מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היי השאלה היא שלי היא לגבי הסוקט הבא של AMD... לפני כשנתיים וחצי בערך קניתי מחשב עם מעבד AMD בסוקט 939, לאחר כמה חודשים יצא סוקט AM2 החדש...והרגשתי סוג של פספוס... אני מתכוון לקנות מחשב בזמן הקרוב, האם אמור לצאת סוקט חדש של AMD בזמן הקרוב? ושאלה לגבי זכרונות: האם שווה לחכות שיצאו זכרונות DDR 3 במחירים סבירים או שאפשר להתפשר על DDR2 במחשב החדש? ואם כן, באיזה מהירות? תודה לעונים, אלחמדולילה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני הולך לשדרג את המחשב שלי ל-AMD 64ביט 3200 סוקט 939 ו-MSI K8N Neo2 Platinum אני מחפש ג'יגה זיכרון וחשבתי על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=5664 עכשיו העניין הוא שאני לא יודע אם מספיק לי 400MHZ כי אני מתאר לעצמי שאני יעשה OC אבל לא ממש גדול,אני רואה גם שהזיכרונות האלו יש להם תיזמונים נמוכים מה שיתן לי ביצועים יותר טובים (או שלא??) אז על מה היים ממליצים לי הכי (התקציב שלי לזכרונות הוא בערך 1600 ש"ח).
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם החברה Twinmos נחשבת טובה בזיכרונות? והאם A-DATA נחשבת טובה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1.אני סמתי לב שיש סוגים של קונרואים כמו B0,B1,B2 ועוד כמה וגם לזהhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113596 X6800 retail L623A694 (according to CPU-Z I have the first 6900 in the world. How nice וגם יש כאלה לקינפלד וגם הסתקלתי ומצאתי את זה http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2712 ? 2.מה זה אה - TOWN CLOVER וגם יש אם כזה שם וMP אז מה הדבר הזה ? 3.ועוד ראיתי שCOOLALER לקח לוח של סרבר ושם בו קונרו והפוך ?וגם האם אפשר לשים ללוח של סרבר 2 מעבדי קונרו וגם לא רק קונרו אלא גם קינפלד ? 4.ואפשר גם משהו שמראה מה אינטל תיצר עד 2012 ואם אפשר אז כמה שיותר רחוק ואפילו רק את השמות שלהם ליבות וגודל ? 5.וגם אפשר קצת לסדר את הראש בציפס …
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב מתכנן לקנות מעבד E8400, וזכרון 4 ג'יגה, מחשב למשחקים ללא OC בכלל. שוקל האם לקנות בין ההכי פשוטים G31 או את הP45 היוקרתיים. בנוסף אם אפשר הסבר להמלצה שלכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זהו בערך זה, בתכלס חשבתי על ABIT NF7 SL אבל הלוח הזה נראה לי יותר - מה אתם אומרים, שמתי למטה לינק לדף יצרן של הלוח 1 x MSI K7N2 Delta-ILSR AMD BARTON 2500 2x 256MB DDR400 טווינמוס (לא יודע CAT) תוכלו לתת לי פחות או יותר הצעות מחיר לשווי שלו כי לי יש הצעה ב 1700 ש"ח עליו נ.ב מתוכנן OC אבל לא כרגע http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=436&MODEL=MS-6570
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב והמעבד שבחרתי לו היה: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 . וזה גם מה שמופיע בקבלה שקיבלתי מהחנות. ואז החלטתי לבדוק מה יש לי בעזרת 3DMark05 ושם בכלל רשום בפרטים של המעבד: Socket Designation: Socket 754 ניסיתי עוד תוכנה וגם שם התוצאה: Socket Designation: Socket 754 האם יש מצב שבאמת התקינו לי משהו אחר??? אם למישהו יש מושג מה הסרט אשמח לקבל תגובה... צרפתי תמונות של שתי התוצאות של הבדיקות [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת מחשב להפקת מוסיקה המבוססת על Q9550, והייתי שמח לדעת על איזה לוח אם אתם ממליצים מבין שני אלו. אני מכוון לזכרונות DDR3, והייתי שמח לשמוע המלצות גם על זה, ואם בכלל שווה לשים DDR3 על המעבד הזה. תודה רבה למגיבים !!!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בתקציב של עד 1000 שקל: ארדיסק של סגייט (SATA2 16MB) +זכרונות(שני סטיקים נוספים של קורסייר כל אחד 1 ג'יגה) זכרונות+קירור אוויר טוב(עדיין לא הוחלט) או ארדיסק + קירור זאת המערכת שעומדת לרשותי כרגע וכן מתוכנן OC . אם זאת אני רוצה למנוע מצב של צוואר בקבוק INTEL C2D E6600 2.4GHZ ASUS COMMANDO CORSAIR XMS2 1GB (2X512) 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2-500W RAIDMAX SMILODON LEADTEK WinFast PX8800 GTS 640MB GDDR3 SEGEAT ST3160023AS 160GB SOUNMAX INTEGRATED DIGITAL HD AUDIO DELL P791
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בעוד שבוע אני קונה מחשב אני מלבט בין 533 או 800MBS בגלל העלות, אני גיימר ורציתי לדעת על מה בדיוק ישפיע כל אחד מהם?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חבר שלי הולך מחר לקנות את המעבד הבא: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6731 הוא זקוק ללוח אם תואם, שיהיה מובנה עליו כרטיס קול איכותי (דגש על כרטיס קול איכותי, ולא סתם משהו בינוני, במידה ואפשר). בנוגע לתקציב, אין לנו מושג כמה אמור לעלות לוח אם למעבד הזה עם כרטיס קול מובנה איכותי. אבל הוא מוכן לשים על זה 700 ש"ח. אפשר במחיר הזה להשיג? אם לא, אז כמה להוסיף לפחות?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ג'יגה זיכרון למערכת הבאה: P-4 3.0 GHz Motherboard Name MSI 945P Series (MS-7176) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) יש לי כבר ג'יגה זיכרון-משני כרטיסי 512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM. עכשיו,על איזה כרטיס אתם ממליצים,באיזה מהירות? ובלי קשר,מהו המעבד החדש ביותר שהלוח אם הזה תומך בו? תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
המעבד AMD 3000 64 אני שואל לגבי לוחות אלו משום חריץ ה AGP מחיר ה ABIT הוא 550 ש"ח GIGABYTE הוא 470 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב. אני שואל בשביל אחד מן המורים שלי בתיכון, אני יודע שזה מאוד מוזר הוא פנה אלי בכדי שאני אברר כמה יעלה לו לוח חדש למחשב שלו, מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא מהירות המעבד היא 800MHZ זיכרון 128 נראה לי SDRAM לא בטוח HDD של 20 GB וזהו, המחשב הזה משמש רק לעבודות בWORD POWER POINT וכדומה, יש לו עוד מחשב AND ATHLON 3000+ 512MB 400MHZ 80GB 7200RPM 8MB BUFFER GEFORCE FX 6200 128MB... הוא רוצה לתקן את המחשב הישן שלו, כמה יעל לו לוח אם חדש שיתמוך בכול מה שיש לו? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכונן לקנות מחשב חדש ודי החלטתי לגבי ה CPU וכרטיס המסך. השאלה שלי היא איזה לוח אם יתאים. התפקיד העיקרי של המחשב יהיה לשחק neverwinter2 (מקומית + ברשת) אני מעוניין ב CPU של AMD Athlon XP 3500 single core AM2 socket כרטיס מסך: Geforce 7600GT PCI-E תודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני שבוע קבלתי את הכרטיס מסך החדש 4780 והמעבד E8400. לאחר בדיקות בכמה משחקים שמתי לב לתקיעות שצצות לפתע פעם ב5-10 דקות ונמשכות לא יותר מ 10-20 שניות. מאחר ויש לי רק 2 גיגה זיכרון הגאתי למסקנה שהתקיעות נגרמות מחוסר הזיכרון והעומס עליו של הVISTA. השאלות הם 1. האם אני צודק שהזכרון גורם לתקיעות? 2. אם כן , אז יש לי זיכרון מבית GSKILL בעל 1000MHZ ו 5CL , האם אני צריך להוסיף עוד זיכרון בעל אותם ביצועים כדי לא לגרום לחוסר תאימות או להאטת הזיכרון הישן?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
התקשרתי לנעה ושאלתי אותם אם יש להם את גרסאת הלוח P5LD2 שתומכת בקונרו הם אמרו לי שיש להם את הלוח P5LD2 SE שתומך בקונרו עכשיו, זה קצת מבלבל אני יודע שיש את גרסאת ה VM שמגיעה עם כרטיס מסך תמיד חשבתי שיש את הDeluxe , את הVM שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, ואת את הגרסא הרגילה המוכר בנעה אמר צדק, ואמר דבר נכון ? V V V V V V *הגירסא הרגילה היא P5LD2 SE י? אין כזה לוח שקוראים לו רק P5LD2 י? *אני אקנה את כרטיס הקול X-FI , איך אני יבטל את הכרטיס קול המובנה?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הלוח עוב יציב לבנתיים . עם A-DATA VITESA 512X2 ולאחר ניסיון אחד הלוח עובד בדואל צ'אנל וב T1 לא ניסיתי את הג'יגה בייט אבל הלוח לא רע בכלל ובהתחשב במחיר - אחל'ה אשמח לענות על שאלות אם מישהו מעוניין
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אוקיי אחרי שיקולים רבים החטלתי לא להחליף מחשב ופשוט לשדרג,החלטתי להתחיל עם הלוח אם והספק ובהמשיך שיגעו הכרטיסים החדשים של ati לקנות אותם,עכשיו הדילמה שלי זה הלוח אם אני רוצה להביא תלוח אם הזה - Maximus II Formula s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E למטרות oc , צריך סאונד טוב כלול בלוח אם הזה כרטיס קול של creative . מה אתם אומרים הוא לוח אם טוב?תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי, יש לי GA-MA78LMT-US2H של Gigabyte. קישור ללוח באתר הרשמי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3375#sp אני רואה שיש לי תמיכה ב USB 2.0 אבל אני לא בטוח שאני באמת משתמש בו. איך אני יכול לוודא את זה? אני מניח שזה תלוי בחיבור הפיזי בלוח אם נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אני זקוק ללוח אם למחשב שלי חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול טוב ++ למשחקים ולשירים זה חשוב לי שיהיה באזור 1200-1600 מקסימום כמה שיותר טוב יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי לאחר התקנה של של מערכת הפעלה XP על שניי סוגיי הדיסקים הקשיחים +התקנות של מישחקיי FPS שונים לא ראיתי כל שינוי בביצועים , כל המישחקים פועלים באותם הביצועים , אני לא מבין למה אומרים שSATA מהיר יותר מATA , אולי בדברים אחרים , אבל במישחקים הם שווים, לא יודע יכול שאני טועה בזאת , מה תגובתכם ? רוני
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-