עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤377 מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e Box ¤295

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן אני יודע שב NF3 יש כרטיס קול מסוג AC97 פשוט ורגיל שגומר על המעבד... השאלה שלי היא האם ב NF4 יש כרטיס משוכלל יותר? כמובן שאני מדבר על הדגמים הרגילים... לוחות אם ב 800 שח בערך תודה יניב

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by thebigman1977,

שלום סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי,יש לו לוח אם ABIT IP35E ורציתי לחבר אליו את שני הHD שלי,אלא שגיליתי לתדהמתי שבלוח יש רק חיבור IDE אחד-מה שאומר שלא ניתן לחבר גם HD ב IDE וגם כונן DVD ,האם ניתן לחבר על כבל IDE אחד גם HD וגם כונן DVD?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  4. יש לי בעיה-אני קונה מחשב חדש אבל יש לי FLOPPY DVD ו2 הרד דיסקים עם חיבורי IDE שאני רוצה להעביר למחשב החדש. הרבה אנשים אמרו לי תקנה DVD אחר והרד דיסק אחר-אבל אני לא רוצה,כי זה סתם ביזבוז.יש פטרון לבעיה שלי?מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העונים אני רואה שאף אחד לא יודע את הפיטרון בעיה בעיה בעיה.....

• 11 תגובות
    • 643 צפיות
  5. שלום אני משדרג את המחשב שלי והחלטתי ללכת על מערכת מבוססת על Amd 64 3000, אני מחפש לוח אם לא יקר - אין לי צורך בפיצ'רים כמו Raid, יכולות Oc וכו... איזה לוח כדאי לי לקחת (שיש ב ksp) ? ראיתי את הלוח הבא : K8T-FSR (s754),sata,GBL הוא עולה 580 - איזה חסרונות יש לו? כמו כן אני יכול להסתפק בסטיק אחד של 512 Mb או לקחת 2x256 ?(יש הבדל בביצועים?) לפי מה שהבנתי Amd הולכים בקרוב לשנות את ה Socket של המעבדים, האם זה רלוונטי גם לי ולא אוכל לשדרג את המעבד בעתיד?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by firebirdrc,

שלום לכולם, נשרף לי הספק אחרי שהחלפתי ספק המחשב כאילו נדלק אבל המסך נכבה (מנורה ירוקה שהופכת לכתומה במאג) המנורה הירוקה בלוח נדלקת, הנורות של הסידי והארד דיסק נדלקות. אין שום ציפצופים בהדלקה. מה יכולה להיות הבעיה ? אני מבין שזה או לוח או מעבד המעבד נראה מוזר ( שימו לב לבליטה שמסומנת בעיגול הכתום מעל לריבוע שבמרכז המעבד) - יכול להיות שהוא נשרף? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  7. קניתי מעבד 9550 Q. אבל שהרצתי תוכנת CPUZ היא הראתה תדר הרבה יותר נמוך מ - 2.83G וגם מכפלה בפועל של6 ולא של 8.5 כפי שצריך להיות. גם המתח שמוצג שם הוא 1.1V של ה VCORE רשום שזה התדר בפועל מישהו יכול לתת הסבר ? האם המעבד לא מנצל את כל כוחו בסטוק? תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. Started by Machu picchu,

שלום לכולם, המחשב שלי קצת מקרטע בזמן האחרון. אני סטודנט ואני בעיקר קורא PDFים, גולש ברשת, וורד. הרבה חלונות ביחד. כרגע אין לי זמן לחזור להיות גיימר. חשבתי להוסיף ג'יגה זיכרון. הלוח אמ שלי הואMicrostar Int. 848P Neo-V. ויש לי שני זכרונות של 256mb אני חושב שזה ddr333, צירפתי נתונים על הזכרון שלי מהתוכנה סיסטם אינפו. השאלה שלי היא אם אני אוסיף שני זכרונות DDR400 512mb של קינגסטון לדוגמא, האם התצורה של 1.5GB זכרון עובדת טוב? לפי מה שהבנתי הזכרוות יעבדו לפי הזכרון האיטי יותר, מה שלא כ"כ מפריע לשימושים שלי, לא? תודה! Property Value Memory Summary Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Maximum Capacity 4096 MBytes Memory Slots 4 Name Physical Memory Array Device Locator Slo…

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by nawa,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה זכרון מתאים ללוח אם intel grand county תודה, נאור.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. אני קונה אוטוטו מחשב חדש. מדובר בE5200, 2 זכרונות kingstone value 2gb ddrII 800MHZ GTX260 216sp [אם זה משנה בכלל] וספק enermax tomahawk 450W אני מתכנן לעשות OC..הקירור המתוכנן הוא פריזר 7. מדובר בOC בינוני ומעלה. הבנתי שרצוי לוחאם P31\P43. התקציב מהווה בעיה גדולה בשבילי..אני מעדיף שלא לחרוג מה400 ש"ח אלא אם כן ממש ממש יש צורך. עדיפות לGIGABYTE[זול ואיכותי מהידוע לי] הקניה תתבצע בKSP כך שיש להתייחס למחירים ולמבחר ששם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by BedBoy,

לוחות האם של Epox למעבדי AMD : 8HDA5J S-754 sata, gbl ו 8KDA3J S-754 sata, gbl מה ההבדלים בינהם? איזה יותר טוב? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by liortaib,

לא הבנתי בדיוק את הקטע הזה יש לוחות עם p45 ולוחות עם x38 עכשיו אני רוצה לעשות cf והמליצו לי על asus p5q pro עם p45 עכשיו לפי מה שהבנתי עדיף לעשות cf עם לוח שיש בו שני חריצים של PCI-Express X16 נגיד GIGABYTE GA-EX38-DS4 עכשיו לשאלה מה ההבדל אם אני ישים cf בלוח p45 או שאני ישים cf בלוח x38???? אם זה חשוב ה cf הוא עם שני 4850

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by zam,

מה עושה לוח טוב לאוברקלוק, ועל מה צריך להסתכל במפרט שלו. האם זה מספיק או שיש עוד דברים לדעת.

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  14. שלום קניתי לוח אם is7-v2 מעבד celeron d 533 2.4 ghz חיברתי ספק כוח ,כרטיס מסך ו זיכרון . הנורית של הלוח אם דולקת שמחובר לספק כוח. כאשר אני עובר על ה power עם מברג בלוח אם המעבד והמאוור שעליו לא נדלק כלום לא קורה מה אני עושה? חשבתי לקנות עוד חלקים ( לוח מעבד...אחרים) כדי לנסות להבין ממה הבעיה מה דעתכם? אני ממש מתוסכל. למה לעזאזל לא נדלק . עברתי על המנואל כמה פעמים . יכול להיות שחלק חדש שאני קונה לא תקין או שהבעיה ממני? תודה . אשמח לשמוע תגובות ופתרונות כמובן.............

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  15. מישהו מוכן לעשות לו שטיפת מוח? כל ההסברים שלי לא עזרו לו אז אני מקווה שקהילה גדולה כן תעזור. וזאת גם הזדמנות להגיד מה אתם מעדפים ואיזה מעבד יש לכם. אבל אל תחרגו יותר מדיי מהנושא המקורי.

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  16. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 איזה זכרון יותר "אמין" ? איזה עדיף מבחינת OC?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by bugosdckh,

מישהו מכיר את הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. Started by smalery,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן של ניורון. פנטיום 3 300MHZ ו64 MB זכרון. כאשר אני מדליק את המחשב, הזכרון נספר ללא הפסקה, כלומר הספירה מגיעה ל64000 ואז חוזרת ל0 ושוב נספרת. הכנסתי דיסק הפעלה של WIN98 ונעשה כונן וירטואלי, כלומר הזיכרון פועל, אבל הייתי חייב ללחוץ ESC כדי שהמחשב יפסיק לספור את הזיכרון. מה לעשות כדי שלא תיהיה פעולה חוזרת של ספירת הזכרון? ???

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by summer69,

אני מעוניין לקנות את הזכרונות הבאים למחשב החדש: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המטרה שלי היא להגיע ל400X7 עם E6300 השאלה שלי היא האם הזכרונות האלה יאפשרו לי? כי אני לא ממש מכיר זכרונות NQ אצל G.Skill.... אני מכיר רק NR או HZ גם המחיר נראה לי קצת חשוד 1350 נראה לי קצת זול בשביל 2 ג'יגה 800MHZ

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. אחרי הטיזר הבלתי צפוי מאת MSI - מעבדי הדור השולחני החדש מיצרניות השבבים הגדולה נצפים גם במאגרים של מבחן ביצועים נפוץלכתבה

21. Started by ILYA MOLO,

אז ככה: (קודם כל תבטיחו שלא תצחקו) לדוד שלי יש מחשב מאד מאד ישן ככה 7-8 שנים- 32 MB RAM מעבד או 486 או אינטל ממש ממש ישן. הוא ביקש ממני לבדוק אם אפשר לשדרג(יותר RAM יותר דיסק קשיח) אם אני אוסיף ככה 64 מגה ראם הביצועים ישתפרו? [move][/move]תודה

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  22. איזה זיכרון יותר טוב שניהם של 512 מגה: DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 או זה של ocz: OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 566.06 ] ההפרש במחירים לא גדול אבל איזה מהם יותר טוב?? תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by PCguy,

אני מתלבט בין אינטל 775 3גיגה לבין AMD 64 סוקט 939 3000 השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט,מוזיקה,משחקים ותוכנות עזר ופאן למיניהם הבעיה היא התקציב נכון ששני המעבדים עולים כמעט אותו דבר, אבל לוח טוב לAMD עולה 800 ש"ח ומעלה{עם דואל} לעומת -600 לאינטל חוץ מיזה עד כה היו לי רק אינטל ולא התאכזבתי מהם השאלה היא האים לשימוש שלי רצוי AMD או שמספיק לי אינטל? {איזו אירוניה אה ליפני שנה שנתים AMD מכרה מעבדים בחצי מחיר כדי לשרוד והיום היא הופכת למפלצת תעשיתית ויקרה} נו מילא SE LA VIE יאללה חברה תודה אהההה רגע עוד שאלה קטנה יש כרטיס מסך טוב שעולה פחות מה6600? ושיהיה PCIe משהו בסביבות ה500-600ש"ח (ראיתי 6600 של SEPHIRE ב600 ש"ח בזאפ}

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by rotman,

היי חברים , איזה זכרון 667 1GB הכי זול אפשר לקנות ב KSP שהוא נחשב למשהו מוכר וטוב? תודה על התשובות

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by EroSenin,

יש לי G.skil bnq זכרונות. המתח שלהם הוא 1.8 אני רוצה לתת להם 2.1 האם הם ישרדו? למטרת אוברקלוק כמובן.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים