עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eozeri,

האם יש צורך לקנפג משהו לגבי הזכרון - על מנת שהשימוש בו יהיה יותר אפקטיבי? או שזה Plug & Play? שדרגתי ת'לוח אם/מעבד/זכרונות (ASUS M2A+Athlon 4800X2+2GB) - ואני תוהה... למה הeverest מראה CPU type=Unknown? מבחינת utilization, נראה שרק core#2 עובד... מה צריך לעשות לטובת העניין? למה ה - Motherboard Name = Unknown? תודה תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by maazg,

שלם רב, היום קראתי את הכתבה באתר לגבי השקת הבולדוזר של ADM באוקטובר. האם כדאי לחכות עד אוקטובר בקניית מחשב חדש (כלומר לחכות למעבד זה ולתשובתה של אינטל בנושא) או שזה לא כל כך ישנה בביצועים? המחשב מיועד למשחקים כבדים באיכות טובה. תודה רבה

3. הם עולים 990 שקל בKSP זה כלום כסף ל4G לא? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4743 יש גם את אלו: G.Skill DDR II PC8000 1000MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 עולים בנועה 975 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9206 הם מיועדים למחשב חדש Q6600 P35 8800GT האם הם טובים? יש הצעות אחרות לזיכרונות 4G? התקציב הוא עד 900 שקל בערך אני מעדיף לחסוך כמה שיותר אז אם יש בפחות אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

מצאתי את ההודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 עכשיו אני רוצה לעשות את זה רק שאני משתמש בויסטה מה עושים מה מורידים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. היות והלוחות אם של ASUS שנחשבים להכי טובים בשוק... יקרים ... רציתי לדעת האם יש מקביל ל ASUS P5LD2 - DELUX בג'יגהבייט ולא במחיר כזה... או אפילו יותר טוב מהלוח הזה בג'יגה בייט במחיר יותר נמוך. והאם ההבדל היחיד בין P5LD2 ה DELUX להרגיל זה האפשרות לביצוע של SLI?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. שלום לכם, אני בשלבי הרכבת מפרט חלקי, כחלק ממהלך שדרוג לכלל המערכת הותיקה שלי (פרטיה בפרופיל). אני זקוק ללוח מעבד וזכרון למערכת AM2 זולה וסבירה. כרטיס מסך כבר יש לי, X1900GT REV2. אני פאנבוי של AMD ומעדיף לוח עם צ'יפסט שלהם, על פני אנוידיה. אני מתלבט בין כמה וריאציות של אותה הפלטפורמה, להלן מה שהרכבתי: מערכת 1: AMD ATHLON 64 4200+ X2 AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200DDBOX - BOX -343 GIGABYTE GA-MA69VM-S2 -313 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ -277 סה"כ 933 שקל. ---------------------------------------------------------- מערכת 2: AMD ATHLON 64 4200+ X2 AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200DDBOX - BOX -343 GIGABYTE GA-MA770-DS3 -451 KINGSTON 1024MB D…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. קיימת אצלי התצורה הבאה: מעבד ATHLON XP 2400+ לוח EPOX 8RDA+ זכרונות 2 * TWINMOS 256MB PC2700 מכיוון שאני לא בכיוון של להחליף למחשב חדש בשלב הזה, והמחשב עצמו נותן ביצועים סבירים לצרכים שלי בנתיים! אז חשבתי לשדרג מעבד בשביל לעלות קצת את הביצועים. לפי האתר של EPOX , הלוח שקיים אצלי תומך במעבדי AMD סדרת ATHLON XP עד למהירות 3200+ האם לפי דעתכם שווה ללכת על השדרוג הזה מבחינת הביצועים שאני אקבל מהמעבד החדש יחסית לישן? לא כל כך מעניין אותי המחיר כרגע כי יש אפשרות שמישהו יביא לי את זה מחו"ל, כך שזה יהיה זול יותר מהארץ... תודה!

8. שמעתי משהו על PAGEFILE וששיש 2GB לא צריך אותו. בכל מכרה נכנסתי לזיכרון ורטואלי והגדרתי על 0 ז"א כלום. האפשרות האחרונה מטה. אבל אחרי זה משחקים לא עלו לי והיה כתוב שאני צריך זיכרון וירוטאלי.טוב מה לעשות?בנתיים שמתי את זה על 2 מינימלי ו3069 מקסימום כי היה הויינדוס המליץ לי על זה.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by rom747,

חג שמח הלוח בסכום של עד 1100 ש"ח הוא נועד, עבור מעבד AMD 3500 הלוח צריך לתמוך ב 2 כרטיסי מסך ושאלה נוספת אני עומד לרכוש מחשב עם 512 מ"ב זיכרון והשאלה האים צריך להגדיל את הזיכרון בגלל שאני משתמש ב 2 כרטיסי מסך תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by kikkler,

מחפש לוח אם מבוסס (RDRAM (PC1066 ושתומך במעבדי אינטל עם 800MHz FSB לא הצלחתי למצוא אפילו אחד - למישהו בא לעזור ?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by xXDevil4Xx,

כמה שאלות בקשר ללוחות אם האלו: ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 Ultra ABIT AN8 Ultra 1.מה יותר טוב? 2. מה ההבדלים בביצועים שלהם? 3.מה ההבדל ביהים בכללי? 4.מה מומלץ יותר?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. Started by lmlm,

האתר הסיני HKEPC בודק לנו אילו מבין המעבדים עדיף לקנייה: X2 6400 או E6850/E6750 http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=842214&tp=AMD-A64X2-6400&rid=842214 8)

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by docho,

שלום, יש לי מחשב שכולל - מעבד Athlon XP 1700+ Thunderbird לוח אם +Gigabyte GA7VTX-H זכרון Mushkin 256MB PC2100 DDR 266 המעבד נשרף אחרי שבכל התקופה עשה המון בעיות של התחממות (למרות שקניתי מאוורר טוב ומישחה טרמית) ואני נאלץ להחליף אותו. אני רוצה לתקן את המחשב, אבל אני מבין שאי אפשר יותר להשיג מעבדי SocketA שנתמכים בלוח הזה (Thunderbird, עד XP2600) ולכן כנראה אאלץ להחליף גם את לוח האם. אני מחפש המלצה לשילוב מעבד ולוח אם במחיר הכי זול שאפשר שייתנו לי לפחות את אותם הביצועים של המחשב הישן (כולל במשחקים). אני צריך שהלוח יתמוך בזכרון הזה ושיהיה בו סלוט AGP. * והכי חשוב - שלא יעשה לי בעיות של התחממות! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by Aviram,

אני מחפש מחשב נייד, לעבודות, אינטרנט וכד', משהו טוב. רק שלא יהיה כל כך יקר סביבות ה-10,000. תודה!

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  15. אני מצטער שאני שואל תשאלות הללו אני לא כל כך מטומטם אבל עדיין יש לי חור בהשכלה: כמה שאלות: 1. קראתי את הFAQ ועדיין אני לא מצליח להבין האם AM2 מסוגל לעבוד עם זכרונות 800MHZ או לא? 2. האם באמת מעבד כמו AMD ATHLON 64 AM2 +5200\5400 מנצל את המהירות של הזכרונות כמו 800\667 ומעלה? 3. האם VISTA קולטת 4 ג'יגה או שעדיין אין מצב שמערכת הפעלה ביתית של מיקרוסופט תשתמש ביותר מ2 ג'יגה (לפי מה שאני יודע..) ? וזהו אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות על השאלות האלו במהרה. נ.ב אני חייב להגיד לכם שהפורום הזה אולי בין ה5 פורומים הכי טובים במדינה באמת... רמה גבוהה כל הכבוד המשיכו כך!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות לוח ל AMD64 בלי שום פיצ'רים מיוחדים. כל מה שמעניין אותי זה ביצועים טובים וטמפרטורות נורמליות- בלי OC. האם אני אמור להתאכזב אם ארכוש לוח של ג'יגה בייט GA-K8NS ?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. אני ניתקתי את המאוור של המארז כדי לנקות אותו ובטות יחד עם זה התנתק החיבור של הפאנל אודיו של המארז (המארז הוא CHENBRO Xpider\gaming bomb (בכל מקום קוראים לו אחרת...) והלוח הוא GA-K8NF-9) ליד המקום שבו החוטים היו מחוברים כתוב FAUDIO בחוברת של הלוח זה מה שיש: ומהמארז יש 7 חוטים בכל מיני צבעים... וזה מה שכתוב עליהם: כחול - LINE-IN-L שחור - GND לבן - MIC-VCC אדום - MIC-IN כתום - LINE-OUT-R ירוק - LINE-OUT-L צהוב - LINE-IN-R מישהו יכול להגיד לי בבקשה לאן לחבר כל אחד מהחוטים?? תודה! היחידי שהבנתי לאן לחבר זה את הGND.... תודה! נ.ב. מנהלים אם אתם חושבים שיש פורום יותר מתאים אז תעבירו למה אני לא ממש בטוח לאן להכניס את ההודעה...

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by papa duck,

אני רוצה להבין קצת יותר בנושא אמרו לי שזה בעצם לא FSB 800 אלא FSB 200 כפול 4 אני לא הבנתי למה הכוונה בדיוק איך בדיוק זה נכפל ב-4? יש 4 מיקרופרוססורים? מה גודל הטרנזיסטור במעבדים אלה? האם לא מסוכן לעשות להם OC יותר ממעבדים אחרים כיוון שהם כבר ככה - "חמים"?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by faceman_007,

מה ההבדלים בין הלוחות כאשר מדובר בOC? בין Lanparty NF4 UT SLI-DR לNF4 SLI Infinity

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  20. שלום יש לי את הלוח של גיגהבייט ga-m61pme-s2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2755 יש לי עליו מעבד חלש.. sempron le-1200 הלוח תומך דואל קור? כי אני רואה שרשום באתר 64 X2 בקטגורית המעבדים הנתמכים. איך אני בודק את המעבדים השונים אם הם יכולים להתאים לו?(חוץ מבדיקת הסוקטam2) ומהו המעבד החזק ביותר שאוכל לשים עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. אז ככה, קיבלתי את המערכת מחבר יחד עם Athlon1400xp אבל עדיין לא הפעלתי. בכל מקרה לטענת אותו חבר יש לו שני סטיקים של 256mb שהמחשב מזהה כל אחד בנפרד במו שצריך, אך כשהם יחד המחשב מזהה סה"כ 384mb .... הזיכרונות המדוברים הם: 1.) ממה שראיתי זיכרון חסר שם, ג'נרי בעל זכרונות על צד אחד בלבד, לא מצליח לזהות שום שם של חברה על הג'וקים עצמם :\ 2.) זיכרון של Crucial, זכרונות על שני צידי הסטיק הלוח ללא כרטיס מסך מובנה כך שזו לא שיתוף זיכרון איתו... החבר טוען שעידכן לביוס אחרון שיש ולפי טכנאי מסויים העובדה שהזכרונות כל כך שונים היא הבעיה ולכן אין לה פיתרון... עכשיו השאלה היא כמובן, האם מישהו מכיר את הבעיה? יודע על פיתרון? לפי מה שניראה לי אלו האופציות שעומדות לפני: 1.) לקנות ולהח…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  22. אם למשל יש לי amd athlon xp 2700+ שעובד בבאס של 333 ו amd athlon xp 2700+ שעובד בבאס 333 ההבדלים ביניהם הוא שאחד BARTON ואחד TBRED מי יהיה יותר מהיר במשחקים, בקידוד MP3 וכיווץ RAR וZIP?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. Started by snakerr,

תראו אני קונה מחשב עכשיו הוא לצורך משחקים חדשים ואני רוצה שהוא ישמש אותי טוב גם שייצאו המשחקים שדורשים 4 ליבות. אני לא כל כך מבין בתחום הזה ת'אמת אבל ראיתי 3 הצעות תגידי לי מה הכי משתלם ‏Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB‎ פה בפורום קראתי שזה מעבד טוב אני רוצה לדעת למה הרי הוא מסדרה ישנה והוא עולה 890 שקל ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB‎ שלא יודע מה הסיבה אבל בפורום זלילזלו בו עוד פעם אני לא מבין בזה אבל מעניין אותי אם הוא באמת לא משו פשוט הוא עולה יותר.. 930 שקל ‏Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB‎ או המעבד הזה שפשוט ראיתי פה השוואה ואמרו שהq6700 אפילו יותר טוב ממנו ולא יודע למה הוא עולה 1220 שקל.. אני אשמח לדעת מה משרת הכי טוב בשביל משחקים ומה הפערים ביניהם…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. Started by egroll,

אני רוצה ליקנות לוח אם אבל אין לי מה ליקנות יש לי ליקנות של גייהביט GA-K8N Pro nForce3 150 chipset הם הוא טוב תירשמו הם לא תגידו מה כדי ליקנות ל amd 64bit

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  25. הבטיחו לנו, לא ? אז קניתם כבר 4300/4320 ב100$ ? ...

• 2 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים