מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי כולם החלטתי לגבי הכל חוץ ממעבד, וחשבתי על שני אלה שהוזכרו בכותרת.. ואין לי בעיה לבחור אחד מהם. אני לא מתכנן כלל OC לכן אני הולך על לוח בסיסי של ג'יגהבייט כמו האחד שמומלץ בפורום מפרטים. המחשבה שלי היא כך.. האם כדאי לקנות עכשיו E4700 לחסוך קצת כסף ולשדרג עוד שנה-שנתיים לפחות למעבד מרובע ליבה כמו Q9XXX ? והאם אתם חושבים שבכלל יהיה אפשר להשיג אותם? כי אני יודע שהצ'יפסט ישתנה לגמרי? או האם לקנות עכשיו E8400 ולסחוב איתו עד המחשב הבא? לפחות עוד 3 בערך.. או האם לחכות ל-Q9XXX עוד חודש ולקנות אותו ולגמור את הסיפור? מה אתם חושבים שיהיה הפרש המחירים בינו לבין ה-E8400? ** הבעיה היא שאני מחכה למחשב כבר יותר משבועיים.. ואני כבר מותח את הסבלנות אשמח אם תעזרו בהבהרת הנ…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה קצת מיותרת, אבל עדיף להיות בטוח מלהצטער. רכשתי Gigabyte GA-X38-DS5 לפני חודשיים, אחרי בעיה ביציאה של הסאונד, החזרתי את הלוח לחנות. שבועיים אחר כך, מודיעים לי שאין ליבואן מלאי של לוחות עם צ'יפסט של X38 ומביאים לי במקום את הX48 החדש. חוץ מביקורת בגרמנית ועוד אחת ממש לא ברורה אין לי שמץ של מושג לגבי הלוח הנ"ל. מבחינת העיקרון, אם הלוח שאני מקבל נמצא ברמה של הX38 ו"קצת" יותר טוב .. אז אני מאושר. יש לי Q6600 וזיכרונות כאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145034 אז מה הדיבור לגבי הX48 ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי יש לי לוח מסוג: 4CoreDual-SATA2 של חברת ASROCK http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2&s=775 ונתקלתי בבעיה שעוד לא קרתה היתה לי בעבר עם אותו לוח... בזמן התקנת וינדוס ולא משנה איזה ונידוס...הוא לא מצליח למצוא את הדיסק קשיח ולא מוכן לקבל אף דריבר של הבקר בנוסף גם שאני מנסה להתקין על שני כוננים שהם לא מסוג SATA אלה EDI הוא לא נותן?? וב XP הוא נתקע ולא עובר את המסך הכחול לממשק הצבעוני.. מה הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
למרות שאמרתם רבעון רביעי האם יש תאריך השקה ברור ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, שאלה קצת ביזארית, אך לפני שאני מבצע החלטות רציתי לשתף אתכם ואולי לקבל הצעות. ברשותי HTPC, ואני מעוניין שהוא ינגן קבצי Full HD מסוג MKV באופן מושלם ללא תקיעות. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: AMD 6000X2 Dual Core זיכרון: Corssair 2GB 800mhz כרטיס מסך: Leadtek 8600gts extreme האם המפרט הנ"ל יחזיק באופן ח-ל-ק 1080p MKV?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני תקוע פה בדילמה קשה. מה דעתכם על לוח-אם Asus P5KE ועל זיכרונות: OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL4 http://ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם טוב אך הוא בכללי P31. אני מבין שהוא דיי ישן ואיטי מאוד... יחסית לאחרים כיום. מצאתי לוח אם טוב. אבל אני לא בטוח שהגודל שלו מתאים למארז. כי כתוב ATX. אבל הגודל גדול מידי. לוח האם: GA-P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2615 מארז:Raidmax Scorpio 868 http://www.raidmax.com/specs/scorpio868.htm הפינים שכתוב זה 20 +4. אז זה נראה לי מוזר.. כי כתוב משהו ללוח אם. "1 x 24-pin ATX main power connector 1 x 4-pin ATX 12V power connector " אז האם זה מתאים? ובנוסף הבנתי שלכל לוח אם יש רק כמה זיכרונות שמתאימים לו מכל חברה. ואני מחפש זיכרון של 1GB 800MHZ CL-4 OCZ XTC DDR2 האם אתם יכולים לעזור לי? שם דגם הכל. כדי…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, תהיתי לגבי נושא מסוים שקצת מטריד אותי לאחרונה מה יתן לי יותר ביצועים למשחקים ולמחשב בכלל: יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA, המכיל 4 סלוטים של זכרון, ש-2 מהם תומכים בDUAL DDR. וברשותי 5 זכרונות של TWINMOS 400MHZ של 256 זכרון כל אחד וזכרון אחד של A-DATA של 512 זכרון השאלה מה יתן לי יותר ביצועים, לחבר רק זכרון אחד של הA-DATA וזכרון אחד של ה TWINMOS שיתן לי 760 MB של DUAL DDR? או עדיף כבר לחבר 4 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1GB של זכרון ש*נראה* לי שלא יעבוד על DUAL. או אולי עדיף כבר לחבר את ה A-DATA ועוד 3 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1.25GB של זכרון? האם עדיף שכל הזכרונות יהיו של אותה חברה או שזה לא משנה כל עוד שתיהם זכרונות באותו MHZ? תודה מראש... Specs: AMD 3500+ XP ABIT KN…
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת מהו המעבד הכי מומלץ (לפי יחס עלות-תועלת) למחשב המיועד למשחקים בלבד, ושלא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך 8800GT. האם במשחקים יש יתרון למעבד כפול-ליבה או מרובע-ליבות? המחשב אמור להריץ רק משחק אחד בזמן נתון, במקביל לפיירוול, אנטי-וירוס, אנטי-ספייוור ו-Xfire. זה הכל. כדאי לקנות מעבד כפול ליבה, או עדיף להשקיע עם ליבה בודדת, אבל תדר גבוה? בקיצור, איזה מעבד הכי כדאי עכשיו למחשב שמיועד רק למשחקים, והאם כדאי לחכות לפנום או פנרין? בנוסף לכך, אני צריך גם המלצה ללוח-אם תואם בגודל Micro ATX, סלוט PCI-e X16 אחד, וארבעה סלוטים של זיכרון DDR2 800MHz. שאלה נוספת - האם כדאים לחכות לדור השני של PCI-e 2.0? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.physorg.com/news116171754.html ibm show as how the future should look like.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וברצוני לרכוש את הזכרונות מסוג: ocz ddr2 4gb reaper 1066 mhz(dual kit) כמו כן את הלוח: gigabyte ga-ex38-ds4 ויש לי שאלה לגבי התאמת הוולט. לפי אתר היצרן של הזכרונות הם פועלים ב 2.2 וולט עכשיו באתר יצרן של הלוח אם רשום ואני מצטט: 4x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם הוולט כי בלוח אם רשום 1.8 והזכרונות אמורים לפעול ב2.2 האם זה יפגע במהירות הזכרונות או יגרום לכל בעיה אחרת ? או שהלוח אם יוכל לתת לזכרונות 2.2 וולט בכל זאת?
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אם עכשיו אני עובד עם 1024MB*2 DDR2 800MHZ 5-5-5-18 ואני רוצה להוסיף עוד 2 מודולים של 1G אבל עם תזמונים אחרים - 5-5-5-12, מה בעצם קורה? האם יש בעיה לעשות את השילוב הזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם כולל כ.מסך עד 500 שקלים זה יעבוד עם Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 1gb ddr2 667 160gb wd dvd-rw foxconn 300w חשבתי על זה מה דעתכם? ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
Gigabyte GA-P35C-DS3R / Asus P5KC מי מלוחות הללו יותר טוב? אני לא מחפש תמיכה ב SLI כך שהפקטור הזה לא משפיע... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב אודה לכם על עזרתכם במהרה התקנתי XP מ GHOST של DUALCORE D820 עבור מחשב עם 4300 מדוע רואים רק מעבד אחד ולא 2 תחת CPU ב DEVICE MANAGER ? מופיע תמונה האם צריך לייצר GHOST שונה לתמורת המחשבים הזו ? אודה לכם על תשובה [br]פורסם בתאריך: 26-08-2007, 14:59:50 הנה התמונה :TASK MANAGER DEVICE MANAGER [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות את הלוח אמ הזה GA-P35C-DS3R בגלל שיש בו תמיכה DDR3.. http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2551 עכשיו העבודה DDR2 ביחד עם הDDR3 היא בסדר..? הלוח הזה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שווה לקחת את זה עם המאוור של.. Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ??? יש הבדל?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אני קונה מחשב חדש.. כדאי לשדרג את ה-Q6600 ל-Q9300 ב-210 ש"ח??
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם חדש והייתי רוצה להבין קצת יותר בנושא. מה אומר צ'יפסט ולאילו דברים יש לשים לב כשקונים לוח אם?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח INTEL מדגם 975xbx עם מעבד Intel 6320. התקנתי את תוכנת הניטור של הלוח שמראה מתחים וטמפרטורות ושמתי לב כי המעבד מקבל באופן קבוע מתח נמוך מידי (אמור לקבל 2.5V ומקבל בפועל פחות מ1.5V). במחשב ספק THERMALTAKE 400W. עקב העובדה שמותקנים במחשב 6 (!) HD אני משער שהספק כח לא מספיק לכלל המערכת וזוהי התוצאה (חוץ מהמתח של המעבד שאר המתחים בלוח תקינים). האם החלפה של הספק לגדול יותר תעזור? יש למישהו עוד רעיונות לגבי מתח המעבד?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב שלי אמור להגיע היום (בלי המסך-VP930, שעוד לא הגיע למלאי החנות), אבל גיליתי שלכרטיס מסך (X1950Pro של SAPPHIRE) אין כניסת VGA.. המסך הנוכחי שלי אינו בעל יציאת DVI.. לכן מאוד חשוב לי לדעת אם בלוח האם P35 DS3L ישנו כרטיס מסך VGA מובנה.. האם כך הדבר? אם לא, מה יהיה עלי לעשות? תודה מראש~
-
- 10 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי את כל החלקים הנוספים, מארז וציוד היקפי. אני רק צריך המלצה ללוח אם ומעבד עד 1000-1200ש"ח. יהיה נחמד אם לוח האם המוצע יתמוך בזכרונות DDR2 512MB. מטרת המחשב היא אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים. שום דבר מיוחד. רצוי שללוח האם יהיה כרטיס מסך טוב און-בורד, אחרת, אשמח אם תוסיפו גם כרטיס מסך טוב אך זול להצעה. אודה על תשובה דחופה.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD 3200 שהוא בסדר אבל בקושי מריץ סרטי HD 1080P ומשחקים כבדים. איזה המלצה יש כרגע למעבד כפול ליבה,חייב להיות תושבת 939 בתקציב של עד 500 ש"ח ועוד שאלה,האם אני אצטרך להתקין ווינדוס מחדש או שאין קשר??
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-