עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofird,

אני מעוניין לרכוש זיכרון בגודל של GIGA 1 למחשב הMEDIA CENTER החדש שלי. יש המלצות, לא זול מידי ולא יקר מידי.

• 11 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by Ashand,

התגלגל לידיי 2 סטיקים של 512MB REG ECC 133MHZ של KINGSTON דגם : KVR133X72RC3L אני רוצה לבנות מחשב (תחנת עבודה) איזה מעבד יעבוד עם הזכרונות האלו? איזה לוח אם יעבוד עם זכרונות כאלו? אם אפשר להמליץ אנא מכל הלב תודה!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by assos,

רציתי לדעת איך לוח האם FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS יש איזה אתר שרשמו שם מפרט של הלוח ואני לא מבין כלום בבקשה יש מישהו שיוכל לעזור לי האתר הוא http://www.foxconnchannel.com/products_motherboard_2.cfm?pName=NF4UK8AA-8EKRS

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  4. קבלו: http://hardware.gamespot.com/Story-ST-15177-1502-35-35-x (אני לא אומר ש-deluxe טוב אלה שה-dfi לא כזה סוס כמו שכולם חושבים) ודרך אגב אני יחפש עוד השוואות.....

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by guyyug,

יש לי לת הabit nf7-S2 ומעבד AXP2100 שמזוהה בביוס כAXP1300 הביצועים לא נפגעו בגלל זה (זה הלוח השני עם המערכת הזאת כך שאני יכול להשוות) מה זה יכול להיות? אין אפשרות לקבוע בביוס את המעבד אלא רק לעשות לו OC למהירות האמיתית

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  6. Started by Smgr,

אני רוצה לקנות זיכרון ויש לי תקציב של עד 450 שקל ל-512 מגה. ראיתי בפנדה שתי אפשרויות אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל ביניהם והאם הזיכרון שווה בכלל את המחיר. 1) Corsair 512MB PC 3200 C2.5 Value ב 400 שקל 2) Corsair 512MB PC 3200 C3 Value ב 375 שקל. אם למישהו יש עוד המלצות לזיכרון ברמה גבוהה של חברה אחרת אני פתוח להצעות , ואם מישהו תוהה אז אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING אני פשוט רוצה זיכרון איכותי. תודה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  7. לוח אם שקניתי חדש ASUS PS800 מעבד 2.8 אינטל SOCKET 478 זכרונות K 256 400MHZ יש למישהו תשובה בבקשה? מראה לי BUS SPEEDשל 533 / וFSB של133.5 על מכפלה של 21.0X

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by liiight,

התקנתי עכשיו מחשב חדש ללקוח. P4 530J. הכל סבבה, הווינדוס שמתי לו MCAFEE, עדכונים. הכל עבד עשר וחלק. אני בסוף נכנס לBIOS ורואה שהוא אומר שהטמפ' של המעבד היא על 140 מעלות (צלזיוס למתחכמים). ופעם ראשונה שהדלקתי אותו, זה עמד בערך על 50, ככה שאני יודע שהBIOS לא היה דפוק מהתחלה. טוב, מדובר בלוח אם INTEL LUXEMBURG, אז ניסיתי לעדכן את הBIOS עם התוכנה שלהם, אבל היא נכשלה משום מה. המחשב עדיין עובד מצויין. בEVEREST דרך אגב, לא רשומה הטמפ' של המעבד. בBIOS זה מוצג בתור PROCESSOR ZONE, וTEMPARTURE ZONE 1 ו-2. ובEVEREST הוא לא מציג לי את הPROCESSOR ZONE, אלא רק את שאר הדברים. המחשב אני מזכיר עובד בסדר גמור, בלי עומס על המעבד או משהו והכל עובד חלק. אני מניח שאם המעבד היה מגיע ל140 מעלות…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  9. הגיעו אלי כל החלקים של המחשב החדש פרט לזיכרון (אנשים תפסיקו לקנות את כל הADATA PC4000 מKSP :'( ) ולכרטיס מסך שאמור להגיע מחר מחרתיים אם אני יריץ את המחשב בלי זכרון בכלל ועם כרטיס מסך נגיד גיפה 2... המערכת תרוץ? ז"א התקנת ווינדוס והכל? או אפילו רק פוסט?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by Raul,

ASUS P4P800 DELUXE...?? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by jeyjey,

יש הבדל גדול שהוא שווה את הכסף הזה?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  12. יש לי הזדמנות להזמין זיכרון בחו"ל ושמישהו יביא לי אותו אישית. אני מתעתד לבנות מחשב עם A64 +3200 939 90nm מייד שהמעבד יוצא ומחפש המלצה לזיכרון מעולה ואיכותי שיתן לי גם פוטנציאל טוב ל- OC בסיסי מחפש זיכרון של 1G אבל אני יודע שבעתיד אני אשדרג ל- 2G כך שחשוב לי זיכרון שיהיה זמין גם עוד חצי שנה- שנה התקציב שלי הוא עד $250 תודה

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by NHHEU,

יש לי שלוש זכרונות SDRAM 133 רציתי לשדרג את המחשב שלי אבל אני צריך לוח אם שתומך ב XP 2400 ויש בו שלוש סלוטים פנויים של SDRAM מישהו יודע איפה ואם בכלל יש כזה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by manbot,

אתמול (בעצם, היום, שעה 2 לפנות בוקר) פתחתי את המארז בשביל להוסיף מאורר ושמתי לב שיש על הלוח שלי צ'יפ שראה ממש כמו VDD chip mod. אז רציתי לדעת: האם רק בathlon mobo's או רק בלוחות של איפוקס יש את הצ'יפ הזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. אני רוצה לקנות..

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. כן, באתר של אפוקס יצאו דרייבירים חדשים. לא ידוע לי מהם מתקנים אבל הם באתר של אפוקס אז הם חיבים להיות טובים. אני ינסה אותם מחר בבוקר תהנו. http://www.epox-technik.de/techsupp/downloads_anzeige.asp

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  17. יש לי לוח GA-8ST800... בבקשה לצחוק בשקט[ אז ככה, כשאני עושה TEST בPRIME95, המעבד מגיע תוך כמה דקות ל58 מעלות והצ'יפסט בערץ ל40. שמתי לב שהמהירות של המאוורר של הCPU נשארת בסביבות 3100RPM.... זאת המהירות כשהוא ב40 מעלות בIDLE. כשכיביתי את המאוורר שמקרר את הצי'פסט החום שלו הגיע ל47 מעלות ורק אז המאוורר של המעבד העלה את הRPM שלו ל4000+-... אז השאלה שלי היא בעצם מה שכתוב בכותרת... המאוורר של הCPU נשלט על ידי חום ההגשר הצפוני??

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם Asus P4SC מעבד Celeron 1.7 לצערי יש לי זכרון 128 דפוק אז יש לי בעצם רק 96 RAM. אני מחפש המלצה לזכרון של 256-512 (עדיפות 512) עם דגש על מחיר זול, אין אוברקלוקינג אין ביצועים העיקר שיהיה זול ואמין שלא יהרס או ישרף אחרי חודשיים. מחכה לשמוע תגובותיכם. תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by NETANEL-A,

שלום ! אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בעל אופי ממוצע של אינטרנט, תוכנות ממוצעות, סרטים והורדות. לפי קריאה בדפי הפורום והאתר הבנתי שבחירת הלוח היא מאוד חשובה. אני מעוניין להשקיע בלוח טוב שישמש אותי לאורך זמן ויהיה ניתן לשדרג איתו את המערכת כמה שניתן עם ההתקדמות האדירה של החומרה. יש לי ידיעות של טכנאי PC מתחיל אך הן לא ממש עוזרות לי כי אני לא ממש מתמצא בשמות ומותגים. אל תתייחסו למחיר. התקציב לא מוגבל. אני פתוח להצעות. אני מעוניין בלוח המתאים לפנטיום. תוכלו בבקשה לעזור?

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by cpus,

מה אתם אומרים על השילוב של שלושת אלה: AMD ATHLON XP 2500+ BARTON(512K,333Mhz) TRAY CPU ABIT NF7-SL KINGSTON DDR-RAM 512MB PC2700 MEMORY ? אני לא מתכנן OC.. תודה.

21. המחשב פשוט נכבה אחרי 3 שניות של הפעלה... יש לי לוח 7vrxp, בדקתי רכיבים אחרים, הארדיסק, זיכרונות, כרטיס מסך במחשבים אחרים והכל עבד מצויין.. מה שפועל ל3 שניות זה המאוורר של המעבד, ואז הוא נכבה, ויש LED צהוב על הלוח אם שנשאר דולק כל הזמן עד שאני מנתק לגמרי מהחשמל.. חיפשתי כמה פתרונות באינטרנט ומצאתי את זה: Anyway, we had the 2nd trip back to the store today. They took all components and put them together on antistatic matt. They used power supply from the case. It booted perfectly the first time. No problem at all. We put it all back in the case, and the problem came back. Store thought we must be shorting the board to the case. Finally we realized the only difference in the…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. שלום! יש לי כרגע לוח אם מתוצרת ASUS מסוג P4S533-MX וזכרונות 768 MB מסוג PC 2100, אני לא יודע של איזו חברה ומעבד P4 2.4B. אני רוצה להעלות את הביצועים של המחשב שלי. רציתי לשאול כמה דברים: 1. בוא נניח שאני לא קונה לוח-אם, כמה יעלה לי להחליף את הזכרונות הישנים שלי ב-512 MB חדשים. מכיוון שהלוח שלי תומך עד 2700, רציתי לשאול האם השידרוג לזכרונות אלה כדאי או לא? האם כדאי לקנות בסטיק אחד או 256X2? 2. אם לא יהיה שיפור ניכר אז אני אצטרך גם להחליף לוח אם, אז הדרישות הם ככה: לוח אם: 1.כנראה לא לOC, אולי עתידי... אם זה לא חורג ממסגרת התקציב אז שהלוח יהיה עם יכולות OC בסיסיות+. 2. צריך תמיכה ב-FSB533. 3. AGPX8 4. תמיכה בזכרונות מסוג PC3200+ 5. אין צורך בVGA, SOUND,1394 מובנים... 6. USB…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by coolmeen,

לפי מה שאני יודע המכפלה במעבדי אינטל נעולה ולכן אינה ניתן לשנותה אבל ראיתי בכמה תמונות מהתוכנה cpu-z של כמה אנשים בעלי אינטל עם מכפלה פתוחה? האם המכפלה נפתחת אחרי מהירות מעבד מסויים נגיד אחרי ה 3.2 ghz המכפלה נפתחת? האם יש דרך לפתוח את המכפלה ? אני מתכוון לקנות intel 3.0 ghz האם המכפלה הגבוה -15 יפריע לי להגיע לבאס רצוי 265 ?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by Sweet_Tooth,

לא מזמן הורדתי גירסת ביוס חדשה ללוח שלי (GA-8IHXP) שמאפשרת Hyper-Threading אבל כידוע הפונקציה הזאת תהיה רק ב 3.06 החשדים, הביעה היא שלא מזמן ראיתי בחדשות שהחברות שמיצרות לוחות יתחילו ביצור ליין חדש שתומך במתח גדול יותר לכבוד סידרת ה 3GHZ + של אנטל אז השאלה שלי היא: האם הלוח שלי יתאים לסידרת המעבדים החדשה?

25. Started by berner,

חברים שלום האמת שאני כבר במצב של החלטה קשה במה לבחור(לא בעייה תקציבית) אני רוצה לשדרג המחשב שלי והחלטתי ללכת הפעם על מעבדAMD XP 2000+ אבל נשארתי מרוב החיפושים באי וודאות כללית ולכן אני צריך "סתירה" וורטואלית" לחזור למציאות . אז תעזרו לי לבחור את הלוח המתאים והטוב ביותר כך שלעתיד במידה ואני ארצה לעשות הרחבות אוכל להשתמש בלוח( אני לא מתכונן לעשות OC רק לעבוד שותף) כמו כן שיתמוך בATA133 ויש לו גם reaid הבנתי גם שעדיף 2 סטיקים של זכרונות אז תנו גם המלצה כמו כן אשמח גם לקבל על לוח מסוג NFORCE2 עם יכולת הרחבה ואולי הוא גם משולב אבל שיש לו כמו שציינתי ובסוף אם מישהוא נתקל בבנדל טוב שגם יעביר המלצה עשו לי את השבת במידה ולא קשה לכם תודה :inlove: רא

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.