עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לאחרונה רציתי להרכיב את המחשב הבא שלי כעיקרון אני רוצה מחשב מבוסס I7 אבל אני פשוט לא בטוח לגבי זה כאילו אני הולך לקנו תאת המחשב רק בעוד שנה אני רציתי מחשב מבוסס על I7 כי אני גיימר כבד ברמת על כאילו ברמה של 5 טרה בייט של משחקים על המחשב ברמה כזאת של גיימר בכל מקרה אני צריך לוח אם שיתמוך בI7 וגם בזיכרונות הI7 אני עדיין לא סגור על איזה לקנות בגלל שאני קונה רק בעוד שנה אז כנראה המחיר של ה980 ירד משמעותית בעוד שנה שבטח תצא גירסא חדשה של מעבדים אבל אם לא אז אני פשוט יקנה את ה930 הכרטיס מסך הוא 480GTX של נוידיה כמובן כולם מכירים בכל מקרה אני צריך רק זיכרונות ולוח אם תואם למעבד שלי לגבי OC אני לא אוברקלוקר מדהים או משהו כזה אני גם עושה אוברקלוק למחשבים שלי סתם בישביל הכיף לא…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  2. אני קצת מבולבל מהמעבר מ-AMD ל-אינטל, ובכלל... כל אחד אומר לי משהו אחר - אני חייב לשאול פה: אני קונה לוח עם FSB 1333/1066MHz אני יודע שלמשל DDR2-533 ב-DualChannel יעבדו כל אחד ב-266, וביחד 533mhz, עכשיו אם אני מוסיף עוד סט של DDR2-533 (ז"א 4x1gb) אז אני מגיע למקסימום ניצול FSB ?? 533+533 = 1066 אם כן, מה זה אומר ? שעם 2 סטים אני משתמש ביותר רוחב פס מאשר עם סט אחד של ddr2-533 :s05: , ביצועים טובים יותר ?? (4 סטיקים של DDR2-533 יעבדו מהר יותר מ-2 סטיקים של DDR2-800 ?) אם לא, איפה הטעות שלי? (בבקשה אל תתיחסו לנפח הזכרון) עריכה: אוקי, קראתי קצת, ראיתי את זה: אז אני מבין שטעיתי... מה שעכשיו הבנתי זה ש-DDR2-533 בדואל צ'אנל (2 סטיקים) יעבדו על 1066Mhz (תקנו אותי אם אני טועה). א…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  3. אני צריך את עזרתכם בנוגע לזכרונות בחרתי את החברה שזה G SKILL רק כרגע איני סגור מה לקחת : G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI או G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ האם הההבדל היחיד בינהם הוא הקירור ?? אם יש לכם להציע לי חברה אחרת או דגם אשמח לשמוע תודה רבה !!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by kfirsh23,

אהלן, אני רוצה לקנות את לוח האם הזה למחשב מדיה סנטר ורציתי לדעת אם יהיה אפשר להתחבר לאינטרנט ברשת אלחוטית

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by pazer005,

השאלה היא כזאת: איך מעבד עם 2 ליבות יודע לפצל את המשימות. איך זה בדיוק עובד. כלומר, איך המערכת ההפעלה או המעבד יודעים שלמעבד הזה אני שם אימיול ולמעבד הזה אני מריץ פיפא. אם יש לכם לינק לקרוא על זה אני אשמח

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  6. שלום! יש לי שאלה, הלוח אם שלי תומך עד 600 מגה הרץ ויש לי כבר חצי ג'יגה זיכרון של 533 על המחשב. אם אני אחבר זיכרון של 667 הוא יעבוד? (אני יודע שהוא יעבוד על התדר הנמוך יותר אבל העיקר שיעבוד). פשוט המחירים של 667 כ"כ זולים אז שווה לי לקנות ג'יגה ב130 שקל... נ.ב. בנעוץ ראיתי תשובה לשאלה שלי אבל מדובר שם בddr1 אז לא יודע אם זה מתאים לי אני לא רוצה לקנות ולהידפק...

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by jeyjey,

יש הבדל גדול שהוא שווה את הכסף הזה?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by naory159,

איזה לוח אם מתאים למעבד: ‎Intel® Core2 Quad Processor Q6600‎? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by zahi74,

מחפש לוח עד 800 שקל שיתמוך בעתיד במעבדי Penryn יש לציין שאני עושה אוברקלוק בקטנה חשבתי על GA-P35DS3P ,GA-P35-DS3 , GA-P35-S3 או בכלל ללכת על ASUS P5K רק שאני לא כל כך מצליח להבין את ההבדלים ואני לא רוצה " אביט " אני רוצה לקנות כבר מחר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by Palsar,

בכתבה : http://hwzone.co.il/news/1184836183/37588/ כתוב שהQX6850 יתומחר במחיר של 999$ בחו"ל ובכל מקום כמעט שמצאתי הוא עולה 1300$+ האם מישהו מכיר מקום שהוא נמכר ב999$?

• 10 תגובות
    • 630 צפיות
  12. מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים .. (דרך אגב, כתבתי את ההודעה גם בפורום מפרטי מחשב כי זה די קשור לבניית מפרט מחשב ... לא הייתי סגור על זה ..)

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  13. ערב טוף.. כרגע יש לי במחשב שני סטיקים של 256MB כ"א (לינק) שרצים בדואל, וחוצמזה יש לי עוד זיכרון 256MB של סמסונג (שחיפשתי באתר החברה אבל לא מצאתי אותו.. אבל אני יודע שהוא PC2100 אם זה עוזר..) שסתם שוכב בבית.. בזמנו רציתי להוסיף אותו למחשב אבל שאלתי פה וממה שבהנתי זה יבטל לי את הדואל ובסופו של דבר זה לא ישתלם לי.. עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם אני אקנה עוד זיכרון של 256MB ויוסיף עם ה-256 הישן, אני אקבל דואל 512X2? (קיצור ג'יגה שפועל בדואל?) מה שרציתי לדעת גם אם זה לא משנה איזה חברה אני אוסיף?.. או שאני חייב את אותם זיכרונות בדיוק?.. כי אם אני יכול לקנות ב-300 שקל בערך סטיק של 256MB ולקבל בעצם 512, זה יהיה סבבה (: מצטער שסיבכתי ותודה רבה!

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  14. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6267 מה דעתכם עליו? שווה ב 700 ש"ח? (זה PQI "רגיל", לא Turbo)

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. אני רוצה לקנות את ה הזכרונות G.SKILL מNEWEGG ההבדל הוא מאוד משמעותי בערך 650ש"ח השאלה היא האם תהיה לי בעיה במקרה שהזיכרונות ידפקו ? האם יש אפשרות למשל לעשות להם RMA אצל היבואן בארץ? כמו למשל שאפשר לעשות לכוננים הקשיחים של WESTERN DIGITAL שנקנו בכל מקום אחר בעולם.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by Stingray,

לא קשור לOC אלא בכללי על המעבדים החדשים. האם זה נכון,שמעבד מהדור הנוכחי,אחד עם 2 ליבות,אם אני אפעיל אותו בכלל ללא קירור,תוך מספר שניות (דגש על שניות,ולא דקות) הוא יגיע לטמ"פ המקסימאלית שלו?? (זה שהוא יהרס זו לא הנקודה)

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

מבחינת הכל רק לא מבחינה כספית. =] תודה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. אני קונה את הלוח אם : GA-P35-DS3 אתר היצרן: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2748&ProductName=GA-P35-DS3 אני מחפש זיכרון מתאים של 800MHZ ראו באתר של היצרן "MEMORY SUPPORT LIST" .... שיהיה חברה טובה אבל לא יותר מידי טובה.... אני רוצה 2GB זיכרון.. שיאפשר DUAL CHANNEL. זוג של 1GB CL 4. עם קירור , שיתאימו ל OC. האם זה הפיתרון?: OCZ DDR2 PC2-6400 Gold GX XTC Rev 2 Dual Channel אתר היצרן: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_gold_gx_xtc_rev_2_dual_channel או שעדיף לי לקחת זוג של 2GB? מבחינת מקום מבחינת עתיד. והשאלה האם זה מתאים?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by iMeash,

אהלן, יש לוח B450 AORUS M אחסון קיים: * SSD 512MB M.2 NVME * 1TB SATA 3 (HDD) * 256GB SATA 3 (SSD) בעקבות המחירים הזולים של כונני NVME, אני מעוניין לרכוש את זה: https://www.amazon.com/gp/product/B08V83JZH4?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&psc=1&linkCode=sl1&tag=alibuy0e-20&linkId=bcb03da47230313755829cc44fb43ee2&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl ולהעיף את הכונן HDD (או להפוך אותו לכונן גיבוי) האם יש לי בלוח עוד חיבור וכל שאר הכוננים יוכלו להיות מחוברים ביחד? לינק ללוח: https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-M-rev-1x#kf

20. יש הבדל בין שני הלוחות אם האלה? GIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין GIGABYTE GA-P43-DS3L?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  21. אני מתכוון לקנות שני סטיקים של ?1Gb 400MHz V-DATA CL3? בעלות כוללת של 1060 ש"ח (כל סטיק 530). כפי שאתם רואים, זהו מחיר יחסית זול משאר סוגי הזכונות. רוב מחירי הזכרונות נעים בין 1000-1500 ש"ח ל1GB, בעוד שהזכרון הנ"ל מציע מחיר אטרקטיבי. שאלתי היא - האם המחיר הנמוך מצביע גם על איכות נמוכה ? ראוי לציין שקניית הזכרונות היא חלק ממחשב שאני מתכוון לקנות בקרוב, שישמש אותי בעיקר למשחקים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 630 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש שבעתיד אעשה לו גם OC מיועד למשחקים וצפייה בוידאו עכשיו רוצה לבנות את "השלד" למחשב וכאן צריכה עזרתכם בבחירת מעבד ולוח אם. המחשב יהיה מבוסס INTEL. איזו " הכלאה" טובה יותר ... מעבדים " מועמדים" : 1. E7200 / E7300 / E8400 חשבתי ככה : קראתי שיש ל E7200 יכולת OC גבוהה לכן חשבתי לקנות אותו ובעתיד לעשות לו OC עד 4GHZ ולהשקיע בכ. מסך טוב מצד שני, יש את ה E8400 שנראה לי גם בעל OC טוב וקאש של 6MB. עד כמה הקאש שלו יעיל ובא לידי ביטוי בביצועים? לוחות אם : בנתיים חשבתי על הלוח הזה : Asus P5QL-E והלוח הזה : MSI P45 Neo-F התקציב ללוח אם עד 550 ש"ח. האם יש לוחות טובים יותר למעבדים הנ"ל עד 550 ש"ח ללא כ. מסך מובנה ? עוד שאלה לסיום... האם כדאי להמתין לירידת מח…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  23. היי. אני מתכנן להוסיף 2 GB , ומצאתי סטיק של 2 GB ב165 שקל בפנדה. אני משתמש "משרדי", שלא מבצע שום מאמץ בזכרונות. הרצתי חיפוש בפורום, מצאתי ת'רדים קצת ישנים שממליצים עליהם, אז רציתי לשאול כדי לראות שזה עדיין רלוונטי להיום. תודה לעוזרים.

24. Started by Mishmish,

שלום לכולם !! יש לי שאלה . . . אולי זה ישמע קצת טפשי . נכון יש את המעבד של א.מ.ד 3200 ולפניו בא הדגם של ה-3000 אז רציתי לדעת מה בא לפני הדגם של ה-3000 ?? פשוט המעבדים הנ"ל מאוד יקרים ואין לי את הכסף לרכוש אותם . תודה לכולם !

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by Laser-Trooper,

אין הבדל גדול בין המוצרים פשוט רציתי לדעת איזו חברה יותר טובה לזכרונות ואם אפשר אתרים עם בנצ'מארקים שלהם... אני פשוט עושה קנייה גדולה ואני לא רוצה סתם להידפק עם זכרונות לא טובים... וב PCH.co.il לא כתוב אם זה 400MHZ, או 333MHZ, איך אני יכול לדעת ? בתודה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים