מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה אני רוצה לקנות צחשב עם מעבד 4 ליבות ואני רוצה לוח אם מתאים וחזק שאיתו אני יוכל לסחוב עוד 4 שנים (אני מתכוון מבחינת הטכנולוגיה שאני לא אשאר עם לוח אם עם טכנולוגיה מיושנת מאוד ) אבל שלא יעלה יותר מ700 800 ש"ח זיכרונות DDR2 עם 800 מגה ארץ לפחות תודה רבה מראש לעוזרים נ.ב. האם זה נכון שלוחות אם של גיגה בייט הם המובילים ??
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן להוסיף 2 GB , ומצאתי סטיק של 2 GB ב165 שקל בפנדה. אני משתמש "משרדי", שלא מבצע שום מאמץ בזכרונות. הרצתי חיפוש בפורום, מצאתי ת'רדים קצת ישנים שממליצים עליהם, אז רציתי לשאול כדי לראות שזה עדיין רלוונטי להיום. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אחרי קריאת מאמרים על מעבדי פנום 2 נוכחתי לדעת שלא כולם תומכים ב DDR 3 ורק שני דגמים הם בעלי בקר מובנה ואלה הם הדגמים 955 - נמצא בכל חנות 925 - אינו זמין כלל שאלתי היא מדוע הדגם המוחלש יותר אינו זמין והאם זה גימיק שיווקי לקדם את הדגם החזק יותר. http://ixbtlabs.com/articles3/cpu/amd-phenom-2-x4-925-955-p1.html הנה מאמר המשווה בינהם והרבה הבדל מלבד כמה מגצים אינו פונקציה בעיני. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בינהם והאם ההבדל שווה תוספת של 130? אני קונה היום מפרט עם I5 ורציתי לדעת אם התוספת של ה130 שווה(מטרת משחקים), בעתיד מקווה לשני כרטיסי מסך, אם זה משנה..
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני משהו כמו 3 שנ ים הרכבתי לעצמי את המחשב שלי, שמבוסס על מעבד 64bit של Amd (2Ghz) 512MB זכרון וכונן קשיח של 80GB. אני בצבא רוב הזמן, ככה שלא יוצא לי להתעסק הרבה עם המחשב, אבל בזמן האחרון האיטיות שלו מתחילה להעיק. אני משתמש בו בעיק לפעולות שיגרתיות - גלישה בפיירפוקס, סרטים, וכו', וקצת תכנות, ככה שאני לא צריך להפוך אותו למכונה אכזרית. רק משהו שיריץ את כל אלה בכיף. אני רוצה לקנות 2 דברים - 1GB זכרון כונן קשיח גדול. באשר לזכרון - אני זוכר מהעבר ש- Kingston היא חברה רצינית וראיתי את הכרטיס - KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz (KVR800D2N5/1G( לצערי, אני כבר לא זוכר איזה DDR אני צריך וכמה MHz זה טוב, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם. בנוגע לכונן קשיח, חשבתי על Western Digital…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ולבסוף אחרי בירורים לקחתי את המעבד E8400 ואני בחשיבה לההחליף אותו לQ8200 אבל לפי מה שקראתי הE8400 עדיף,יש סיבה להחליף אותו על מנת שבעתיד הוא יתמוך ב4 ליבות? או להשאר עם הE8400. תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין מעבד "I7 920" עם הלוח אם הזה "Gigabyte GA-EX58" וזיכרונות של "CORSAIR TRIPLE CHANNEL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 XMS3 CL 8-8-8-24" אמרו לי שהמעבד עובד בתדר של 1066MHZ, אז זה אומר שהזיכרונות לא ינוצלו באופן מקסימלי? ואם כן אז למה בכלל מיצרים זכרונות בתדרים כאלה(2000,1600) כשאין אף מעבד שיכול לנצל אותם? הא וגם לא רשום במפרט של הלול שהוא תומך ב"1600MHZ" אלה רק ב"Support for DDR3 2100+/1333/1066/800 MHz" המפאט של הלוח אם: " Memory 6 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 24 GB of system memory (Note 1) Dual/3 channel memory architecture Support for DDR3 2100+/1333/1066/800 MHz memory modules " זה אומר שהזיכרון לא יעבוד במהירות 1600MHZ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי רציתי תשובה סופית ומדוייקת עבור לוח אם וזכרון, מה החסרונות: 1) שקטים 2) ביצועים 3) overclock asus p5q turbo http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vmCRVOru0T6aXX9O 660 ש"ח OCZ DDR2 PC2-6400 Reaper CL4 4GB Edition 305 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שאלות : ראיתי בחנוית שאפשר לקנות זיכרון DDR3 בססטיק של זוג ובסטיק של 3 זוגות והנה השאלה בשביל שהזכרון יעבוד במקסימליות האם אני חייב לקנות 3 סטיקים כל זה נובע מכך DDR2 עובד ב DUAL ואז כל זיכרון מקבל חצי ממהירות הבס עכשיו האם זכרון DDR3 מקבל שליש מהבס ולכן מהירויות הזיכרון DDR3 מתחילות מ 1066 תודה רבה חייב לעשות קצת סדר בראש
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי לוח אם להלן קישור לאתר http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1389 רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו כרטיס של USB2 ל PCI והאם אני יכול לחבר הארד דיסק עם חיבור SATA2 דרך כבל הממיר IDE ל SATA2 תודה מראש פיני
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רציתי להרכיב את המחשב הבא שלי כעיקרון אני רוצה מחשב מבוסס I7 אבל אני פשוט לא בטוח לגבי זה כאילו אני הולך לקנו תאת המחשב רק בעוד שנה אני רציתי מחשב מבוסס על I7 כי אני גיימר כבד ברמת על כאילו ברמה של 5 טרה בייט של משחקים על המחשב ברמה כזאת של גיימר בכל מקרה אני צריך לוח אם שיתמוך בI7 וגם בזיכרונות הI7 אני עדיין לא סגור על איזה לקנות בגלל שאני קונה רק בעוד שנה אז כנראה המחיר של ה980 ירד משמעותית בעוד שנה שבטח תצא גירסא חדשה של מעבדים אבל אם לא אז אני פשוט יקנה את ה930 הכרטיס מסך הוא 480GTX של נוידיה כמובן כולם מכירים בכל מקרה אני צריך רק זיכרונות ולוח אם תואם למעבד שלי לגבי OC אני לא אוברקלוקר מדהים או משהו כזה אני גם עושה אוברקלוק למחשבים שלי סתם בישביל הכיף לא…
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כמה למעשה ההבדל בין מה שנחשב מקביל מבחינה ביצועית ומחיר, טכנולוגיות ישנות מול חדשות?(כמובן ללא אוברקלוקינג) לדוגמא 3800X2 לעומת E6300 אבל עם זכרונות מהטכנולוגיה החדשה. כמה הזכרונות החדשים של ה 667 נניח לעומת ה400 נותנים שיפור בביצועים? בהנחה ששניהם עובדים בערוצים דואלים. יש השוואות באינטרנט של הדברים האלו מבחינת קרבה של מחירים וביצועים?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
התקשרתי לנעה ושאלתי אותם אם יש להם את גרסאת הלוח P5LD2 שתומכת בקונרו הם אמרו לי שיש להם את הלוח P5LD2 SE שתומך בקונרו עכשיו, זה קצת מבלבל אני יודע שיש את גרסאת ה VM שמגיעה עם כרטיס מסך תמיד חשבתי שיש את הDeluxe , את הVM שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, ואת את הגרסא הרגילה המוכר בנעה אמר צדק, ואמר דבר נכון ? V V V V V V *הגירסא הרגילה היא P5LD2 SE י? אין כזה לוח שקוראים לו רק P5LD2 י? *אני אקנה את כרטיס הקול X-FI , איך אני יבטל את הכרטיס קול המובנה?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי מחשב E6600 עם 2GB זיכרון... מה הדרך הטובה ביותר לבדוק את הזכרונות ??? תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הנה תמונה מתכנת PC WIZARD 2006 והיא גם אומרת Thermal Information : Thermal Design Power : 65 W Core Power : 43.29 W (estimated) מה זה ה43 W? מה זה ה 65W ומה זה ה 45W? מה זה ה 1.598G - תדר של מה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים: 945P לבין 945G לבין 945PL לבין 945GZ?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רציתי להוריד מכאן דרייברים ונתקלתי בשני דגמים.. איך אני יודע מה יש לי? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_List.aspx למרות שאני מאמין שלי יש את REV 1 רציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין 2?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יצאו כבר די מזמן מעבדי 4 ליבות של אינטל, מישהו יודע מתי נוכל לראות שיווק שלהם בארץ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, איפה אני יכול לעיין ואו להוריד את הספר של הלוח הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מצטער, לא הייתי נעול אם זה מיועד לכאן או לגראפיקה... איזה רמה של משחקים הכ.מסך בלוח אם הזה מריץ? האם הוא עדיף על GF FX5600?
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המעבד כפול ליבה של AMD 4800+ או 5200+..האם יש הבדל משמעותי??? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הלוח של גיגבט K8NSC..........השאלה שלי עם הוא טוב.......והאם הוא יעבוד טוב עם הAMD ATLON 64 BIT 3000+ 939 ועוד שאלה........המעבד והלוח אם שרשמתי+זיכרון 512 של digma שווה לקנות את זה ב1580ש"ח .???? תודה מראש לעונים...........
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-