מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אם למשל יש לי amd athlon xp 2700+ שעובד בבאס של 333 ו amd athlon xp 2700+ שעובד בבאס 333 ההבדלים ביניהם הוא שאחד BARTON ואחד TBRED מי יהיה יותר מהיר במשחקים, בקידוד MP3 וכיווץ RAR וZIP?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי מתחיל להזדקן והחלטתי לבצע שידרוג שיחזיר אותו לעלומיו. המערכת הנוכחית שלי: AMD Athlon +XP2000 Asus A7V133 Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro 2x256MB SDRAM 133 Kingston Sound Blaster Live! Maxtor 40GB 7200RPM Pioneer DVD 106S Plextor 24/10/40A ThermalTake Volcano 7+ Arctic Silver 3 Chieftech Dragon 01-SLD Aluminum Case x4 80mm Case Fans IIYAMA Vision Master Pro 454 Enermax EG365P-VE חשבתי להתחיל בהחלפת הלוח והזיכרון שהם הרכיבים המיושנים ביותר אצלי. אני חושב ללכת על פתרון של nForce2 Ultra. איזה לוח מומלץ? חשבתי על gigabyte GA-7N400 או על Abit NF7-SL v.2. מה דעתכם? אולי ה Epox עדיף? בנוגע לזיכרון, מה אני צריך - 266MHz או 333MHz? אני רוצה זיכרון טוב עם CAS 2 ול…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1831&p=1 http://www.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html 2 השוואות שבהם זוכים שונים?!?!? אך יכול להיות!! ואני נדפקתי עם ה ASUS שהוא לא הכי טוב!!! לך תאמין לשקרנים >
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי P.4 2000 A עם ליבת Willamette השאלה : האם צ'יפסטים של היום intel 865/intel 875/sis 655tx תומכים ב-Willamette ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני חייב להוסיף זכרון למחשב שלי אבל לא יודע איזה זכרון לקנות ? כרגע יש לי זכרון של mushkin pc3000 2.5-3-3 256mb לוח אם -msi kt3 ultra מעבד AMD Athlon xp1800 אני לא חושב שניתן עדיין לקנות זכרון מאותו הסוג בדיוק (לא מצאתי) בבקשה אם משהוא יכול לייעץ לי איזה זכרון יעבוד בתאימות מלאה עם הזכרון הקיים שלי ? תודה!
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם ! תיכננתי לקנות לוח אם של asus דגם p5w dh deluxe אבל כאשר באתי לבצע את ההזמנה אמרו לי בחנות שהם לא ממליצים על הלוח אם הזה שהבקרים שלו ישנים , ושכדאי לי לקחת את הלוח ASUS Commando Intel P965 ההיתי מאד מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם , המחשב מיועד למשחקים כבדים , עבודה ב-autocad וקצת סרטים . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב די פשוט וזול, שיעבוד כמערכת בידור לסלון גם. חשבתי על משהו עם סלרון 64 וג'יגה של זיכרון (הוא גם ישמש לשימוש אינטרנט רגיל, ואופיס). האם יש לוחות אם פשוטים עם תושבת AM2 שגם יש להם יציאת s-video או משהו דומה? או שאני אהיה חייב לקנות כרטיס גרפי נוסף בשביל זה? איזה עוד דברים אני צריך לקחת בחשבון? חשבתי להוסיף צורב די וי די, הארד דיסק sata2 בגודל סטנדרטי, מסך דק 17" לא מיוחד, ולגמור ב 3.5 בערך את החשבון. יש המלצות על דברים ספציפיים?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בעקבות שרפת לוח אם אני רוצה לקנות שילוש חדש (כי הלוח מאוד ישן ואין כאלה עוד). אני רוצה לקנות מעבד pentium D 805 זיכרונות 2*256 kingston value, בקשר ללוח אם אני לא סגור עדיין. אני רוצה לקנות קירור Thermaltake BigTyphoon ולהמהיר את המעבד עד 3.5-4GHz. אני צריך המלצה כללית אם מה שבחרתי טוב והמלצה על לוח אם טוב וזול כמה שיותר.
-
- 11 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1.אני סמתי לב שיש סוגים של קונרואים כמו B0,B1,B2 ועוד כמה וגם לזהhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113596 X6800 retail L623A694 (according to CPU-Z I have the first 6900 in the world. How nice וגם יש כאלה לקינפלד וגם הסתקלתי ומצאתי את זה http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2712 ? 2.מה זה אה - TOWN CLOVER וגם יש אם כזה שם וMP אז מה הדבר הזה ? 3.ועוד ראיתי שCOOLALER לקח לוח של סרבר ושם בו קונרו והפוך ?וגם האם אפשר לשים ללוח של סרבר 2 מעבדי קונרו וגם לא רק קונרו אלא גם קינפלד ? 4.ואפשר גם משהו שמראה מה אינטל תיצר עד 2012 ואם אפשר אז כמה שיותר רחוק ואפילו רק את השמות שלהם ליבות וגודל ? 5.וגם אפשר קצת לסדר את הראש בציפס …
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כי האחרונים שהם הוציאו אפילו לא מתקרבים לביצועים שלהם
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי את הלו אם GA-8S648FXP-RZ של גיגבייט... השאלה פשוטה מאוד, יש צורך לעשות עידכון ביוס ? http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1645&ProductName=GA-8S648FX
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
על אילו זיכרונות אתם ממליצים לי ל6600 ולוח אם DS3 או S3 965 והדבר הכי חשוב, לא ל OC של אפילו MHZ אחד!!! אני רוצה 2 סטיקים של גיגה... אמנם אני לא מתכנן OC אבל חשוב לא מאוד שיהיו איכותיים ושיחזיקו לי להרבה שנים... לפי דעתי 667MHZ הכי משתלם אבל אם יש לכם משהו אחר להציע אני אשמח לשמוע... ועוד פעם חשוב לי לציין שאני רוצה איכותיים שלא יעשו לי בעיות... בקשר לתקציב... כמה שיותר נמוך יותר טוב - אבל לא להתפשר ואם יש התלבטות אז תביאו את כל האפשרויות... אבל בוא נגיד עד גג 1000שקל... אם יש משהו היסטרי שיקפיץ את הביצועים בוודאות אז עד 1200 אבל ממש ממש ממש עדיף שלא. תודה!!! עריכה- טוב, ראיתי שיש בעיה עם התקציב, אז תביאו משהו טוב שכמה שיותר זול... אני לא מכיר את המחירים אז אני לא יכול…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
גם למשחקים, שלי כרטיס מסך 7600gt (אני לא עושה oc) DFI Infinity nF UltraII M2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce amt יש עדיפות?
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מישהו מכם בכלל עושה שימוש בחריצים האלה ?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בשביל ידע כללי... סתם מעניין אותי הנושא. אשמח אם תתנו לי. מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול בכמה אחוז הביצועים של AMD Athlon 3500 X2 AM2 נחותים יותר מהביצועים של Core 2 Duo E6400? והאם זה שווה את ההפרש של המחיר?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב תקלות חוזרות אני נאלץ לשדרג את מחשב ה-P3 הזקן והאהוב שלי. בגלל שמצבי הכלכלי די גרוע כרגע (ולא נראה שהולך להשתפר בקרוב) אני רוצה לקנות לוח אם טוב שתהיה לו תאימות עתידית גבוהה ומעבד ישן וזול כי כרגע אני לא צריך ממש הרבה. ככה אוכל לשדרג בעתיד רק את המעבד. יש למישהו המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
OCZ DDR2 1GB KIT PC2-4200 Platinum Enhanced Bandwidth Dual Channel 3-2-2-8 אני מחפש די בנרות עוד קיט של גיגה למחשב שלי אבל לצערי לא מצאתי עד עכשיו. האים למישהו יש רעיון? ??? נ.ב הנציגים שאני מצאתי של OCZ בארץ הם CD-LOG ו IVORY ולאף אחד מהם אין במלאי.
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איזה מעבד סמפרון יותר טוב: 1-סוקט AM2 2-סוקט 754 המחשב מיועד לאינטרנט,אופיס,וסרטים.לא למשחקים ולא לאוברוקולק.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שמעתי מאיפה שהו שישנה בעיית תאימות עם שבבי INTEL 975X כאשר עובדים עם 4GB זיכרון בתדר 800MHZ האם מישהו כאן מכיר משהו כזה ? בכל מקרה מה עדיך למשחקים זכרונות 800MHZ או 667 ? אני לא מתכוון לאוברקלוק. תודה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי חברה. רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין שני אלו 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz ל: 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz עד כמה באמת זה משפיע? והאם הלוח אם ASUS P5N32-SLI SE Deluxe Motherboard Gaming טוב לאוברקלוקינג? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם!! קודם כל רציתי לשאול האם הכרטיס זיכרון 1GB Spectek שווה ?? ובנוסף רציתי לשאול האם אני יכול לחבר בלוח M שתי זכרונות 1GB Spectek ובמה זה יועיל ?? אשמח לתגובות מפורטות תודה......
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד שהרבה מהפינים שלו התעקמו (בגלל שהוא לא הוכנס נכון לתושבת בלוח אם) , והשאלה שלי היא האם האחריות היא גם על דבר כזה ואם כן אז למי בדיוק פונים בשביל האחריות. בכל מקרה אם מישהו יודע איזה דרך קלה ליישר את הפינים בחזרה בבקשה שיכתוב.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קניתי רכיבים למערכת, מעבד 6600, P5B וזכרונות וכו, האם אני צריך להיכנס לביוס כדי לכוון את הוולט או שהלוח מזהה אוטומטית.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-