מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל משמעותי בין 6400 ל 6600? עד כמה הוא? והאם כבר שווה להוסיף 500 שח ולקחת 6600 במקום 6400? אני פשוט חייב לדעם יש לי שני אופציות: E6400 +DDR2 800MHZ או E6600 + DDR2 667MHZ מה עדיף ומשתלם מבחינת ביצועים? שאלה שבגללה אני לא יושן בלילה(חוץ מנפילות טילים ) תודה!
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם 4G זכרונות 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader לפי הבדיקה ב CPUZ אני מקבל את התוצאות הבאות... האם הכל תקין? לפי מה שהבנתי הם אמורים להיות במהירות 800MHZ.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיפים??? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=408&products_id=10134 או מKSP: ?512Mb 400MHz AData /VT? ב250ש"ח ?512MB Nanya? ב258 ש"ח ?512Mb 400MHz Kingston CL3? ב283 ש"ח או שיש לכם עוד הצעות בתקציב של 250 ש"ח +- לסטיק של 512??
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
OK אז ככה אני מחשב זיכרונות שיהיו טובים ל OC אני רוצה להגיע עם E6300 לפחות ל 3.5 גיגה (ראיתי במאגר ההמהרה מישהו שהגיע לזה עם לוח gigabyte S3 וזיכרונות ADATA ) אני הולך לרכוש את הלוח S3 וגם את המעבד e6300 עכשיו נותר לי לבחור זכרונות אני כמובן רוצה Dual channel של 2 גיגה ( 1024x2 ) והנה הזיכרון שאני חושב עליו כרגע. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT מה דעתכם והאם יש משהו יותר טוב או כדאי מזה? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי יום שישי שאני כבר מזמין את החלקים או שכדאי להשקיע עוד קצת וללכת על אלו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2672&Pname=SUPERTALENT או שוב אולי משהו אחר שאכן שווה את ההשקעה! אבל שוב לא להגזים! הנה למה א…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מקבל את הלוח עוד 10 ימים ואין לי שמץ למה אני עושה את זה כי היה לי MSI K8N NEO2 PLATINUM .....לא נורא הX800PRO כבר נמכר אז אין דרך חזרה בכל מקרה חשבתי על כמה סוגי קונפיגורציות : 2X6600GT או כרגע 6800GT עם אופצייה להוסיף עוד אחד בעתיד ( המאוד לא רחוק עד כמה שזה תלוי בי ) או לשים X850XT מה אתם אומרים ? בהתחשב בX800PRO שהיה לי עד עכשיו ..... ולכל השואלים .....אין מה לעשות יש את המשוגעים לדבר תשאלו את CUPRA ו THE BYTER ועוד כמה .
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג קצת את המחשב עם תוספת ראם לפי ידיעתי עליי להתאים את הזכרונות החדשים לנתונים של אלו הישנים לכן אין לי כל כך הרבה אפשרויות אבל בכל מקרה ראיתי את אלו: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..166..103..127..785..518.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה ההבדל בין ה Ares Dual ל Sniper Dual ששוה את ה 30 שקל תוספת? מה ה SNIPER נותן לי שה ARES לא? במה זה מתבטא?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מחפש המלצות ללוח בתקציב סביר 500-700 המחשב יהיה מיועד למשחקים ולעריכת סרטי ווידאו מפעם לפעם באמצעות תוכנת Adobe Premiere ו Windows Movie Maker אין לי כוונה לבצע O.C רצוי שללוח תהיה יציאת IEEE 1394 לחבר את המצלמת ווידאו אבל אני מוכן להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל לוח טוב יותר וכרטיס נפרד. וכמובן שיתמוך ב SATA2, Core2 Duo , PCI Express וזכרונות של DDR II 667 לפחות חשבתי על ה Asrock ConRoexFire-eSata כי התקציב שלו ממש טוב אבל הבנתי שהוא בעייתי במקצת, אם יש למישהו ממכם רעיון ללוח בסדר גודל דומה, אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי זכרונות קרוסייר 2-2-2-5 אבל לפני cpu -z זה לא אותם תיזמונים? מה יכול להיות בעיה?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי אמנם מחשב ישן אבל לפי מה שהבנתי אני יכול לשדרג את הזיכרון על מנת הפעלת תוכנה מסוימת. לוח אם: Motherboard Name Asus P4S8X-MX מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) זיכרון: 512 MB אני רוצה להחליף לזיכרון 2 GIGA ומעלה של DDR2 האם אני יכול?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח GIGABYTE P35-DS3L יש לי בביוס אפשרות HPET Mode קודם כל מה זה HPET?? ואיזה מוד עדיף32ביט או 64ביט? עכשיו המחשב עובד על 32 שניסיתי לשנות ל64 כל פעם שנכנסתי לסטים הוא הפסיק לפעול למה זה קרה? האם שאני משנה את זה צריך לפרמט את המחשב או רק להתקין שוב תסטים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חברה. אני קונה מעבד חדש האם כדאי לי לקנות את הסמפרון 64 או שעדיף להסתפק ב32 ביט. כמו כן איזו ליבת מעבד עדיף לקנות ואיך אני יזהה זאת. נ.ב. אני חושב שיהיה שימושי אם מישהו יעשה את רשימת הקודים של הליבות בהודעת "סטיקי". תודה לכולם...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
כותרת.. אני רוצה לוח אם טוב ל-OC, כולל USB 3, שיתמוך ב-SLI בתקציב של בערך עד 700 שקל (מ-TMS) האם זה הלוח הכי משתלם שאני יכול להשיג: http://www.tms.co.il/product/11284 ? אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני לא כ"כ עוקב אחרי הפיתוח שלו,אבל מתי הוא אמור להגיע לארצנו הקטנה??
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לוח אם ל AMD חשוב לי שיהיה לו FireWire. הבעיה היא תקציבית. על איזה לוח אם אתם ממליצים (אני לא מתכוון לעשות לו OVERCLOCKING) במחיר זול - כלומר אני צריך את הלוח הזול המומלץ ביותר. המון תודה, יוסי
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכם, היום המחשב שלי מת, נראה כי הבעיה היא הלוח (לחיצה על ה Power אינה מביאה לשום תגובה, גם לא נורה. בדקתי עם ספק אחר תקין ואותה תוצאה..). הלוח שלי הוא GA-K8NS, נרכש בינואר 2005 ב KSP. הבעיה היא שכשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שהאחריות היא לשנה בלבד (היום הם נותנים ללוחות 3 שנים). האם יש מקום אחר בו אוכל להחליף את הלוח? (אולי היבואן?) אינני במצב כלכלי המאפשר הוצאות ולכן אודה לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לינק ללוח באתר של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1311&l1=3&l2=11&l3=331 ביקורת ב Anandtech http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2820&p=9 הלוח נמכר ב newegg בכ 120 דולר, מה שאומר שבארץ מחירו לא אמור לעבור את ה 700 ש"ח. הלוח מבוסס על ערכת השבבים nForce 570 SLI של nVidia. לפי הביקורת, הלוח מציג ביצועים לא רעים, אך עדין מפסיד ברוב המקרים ללוחות המבוססים על ערכות שבבים של אינטל (לא בהרבה). האם לדעתכם לוח כזה משתלם עבור מי שרוצה מעבד E6300 עם OC קל, זיכרונות 667MHz וכרטיס מסך פשוט יחסית (כמו ה 7600GS, בלי שימוש בפונקציית ה SLI), או שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים עבור לוח מבוסס 965?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם 945p של asrock xfire 1: האם צריך להיות סדר במיקום הזכרונות בסלוטים בשביל דואל צאנל? לדוגמא בתמונה 2:הגיע לי היום המארז החדש פירקתי את הישן וחיברתי הכל נשארתי בבעיות קטנות... א. נשאר לי חיבור שיוצא מהספק קטן כזה 2 חוטים דקים מסובבים עם חיבור 3 חורים לאן זה אמור ללכת או שלא חייבים לחבר.? ב. כמו שרואים בתמונה במס' 3 האם צריך לחבר לשם חשמר מהספק או שלא חייבים ג. איפה מחברים את המאווררים... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף ל AMD? אם יש לכם עוד לוח אם בטווח מחירים שלהם (עד 700 שקל) תציעו בשמחה =]
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Abit AA8-3rd Eye (אותו דבר כמו AA8-DuraMax) ורציתי לדעת אם הוא תומך בפנטיום D וספציפית במעבד 805. האם כדאי לשדרג מפרסקוט 3GHZ לפנטיום D805 תמורת 100 ש"ח? יש לי גם קירור טוב (ARCTIC FREEZER 7 PRO) כך שאוכל לעשות OC.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מחפ לוח שתומך בPCI-E 2.0 במחיר הכי זול שאפשר למצוא כרגע.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב 512 מגה 2 סלוטים של 256 קינגסטון 400מגהרץ היום קיבלתי עוד 2 סלוטים של שתי חברות שונות בכדי שיהיה גיגה רציתי לדעת אם הם מתאימים! אז הנה צילומי מסך!הסמסונג זה הקינגסטון!!! נראה לי פשוט שהם CL3 ושלי 2 וחצי או שהם בכלל מתאימים? החכימו אותי בבקשה! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לפני שאתם אומרים לי ללכת לחיפוש, חיפשתי ובאמת ראיתי שהרבה המליצו אבל בדקתי קצת בפורמים שונים בחו"ל וראיתי שיש לא מעט בעיות עם הלוח. השאלה שלי היא רק למי שיש את הלוח, אתם נתקלים בהרבה בעיות עם הלוח ? אני לא מתכנן שום OC (אולי זה גורם לבעיות ?) והאם שווה להוסיף עוד 100 ש"ח בשביל ה Delux ? תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נניח ואני מעוניין לקבל רמת ביצועים/אמינות/עמידות/וכו' של E8400 : איזו מהאופציות הייתם בוחרים (או בעצם, מה יותר זול על מנת לקבל את הביצועים): א) קנייה של E5200, לוח אם שיתאים לOC המבוקש (איזה?), איוורור(?) ב) קנייה של E8400 BOX עם קירור stock, לוח אם פשוט וטוב (GIGABYTE EP43-DS3L או שהייתם ממליצים אחרת?) בהנחה שהפונקציונליות(יציאות/כניסות/וכד') של לוח האם לא רלוונטית, וכל מטרתו לצורך השאלה היא הביצועים. תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וברצוני לרכוש את הזכרונות מסוג: ocz ddr2 4gb reaper 1066 mhz(dual kit) כמו כן את הלוח: gigabyte ga-ex38-ds4 ויש לי שאלה לגבי התאמת הוולט. לפי אתר היצרן של הזכרונות הם פועלים ב 2.2 וולט עכשיו באתר יצרן של הלוח אם רשום ואני מצטט: 4x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם הוולט כי בלוח אם רשום 1.8 והזכרונות אמורים לפעול ב2.2 האם זה יפגע במהירות הזכרונות או יגרום לכל בעיה אחרת ? או שהלוח אם יוכל לתת לזכרונות 2.2 וולט בכל זאת?
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-