עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by עמית1984,

שלום היום שקראתי בעיתון שמתי לב שמחירי הזיכרונות קצת ירדו והחלטתי לקפוץ על הרגע ולהוסיף עוד זיכרון היום יש ברשותי 2X256 של חברת KINGMAX ורציתי לדעת מכיוון שאני קונה את הזיכרונות בזוגות רציתי דבר ראשון לדעת העם יש הבדל בין 1.5 גיגה ל 1 גיגה???? כי מה שאני הולך להוסיף זה הולך להיות הפעם האחרונה שאני מוסיף זיכרון למחשב דבר שני יש איזה חברה מסויימת שכדאי לקנות???? ויש משהו שאני צריך לבדוק לפני הקניה בזיכרון???? תודה עמית

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by NJorl,

רצ"ב שלושה לוחות בעלי פריסה שונה של הרכיבים רציתי לשאול את המומחים שבכם מהי הפריסה הכי אופטימלית מבחינת זרימת אוויר\קירור נוחות גישה או מבחינות אחרות בלוח של asus הזכרונות נמצאים לצד המעבד בצלע המזרחית של הלוח מה שאומר שהזכרונות נמצאים מתחת לספק באופן חלקי בלוח של msi הזכרונות נמצאים מתחת למעבד בצלע הדרומית של הלוח מה שאומר שהם מרוחקים מאוד מהספק בלוח של dfi הזכרונות נמצאים מעל המעבד בצלע הצפונית מה שאומר שהם מכוסים לחלוטין ע"י הספק על פניו נראה לי שהלוח של msi הכי עדיף כי הזכרונות בו מרוחקים מהספק , אבל זה רק התרשמות לא מקצועית שלי , מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by MasterGal,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מסוג amilo l7300 עם מעבד celeron M 1.4GHz אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שני המעבדים והאם כדאי לי לרכוש את המחשה הנ"ל... תודה מראש... גל.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  4. המעבד AMD 3000 64 אני שואל לגבי לוחות אלו משום חריץ ה AGP מחיר ה ABIT הוא 550 ש"ח GIGABYTE הוא 470 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by iDanVas,

ערב טוב לכולם לפני שבוע קבלתי את הכרטיס מסך החדש 4780 והמעבד E8400. לאחר בדיקות בכמה משחקים שמתי לב לתקיעות שצצות לפתע פעם ב5-10 דקות ונמשכות לא יותר מ 10-20 שניות. מאחר ויש לי רק 2 גיגה זיכרון הגאתי למסקנה שהתקיעות נגרמות מחוסר הזיכרון והעומס עליו של הVISTA. השאלות הם 1. האם אני צודק שהזכרון גורם לתקיעות? 2. אם כן , אז יש לי זיכרון מבית GSKILL בעל 1000MHZ ו 5CL , האם אני צריך להוסיף עוד זיכרון בעל אותם ביצועים כדי לא לגרום לחוסר תאימות או להאטת הזיכרון הישן?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by holy_cows,

אני חכם כמובן,לפניי שקניתי את הזכרון שלי(דידיאר) לא בדקתי שיש לי sdram וביזבזתי 500 שקל על הזכירון והלוח אם שלי לא תומך ב דידיאר אני מחפש לוח אם(זול) לא צריך להגזים במחיר ;D העיקר שיתמוך ב דידיאר ומעבד אינטל ומהירות הזכרון שלי היא 400 יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by DarkFire,

היי חברים , סוף סוף הגיע המעבד שלי Q6600 , אני עכשיו מחכה ללוח שלי תגידו אם זה מפרט טוב למשחקים , אם יש משהו להוסיף ביותר קצת כסף אז תגידו בבקשה , אני הולך להזמין לוח אם : ASUS FORMULA P35 ב 1600 ש"ח זיכרון : DDR 2 GEIL 800 ULTRA ב 1000 ש"ח ספק : THERMALTAKE 500W ב 450 ש"ח כרטיס מסך : CLUB3D 8800 GTS 320 ב 1550 ש"ח מארז THERMALTAKE ב 700 ש"ח מאוור מעבד GIGABYTE G-POWER 3400RPM שאר החלקים יש לי כבר כמו הצורב והכוננים והדיסק קשיח 250 גיגה WD אז זה יהיה חזק למשחקים ואובר קלוקינג ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  8. פתחתי את ה CPUZ וראיתי שהזכרון על CL5 בעוד שהזכרון שקניתי אתמול הוא CL4 800MHZ של מושקין. נכנסתי לביוס והגדרתי שם את ה CL מ AUTO על 4 זה מה שאני רואה עכשיו. הזכרונות במקור אמורים להיות CL 4-4-4-12

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by Randy Orton,

הציעו לי אינטל פניום 820 DUAL 2.8 2*2 FSB800 ב 1000 ש"ח זה יקר ??? הקטע שאני לא יודע אם ה SG 80 תומך בזה * סליחה אם מיקמתי את השאלה לא במקום ראוי

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  10. שאלה לי אליכם... כל הדגמים של מעבדי הAMD באים עם מס', כדוגמת 2800+ או 3600+. אבל זה לא הMHZ עליו המעבד עובד... אז איך בדיוק אני אמור לדעת על איזה תדר הוא עובד, אם לא כך..? או, במילים אחרות, איך אני אמור להשוות בין מעבדי אינטל, שיש להם תווית MHZ מול מעבדי AMD..?? ועוד שאלה אחת: אמרו לי פה שבכדי להגיע לאוברקלוק נכבד עם הA64 אני צריך זכרונות של 500MHZ... מה שהביא אותי למחשבה: הרי ישנם זכרונות RDRAM שפועלים על 1066MHZ... אז למה לא להשתמש בהם, וגמרנו..? תודה על ההסבר... נדב.

• 11 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by rotem20,

שלום, יש לי מעבד פנטיום 4 3.2 ג'יגה שפועל איך נאמר נראה לי בטמפ' גבוהה למדי משהו כמו 60 מעלות צלזיוס,משחה טרמית יש על המעבד מרוחה מעולה בשכבה נקייה, גם המאוור והלוח קירור עובדים נורמלי לעין מישהו.. יש איזו סיבה שאני מפספס פה שהטמפ נורא גבוהה? ומה הטמפ' הנורמלית לעבודה או למצב IDLE? תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by Moty_p,

יש לי מחשב פנטיום 3 - 500 MHZ (אחרי אובקלוקינג זה בסביבות 800MHZ) יש לי 3 זכרונות של SDRAM 2 מהם 2 הם כאלו: pc133u-222-542 133MHZ 256MB (הם מחוברים למחשב) ועוד 1 של: pc133-333-522 133MHZ 256MB שאני מחבר את הזיכרון הנוסף למחשב המחשב מתחרפן אם זה מתבטא בכך שהוא לא נדלק לא מעלה לי BOOT כדי להפעיל את ה WINDOWS או גם מתי שאני סוף סוף מצליח להדליק את המחשב ומעלה את ה - WINDOWS אני מקבל מסך כחול עם כתוביות לבנות והמחשב נדלק מחדש לבד אחרי שניה וחצי מה אתם אומרים שיכול להיות הבעיה? אני לא יכול להוסיף עוד 256 על ה 512 שכבר קיימים?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by jungle-man,

שלום לכולם ברשותי לוח INTEL מדגם 975xbx עם מעבד Intel 6320. התקנתי את תוכנת הניטור של הלוח שמראה מתחים וטמפרטורות ושמתי לב כי המעבד מקבל באופן קבוע מתח נמוך מידי (אמור לקבל 2.5V ומקבל בפועל פחות מ1.5V). במחשב ספק THERMALTAKE 400W. עקב העובדה שמותקנים במחשב 6 (!) HD אני משער שהספק כח לא מספיק לכלל המערכת וזוהי התוצאה (חוץ מהמתח של המעבד שאר המתחים בלוח תקינים). האם החלפה של הספק לגדול יותר תעזור? יש למישהו עוד רעיונות לגבי מתח המעבד?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. שלום.. אני רוצה לקנות מעבד טוב של P4 התקציב שלי 600-700 ש"ח... מישהו יכול לייעץ לי? ; בתודה אלעד

15. שלום לכולם קניתי היום את הזיכרון Mushkin 512MB PC3200 Blue ואני רוצה לדעת מה הממוחים אומרים פה או שיש עוד אנשים שיש להם את הרכיב הזה מה הם אומרים

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by rainox,

יש לי מחשב ישן ואני רוצה לשדרג אותו ולהחליף זיכרון. הלוח אם שיש במחשב: Intel Desktop Board D101GGC לינק כרגע יש 512MB זיכרון ואני רוצה לשים 2GB זיכרון. הלוח אם ישן אז לא מצאתי כל כך חנויות שמוכרות זכרונות מתאימים. מצאתי זכרון אחד ב-KSP: לינק. רשום שם שהמתח הנדרש הוא 2.6V ובאתר של הלוח רשום שאפשר רק 2.5V (לינק). ההבדל הזה יכול לעשות בעיות? מצאתי זכרון נוסף ב-TMS: לינק (אותו זיכרון, אבל יותר זול באתר אחר: לינק). הזיכרון באתר של היצרן: לינק. נראה שהזיכרון הזה מתאים, אבל הוא יקר יותר. הזיכרון הזה בסדר? יש אולי משהו יותר זול? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by KiDi,

עשיתי שטות ועכשיו אני צריך לשלם עליה... עקב כך יש לי 2 אופציות - או למצוא חנות שמוכרת פנטיום 4 לסוקט 478 או לקנות איזה פנטיום D יפה ולוח אם צנוע מאוד - עד 700 שקל.. חשוב שהלוח יהיה בעל AGP 8 ויתמוך DDR 400... תודה על ההמלצות מראש

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by J.allmighty,

אני צריך בימים הקרובים לשדרג את הזיכרון שלי במחשב ל1 גיגה שלא יעבור את ה900 שקל תודה לכול העונים עריכה: זיכרון DDR 400 (3200)

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שלום , יום ראשון בעזרת השם אני מזמין מחשב , הכל במחשב סגור חוץ מהזכרונות שאמרתי לעצמי אולי כדאי שאנ אחסוך 400 שקל ... אז ככה .. מצד אחד יש אתה אלה של G.SKILL שעולים 912 ומצד שני יש את ה CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 580 שקל ... בחיים אל עשיתי OC , אבל אני מתכנן לעשות ולא נראה לי שזה כזה קשה , הבנתי שההבדל שיהיה במקום להגיע לבאס 500 אני אגיע ל400 , לא מבין אפילו מה זה באס ברגע זה ... המטרה שלי להגיע עם ה Q6600 למהירות שעון של 3.4 +- אני אצליח גם עם הזכרון שעולה 580 שקל ? וחוץ מ OC אין הבדלי ביצועים בשום מקום נכון? המפרט : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R זכרונות : ? ? ? כרטיס מסך : EVGA 880…

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by Timewalker,

אני מתכוון לקנות זכרונות ב newegg במהלך השבוע הבא. אני מודע לכל הקשיים (תשלום ומשלוח) ולכולם יש פתרון. הזכרנות מיועדים ל E6600 שיבוא עלי לטובה בעתיד הלא רחוק. סביר להניח שבשלב מסויים יגיע OC (לא קיצוני). התקציב 250$ ל 2GB. יש לי כמה מועמדים: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145034 (בתקווה שיהיה במלאי) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231065 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227139 מי עדיף? כולם נראים מרשימים למדי. יש לכם הצעות לזכרונות אחרים? יש לכם הצעות לחנויות אחרות?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by bears,

באוברקלוק ובכלל יש הבדל?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  22. כ.מסך MSI GF4 4600 מפעיל את הלד אזהרה האדום ב- A7N8X ואי אפשר להדליק את המחשב. ניסיתי להפעיל ולכבות בביוס את האופציה של AGP X8 אבל זה לא משנה, הלד אזהרה עדיין דולק. בדקתי את ה- GF4 על מחשב אחר עם לוח VIA KT333 של Gigabyte, ושם הוא עובד חלק. כרגע על ה- A7N8X יש GF3 והוא עובד יופי. האם זה אומר שהכרטיס הנ"ל משתמש ב- 3.3v signaling ואי אפשר להריץ אותו על לוחות חדשים שתומכים ב- 1.5v ?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by davidreznic,

רציתי לדעת אם הפרש המחיר בין המעבדים הנ"ל שווה את המחיר והאם ניתן להגיע עם ה6650 למהירות של 6750? תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים