עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tobul,

הארד דיסק 320 16M של חברת היטאצי- זה בסדר? זיכרון 2 גיגה של קינגסטון למחשב חדש זה בסדר? תודה

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by le011,

איך הלוח הנ"ל לגבי לוחות אולטרה אחרים?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. שלום קניתי מחשב חדש לו מזמן בערך חודשים שיש לי אותו והיה לי האפשרות לקחת 3.8 של amd באותו מחיר של ה 3.7 ולקחתי את ה 3.7 כי יש לו 1 מגה זיכרון מטמון זה היה משתלם ...ותם יכולים להגיד לי כמה זמן הוא יוכל לשרת אותי?? אה וקיבלתי איתו מאורר amd שמגיע ל5000 rpm לפי מה שאומר הביוס האורסת והissftrware

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  4. מה עדיף? עם איזה מעבד אני אוציא יותר מיץ באוברקלוק...? המעבד ישב על GA-965P-S3

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by rotem20,

יש לי בעיה קטנה , יש לי לוח אם של ASUS דגם P4T-E עם מעבד פנטיום 4 2000 ג'יגה. לא מזמן קיבלתי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה , שאני מחבר אותו במקום המעבד הישן הכל מתאים בול במקום אין בעיות אבל מה המחשב נדלק אך לא עולה, מופיע פשוט כאילו המסך לא מחובר לכלום ואפילו כפתור הכיבוי לא עובד צריך פשוט להוציא את כבל החשמל כדי לכבות.. מה האפשרויות שטעיתי בהן? יש מצב שפשוט עדכון ביוס יעבוד? (למרות שזה דבר מאוד בעייתי לפי מה שאני יודע...)

6. Started by Nimale,

מה המצב חברה?? אני צריך עזרה.. אני מאלה בערך כמו כולם שכשהם קונים מחשב הם משקיעים המון כסף שהמחשב יחזיק להם שנים הנה אני עדיין עם מחשב פנטיום 3 667Mhz שבזמנו היה הכי טוב. בכל אופן מה שאני מנסה להגיד אני יודע שלקנות עכשיו מחשב יהיה טעות כי ממש בקרוב יצאו לשוק מעבדי ה64Bit במחיר סביר יותר. אז מה אתם אומרים כדאי לי לחכות לטכנולוגיה שתתפתח ויגיעו מעבדי שתי הליבות? או לקנות עכשיו מחשב טוב יחסית לתקופה הנוכחית. נ.ב. חשוב לציין שאני ממש לא לחוץ למחשב אני בקרוב מתגייס ולא יהיה לי זמן לשבת על המחשב שלי ולהנות ממנו. תודה על העזרה. :]

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  7. שלום! אני מעוניין לדעת מהו המעבד הכי מומלץ (לפי יחס עלות-תועלת) למחשב המיועד למשחקים בלבד, ושלא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך 8800GT. האם במשחקים יש יתרון למעבד כפול-ליבה או מרובע-ליבות? המחשב אמור להריץ רק משחק אחד בזמן נתון, במקביל לפיירוול, אנטי-וירוס, אנטי-ספייוור ו-Xfire. זה הכל. כדאי לקנות מעבד כפול ליבה, או עדיף להשקיע עם ליבה בודדת, אבל תדר גבוה? בקיצור, איזה מעבד הכי כדאי עכשיו למחשב שמיועד רק למשחקים, והאם כדאי לחכות לפנום או פנרין? בנוסף לכך, אני צריך גם המלצה ללוח-אם תואם בגודל Micro ATX, סלוט PCI-e X16 אחד, וארבעה סלוטים של זיכרון DDR2 800MHz. שאלה נוספת - האם כדאים לחכות לדור השני של PCI-e 2.0? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  8. הכרטיס זיכרון הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 יתאים ללוח אם מסוג ECS P4S5MG/GL ? תודה מראש .

9. Started by Fir3^StorM,

שלום . אני מחפש זכרונות שיהיו טובים מאוד לOC ושלא תהיה להם ממש בעיה גדולה להגיע לבאס 280, אחרי שעשיתי OC למעבד מ 2.4 ל 3.5 אני צריך להיות עם מחלק 3:2 שהוא הכי גרוע שיש.. ולכן אני מחפש זכרונות שיעשו או 1:1 ב 280+- או 5:4 בסביבות 300 גם טוב.. התקציב הוא 1200+- אם ממש שווה אז אפשר 1300. ותכניסו לשכלול גם את הזכרונות GEiL One TCCD 1.5-2-2-5, אני יכול להשיג אותם ב 1300+- אז תגידו לי אם זה שווה יותר מה ג'יסקיל למיניהם וכו'. תודה

10. הבטיחו לנו, לא ? אז קניתם כבר 4300/4320 ב100$ ? ...

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by alex241286,

היי אנשים אני חדש פה אני צריך המלצה ללוח אם חדש... הרכיבים שכבר יש לי וישבו על הלוח 1G DDR2 Twinmos 667MHZ CL 5 נראה לי אני לא בטוח מה הCL...איך בודקים? מעבד Core 2 Duo E6300 כרטיס מסך Point of View 7300GS 256DDR2 TC512(עשיתי כרבר OC) דיסק קשיח WD2500KS Western Digital SATA2 16M המחשב משמש בעיקר לאינטרנט..גלישה אייסיקיו מסנג'ר הורדות(והרבה) וצפיה בסרטים לא כ"כ למשחקים..פה ושם אני רוצה לראות משחק חדש שכולם מדברים עליו וזהו (אם אני כבר משחק אז רק בסדרה של NFS) בעתיד אני מתכנן לשים ללוח עוד 1G DDR2 (יותר נכון לקנות עם הלוח כבר) לעשות OC למעבד כשאני אני ארגיש שהוא כבר חלש מדי(לא OC רציני שיסחות ממנו את כל המיץ...משהו בסיסי 2.5GHZ+- בערך) ונראה לי שאני כבר עם הלוח…

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by ambc,

שלום לעוזרים יש לי מחשב לפי המפרט שמופיע ליד שמי אני מעוניין לעורר אותו קצת לחיים בתקציב נמוך ככל שניתן. חשבתי להגדיל את הזיכרונות, כרגע יש לי 1 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה (EBAY), השאלה היא אם בכלל יש טעם ? אני לא רוצה להיכנס להשקעה גבוהה תודה

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה ההאפשרויות הזמינות בארץ? ומה מהם טובות? אני מחפש משהו לOC...ומשחקים..

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  14. לשדרוג לוח אם מעבד זכרון וכרטיס מסך... איפה אפשר לקבל המלצות בתקציב שלי? אני לא רוצה AMD כי הוא יכול להשרף אם לא עובד המאוורר

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? באיזור חדרה והסביבה Intel Ivy Bridge Core i3 3225 Socket 1155 3MB 3.3Ghz with 4000HD Graphics Gigabyte GA-B75M-D3H Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED או: מעבד AMD A6-3500 Box ASRock A75 Pro4-M A75 Chipset Socket FM1 Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by arigo,

שלום, איזה לוח אם ובו כרטיס מובנה של NVIDIA : מקביל ל ASUS M4A785-M (מחיר 470 ש"ח) גם בביצועים וגם במחיר ? למה ? כי בלינוקס אני מעדיף את NVIDIA כיום בגלל דרייברים בלינוקס לא איכפת לי מי החברה שתהיה ASUS GIGABYTE וכו' השימוש יעשה עם AMD 550 בעיקר ל HTPC

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by trek227,

מתלבט האם לרכוש מעבד Q9550 שהוא מעבד עם 4 ליבות או ללכת על E8400 שיש לו רק 2 ליבות ושאלה נוספת כרגע בחרתי לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H האם הוא יתאים למעבד 4 ליבות שציינתי?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  18. אני צריך עזרה בחיבור חוטים של HDD לד וכל אלה. הדגם של הלוח הוא IBM P6 זה מה שרשום לא רשום כלום חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור תודה !

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by Omerole,

זה יתרום? ועם כן זה חייב לבוא על חשבון הבאס? אני די בוטח בזכרונות האלה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלו ואם הם עדיין באים אם PCB של BRAINPOWER ? ואך הם יחסית לזכרונות מבוססים TCCD אחרים ? הזכרונות הם PC3200

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by langa,

שלום חברה. אני קונה מעבד חדש האם כדאי לי לקנות את הסמפרון 64 או שעדיף להסתפק ב32 ביט. כמו כן איזו ליבת מעבד עדיף לקנות ואיך אני יזהה זאת. נ.ב. אני חושב שיהיה שימושי אם מישהו יעשה את רשימת הקודים של הליבות בהודעת "סטיקי". תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by danielhasan,

Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM- הלוח אם הנ"ל יתמוך? (8800GT)

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  23. Started by yz101,

באתר של אינטל: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27254 מופיע שהמעבד נתמך בשני סוקטים:PBGA479, PPGA478 הם זה אומר שיש שתי גרסאות שלו, אחת ל479 ואחת ל478 או שאותו מעבד מתאים לשני הסוקטים?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. Started by shumaher,

שלום, קנתי מחשב ב קי.ס.פי לקחתי לוח EX38-DS4 וזיכרון ‏X2 1GB Kingston Value ‎ עכשיו אני רוצה רוצה להוסיף עוד ‏X2 1GB Kingston Value ‎ האם זה יפעל טוב? שמעתי שהזיכרון הוא Dual channel memory מישהוא יכול להסביר מה זה בידוק תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים