עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by יניב קופר,

מחפש לוח עם טוב ומהיר שתומך גם AGP וגם PCI express וגם במעבד 64 775, ליבה: כפולה וגם ddr 1

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  2. חשבי לעצמי שאולי השאלה הזאת תוכל לעזור לכל אלה אשר כמוני שואלים הרבה שאלות לגבי שני סוגי המעבדים הללו ואולי כל אחד מכם אשר באמת חושב שיכול אולי לתת אינפורמציה אשר תעזור בסופו של דבר להחליט איזה הוא המעבד המתאים לו. תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם העניין הוא כזה אני רוצה לעשות מריחה חדשה של טרמי על המעבד עכשיו הסיפור הוא שאבא שלי הוא מהנדס מעגלים מודפסים ועוד כל מיני דברים והוא אומר שיש להם משחה טרמית!אם בא לי לעשות את זה איתה עכשיו כל הקטע הוא שאין לי מושג של מי המשחה בכלל! אבא שלי אומר אל תדאג הם משתמשים פה רק בדבסט של הדבסט! מה אתם אומרים? ומהם הסיכונים?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by kritikal,

שלום, תהיתי לגבי נושא מסוים שקצת מטריד אותי לאחרונה מה יתן לי יותר ביצועים למשחקים ולמחשב בכלל: יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA, המכיל 4 סלוטים של זכרון, ש-2 מהם תומכים בDUAL DDR. וברשותי 5 זכרונות של TWINMOS 400MHZ של 256 זכרון כל אחד וזכרון אחד של A-DATA של 512 זכרון השאלה מה יתן לי יותר ביצועים, לחבר רק זכרון אחד של הA-DATA וזכרון אחד של ה TWINMOS שיתן לי 760 MB של DUAL DDR? או עדיף כבר לחבר 4 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1GB של זכרון ש*נראה* לי שלא יעבוד על DUAL. או אולי עדיף כבר לחבר את ה A-DATA ועוד 3 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1.25GB של זכרון? האם עדיף שכל הזכרונות יהיו של אותה חברה או שזה לא משנה כל עוד שתיהם זכרונות באותו MHZ? תודה מראש... Specs: AMD 3500+ XP ABIT KN…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  5. שלום רב, איזה משלושת הלוחות כדאי לרכוש: 1.GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX 2.GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 3.GIGABYTE GA-8I945PMF (945P) - DDR2 - mATX איזה מהם כדאי לרכוש? אבל האילוץ שיש לי זה שהארד דיסק שלי לא מתחבר ב- SATA אלא בחיבור רגיל (כבל IDE רחב,חיבור ישן). וכמובן שהצורב והכונן די וי די מתחברים גם כן כמו הארד דיסק. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by gt2,

שלום, ג'יסקיל הוציאה את סדרה X שכביכול מתאימה לסנדי בריג' השאלה אם אני יכול להרכיב אותם על לוח P55? זה הזכרונות http://www.amazon.com/G-Skill-PC3-10666-RipjawsX-7-7-7-21-Channel/dp/B004I789CM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320656336&sr=8-1 שאלה שניה יש לי כרגע 4 ג'יגה ב2 סטיקים ואני רוצה לקנות עוד 8(המחיר באיביי שואף לכלום!) השאלה אם המחשב יקבל את ארבעת הכרטיסים כ4 ערוצים? כי זה שני סטיקים של 2 ושני סטיקים של 4... אני צריך את זה קצת דחוף

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by xtract1,

אני עומד לקנות מחשב בחנוכה (צירפתי את המפרט ללא הלוח אם) ואני אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח מתאים בלא יותר מ-800 ש"ח שפשוט יהיה בעל ביצועים טובים (לא צריך אוברקלוק וכו') ויהיה אמין כמובן. ועוד שאלה..יש nforce4 ultra ויש בלי האולטרא...מישהו מוכן להסביר לי מזה אומר? מה ההבדל? האם שווה להשקיע בישביל זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by h.misha,

יש לי זיכרון RDRAM ישן יחסית (3שנים) של חברת Kigston ברצוני לשדרג ולהוסיף ל256MB קיימים עוד 256MB הבעיה היא שהפסיקו לייצר זיכרונות של Kingston ומוכרים רק זיכרונות של Samsung השאלה היא האם אני יכול לשלב באותה מערכת זכרונות RDRAM משני יצרנים שונים(כמובן עם אותם נתונים טכניים)?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by dani_eli,

החלטתי לבנות מחשב חדש השגתי זכרון 2X512 DDR 400 מעבד (pentium 4 2.8Mhz 512k 533Mhz (478 לוח אם (זמני) P4VXASD2 V1.X מבית Elite http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2.html ידוע לי שהלוח מגביל אותי למהירות זכרון של 266Mhz ומהירות ה FSB של המעבד ל 400Mhz על הלוח כידוע יש jumpers שקובעים את תדר הגביש cpu bus frequncy) 100Mhz/133MHZ במעבד קיים מכפילי תדר במקרה שלי X21 כלומר אם אני יקבע תדר של 100Mhz המעבד ירוץ במהירות שעון של 2.1Ghz אם אני יקבע 133Mhz מהירות השעון תהיי 2.8Ghz הבעיה היא כזאת: כאשר קבעתי את ה jumpers על הלוח לתדר 133Mhz המחשב לא מבצע אפילו boot כאשר קבעתי את התדר ל100Mhz המחשב עלה בתדר 2.1Ghz נכנסתי לbios לאזור של CPU SETUP הcpu frequncy קבוע על 100Mhz ואין …

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  10. היי היום מכנסתי לתוכנה cpu-z ושמתי לה שכל הזמן הvoltage של המעבד מישתנה בין 1.616 ל1.632. המעבד זה intel 2.6c ht הוא לא עבר אוברקלוק אבל מישהום מה הוא עובד על 2.606 במקום 2.6. עריכה: ~~~~~~~~~~~; עכשיו הvoltage הגיע ל1.584 וגם ל1.568 אז מה הבעיה במעבד? ואם יש בכלל בעיה?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by bluz,

היי, יש לי את הלוח אם המדובר, ויש בו 2 חיבורי PCI-E עם 16 נתיבים. השאלה שלי היא, האם אני יכול להשתמש בו בקונפיגורציית SLI או CF? ואם כן, בכמה נתיבים יעבוד כל כרטיס?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. Started by PCguy,

אני מתלבט בין אינטל 775 3גיגה לבין AMD 64 סוקט 939 3000 השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט,מוזיקה,משחקים ותוכנות עזר ופאן למיניהם הבעיה היא התקציב נכון ששני המעבדים עולים כמעט אותו דבר, אבל לוח טוב לAMD עולה 800 ש"ח ומעלה{עם דואל} לעומת -600 לאינטל חוץ מיזה עד כה היו לי רק אינטל ולא התאכזבתי מהם השאלה היא האים לשימוש שלי רצוי AMD או שמספיק לי אינטל? {איזו אירוניה אה ליפני שנה שנתים AMD מכרה מעבדים בחצי מחיר כדי לשרוד והיום היא הופכת למפלצת תעשיתית ויקרה} נו מילא SE LA VIE יאללה חברה תודה אהההה רגע עוד שאלה קטנה יש כרטיס מסך טוב שעולה פחות מה6600? ושיהיה PCIe משהו בסביבות ה500-600ש"ח (ראיתי 6600 של SEPHIRE ב600 ש"ח בזאפ}

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. בלוח האם המופיע בנושא יש שלשה חריצים לחיבור IDE. אחד רגיל, ושניים RAID. אני לא רוצה להשתמש ב- RAID ומעונין ששני הנ"ל יתפקדו כערוץ IDE רגיל. מה עלי לעשות? תודה מראש, רפי.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. Started by itaysk,

אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב מבוסס AMD ויש לי בעייה עם הלוח התלבטתי בין לוח מבוסס KT400 ל NFORCE2 אם זה יהיה KT400 זה יהיה 7VAX של גיגהבייט ואם NFORCE2 אז כנראה LEADTEK (אם לא יצא משהו אחר עד שאני יקנה) השאלה שלי זה האם שווה לי לקנות עכשיו NFORCE2 כי אני יודע שמבחינת ביצועים הוא יותר טוב ואין לי בעייה להוסיף את ה250 שקל האלה אבל רק אם זה כדאי. 1.האם ה 250 שקלס האלה שווים את ההבדל ומה אתם חושבים על לידטק לעומת גיגהבייט? 2.מתי אתם חושבים שיבואו עוד דגמים והוא יתפס בשוק? 3.עוד משהו, הבנתי שכדאי לי לקנות 2 סטיקים במקום אחד על NFORCE2 בגלל DDDR נכון? האם זה קשור לבאס של המעבד ? 4. LEADTEK הם היחידים בישראל עם NFORCE2 ? 5. יש הבדל משמעותי בין כרטיסי הקול המובנים שב 7VAX ל …

15. Started by gondor,

האם טכנולוגית ה dual channel בלוחות עבור פנטיום לא משאירה בהרבה מאחור את מחשבי AMD ? הרי זה נותן להריץ BUS ב 800 מה"צ לעומת 400 ב AMD . תנו לי בבקשה הסברים וחוות דעת.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by Raul,

ASUS P4P800 DELUXE...?? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. אני שוקל לקנות וולקנו 12 (לא בטוח עדיין), ורציתי לדעת אם אני אקנה אותו ואשים אותו על המעבד אז האחריות של המעבד תתבטל? ואם היא כן תתבטל ואז תקרה תקלה במעבד ואני אביא אותו לחנות שיתקנו את התקלה, הם יכולים לגלות שאני שמתי מאוורר שונה מהמאוורר המקורי שהגיע עם המעבד?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by MasterGal,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מסוג amilo l7300 עם מעבד celeron M 1.4GHz אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שני המעבדים והאם כדאי לי לרכוש את המחשה הנ"ל... תודה מראש... גל.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  19. נדמה לי שאין אבל אני לא ממש מעודכן...+ זה רק לגבי ארצות הברית או שזה נכון גם לגבי עוד ארצות? אנגליה למשל?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by IT,

שבוע טוב לכולם! הביוס במחשב הישן שלי החליט שנמאס לו, אז חשבתי שאם כבר אני אחליף לוח-אם,אולי כדאי שיהיה איזה שידרוג קטנטן... הלוח אם שמת הוא gigabyte - GA-81848P(-L המעבד הוא פנטיום 4 3ghz. יש לוח אם שתומך במעבד הנ''ל וגם בDDR2 וPCIE ? ראיתי לוחות בסוקט 775 שתומכים בפנטיום4 אבל שלי יושב עכשיו בסוקט 478... תקנו אותי אם אני טועה - המעבד שלי לא יכול לשבת ב775 נכון ? תודה!

21. Started by bendan,

קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. Started by dannyb123,

הייתי רוצה לקנות זכרון של 2GB, אני לא ממש מבין בנושא הזכרונות אז אם אפשר שמישהו יגיד לי בבקשה איזה סוג זכרון מתאים למחשב שלי ואיזה כדי לקנות. הנה פרטי לוח האם שלי: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset SiS 661FX System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (09/21/05) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) תודה רבה ;D

• 12 תגובות
    • 659 צפיות
  23. היי יש לי את הלוח ויש לי 2 RAPTORS ואני רוצה לחבר בRAID 0 אותם לאן צריך לחבר? פשוט אבד לי הספר של הלוח ואני לא זוכר לאן צריך לחבר.. חוץ מזה יש לי עוד 4 הרדיסקים... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. שלום לכם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב,ובחרתי את לוח האם A7V600-X,מתוצרת חברת ASUS. חשבתי לשלב אותו עם זכרונות Geil Ultra,אבל התברר לי שבכול החנויות אין אותו במלאי. האפשרוית שלי היו : א. להמתין 4-5 שבועות עד הגעת הזכרונות. ב.לקחת זכרונות מסדרת VauleRam,בעלי תזמונים פחות טובים,ומיעודים לשוק הנמוך. ג.לקחת את הזכרונות מתוצרת קיגסטון,מסדרת HyperX לשוק הגבוה. לינק,לחנות שלהם שבה מופיעים התזמונים: http://tinyurl.com/2jwzn לינק לDatasheet בקובץ PDF: http://www.valueram.com/datasheets/KHX2700_512.pdf אבל מי ששיבש לי את השמחה,שמצאתי זכרון חלופי )רגע,שחכתי לברר אם הוא במלאי בארץ,אני מעריך שכן( שבדף ההאתמה ללוח לא נכתב שהוא מתאים,הנה דף ההתאמה שלהם: http://tinyurl.com/2zykl שלחתי…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by alextomin,

6600 רגיל קנית יש את 6600 הרגיל לSLI אבל לא באלבטרון אני חושב... אתה צריך גם לוח תומך SLI... ממש לא שווה כל העסק. עדיף כבר לקנות כרטיס אחד חזק במקום שני חלשים

• 4 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים