עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nimrodim,

תמיכה בבאים. מעבד אינטל סוקט 478 PCIe זיכרון DDR1 השילוב של סוקט 478 עם PCIe - כאן הבעיה ולכן רציתי את עזרתכם.

2. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות לוח אם DFI Infinity 975X for LGA775 וזכרונות של G. SKILL 800MHZ אבל קראתי את הפרטים הטכניים של הלוח אם וכתוב שהמקסימום הוא תומך ב667 MHZ זה נכון?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  3. רציתי לדעת האם יהיה הבדל בביצועים בין זיכרון 667 לבין 800 במשחקים?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by XGALX,

אני מחפש זיכרון 2 ג'יגה עד 250 ש''ח מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 DDR2

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  5. אני רוצה להחליף זכרון מסיבה אחת אני רוצה להחליף לוח (כדי שאני יוכל לעשות סוף סוף OC למעבד שלי) עכשיו בגלל שאין לי C2D אז אני לא יגיד למהירויות באס מטורפות כמו 500, אלה אני מאמין עם קצת מאמץ המקסימום יהיה 350(מקווה) בגלל זה חשבתי אולי ללכת על 533 ולעבוד ב1:1 , 800 נראה לי סתם בזבוז,לא? בכל אופן מה דעתכם? כמו שאמרתי אני יחליף לוח (כשיהיה כסף) אז אל תגידו לי הלוח הזה גם ככה לא יסחוב (כי במקרה שלי זה לזרוע מלח על הפצעים =\ )

6. Started by Ashand,

יש לי ANTECH 550 W מהמחשב הישן יתאים? הלוח אם הזה כנראה שיש לו 24PIN לחשמל....אפשר לחבר את ה-ANTECH ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by IP,

וגם איזה גרסה הכי כדאי להתקין ואיך? אתם חושבים שזה יעזור במשהו? (עד עכשיו הכלל לא התעסקתי עם זה) תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by d-undertaker,

יש לי שתי כרטיסי זיכרון של חברה לא ידועה חח לא בדקתי ועכשיו הבאתי עוד שתי כרטיסים של חברת קינגסטון עכשיו אני לא יודע אם הם עובדים אם הם לא עובדים ואני יכניס אותה למחשב הם ישרפו תמחשב? ואם לא איך הביצועים יהיו אם יהיו 2 כאלה וכאלה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  9. Started by tamirha,

שלום לכולם ! קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם 2 סוגי מעבדים לבחירה . אחד מהסוג : 3000+ , WINCHESTER TRAY והשני : 3200+ , VENICE TRAY שניהם מסוג AMD 512K 64BIT . ההפרש הוא כמאה שקלים (ה-VENICE יקר יותר...) . איזה מומלץ והאם באמת שווה התוספת ?? מה ההבדל ב יניהם ? אגב , הלוח הוא מסוג GA-K8N51PVMT9 של GIGABYTE אנא עזרתכם ...

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by gameplan,

רוצה בבקשה המלצה ללוח אם של epox שמתאים לe6300?.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by רוני1,

סלחו לי על הבורות אבל רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם ושל מעבד ומה תפקידם ומה זה בדיוק ביוס ???? תודה..

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  12. למרות שהוא תומך רק עד 533mhz ? אני יודע שאם זה יעבוד זה יהיה רק במהירות 533 אבל השאלה האם זה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  13. אני מתכוון שלמשל הלוח אם יכול עד 256 ראם או 512... מודל הלוח אם שלי הוא: 6ABX2V-G0 תודה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  14. שלום. עבור משתמש המבקש לוח אם בעל מערך כרטיסים כפול (SLI), באיזה לוח אם הייתם בוחרים? אולי אפשר פשוט לשאול: איזה לוח אם יותר טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by dingerstner,

יש לי 4 מחשבים די חדשים כולם Core 2 לוחות אם שונים אבל ברמה גבוה גם האם אני יכול להרכיב את כולם בתוך מארזים דקים וליצור ארון שיהיה שרת? נ.ב אני צריך את השרת בשביל רידור תלת מימד

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by dol222,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q6600 וקירור Arctic-Cooling Freezer 7 Pro. אני קונה מארז מאוד מאוד שקט P182 כי השקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי ורציתי לדעת אם הקירור הזה של המעבד יפגע לי בשקט... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם לוח אם נ"ל, שמבוסס על chipset =P31 (לא G31)?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by stlior,

יש לי מודם פנימי שקיבלתי מ012 ואני רוצה להחליף את חריץ ה pci שהוא מחובר אליו באחד אחר אם אני אחליף אני אצטרך להתקין את המודם מחדש?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  19. אם כן אני צריך ששהם יהיו מאותו הסוג? יהיה בכלל הבדל משמעותי? צריך לפרמט את המחשב בשביל זה? קראתי משהו על WINXP 32BIT שלא מאפשר 4GB של זכרון ולא הבנתי כ"כ. בעעע אני כ"כ מבולבל

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  20. יש ברושתי מעבד Q9450 הרצתי סתם את התוכנה ופתאום ראיתי שהיא מראה לי מדי פעם שמהירות המעבד שלי הוא 2000 או 2666 בערך זה משתנה שכתוב שהמחלק משתנה בין 6 או 8 הנה תמונה לדוגמא תודה למי שיעוזר http://i25.tinypic.com/2r3b6ac.jpg נ.ב עינתי בפורמים בחו"ל וראיתי מישהו שכתב על SpeedStep פשוט אין לי ממש ידע בכול מה שקשור לזה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  21. חייב לוח אם עם כ. מסך מובנה שהלוח יהיה טוב ושהכרטיס ירוץ לי "בסדר" לא יותר מיזה כי אני מתכוון לקנות מאוחר יותר כרטיס אחרר... תודה

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  22. ראיתי במפרט של הלוח שהוא כבר תומך ב sata 3 וב usb3 אבל מה שכן במפרט רשום שהוא תומך בזכרונות של 1.5 וולט... ולי יש פטריוט עם 1.7 וולט.. השאלה של אם הם יעבדו..

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by Ran B,

שלום לכולם. ברשותי לוח אם ASUS P4P800 SE. ברצוני לעדכן את גרסאת הביוס, הורדתי מהאתר של ASUS את הקבצים המתאימים, אך לפי ההדרכה שלהם. ביצוע העדכנה הוא BOOT דרך הפלופי ועידכון עם הקבצים דרך מצב DOS. כרגע הפלופי שלי "דפוק" ולא עובד כראוי. האם יש דרך לצרוב נניח לדיסק ולעדכן? ניסתי בנרו לצרוב דיסק BOOT, אבל הוא ניסה לעשות משו עם הפלופי ומכיוון שהפלופי לא עובד טוב הוא נכשל בהכנה לצריבה. האם למישו יש דרך לעדכן ביוס בלי שימוש בכונן פלופי?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by Lyor,

קנו לי מעבד חדש של AMD 3000 אני לא בטוח איזה סטוק הוא אבל הייתי רוצה מאוד לדעת לאיזה מעבד של אינטל הוא הכי משתווה.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  25. להרד דיסק שלי יש לי 7vrxp ver 1 ודיסק מסוג maxtor 7200 ata 133 40 giga אבל הווידוס מזהה לי אותו רק כu dma 5 ata 100 אבל שהמחשב עולה הוא מזהה לי אותו כu dma 6 מה עושים למה האקס פי לא מזהה אותו כ133

• 3 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים