עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elad76,

זאת הבעיה: יש לי סטיק אחד שעובד ב 5-5-5-13 ואחד שעובד ב5-5-5-15 זה שעובד ב15 טוב בOC ...הוא של TWINMOS. השני של חברה אחרת עם 13.. אני לא יודע איך כל אחד יעבוד בOC....כי הTWINMOS לבד בטוח יגיע ל400..הבעיה הוא ה13 של TRANSCEND

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. מישהו מוכן לעשות לו שטיפת מוח? כל ההסברים שלי לא עזרו לו אז אני מקווה שקהילה גדולה כן תעזור. וזאת גם הזדמנות להגיד מה אתם מעדפים ואיזה מעבד יש לכם. אבל אל תחרגו יותר מדיי מהנושא המקורי.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  3. הדגמים הקומפקטיים שקמו לתחייה זכו לטיפול בידי AMD - אבל נראה כי חברת הגיימינג המצליחה ממשיכה לשמור אמונים לטכנולוגיות של אינטל בדגמי המחשבים הגדולים שלהלכתבה

4. Started by bugosdckh,

מישהו מכיר את הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. נכון יש גדלים של מעבדים (אני לא ממש בטוח שזה הגודל) נגיד מעבד שמיוצר בטכנולוגיה של 0.13 ננו מטר ? אז יש לי שאלה - מה ההבדל בין הגודל ? מה זה נותן למעבד? האם זה גורם לו לפלוט יותר חום? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by reyrey_200,

שלום, בימים הקרובים אני אקנה מחשב HTPC לסלון, וראיתי שבדגמים האחרונים של GIGABYTE הם הכניסו כרטיסי מסך על הלוח שמספיק חזקים להריץ רזולוציות של FULL HD ואפילו יותר..... השאלה שלי היא האם הקומבינציה של: Gigabyte GA-MA785GM-US2H + AMD Athlon II X3 425 Box + Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5 תריץ סרטי FULL HD בצורה חלקה ?! (ובתמיכה מלאה ב1920X1200?)

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. בכמה mhz בזכרונות, מעבדי הAM2 תומכים?? ראיתי שכתוב בחלק מהמקרים 800 ולפעמים 667. ובכל המפרטים שמציעים פה בפורום מציעים עם ה AM2 זכרונות 667MHZ

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by FordF13,

יש לי 3 זכרונות 2X4GB 1333 ו 1X2GB 1333 כרגע במחשב יש רק 8 גיגה וזה עובד דואל צאנל - השאלה מה עדיף ? 8 גיגה דואל צאנל או 10 גיגה סינגל צאנל עם 3 זכרונות ביחד 2-4-4 GB .

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by tenana,

בקיצור.. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום שהפעלתי אותו היה רשום CPU Clock Frequency: 200 Mhz רציתי לדעת האם זה באמת אמור להיות ככה?

• 14 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by jean-paul,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם asus p4b266c עם מעבד פנטיום 4 1.6 סוקט 478. אני מעונין בהמלצה לשידרוג לוח אם שיתמוך בסוג מעבד זה ב agpX8 וזיכרונות של ddr 400 ומטה. התקציב שאני מוכן להקצות הוא עד 400 שקלים ללוח ללא כרטיס גרפי מובנה. השידרוג יחזיק אותי עד לקניית מחשב חדש בשנה הבאה. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  11. כרגע יש לי 1GB בסינגל צ'אנל (סטיק בודד) והזיכרון שלי אמור לחזור מתיקון מהולנד בזממן הקרוב (2GB ב 2 סטיקים). האם עדיף לשים רק את ה 2GB בדואל או שעדיף לשים את הכל וזה יהיה סינגל? או שאני טועה וזה יהיה דואל גם בקונפיגורציה של 3 סטיקים? תודה

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אח שלי רוצה שאני אתקין לו את הכרטיס רדאון הישן שלי (8500, של ג'יגה בייט) במחשב שלו, יש לו מעבד K6-2, במהירות של500 מגה הרץ (נדמה לי), הלוח שיש לו הוא AX5 לפי המידע שקלטתי בBOOT. יש טעם בכלל להתקין כרטיס רדאון על מחשב כזה? הוא בכלל יעבוד?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by BMItay,

היי כבר הייתי נעול על הP31-DS3L ואז ראיתי שהוא צורך עדכון ביוס(מעבד E5200) וממש אין לי ראש לזה,מה גם שאין לי דרך לעשות זאת(אני קונה את המחשב מכמה חנויות,ואני מרכיב לבד,ואין לי מעבדי 65NM 'ספייר') אז,אני צריך לוח אם שתומך ב45NM בלי שום עדכון ביוס,ושיתמוך כמובן בDDR2 המערכת שתרוץ עם הלוח היא E5200 2GB 800MHZ HD2400PRO 160GBHDD תודה!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  14. Started by stingeR-,

איך אני יכול לבדוק איזה מעבד יש לי בוינדוס הוא כותב : AMD ATHLON [TM] XP 2000+ 1.67Ghz

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by avi112211,

מזה מעבדי 45 nm מתי הם יוצאים ומה יהיו מחיריהם?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by roes,

1. אפשר לחבר אליו זיכרונות DDR2 800MHZ או לחבר אליו זיכרונות 667MHZ ולעשות להם OC ל800 ?? 2. זה לוח טוב? 3. הוא טוב ל אוברקלוק ? 4. יש לוח יותר טוב ממנו שהוא עד המחיר 750 שקל +- ? 5. אם אני מחבר לו את המעבד D930 לכמה GHZ אני יכול להגיע איתו ב OC ? (מאיזה מספר GHZ הוא מגביל?) 6. *יש לו כרטיס קול מובנה? *אם כן, הוא טוב? *אם כן, הוא "יסתדר" טוב עם הכרטיס X-Fi Xtreme Music ו?? הכרטיס המובנה ישפר את הביצועיים של ה X-Fi ו?? 7. * יש לו יציאת SATA1 ? כמה? * יש לו יצאת SATA2 ? כמה? * יש לו יצאת IDE ? כמה? 8. יש לו יציאות USB2 ? כמה? 9. מה ההבדל בינו לבין לוח האם P5LD2 SE ? תודה מראש.... סליחה על כל השאלות, אני פשוט אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת עליו את הפרטים ששאלתי, זה…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחושב על מערך SLI של 9600GT ומעבד מסידרת Q אני חושב על OC למעבד אז אשמח להצעות למעבד שיתן OC טוב ללא הוצאות מטורפות על קירור כמו כן איזה לוח אם טוב שמתאים גם ל SLI ?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by manbot,

אתמול (בעצם, היום, שעה 2 לפנות בוקר) פתחתי את המארז בשביל להוסיף מאורר ושמתי לב שיש על הלוח שלי צ'יפ שראה ממש כמו VDD chip mod. אז רציתי לדעת: האם רק בathlon mobo's או רק בלוחות של איפוקס יש את הצ'יפ הזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by nir1992,

להחליף מעבד amd לאינטל או שצריך להחליף לוח אם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים ואין לי כרגע כסף למחשב חדש אז אני מנסה לקמבן שיפורים בברכת יום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by liortaib,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 6k והוא לקח את השילוב הזה... האם יכולהל להיות בעיה עם השילוב הזה או שזה בסדר תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. Started by pringles,

האמ יש הבדל בין ddr הרגיל לddr2 בביצועים במשחקים בהנחה והמע' דומה בהתאם....? אני לא מצליח למצוא איזו השוואה שתעזור לי להבין... תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. אני מרכיב מחשב אני לא יודע איזה לוח אם לקחת המחשב יעבוד בתוכנות מוזיקה בעיקר איזה לוח הכי ידוע היום ל P4 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by djelectric,

כרגע יש לי סטיק אחד של 2 GB בתזמון CL5 האם יש לי אפשרות להתקין בנוסף גם סטיק של 2GB ב CL4 ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  24. שלום. סליחה מראש על השאלה המעט-מפגרת: בעת "פתיחת" (טעינה) דפי רשת [למשל - אתר מסוים, כמו engadget או ynet], עד כמה המעבד משחק תפקיד? יש לשכלל את השאלה: במידה והאתר שמור על המחשב עצמו [על הארדיסק, ז"א] (וזאת כדי לבטל את עניין הורדת המידע מהשרת ומהירות חבילת הגלישה), האם פעולת טעינת האתר נסמכת על המעבד? במידה וכן [ואני מניח שהתשובה היא כן], האם - תאורטית - מעבד מהיר יותר יטען את האתר מהר יותר? תודה וסליחה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  25. לפני יומיים הפלאשתי את הביוס (IC7) לחדש שלו(גירסא 10 ל15) וגם החלפתי את הזיכרון (geil golden dragon 3200) ומאז יש לי שני בעיות 1. חוסר יציבות בפריים גם בלי OC 2. מסך כחול של XP הנושא את הכתובית IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL שניהם לא היו עם הזכרונות הקודמים ולפני שינוי הביוס יש פיתרון לדבר הזה?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים