עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מתלבט בין: זיכרון: (א) OCZ DDR2 2048MB 800MHz 3-4-4-15 (ב) G.Skill DDR2 2048MB 800MHz 4-4-3-5 לוח אם: (א) Asus P5N-E SLI (ב) Asus P5N-D המחשב מיועד למשחקים, עם CPU של Intel Core 2 Duo E8500 ו-SLI של שני Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by moshel7,

שלום לכולם הנושא קצת מורכב שייך גם לפורום הנוכחי וגם לפורום הקרור יש לי את המעבד הנ"ל ושמתי לב שבכל פעולה שאני עושה אפילו פתיחת אתר באינטרנט המעבד מיתחמם מאוד קניתי גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 ולא עזר כלום הוא מיתחמם עד 70 מעלות בשניות ניסיתי גם את המיני-טייפון ואותו הדבר המחשב מקורר טוב מאווררים אחורי+קידמי כבלים מסודרים שום דבר שיפריע לזרימת האויר שני גופי הקרור הורכבו מיחוץ למארז על לוח-האם נטו ההרכבה של שניהם פשוטה מאוד בדקתי שיש התאמה בין המעבד וגוף הקרור מישחה טרמית ARCTIC-COOLING MX-2 האים יכול ליהיות שהמעבד לא תקין זאת אומרת חם מהרגיל פגם ביצור? פונקציית COOL?QUIET מופעלת ב-BIOS הטמפרטור מוגדרת להתריע ב-70 מעלות אבל כמו שאמרתי הוא מגיע בשניות מעל ל-7…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. מהוא? ומה מחירו?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  4. קניתי מעבד 9550 Q. אבל שהרצתי תוכנת CPUZ היא הראתה תדר הרבה יותר נמוך מ - 2.83G וגם מכפלה בפועל של6 ולא של 8.5 כפי שצריך להיות. גם המתח שמוצג שם הוא 1.1V של ה VCORE רשום שזה התדר בפועל מישהו יכול לתת הסבר ? האם המעבד לא מנצל את כל כוחו בסטוק? תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. Started by tberger,

מה יותר כדאי: לוח עם P35 ו 1GB עם כרטיס מסך בערך ב- 250 ש"ח או לוח עם G33 ו 2GB. שתי החלופות בערך אותו מחיר. כאשר אני רוצה להשאיר מקום לשידרוג בעתיד בערך בעוד שנתיים לכרטיס מסך חזק יותר שכרגע אין לי בו צורך. המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט וקצת משחקים בעיקר ב FLASH לילד בן 8 אבל אני מניח שבעתיד ירצה מחשב חזק יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by Psycho360,

במידה וההבדל ביניהם עומד על כ-30 שקל אז מה עדיף E4400 או E4300? לשם OC כמובן... אנא עיינו גם בדיון הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267915.0 מהי דעתכם?? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by BONO,

ומה ה CPU CLOCK הנורמלי שלו?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. Started by newz,

שלום לכולם, היום הבחנתי שללוח האם שלי יש יציאת AMR בשורה אחרונה ליד כניסות ה PCI של הלוח ולפי מה שקראתי במדריך של הלוח ניתן להתקין ביציאה הזאת כרטיס שמוסיף כמה פונקציות שקימות על הלוח (כמו מודם וכרטיס קול) והאמת שתמיד הבחנתי שהיה אפשרות בתפריט של ה BIOS לבטל או לאפשר מודם וכרטיס קול שנמצא Onboard למרות שלא היה לי באמת יציאות כאלה ועכשיו הכל מסתדר לי. השאלה היכן ניתן להשיג כרטיסים כאלה לפחות ללוח האם שלי (אסוס)? יש למישהו מושג? תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by kined_of,

יש לי פה במחשב 256 זיכרון SDRAM (פנטיום 3) עכשיו אני קונה פנטיום 4, אפשר לשים את הזכירון SDRAM כתובפת ל DDR ? ד"א אם כן יהיה מקום ל 3 זיכרונות ? כי פה יש לי 2

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by ratzabi,

אם לא אז: האם זה משנה לקחת CAS 2 או רגיל? ואם כן אז: הזיכרון של A-DATA שב-KSP הוא CAS 2 או לא? כי לא רשום.

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  11. איך הביצועים של הלוח ה OC לא מש איכפת לי, אם אפשר לינק לביקורת תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by unbalanced,

שלום 8) אני בתהליכי הרכבת מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי יצירת מוזיקה (מעיין אולפן וירטואלי בייתי) כרגע אני בונה על מעבד AMD שיתכן ויהיה מדגם 2500 ואם יאפשר התקציב אולי 2800. כרגע אין לי צרכים גרפים כבדים יותר מידי מהמחשב ועל כן חשבתי לרכוש לוח עם כרטיס מסך מובנה כמו ה - NF7-m שאלתי היא האם הכרטיס המובנה אכן שווה ביכולותיו לכרטיס geforce4 mx..? (למרות שאני לא מתכנן לשחק יותר מידי במחשב) והאם אין זה מכביד על הזכרון של המחשב יתר על המידה, שכן אין לכרטיס זכרון משלו.. מבחינת עלות זה נראה לי פתרון דווקא דיי נחמד. בנוסף רציתי לדעת האם באמת לזכרונות TWINMOS 3200 אכן יש בעית תאימות עם לוחות ABIT מסוג זה ? או שמה זוהי רק שמועה זדונית.. רב תודות !

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן הורדתי את התוכנה CPU Z ובדרך כלל הוא מציג כמו בתמונה העליונה אבל כל כמה זמן (חצי דקה-דקה) הוא קופץ לשניה (תראו וולט).. זה בסדר? זה נורמלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by SamurAchzar,

אני כבר יודע את התשובה - לא ממש. אבל הנה: http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_GT_scaling_performance_pentium4/page4.asp כמובן שעם 6800U המצב היה שונה מעט. הנקודה היא, שCPU בינוני-מינוס (נניח P4 3.0) מסוגל להגיע למצב של ~60FPS בכל משחק, וברובם הוא יגיע להרבה יותר. היתר זה רק הכרטיס מסך! בהתחשב במה שראיתי שם, נראה כאילו A64 3200 הוא הבחירה הכי משתלמת כרגע. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by vald95,

תקשיבו תנו לי לוח שיתאים למפרט dual core e5200 2gb 800mhz geil 320gb seagate 9600gt 512mb ועוד שאלה... האם ספק 300w ezcool??? יחזיק מערכת כזאת.. ולא צריך לוח לoc רק שיחזיק מערכת כזאת... עריכה: זה לחבר שלי ואל תצחקו על הvista. אתם יכולים לצחוק עליו כשאני אלך.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  16. אהלן קניתי מחשב חדש, עובד טוב ומהר בלי שום בעיות. את המחשב קניתי בחלקים והרכבתי הכל לבד. המפרט: לוח אם GYGABYTE P43 מעבד E7400 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER משחה טרמית AC MX2 חייב לציין שלמרות המשחה הקיימת על גוף הקירור מרחתי מחדש משחה. הבעיה היא כזאת , שבתוכנהPCW2008 טמפרטורת 2 הליבות בהפרש של כ5 מעלות לפחות. למרות שבמאמץ זה כמעט ומתאזן בסביבות ה40 מעלות שתי הליבות. במנוחה יש הפרש . והנה התוצאת מהתוכנה: (במנוחה) PROCESSOR TEMPERATURE 37 CORE 1 39 CORE 2 35 כנראה שהPROCESSOR TEMPERATURE זה ממוצע בין שניהם. נ.ב בEVEREST יש את אותם התוצאות. זה תקין ההפרש? איזה תוכנות אחרות יש לבדיקה יותר מדוייקת? ותוכנות אחרות כלליות לבדיקת תקינות ומאמץ של מעבד.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  17. הרכבתי את המחשב ומיד אחרי התקנתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את הנתונים של המחשב, וראיתי שהמהירות של המעבד לא נשארת יציבה על אותו מספר וגם שכל ליבה לא עובדת באופן שווה הטמפרטורה נשארת קבועה יחסית (קירור סטוק) זה צריך להיות ככה? צילמתי את המסך: עריכה: הסרט לא עלה טוב, אבל אפשר להבין, רואים את השינוי במהירות של המעבד אפשר להפעיל את ההמחשב, אני מפחד לפגוע במעבד תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by TAMIRRR013,

יש לי מעבד E8400 שאני עושה רענן רצוף בשלוחן העבודה יש לי 50-60% שימוש במעבד ובמחשב השני אני עם E6500 וברענן רצוף הוא על 15%

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. Started by AlonSe,

תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  21. התחדשתי בכרטיס מסך GTX470, הפעלתי כמה משחקים ושמתי לב שהFPS נמוך מביקורות כאלה ואחרות ידעתי מלכתחילה שהמעבד כנראה יהיה צוואר בקבוק אבל לא חשבתי שזה יהיה משמעותי כלכך.. בכל מקרה השאלה שלי אם שווה לי לשדרג למשל למעבד Q9XXX אפילו יד שניה עם המערכת הנוכחית או שזה לא משתלם ושווה לי כבר לקנות מעבד,לוח וזכרונות חדשים? ודבר שני,האם הזכרונות גם מגבילים אותי או שזה רק המעבד? (מפרט בצד) על מעבד אני אולי אוכל לקנות משהו בזמן הקרוב ומערכת חדשה זה רק עוד כמה חודשים (אין כרגע תקציב) תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by shemaviv,

יש לי לוח אם מסוג: http://www.outletpc.com/c3850.html אני מעוניין להוסיף זכרון 1GB ל ג'יגה הנוסף שיש לי. השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף זכרון מסוג DDR 800MHZ ללוח הזה? כי אני רואה שהוא לא תומך מעל 400MHZ?

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by motogt,

את הזכרונות שלי אתם יכולים לראות במפרט. הבעיה שהזכרון שלי צריך להיות מתוזמן 4-4-4-12 ב2.1V אבל מסיבה כלשהי הוא מתזומן על 5-5-5-18 ב2.1V (לפי תונכת CPU-Z). השאלה איך לתזמן את הזכרונות שיהיו 4-4-4-12, ואפילו לעשות לוOC מעל ל800 MHZ לכיוון ה900+ ? ועוד שאלה קטנה, תוצאות המבחן בסופר פאי. מושפעות מביצועי המעבד או הזכרון? אשמח מאוד למדריך. תודה.

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by IT,

שבוע טוב לכולם! הביוס במחשב הישן שלי החליט שנמאס לו, אז חשבתי שאם כבר אני אחליף לוח-אם,אולי כדאי שיהיה איזה שידרוג קטנטן... הלוח אם שמת הוא gigabyte - GA-81848P(-L המעבד הוא פנטיום 4 3ghz. יש לוח אם שתומך במעבד הנ''ל וגם בDDR2 וPCIE ? ראיתי לוחות בסוקט 775 שתומכים בפנטיום4 אבל שלי יושב עכשיו בסוקט 478... תקנו אותי אם אני טועה - המעבד שלי לא יכול לשבת ב775 נכון ? תודה!

דיונים חדשים בפורומים