עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי וויכוח עם איזה אחד שחושב שמעבד P4 של אינטל מגיע ל70 מעולת אמרתי לו שזה לא הגיוני והוא אומר לי שזה נכון אז מי צודק ? אני - אני אומר שאין מצב שהמעבד של אינטל מגיע ל70 מעלות במצב מנוחה הוא- הוא אומר שבמצב מנוחה המעבד של אינטל מגיע ל70 במצב מנוחה ואל תגידו שזה תלוי נניח שזה מחשב סטנדרטי עם מאוורר אחד נקי בלי אבק ובלי בטיח

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  2. אני לא מדבר על אתחול מ-USB, אלא על אתחול של דוס מהתקן אחר (למשל CD) כך שכונן ה-USB ייקבל אות כונן ויהיה נגיש מבלי שיהיה צורך לטעון דרייבר כלשהו.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by tatat2608,

שלום לכולם ולילה טוב המחשב שלי קשיש בן 7, מבוסס על AMD בסוקט 939 עם ג'יגה זיכרון DDR. לפני שאני נפרד ממנו לטובת מחשב חדש, רציתי להכפיל לבנתיים את הזיכרון. כמובן שלא יכולתי לעצור את עצמי וישר איך שעלה לי הרעיון רצתי לקנות סטיק של ג'יגה, קינגסטון, כמו שני הסטיקים שהיו לי עד עכשיו. חיברתי - הדלקתי את המחשב ולא הצלחתי לעבור את שלב הצפצוף, שהפך לארוך ומעצבן וחזר על עצמו כל כמה שניות. בלוח האם שלי, GA-K8NF-9 של ג'יגה בייט, יש 4 סלוטים לזיכרון- שני זוגות בדואל צ'נל. לחבר את שלושתם לא הצלחתי, הכי רחוק שאפשר להגיע זה סטיק של 512 ובמקביל אליו (לא בדואל צ'נל) סטיק של ג'יגה. חיבור של הסטיק הנותר של ה-512 גורם לסירוב של המחשב לפעול. מה לעשות? להחליף לשני סטיקים של 512 ולחבר …

4. Started by Jack_g,

תגידו מישהו פה פע נישא לעבוד בדואל עם זיכרונות SPECKTEK נגיד 2*512 בלי שום OC האם הם מסוגלים לזה או שהם קורסים וגורמים ל ריסטים?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by g_s,

מישהו יודע מהם התזמונים של הזיכרונות האלו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=4376 באתר שלהם זה לא כל כך ברור... http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/index.htm תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by wooper,

הי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מדובר ב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON HD 3600 THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY אני רוצה לשפר את הזכרון אם אני יוסיף 2 גיגה של חברה אחרת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=176 בנוסף ל 2 סטיקים 512 mb כל אחד שיש לי עכשיו האם זה אפשרי? חוץ מזה אני זוכר שקראתי בזמנו ש amd לא עובד טוב עם 4 סטיקים של זכרון. האם זה כדאי כי אני מעדיף לחכות עוד שנה לקניית מחשב חדש תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by benor,

לוח האם שלי הוא Intel D850GB שמתי לב שיש בו חריץ שנקרה CNR. למה מיועד החריץ הזה? איזו חומרה אפשר לשים בו? תודה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by Randy Orton,

הלוח הזה עולה 430 ש"ח וראיתי אותו באתר של KSP ב 250 !!! מה אתם אומרים ? הבעיה היחידה שם שאין לו VGA OB הוא תומך בטכנולוגיה DUAL CORE עריכה : ומה אתם אומרים על הלוח התקציבי הזה ? 400 ש"ח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=807&l1=3&l2=11&l3=240 הקטע שאין שם VGA OB

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  9. אני צריך לוח של אסוס שיתאים לQ6600 GO +שיתאים ל4 גיגה זיכרון-בכפול 4 ושיתאים לHD2900פרו ובנוסף שיהיה לו לפחות כרטיס PCIE קטן חוץ מהX16 לא צריך SLI או CF רק חריץ נוסף קטן לכרטיס רשת אלחוטי

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by Anas-Nanas,

היי... אני רוצה להחליף את ה Motherboard ואת הזיכרון... אז כהה אני מעוניין להחליף ללוח הזה: ASUS P4C800-E DLX INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA100 ATX FORM FACTOR 1xAGP (PRO/8X)/5xPCI/1xWIFI/4xDDR W/SATA,RAID,1394,USB 2.0 & AUDIO (CPU TYPE:INTEL CELERON, PENTIUM 4 - 400/533/800MHZ) את הלוח הזה אני יכול להשיג ב-965 שקל...וישלי התלבטות אולי כדאי לי בכלל לקחת את הגירא הפחות מאובזרת של אותו הלוח הלא היא: ASUS P4C800 DLX INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA100 ATX FORM FACTOR 1xAGP(PRO/8X)/5xPCI/4xDDR W/RAID,1394,USB 2.0 & AUDIO (CPU TYPE:INTEL CELERON, PENTIUM 4 - 400/533/800MHZ) שאותה אני יכול להשיג ב 780 שקל... השאלה היא האם אני באמת צריך את מה שהלוח המשופר נותן ואם באמת כדאי…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by maimon_y,

שלום יש לי 2 כרטיסי זכון אחד של CORSAIR 4 גיגה והשני של קינגסטון 2 גיגה .הבעיה שהוינדאוס קולט רק 4 גיגה לא 6 . התוכנה HWINFO מזהה שיש 2 כרטיסים ואת הנפח שלהם. שני הכרטיסים הם DDR3 (ומחוברים טוב) 1.5V יש לי וינדואז 64BIT לוח אם ASUS P7P55-M תומך עד 16 גיגה מעבד I5 760

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. שלום חבר'ה. אני בדיוק מסיים להרכיב את המפרט שלי בסקאיפיסי.ונתקלתי בהתלבטות בין 2 לוחות אם. http://www.skypc.co.il/pl_product~38470~10~0.htm - ג'יגבייט http://www.skypc.co.il/pl_product~31540~10~0.htm - אסוס לשניהם יש אותה ערכת שבבים כמדומני,רק שהג'יגבייט תומך בשדרוג עתידי של עד 16 ג'יגה זכרון פנימי. שניהם סה"כ אותו מחיר,האם יש העדפה לגבי איזשהיא מהמפרטים?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. מה ההבדל בין שני מעבדים כאלה עם אותו תדר?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

אז ככה בימים שעברו נשרפ לי המחשב אז חשבתי יש לי כסף למחשב חדש! אז ביקשתי הצעה במפרטים וננתנו לי הצעה ל 64 BIT של AMD אז רציתי לדעת האם כול הישומים התוכנות והמשחקים שלי יעבדו שם והכי חשוב האם ווינדוס יעבוד כרגיל או שאני יצטרך להוריד ווינדוס 64 BIT????????

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  15. יש לי 2 חיבורים מקדימה במארז לUSB ואני לא בדיוק יודע איך לחבר אותם. יש לי חוט שבא מהחיבורית בקדמת המארז ויש עליו כמה חיבורים קטנים יותר: חיבור של שלוש פינים שכתוב עליו: (2) +5V (2) -D (2) +D עוד חיבור של שלוש פינים: (1) +5V (1) -D (1) +D עוד חיבור של 2 פינים: (1) Ground (1) Ground ועוד חיבור של פין אחד: (2) Ground התסכלתי בחוברת שבא עם הלוח אם (Abit NF7-SL) ובכל זאת לא הבנתי מה מחברים לאן, תמונה:

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by rbik,

אני מתכוון לקנות לוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובהמשך השנה כרטיס גרפי ,שיהיה כנראה בעל גוף קירור רחב שתופס מקום של שני חריצי הרחבה (כמו Sapphire HD 4870 Toxic למשל). לפי התמונות של לוח האם, גוף הקירור של ה ICH10 chipset (ריבוע הזהב הקטן) נמצא בשטח שגוף הקירור המאסיבי של כרטיס המסך יתפוס. האם יתכן שכרטיס המסך לא יכנס בגלל גוף הקירור של ה-chipset ? אני מניח שאיכשהו הגבהים של השניים יסתדרו, אבל עדיין חושש לפני הקניה. האם יש מישהו בפורום שיש לו תצורה דומה במחשב, או לחלופין מישהו שיכול להעיד שהשניים לא יסתדרו יחדיו. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by TermiNal,

יש הבדלים בין 8RDA+ לבין 8RDA3+ אם כן מהם? ביצועים? יכולות OC? פיצ'רים? ציינו אותם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by levinofer,

היי אני צריך לקנות מחשב חדש לצורך עבודות פוטושופ (עריכת תמונות ) מה אתם חושבים של הלוח של גיגהבייט GA-EP45T-DS3R האם יעשה את העבודה? עם מעבד Q8200 בקשר לזכרונות יש לי התלבטות לגבי KINGSTON DDR2 1066MHZ או CORSAIR DDR2 800MHZ. דעתכם חשובה. תודה עפר לוין

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by spin,

האם כדאי לי לקנות את Gigabyte GA-K8NS + amd athlon 64 3000 או לקחת amd athlon 64 3200+ ולוח אחר ועוד שאלה כמה אני ירגיש את החסרון ב dual והאם ההבדל בין ביצועי הזיכרון בלוח הזה מול לוח תומך ב dual של p4 כמו abit ic7-g יהיו גבוהים?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

שוטטתי היום בגלריה וראיתי באחד הפרוייקטים לוח של ASUS עם כניסה למולקס עליו. למה? http://www.hwzone.co.il/gallery/albun28/aal

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by adirnasri,

מה יותר טוב שיש יותר CL או פחות ומה זה בכלל CL תודה מראש אדיר

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  22. היי יש לי שתי מקלות של 256 מגה בייט שרצים בדואל די די אר.. ואני טס לאמריקה אז חשבתי כבר להביא עוד זכרון... שווה? או שעדיף לשמור על הדואל די די אר... או שבכלל הוא יעבוד פשוט לא על כל המקלות..?

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by d_caspi,

שלום לכולם. לפני משהו כמו 3 שנ ים הרכבתי לעצמי את המחשב שלי, שמבוסס על מעבד 64bit של Amd (2Ghz) 512MB זכרון וכונן קשיח של 80GB. אני בצבא רוב הזמן, ככה שלא יוצא לי להתעסק הרבה עם המחשב, אבל בזמן האחרון האיטיות שלו מתחילה להעיק. אני משתמש בו בעיק לפעולות שיגרתיות - גלישה בפיירפוקס, סרטים, וכו', וקצת תכנות, ככה שאני לא צריך להפוך אותו למכונה אכזרית. רק משהו שיריץ את כל אלה בכיף. אני רוצה לקנות 2 דברים - 1GB זכרון כונן קשיח גדול. באשר לזכרון - אני זוכר מהעבר ש- Kingston היא חברה רצינית וראיתי את הכרטיס - KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz (KVR800D2N5/1G( לצערי, אני כבר לא זוכר איזה DDR אני צריך וכמה MHz זה טוב, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם. בנוגע לכונן קשיח, חשבתי על Western Digital…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by tiger18,

מתי הוא אמור לצאת בארה"ב? והאם יש הבדל משמעותי בינו לבין ה ק8500??

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. מישהו יכול בבקשה להמליץ על לוח אם מיני שמתאים למעבד פנטיום 4 כלשהוא ? לינקים , כתבות , שמות של דגמים הכל יעזור ! תודה רבה

• 7 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים