עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 1. חייבים לחבר את הפריימרי ל ide0 ואת הסקונדרי ל ide1 ?? או שזה לא משנה 2. בלוח האם שלי יש חיבור כחול וחיבור שחור והכבל של הארדיסק בצבע כחול ושל הכוננים האחרים בשחור ניסתי ובדקתי שתיהם מתחברים אז זה משנה איזה כבל לאיזה חיבור???

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by AlXtazy,

יש לי זכרונות מסוג PATRIOT EXTREME 4GB DDR3 1600MHZ עם מעבד Q6600 וכרטיס גראפי GTX260. אני מחפש לוח אם שמתאים לQ6600 אם תמיכה בDDR3 1600MHZ בתקציב 700-850 ש"ח שיהיה אפשרות לOC טוב יציב ויתן ביצועים טובים. יש דבר כזה? אשמח לשמוע הצעות 8)

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. Started by barhanin,

כרגע יש ברשותי בתוך המחשב רק RDRAM 128 800MH 45 עכשיו חשבתי לי להוסיף עוד 256 כדי שמחשב יראה כמו מחשב ולא כמו מחשבון.. חפשתי זיכרון יד שניה ומצאתי זיכרון RDRAM 128 800MH 40 האם זה תואם כאילו הם יעבדו על הלוח שניהם בייחד כאשר אחד 40 ואחד 45 ?!

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

מסתבר שהזכרון שלי תקול, ואני צריך להחליף אותו... פנדה נחמדים ונתנו לי את האפשרות להחליף לזכרון אחר(איזה שאני רוצה), ופשוט לשלם את ההפרש במידה ואבחר זכרון יותר יקר מהזכרון הנוכחי שלי. התקציב לזכרון החדש הוא עד 1400(גג, אסור חריגות), וחשבתי על הזכרון הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 האם הזכרון הזה הוא טוב, והאם הזכרון מתאים ללוח האם שלי? והאם יש זכרון יותר טוב בתקציב, כמובן רק מפנדה... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by kozimus,

שלום,אני רוצה להדכן את הביוס שלי לגרסה החדשה שלו שלפי מה שקראתי גורמת ליציבות טובה יותר בOC . אבל לפני שאני עושה זאת רציתי לגבות את מה שיש לי תודה על העזרה. P.S אין לי כונן דיסקטים

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by oron_s,

יש לי אפשרות להביא אם מישהו מארה"ב זכרון האם שווה להשקיע את הכסף או לקחת משהו יותר זול?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by violator,

שלום אנשים , הלכתי לKSP במטרה לקנות את GIGABYTE 945P-S3 אבל לבסוף בגלל שהמוכר אמר לי שיש הרבה בעיות עם הלוח של GIGABYTE והציע לי את ASUS P5B . מה אתם אומרים? יש הפרש של איזה 200 שקל...

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by Shlomiooster,

שלום רב ברשותי מעבד 2.2GHZ AMD ATHLON XP 3500+ לפני כשבוע רכשתי geforce 9500 gt 512 m DDR2 2GB 800MHZ ברשותי ספק 500 W שאלה ראשונה אני מעונין להפעיל משחקים אך המעבד מגביל אותי ( אני מפעיל את GTA IV רואים שהכרטיס מסך מריץ אך מוגבל על ידי המעבד החד ליבתי החלש ) אני חפץ במעבד חדש אך בסיסי ביותר למשחקים הכרטיס מסך טוב והזכרון מספיק זהו הלוח אם שלי שתומך בהרבה דברים Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 איזה מעבד אוכל להרכיב עליו על מנת להגיד לתוצאות טובות במשחקים תקציב 350 שקל

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. שלום לכולם הצלחתי להניח את ידי על הBIOS הטרי של Asus P5N-D. הביוס הוא 601 עם AWDFLASH. לכל מי שיש את הלוח הזה בטח מכיר את בעיית הסרטים+ארפיטקטים שלו. ASUS שיחררה BIOS חדש (עדיין לא באתר שלהם). התקנתי אותו ובינתיים הרצתי סרט כבר 20 דקות ושום דבר לא קרס הנה ההורדה של הBIOS: http://wikisend.com/download/478744/P5ND-0601.zip תהנו!!! סוף סוף!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by tood,

צהריים טובים לכולם, איפה אני יכול לעיין ואו להוריד את הספר של הלוח הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by kira,

שאלות : ראיתי בחנוית שאפשר לקנות זיכרון DDR3 בססטיק של זוג ובסטיק של 3 זוגות והנה השאלה בשביל שהזכרון יעבוד במקסימליות האם אני חייב לקנות 3 סטיקים כל זה נובע מכך DDR2 עובד ב DUAL ואז כל זיכרון מקבל חצי ממהירות הבס עכשיו האם זכרון DDR3 מקבל שליש מהבס ולכן מהירויות הזיכרון DDR3 מתחילות מ 1066 תודה רבה חייב לעשות קצת סדר בראש

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  12. קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי התקנים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. איך לוח האם הבא? http://www.advantech.com/products/Model_Detail.asp?model_id=1-1TGUXY ובנוסף מה דעתכם על הזכרונות?? (בתמונה) ניתן לשפר את התיזמונים? (יש לי שני זכרונות כאלו זהים שעובדים במצב DUAL) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  14. מתוך גלובס: http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000202879&fid=1603 מה זה אומר לנו? 1. הרווח הנקי (כלומר כמה הרוויחה החברה בתכלס) הוא 1.61 מיליארד דולר ב3 חודשים (!!). זה אומר שהרבה מאוד מהסכום הזה ילך למחקר ופיתוח המעבדים החדשים. 2. אינטל קיבלה 300 מיליון דולר לא צפויים עקב הטבת מס. נסו לדמיין מה אתם הייתם עושים אם פתאום ההורים שלכם היו נותנים לכם 5,000 שקל בשביל לשדרג את המחשב.. 3. מחזור המכירות של אינטל נשמר. הביקוש למוצרי החברה נשמר ואף עלה קצת (אם לוקחים בחשבון שמחירי המוצרים של החברה ירדו). בשורה התחתונה: הכסף שאינטל הרוויחה ישמש אותה לפיתוח מהיר ואיכותי יותר של הדור הבא של המעבדים. הרווח הלא צפוי (לטובה) של החברה עשוי לזרז את הדדליין ש…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by shay360,

במארז שלי דיי קשה להגיע למעבד כי הוא "מוסתר" עי"ד הספק מה אני יכול לעשות כדי להגיע למעבד כי הוא עושה רעשים ואני רוצה לבדוק מה הבעיה...

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by EagleX2,

לצערי הרבה אני צריך להחליף אותם... החנות היא פנדה ואין שם זכורנות ocz. ההורים שלי כבר רוצים שאני יגמור עם זה והם לוחצים עליי לצערי הרבה ומאיימים עליי עם זכרונות של מושקין... בבקשה עזרה!

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Trance,

יש לי כרגע לוח אם Gigbyte GA P35-DS3L ו 2 *1024MB מה מבחינתי הפתרון האופטימלי להרחיב את הזכרון ל 4 ג'יגה ? לקנות עוד 2 *1024 מה קורה אם החברות שונות וכו' ? איך זה יעבוד אם דואל צ'אנל אני פשוט לא מעודכן בזמן האחרון ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. טוב אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז עם לא אני מתנצל רציתי לדעת עם זה אפשרי (לא כדאי לא עם זה יותר משתלם אלה רק עם זה אפשרי) לחבר\למזג כמה מחשבים בשביל לקבל נגיד יותר כוח עיבוד או יותר כוח מה כרטיס מסך עם הם יוכלים לחלוק את הRAM שלהם ונגיד גם את המתח מהספק בקיצור עם אפשר לכחת כה מחשבים להפוח אותם לאחד חזק נ.ב עם כן אז 1) איך עושים את זה 2) נגיד מעבד של 2 ליבות על 3 גיגהרץ שחובר לאחד זהה יהי יותר חזק או יותר חלש מ אחד של 4 ליבות על תדר של 6 מגההרץ (סתם לצורך הדוגמא

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. לא רק שהטכנולוגיה תעבוד על הלוחות הפרטיים של ATI עם הRS400 או הRD480. מסתבר כי גם הצ'יפסטים האחרונים של אינטל יתמכו בטכנולוגיה גם כן. לאחרונה, ראינו כמה לוחות 955 עם שני חריצי PCIE וכעת שמענו שATI בדקה את הארכיטקטורה החדשה על הצ'יפסטים האישיים שלה וכמו כן גם על של אינטל והתוצאות היו משביעות רצון. מסתבר שATI רצינית מאוד בנוגע להתקפת הדומיננטיות של הSLI של NVIDIA. מכאן, השאלה שנשאלת. האם גם הSLI יעבוד על הלוחות הללו ?? מקור לידיעה : http://www.theinquirer.net/?article=22846 קרדיט : ליאו מנהיג הצבים

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by ProRules,

מישהו יודע מה תיהיה הסידרה החדשה של מעבדים אבל של INTEL? תודה!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

זה הלוח אם: לוח אם Asus P4P800 למעבדי Intel שבב Intel 865PE יצרן- Asus דגם- P4P800 Intel Usb- 8 , Pci- 5 , Agp- 1 , 4 DDR , כ.קול- 6 Channel Audio כ.רשת - 3COM 10/100 O/B Fsb- 400/533/800 זה המעבד: INTEL PENTIUM 4 Prescot 2.4Ghz 533FSB 1M מה אתם אומרים כדי לקנות בשביל עבודה וקצת משחקים?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by shay-biker,

AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 או AMD Athlon 64 3000+ Tray CPU או AMD Athlon 64 3000+ BOX CPU או AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT Venus 12 תודה...

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  23. יש עליו כרטיס קול AC97, לא משנה עם איזה דרייברים לא הצלחתי להוציא שום סאונד מהכרטיס קול, היציאה הירוקה פשוט דפוקה. למרות זאת היציאה של המיקרופון כן עובדת ואפשר להקליט אז אני חושב שהבעיה פיזית. יש עוד אפשרויות?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. יש רק ל NF7-S NF7-SV2.0 משהו בבקשה יכול לתת לי קישור בדיוק ללוח שלי ? על הקופסה של הלוח רשום SL על הלוח רשום S !

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by holonia,

איבורי מציעים במודעה שלהם לוח intel 965 מקורי של אינטל... לטענתם הוא אינו תומך בזכרונות 800 הרץ ולכן עכשיו הציעו לי לשדרג את הלוח ל neo 965 בחינם (די מוזר לי שהסכימו לשדרג לי בחינם כי בהתחלה רצו על השדרוג 140 שקל, ויותר מזה , גם אמרו לי שכדאי לי לשדרג את הזכרון ל 800 הרץ ב 80 שקל) האם עשיתי בשכל ששדרגתי או שיכול להיות שבעצם שדרגו לי ללוח פחות טוב? ולסיום דחפו לי 2 מאווררים שקטים וקירור למעבד של AVC ב 170 שקל ... + ספק של ezcool 350w מישהו יודע איזה ספק כוח מקורי הם מביאים של ה 300w האם זה משתלם והאם בכלל הייתי צריך את זה .... הערה: היה לי מחשב באיבורי שקניתי לפני 7 שנים , והוא עבד נון-סטופ וללא תקלה אחת , אבל דברים השתנו והיום בא לי להקיא מאיבורי , דוחפים לך דברים שאתה ל…

• 7 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים