עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by summer69,

אהלן כולם עוד חודש-חודשיים אני קונה מחשב, עם מעבד E6300, ואני מעוניין להגיע איתו לבאס של 430MHZ (כלומר מהירות מעבד של 3010 MHZ) רציתי לדעת אם זה בסדר לקנות זיכרונות במהירות 667, או שזיכרונות כאלה יגבילו אותי ועדיף לקנות זיכרונות במהירות 800 לפי מה שאני הבנתי, בשני המקרים הזכרונות יגבילו אותי וצריך גם ככה לעשות OC לזכרונות (או שאני טועה?) עוד שאלה שרציתי לשאול זה לגבי התיזמונים...... יש סיבה להשקיע ולקנות זיכרונות עם תיזמונים של למשל 4-4-4-12 או שאפשר להסתפק למשל ב 5-5-5-12 (סתם דוגמא) תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  2. אני ליפני החלטה על מחשב חדש ומתלבט על שתי תצורות: או Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 עם לוח ASROCK = ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire או Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore עם לוח ASROCK=AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800, PCI-E ההפרש הוא 450 - 500 ש"ח יותר לצירוף של אינטל = לעומת הצירוף של AMD 1. מה אתם ממליצים? האם יש הפרש משמעותי שמצדיק כזו תוספת?( השימוש למחשב הוא מאוד מגוון = אני גיימר בינוני מינוס...לא מאמין שאי פעם אהיה גיימר כבד - מעבר לזה המחשב מיועד להיות מחשב למוזיקה - וכלי נגינה וירטואלים כמו פסנתר בנוסף על השימושים הקונבנציונאלים) 2. איך החברה הזו ASROCK ? המיפרט של הכרטיסים ניראה מצויין והמחירים לכרטיס הטוב ביו…

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

אתם יכולים להגיד לי אם הלוח אם הזה: ALBATRON K8NF4-AM2 מתאים למעבד הזה: AMD athlon64 4800+X2 DUAL CORE הלוח הזה היה מיודע ל AMD 4600X2 אך ראיתי שהורידו אותו מ iqpc אז אני רוצה לקחת את זה במקום תודה רבה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, אני בדיוק מתעניין ברכישת מחשב חדש לאחר הורדת המחירים אני מעוניין במחשב שיתן לי תמורה טובה ביחס למחיר בקבוצת מחיר של 2700 שקל. לפי מה שהבנתי התמורה הכי טובה ביחס למחיר מתקבלת עם אני אקח מעבד של אינטל E4300 אני מעוניין לבצע למעבד אוברקלוק בסטוק, לא משהו קיצוני. לקחתי זיכרון של 2x512MB Kingston‎ 667 CL5 מ KSP ומעבד E4300 של אינטל אני מתלבט בין כמה לוחות אם, כאשר אני יודע שאם הלוח של גיגהבייט אני אשיג את הביצועי OC הטובים ביותר הכללי, השאלה היא האם לאוברקלוק בסטוק אני יכול להסתפק באחד הלוחות היותר פשוטים, ההתלבטות היא בין: IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E‎ - מתומחר בחנות הזולה ביותר ב KSP ב 510 שקלים. 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E - מתומחר בא…

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  5. היום קניתי את לוח האם הזה ולמרות שבחוברת מספרים על הצפצופים השונים ומה כל צפצוף אומר, כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע את הצפצופים המוכרים. האם יתכן שאין ספיקר ללוח האם הזה?

• 10 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Fkl0ster,

הלינק הבא שופך אור מעט שונה על האת'לון 64. ההתלהבות מהתוצאות שפורסמו ב TBREAK דועכת למראה הגרפים המוצגים בכתבה הבאה: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient-menuext&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww%2Ex86%2Dsecret%2Ecom%2Fpopups%2Farticleswindow%2Ephp%3Fid%3D91

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הזכרונות הם 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) עם הלוח 8KNXP של ג'יגה בייט, האם ידועה בעיית תאימות ביניהם? יש סיבה ש6 סטיקים (כן, 6 סטיקים של 512 מגה) לא יעבדו?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by gforce,

כשנכנסתי לאתר שלהם רשום ב Overview שהוא תומך ב : "supports the latest AMD Athlon XP Barton processors with 200/266/333 FSB " אבל כמה שורות מתחת רשום ב Features: "Supports AMD-K7 Duron/Athlon/Athlon XP Socket A with 200/266/333/400MHz FSB Processors" משהו יכול להסביר לי את זה ??? תודה

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by t d,

שלום, יש לי שאלה כי אני לא כל כך מתמצא בנושא זה... חבר שלי קונה למחשב שלו 512 זיכרון פנימי לאחר שסבל הרבה מאוד זמן עם 128. הוא מתכוון לשים את ה 516 ולהעיף את ה 128, ורציתי לדעת אם אני יכול לקחת ממנו את ה128 ולהוסיף פשוט ל256 שיש לי במחשב? זה דבר שאפשרי לעשות? אני צריך לבדוק קודם משהו?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  10. יש לי בעייה מאד חמורה. ממה זה התחיל: קבלתי ביום שלישי צורב חדש PLEXTOR 48X24X48. מחבר אותו למחשב. מחשב עולה. הוא לא רואה CDROM ולא רואה את הצורב. מחבה את המחשב. מנסה כל מיני אפשרויות לחבר הרדדיסק סידירום וצורב. בדקתי ככה: חיברתי ל-IDE ועם הואנפתח אז הוא בסדר עם הוא לא אז משהו לא בסדר. קיצור ניסיתי כל מיני אפשרויות עם ה-JUMPER-ים שלהם ובסוף שגם הצורב והסידירום עבדו חשבתי שהכל בסדר אך מחשב לא עלה. אז ניתקתי את הצורב והסידירןם והחזרתי את הרדדיסק כמו שזה היה אבל הוא לא עלה: היה מסך שחור עם CURSOR ולפעמים אחרי איזה 10 שניות הוא כתב Boot Failure. System Halted אז חשבתי שהרסתי איכשהו את ההרדדיסק למרות שבטוח לא קיצרתי ולא דפקתי כלום והכל היה בסדר. אבל ה-SETUP כן ראה את ההרדדיסק. …

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  11. נכון אומרים ש 8BIT=1Byte? אז זה נכון? כי לפי החישובים שלי זה היה אמור להיות 1MB. משהו מוכן להסביר? (יענו אני יודע אבל משהו מבלבל אותי אז רק שאני אדע שאני צודק )

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  12. מה עדיף לי לקחת? GIGABYTE GA-8IG1000MK או Asus P4PE/L Intel 845PE בעיקר מבחינת אמינות וביצועים ללא קשר למחיר תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  13. מה המשקל שלו בערך? והאם יש לו daiagnoctis lab

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by overload,

אני רוצה לשדרג את המחשב בקרוב (זכרון+כ.מסך), הבעיה היא שאם אני מוסיף עוד 256 MB ל256 שיש לי היום יגמר לי המקום כדי להוסיף זכרון בעתיד. אני רוצה לדעת האם 512 MB מסוג RDRAM 800 יספיקו לי להריץ משחקים בלי בעיות היום ובעתיד הרחוק יותר? ועוד שאלה,אני יודע שהלוח שלי תומך RDRAM 800MHZ אבל האם הוא תומך גם בRDRAM במהירויות אחרות?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  15. יש לי מעבד P4 2GHZ אני לא בטוח איזה (אולי A), הוא די ישן משהו כמו שנתיים. יהיה לי : לוח IS7-E זכרון DDR 500 A-DATA שאמור לפעול ב 2-3-3-5 כשהוא פועל ב- 400HZ 256MBX2 (אם זה משנה. בגלל הדואל צ'אנל...) אני רוצה לדעת באיזה מהירות (HZ) יפעלו הזכרונות החדשים שלי. והם התזמונים שלהם ירדו גם בגלל שהמהירות יורדת?

• 12 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by עמית1984,

שלום היום שקראתי בעיתון שמתי לב שמחירי הזיכרונות קצת ירדו והחלטתי לקפוץ על הרגע ולהוסיף עוד זיכרון היום יש ברשותי 2X256 של חברת KINGMAX ורציתי לדעת מכיוון שאני קונה את הזיכרונות בזוגות רציתי דבר ראשון לדעת העם יש הבדל בין 1.5 גיגה ל 1 גיגה???? כי מה שאני הולך להוסיף זה הולך להיות הפעם האחרונה שאני מוסיף זיכרון למחשב דבר שני יש איזה חברה מסויימת שכדאי לקנות???? ויש משהו שאני צריך לבדוק לפני הקניה בזיכרון???? תודה עמית

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  17. האם להשתמש בכרטיס רשת On board 10/100Mb LAN שמובנה בלוח ABIT IS7-E או בכרטיס רשת PCI מחברה לא ידועה אבל ידוע שהוא מבוסס על Realtek RTL8139? בקשר לכרטיס המובנה בלוח של ABIT, לא מצויינת חברה אבל לקובץ ההורדה באתר שלהם לדרייבר של הכרטיס קוראים 3com_0042.exe אז סביר להניח שזה של 3COM. השאלה מה יצרוך פחות משאבים מהמעבד.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by lipa,

בלוחות החדשים מבוססי ערכת שבבים 915 אין AGP , אבל יש לוח שאמור להיות עליו סלוט AGP זה הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I915P%20Duo%20Pro-A.htm אבל במיפרט כתוב Gear slot מה ההבדל ?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  19. לחורשי הפורום שלום! רכשתי לפני חודשיים מחשב בעל : בשתי סטוקים להגברת הביצועים 2* SAMSUNG DDR 256MB 3200\400 סה"כ 512 מעבד INTEL 2.4 800 Mhz 512k cache לוח +EPOX EP-4PDA2 דיסק קשיח WD 80GB 8MB BUFFER כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB ועוד דברים שלא חשובים לבעיה עכשיו שמתי לב שהמחשב איטי מהרגיל . הוא בקושי זז יענו לוקח לו זמן לבצע פעולות פשוטות כמו כניסה לוווינדוס אקס פי והעתקת קבצים וכו' והבנתי שיש בעיה כנראה בביצועים. בדקתי בPCMARK2002 ואני לא יודע אם ביצועי הארד דיסק שלי , הזכרון והשאר תואמים את מה שקיבלתי כי אם לא אני אחליף חלקים הציונים: CPU SCORE 5700 MEMORY SCORE 6700 HD SCORE 1200 נ.ב. אין לי מושג איך לבדוק ביצועים ללוח אם ....... תודה למגיבים!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by mayeast2,

ברשותי לוח epox 8rda3i. אני רוצה לחבר את ה bracket שיש בו game port + serial . הבעיה היא שאין סימון בלוח באיזה כיוון לחבר את הסרטים שיוצאים מה bracket. בכל סרט יש פס אדום באחד הצדדים, אבל אין לי סימון על הלוח. המחברים אינם מהסוג אשר מתחברים רק בכיוון אחד. יש פתרונות ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by overload,

אני רוצה לדעת האם כרטיס מסך FX5900XT יפעל על הלוח אם שלי D850MV?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קניתי לוח של איפוקס רשום בחתימה את הדגם... ואני לא מבין איך מחברים 5.1 ערוצים בלוח הזה כי יש לו רק שלוש יציאות מאחור MIC,LINE IN,LINE OUT איך מחברים פה 5.1? ומה יש לי באונד בטורם או כרטיס אחר?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by 1nstall,

הכותרת אומרת הכל!

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by Longstrom,

שלום לכולם, יש לי זכרון של סמסונג 512mb (מפרט מלא בסוף), ונשארו לי עוד שני סלוטים של זיכרון פנויים. מכיוון שהגיע פסח, ויש קצת כסף, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב, ולהעלות אותו ל 1GB. אני די חדש בנושא האוברקלוקינג, ועדיין מתלמד, אבל מכיוון שאני מתחיל להכנס לזה, אני מחפש משהו שיתאים. ועכשיו לשאלות - האם תהיה לי בעיית תאימות אם הזכרון/נות שאני אוסיף יהיו יותר מהירים מהקיים (2700), האם הזכרון הקיים שלי ישמש "צוואר בקבוק" למערכת כולה כך שהשינוי לא יהיה משמעותי, ושאלה אחרונה - האם כדאי לי לקנות סטיק אחד או שניים של 256 ולחבר אותם ב dual-channel, כשהשלישי על רגיל (או שזה מבטל את הדואל צ'נל?) כמו כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים שיתאימו למערכת באזור ה 500-600 ש"ח…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים