מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
רוצה בבקשה המלצה ללוח אם של epox שמתאים לe6300?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום , לפני כ3 חודשים קניתי מחשב חדש במיטב כספי , השקעתי בכרטמס מסך 8800GT , מעבד מרובע ליבות (Q6600) ומסך 22" , לאחר בירור קצת בפורום ואצל חברים החלטתי לבחור לוח אם של ג'יגה-בייט את ה P35-DS3L , לוח אם שאני מאוד מרוצה ממנו כרגע. אך ראיתי שהוא תומך רק בזכרונות DDR2. עכשיו רציני לדעת האם בעוד כ3-4 , במצב שבעצם יעלמו זיכרונות DDR2 וישלטו בשוק רק הDDR3 ו4 , האם אוכל להחליף לוח אם ולשדרג את הזכרונות ? או ששידרוג כזה מכריח החלפת מחשב ? נ.ב - רציתי לדתע האם הלוח האם שיש לי תומך בSLI ? תודה ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב pentium-4 עם DDR2 ו-SATA2. בחלק מהחנויות אמרו לי שאני חייב לקנות לוח אם עם intel chipset 945 כי ה-915 לא יאפשר לנצל את SATA2 ואת המהירות של DDR2. אחרים אומרים שזה אפשרי. מה התשובה הנכונה.
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אביט הוציאו עדכוני ביוס חדשים החודש, השאלה היא האם גם בביוסים האלו יש את אותו נושא כמו בביוסים של MSI שהגבילו את המתחים למעבד בגלל החום הרב של המעבדים החדשים והחשש שתוספת מתח תצלה אותם
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב AMD מבוסס Athlon 939. ברשותי 1 ג'יגה זכרון DDR2 533 ממחשב אחר. האם אוכל להשתמש בזכרון זה? כלומר, אני יודע שAMD תומכים רק ב-DDR בקצב 400, אך האם זה יעבוד? או שאני צריך לקנות זכרון חדש? תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בימים אלה לקנות מחשב חדש ויש ברשותי זיכרון DDR 400 של חברה שנדמה לי שהיא GENERIC (השבבים הם של NCP אם מישהו מכיר) ואני רוצה במחשב החדש 512MB. אני מתכנן להשתמש בסטיק ה"ישן" שיש לי ולהוסיף עליו עוד 256MB של GeIL. האם זה כל כך נורא להשתמש ב- 2 סטיקים מחברות שונות על אותו לוח אם? (כמובן ששניהם יהיו DDR 400) בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לאחרונה הרחבתי את הזכרון שלי במחשב מ 1gb ddr ל 2gb ddr .. לאחר שהתקנתי את הזכרון, לא ממש יצא לי לראות הבדל מהותי, אם בכלל במחשב שלי והחלטתי לעשות בדיקת מאמץ. --------------- ממצאי הבדיקה בתמונה מצורפת למטה. --------------- ORTHOS זו תכנת המאמץ. רשום לי שה CP USEGE על 100% אך ה PF הוא על 1.45 ג'יגה .. אבל יש לי 2 על המחשב, למה המחשב לא מתמש בכולו ? מה הסיפור פה, אני לא בדיוק את זה. אשמח להסבר, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Abit AA8-3rd Eye (אותו דבר כמו AA8-DuraMax) ורציתי לדעת אם הוא תומך בפנטיום D וספציפית במעבד 805. האם כדאי לשדרג מפרסקוט 3GHZ לפנטיום D805 תמורת 100 ש"ח? יש לי גם קירור טוב (ARCTIC FREEZER 7 PRO) כך שאוכל לעשות OC.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון 512 של A-DATA DDR 400 אני רוצה לקנות עוד סטיק של 1 GB של SAMSUNG האם הם יעבדו טוב ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מחשב ישן שמריץ Windows XP ...128 RAM . והנה הנתונים הנוכחיים של הביוס : --------[ BIOS ]-------------------------------------------------------------------------------------------------------- BIOS Properties: BIOS Type AMI System BIOS Date 04/02/01 Video BIOS Date 08/16/00 BIOS Manufacturer: Company Name American Megatrends Inc. Product Information http://www.ami.com/amibios BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 Problems & Suggestions: Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Conta…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=6951 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6981 ולמה הג'יגה בייט יותר יקר ב500 שקל?? אפשר לחשוב מה שמו שם! אם אפשר לדרג לפי מקומות.. אוקיי עוד שאלה אחת... למעבד amd 3500 יש 2000FBS?? ולאינטל 800FBS?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קצת מקרטע בזמן האחרון. אני סטודנט ואני בעיקר קורא PDFים, גולש ברשת, וורד. הרבה חלונות ביחד. כרגע אין לי זמן לחזור להיות גיימר. חשבתי להוסיף ג'יגה זיכרון. הלוח אמ שלי הואMicrostar Int. 848P Neo-V. ויש לי שני זכרונות של 256mb אני חושב שזה ddr333, צירפתי נתונים על הזכרון שלי מהתוכנה סיסטם אינפו. השאלה שלי היא אם אני אוסיף שני זכרונות DDR400 512mb של קינגסטון לדוגמא, האם התצורה של 1.5GB זכרון עובדת טוב? לפי מה שהבנתי הזכרוות יעבדו לפי הזכרון האיטי יותר, מה שלא כ"כ מפריע לשימושים שלי, לא? תודה! Property Value Memory Summary Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Maximum Capacity 4096 MBytes Memory Slots 4 Name Physical Memory Array Device Locator Slo…
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי מעבד AMD Athlon 64 3700, אני מעוניין לרכוש משחה טרמית עבורו (האורגינלית כבר נהרסה) איך איני יודע מה המשחה שהכי תתאים למעבד שלי. בבקשה תייעצו לי ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
רוב הזמן הוא מראה לי 2.0 עם 6 MULTIPLIER, ולפעמים הוא מראה 2.66 עם X8 MULTIPLIER אז השאלה שלי היא, א. האם זה משפיע על המהירות (נראה לי שכן כי זה מראה את המהירות של המעבד במצב נתון). ב. כמובן איך לתקן את זה. תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- לפני כחודש נרשמתי לראשונה לפורום זה. התלבטתי איזה רכיבי מחשב לקנות . יחד עם תשובתכם לשאלותי קראתי הרבה תגובות לגבי שאלות של אחרים בפורום זה ולאחר שגם מחיר המעבד Q6700 ירד ההתלבטות תמה .גם אם הרכיבים שקניתי אינם בדיוק על פי מה שהמלצתם ,הדבר נובע מעצם העובדה שאין ברשותי תקציב פתוח והייתי מוגבלת בסכום מסוים. להלן הרכיבים שקניתי: מארז של EZCOOL וספק של אותו מותג 500 וואט REAL לוח גיגה בייט GAP35DS3L מעבד - Q6700 זיכרון - 2x 2048 של CEON כרטיס מסך - 8600 GT של 512 מגה זיכרון MSI הר-דיסק 500 גיגה של סיגייט sata 2 ו 32 mb צורב DVDx 20 של LG אני מקווה שעשיתי קניה טובה. שבת שלום לכולכם והרבה תודה…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם intel pentium 4 3.0 ghz, אני רוצה להחליף את הלוח אם לאחד מהלוחות החדשים, (כי אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ואני צריך כניסות, וחבל לי לקנות כרטיס קול, אני מעדיף להחליף את הלוח אם ועוד כמה חודשים להחליף את גם את המעבד והכרטיס מסך) האם הם יתאימו למעבד הנ"ל וכן לכרטיס מסך שלי ati readon 9600? תודה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
רציתי להבין האים יש הבדל בביצואים בין השניים אם כרטיס מסך אחד ? או איזו שהם בעיות אם ה Nforc4 SLI אם כרטיס אחד.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_894 המחירים ירדו אכן, וכרגע ה 3200 עולה 1400 שקל,
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך 512DDR RAM 400 אני מעדיף בשני סטיקים אני אקח של קינגסטון או של סמסונג ולוח אם לAMD סוקט A. לא לוח אם ל OC אלא רק לגלישה באינטרנט, עבודה במחשב ומשחקים שיהייה לוח טוב עדיף לא של ג'יגה בייט! אין לי מושג לגבי המחירים עכשיו אבל אני חושב שאי אפשר להגזים במחיר ע"פ הצרכים שכתבתי אתם יכולים להמליץ לי על משהו? תודה
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד קונרו 6300 איזה לוח הכי טוב יהיה בשבילו עד 800 ש"ח(לא לO.C)
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אם משהוא יכול להסבי לי בבקשה מה זה CAS אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, הוא יקבל את הזכרון [אני יודע שהוא אמור להגביל אותו ל-333...]. + האם הוא יעשה בעיות אם יש לי סטיק של ddr333 [ז'תומרת ddr333+ddr400] שניהם cl2.5...?
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני אמור לקנות בקרוב 4GB ללוח אם המדובר.האם יש זכרונות שהם לא מומלצים ושכדאי להתרחק מהם או שהכל אותו דבר.מדובר על זכרונות 800 .מעט OC מדי פעם לא משהוא קבוע.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי שלוש זכרונות SDRAM 133 רציתי לשדרג את המחשב שלי אבל אני צריך לוח אם שתומך ב XP 2400 ויש בו שלוש סלוטים פנויים של SDRAM מישהו יודע איפה ואם בכלל יש כזה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות E4400 (כדי להמהיר אותו עד 3 ג'יגה) אני מתבלט בין 2 הלוחות הבאים: 1) 965P-DS3 R2.0 (או לוח אחר שמומלץ ושיתאים להמהרה) 2) ASUS P5N-E SLI (לאחר המלצה של האתר Legion Hardware) איזה זכרונות לקנות ? ואם אני יכול להשאיר את המאוורר המקורי או לשדרג למשהו כמו Zalman 9700 ? ולידע כללי מה ההבדל בין הצ'יפסט 865P לצ'יפסט nForce 650i (מבקש הסבר כללי) תודה מראש ארז,
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-