עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני שוקל לקנות וולקנו 12 (לא בטוח עדיין), ורציתי לדעת אם אני אקנה אותו ואשים אותו על המעבד אז האחריות של המעבד תתבטל? ואם היא כן תתבטל ואז תקרה תקלה במעבד ואני אביא אותו לחנות שיתקנו את התקלה, הם יכולים לגלות שאני שמתי מאוורר שונה מהמאוורר המקורי שהגיע עם המעבד?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  2. היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מעבדים חדשים,הכל חדש זכרונות ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה מעבדים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את הe8400 של intel.מה היום ?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. האם זיכרונות מאותו סוג אבל עם CL שונה יכולים לעבוד ביחד ?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by abenami1,

שלום אני צריך המלצה לזכרון מומלץ ללוח אם של ג'יגהבייט GA-P55A-UD3 (rev. 2.0)תודה

5. לא מצאתי בשום חנות מקוונת ואפילו לא בזאפ הלוחות הללו מאוד פופולריים בחו"ל גם כאלו בלי מעבד ועוד שאלה קטנה...אילו לוחות מתאימים למעבדים הניידים(M) של AMD...גם אפשרות נוחה ל HTPC לנוכח העובדה שאינם דורשים מאוורר ...או עם מאוורר + OC

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  6. שלום קודם בקשר למעבדים: מה ההיתרונות של Intel Core 2 Quad Q9450 על Intel Core 2 Duo E8400 האם Q9450 נותן ביצועים יותר טוב שאני יראה לעומת E8400? שני ליבות על ארבע ליבות האם ההבדל שביניהם - שהוא מחיר כפול שווה את זה? ובקשר ללוחות P45 - אני מתכנן מערכת מחשב עם אחד המעבדים הנ"ל ועם כרטיס מסך- ATI 4870 . איזה לוח הכי טוב של החברות השונות לחלקים הנ"ל, אני רוצה לוח שיהיו לו יציאות לחיבורים שונים? (כרגע לא מתכנן OC )

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by Stingray,

לא קשור לOC אלא בכללי על המעבדים החדשים. האם זה נכון,שמעבד מהדור הנוכחי,אחד עם 2 ליבות,אם אני אפעיל אותו בכלל ללא קירור,תוך מספר שניות (דגש על שניות,ולא דקות) הוא יגיע לטמ"פ המקסימאלית שלו?? (זה שהוא יהרס זו לא הנקודה)

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  8. יש דבר כזה ?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by compman112,

AMD Athlon 64 Venice Docket 939 E6 BOX LANPARTY UT nF4 Ultra-D 939 Sunbream Transfomer BLACK Big Typhoon TT CPU Cooler Sapphire X800GTO2 256MB WD 250GB 16MB SATA II KS x2 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan הזכרונות לא יעברו OC, צריך שני סטיקים 512X2 המחשב למשחקים, רק המעבד והכרטיס מסך יעברו OC הבנתי שזכרונות נורמלים זה לא ב600 ש''ח אז שיהיו במחיר קרוב ל700+- או שיש זכרונות טובים בפחות כסף תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by yakirsh4,

לפני כמה זמן נהרס לי הלוח אם ועכשיו קיבלתי חדש ויש לי שתי בעיות 1.כשהוצאתי את המעבד המערכת קירור לא הייתה דבוקה אליו ורציתי לדעת איך מדביקים אותם שוב למרות שיש קליפסים שמחזיקים את המערת קירור 2.יש לי קבלים שאני לא יודע איך לחבר רשום על הכבלים את זה- power led h.d.d led speaker power sw reset sw הדגם של הלוח הוא p4s800 המקום שמסומן באדום זה המקום שאמרו לי שאני צריך לחבר את הכבלים אב אני לא יודע באיזה סדר http://www.siz.co.il/my.php?i=iunz2nwy20y2.jpg בבקשה תעזרו לי דחוף

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. קניתי מחשב וקיבלתי אותו ביום רביעי, ביום חמישי הוא התקלקל לקחתי אותו ביום שישי לתיקון , מסתבר שהלוח אם(GB 9659-DS3) גרם לקצר בספק, עכשיו, התקשרתי לחנות והם אמרו שהלוח החדש יגיע אליהם אחרי החג יעני שלישי-רביעי, אבל, הם הציעו לי לוח אם אחר, של MSI גם 965P אבל NEO לא NEO 2. שווה לי? *ד"א - למרות המחיר הזול- בחיים אבל בחיים אל תקנו מאייבורי מחשב!!!

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by dannyb123,

הייתי רוצה לקנות זכרון של 2GB, אני לא ממש מבין בנושא הזכרונות אז אם אפשר שמישהו יגיד לי בבקשה איזה סוג זכרון מתאים למחשב שלי ואיזה כדי לקנות. הנה פרטי לוח האם שלי: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset SiS 661FX System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (09/21/05) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) תודה רבה ;D

• 12 תגובות
    • 665 צפיות
  13. אני משדרג את המחשב שלי לפנטיום 4 2.6 Ghz 800 Mhz ואני צריך לבחור בין שתי הלוחות אם הבאים NEO2-S 865PE של MSI או ?ROCKLAKE 865PE של INTEL הטכנאי אמר לי שעדיף לקחת את הלוח אם של אינטל בגלל שהלוח של MSI נשרף אחרי כשנתיים ויש לו כמה שרופים כאלה זה נכון?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by Mishmish,

שלום לכולם !! יש לי שאלה . . . אולי זה ישמע קצת טפשי . נכון יש את המעבד של א.מ.ד 3200 ולפניו בא הדגם של ה-3000 אז רציתי לדעת מה בא לפני הדגם של ה-3000 ?? פשוט המעבדים הנ"ל מאוד יקרים ואין לי את הכסף לרכוש אותם . תודה לכולם !

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  15. כרגע יש לי 6300 על לוח של אסטרוק רציתי לדעת האם GA-945P-S3 הוא לוח טוב האם אתם ממליצים עליו? האם רואים הבדל בין ציפ של VIA לבין של intel ? והכי חשוב האם הוא טוב בעניין האובר קלוק אשמח לקבל תשובות אני יכול לשדרג לוח זה תמורת 300 שח כולל עבודה

16. Started by Sifo Jen,

תיראו את זה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#EpVppVuFypFXvbiPMX מה זה אומר? בינה מלאכותית על לוח אם? יאיר.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  17. כמה אמור לעלות לי מעבד 1800 של אינטל?????

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by MOFRA,

האם יצא כבר לוח אם שששוה קניה עם כ.מסך מובנה לקונרו

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  19. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1197

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. ה-CPU-Z מראה מתח של 2.5 כנ"ל לגבי אוורסט.. אפשר איכשהו לסדר את זה..? זה חיישן מזייף נכון? (כי הטמפ' במנוחה היא סביב ה-40) שמעתי שיש כמה חישנית.. או שאני טועה?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by TAMIRRR013,

הלוח הזה gigabyte p43 ds3l יגביל את הכרטיס מסך? והוא יתאים? 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by papa duck,

אני רוצה להבין קצת יותר בנושא אמרו לי שזה בעצם לא FSB 800 אלא FSB 200 כפול 4 אני לא הבנתי למה הכוונה בדיוק איך בדיוק זה נכפל ב-4? יש 4 מיקרופרוססורים? מה גודל הטרנזיסטור במעבדים אלה? האם לא מסוכן לעשות להם OC יותר ממעבדים אחרים כיוון שהם כבר ככה - "חמים"?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. Started by T-Flash,

שלום נציגי האתר The Inquirer מדווחים שהמעבדים שיצאו ב 6 ביוני, Athlon 64 FX-62 ו Athlon 64 X2 5000+ יופיעו רק בתושבת AM2! זה אומר שהמעבדים הכפולי ליבה האחרונים לסוקט 939 הם AMD Athlon FX-60 ו AMD Athlon X2 4800+... וזה אומר שכל מי שיש לו S939 יחשב לדור הקודם כידוע, FX-62 יהיה בעל מהירות 2.8GHZ וה X2 5000 יעבוד על 2.6GHZ... למרות תאריך היציאה של סוקט AM2, יכול מאוד להיות שהמעבדים יופיעו גם לפני...

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by bz_amir,

1 )סתכלו הייתי אמור לקנות מחשב חדש עוד איזה שבוע ככה ואז נכנסתי לפורומים וראיתי שאינטל מוציאה מעבד חדש תקונרו ועכשיו אינטל הורידה תמחירים ואני רואה ה950 D עולה כולה 2200 ככה אז נגיד הקונרו e6600 יהיה בהרבה יותר טוב מ950 D או שלא יהיה כל כך הבדל גדול ואני יכול לקחת כבר ת950 D? 2)הוינדוס ויסטה יהיה חייב מעבד כפול ליבה או שהוא יכול לעבוד עם אינטל 2.8 ghz? 3)נגיד קניתי ת950 D ושיוצא הקונרו אני קונה אותו ומחליף לקונרו אז יהיה צריך להחליף גם לוח אם?ואת ה950 D אני מעביר למחשב האחר עם ה2.8 ghz אז גם לו יהיה צריך להחליף לוח אם? זהו תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by X-Style,

היום קיבלתי את הלוח אם + מעבד + זיכרון שהזמנתי ומתי שאבא שלי יגיע הוא יחבר את זה במחשב... הקיצר, מה אתם אומרים עליו: לוח אם: K7 Triton Series nForce2 MotherBoard ככה כתוב על הקופסא של GigaByte וזה תומך במעבדים AMD Athlon XP מעבד: AMD Athlon XP 2500 זיכרון: geIL 256 Mgs X 2 יעני כפול 2... אגב, מה זה צ'יפסט בכלל?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים