עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Stingray,

לא קשור לOC אלא בכללי על המעבדים החדשים. האם זה נכון,שמעבד מהדור הנוכחי,אחד עם 2 ליבות,אם אני אפעיל אותו בכלל ללא קירור,תוך מספר שניות (דגש על שניות,ולא דקות) הוא יגיע לטמ"פ המקסימאלית שלו?? (זה שהוא יהרס זו לא הנקודה)

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by asdfasd,

אני קונה מחשב והחברה (Skypc) עושה לו Oc של עד 40%. המעבד זה q6600 הלוח אם p43 ds3l והזכרונות 4 giga 900 mhz. וככה 40% זה כמעט 3.4, והשאלה שלי האם הלוח הזה יגביל אותי ולא יאפשר לי להגיע לתדר הזה?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. תודה לעזוריםםם ;D

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by holy_cows,

אני חכם כמובן,לפניי שקניתי את הזכרון שלי(דידיאר) לא בדקתי שיש לי sdram וביזבזתי 500 שקל על הזכירון והלוח אם שלי לא תומך ב דידיאר אני מחפש לוח אם(זול) לא צריך להגזים במחיר ;D העיקר שיתמוך ב דידיאר ומעבד אינטל ומהירות הזכרון שלי היא 400 יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  5. יש סיבה שהאופציה הנ"ל כבויה כברירת מחדל בלוח האם הזה? האם יש חסרון לכך שהיא תהיה מופעלת?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. תמליצו לי בבקשה איזה זכרונות לקנות למחשב שלי, כמה עדיף למולטי טאסקינג, איזה כמות CL וכו'. המפרט אצלי בצד...

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  7. זה בשביל חבר שלי, הוא רוצה לקנות מחשב חדש והוא צריך את המעבד החזק ביותר והטוב ביותר למפרט של מחשב גיימרים, בהנחה שהוא גם לא מתכוון להתעסק עם OC. על מה אתם ממליצים? (התקציב = 1,500 שקל גג) על ה-Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K או על ה-AMD Athlon 64 3000 ? ותנמקו מדוע דווקא במעמד שאתם בחרת ולא באחר... ושאלה אחרונה - לפי ההערכה שלכם, לכמה זמן יספיק המעבד הנבחר להריץ משחקים כמו שצריך?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  8. רציתי לדעת מה ההבדל באחוזי הביצועים בין המעבדים הבאים ומי מבין ה-3 הראשונים הוא המשתלם ביותר כרגע? לא מתכנן OC q6600 q9300 q9450 e8400 e8500

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by m0sh,

טוב אז ככה התחלתי בפורום מפרטים בשביל לקבל השלמה והחלטתי שאני צריך לשאול פה אני קונה מחשב 64 ביט בסוקט 939 בעקרון אני לא סגור על איזה זכרון לקנות: RAM : TRANSCEND DDR400 Dual Channel Memory Kit (2X512) = 95X2 =190$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 Registered DIMM /32Mx8/CL2.5) (2X512) = 119X2 =238$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 DIMM /32Mx8/CL2.5) ECC (2X512) = 112X2 =224$ OR TwinMOS 400 BGA 2.5CL Ultra Coated Copper Heat Spreader (2X512) = 99X2 =198$ הTRANSCEND מגיעים עם אחריות לכל החיים וTWINMOS מגיעים עם אחריות ל3 שנים אני גם אשמח לדעת יותר על הDIMM וה72 ביט... בנוסף לזה אני רוצה לוח אם nf4 השאלה אם כדאי שיהיה לו SLI כאופציה לעתיד היותר רחוק... ה ASUS A8N-SLI nVIDIA nFor…

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  10. מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. לאינטל 14 NM יש PCI - Express 4.0 ן-DDR4 and SATA Express Intel Skylake 14nm CPUs have PCI - Express 4.0 , DDR4 and SATA Express While Intel plows its way through the upcoming flagship processor release called Ivy Bridge E, Intel has been on a constant rampage releasing new products to satisfy the appetite of the enthusiasts and overclockers. Without underlining what special features the Intel i7 4960X will bring, and they have already sprung around revealing what to expect in the next generation processors codenamed: Skylake.Skylake would be built around a totally new 14 nm process design as an update over the Tri – gate architecture. Instead of featuring the Gen 8 GP…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by 888,

1) מה ההבדל ביןב90 ננו-מטר ל130 ננו-מטר ? 2)מה התוכנות בN4 ?(אני מדבר על הדגם הכי טווב (לא לשרתים)? תודה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by Longstrom,

שלום לכולם, יש לי זכרון של סמסונג 512mb (מפרט מלא בסוף), ונשארו לי עוד שני סלוטים של זיכרון פנויים. מכיוון שהגיע פסח, ויש קצת כסף, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב, ולהעלות אותו ל 1GB. אני די חדש בנושא האוברקלוקינג, ועדיין מתלמד, אבל מכיוון שאני מתחיל להכנס לזה, אני מחפש משהו שיתאים. ועכשיו לשאלות - האם תהיה לי בעיית תאימות אם הזכרון/נות שאני אוסיף יהיו יותר מהירים מהקיים (2700), האם הזכרון הקיים שלי ישמש "צוואר בקבוק" למערכת כולה כך שהשינוי לא יהיה משמעותי, ושאלה אחרונה - האם כדאי לי לקנות סטיק אחד או שניים של 256 ולחבר אותם ב dual-channel, כשהשלישי על רגיל (או שזה מבטל את הדואל צ'נל?) כמו כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים שיתאימו למערכת באזור ה 500-600 ש"ח…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by talevi,

חבר שלי רוצה זכרונות הוא רוצה לעשות OC התקציב שלו עד 1450 .. לא יותר הוא קנה מעבד E6600 וASUS DELUXE ועוד שאלה בשבילי מה CL התיזמונים של הזכרונות משנה ? הבנתי שככל יותר נמוך יותר טוב אבל מזה משנה? יש הבדל מבחינת OC גם?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by abcdjkh,

שלום רב. מה לדעתכם הכי עדיף מבין אלו לא למשחקים ואולי לOC בעתיד (Q6600)? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=850 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=LD-T2048-6400&cart=11963931671424372〈=heb הכי זולים (שאגב המליצו עליהם לטובה) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 האם יש משהו אחר שאתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by mescalin,

אני מחפש המלצה ללוח המתאים למעבד DC לא עומד לבצע שום OC וגם לא מתכוון להריץ עליו משחקים עדיפות ללוח עם בקר RAID עליו ויציאת HDTV (מכיוון שאני לא מתכוון להריץ משחקים נראה לי שכרטיס מובה עם יציאה להצגת סרטים יספק אותי תקנו אותי אם אני טועה) תקציב 500-600 כרגע תודה מראש:-)

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by b127,

נמכר ביד שניה ב1300 ש"ח. שווה? איך הם בOC? יגיעו לבאס 450+?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by SharonSx,

היי אממ יש לי כרגע 512 ג'נרי ואני רוצה לעבור ל 1024 ואני רוצה שיהיה משהו טוב ושיעבוד עם המפרט הזה: מעבד- AMD Sampron 2800 1600 Mhz @ 2000 Mhz. לוח אם- ASRock AM2NF6G-VSTA עם ציפ'סט של nVidia NF6100-405 רצוי שיעבדו במהירות גבוהה, DDR2 כמובן ושיהיה 2 סטיקים של 512 שיעבדו ב Dual Cannel... ועוד שאלה, בעתיד אני מתכוון לקנות גם מעבד כפול ליבה של AMD אז אני אצטרך לקנות גם זכרונות חדשים?? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

מחפש השוואה בין שני הצ'יפ סטים של אינטל ה 845PE וה 850E + PC1066 ואם אפשר שבהשוואה זאת ישתמשוב 3.06 החדש עם HT

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by dealer4u,

שלום לכולם אני בעל חנות במרכז ומעוניין להזמין במיוחד מחו"ל את הלוח הזה במיוחד לגיימרים. האם זה לוח טוב או שאתם ממליצים להזמין אחד אחר? (דרך אגב המחיר שלו אמור להיות 940שקל) שווה? http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=338

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by overload,

אני רוצה לדעת האם כרטיס מסך FX5900XT יפעל על הלוח אם שלי D850MV?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by com555,

נא הכירו את הממשק החדש שאמור להחליף את ה bios שעבר את גיל ה 20. קוראים לו extensible firmware Interface או בקיצור efi. ה efi הינו פרי יצירתם של 2 ענקיות המחשבים microsoft ו intel שחיפשו מחליף לממשק הביוס הזקן שקיים עוד מלפני מערכות ההפעלה ועבר כל כך הרבה שינויים. המטרה היא כמובן להתקדם בטכנולוגיה, למעט הממשק הנוח והמשופר מערכת ה efi תוכל לבצע דיאגנוסטיקה לחלקי החומרה, לאבחן תקלות ותיהיה יציבה פי כמה ממערכת ה bios. למרות שזה לא הפעם הראשונה שיש תוכניות להחליף את מערכות ה bios, הפעם הדבר כנראה יצא לפועל ונראה את ה efi משולב עוד בשנה הנוכחית בלוחות האם. כמה עידכוני ביוס נכון ל 1/1/04 תוכלו למצוא פה: http://www.onlynewz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=983 …

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  23. Started by Amie23l,

אני רוצה לקנות מחשב pentium-4 עם DDR2 ו-SATA2. בחלק מהחנויות אמרו לי שאני חייב לקנות לוח אם עם intel chipset 945 כי ה-915 לא יאפשר לנצל את SATA2 ואת המהירות של DDR2. אחרים אומרים שזה אפשרי. מה התשובה הנכונה.

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  24. שלום. עבור משתמש המבקש לוח אם בעל מערך כרטיסים כפול (SLI), באיזה לוח אם הייתם בוחרים? אולי אפשר פשוט לשאול: איזה לוח אם יותר טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by SixKiller,

עכשיו אני סתם פה עובר מדף לדף ואני רואה את הבאנדל הזה... זה באנדל פצצה במחיר אטום... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=905 (אני אישית לא חושב שזה ספאם פשוט רציתי שכולם יראו איזה הזדמנות לקפוץ על הבאנדל...

• 2 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים