עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by afik zach,

אהלן חברה אחרי שהחלטתי שהמעבד כבר די חלש AMD 3200 וראיתי שהמחירים די ירדו אני חושב לקנות מעבד חדש עכשיו השאלה אם זה בכלל כדאי או ששוה לסחוב שנה ולהלחליף הכל בכל אופן אלה הדגמים AMD Opteron 170 AMD Opteron 165 AMD Athlon 64 X2 4200 הם עולים בדולרים 115, 95, 70 אני חשבתי ללכת על אחד מה מהשניים הראשונים ולעשות OC אבל גם השלישי נראה לא רע אבל אני ישמח לעצות בנושא תודה וחג שמח לכולכם

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by ambc,

שלום לעוזרים יש לי מחשב לפי המפרט שמופיע ליד שמי אני מעוניין לעורר אותו קצת לחיים בתקציב נמוך ככל שניתן. חשבתי להגדיל את הזיכרונות, כרגע יש לי 1 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה (EBAY), השאלה היא אם בכלל יש טעם ? אני לא רוצה להיכנס להשקעה גבוהה תודה

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  3. שלום ברצוני לשדרג קצת את המחשב עם תוספת ראם לפי ידיעתי עליי להתאים את הזכרונות החדשים לנתונים של אלו הישנים לכן אין לי כל כך הרבה אפשרויות אבל בכל מקרה ראיתי את אלו: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..166..103..127..785..518.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה ההבדל בין ה Ares Dual ל Sniper Dual ששוה את ה 30 שקל תוספת? מה ה SNIPER נותן לי שה ARES לא? במה זה מתבטא?

4. Started by shlomibandit,

מה ההבדל בין מחשב נייד עם מעבד סנטרינו למעבד סונומה??? מה יותר טוב???

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד asus vivobook 15 x1500ea-bq2284w עם 4 ראם.זה קצת והוא בקושי זז. יש לי אפשר להגדיל לו את הזיכרון? מצרף תמונה עם מה שיש עכשיו. תודה

6. Started by sufrer111,

יש לי אמנם מחשב ישן אבל לפי מה שהבנתי אני יכול לשדרג את הזיכרון על מנת הפעלת תוכנה מסוימת. לוח אם: Motherboard Name Asus P4S8X-MX מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) זיכרון: 512 MB אני רוצה להחליף לזיכרון 2 GIGA ומעלה של DDR2 האם אני יכול?

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by sonic4002,

שלום לכולם, יש לי לוח אם מדגם GA-M61PM-S2 , מעבד AMD Athlon 64 +3800, 2462 MHz (ליבה אחת) זכרונות של GEIL 2GB וספק 300W אין לי מושג איך לברר אם הלוח הוא REV1 או 2 ולא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם... בנוסף לא הצלחתי לעדכן את הלוח כי לא מצאתי עדכונים שמתאימים ל-WIN7 64BIT תוכלו לעזור לי למצוא עדכונים מתאימים? הלוח תומך בסוקט AM2 , האם כדאי לקנות מעבד dual core ? האם הספק ייתמוך במעבד? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. Started by BeNzZy-BoY,

אין הרבה מה להוסיף רק מאיפה אני מעדכן את הביוס .. לאיזה גירסא לעדכן ומה זה ייתן לי.. קישור בהחלט יעזור

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by nimrod5,

שלום צריך לוח אם שיהיה בוא כרטיס קול,כרטיס רשת תקן N וUSB 3 וזיכרונות (8 גיגה ראם לפחות) ,אני צריך למעבד AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by סער_שי,

בעקבות המלצה אני שוקל לרכוש חלק מרכיבי המחשב (הקטנים - זכרונות, מעבד ואולי כרטיס מסך) בחו"ל ולשלוח אותם לארץ. מבחינת מחיר המהלך משתלם מאוד. השאלה היא לגבי עניין של אחריות - האם יש אחריות בחו"ל גם למוצרים הנשלחים לארץ? האם במקרה וחס וחלילה משהו יקרה לרכיבים אני אוכל לשלוח אותם לתיקון בחו"ל? האם זה כדאי? האם מישהו ניסה זאת? מה דעתכם בנושא?

• 13 תגובות
    • 634 צפיות
  11. אז האם קיים לוח אם micro atx עם spdif optical (יציאת סאונד דיגיטלית אופטית) ? יש חיה כזו ? מיועד לחבר שרוצה לוח למחשב למטרת קולנוע ביתי בעיקר. תודה

12. שלום,הייתי רוצה לדעת מתי מגיעים מעבדי כפולי הליבה האמיתיים לארץ בטכנולוגיית 65nm...כי בדיון קודם שפתחתי פה אמרו לי שכפולי הליבה בטכנולוגית 65nm שמוצעי למכירה כבר בחו"ל הם לא כפולי ליבה אמיתיים כי הקשר בין הליבות הוא דרך הצ'פסט...אז מתי יהיו כפולי ליבה שיש קשר בינהם בפני עצמם ולא דרך הצ'פסט ומתי הם יהיו מוצעים למכירה בחו"ל או בארץ?? ומה היתרונות של טכנולוגית 65nm לבין הכפולי ליבה הנוכחיים? בתודה עידו

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by Shortboarder,

אני לא כ"כ עוקב אחרי הפיתוח שלו,אבל מתי הוא אמור להגיע לארצנו הקטנה??

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by yamamoto,

היי מה זה sonoma ומה זה santerino מישהו יודע מה זה ומה ההבדלים וכמה זמן הם קיימים ואם הם עדיין קיימים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by ryan_b,

איזה סוקט מתאים למעבד 1700 פנטיום 4 ? תודה

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by berner,

חברים שלום האמת שאני כבר במצב של החלטה קשה במה לבחור(לא בעייה תקציבית) אני רוצה לשדרג המחשב שלי והחלטתי ללכת הפעם על מעבדAMD XP 2000+ אבל נשארתי מרוב החיפושים באי וודאות כללית ולכן אני צריך "סתירה" וורטואלית" לחזור למציאות . אז תעזרו לי לבחור את הלוח המתאים והטוב ביותר כך שלעתיד במידה ואני ארצה לעשות הרחבות אוכל להשתמש בלוח( אני לא מתכונן לעשות OC רק לעבוד שותף) כמו כן שיתמוך בATA133 ויש לו גם reaid הבנתי גם שעדיף 2 סטיקים של זכרונות אז תנו גם המלצה כמו כן אשמח גם לקבל על לוח מסוג NFORCE2 עם יכולת הרחבה ואולי הוא גם משולב אבל שיש לו כמו שציינתי ובסוף אם מישהוא נתקל בבנדל טוב שגם יעביר המלצה עשו לי את השבת במידה ולא קשה לכם תודה :inlove: רא

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by avirama85,

שלום לכולם. אני מתלבט בבחירת מעבד למחשב חדש, לא משהו יקר. המחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט. בהנחה שהכרטיס מסך שיהיה הוא 6600GT או 6800GS עם 256 מגה זיכרון, וזיכרון פנימי 1GB לפחות. איזה מעבד עדיף? 1. AMD Athlon 64 3200+ 2. Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB EM64T 630 תודה....

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by shumaher,

שלום, קנתי מחשב ב קי.ס.פי לקחתי לוח EX38-DS4 וזיכרון ‏X2 1GB Kingston Value ‎ עכשיו אני רוצה רוצה להוסיף עוד ‏X2 1GB Kingston Value ‎ האם זה יפעל טוב? שמעתי שהזיכרון הוא Dual channel memory מישהוא יכול להסביר מה זה בידוק תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. לינק ללוח באתר של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1311&l1=3&l2=11&l3=331 ביקורת ב Anandtech http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2820&p=9 הלוח נמכר ב newegg בכ 120 דולר, מה שאומר שבארץ מחירו לא אמור לעבור את ה 700 ש"ח. הלוח מבוסס על ערכת השבבים nForce 570 SLI של nVidia. לפי הביקורת, הלוח מציג ביצועים לא רעים, אך עדין מפסיד ברוב המקרים ללוחות המבוססים על ערכות שבבים של אינטל (לא בהרבה). האם לדעתכם לוח כזה משתלם עבור מי שרוצה מעבד E6300 עם OC קל, זיכרונות 667MHz וכרטיס מסך פשוט יחסית (כמו ה 7600GS, בלי שימוש בפונקציית ה SLI), או שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים עבור לוח מבוסס 965?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by lumi,

לא יודע אם הייתי צריך לרשום את ההודעה פה.. הרצתי memtest במשך 8 שעות והתוצאות הן: test 4 שגיאה אחת test 6 3000 שגיאות יש לי מידי פעם מסכים כחולים הזכרון נדפק? זה סטיק של 256 מגה תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. Started by asafb,

היי אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה הזו יש לי לוח אם gigabyte ga - p43-es3g http://www.easycom.com.ua/data/mboard/0908211112/img/01.jpg אני מעוניין לקנות כרטיס pci firewire כדי לחבר כרטיס קול התעניינתי בכרטיס הזה http://i.ebayimg.com/t/PCI-3-Port-1394B-1394A-Firewire800-400-w-Cable-Ti-Chip-/00/s/NzY0WDEwMjQ=/$(KGrHqN,!hcE47bjzBzQBOYP8H8FQw~~60_12.JPG כרטיס pci רגיל .. עכשיו שמתי לה שהחיבור קצת שונה , הוא יתאים ללוח שלי ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Started by ZeppeliN,

יש לי לוח אם Abit AA8-3rd Eye (אותו דבר כמו AA8-DuraMax) ורציתי לדעת אם הוא תומך בפנטיום D וספציפית במעבד 805. האם כדאי לשדרג מפרסקוט 3GHZ לפנטיום D805 תמורת 100 ש"ח? יש לי גם קירור טוב (ARCTIC FREEZER 7 PRO) כך שאוכל לעשות OC.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. מעבד: Intel® Pentium® Processor 830 w/ Dual Core Technology 3.0GHz 800MHz FSB לא משנה איזה מבחן(עדיף על משחקים)

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  24. מדובר על המעבדים שאמורים לצאת ב22 ליולי מסדרת ה 6X50. כפי שאתם יודעים תדר הBUS במעבדים אלו הוא 1333MHZ ורוב הלוחות הנוכחיים אינם תומכים בתדר זה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי במחשב 512 מגה 2 סלוטים של 256 קינגסטון 400מגהרץ היום קיבלתי עוד 2 סלוטים של שתי חברות שונות בכדי שיהיה גיגה רציתי לדעת אם הם מתאימים! אז הנה צילומי מסך!הסמסונג זה הקינגסטון!!! נראה לי פשוט שהם CL3 ושלי 2 וחצי או שהם בכלל מתאימים? החכימו אותי בבקשה! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים