מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שהדובים מוכרים זיכרון 256MB 3200 ב220 ש"ח שווה ? או שכדאי ללכת על A-DATA ב200ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי היא מתי אמורה לצאת(בערך, אני יודע שאתם לא מגדי עתידות) לשוק ליבת הווניס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רציתי לבדוק איך המעבד שלי מתפקד על 4ghz. הראם הוא אוברקלוקר גרוע אז שיניתי את היחס ל2:3 והעליתי את הבאס ל267 (כלומר ראם בסטוק). כמו-כן, שחררתי את התזמונים ל4-4-4-8 והעליתי את הVcore ל1.6. בנוסף לכך, העליתי את מהירות המאוורר ל6600 סל"ד מחרישי אוזניים. ולמרות הכל, הביוס לא עלה. למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הלוח הכי זול ל I5 שראיתי זה הלוח הזה Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU והוא גם לא כזה זול אבל הכי זול לעומת הלוחות של גיגבייט ואסוס האם שווה לקנות i5 עם הלוח הזה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אפשר לראות את המפרט אצלי , האם הלוח שווה את ההשקעה? או שעדיף לקחת לוח אחר? אגב איך הצ'יפ X38?? פשוט יש לי אפשרות להחליף בין הלוח הזה שכבר הוזמן למשהו אחר עכשיו ף ורציתי לדעת אם כדאי לעשות זאת. מתוכנן אוברקלוק וייתכן קרוספייר.. תודה. יום טוב
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לוח אם MA78LMT-S2 GIGABYTE כרטיס מסך hd 5850 asus האם הכרטיס יכנס על הלוח ? בלי להפריע לחיבורי הSATA ומה קורה אם זה כן מפריע? ואם הלוח בכלל נחשב ללוח סביר?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מעבד Pentium D 925 על לוח של אסוס -P5KPL-CM ,אבל ברשימת המעבדים מופיע ,ליד סוג המעבד כך without VT function מה זה אומר ? רשימת המעבדים : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מחפש אחר ההגדרות הכי יעילות בביוס עבור השדות הבאים: CPU Clock Ratio FSB Frequency Memory Frequency T_RAS T_RCD R_RP CAS Latency על פי דו"ח CPUZ המצורף תודה פרטים נוספים: לוח אם: http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי אמנם מחשב ישן אבל לפי מה שהבנתי אני יכול לשדרג את הזיכרון על מנת הפעלת תוכנה מסוימת. לוח אם: Motherboard Name Asus P4S8X-MX מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) זיכרון: 512 MB אני רוצה להחליף לזיכרון 2 GIGA ומעלה של DDR2 האם אני יכול?
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני משתמש היום בזכרון 1GB פשוטים האם אני ארגיש בהבדל משמעותי במשחקים אם אני אחליף לזיכרון הזה2GB ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3982 (לא מתכוון לקנות בארץ)
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם פצצה שמתאים למעבד 6600 של ינטל
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מעבד ?Pentium4 3.20 Ghz משהו כזה עכשיו שווה לי לקנות מעבד חדש ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? זה יותר טוב ממה שיש לי? זה בעייה להתקין מעבד? אם אני מתקין מעבד חדש צריך להתקין וינדוס מחדש או משהו או שפשוט שמים לי את זה מתקינים מה שצריך והכל נשאר וזה?... בבקשה.!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב אז, קודם כל ברשותי לוח P4B533 של ASUS למיטב הבנתי הלוח תומך עד 2GB של זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה). כמו כן ברשותי סלוט של 512MB של חברת NANYA להלן המספר של הזיכרון מנתוני אברסט Nanya M2U51264DS8HB1G-6K מפירוט המידע עולה כי הכרטיס 333MHZ CL2.5 DDR נסיתי לאתר את נתוני החברה אך ללא הצלחה (כלומר הגעתי לאתר החברה אך ללא הועיל) אני מעוניין להוסיף סלוט של 512MB אבל מקריאה של נושא הזכרונות בדביק התוודעתי לנושא הצ'יפים של הזכרונות ולכן אני מעוניין לדעת : 1. איזה צ'יפים יש בכרטיס הזכרון המפורט? (הבנתי שיש מספר חברות עיקריות עוסקות בייצור צ'יפים) 2. איזה כרטיס זיכרון יכול להתאים תוך ניצול המהירות המקסימלית (איזה חברה ומהירות )? 3. האם מקסימום הזיכרון שלוח האם יכול לתמוך נכון ל…
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בין זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 המחיר שונה אבל הם שווים לפי ביצועים . במה שווה יותר להשקיע?
-
- 10 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכם, היום המחשב שלי מת, נראה כי הבעיה היא הלוח (לחיצה על ה Power אינה מביאה לשום תגובה, גם לא נורה. בדקתי עם ספק אחר תקין ואותה תוצאה..). הלוח שלי הוא GA-K8NS, נרכש בינואר 2005 ב KSP. הבעיה היא שכשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שהאחריות היא לשנה בלבד (היום הם נותנים ללוחות 3 שנים). האם יש מקום אחר בו אוכל להחליף את הלוח? (אולי היבואן?) אינני במצב כלכלי המאפשר הוצאות ולכן אודה לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש לוח תקציבי כולל כ מסך יש שני דגמים שאני מתלבט לגביהם FoxConn K8M890M2MA-RS2H -שח353 GIGABYTE GA-M51GM-S2G -שח472 התקציב הוא מינימלי לילד בעל צרכים בסיסים כך שיש להתחשב בשאיפה כלפי מטה תודה
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי נקנה לפני כ3-4 שנים. לדעתי הוא מעולה , P4 2.6 , כרטיס מסך ספהיר 9600 XT , לוח אם של Abit IS7 series. הבעיה היא שהזכרון RAM שלי הוא 512 מגה בייט , שמורכב מ2 זכרונות של 256. המחשב בקצת עומס נהיה איטי , וכן גם לאחר פרמוט. אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי ל1GB. השאלה היא איזה לקנות ומה ההבדלים? (אני אתייחס לקינגסטון כי שמעתי שהם טובים בזכרונות אבל זאת סתם דוגמא) יש DDR 400 , של 1GB Kingston CL3 ב670 ש"ח. DDR II 533 של 1GB Kingston ב660 ש"ח. DDR II 667 של 1GB Kingston ב670 ש"ח. DDR II 800 של 1GB Kingston HyperX ב1100 ש"ח שזה כבר יותר מידי... כולם חוץ מה DDR 800 נושאים בערך את אותו תג מחיר ... השאלה היא מה ההבדלים ביניהים , ומה עדיף לקנות ע"מ לקבל ביצועים טובים. תו…
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד כרגע על מפרט מחשב עבור מעבד E6600 שקניתי והתחלתי לחקור קצת על זכרונות. אני מחפש לקנות 2GB של זכרון בטווח מחירים של עד 800 ש"ח. עכשיו, במאמר שקראתי כאן: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=1964&articID=472 הבנתי שבcore2 יש בעייה שקשורה לתזמונים כמו שהיה למעבדי AMD בזמנו, ובגלל שהFSB עובד ב1066MHZ אז זכרונות של 553x2 הם אידיאלים עבורו וזכרונות מהירים יותר יכולים אפילו לפגוע בביצועים בגלל שהם לא מסונכרנים. גם מבחני הביצועים מראים נפילה בביצועים ב667MHZ ואפילו ב800MHZ השיפור אינו משמעותי. השאלה הראשונה שלי היא עד כמה זה מדוייק? מבירורים בזאפ ראיתי שמחירי זכרונות במהירות 667MHZ כמעט זהים לזכרונות 553MHZ ולכן רצ…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הבטיחו לנו, לא ? אז קניתם כבר 4300/4320 ב100$ ? ...
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מחשב עם 4 סלוטים שתומך ב DUAL האם יעבוד בתצורה של 2x 512mb DS 2x 256mb SS ? SS=single side DS=double side
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מצטער שאני שואל תשאלות הללו אני לא כל כך מטומטם אבל עדיין יש לי חור בהשכלה: כמה שאלות: 1. קראתי את הFAQ ועדיין אני לא מצליח להבין האם AM2 מסוגל לעבוד עם זכרונות 800MHZ או לא? 2. האם באמת מעבד כמו AMD ATHLON 64 AM2 +5200\5400 מנצל את המהירות של הזכרונות כמו 800\667 ומעלה? 3. האם VISTA קולטת 4 ג'יגה או שעדיין אין מצב שמערכת הפעלה ביתית של מיקרוסופט תשתמש ביותר מ2 ג'יגה (לפי מה שאני יודע..) ? וזהו אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות על השאלות האלו במהרה. נ.ב אני חייב להגיד לכם שהפורום הזה אולי בין ה5 פורומים הכי טובים במדינה באמת... רמה גבוהה כל הכבוד המשיכו כך!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 1GB של DDR2 667MHz שיעבוד בדואל (יענו 2X512) עד 500 שקל תודה!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1 )סתכלו הייתי אמור לקנות מחשב חדש עוד איזה שבוע ככה ואז נכנסתי לפורומים וראיתי שאינטל מוציאה מעבד חדש תקונרו ועכשיו אינטל הורידה תמחירים ואני רואה ה950 D עולה כולה 2200 ככה אז נגיד הקונרו e6600 יהיה בהרבה יותר טוב מ950 D או שלא יהיה כל כך הבדל גדול ואני יכול לקחת כבר ת950 D? 2)הוינדוס ויסטה יהיה חייב מעבד כפול ליבה או שהוא יכול לעבוד עם אינטל 2.8 ghz? 3)נגיד קניתי ת950 D ושיוצא הקונרו אני קונה אותו ומחליף לקונרו אז יהיה צריך להחליף גם לוח אם?ואת ה950 D אני מעביר למחשב האחר עם ה2.8 ghz אז גם לו יהיה צריך להחליף לוח אם? זהו תודה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות ששתי זכרונות חברה שונה שעובדים על אותו תדר (400) יכולו לעבוד יחד בשיתוף ללא בעיות? סתם לצורך השוואה נגיד האם זכרון של סמסונג יכול לעבוד עם זכרון של טיונמוס. תודה מראש ושבת שלום, דניאל
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני חדש בפורום , כרגע יש לי pentium 4 2.8ghz / 800mhz עם זכרונות 512DDR 200mhz , אני מאמין שהזכרונות שיש לי כרגע הם איטיים ולא אפקטיביים למעבד שלי (שגם הוא לא כזה טוב כן? ... :\) אז קודם כל, האם אני צודק בהערכה שלי ואם כן, הייתי רוצה לקנות זכרונות חדשים 1024 במהירות שתהיה יותר קרובה לזאת של המעבד 667mhz, מה יש .. הייתי רוצה לקבל הצעות אם אפשר, שההגבלה היחידה היא שאני רוצה 1024 ולא יותר .. והתקציב , בוא נגיד לא פרוע מדי .. אני מעוניין אחרי הכל רק בזכרונות
-
- 11 תגובות
- 609 צפיות
-