם תמיכה בpciex 16x ורוצה לקנות גם כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך ינוצל טובעל הלוח הזה ועל המעבד הזה יש זכרונות 512 וגם ספק טוב מחכה לתושבה זה דחוףף תודה מראש

• 10 תגובות
    • 630 צפיות
  16. היי אני קונה מחשב השבוע,ורציתי לדעת ב100% האם המעבד AMD Athlon 64 X2 4200 תואם ללוח האם ASUS M3A78-EMH HDMI והאם גם כל שאר המרובעי ליבות של AMD תומכים בלוח האם. תודה

17. Started by hagay,

איזה מבין המעבדים יהיה יותר טוב למחשב החדש שלי? המחשב הוא בעיקר למשחקים .. ואתם יכולים בנוסף למעבד להציע לי לוח אם טוב לכל אחד מהמעבדים? תודה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  18. נתוני המחשב שלי: לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) זיכרון: 128 MB (DDR) NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk Windows XP Pro, SP2 המחשב כרגע עובד מאוד מאוד לאט ואני יודע שזה בגלל הזיכרון הנמוך... רציתי לדעת כמה לדעתכם אני צריך לקנות בשביל השימושים האלה: גלישה סרטים מוזיקה אופיס (בלי משחקים ותוכנות כבדות) האם לקנות 512 או 1024 ולהוסיף אותם לזיכרון שיש לי כרגע? 1024 יהווה כצוואר בקבוק ויהיה מיותר או עדיף בכל זאת? וכמובן מכיוון שהלוח שלי לא תומך בדיואל צ'אנל, האם כדאי להשאיר את הסטיק של ה128 גם או רק את החדש? אם אפשר, אבקש לינקים לסטיקים איכותיים, עד למחיר של 600 שקל בערך... (אלא אם זה לא 1024) תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by epichorus,

ברצוני לרכוש בחודשים הקרובים מחשב חדש . המחשב יהיה מסוג C2D וברצוני לדאוג שהוא יהיה מה שנקרא VISTA READY (גם לגרסת הULTIMATE). עקב בעיות תקציב אני חושש שבשלב הראשון יהיה לי כסף רק ל1GB זכרון במהירות 800MHZ. האם כדאי שהזכרון יהיה מורכב מסטיק אחד של ג'יגה או משני סטיקים של 512 . בשלב השני אני מתכוון להוסיף עוד ג'יגה זכרון. האם ניתן להוסיף לשני הסטיקים עוד סטיק אחד של ג'יגה או שהדבר בלתי אפשרי? או שעדיף לי לרכוש סטיק אחד של ג'יגה בשלב הראשון.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by shainov,

שלום לכולם... רציתי לדעת איך הזכרונות האלו של חברת G.SKILL שהם חברה מאוד מכובדת פשוט האם התזמונים טובים ..כרגע יושב לי במחשב זכרונות של סמסונג עם צלע קירור של TT בDC מהירות 667 ורציתי להרחיב את הזכרון גם מבחינת המחיר השטותי של 1000 ש"ח וגם לעתיד שאני לא יהיה מוגבל עקב קבלת כרטיס מסך חדש. HIS 1950PRO ICEQ3 256 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 האם הזכרונות טובים?והאם אני צריך לשדרג או לסחוב כמה חודשים טובים עם המערכת שבמפרט? שאלה נוספת האם אפשרי לקחת זכרונות של 800MHZ כבר ואז אוטומטית הלוח אם שלי(P5ND2-SLI )מגביל אותם ל667 ואז שאני ישדרג לוח הוא יחזור ל800..האם זה אפשרי ולא יפגע לי במהירות של הזכרונות..(האם הם יעבדו כמו אותם הזכרונות ב667 רגיל או …

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  21. אני יודע שיש הרבה יותר טוב אבל אני רוצה אינטל בסביבות המחיר הזה המחשב לא עאמור להריץ משחקים כבדים יותר מדי יש לי 512DDR כרטיס מסך AGP ואני רוצה כונני SATA בעתיד כנראה.. מה דעתכם על שני הפריטים הללו? ואם אפשר לקבל המלצה על מארז מהאתר גלוב-נט וכמה שיותר זול תודה...הסר כמות מוצר\ים כולל ABIT IS7-E2 429.99 ¤ Intel Pentium 4 2.4 Ghz, Socket 478, 533fsb, Cache 1mb, Box 748.38 ¤

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by ksn1981,

שלום לכולם, http://www.corsair.com/vengeance-8gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m2a1600c8.html Performance Profile : XMP Speed Rating : PC3-12800 - 1600MHz SPD 1333Mhz / CL9 / 1.5V Tested 1600Mhz / CL8 / 1.5V - האם הפעלתו בנתונים שנבדק בהם נחשבת ל- OC או שפשוט מזינים אותם בביוס? - למה נתונים אלה אינם נחשבים לדיפולט (הפרופיל) אם הו נבדק בהם? - או שאולי לא הבנתי את זה נכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  23. רציתי להוריד מכאן דרייברים ונתקלתי בשני דגמים.. איך אני יודע מה יש לי? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_List.aspx למרות שאני מאמין שלי יש את REV 1 רציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין 2?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by le011,

ABIT AN8 איך הלוח הזה והאם הוא שווה את המחיר 855 שקל יחסית ללוחות מקבילים? תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. Started by StrayGator,

אני הולך לקנות מחשב חדש אחרי שהקודם שירת אותי נאמנה במשך לא פחות מ-6 שנים. המחשב החדש בהחלט עשוי לשמש אותי לתקופה דומה. נעבור נושא (זה ישתלב בהמשך). הבנתי שאני משתייך לסוג האנשים הדי נדיר שאשכרה עדיף להם מחשב שיתן כוחות הסוס של אינטל מאשר הלוליינות של AMD. ועכשיו לבעיה - אני חושש שעוד 3-4 שנים העולם יעבור ל-64 ביט וישאיר אותי מאחורה עם מחשב מדור הפלמ"ח (ולא סתם אותו-דבר-פחות-מהר כמו שהסתדרתי עם PII עד היום). האם זו סיבה מספיק טובה להשקיע כבר עכשיו בדור המייסד של ארכיטקטורת 64b?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים