עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי במחשב 256 ראם ואני רוצה להרחיב אותו ל500 ומשהו, בקצור לקנות עוד 256 זכרון עכשיו אני מעוניין לדעת אם יש כל מיני סוגים של זכרונות ואם יש אחד שאולי יהיה עדיף מאחרים ומה המחיר שלו כמובן התקציב שלי הוא עד 1000...אז אני לא חושב שתיהיה בעיית כסף לזכרון של 256 ראם מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש למי שמוכן לעזור לי

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by daniel666,

האם לשניהם אותה אחריות ולמה ההבדל הוא 200 שח??

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  3. אני צריך לוח אם עם הCHIPSET הכי טוב כיום עם 4 סלוטים לDDR לפחות עם ATA RAID לפחות 8 כונני IDE רגילים כרטיס רשת וקול מובנים. אין בעיות תקציב המחשב למשחקים אינטרנט עריכת וידאו ומוזיקה לא לאוברקלוק מה ההבדל בין הלוחות האלו ? GA-7N400 Pro2 Gigabyte GA-7NNXPV nForce2 Ultra400 וGigabyte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 בלי V ועל איזה לוח אתם ממליצים לשדרוג לאו דווקא מאלו ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by Tzion,

החלפתי את הלוח במחשב הישן ללוח שכולל כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה ומעבד מובנה. המוכר אמר לי שזה מעבד AMD2200 אבל כשבדקתי במאפייני מערכת בוינדוס המהירות היא רק 1.2GHZ וגם בחוברת של הלוח רשום שהזה מעבד דיורון. ד"א זה מה שרשום במדיוק בsystem properties: איך אני יכול לדעת איזה מעבד זה ובאיזה מהירות הוא? ואיך נחשב הלוח הזה ביחס ללוחות שמכילים רכיבי און בורד? זה לוח של חברת PC CHIPS מדגם M810D עם ציפסט של חברת SIS והאם אתם חושבים שהכרטיס המסך שלו יותר טוב מהוודו 3 שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  5. מה הלוח אם הכי טוב ל oc ולמשחקים עם הציפ הכי מתקדם במחיר טוב ובלי פיצרים לא רוצה שום פיצרים

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  6. שלום לכולם. רציתי להתייעץ בקשר לכמה דברים בעניין שידרוג פנטיום 3 ל-4 (שזה בעצם כמעט כמו לקנות מחשב חדש). לפני זה ראוי לציין כמה דברים: - החלטתי סופית על AMD. אם תשאלו למה, אז חקרתי את הנושא והדעות ממש חלוקות (50-50), אז החלטתי ללכת על המעבד הזול. - השימוש העיקרי של המחשב זה Microsoft Flight Simulator 2004 - משחק כבד ביותר מבחינת מערכת וכרטיס מסך. - אני לא מעוניין להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (GeForce 3 Titanium 200 128Mb DDR) עקב חוסר תקציב. כרגע אני עומד על המפרט הבא: לוח אם של MSI, מעבד AMD Athlon 2600, זיכרון Kingston 512Mb DDR 400Mhz. 1. האם כדאי להשקיע 200 ש"ח בשביל מעבד 2800 (מאחר ששמעתי שיש הבדל גדול בינו ל-2600)? 2. האם זה נכון שיש הבדל רציני ביניהם? 3. האם זה נ…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by Qtec,

יש לי בבית כרגע p4 2.8 533 האם יש שיפור משמעותי במעבד במהירות זהה אבל עם באס 800 (HT)?? מה ההפרש ביניהם מבחינת ביצועים? ???

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by brk2k,

נשאר לי כסף בתקציס לעוד סטיק של זיכרון 512 , כדאי להוסיף או שאני לא ירגיש שינוי?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  9. 1. שלום לכולם יש לי את הלוח האמור. הטמפרטורה של היטסינק של הצ'יפסט היא 70 מעלות (בדקתי עם תוכנות וגם ביד). יש לי איוורור מצויין (חמישה מאווררי 80 ממ, שלושה שמכניסים אוויר ושניים שמוציאים). המעבד נמצא על 25-30 מעלות- יש לו מאוורר זלמן. מישהוא יודע למה זה קורה ? האם זה נורמלי ? 2. יש לי שני דיסקים: אחד ATA רגיל ואחד SATA. כשאני מתקין את הדרייבר לPCI, הוא מתחיל לזהות את דיסק הSATA כאילו שהוא דיסק חיצוי (כמו Disk on key או HD חיצוני). מה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה ? אשמח לקבל עזרה.

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by ronkhanu,

יתרונות חסרונות שלו ? האם עדיף לקחת במקומו קינגסטון cl3

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. Started by assaf8888,

מה זה DUAL LAN?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. Started by Rhx,

אני לא ממש יודע אם הנושא מתאים לכאן,אבל אני התחלתי בחצי שנה האחרונה להוציא הרבה כסף על המחשב,עכשיו יש לי את המפרט בחתימה. אממ אולי אני מוסיף עוד A-DATA 512 שיהיה 1024 ושיגיע ה 6600GT בחזרה ( שנשרף ) אין לי כרגע כסף ומכיוון שעשיתי שטות וקניתי ספק כוח ג'נרי 400W ב185 שקל יכלתי לקנות ספק לא ג'נרי בסכום הזה - עכשיו אני לא יודע מה יקרה עם ה 6600GT והספק כוח הזה ועם הזכרון שאני יוסיף - הוא יעמוד בזה?אני יודע שזאת שאלה ממש קשה אני רק צריך קצת מידע,אז ככה אני מתכנן להשאיר את הלוח אם שיש לי כרגע ואת המעבד לעוד חצי שנה שאני יחסוך כסף,האם המערכת תעמוד עוד חצי שנה?והכרטיס מסך שאני לא יסתבך בגללו שוב.הלוח אם שלי תומך רק עד x4 אבל הכ"מ כתוב שהוא גם יכול לתמוך עד x8, יש לי לוח אם ממש ח…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. חבר שלי הולך מחר לקנות את המעבד הבא: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6731 הוא זקוק ללוח אם תואם, שיהיה מובנה עליו כרטיס קול איכותי (דגש על כרטיס קול איכותי, ולא סתם משהו בינוני, במידה ואפשר). בנוגע לתקציב, אין לנו מושג כמה אמור לעלות לוח אם למעבד הזה עם כרטיס קול מובנה איכותי. אבל הוא מוכן לשים על זה 700 ש"ח. אפשר במחיר הזה להשיג? אם לא, אז כמה להוסיף לפחות?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  14. הלוח הזה AN8-SLI Fatal1ty S-939, 2xPCI-E, 1xGBE, nForce4? או הלוח הזהDFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D תודה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  15. http://www.digitimes.com/mobos/a20060213PR218.html אחלה הורדת מחירים מצד אינטל

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  16. האם המעבד הזה מספיק טוב בשביל לפעיל משחקים כמו battlefield 2 ,fear,q4 וכדומה ברמה סבירה?

• 14 תגובות
    • 609 צפיות
  17. האם יש ואיפה? תודה.

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by pc student,

חברה קונים לי לוח אם חדש(הגיגהבייט נשרף).הלוח הוא asus a7n8x אני לא יודע איזו גרסה אבל אני זקוק לחוות דעת.

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by jambo7,

מה ההבדלים בן 2 המעבדים פרט למחיר ואם אין הבדל למה המחיר שונה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=991&osCsid=016c50ddd34b8ce2853e20732c6f292d http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=1316&osCsid=016c50ddd34b8ce2853e20732c6f292d תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. NCP 512MB PC3200 DDR 400 ב239 שקל במקום 325 המחיר הכי זול בארץ היישר מהיבואן בפנדה מחשבים??? הדבר הכי מעצבן זה שרק עכשיו אני שם לב שהמכירה הקבוצתית הזאת הסתיימה.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של ג'יגה ביט את שני הלוחות האלו ורציתי לדעת עם הם טובים טובים מאוד וכמה הם עולים 1)GA-8ANXP-D http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ANXP-D.htm 2)GA-8GPNXP http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8GPNXP%20Duo.htm תודה

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by Rhx,

שלום,מאז שנקנה הלוח הישן (2001-2002 ) ביצעתי לו עדכון ביוס אחד לפני חצי שנה אני חושב,אבל אז עשיתי פורמט אז השאלה שלי היא כאשר עושים פורמט למחשב העדכון BIOS נשמר ? ( שאלה טיפשית אני יודע ) Intel Billings 2 D845EBG2 צ'יפסט i845e,אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש לביוס ללוח הזה תודה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by ashkenazone,

האם amd 3000+ venice יריץ טוב את הכרטיס מסך ? הנ"ל? וזה עוזר שהוא יהיה EW-B6?

24. המטרה היא לוצרכי גלישה באינטרנט, אופיס ומשרד, בקיצור מפרט לסטודנט + שיהיה ככה כח לעשות עוד פעולות פה ושם אבל לא דרישות מטורפות. אני יודע שהסמפרון הזה הוא לא 64 ביט, אבל מה עדיף לא כדאי לקחת במקרה הזה אינטל עפ 64 ביט ? טכנולוגיה יותר חדישה אולי טיפלה יותר יקר אבל עדיף ? גם באינטל יש 1 מגה ביט קאש.. אשמח לתגובות זריזות

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by Xane,

יש למישהו מושג מתי לוחות ה-Crossfire יוצאים? שמעתי שבאמצע ספטמבר, אבל עכשיו זה אמצע ספטמבר. אגב אם אני קונה לוח תומך Crossfire אני אצטרך לקנות כרטיסי מסך של ATi נכון? כרגע אני מתכנן על לוח תומך SLi אבל ה-Crossfire נשמע מעניין.

• 6 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים