עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. זה בשביל חבר שלי, הוא רוצה לקנות מחשב חדש והוא צריך את המעבד החזק ביותר והטוב ביותר למפרט של מחשב גיימרים, בהנחה שהוא גם לא מתכוון להתעסק עם OC. על מה אתם ממליצים? (התקציב = 1,500 שקל גג) על ה-Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K או על ה-AMD Athlon 64 3000 ? ותנמקו מדוע דווקא במעמד שאתם בחרת ולא באחר... ושאלה אחרונה - לפי ההערכה שלכם, לכמה זמן יספיק המעבד הנבחר להריץ משחקים כמו שצריך?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by Sctoweri,

אהלן חברה, זה מה שיש לי כרגע: 1GBX2 OCZ PC6400 800MHZ KIT 4-4-4-15 עכשיו אני רוצה לשדרג ל4 ג'יגה והשאלות שלי הם: - האם כדאי לקנות עוד קיט שמחולק ל2? שכל אחד מהם יהיה זהה לזיכרון שקניתי למעלה? - האם זה משנה אם אני יקנה כרטיס אחד מחברה אחת לדוגמא 2GB Kingston 800mhz? - האם כדאי לקנות כרטיס אחד של 4GB של חברה אחרת ולהחליף את שתי הכרטיסים? מה הכי מומלץ לי לעשות? תודה חברים.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by yan_ymar,

שלום רב, הייתי מעוניין לדעת האם יש הבדל רב (או שלא) בין שני המעבדים הללו והאם מרגישים זאת פיזית בביצועים אם נגיד אני קונה את ה-6420 ולא את ה-6600 אני יצטער על כן מאוד...

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  4. http://hwzone.co.il/view-image/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/americium/intel_pentium_e1000_conroe-l.jpg איפה המעבדים האלה ? לא מצאתי באינטרנט כלום ... זה חד ליבה זול למה לאף חנות אין אותו ?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן מה ההבדל בין הAMD BARTON הרגיל לMOBILE? http://www.techtastic.ca/reviews3/mobile-barton-2500.html זה מה שאני מתכוון....... ולמה לא שמעתי אפעם שממליצים עליו?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by RamboHH,

שלום לכם, קניתי לפני כשבוע עכשיו מחשב חדש חדש...! והרכיבו לי אותו בחנות! הכל טוב וסבבה שום בעיות...אבל אחרי שהורדתי EVEREST ו-CPU-Z ראיתי שהזיכרון הוא לא הזיכרון שהזמנתי... [ ככה אני חושב ] אז רציתי לשאול אותכם עם זה יכול להיות שזה הזיכרון הנכון!!! אני מעלה את התמונות של ה EVEREST ו-CPU-Z גם! הזיכרון שהזמנתי: - Mushkin DDR2 4096MB (2x2GB)1000MHz CL-5-5-5-15XP Redline PC2-8000 הנה התמונות... אפשר לראות שה PC2-6400 עם מישהו אולי מבין בזה יותר טוב ממני ויכול אולי להגיד לי עם שמו לי משהו לא נכון אני אשמח תודה!!! תמונות: CPU-Z (http://img261.imageshack.us/img261/7950/cpuzfe0.jpg) EVEREST: http://img505.imageshack.us/img505/9546/everestad9.jpg תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by andrey12341,

יש לאחי לוח של אסוס עם שבתוכו אפשר לשים 4 זיכרונות שתיים דידיאר ושתיים אס די אר,כרגע יש שם שתיים של ddr,מה יקרה אם אני ישים עוד שתיים שהם sdr?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by HingedEmu2,

מה ההבדל בין התקן 4gb שעולה 150 שקל לאחד כזה שעולה 500? איפה אני מרגיש את זה? באמת יש צורך לקנות את האחד ב500? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. האם ההבדלים מורגשים ? , מה ההבדל בביצועים באחוזים ?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  10. אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. ראיתי שיש Q9550 בסביבות ה1300, כרגע יש לי E8400, הוא עשוי להספיק אבל יש סיכויי טוב גם שלא, ההמלצה באתר על התוכנה היא מרובע ליבות עם 8 ג'יגה. האם ההבדלים משמעותיים בביצועים בין 9400 ל 9650? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג כדי לשמור על האורך חיים שלו כמה שיותר.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by sharmeiri,

יש לי מחשב עם מעבד AMD +3500 athlon תושבת AM2 לוח אם של gigabyte דגם: ga-m55sli-s4 . הבעיה היא שניסיתי להחליף מעבד ל 4600+X2 דואל קור ATHLON כי אני צריך מעבד חזק יותר( למטרת הרצת מכונות וירטואליות ) אבל כשהחלפתי למעבד 4600 +, הלוח השמיע ציפצופים והמסך לא נדלק. כבר עשיתי שדרוג לביוס והדגם של המעבד אמור להתאים,(לפי האתר של הלוח אם). גם חיברתי את המחבר של ספק הכח ללוח אם עם 24 מגעים, לפני כן זה היה מחובר רק ב 20 מגעים. אנה עיזרו תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by omerha,

השאלה בכותרת... תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by navk2,

???

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. אני ניתקתי את המאוור של המארז כדי לנקות אותו ובטות יחד עם זה התנתק החיבור של הפאנל אודיו של המארז (המארז הוא CHENBRO Xpider\gaming bomb (בכל מקום קוראים לו אחרת...) והלוח הוא GA-K8NF-9) ליד המקום שבו החוטים היו מחוברים כתוב FAUDIO בחוברת של הלוח זה מה שיש: ומהמארז יש 7 חוטים בכל מיני צבעים... וזה מה שכתוב עליהם: כחול - LINE-IN-L שחור - GND לבן - MIC-VCC אדום - MIC-IN כתום - LINE-OUT-R ירוק - LINE-OUT-L צהוב - LINE-IN-R מישהו יכול להגיד לי בבקשה לאן לחבר כל אחד מהחוטים?? תודה! היחידי שהבנתי לאן לחבר זה את הGND.... תודה! נ.ב. מנהלים אם אתם חושבים שיש פורום יותר מתאים אז תעבירו למה אני לא ממש בטוח לאן להכניס את ההודעה...

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by djez26,

יש לי מעבד אינטל xeon ורציתי לדעת כמה הוא שווה . צירפתי תמונות.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by Snoopy2006,

שלום, יש לי לוח די ישן של אסוס P4G8X. ע"פ מדריך המשתמש אני יכול להתקין זכרון PC2100 או PC1600 ב-4 SLOTS עד לסה"כ 4 GB. הלוח תומך ב-DUAL CHANNEL. האם תסכימו לסייע לי בשאלה - האם אוכל להתקין זכרון מהיר יותר על הלוח (DDR2) על מנת לחסוך בעלויות ואף על שזה לא נתמך באופן רשמי ע"י אסוס ? תודה רבה על הסיוע

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. מה ההבדל בין שני מעבדים כאלה עם אותו תדר?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  19. יש לי במחשב זיכרון פנימי 512 מגה בייט, 333 מגה הרץ. אני רוצה להוסיף עוד 512 והשאלה אם זה בסדר שמה שאני יוסיף יהיה 400 מגה הרץ? תודה מראש צריך תשובה דחוף אם אפשר אני מודה לכם!

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by Nasok,

בין זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 המחיר שונה אבל הם שווים לפי ביצועים . במה שווה יותר להשקיע?

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by Oztriker,

אני מתכנן לעשות OC למחשב הישן אז נכנסתי לגלרית הOC וראיתי שיש כמה סוגים למעבד אינטל 2.4 אחד2.4A השני 2.4B והשלישי 2.4 PRESCOTT איך אני מזהה איזה מהם יש לי? כי לא כתוב בCPU-Z

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by shuky123,

הלוח אם בנדון שווק חיים, אני מתקשה למצוא את אותו לוח אם בדיוק. במקומות שחיפשתי אין במלאי. אשמח להצעה איך לשדרג את הלוח במינימום הוצאות

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. היי לכולם אני מתכוון לקנות מעבד אינטל E6400 ואני מחפש לוח אם בתקציב של 1000 ש"ח. המחשב מיועד לאוברקלוק. ראיתי שיש המלצות על הגיגה בייט 965P אבל אני רוצה לוח אם יותר טוב ויותר חזק.פשוט המחשב מיועד לאולפן הקלטות. בתודה מראש שי נ.ב- כמו שכתבתי התקציב ללוח אם עד 1000 ש"ח פחות או יותר.

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by haim1440,

איזה לוח אם עדיף למשחקים ה ‏Fatal1ty F-I90HD s775 Quad-core, DDRII 800, PCI-E, או ‏P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ ההבדל הוא 110 ש"ח שווה להשקיע?

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  25. זקוק להמלצה למעבד AMD 3.0 ולוח אם סביר אני לרוב משחק במחשב אבל לא מחפש לוח אם מהגדולים הכי פשוט שהוא אמין ומה ההבדלים במחירים בין אינטל ל AMD ? matan5165 ברוך הבא לפורום מכירה מתבצעת ב TRADE ZONE בלבד ערוך בבקשה את כותרת ההודעה כך שתכיל את התקציב למעבד וללוח קרא בבקשה את חוקי הפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0 נערך ע"י אינטגרל והועבר לפורום המתאים.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים