מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול להמליץ על חנות שמוכרת לוחות אלה במחיר שפוי! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני חייב להכניס לו קירור ???, ואם כן, אז עדיף גרסת BOX, או שעדיף TRAY עם קירור בנפרד ???
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איזה זיכרון יכול להיות טוב מאוד כמו WINBOND ואף יותר באותו מחיר פחות או יותר אבל לא לOC?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי היום , 2 גיגה מסוג , OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel עכשיו כרגע יש לי 2 סטיקים של pqi t כמו שרשום בצד ו2 סטיקים של הOCZ. עכשיו כאשר אני מרכיב 4 סטיקים של זיכרון המחשב מצפצף ולא עולה. כאשר אני מרכיב 2 סטיקים של הocz + סטיק בודד של הpqi המחשב עולה בלי בעיה אבל אני מפסיד סטיק של 512. מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ממה שהבנתי מכניסים את הזיכרונות באותו הצבע כלומר לא אחד ליד השני-זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3484432,00.html סוף סוף AMD נכנעה ללחץ שIntel הפעילה עם האפשרות לOC... אולי חזרתה של התחרות הטובה שהייתה בעבר?
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה ההבדל בין P5B DELUXE לבין EVGA nForce 680i ? אני מתכוון לעשות OC ... אין לי בעיה עם ההבדל מחירים אבל מה מצדיק הבדל של 500 שקל ביניהם? תודה .
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חשבי לעצמי שאולי השאלה הזאת תוכל לעזור לכל אלה אשר כמוני שואלים הרבה שאלות לגבי שני סוגי המעבדים הללו ואולי כל אחד מכם אשר באמת חושב שיכול אולי לתת אינפורמציה אשר תעזור בסופו של דבר להחליט איזה הוא המעבד המתאים לו. תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נכון אומרים ש 8BIT=1Byte? אז זה נכון? כי לפי החישובים שלי זה היה אמור להיות 1MB. משהו מוכן להסביר? (יענו אני יודע אבל משהו מבלבל אותי אז רק שאני אדע שאני צודק )
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם יש לוח אם עליו ניתן להושיב שני מעבדי פנטיום 4 עם סוקט 478? אם כן, איפה מוצאים?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם זיכרון בנפח 4GB. לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שמתוך ה-4GB רק 2 בשימוש: http://imageshack.us/f/845/unledkts.jpg/ ולפעמים מיד לאחר הפעלה מחדש הוא מראה לי שהוא משתמש בכל ה-4GB. למה זה קורה ומה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של אסוס P9X79 מעבד I7 3930K וזכרונות של CORSAIR VENGEANCE 32 GB ניסתי לעשות בדיקה של MEMTEST והופיעו לי הרבה שגיאות השאלה היא האם הבדיקה הנ"ל עדיין רלווניטית לזכרונות האלו והאם יכול להיות שזה בגלל אוברקלוק שעשיתי למעבד והאם זה יכול להיות קשור למיקום של הכרטיס או לבעיה בלוח
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות לוח חדש אבל אני מתלבט בין?775Dual-915GL, PCI-E, AGP? מחיר435 ש"ח ל75Dual-880Pro, VIA880, DDR2, AGP, PCI-E? מחיר 395 ש"ח תקציב יש לי לשניהם כרגע יש לי מעבד סלרון2.4 א:האם שני הלוחות תומכים במעבד שלי ובפנטיום D ב:האם זה שיש להם תמיכה גם AGP וגם לPCI-E מפחיתה ביכולות של הלוח ג:ושאלה אחרונה האם שני הלוחות תומכים בSATA 2 תודה לכל המסייעים
-
- 13 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בהנחה שהלוח שלי תומך בדואל צ'אנל, האם אני צריך זכרונות מיוחדים שמוגדרים כדואל צ'אנל...? או שאני פשוט צריך לקנות 2 סטיקים זהים של זיכרון ולהרכיב על אותו "צבע" בלוח אם? מצטער על השאלה הטיפשית.... ותודה רבה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב יש לי איזה לוח אם מעפן וישן .... ( יש לי מחשב פנטיום 3 מה אתה מצפים?). הקטע המצחיק הוא שהמעבד שלי הוא slot 1 ולא סוקט ( מן מכשיר בצורה כרטיס שנכנס ללוח אם כמו כרטיס מסך)...והצצתי בחוברת של הלוח אם וגיליתי שהסוקט שלי הוא 370 ( כן יש לי בלוח אם מקום גם לסלווט 1 וגם לסוקט). עכשיו- האם יש מעבדי פנטיום 4 שמתאימים לסוקט 370? כי אם כן זה יכול להיות שידרוג מאוד נחמד.
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי בדיוק 1250 ש"ח למעבד, ואין לי אף שקל לחריגה. רציתי לדעת איזה מעבד הכי טוב במחיר הזה לעבודות משרדיות וגרפיות בעיקר, פחות למשחקים. תודה ^Z^
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש והמעבד זה הרכיב היחידים שאני לא סגור עליו אני יודע שכדי לי ללכת על 4 ליבות אבל אני לא יודע על איזה כדי יותר ביחס של מחיר לתמורה מצד אחד יש את הפשוט שזה Q6600 שעולה כ 1000 שקל ואני יודע שיש עליו ביקורות לא רעות. ומצד שני את Q9550 שעולה 1450 בערך ונחשב למעבד הכי חזק היום בשוק בתווך המחירים האלה (לא כולל EX או I7) או שללכת על משהו באמצע כמו Q9400.... או שבכלל כדי לקחת את E8XXX למרות שהוא 2 ליבות.??
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם טכנולוגית ה dual channel בלוחות עבור פנטיום לא משאירה בהרבה מאחור את מחשבי AMD ? הרי זה נותן להריץ BUS ב 800 מה"צ לעומת 400 ב AMD . תנו לי בבקשה הסברים וחוות דעת.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם הלוח בקישור כאן יתמוך בזכרונות DDR 400Mhz? במפרט שלו (כפי שכתוב בלינק) יש תמיכה ב200-266Mhz. מה יקרה אם אני ינתק את הזכרונות הישנים ויחבר זכרונות DDR 3200 400Mhz? אני ישרוף ת'זכרונות או ת'מחשב? או שפשוט הזכרונות יעבדו בתדרים של 266? אל תסתמכו על מה שכתבתי, תקראו בבקשה את המפרט של הלוח בלינק. תודה. http://support.dell.com/support/edocs/systems/opgx260/en/ug/specs.htm#1112456
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נכבה, מבדיקה עולה כי הכאבלים (או איך שלא רושמים את זה) מנופחים... עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם, בחנות מחשבים שראיתי אין להם בטענה שהוא ישן והם רוצים 850 על החלפה ללוח אם של אינטל+מעבד+זכרונות. לא הגיוני לי המחיר... אני רוצה לקנות רק לוח אם את ההרכבה אעשה לבד, זה שטויות. ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11711 האם הוא מתאים? אם לא אשמח לכיוון...תודה!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני יכול להשיג במחיר זול מאוד את הלוח הנ''ל רציתי לדעת 1) הוא תומך בנעילת תדר PCI (הרגיל ) ? 2)הוא תומך בהורדת מכפלה למעבד ? 3) לחבר שלי יש K8NF9 שאוהב לתת למעבד כמה מתח שבא לו , האם גם בלוח הזה זה ככה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיודע למה יש הבדל של כמעט 100$ בינהם. מבחינת תוצאות ב3DMARK06 היתרון של הW64 הוא דיי זניח. מה שכן אני יודע שמחינת רייד לW64 יש תוצאות מאוד מרשימות אבל אני דיי בטוח שזו לא הסיבה לכמעט 100$ הפרש בינהם. גם בOC לא שמתי לב להבדלים רציניים בינהם. ככה שאם מישהו יודע מה היתרונות של הW64 או לחילופין של הDH אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-