עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bessmertniy,

im looking for a new triplet CPU+MB+memory what to buy (and which parts , models ( intel 2.6 or amd 64 3000+ and which motherboard and memory is the best for them and which combination will be the best? please answer on english or russinan if u can , many thanks.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  2. למי שזוכר ומי שלא, יש לי בעיה שאחד הסלוטים בלוח "לא עובד". הזכרון לא מזוהה במערכת (רשום שיש 2GB, אפילו לא כתוב שיש 3GB ו1GB לא ניתן לשימוש..). בBIOS הוא גם לפעמים זוהה ולפעמים לא (ממה שבדקתי פעם, עכשיו עדיין לא בדקתי.). מה שמוזר לי זה שCPU-Z מזהה שיש לי 2 כרטיסים, מזהה את שניהם, ומעבר לכך, אפילו מזהה את הפרטים (חברה, נפח, סיריאל, דגם וכו') של שניהם (בעוד אחד מהם בכלל לא עובד לי..). מה הקטע פה?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פעמיים אבל פרסמתי בפורום מפרטים ולא קיבלתי תשובה לכן אני מנסה בפורום הזה המעבד יהיה וויניס 3000 939 AMD 1 קשה לי להחליט בין לוח אם DFI NF4 SLI INFINITY ללוח אם של msi MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ? 2 ניסיתי ללמוד את נושא הזכרונות ולא הצלחתי אני מחפש זכרונות 2*512 בסביביות 1000 שקל שיתאימו לאובר קלוק עתידי עם תזמונים טובים ( tccd או bh5 לא מבין בזה הרבה ) ddr 400 או או יותר אם צריך. ושיעבדו ב dual

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by yosizach,

טוב היה לי עד עכשיו 512 +2 בדואל צנאל אתמול הוספתי עוד 512 ... ועכשיו יש 1.25 גגה זיכרון הבעיה היא שיש לי שניים של של 333 ושניים של 2100 (אני מתכוון למהירות ) הייתי רוצה לדעת עם הזכונות 2100 גורעים . וכדי להחליף את כולם ועם אני יחליף לה 400 יהיה שינוי מדהים ? או להשאיר את מה שיש לי עכשיו ועוד משהו בלוח אם שלי סתם שאלה שאני מתעניין לא רשום לי אברקלוק לזכורנות רשום לי 3:2

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by XGALX,

אני מחפש זיכרון 2 ג'יגה עד 250 ש''ח מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 DDR2

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  6. אז ככה, קיבלתי את המערכת מחבר יחד עם Athlon1400xp אבל עדיין לא הפעלתי. בכל מקרה לטענת אותו חבר יש לו שני סטיקים של 256mb שהמחשב מזהה כל אחד בנפרד במו שצריך, אך כשהם יחד המחשב מזהה סה"כ 384mb .... הזיכרונות המדוברים הם: 1.) ממה שראיתי זיכרון חסר שם, ג'נרי בעל זכרונות על צד אחד בלבד, לא מצליח לזהות שום שם של חברה על הג'וקים עצמם :\ 2.) זיכרון של Crucial, זכרונות על שני צידי הסטיק הלוח ללא כרטיס מסך מובנה כך שזו לא שיתוף זיכרון איתו... החבר טוען שעידכן לביוס אחרון שיש ולפי טכנאי מסויים העובדה שהזכרונות כל כך שונים היא הבעיה ולכן אין לה פיתרון... עכשיו השאלה היא כמובן, האם מישהו מכיר את הבעיה? יודע על פיתרון? לפי מה שניראה לי אלו האופציות שעומדות לפני: 1.) לקנות ולהח…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. Started by kobi_af,

שמעתי שאם יש מחשב נגיד היום הכי טוב שיכול להיות ו 4 סטקיקים של 512 זה פוגע בזכרונות ומאיט תביצועים -לפני שבועיים מישהו פה רצה מחשב ואמרתם לו ש4 סטיקים של 512 זה מאיט..איך זה מאיט תביצועים והאם זה נכון

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

מה עדיף??? על לוח של DFI NF4 ULTRA-D???

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  9. Started by Hack4ev3r,

שלום רציתי לדעת מה כדאי לי לשדרג יש לי : pentium 4 1600 mhz ddr 128 400 mhz geforce 2 31 MB אני חשבתי לקנות pentium 4 2600 ddr 512 3200 mhz + ה 128 הישן Geforce FX 128 Mb asus והמחשב רץ עם windows Longhorn כל זה עולה לי 2000 שקל שווה?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  10. שמעתי שבמחשבים נידים המהירות יותר גבוהה ממה שרשום אז איך משוים את המהירות של המעבד במחשב הנייד להומת המהירות של המעבד הנייח (אני מדבר על מעבדי אינטל )

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by arel508,

כותרת.. אני רוצה לוח אם טוב ל-OC, כולל USB 3, שיתמוך ב-SLI בתקציב של בערך עד 700 שקל (מ-TMS) האם זה הלוח הכי משתלם שאני יכול להשיג: http://www.tms.co.il/product/11284 ? אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. יש לי לוח ASUS P4C800 E DELUX. שמתי לב שה PAT, וה ECC נמצאים ב DISABLE. האם להפעיל אותם? אם כן מה זה ייתן לי, במילים אחרות, מה ההבדל ?(תיאורטית ופיזית). זה יכול לגרום לאי יציבות? תודה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by adamjo,

האם אני ארגיש בהבדל אם אני אוסיף זיכרון של 256 מגה על ה256 מגה הקיימים כבר אצלי כלומר ל512 מגה? יש לי מעבד 2000 אי אמ די

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by sxs,

אהלן אנשים, אני לא חדש לעולם החומרה אבל לא הייתי מעודכן בזמן האחרון (מעל שנה) אני מעוניין לקנות מערכת קונרו בקרוב אבל אני רוצה קודם לסגור את כל הפערי ידע שיש לי לגבי הדור החדש של "השילוש" אז ככה, קודם כל שאלה על הבאס(שזה תעלומה מבחינתי כרגע): פעם היו כמה דורות של מעבדים מכל משפחה - מהצד של אינטל היה P4 שהגיע בהתחלה עם באס 133 אמיתי (533 אפקטיבי) ואז 166 ולבסוף 200 (800Mhz) אצל AMD זה היה שונה, הבאס שלהם מוכפל רק פי 2 ולא פי 4 אז היה 133(266) ובדור האחרון 200 אמיתי שהוא בעצם 400Mhz. השאלה היא איך זה הולך עכשיו בדור של הקונרו, איזה באס יש ופי כמה הוא מוכפל? האם יהיו כמה דורות כמו פעם שבכל דור המעבדים פעלו בבאס גבוה יותר? בהנחה שאני רוצה לקנות: מעבד: E6600 צ'יפסט…

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם לוח אם נ"ל, שמבוסס על chipset =P31 (לא G31)?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by Las@Vegas,

יש לי לוח אם Asus P5Q Pro. עכשיו לפי המפרט רשום שכל צ'אנל זה שחור אחד וצהוב אחד. לפי מה שזכור לי בדרך כלל זה הולך לפי צבעים. משהו יכול להעיר אור על הנושא? תודה יבגני

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by prince amir,

בקרוב אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח יש לי בראש כמה אופציות אבל אני לא רוצה ללכת מעל. 1.EP-8K5A2+ 2.KT4Ultra (viaKT400)SerATA,raid,AGPx8 3.KX7-333R ,sb ,raid 4.7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 sb - האם לקנות עם רייד או לא השאלות העיקרית האם לקנות לוח שיש עליו VIA 400 או 333 אני מעדיף עם כרטיס רשת על הלוח השאלה עם לקנות עם רייד או לא בכל זאת מחפש את הלוח הטוב מבניהם

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by Laure.,

Hi, I'm looking for a basic MB for the intel dual core E8300. I'm looking for something as cheap as possible (but from a decent company), and I don't need an on-board graphic card. How is the Gigabyte P31-S3G? or maybe the Asus P5KPL-CM? Seriously guys, only cheap suggestions, nothing more than 450 NIS Thanks, and sorry about the english P.S. I don't intend to do any OC, CF or whatever

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by asafb,

היי אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה הזו יש לי לוח אם gigabyte ga - p43-es3g http://www.easycom.com.ua/data/mboard/0908211112/img/01.jpg אני מעוניין לקנות כרטיס pci firewire כדי לחבר כרטיס קול התעניינתי בכרטיס הזה http://i.ebayimg.com/t/PCI-3-Port-1394B-1394A-Firewire800-400-w-Cable-Ti-Chip-/00/s/NzY0WDEwMjQ=/$(KGrHqN,!hcE47bjzBzQBOYP8H8FQw~~60_12.JPG כרטיס pci רגיל .. עכשיו שמתי לה שהחיבור קצת שונה , הוא יתאים ללוח שלי ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. היי, אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שתי הסוגים כאשר הסוג הראשון: Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory והסוג השני הוא: Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory כמובן שהשני עולה ב- 400 ש"ח יותר מהראשון. אם מישהו מכיר את חברת GEIL ויכול להעיד שהם חברה טובה והזכרונות שלהם טובים?.. כי בתכלס אני מעדיף לקנות את GEIL, אני לא הולך לעשות oc כך שזה ממש לא משנה לי. או שאתם אומרים שעדיף לשים את ה- 400 ש"ח האלה ולקנות את Corsair? :s05: באם יש לכם חברות אחרות טובות ולא ממש יקרות להציע אני ישמח (2GB זכרון) כמו כן באם תוכלו לענות לי על שאלה חשובה בשבילי: האם קיים הבדל ממשי בין DDR2 667 לבין 800 בביצועים? (כאשר הלוח אם הוא GA-965P-…

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  21. מיקרוסופט חוזרת בה מהצהרתה בתחילת השנה על קיצור משך התמיכה במחשבים עם מעבדי Skylake של אינטל לכתבה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  22. שאלה דחופה לוח אם MSI PT800 הוא טוב אני לא מכיר ממש אותו או Asus P4P800-SE איזה הכי טוב לקנות??? תודה.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by zigi11,

בעקבות יציאתם לשוק של מעבדי הליבה הכפולה של אינטל, האם ומתי צפויה ירידת מחיריהם של שאר המעבדים ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. שלום לכולם לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם מעבד E6400 ידוע לי שמהירות הליבה שלו צריכה להיות 2.13. אך למרות זאת כאשר אני נכנס לתוכנה CPU-Z מוצג בפני מהירות של 1600... התוכנה כן מזהה את העמבד כE6400 אך לא נותנת את פרטי המערכת כמו שצריך. (לא העלתי תמונה כי אני לא מבין איך להעלות אותה) מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהמעבד דפוק? האם יכול להיות שעבדו עלי? מה לעשות בכל מקרה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by Netanel o_0,

יש דרך לדעת בלוחות ג'יגהבייט, לפי השם בלבד לדעת מה הפיצ'רים המיוחדים בלוח? למשל בלוחות P35 יש דרך לדעת באילו יש FIREWIRE? תמיכה בDDR3? כרטיס מסך מובנה? תמיכה בRAID? יציאות sata? למשל P35-DS3R P35-DQ6 P35-S3L מה אומרת כל אות?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים