מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב היום רציתי להזמין את הלוח אם M3N78-EMH HDMI של asus http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2082&l1=3&l2=149&l3=643&l4=0 ואמרו לי שהוא לא תומך בזכרונות שהם מתחת לcl 5. האם זה נכון? ואיפה זה כתוב או איך אפשר לדעת את זה כי באתר של אסוס לא הצלחתי למצוא איפה זה כתוב. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רשום באתר הבית שהוא תומך fsb 1066 /oc למה הכוונה ולאיזה רכיב בדיוק צריך לעשות oc כדי שיתמוך ב e-6300 בוקר טוב ותודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
optionROM קיים בלוחות של סרברים, האופצייה היא לעשות בוט מכרטיס סקאזי או SAS , כרגע יש לי ABIT IP35 PRO ואין לו את האופצייה הזאת, יש לי כרטיס SAS על PCIE , W7 מזהה לי אותו בסביבת וינדוס וכל מה שמחובר אליו אבל בבוט אני לא רואה אותו, לכן חשבתי להחליף את הלוח שלי ללוח אחר ואני לא יודע איזה לוח קיימת לו האופציה הזאת, הלוח חייב להיות 775 מתאים ל QUAD קור עם 8 גיגה זכרון, כרגע לקנות מחשב חדש (לדוגמא ASUS P6T WS שיש לו את האופציה) כרוכה בהוצאות גדולות... תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ראיתי שהדובים מוכרים זיכרון 256MB 3200 ב220 ש"ח שווה ? או שכדאי ללכת על A-DATA ב200ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי לוחות ה-Crossfire יוצאים? שמעתי שבאמצע ספטמבר, אבל עכשיו זה אמצע ספטמבר. אגב אם אני קונה לוח תומך Crossfire אני אצטרך לקנות כרטיסי מסך של ATi נכון? כרגע אני מתכנן על לוח תומך SLi אבל ה-Crossfire נשמע מעניין.
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
TOMSHARDWARE עושה בימים אלו פרוייקט מעניין, בו הוא בנה שתי מערכות הכי טובות, האחת מבוססת AMD והשניה INTEL. המטרה היא בדיקת עומס של המערכות ע"י הפעלת BENCHMARK רצחני במשך כמה ימים ללא הפסקה, הם אפילו שמו WEBCAM כדי שתוכלו לראות את שתי המחשבים מתפקים: http://www20.tomshardware.com/cpu/20041217/index.html
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה יש לי יש לי 1G RAM שמחולקים ככה 256*2 +512 מסוג pc3200 ddr SDram ואני מעוניין לשדרג ל2G א.האם כדאי בכלל ז"א האם זה ישפר את הביצועים? ב.במידה והתשובה לא' היא כן מה כדאי לי לעשות/ליקנות? ג.שימו לב שהלוח אם שלי לא תמוך בDDR2
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה ההבדל בין P5B DELUXE לבין EVGA nForce 680i ? אני מתכוון לעשות OC ... אין לי בעיה עם ההבדל מחירים אבל מה מצדיק הבדל של 500 שקל ביניהם? תודה .
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אוקי אז מה הלוח הכי טוב שיש בעולם? ממש מבחינת אובר קלוק פיצ'רים יציבות הכוווווווול [אל תתיחסו למחיר] תודה מראש נשמות יאללה ביי
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_902&products_id=4814 הוא יורכב על אחד המחשב שיש לי בבית , על לוח p4p800 ... הזיכרון טוב ? לא לאוברקלוק , אלא לביצועים .. ואני אקח 2 סטיקים.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הי, קניתי לוח של gigabyte p3d-ds4 ומעבד q6600, והמחשב האחרון שהרכבתי היה לפני 3 שנים, אני רוצה לדעת האם יש צורך לגמפר משהו על הלוח, או להגדיר שם תדר פעולה? משהו כזה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מבן כל הAMD- האם סמפרון או MP או XP או הדורן -אלו מהם תומך ב-64 ביט ובמהירות באס 400 מגה הרץ-אפקטיטבית לזכרונות DDR400-533MHZ? המטרה היא להרכיב מחשב למשחקים החדשים כמו DOOM3 -עם נתוני מעבד סבירים אך לא גבוהים כמו האטלון 64 או ה-FX במחירם על מנת לאפשר להשקיע את הכסף בכרטיס מסך מסידרת ה-6600 PCI-E בסכום הב-700 ש"ח?המטרה להרכיב מחשב ב-3000 ש"ח לבערך עם זכרון 512DDR 400M. אודה על תשובה זריזה אני מחפש חנות באזור חיפה-מפרץ -עפולה לקנות מחשב בשבוע הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נכון אומרים ש 8BIT=1Byte? אז זה נכון? כי לפי החישובים שלי זה היה אמור להיות 1MB. משהו מוכן להסביר? (יענו אני יודע אבל משהו מבלבל אותי אז רק שאני אדע שאני צודק )
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אפשר לראות את המפרט אצלי , האם הלוח שווה את ההשקעה? או שעדיף לקחת לוח אחר? אגב איך הצ'יפ X38?? פשוט יש לי אפשרות להחליף בין הלוח הזה שכבר הוזמן למשהו אחר עכשיו ף ורציתי לדעת אם כדאי לעשות זאת. מתוכנן אוברקלוק וייתכן קרוספייר.. תודה. יום טוב
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה יותר כדאי: לוח עם P35 ו 1GB עם כרטיס מסך בערך ב- 250 ש"ח או לוח עם G33 ו 2GB. שתי החלופות בערך אותו מחיר. כאשר אני רוצה להשאיר מקום לשידרוג בעתיד בערך בעוד שנתיים לכרטיס מסך חזק יותר שכרגע אין לי בו צורך. המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט וקצת משחקים בעיקר ב FLASH לילד בן 8 אבל אני מניח שבעתיד ירצה מחשב חזק יותר. תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח עבור קונרו E6600 חשוב לציין שאני לא מתכנן לעשות OC אז הייתי מעדיף את הלוח המומלץ בתנאי הזה. התקציב 1000 עם חריגה קטנה יהיה מתאים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הדגמים הקומפקטיים שקמו לתחייה זכו לטיפול בידי AMD - אבל נראה כי חברת הגיימינג המצליחה ממשיכה לשמור אמונים לטכנולוגיות של אינטל בדגמי המחשבים הגדולים שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי לוח IS7 G בכל אופן היה לי ADATA 400 512 זכרון על DUAL CHANNEL היה לי שוכב בצד מהלוח הקודם זכרון סטיק אחד של סמסונג 512MB 333 הוספתי את הזכרון ללוח הקיים ולמערכת הקיימת,והמשחקים לא זזים לי ביכלל. עם הזכרון הקודם המשחקים רצים ללא כל בעיה.(512 DUAL CHANNEL) למשל קולים מקריי 2005 מקרטע על הגדרות שהיו רצות לי מאוד מרשים ב ADATA לבד. מדובר עם ראדון 9800PRO מה לדעתכם הבעיה? :
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, תהיתי לגבי נושא מסוים שקצת מטריד אותי לאחרונה מה יתן לי יותר ביצועים למשחקים ולמחשב בכלל: יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA, המכיל 4 סלוטים של זכרון, ש-2 מהם תומכים בDUAL DDR. וברשותי 5 זכרונות של TWINMOS 400MHZ של 256 זכרון כל אחד וזכרון אחד של A-DATA של 512 זכרון השאלה מה יתן לי יותר ביצועים, לחבר רק זכרון אחד של הA-DATA וזכרון אחד של ה TWINMOS שיתן לי 760 MB של DUAL DDR? או עדיף כבר לחבר 4 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1GB של זכרון ש*נראה* לי שלא יעבוד על DUAL. או אולי עדיף כבר לחבר את ה A-DATA ועוד 3 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1.25GB של זכרון? האם עדיף שכל הזכרונות יהיו של אותה חברה או שזה לא משנה כל עוד שתיהם זכרונות באותו MHZ? תודה מראש... Specs: AMD 3500+ XP ABIT KN…
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מחפש לוח אם MicroATX במחיר של עד 500 שקלים . אופס , שכחתי לציין ... שזה לאינטרנט ומשחקים ברמת ה Lineage 2 .
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
גרסה הנדסית מוקדמת של דגם ה-Ryzen 7 5700G נבחנת לראשונה - ומציגה שיפורים דו-ספרתיים בהשוואה לדגמי Ryzen 3000 מקביליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בימים הקרובים אני אקנה מחשב HTPC לסלון, וראיתי שבדגמים האחרונים של GIGABYTE הם הכניסו כרטיסי מסך על הלוח שמספיק חזקים להריץ רזולוציות של FULL HD ואפילו יותר..... השאלה שלי היא האם הקומבינציה של: Gigabyte GA-MA785GM-US2H + AMD Athlon II X3 425 Box + Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5 תריץ סרטי FULL HD בצורה חלקה ?! (ובתמיכה מלאה ב1920X1200?)
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אהלן כולם עוד חודש-חודשיים אני קונה מחשב, עם מעבד E6300, ואני מעוניין להגיע איתו לבאס של 430MHZ (כלומר מהירות מעבד של 3010 MHZ) רציתי לדעת אם זה בסדר לקנות זיכרונות במהירות 667, או שזיכרונות כאלה יגבילו אותי ועדיף לקנות זיכרונות במהירות 800 לפי מה שאני הבנתי, בשני המקרים הזכרונות יגבילו אותי וצריך גם ככה לעשות OC לזכרונות (או שאני טועה?) עוד שאלה שרציתי לשאול זה לגבי התיזמונים...... יש סיבה להשקיע ולקנות זיכרונות עם תיזמונים של למשל 4-4-4-12 או שאפשר להסתפק למשל ב 5-5-5-12 (סתם דוגמא) תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
הלוח הכי זול ל I5 שראיתי זה הלוח הזה Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU והוא גם לא כזה זול אבל הכי זול לעומת הלוחות של גיגבייט ואסוס האם שווה לקנות i5 עם הלוח הזה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-