מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד A64 3200+ (1Mb L2 2.0Ghz)v לוח אם K8NSNXP של גיגה בייט ו2 סטיקים של זכרונות 512 כל אחד של גייל במהירות 400 מגה הרץ (שנים זהים) בדקתי באוורסט את המהירות של הזכרונות ורשום לי שהמהירות האפקטיבית היא 333 (167 בערוץ בודד) זה אמור להיות ככה? אם לא,איך מסדרים את זה? תודה נ.ב אם זה לא מתאים לפורום הזה אז בבקשה להעביר
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD ההתלבטות שלי היא בין 939 ל 754 הבנתי שהמעבדים החדשים פחות מהירים ,אבל מצד שני ראיתי שממליצים עליהם. מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר בבאלגן תודה מראש כולם
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורים מקדימה במארז לUSB ואני לא בדיוק יודע איך לחבר אותם. יש לי חוט שבא מהחיבורית בקדמת המארז ויש עליו כמה חיבורים קטנים יותר: חיבור של שלוש פינים שכתוב עליו: (2) +5V (2) -D (2) +D עוד חיבור של שלוש פינים: (1) +5V (1) -D (1) +D עוד חיבור של 2 פינים: (1) Ground (1) Ground ועוד חיבור של פין אחד: (2) Ground התסכלתי בחוברת שבא עם הלוח אם (Abit NF7-SL) ובכל זאת לא הבנתי מה מחברים לאן, תמונה:
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חשבי לעצמי שאולי השאלה הזאת תוכל לעזור לכל אלה אשר כמוני שואלים הרבה שאלות לגבי שני סוגי המעבדים הללו ואולי כל אחד מכם אשר באמת חושב שיכול אולי לתת אינפורמציה אשר תעזור בסופו של דבר להחליט איזה הוא המעבד המתאים לו. תודה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לקנות לדודים שלי מחשב שיהיה לעבודה משרדית עם אפשרות לשיפור למחשב למשחקים אז אני רוצה לקנות מעבד סבבה וכרטיס מסך סתם חשבתי לקנות את הVenice 3200+ אתם חושבים שזה מספיק טוב או שצריך יותר מזה? אני צריך גם המלצה איזה לוח אם וכרטיס מסך לקנות אני רוצה שהלוח אם יהיה אמין ויציב (אני לא צריך כל מיני פיצ'רים טובים וכאלה) והכרטיס מסך אין דרישות, רק שיתאים ללוח אם (אני ממש לא מעודכן, אני לא רוצה לקנות בטעות כרטיס לא נכון.) הקטע הוא שאני חייב לקנות מKSP, כי אני רוצה שהכל יהיה מחנות אחת. את הלוח שיש במפרטים המומלצים אין בKSP. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אמממ רציתי לשאול מה ההבדל בין ה 945 ל 965 ל 975 כי אני מתכוון השבוע לקנות מחשב אז רציתי לדעת אם יש הבדל מיוחד בינהם.. כי הרי כולם תומכים ב E6300 שאני מתכוון לקנות אז מה אתם אומרים ??
-
- 10 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה הלך לי ה לוח של אסוס שלי P4P800 יש לי מעבד 2.8 פרסקוט 478 אני מיתלבט בין אלו http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1863&ModelName=GA-8IPE1000-G http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 אם יש לך הצעות יותר טובו בישבילי או שמעתם על לוח בן זונה תגידו לי תודה חשוב שיהיה לי רק 4 חריצים של זיכרון DUAL וכמובן SATA הוצים של אינטל ממש ממש תודה למי שעוזר בי בנתיים
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איך לוח האם הבא? http://www.advantech.com/products/Model_Detail.asp?model_id=1-1TGUXY ובנוסף מה דעתכם על הזכרונות?? (בתמונה) ניתן לשפר את התיזמונים? (יש לי שני זכרונות כאלו זהים שעובדים במצב DUAL) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם 945p של asrock xfire 1: האם צריך להיות סדר במיקום הזכרונות בסלוטים בשביל דואל צאנל? לדוגמא בתמונה 2:הגיע לי היום המארז החדש פירקתי את הישן וחיברתי הכל נשארתי בבעיות קטנות... א. נשאר לי חיבור שיוצא מהספק קטן כזה 2 חוטים דקים מסובבים עם חיבור 3 חורים לאן זה אמור ללכת או שלא חייבים לחבר.? ב. כמו שרואים בתמונה במס' 3 האם צריך לחבר לשם חשמר מהספק או שלא חייבים ג. איפה מחברים את המאווררים... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי: http://www.memory-up.com/Memory_Finders/ECS-Memory-ECS-M922-Memory.html וזה הכרטיס זיכרון שאני רוצה לקנות: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7790 אני יודע שהלוח אם שלי לא תומך במהירויות של הזיכרון הזה, אבל האם הוא יקלוט אותו בכל זאת וישנה את המהירות שלו למקסימום שהלוח אם יכול? ויש לי עוד שאלה, כרגע יש לי 512 ראם עם מהירות של 266mhz. כדי לשדרג ולקבל את הביצועים הכי טובים שאפשר, אני צריך להוסיף ג'יגה עם אותה מהירות של 266mhz, או להוציא את ה 512 ולהכניס ג'יגה עם מהירות של 333mhz (כי זאת המהירות המקסימלית שהלוח אם שלי תומך)? אז מה עדיף- 1.5 ג'יגה במהירות של 266mhz, או 1 ג'יגה במהירות של 333mhz?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ה-CPU-Z מראה מתח של 2.5 כנ"ל לגבי אוורסט.. אפשר איכשהו לסדר את זה..? זה חיישן מזייף נכון? (כי הטמפ' במנוחה היא סביב ה-40) שמעתי שיש כמה חישנית.. או שאני טועה?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד E6700 ומחשב חדש והמחשב רץ בסדר גמור גם ב CPU TEST ב 3D MARK קיבלתי מעל 2300 נקודות שהבנתי שזה תקין. פשוט יש משהו שאני לא מבין למה ב TAT וב CPU-Z אני רואה דברים שונים. בהתחלה בביוס היה מוגדר שה multiplier הוא X6 ואז המחשב שלי רץ לא ממש חלק ואז עליתי על זה והחזרתי אותו ל X10. אבל עדין ה CPU-Z מראה X6. קיצר הנה התמונות. אני פשוט לא מבין מה הולך פה... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איבורי מציעים במודעה שלהם לוח intel 965 מקורי של אינטל... לטענתם הוא אינו תומך בזכרונות 800 הרץ ולכן עכשיו הציעו לי לשדרג את הלוח ל neo 965 בחינם (די מוזר לי שהסכימו לשדרג לי בחינם כי בהתחלה רצו על השדרוג 140 שקל, ויותר מזה , גם אמרו לי שכדאי לי לשדרג את הזכרון ל 800 הרץ ב 80 שקל) האם עשיתי בשכל ששדרגתי או שיכול להיות שבעצם שדרגו לי ללוח פחות טוב? ולסיום דחפו לי 2 מאווררים שקטים וקירור למעבד של AVC ב 170 שקל ... + ספק של ezcool 350w מישהו יודע איזה ספק כוח מקורי הם מביאים של ה 300w האם זה משתלם והאם בכלל הייתי צריך את זה .... הערה: היה לי מחשב באיבורי שקניתי לפני 7 שנים , והוא עבד נון-סטופ וללא תקלה אחת , אבל דברים השתנו והיום בא לי להקיא מאיבורי , דוחפים לך דברים שאתה ל…
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
כרגע יש ברשותי בתוך המחשב רק RDRAM 128 800MH 45 עכשיו חשבתי לי להוסיף עוד 256 כדי שמחשב יראה כמו מחשב ולא כמו מחשבון.. חפשתי זיכרון יד שניה ומצאתי זיכרון RDRAM 128 800MH 40 האם זה תואם כאילו הם יעבדו על הלוח שניהם בייחד כאשר אחד 40 ואחד 45 ?!
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב, שלום לכולם. אני צריך שני סטיקים של 1 gig כל אחד. אילו מבין הבאים הוא הכי טוב? Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7276 DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6290 Geil 2GB (2x1024MB) DDR 3200 Value Dual Memory http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4237 התקציב הוא עד 1600 שקלים, יש אולי הצעות אחרות?
-
- 10 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
Athlon 64Bit 3000+ Venice E6 Athlon 64Bit 3200+ Venice E3
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אתמול מישהו פה אמר לי שAMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX וAMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY הם אותם מעבדים. עכשיו קראתי בכל מיני אתרים וגיליתי שגירסת הbox מגיע עם מאוורר למעבד ואילו הTRAY לא מגיע עם מאוור למעבד, האם זה נכון? ובכל מקרה על מה שווה להשקיע?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב AMD מבוסס Athlon 939. ברשותי 1 ג'יגה זכרון DDR2 533 ממחשב אחר. האם אוכל להשתמש בזכרון זה? כלומר, אני יודע שAMD תומכים רק ב-DDR בקצב 400, אך האם זה יעבוד? או שאני צריך לקנות זכרון חדש? תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום... אני קונה מחשב חדש, אני מתלבט בין שני לחות האם האלה: Abit KN8 Ultra s939, nForce4U, GBL, SATA II או gigabyte K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATAII אשמח לתגובת, המלצות, ועוד כל מיני הערות ובקשות.... תודה מיראש, שלכם WIGER
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD עם זכרון DDR 1GB - שני דימים של 512 כל אחד (PQI). כשאני בודק בוינדוז XP כמה זכרון עש לי, המחשב מראה רק 512. בדקתי את הדימים, הם יושבים בסדר, וב-BIOS אני לא מצליח לראות נתוני זכרון (לוח של MSI k8n neo4). האם זה בגלל שהדימים מסונכרנים בכוונה (מהמפעל), בעייה של וינדוז, או בעייה בזכרון? מישהו יודע? תודה
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מדוע קיים הבדל בין מעבד AXP שפועל ב2000mhz למעבד A64 שפועל באותה מהירות? (באפליקציות 32BIT כמובן) הבנתי שAMD עושים יותר פעולות בכל מחזור שעון מINTEL ולכן AMD יותר מהירים לאותו Mhz. אז מה בנוגע לA64? מה שונה בארכיטקטורה מAXP? הוא עושה עוד יותר פעולות למחזור אחד? נא פרטו את הסיבה\סיבות לכך שA64 יותר מהירים מAXP
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקחת: intel p4 3Ghz presscot 2 mb cache 64 bit או amd athlon 64 bit המחשב ישמש אותי למשחקים, אבל לא רק, חשוב לי שהמעבד יהיה מהיר, חזק, כל החיים הייתי עם אינטל והייתי מרוצה, אבל עכשיו amd פרחו, ואומרים שהמעבדים שלהם יותר טובים, מה אתם אומרים ? איזה מעבד עדיף לי ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-