עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ranbm111,

טוב אז ככה..: אני צריך עזרה בפירוק המעבד שלי כדי למרוח משחה תרמית מחדש.. יש לי מעבד אינטל 2.6 נורט' ווד.. יש לו מין תופסנים לבנים כאלה שמשחררים אותו אבל עדיין לא ניתן להוציא אותו.. אז אם מישו יכול לעזור לי זה יהיה ממש טוב כי אני מת לעשות למעבד כבר oc!!! וזה ממש דחוף.. אם אתם יכולים להביא תמונות להראות איך זה יעזור ממש כי אני לא ממש מבין בחומרה.. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  2. יש לי את המעבד ביד, עוד לא הרכבתי אותו אני רוצה לדעת מה הסטפינג שלו אבל לא כתוב שום דבר שדומה לB3 או G0 על המעבד איך אני אמור לדעת?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

מה ההבדל בינהם: 1. Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 2. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+(2.4GHz) BOX תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. אני חושב על לקנות את הלוח ולהחליף את הקירור המקורי באחד פסיבי. למעשה באחד ספייר שיש לי כאן של Alpha שאמור לקרר מעבדי 1U: http://www.alphanovatech.com/c_pal153e.html הגודל הוא 60X60 והגובה הוא 15 מ"מ. האם יש מספיק מרווח מסביב לצ'יפסט כדי להתקין אותו? ומה הגובה של הקירור המקורי? צריך לדעת שהוא לא יתנגש בכרטיס מסך. חשבתי להדביק אותו עם דבק טרמי, כי לא נראה לי שיש דרך אחרת להצמיד אותו ללוח. אני חושב אולי ללכת על ה-K8N Neo4 Platinum לחלופין שנראה יותר מרווח מסביב לצ'יפסט.. ועם צבעים קצת פחות צעקניים..

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by A.S.H.E.R,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני בטוח שאני לא ישדרג את המחשב בעוד כמה שנים טובות ואני רוצה/צריך משהו שיחזיק כמה שנים טובות! מחשב למשחקים כבדים עד 6K + למשחקים כמו קרייסיס GTA IV ואחרים שיצאו בעתיד , מתוכנן מתוכנן מסך 22" FULLHD המחשב הנוכחי שלי שירת אותי יפה 6 וחצי שנים וכבר הספיק לו ואני מעוניין בהשקעה לאורך טווח... ללא שום קשר אבל חשוב שתדעו אני רוצה לקנות תמערכת I7 וכבר כתבתי במדור מפרטי מחשב אבל לא נתנו לי תשובות מספקות אבל בעיקר ממליצים לי שכדאי מערכת מבוססת מעבד QUAD בחצי מחיר ממערכת I7 למה כ"כ מתנגדים למערכת מבוססת Core I7 ? חוץ מזה שזה יקר ואינטל מתכננת להוריד מהמדפים מספר מעבדים מצוינים אז מה שווה להשקיע בהם ? זהו ציתות מאחד הפורומים שקראתי ומסיבות ברור…

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  6. מה ההבדלים בין לוחות שעולים 1150 שקל כמו ה EX58-UD3R לבין לוחות שעולים 1500 שקל כמו EX58-DR5 או P6T. ובכלל, יש איזה לוח יחסית זול ומשתלם מבחינת אפשרויות וגם OC ל I7 ? שאלה דומה לגבי זכרונות, איזה תזמונים כדאי לקחת, ואיזה זכרונות נחשבים לטובים ויחסית משלתמים ?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. Started by Stranger,

מה אתם אומרים........??

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by צעיר רענן,

מצאתי מחשב עם מעבד gigabyte ga-h55m-d2h, מה אומרים יש בכלל מה להסתכל עליו חוץ מלהוציא חלקים חלפיים?

9. רציתי לשדרג את הזיכרון ל 1 GB http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=413382 יש לי לוח אם P4C800-E כרגע יש לי סטיק של 512

• 11 תגובות
    • 668 צפיות
  10. הדלקתי את המחשב פתאום ראיתי עשן לבנבן מזדחל לו מהצד פתחתי וזיהיתי שזה מגב חיבור המקלדת. המחשב עולה אך נתקע עם "KEYBOARD ERROR" ,ניסיתי עם מקלדת USB אך ככל הנראה ה DEFAULT של ה BIOS הוא KEYBOARD USB DESABLED . מדובר במחשב HTPC מבוסס על Q6600 עם 4 GB RAM של GSKILL . הקטע המוזר שזה פתאום קרה לא חלו שום שינויים במחשב או באופן השימוש- ללא OC. אני לא בטוח שאפשר לממש אחריות . יש למישהו רעיון? בכל מקרה אם אין-מה הלוח המומלץ ? אני צריך אחד עם כרטיס מסך מובנה שיחזיק כל תוכן של HD ושיהיה לוח קר עם יציאות HDMI עם אפשרות ל OC אין צורך ב CF או SLI . כמובן MICRO ATX המלצות בבקשה אני בלי מחשב.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  11. שלום, קיבלתי זיכרונות חדשים, הוחלפתי אותם בישנים. וקיצר מאז המחשב לא עובד שאני פותח את המחשב הוא עשה צפצף קצר שחוזר על עצמו כל הזמן עזרה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by lmlm,

החברה neoptica מתחמה ב GPGPU נקנתה ע"י אינטל. http://www.neoptica.com/index.html מה הכיוון של אינטל עם הקנייה הזאת? להזכירכם, הקנייה אחרונה של אינטל הייתה Havok- מתחמה במנועיים פיזיקליים

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. Started by DXM,

לאחר קריאה של הכתבה הזו, עלה בראשי דבר אחד, למה אין השוואה עם מעבדים אחרים? יופי הכל טוב, ישנה בדיקה מקיפה, מבוא מצויין וכו', אך חסר לי בדיקה עם מעבדים מסדרת הQX6, E6,E4XXX. אם אתם סוקרים אותם לפחות תראו את הביצועים שלהם לעומת המעבדים הקודמים. לא מדובר פה על מעבדי AMD שדורשים מערכת שונה, אלא על מעבדי אינטל שהם אותם סוקט ולא צריכים סוקט אחרת. בזמן האחרון הסקירות פה ניהיו גרועות. אני קורא לצוות האתר להתעורר ולעלות סקירות טובות יותר.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. שלום לכולם, אני עדיין מחפש את המפרט הבא שלי, בניתי לי מפרט עם ה- AMD X2 6000,אבל ראיתי שיש את ה-E6600 שמתחרה איתו במחיר. בדקתי באתר Tom's Hardware (יש להם באנצ'ים של רוב המעבדים שיש היום בשוק) - בחלק מהמבחנים ה- X2 6000 מנצח ובחלק המבנחנים ה-E6600 מנצח,אני צריך שתעזרו לי להחליט על מה ללכת. שימושים: כרגע לא חשוב לי ממש המשחקים - אבל ממש חשוב לי התוכנות,אבל נראה לי שלאחר שיצאו יותר משחקים DX10 אני יתחיל לשחק (אני גם קונה G8600). בתודה, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by ILYA MOLO,

אז ככה: (קודם כל תבטיחו שלא תצחקו) לדוד שלי יש מחשב מאד מאד ישן ככה 7-8 שנים- 32 MB RAM מעבד או 486 או אינטל ממש ממש ישן. הוא ביקש ממני לבדוק אם אפשר לשדרג(יותר RAM יותר דיסק קשיח) אם אני אוסיף ככה 64 מגה ראם הביצועים ישתפרו? [move][/move]תודה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by Tomersoni,

אני מעוניין לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב אבל עכשיו כשיצאו מרובעי הליבה אני לא בטוח האם כדאי בזמן הקרוב. האם תתכן ירידת מחירים של כפולי הליבה אחרי שיצאו מרובעי הליבה ואם כן בכמה כסף ותוך כמה זמן? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by dezavoo,

יש לי לוח אם msi neo2 865g ומעבד פנטיום 4 2.8 FSB800 הלוח נשרף ויש לי לוח שתומך עד 533MHZ האם אני יכול לחבר עליו את המעבד או שזה יגרום נזק?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  18. בלוח שלי יש 2 חיבורי חשמל אחד לחיבור החשמל הגדול (ה 20 פינים) והשני הקטן (עם 4 פינים). השאלה היא האם צריך לחבר את שניהם? או שרק הגדול מספיק? ואם אפשר לדעת למה משמש החיבור הקטן? תודה.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

בפניי עומדות אפשרויות של זכרונות. 2X512 של החברות הבאות: STAREX Infineon TINMOS כולם יהיו בתדר של 667 מה אתם מציעים? אני אומר TWINMOS ללא ספק. אם צריך המפרט שלי בצד ימין.. <<<<<<<<<<< אני מחליף את הזכרונות שלי כי אם חלקכם זוכרים את הדיון הקודם שלי, אתם תבינו אותי.

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by Lumber_Jack Jim,

יש לי מתחת לאפשרות הזאת שלושה סעיפים: User Define,היא לא רלוונטית לשאלה. 8NS143Mhz ו7NS125Mhz. מה הפירוש של שתי האפשרויות האחרונות?

21. ברשותי שתי סטיקים של RDRAM האחד של חברת סמסונג 256MB 800-45 16BIT והשני של חברת טושיבה 800-45 16B 256MB כפי שניתו לראות תכונות זהות למדי הבנתי ששביל להתשמש צריך 2 זכרונות על מנת לסגור מעגול האם יעבדו יחדיו בהתחשב בהצגת הנתונים לתשובתכם אודה ראוי לציין שבעין הם נשראים זהים לחלוטין

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  22. שאר הדברים במחשב נראים בסדר גמור. אני אמור לקבל TWINMOS 1024X2 במהירות 667MHZ. פלט של PCWIZARD: General Information : DIMM0 (RAS 0, RAS 1) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 4, RAS 5) : 1024 (Double Bank) DIMM3 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM0) : Manufacturer : Unspecified Part Number : 7D-23KK5M0KPP Serial Number : 39053699 Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buf…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by metro,

שלום ! אני חדש פה... ונרשמתי כי יש לי בעיה. מצאתי לוח אם חדש מאריזה עם דריברים ומתאם למעבד והכל חדש ! רק מה אני לא יודע איזה מעבד מתאים לו ומאיזה חברה הוא בא. תעזרו לי לגלות את זה בבקשה, צירפתי תמונות. תמונה 1 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020635.jpg תמונה 2 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020633.jpg תודה!

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by ShoX,

איך הוא בכללי? וגם יכולות OC ואמינות אף פעם לא היה לי לוח של ABIT או חבר עם לוח אם של ABIT אז אני לא יודע עליהם הרבה. איך הפיצ'רים?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by TGA,

טוב, (סליחה שאני פתחתי מספר אשכולות זה כי יש מצב שמחר על הבוקר אני קונה) האם ההרכב הזה מספיק טוב? זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏GIGABYTE‎ - ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ ‏מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים