מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב לוח אם חדש למעבד שלי, Pentium 3 800MHz. אני מעוניין כי לוח האם יספק ביצועים טובים, ובמחיר זול(אני מניח כי מכיוון שלוח האם הוא ישן, הוא יהיה זול). לוח האם אשר ראיתי עד כה הוא Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T AGPset. האם הוא טוב? יש לכם המלצות אחרות? תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus maximus extream ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד, יש לי הכל מלבד מעבד אפשרי לבדוק אם לוח אם עובד ללא מעבד?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה הזכרונות G.SKILL מNEWEGG ההבדל הוא מאוד משמעותי בערך 650ש"ח השאלה היא האם תהיה לי בעיה במקרה שהזיכרונות ידפקו ? האם יש אפשרות למשל לעשות להם RMA אצל היבואן בארץ? כמו למשל שאפשר לעשות לכוננים הקשיחים של WESTERN DIGITAL שנקנו בכל מקום אחר בעולם.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ההשוואה היא בין שני מעבדים, כאשר אחד שייך לניידים ואחד לשולחנים. המעבד הראשון הוא 2.0GHz Intel Core 2 Duo T7300 והשני הוא AMD athlon 64 +3000. מי מבין שניהם חזק יותר? תודה מראש יגאל
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מי יוכל למכור או לקבל סלוקט עבור מעבד פנטיום 3 סוקט 370 .
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב שלי לבד כולל הכל למעט זכרונות,הזכרונות שלי עדיין לא הגיעו מארה"ב ניסיתי להפעיל את המחשב הכל פועל אבל אני עדיין לא מקבל אות מכרטיס המסך האם זה תקין?או שיש בעייה?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התסכלתי בתמונות ברשת של לוחות אביט NF7 וראיתי שיש לוחות בצבע אדום ויש לוחות בצבע בז'/חול/שלשול... למה יש את ההבדל הזה? (יכול להיות שזה קשור לגרסה של הלוח?)
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בדיוק מתעניין ברכישת מחשב חדש לאחר הורדת המחירים אני מעוניין במחשב שיתן לי תמורה טובה ביחס למחיר בקבוצת מחיר של 2700 שקל. לפי מה שהבנתי התמורה הכי טובה ביחס למחיר מתקבלת עם אני אקח מעבד של אינטל E4300 אני מעוניין לבצע למעבד אוברקלוק בסטוק, לא משהו קיצוני. לקחתי זיכרון של 2x512MB Kingston 667 CL5 מ KSP ומעבד E4300 של אינטל אני מתלבט בין כמה לוחות אם, כאשר אני יודע שאם הלוח של גיגהבייט אני אשיג את הביצועי OC הטובים ביותר הכללי, השאלה היא האם לאוברקלוק בסטוק אני יכול להסתפק באחד הלוחות היותר פשוטים, ההתלבטות היא בין: IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E - מתומחר בחנות הזולה ביותר ב KSP ב 510 שקלים. 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E - מתומחר בא…
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט האם לקנות לוח אם חדש. יש לי כרגע אחד מצ'וקמק של אינטל ודי מתבקש להחליף אותו, אבל החלטה שלכם אם כדאי. נגיד ואני כן רוצה להחליף, זה טוב? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1831&catcode=161 והאם זה יתמוך במעבד קצת ישן(P4 1.6 Willamete)? וגם - איך מוציאים את המאוור\היטסינק\מעבד מהמקום? כי יש שני דברים מפלסטיק שאפשר להזיז, אבל אחרי שמזיזים אותם ההיטסינק קצת משוחרר אבל המאורר עדיין תופס אותו בצורה משונה כלשהי. אני אעלה תמונות עם צריך. תודה!
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם A8N-SLI Premium (מהירות זיכרון 400MHZ), רציתי לדעת, אם שמים זכרונות מהירים יותר, האם זה יגרום נזק ללוח האם (או למחשב)? תודה, נמרוד
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קראתי את הנעוצים ועדיין לא הצלחתי להבין. יש לי כמה שאלות: 1) מזה בדיוק צ'יפסט? ואיפה בדיוק הצ'יפסט נימצא על הלוח (זה יעזור אם תביאו תמונה)? 2) מזה FSB ? אני צריך שיהיה לי הרבה מזה? 3) מזה FPS בסרטים ובמשחקים? 4 מתי שאני קונה משהו אז רשום בשם - BOX למשל: Intel Core 2 Duo E6600 Box מזה ה BOX ? הבנתי לפי הנעוץ שזה קירור? זה נכון? ואיזה קירור זה? האן זה גוף קירור טוב? ואיזה דגם הוא? האם צריכים בנוסף לקירור הזה , ליקנות עוד קירור למעבד? וב TRIAL אין קירור? 5) מה ההבדל בין הציפסט של אניטל לציפסט NFORCE ? ומה יותר טוב? מקווה שתעזרו ותענו על שאלותי בפירוט ..
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 האם עדיף לקחת CL4?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
איזה מעבד סמפרון יותר טוב: 1-סוקט AM2 2-סוקט 754 המחשב מיועד לאינטרנט,אופיס,וסרטים.לא למשחקים ולא לאוברוקולק.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן להוסיף 2 GB , ומצאתי סטיק של 2 GB ב165 שקל בפנדה. אני משתמש "משרדי", שלא מבצע שום מאמץ בזכרונות. הרצתי חיפוש בפורום, מצאתי ת'רדים קצת ישנים שממליצים עליהם, אז רציתי לשאול כדי לראות שזה עדיין רלוונטי להיום. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי שאלה . . . אולי זה ישמע קצת טפשי . נכון יש את המעבד של א.מ.ד 3200 ולפניו בא הדגם של ה-3000 אז רציתי לדעת מה בא לפני הדגם של ה-3000 ?? פשוט המעבדים הנ"ל מאוד יקרים ואין לי את הכסף לרכוש אותם . תודה לכולם !
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לי יש לוח asus p4b266-c קניתי kingston ddr 256mb 333 בתקווה שהוא יתאים את מהירותו ל 266.... בכל מקרה בהתחלה עשה לי בעיות בהרצה של וינדואז ואז ריסט כל שניה לא נתן למחשב לעלות אפילו.. אחרי כמה משחקים בביוס וכמה ריסטים הצלחתי לעלות את הוינדואז עם הזיכרון, שיחקתי קצת במשחק, ראיתי עובד סבבה ולא קופא המשחק, אחרי כמה דקות של משחק אני מקבל את המסך הכחול הזה בשם הידוע לשמצע "blue screen of death" שעושה לי dumpcache בכל מקרה כנראה שהזיכרון לא יציב..... יש אפשרות לסדר זו שהוא יעבוד יציב במהירות המתאימה ? חשבתי שהזכרונות מתאימים את עצמם.. ככה הרבה מאוד אנשים אמרו, עזרו לזבוב ישיש וחלוש שכמותי :-*
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב, במעמד הרכישה בחרתי במיוחד זכרון מהיר של Geil: במקום CL5 בחרתי CL4 משום שידוע לי כי תזמונים נמוכים חשובים יותר. מה שצויין בדף ההזמנה: 2G DDR2 800 PC26400 ULTRA GEIL בדקתי בעזרת תוכנה (זו) איזה זכרון מותקן לי במחשב ונראה כי קיימים שדות שונים בעלי נתונים שונים: תחת Memory Summary מופיע שהזכרון עובד על 400MHz והתזמונים הם 5-5-5-15 תחת Device Locator מופיע תחת Part Number התזמונים CL-4-4-4 האם ניתן לדעת איזה מהם הוא הנכון? בנוסף, האם הזכרון עובד על 400MHz משום שהתקנתי רק סטיק אחד ויש צורך בסטיק נוסף של 2gb כדי שיעבדו על 800MHz (ב- Dual)? תודה רבה לעוזרים, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נכון להיום זה הלוח הכי חזק של אינטל. איך הוא באובר קלוק? האם הוא מומלץ? יש איזו ביקורת עליו? הבנתי שהוא לא תומך ב DDR2 800MHz, זה נכון? בכלל על הלוח הזה מה אתם אומרים? יש תמורה טובה יותר למחיר שהוא עולה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תגידו מישהו פה פע נישא לעבוד בדואל עם זיכרונות SPECKTEK נגיד 2*512 בלי שום OC האם הם מסוגלים לזה או שהם קורסים וגורמים ל ריסטים?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לרכוש זיכרנות בסט של 2 גיגה יש את G-SKIL ויש את PQI אני לא רודף מותגים אבל אמינות כן. הנה האופציות שלי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6551 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3265 יש לי מעבד אופטרון 175 במהירות 2.2 ולוח אם אסוס A8N דלוקס SLI. לא עושה אוברקלוק המחשב עובד כתחנת עבודה בלבד.לפעמים עורך קצת סרטים ומוזיקה. אשמח לקבל המלצות מה יותר אמין. תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כתוב לי ב AIDA32 שיש לי סוג זיכרון : ddr sdram חשבתי שsdram זה חידוש של rdram אבל שזה בכלל לא קשור לDDR וSDR 1. האם SDR=SDRAM ?? 2. האם RDR=RDRAM ?? 3. מה אומרים המושגים האלה ??? 4. כמה בדיוק משפיעה מהירות הזיכרון על המערכת, ועל משחקים ? ולמה ההפרש הכספי בין מהירויות זיכרון נמוך ???? 5. הבנתי את עקרון פעולתו של dual ddr אבל במה זה מועיל, האם יש לי עוד סיבה (חוץ מ-dualddr) לקנות 2 256 ולא 1 512, והאם יש בכלל יתרונות ל 1 512 6. זאת השאלה שתהיה בטח הכי פשוטה למי שקצת מבין: מבנה הDIMM - מה זה "בנק" ; האם row זה חייב להיות צד שלם או רווח בין הגוקים אומר שורה חדשה, double-sided נותן לי משהו ?? דוגמא לשאלה 6 : יש לי מודול זיכרון חד-צדדי 128 mb עם 8 גוקים רצופים (בלי רווח) בצד א…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בעל אופי ממוצע של אינטרנט, תוכנות ממוצעות, סרטים והורדות. לפי קריאה בדפי הפורום והאתר הבנתי שבחירת הלוח היא מאוד חשובה. אני מעוניין להשקיע בלוח טוב שישמש אותי לאורך זמן ויהיה ניתן לשדרג איתו את המערכת כמה שניתן עם ההתקדמות האדירה של החומרה. יש לי ידיעות של טכנאי PC מתחיל אך הן לא ממש עוזרות לי כי אני לא ממש מתמצא בשמות ומותגים. אל תתייחסו למחיר. התקציב לא מוגבל. אני פתוח להצעות. אני מעוניין בלוח המתאים לפנטיום. תוכלו בבקשה לעזור?
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב זקן (בן 5+,p3 733),מצרף פרטים אודות לוח האם שבו,הזכרונות וכ"ו. (יודע שזה ארוך ומתנצל מראש. פשוט נראה לי שזה הכרחי) קבלו: Entire System Manufacturer : MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD Model : MS-6199 Version : 1.X System Mainboard Manufacturer : MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MP Support : No Model : MS-6199 (VT693) Version : 1.X BIOS ID : 01/01/2000-692-596-W977-2A6LGM4EC-00 Chipset : VIA VT82C693 Apollo Pro Plus Chipset Memory Controller Error Detection Method : None Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 4-way / 1-way Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 768MB Maximum Module …
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 512 של זיכרון של a-data 400 מגה הרץ השאלה: יש לי מחשב ישן יחסית סוקט 478 אם מעבד 2.4 נורטהוד ולוח אוקטק ריינו אחד יש לי זיכרון אחד של סמסונג 400 מגה הרץ 256 השני אותו דבר רק שכנראה הוא גנרי אם אני לא טועהההההההה!כי בדקתי ולא רשום תשם ... אני רוצה להוסיף עוד 512 זיכרון אחד זה ישפר לי תביצןעים(יש לי שלושה חריצים של זיכרון)