עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קודם כל המפרט : AMD sempron 2800+ 1600 MHZ AM2 2 ג'יגה DDR 2 - 667 MHZ nvidia 8800 GTS 320 MB לוח אם - Asus M2NPV-VM לאחר קניית כרטיס מסך חדש (8800 GTS) נוכחתי לדעת שהביצועים לא השתפרו משמעותית וחשבתי לעצמי שהמעבד הוא הבעייה . אז כעקרון אני תוהה מה לעשות מבין שני האופציות הבאות : 1. לקנות מעבד AMD בסוקט הנוכחי כגון athlon x2 4200+ או אולי אפילו 4800+ כך שהמעבד כבר לא יהווה את צוואר הבקבוק . זוהי האופציה הזולה . 2. ללכת על מערכת מבוססת INTEL ולקנות לוח אם (כגון הג'יגהבייט GAP35DS3L שכולם פה ממליצים עליו) ומעבד כגון ה-E2200 ולנסות לעשות OC וכך להשיג יותר ביצועים (אני מניח שאופציה זו יותר חזקה מהראשונה מבחינת ביצועים) . שני שאלות שרציתי לשאול : 1. האם במקרה שאני הולך על האי…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. מה הלוח אם הכי טוב ל oc ולמשחקים עם הציפ הכי מתקדם במחיר טוב ובלי פיצרים לא רוצה שום פיצרים

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  3. היי, במסגרת חיפושי אחרי מחשב שקלתי לקחת Pd 805 עם לוח מבוסס VIA PT880 Ultra / ATI Radeon® Xpress 200. (ה 845 יקר ואני מחפש מחשב זול) איך המעבד הנ"ל יעבוד עם זיכרון DDR? מה תהיה מהירות הזיכרון? מה יהיו הפרשי הביצועים מ DDR2? האם תהיה אפשרות ל OC? וכו' כל מידע יתקבל בברכה.... תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by פודל הונגרי,

יש לי מחשב עם מעבד ישן 3500 S939 שמצאתי והוא יותר חזק מ P4 3GHZ S775 זה הגיוני ? יש לשניהם אותו זיכרון 512MB DDR1

5. והאם כדאי לקנות ללוח כזה זכרון בשני DIMMs או באחד?

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by LinKinG,

כיום יש לי במחשב 2*512MB מסוג DDR 400 ולוח של ASUS P4P800 DELUX האם אני יכול לקנות DDR2 במהירות 667 וזה יעבוד רגיל? או שיהיו בעיות מסוימות? תודה מראש

7. Started by UdiDani,

שלום לכולם! כהמשך ישיר לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171183.0, שהחלטתי כבר על מפרט, נוצרה בעייה בנושא המעבד. האדם שהמחשב מיועד עבורו לא מעוניין לבצע OC לPentium D-805, ולכן הוא מעוניין לקחת מעבד מתקדם יותר. שאלתי היא- איזה מעבד כדי לקחת בחריגה של כ200 שח מקסימום, שיהיה טוב למשחקים ללא OC (לפחות טוב כמו ה3200 athlon ). בתודה, אודי.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  8. יש לי שני סטיקים של זיכרונות 2gb 1333 cl5 וברצוני להוסף עוד 4gb זיכרון כדי שיהיה לי על המחשב 8gb . אני משתמש במערכת 64bit windows 7 ,וגם בxp32 שאני משתמש איתו בתוכנה של עריכת סרטים שלא תומכת בwindows7 . השאלה שלי: בשביל לא לאבד את הדואל צ'אנל האם אני חייב לקנות עוד 2 סטיקים זהים לחלוטין ממה שיש לי כרגע עם אותו מהירות 1333 וcl5 ואותו חברה ? או שאני יכל אפילו עם אחד אחר של 4gb ולא משנה איזה מהירות.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. Started by Flashstorm,

שלום לכולם , לאחרונה אני שוקל לעדכן את כמות הזכרון שיש לי במחשב מ512 ל1024 , וכיוון שהמחשב שלי קצת ישן , ועוד יש בו זכרון דואל , אז אני מבקש לדעת כמה דברים: 1) האם עדיף לי לקנות שתי כרטיסים קטנים של 256 או 512 אחד? 2)איזה דגם מומלץ? 3)האם אולי אפילו שווה לי לנסות להשקיע במשהו שונה ממה שאתה חושבים? הנה המפרט של הלוח אם והזכרונות, אם צריך משהו בנוסף אנא תגידו לי: Intel La Crosse D865GLC עם מעבד intel pentium 4 2.40g וזכרונות : Hyundai HYMD232 646B8R-D43 256mb X2 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. רכשתי לא מזמן מחשב באייבורי... מעבד Q6600.. נתנו לי לוח אם של MSI עם 4 חריצי זיכרון.. יחד עם זאת קיבלתי זיכרון פנימי של GEIL ללא צלעות קירור על שתי סלוטים כלומר 1 ג'יגה על סלוט אחד ועוד אחד אותו דבר על סלוט אחר... לאחר שבועיים שלחתי חבר עם אותו מפרט כמו שלי... הוא קיבל את אותו מחשב עם אותו לוח אם... זיכרון של GEIL של 2 ג'יגה על סלוט אחד כאשר יש עליו צלעות קירור... רציתי לדעת מה יותר טוב לדעתכם... כמו כן רואי לציין כי המחשב הוא ליבה מרובעת.. אז מה עדיף אחד חזק או שתיים על אותו משקל בלי צלעות קירור מחולקים לשתי סלוטים....??? תודה... מאיר

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  11. בבקשה לא מהאתר extremeoverclocking

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. מעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל 8rda+ Rev 2.1 מכל הבחינות. אם יש למישהו לינק לביקורת בכל שפה שהיא אשמח לקבל

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by gggilad13,

G.Skill DDR PC3200 DUAL CHANNEL תיזמונים 2-3-3-6 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2915&catcode=421 אני יכול לקנות אותם באותו מחיר כמו זכרונות פשוטים של ADATA אני לא מתכנן אוברקלוקינג, אז האם עדיף לקחת את הכרונות האלה? הם יביאו ביצועים יותר טובים משל הADATA ללא אוברקלוקינג? ועדו שתי שאלות כלליות... מה אומרים המספרים האלה של ה"תיזמונים"? ומה זה אומר שהזכרונות הם CAS 2?

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by ShoVaLK,

יש לי כמה שאלות בנוגע לנושא הזה... 1) מה מעבד טוב צריך להכיל איזה סוגים איזה חברה... ליבה כפול... מגה ארץ גבוה ועוד כל מיני דברים? (אם אפשר לתת דוגמאות לטובים וללא טובים ) 2) מה זה SLI? תרחיבו בבקשה תודה 3)בשביל מה צריך BIT יותר גבוה למה זה? נגיד 64 וזה... 4)איך אפשר להדיל בין DDR3 ל DD2 ו DDR1 יש הבדלים בולטים ?? (ראיתי תנושא עם ההסברים על החיבור ולא הבנתי מי יודע מה..) תודה למי שעונה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  15. שלום חבר'ה, ברשותי 2 מודולים של 1GB 800MHZ של pqi turbo במסמכים הם רשומים כ 4-4-4-12 אבל עובדים בתזמון זה רק ב 2.2V ואי אפשר להעלות בכלל את התדר שלהם ליותר מ800MHZ... עכשיו שאלתי היא מה עדיף יותר? הסיטואציה שלמעלה... או אותם הזכרונות בתזמון 5-5-5-15 על 960Mhz ב 2.2V ? ---- תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by d5326,

אני רוצה לוח עם יציאת S-VIDEO לAMD מתלבט בין ASUS M2A-VM HDMI NVIDIA GeForce 6100 - Gigabyte A-M61VME-S2/ ALBATRON KM61S/ Foxconn 6100K8MARS איזה עדיף?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי, יש לי עכשיו 1G של קינגסטון ואני רוצה זכרונות חדשים שיכלו לתת את המקסימום על הלוח הזה: Asus P5VD2-VM אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו, תודה מראש ליאור.

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by adirmor455,

יש לי התלבטות בין שני לוחות אם הראשון - gigabyte chipset intel h61 b3 והשני - Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 ולגבי הכרטיסי מסך הראשון – asus nvidia geforce 210 512mB השני -

19. Started by VortexD,

שיתמוך קונרו וDDR2 1000

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  20. דיווח חדש מספר לנו אודות ה-Skull Canyon, שיהיה מחשב ה-NUC העוצמתי ביותר עד כה עם ליבה גראפית מובנית מדגם ה-Iris Pro 580 אנחנו אוהבים מאוד את מחשבי ה-NUC של אינטל ואינספורהגילגולים והנגזרות שלהם, ובאופן כללי אוהבים מחשבים קומפקטיים שאפשר לשים כמעט בכל פינה בבית מבלי להתבייש או להסתבך – ועל כן יש לנו חיבה ועניין גם במיזם ה-Steam Machines הטרי של וואלב (שמנסה להפוך את המחשבים האישיים למכונות גיימינג סלוניות אשר יהיו טובות אפילו יותר מהפלייסטיישן והאקס בוקס). כעת, נראה כי לאינטל יש כוונה לנסות ולשלב בין שני הטרנדים האלו. לפי האתר fanlesstech שמתמחה בכל הנוגע למחשבים זעירים, בענקית השבבים מכינים מחשב NUC קומפקטי חדש שיענה לשם הקוד המחייב משהו Skull Canyon (הלוגו המוכ…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי בעיה שאני מקווה שתעזרו לי בה, אתמול קניתי מksp זיכרון ddr1 400mhz של ג'יגה. יש לי מחשב דיי ישן.. עכשיו באתי לחבר אותו אתמול ואני מגלה שהזיכרון לא מתחבר טוב ... הכוונה הפין שם לא מתאים. יש לי כבר זיכרון של 512mb על המחשב וראיתי שכתוב עליו ddr2. עכשיו העלתי תמונה של הלוח אם מהתוכנה אברסט http://www.siz.co.il/my.php?i=ydzm3gmginoz.jpg לפי מה שהבנתי אני צריך ddr2 533mhz עכשיו הבעיה שאין לksp את זה ואני רוצה לחליף את מה שקניתי... אולי אתם יכולים להמליץ לי זיכרון אחר שיתאים?... תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. שלום אני קונה מחשב חדש שהמעבד שלו הוא AMD פנום 2 965 יעני הדגם היקר ביותר. האם כדאי לרכוש לוח התומך בDDR3 או שלוח DDR2 היה מספיק ואני לא ארגיש בהבדל בין הסוגים ובנוסף אשמח לקבל גם המלצה ללוח הזול ביותר שניתן לקחת שינצל את המעבד בצורה הטובה ביותר אני לא צריך חיבורים מיוחדים ואני גם לא צריך כבטיס מסך מובנה ואני לא מוצא לוח לAMD שאין בו כרטיס כזה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  23. שמתי לב בחלון השחור כשהמחשב עולה שהוא רושם לי שאני משתמש ב 320 ארץ במקום 400 (כל 4 הסטיקים הם 400 ארץ) ההבדל בינהם הוא שזוג אחד הוא CL2.5 והזוג השני CL3 מה לעשות ? האם זה תקין ? או שלוותר על הזוג הקטן יותר ? 2*512 CL2.5 2*256 CL3 לוח P4P800 asus (חייב לציין שעשיתי חיפוש אבל לא מצאתי דיון דומה) בתודה מראש אבי

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by ORrrr,

קניתי זכרון SpecTek 256MB DDR cas 2.5 PC2100 ב200 ש"ח+- מישהו מכיר? אהה... ובאותו הקשר עכשיו אני רוצה להקטין את הזכרון הוירטואלי כי יש לי יותר זכרון (256->512) אני יודע לאיפה הולכים כדי להוריד את זה אבל מה אני מוריד ולכמה?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  25. שלום לכולם. אני הופך מארז ישן שיש לי לשרת קבצים/מדיה. כנראה שאני אקנה לוח+מעבד+זכרון כאשר המטרה היא לשים בפנים כמה שיותר דיסקים (1-2 בהתחלה וכל פעם להוסיף). קודם כל אני אשמח לדעת איזה לוחות יש שמגיעים עם יותר מארבעה חיבורי sata - מצאתי בינתיים רק את זה - ASUS M3A78-EMH שמגיע עם 6 חיבורים וגם IDE אחד. עוד דבר שחייב להיות זה רשת Gigabit מכיוון שתעבורת רשת תהיה די מסיבית. וכמובן כ. מסך on board כלשהו, ממש לא חשוב מה. מעבר לזה האם יש דרך להוסיף חיבורי sata ללוח קיים? אני לא ממש מכיר משהו כזה אבל אם אפשר אני אשמח לשמוע, ואז תהיה לי גמישות בבחירת הלוח כי סה"כ אפשר להביא לוח יותר זול כשכל המטרה היא שרת קבצים. תודה.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים