מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הבטיחו לנו, לא ? אז קניתם כבר 4300/4320 ב100$ ? ...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך יכול ליהיות שיצרן עם שם עולמי כמו אינטל פנטיום אינו מצליח לספק מהירות FSB גדולה מ AMD למעשה פנטיום אפילו אינו מצליח להשתוות במהירות הFSB לזו שמציעה AMD איך זה יכול ליהיות ??? מישהו מוכן להסביר את העיניין בצורה מדוייקת ולהגיד עד כמה חשוב ה FSB ?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זכרונות מסוג : Winbond BH5 400\3200 כל אחד מהם 256 לא מזמן העלאתי את ה fsb שלי ל195 והמערכת הפעלה לא עלתה , בקיצור היתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. התקנתי קודם את 98 והכל עבד כמו שצריך. אחר כך שניסיתי להתקין את XP המחשב הביא לי מסכים כחולים בזמן ההתקנה . לפעמים הם הגיעו 20 דקות לאחר ההתקנה לפעמים אפילו אחרי שעה.. התברר לי שזה הזכרון , הוצאתי סטיק אחד של הזכרון והוא הצליח להתקין. עכשיו שאני מחבר את שני הסטיקים , המחשב מזהה אותם , וכתוב לי שיש לי 512 מגה בייט (בפוסט ובווינודס עצמו) אבל בכל פעם שאני מבצע באנץ מארק לזכרון המחשב פשוט נופל ומפעיל את עצמו מחדש. מה שמוזר , שאפילו שאני מפעיל את המחשב על הסטיק שכנראה גורם לבעיות , הכל עובד לי. וגם הו…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
OK אז ככה אני מחשב זיכרונות שיהיו טובים ל OC אני רוצה להגיע עם E6300 לפחות ל 3.5 גיגה (ראיתי במאגר ההמהרה מישהו שהגיע לזה עם לוח gigabyte S3 וזיכרונות ADATA ) אני הולך לרכוש את הלוח S3 וגם את המעבד e6300 עכשיו נותר לי לבחור זכרונות אני כמובן רוצה Dual channel של 2 גיגה ( 1024x2 ) והנה הזיכרון שאני חושב עליו כרגע. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT מה דעתכם והאם יש משהו יותר טוב או כדאי מזה? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי יום שישי שאני כבר מזמין את החלקים או שכדאי להשקיע עוד קצת וללכת על אלו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2672&Pname=SUPERTALENT או שוב אולי משהו אחר שאכן שווה את ההשקעה! אבל שוב לא להגזים! הנה למה א…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לשדרוג לוח אם מעבד זכרון וכרטיס מסך... איפה אפשר לקבל המלצות בתקציב שלי? אני לא רוצה AMD כי הוא יכול להשרף אם לא עובד המאוורר
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו, כשאני מפעיל את המחשב (המערכת כבר מותקנת) מופיעה לי ההודעה הבאה: Unkown CPU is Detected, Updating BIOS is Required to Unleash its full Power! Press F1 to Resume מה אני אמור לעשות עם זה?לעדכן את הביוס ואם כן אז איך ?! ואין בעיה במערכת היא רצה חלק כשאר אני לוחץ על F1 .
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מנסה להבין כמה דברים לגבי מהירות הזיכרון בעבודה עם מעבדי אינטל מעבדי אינטל כמו ה-E6420 עובדים בבאס של 1066Mhz איזה מהירות זיכרון מומלץ במקרה כזה? האם המעבדים הנ"ל יודעים לעבוד ביחס של 1:1 עם זיכרונות במהירות 1066Mhz? האם ההבדל יהיה מורגש לעומת 800Mhz או 667Mhz האם יש סיבה לקנות 800 או 1066 חוץ מ-OC? כל מידע או הפניה למאמר יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לדודים שלי מחשב שיהיה לעבודה משרדית עם אפשרות לשיפור למחשב למשחקים אז אני רוצה לקנות מעבד סבבה וכרטיס מסך סתם חשבתי לקנות את הVenice 3200+ אתם חושבים שזה מספיק טוב או שצריך יותר מזה? אני צריך גם המלצה איזה לוח אם וכרטיס מסך לקנות אני רוצה שהלוח אם יהיה אמין ויציב (אני לא צריך כל מיני פיצ'רים טובים וכאלה) והכרטיס מסך אין דרישות, רק שיתאים ללוח אם (אני ממש לא מעודכן, אני לא רוצה לקנות בטעות כרטיס לא נכון.) הקטע הוא שאני חייב לקנות מKSP, כי אני רוצה שהכל יהיה מחנות אחת. את הלוח שיש במפרטים המומלצים אין בKSP. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חברה. אני קונה מעבד חדש האם כדאי לי לקנות את הסמפרון 64 או שעדיף להסתפק ב32 ביט. כמו כן איזו ליבת מעבד עדיף לקנות ואיך אני יזהה זאת. נ.ב. אני חושב שיהיה שימושי אם מישהו יעשה את רשימת הקודים של הליבות בהודעת "סטיקי". תודה לכולם...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
Athlon 64 3200 עם MSI K8 Neo Platinum ב2000 שקל (במקום 2600, כך נטען). איפה? אה, זאת הבעיה היחידה - זה בפנדה.. אני לא אוהב להתעסק איתם מכלמיני סיבות (חלקן הופיעו בשער האתר עד לא מזמן), אבל נראה לי שזה דיל מעניין בהחלט, לא? מישהו מכיר משהו מתחרה במחיר הזה? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=248_574
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בימים אלה לקנות מחשב חדש ויש ברשותי זיכרון DDR 400 של חברה שנדמה לי שהיא GENERIC (השבבים הם של NCP אם מישהו מכיר) ואני רוצה במחשב החדש 512MB. אני מתכנן להשתמש בסטיק ה"ישן" שיש לי ולהוסיף עליו עוד 256MB של GeIL. האם זה כל כך נורא להשתמש ב- 2 סטיקים מחברות שונות על אותו לוח אם? (כמובן ששניהם יהיו DDR 400) בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לוח אם ל AMD חשוב לי שיהיה לו FireWire. הבעיה היא תקציבית. על איזה לוח אם אתם ממליצים (אני לא מתכוון לעשות לו OVERCLOCKING) במחיר זול - כלומר אני צריך את הלוח הזול המומלץ ביותר. המון תודה, יוסי
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש והכל כבר מוכן אבל פיתאום התעוררתי לעינין כרטיס רשת. בפעם האחרונה שקניתי לוח אם שמתחבר לראוטר עם כבל ולא אל-חוטי היתה בזמן ה56K, (ואז היה מודם), ואני זוכר שאז היו צריכים לקנות כרטיס רשת בנפרד... השאלה אם גם היום זה ככה? זה מה שאני קונה: ASROCK H61M-HVS אם כן אני אשמח להמלצה זולה וטובה. עוד שאלה, אני לא מחליף עכבר ומיקלדת (אני מאד מרוצה מהנוכחים שלי) והם דגם ישן שלא מתחבר בUSB, אלא בחיבור העגול הזה של פעם, השאלה אם בלוח הזה עדיין יש לי כזה חיבור או שאני צריך לקנות מתאם\עכבר ומיקלדת חדשים. תודה לכולם, ואני מקווה שזאת השאלה האחרונה שאני אשאל אותכם עד המחשב הבא
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, קנתי מחשב ב קי.ס.פי לקחתי לוח EX38-DS4 וזיכרון X2 1GB Kingston Value עכשיו אני רוצה רוצה להוסיף עוד X2 1GB Kingston Value האם זה יפעל טוב? שמעתי שהזיכרון הוא Dual channel memory מישהוא יכול להסביר מה זה בידוק תודה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף ל AMD? אם יש לכם עוד לוח אם בטווח מחירים שלהם (עד 700 שקל) תציעו בשמחה =]
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה הזו יש לי לוח אם gigabyte ga - p43-es3g http://www.easycom.com.ua/data/mboard/0908211112/img/01.jpg אני מעוניין לקנות כרטיס pci firewire כדי לחבר כרטיס קול התעניינתי בכרטיס הזה http://i.ebayimg.com/t/PCI-3-Port-1394B-1394A-Firewire800-400-w-Cable-Ti-Chip-/00/s/NzY0WDEwMjQ=/$(KGrHqN,!hcE47bjzBzQBOYP8H8FQw~~60_12.JPG כרטיס pci רגיל .. עכשיו שמתי לה שהחיבור קצת שונה , הוא יתאים ללוח שלי ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ארז
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון אני מזמין מחשב מFOXPC. הזכרונות שבניתי עליהם הם אלה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1386. אני חושד בהם בגלל מחירם הזול (רק 130 שח). מספיק להשוות את מחירו לזכרונות אחרים באתר כדי לראות שמחירו זול פי 2 ממחיר זכרון 2 גיגה טיפה טוב. האם מישהו התעסק עם הזכרון ויכול להגיד שהוא טוב ולא איזה דרעק? שאלה שנייה. נכנסתי לאתר הרישמי של הזכרון הנ"ל והלוח אם שלי לא מופיע ברשימת הלוח אם הנתמכים רישמית (P5QL PRO). האםזה אומר שהוא לא מתאים או רק "לא מתאים רישמית". דרך אגב המעבד הוא Q6600 שיומהר ל3 GHZ. הזכרונות לא יעצרו אותי נכון? לא הצלחתי לתת קישור לאתר הרישמי אבל בדף של פוקס פיסי יש קישור.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב תקלות חוזרות אני נאלץ לשדרג את מחשב ה-P3 הזקן והאהוב שלי. בגלל שמצבי הכלכלי די גרוע כרגע (ולא נראה שהולך להשתפר בקרוב) אני רוצה לקנות לוח אם טוב שתהיה לו תאימות עתידית גבוהה ומעבד ישן וזול כי כרגע אני לא צריך ממש הרבה. ככה אוכל לשדרג בעתיד רק את המעבד. יש למישהו המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשרי(ואם בכלל כדאי) שאני אחליף בין שני המאווררים - זאת אומרת את המאוורר הישן מהP4 1.8 לE6600 החדש.. העניין הוא הקונרו שהטמפ' בקונרו ממש גבוהות(יחסית) לפי מה שראיתי.. 43\44 במנוחה ו55\56 במאמץ. לפי אוורסט המאוורר עובד על 1120 RPM במנוחה, ובמאמץ עולה ל1700 RPM~, בזמן שבמחשב הישן הוא עובד על 3400~ RPM!?, והטמפ' הרבה יותר קרירות(בהנחה שהסנסור לא דפוק 25 במנוחה ו30 במאמץ). קצת מוזר לי שהמחשב החדש מתחמם יותר מהענתיקה.. השאלה היא האם זה בכלל אפשרי עם כל ההבדלים בארכיטקטורה..? בשניהם הקירור סטוק.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי 8600gt/512mb ויש לי לוח ציפסט 945g בשלב של ספירת הזכרון של כרטיס המסך המחשב עושה ריסטרט הציפסט אמור להיות בעיה? נ.ב-ביטלתי כרטיס מסך מובנה בביוס
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אין איזה גירסא חדשה לה גגביט 8sq800?! אין איזה גירסא חדשה כי אני רואה כל הזמן באתרים שזה מתדעכן כרגע הגירסא ביוס שלי היא f9
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ראיתי את הלוח הנ"ל באתרי מכירות - ויחסית לכל הלוחות מבוססי צ'יפסט 680I, הלוח הנ"ל זול בכ 100 דולר מכל לוח אחר בשוק - מה הקאטץ'? לא יכול להיות 100 דולר הפרש ללא שום הסבר...
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי אני לפני סגירת הזמנה של מחשב ובמחשבה שניה אני חושב ללכת על מעבד ולוח בסוקט 939. השאלה שלי היא אם כדאי להחליף את הלוח MSI NEO PLATINUM בסוקט 754 בלוח של GIGABYTE GA-K8NS שעולה 100 שקל פחות אבל הוא בסוקט 939. ואני פחות או יותר לא יעבור את התקציב שלי. דרך אגב מישהו יודע אם יש ללוח של GIGABYTE יציאה דיגיטלית חיצונית?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי נקנה לפני כ3-4 שנים. לדעתי הוא מעולה , P4 2.6 , כרטיס מסך ספהיר 9600 XT , לוח אם של Abit IS7 series. הבעיה היא שהזכרון RAM שלי הוא 512 מגה בייט , שמורכב מ2 זכרונות של 256. המחשב בקצת עומס נהיה איטי , וכן גם לאחר פרמוט. אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי ל1GB. השאלה היא איזה לקנות ומה ההבדלים? (אני אתייחס לקינגסטון כי שמעתי שהם טובים בזכרונות אבל זאת סתם דוגמא) יש DDR 400 , של 1GB Kingston CL3 ב670 ש"ח. DDR II 533 של 1GB Kingston ב660 ש"ח. DDR II 667 של 1GB Kingston ב670 ש"ח. DDR II 800 של 1GB Kingston HyperX ב1100 ש"ח שזה כבר יותר מידי... כולם חוץ מה DDR 800 נושאים בערך את אותו תג מחיר ... השאלה היא מה ההבדלים ביניהים , ומה עדיף לקנות ע"מ לקבל ביצועים טובים. תו…
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-