עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות את הלוח : Asus P8H77-V LE אבל במידע כתוב על הזכרון 1600 OC וגם כתוב שרק 1600MHz and higher frequency is supported by Intel® 3rd generation processors. זה אומר שאם אני קונה את המעבד : Intel Core i5 3470אז זה בסדר או שיש צורך באיזה OC מסוים??

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  2. יש לי חבר שאני והוא מרכיבים מחשב אני ממש לא מבין בOC אז אני לא יודע מה רמת הסיכון שלו ואם זה בכלל שווה לי לעשות את זה למעבד שלי אני ממש רוצה מחשב וזה מה שתוקע אותי. השמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by dornoam200,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו החנות הביאה לי את המפרט הזה האם כדאי לקחת אותו לשדרג וכדומה !!!?? ENERMAX NAXN 450W ספק כח GIGABYTE GA-P85-D3 לוח Intel® Core™ i7-4770 Processor מעבדGlacialTech IGLOO 1100S מאוורר למעבדCrucial Ballistix Sport 4GB 1600-CL9 זיכרון כפול 2 WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 דיסק קשיח תודה לעוזרים !!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. עשרות מדליפים לא טעו - הדיל בשווי של עד 40 מיליארד דולר לרכישת מפתחת השבבים ARM בידי מפתחת השבבים NVIDIA יוצא לדרך, ועשוי ליצור אימפריית מחשוב חדשה בעולם השרתים ומחשבי העל בסיומולכתבה

5. ההכרזה הרשמית על דגמי דור ה-Core ה-13 הראשונים סיפקה לנו לא רק אישור למפרטים הטכניים שלהם, אלא גם את המחירים המומלצים שמאפשרים את ההשוואות המתבקשות להיצע העדכני של AMD ולהיצע של דור ה-Alder Lake מהשנה שעברהלכתבה

6. Started by altatrifoti,

רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך למשל יש לי כרטיס מסך מבית NVIDIA ואני רוצה לדעת אים אני יכול להוסיף לו כרטיס מסך מבית ATI הדגם של הלוח שלי זה GIGABYTE ASSASIN G1 KILLER X58 1366

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. יש לי שני סטיקים של זיכרונות 2gb 1333 cl5 וברצוני להוסף עוד 4gb זיכרון כדי שיהיה לי על המחשב 8gb . אני משתמש במערכת 64bit windows 7 ,וגם בxp32 שאני משתמש איתו בתוכנה של עריכת סרטים שלא תומכת בwindows7 . השאלה שלי: בשביל לא לאבד את הדואל צ'אנל האם אני חייב לקנות עוד 2 סטיקים זהים לחלוטין ממה שיש לי כרגע עם אותו מהירות 1333 וcl5 ואותו חברה ? או שאני יכל אפילו עם אחד אחר של 4gb ולא משנה איזה מהירות.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב ואני רוצה מעבד I7 יש מלא סוגים ואני לא יודע איזה לבחור התקציב למעבד עד 1700 ש"ח (רק המעבד) ופחות אני צריך את המעבד למשחקים כבדים כמו call of duty battlefiled כל המשחקים הכבדים שיש פוטושופ , תוכנות בכללי ושהמחשב ירוץ מהר בלוח אם אני צריך כרטיס רשת תקן N , כרטיס קול, וכמה שיותר יציאות USB3 תקציב אלף ומשהו אבל לא אלפיים וכמובן תואם למעבד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by swisaman,

אני מחפש שילוש לגיימינג+OC,ככה שאני זקוק המלצה למעבד+לוח+זכרונות+קירור עד 2000 ש"ח,2200 גג. מעדיף לקנות מIQPC.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by Moty_p,

שלום לכם.. מה החיסרון בחיבור כרטיס מסך (GTX660) בסלוט PCIE X16 מול חיבור אותו הכרטיס בסלוט PCIE X8 אני שואל כי אם אני יעשה SLI בלוח שלי (ga-z77x-d3h) אז הכרטיסים (שניהם) יתחילו לעבוד ב X8 מה החיסרון העיקרי של זה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. איך יכול ליהיות שיצרן עם שם עולמי כמו אינטל פנטיום אינו מצליח לספק מהירות FSB גדולה מ AMD למעשה פנטיום אפילו אינו מצליח להשתוות במהירות הFSB לזו שמציעה AMD איך זה יכול ליהיות ??? מישהו מוכן להסביר את העיניין בצורה מדוייקת ולהגיד עד כמה חשוב ה FSB ?

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by Shlomi XD,

מוכרים? שווה לקנות? לא למטרות OC

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by summer69,

אני מעוניין לקנות את הזכרונות הבאים למחשב החדש: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המטרה שלי היא להגיע ל400X7 עם E6300 השאלה שלי היא האם הזכרונות האלה יאפשרו לי? כי אני לא ממש מכיר זכרונות NQ אצל G.Skill.... אני מכיר רק NR או HZ גם המחיר נראה לי קצת חשוד 1350 נראה לי קצת זול בשביל 2 ג'יגה 800MHZ

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by telzur,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה מעבד לבחור אני חושב intel e6600 אבל חשבתי שאני יכול לחבר כמה מעבדים שיכולים עשות את העבודה טובה יותר אתם יכולים להמליץ לי על מעבדים של אינטל אפשר לבקש בחנות שיחברו לי שני מעבדים???

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by The Coolest,

אין הרבה מה להרחיב. דל הולכת להתחיל למכור שרתים מתקדמים מבוססים על מעבדי אופטרון של AMD. מקור

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by deannahum,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מבוסס אינטל : http://img246.imageshack.us/img246/2515/19rw.png השאלה שלי היא בקשר לזיכרון שאני רוצה לקנות... הסתבר לי שיש 2 גרסאות של Corsair 1GB DDR-II 667... יש גירסאת VALUE וגרסאת EXTREME עניין אותי לדעת מה ההבדל בין השניים ? והאם במחשב הנוכחי שאני קונה זהו הבדל משמעותי בין השניים ? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by Aviad6,

מה עדיף P4 ליבת פרסקוט (חם) או סלרון D ? דרך אגב חדש כאן מה עניינים

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by ShoX,

מה כדאי לי? משהו שיצדיק את הכסף שאני משלם עבורו

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by Check_Point,

שלום. אני מתלבט בין שתי לוחות אם לקונרו, שההבדל ביניהם הוא 100 שקל: ?IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? של אביט ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? של גיגהבייט הקונפיגורציה איתם הם יעבדו היא E6300 וג'יגה זיכרון בדואל צ'אנל DDRII667. איזה לדעתכם עדיף, אם לרגע לא נתייחס למחיר? וכשכן מתייחסים למחיר, לאיזה מהם תמורה יותר גבוהה לכסף? תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by polip,

איך אני מזהה איזה מהירות זיכרון יש לי במחשב?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by ORrrr,

קניתי זכרון SpecTek 256MB DDR cas 2.5 PC2100 ב200 ש"ח+- מישהו מכיר? אהה... ובאותו הקשר עכשיו אני רוצה להקטין את הזכרון הוירטואלי כי יש לי יותר זכרון (256->512) אני יודע לאיפה הולכים כדי להוריד את זה אבל מה אני מוריד ולכמה?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by lipa,

ראיתי בביוס בלוח - אם שיש הקצבה של זכרון ל-AGP , למה זה משמש ,והאם כדאי להגדיל את הכמות ,יש לי עכשיו 64 MB ויש לי אפשרות לשנות ל-128 MB כדאי ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. היי, אני הולך לשדרג (רק מעבד, לוח אם וזכרון), שימוש מרכזי- משחקים כבדים. החלטתי כבר על: ABIT NF7 TWINMOS/KINGSTON/GEIL 512MB PC 3200 השאלה לגבי המעבד: אני מתלבט בין XP2400 ל- XP2500. ההפרש במחיר הוא 250 ש"ח בערך. האם זה שווה את הכסף? תודה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by y_i_c,

לדן מרחסין אם אינני טועה החוק מדבר על כל 18 חודש מספר הטרנזיסטורים במעבד אמורים להכפיל את עצמם. דעתי בנושא היא שבמקרה גורדון מור העלה השערה שבמקרה הוא צדק כמעט לחלוטין. וסתם עושים מזה עניין. עידו

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by le011,

שלום לפני כשבוע רכשתי מעבד AMD2600XP BARTON ןלוח ABIT NF7-SL איך אני יכול לדעת אם המכפלה של המעבד נעולה?האם יש דרך מסויימת לבדוק זאת? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים