עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sofix4,

הזמנתי מחשב לפני שבועיים עם מארז NZXT APOLLO וכמו שאתם יודעים הוא עדיין לא הגיע. מאז המחירים של הרכיבים עלו וירדו, עד שהלוח GA-P35-DS3 של ג'יגהבייט עולה 657 ש"ח. במקור הזמנתי לוח Gigabyte GA-965P-DS3. זה שאר המפרט: E6750 WD3200AAKS LEADTEK 8800GTS 320MB CORSAIR 2G DDR2 667mhz LIBERTY 400W האם כדאי לשדרג ללוח GA-P35-DS3(בתוספת של עוד כ-30ש"ח)? מה ההבדלים העיקריים ביניהם? הצ'יפסט טוב יותר? פחות מתחמם?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. אילו זכרונות הכי יתאימו לי לDUAL? (באזור 500 שקל). האם יש לי אפשרות להתקין זכרונות מעל 3200?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. יש לי G.skill 2x2GB CL4 800Mhz אני חייב לקנות זכרונות זהים? או שאני יכול לקחת 1000mhz וכו'? אני יכול לקנות DDR3 וזה יפעל במקביל ל DDR2?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. Started by super4life,

2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channe 200 שקל, 1066 MHZ 1GB Kingston Value שניים כאלו עולים 150 שקל, 800MHZ 2x1GB Patriot Signature 160 שקל, 800MHZ 2x1GB Patriot Signature 190 שקל, 800MHZ בשני הסלוטים השניים שלי יש לי זכרונות של KINGSTON אם זה משנה.. תודה מראש =0 whats better

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. -------------------------------------------------------------------------------- לפני כחודש נרשמתי לראשונה לפורום זה. התלבטתי איזה רכיבי מחשב לקנות . יחד עם תשובתכם לשאלותי קראתי הרבה תגובות לגבי שאלות של אחרים בפורום זה ולאחר שגם מחיר המעבד Q6700 ירד ההתלבטות תמה .גם אם הרכיבים שקניתי אינם בדיוק על פי מה שהמלצתם ,הדבר נובע מעצם העובדה שאין ברשותי תקציב פתוח והייתי מוגבלת בסכום מסוים. להלן הרכיבים שקניתי: מארז של EZCOOL וספק של אותו מותג 500 וואט REAL לוח גיגה בייט GAP35DS3L מעבד - Q6700 זיכרון - 2x 2048 של CEON כרטיס מסך - 8600 GT של 512 מגה זיכרון MSI הר-דיסק 500 גיגה של סיגייט sata 2 ו 32 mb צורב DVDx 20 של LG אני מקווה שעשיתי קניה טובה. שבת שלום לכולכם והרבה תודה…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by אוריפ,

ראיתי באתר של החברה את הלוח הזה (IS7-E2): http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2&fMTYPE=Socket+478 חוץ מהקירור הפסיבי (האם הוא מספיק לעומת האקטיבי בגרסא הקודמת?) האם יש עוד שינויים? האם כדאי לקנות אותו או את הגרסא הקודמת?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  7. קבלו: http://hardware.gamespot.com/Story-ST-15177-1502-35-35-x (אני לא אומר ש-deluxe טוב אלה שה-dfi לא כזה סוס כמו שכולם חושבים) ודרך אגב אני יחפש עוד השוואות.....

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם העניין הוא כזה אני רוצה לעשות מריחה חדשה של טרמי על המעבד עכשיו הסיפור הוא שאבא שלי הוא מהנדס מעגלים מודפסים ועוד כל מיני דברים והוא אומר שיש להם משחה טרמית!אם בא לי לעשות את זה איתה עכשיו כל הקטע הוא שאין לי מושג של מי המשחה בכלל! אבא שלי אומר אל תדאג הם משתמשים פה רק בדבסט של הדבסט! מה אתם אומרים? ומהם הסיכונים?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by LiorZi,

ברשותי מחשב עם זיכרון בנפח 4GB. לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שמתוך ה-4GB רק 2 בשימוש: http://imageshack.us/f/845/unledkts.jpg/ ולפעמים מיד לאחר הפעלה מחדש הוא מראה לי שהוא משתמש בכל ה-4GB. למה זה קורה ומה אני צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. Started by Esparco,

אני מתלבט בין שני הלוחות האלו הג'יגה בייט עולה כמעט 1300 שקל ואני מאמין שהאביט שאמור אוטוטו להגיע לארץ יעלה 1100 פלוס מינוס שניהם אמורים לתמוך בקונרו (ג'יגה בייט מ REVISION 2 או משהו כזה) הנה הקישורים לשני הלוחות. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ProductName=GA-G1975X http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=313 מה עדיף?! אם למישהו יש ניסיון עם ה ג'יגהבייט הספציפי הזה או כל מידע על ה ABIT אז אני יישמח לשמוע במיוחד ביכולות OC תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by shkaf,

יש לי את הלו אם GA-8S648FXP-RZ של גיגבייט... השאלה פשוטה מאוד, יש צורך לעשות עידכון ביוס ? http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1645&ProductName=GA-8S648FX

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by Dr@gon,

זקוק לזכרון של 512MB בשביל OC מוכן להשקיע 1000 שקל

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  13. אני צריך כאילו לקנות שרת קבצים שעליו ישמרו כל נתוני החברה מהתחנות המשרדיות(כ-50 תחנות) שסך הכל נפח אחסון הוא 1 TB לפי מה שהבנתי יש לוחות אם לשרתים של 2 מעבדים...ושל 4 מעבדים לפי מה שאני מבין לצרכים שלי אפילו יספיק מעבד אחד תקנו אותי אם אני טועה... אז אין לי מושג מה ההבדלים בין 2 החברות וכמה מעבדים באמת כדי לקחת לצרכים האלה אשמח אם תרחיבו קצת בנושא כדי שאני אבין ושיהיה לי מה לכתוב לפרוייקט שיקולי בחירה וכאלה תודה....

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  14. אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב מאייבורי ( כן כן לא הייתה לי ברירה זה או מחשב חדש או מחשב OLD SKOL 2.4) אז המפרט E6750 MSI P35 NEO 1GIG KINGSTON 667MHZ 8500GT 512 תאמת בנתיים אני דיי מרוצה הכרטיס מסך אומנם דיי חלש אבל אני מאמין שאני ישדרג אותו בקרוב ל 88GT עכשיו המטרה שלי לשדרג את הזכרון ש ממה שראיתי הוא לא מספיק כבר כי אני ניסיתי לשחק ב ניד פור ספיד אומנם סוחב על הגדרות הכי גבוהות אבל תופס זכרון כמעט את כל הגיגה שלא נדבר על כריסיס שאני חושב שזכרון 2 גיגה יעזור לי קצת אז תביאו לי המלצות על 2גיגה עד 400-500 שקל , לא מתכנן OC תודה (:

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by rivking,

*כותרת* כמו שהבנתם אני מחפש איזה C2D תקציבי ביותר.. (אאני מחפש את ה-E21XX הכי זול והכי טוב..) עכשיו השאלה האם אחד מהמעבדים E21XX יהיו שיפור משעמעותי מול המעבד שלי? הכוונה בOC כמובן..

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by oron_s,

יש לי אפשרות להביא אם מישהו מארה"ב זכרון האם שווה להשקיע את הכסף או לקחת משהו יותר זול?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by Silver Dragon,

שלום, הסיפור הוא כזה: אצלי במחשב ישבו זיכרונות 2X2GB DDR2 800MHZ CL4 של GSKILL, הם נדפקו והחלטתי ללכת לקנות זוג חדש, הלכתי על ה CL5 (לא קריטי בשבילי, היה מחיר טוב ולקחתי), לאחר מכן נודע לי ש GSKILL נותנים אחריות לכל החיים, ועכשיו יש לי אופציה להחליף אותם לחדשים, ועכשיו השאלה, 2 הזוגות יפעלו טוב ביחד? ה 8GB יבואו לידי ביטוי? תודה, אביב.

18. OK במזל טוב סיימתי הזמנה של שני מעדי AMD XP 2500 (כל מעבד 80 דולר) אחד לאח שלי ואחד בשבילי עכשיו השאלה שלי היא מה הלוח שנחשב הכי טוב למעבד הנל הזנתי שרוב המשחק כאן זה בין ABIT ל EPOX ובהתחלה הייתי דיי סגור על הדגם של ה SL של ABIT אבל עכשיו אני כבר לא בטוח :s05:

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. יש לי מעבד ליבה כפולה E6300 2.8 , בבדיקות שעשיתי ראיתי שיש הבדל מעלות של 5 מעלות בין כל מעבד , האם זה תקין? רוני

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. ראיתי מחשב נייד עם 3 ג'יגה זיכרון ראם עם ווינדוס ויסטה רגיל..אבל ממה שהבנתי המערכת משתמשת רק ב2 ג'יגה מקסימום אז למה זה ? ורציתי לדעת עוד משהו אחד...מה ההבדל בין זיכרון DDR2 ל DDR3 ? (נגיד שתיהם 1066MHz) והאם זיכרון משפיע מאוד על תלת מימד ?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. יש לי לוח אם epox ep-4pca3i: איזו זיכרון עדיף להרכיב בלוח 1.Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 2.Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 לא לOC

22. המפרט שלי הוא: Motherboard: Intel Eatonville D915GEV Memories: DIMM1: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM DIMM3: Kingston (1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM) DIMM4: Kingston (512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Graphics Card Radeon X1950 Pro 512MB CPU CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz Power Supply Enermax Liberty 400W אז אני מתלבט בין ה-Q6600 לבין ה E6850 ואני אצטרך לוח אם תואם. אין לי מושג כמה לוח אם כזה עולה... אני קונה מ-SKYPC הכל.

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  23. יש לי לוח ABIT IT7 MAX לפי המדריך של הלוח (שיצא רק כשקניתי את הלוח) הלוח תומך בזכרונות DDR עד למהירות של 266. רציתי לשאול האם ע"י עדכון הביוס לגרסה עדכנית הלוח יוכל לתמוך בזכרונות יותר מהירים. נכנסתי לאתר החברה וראיתי שיש עדכון ל-BIOS שמשפר תאימות של זכרונות של עד 400: http://www.abit-usa.com/downloads/bios/bios_revision.php?categories=1&model=33 אבל בגלל שאני לא בטוח שהבנתי - אני רוצה לשאול אתכם. אז מה אתם אומרים - ניתן או לא? ואם כן - לאיזה גירסת BIOS לעדכן? - להכי עדכנית או לאחת ספציפית. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by alex125,

היי לכולם ככה אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב עכשיו יש לי 256*2 DDR ונראה לי ש400HZ ולוח אם שלי P5GD1-VM האם אני יכול לקנות חברה אחרת. לדוגמה יש לי עכשיו חברה א' ואני קונה חברה ב' האם זה יעשה לי בעיות ?? האם לא אותו גדול רק מה מגה ואותו HZ יעשה לי בעיות?? תודה ממי

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by nir1992,

להחליף מעבד amd לאינטל או שצריך להחליף לוח אם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים ואין לי כרגע כסף למחשב חדש אז אני מנסה לקמבן שיפורים בברכת יום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים