מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ושבת שלום שתיהיה, אני חושב שאחרי הרבה זמן, יותר מידי זמן - אני בוחר להשתדרג קצת . המערכת שלי היא כזאת: מעבד PHENOM || X4 B55 לוח אם GA-MA770-UD3 (rev. 2.1) זכרונות KINGSTONE HYPERX 4 GB 1066 כרטיס מסך HIS HD 7950 ספק כוח SeaSonic M12II 500W קירור למעבד noctua - nh - 14 אני חושב שהמעבד מייצר צוואר בקבוק נוראי !!!! מה האפשרויות שלי ? לאיזה מעבדים (מהחדשים) אני יכול לשדרג בתלות בלוח אם שיש לי ? במידה ואקנה מעבד+לוח אם מה יהיה השילוב ? אם השילוב שארגיש בו את השיפור המירבי יהיה קניית שילוש - מעבד, לוח אם וזכרונות - מה אז המלצתכם ? מוכן להשקיע 600-700 למעבד 300-400 ללוח אם. זכרונות עולים בערך 250 שקל אבל לא בטוח שאחליף, תלוי אם אני אהיה חייב או לא בעקב…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, ברשותי 2 מודולים של 1GB 800MHZ של pqi turbo במסמכים הם רשומים כ 4-4-4-12 אבל עובדים בתזמון זה רק ב 2.2V ואי אפשר להעלות בכלל את התדר שלהם ליותר מ800MHZ... עכשיו שאלתי היא מה עדיף יותר? הסיטואציה שלמעלה... או אותם הזכרונות בתזמון 5-5-5-15 על 960Mhz ב 2.2V ? ---- תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה ההבדל בנהם ? והאם משתלם לקנות את ה 940 ? ואם יהיה לי צוואר בקבוק אם אני ישים 260 GTX עם Core I7 940 .
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ב- 460 שח ב-foxpc. האם העובדה שמדובר ב-Geil משנה משהו ?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
זה הלוח אם שלי: http://www.memory-up.com/Memory_Finders/ECS-Memory-ECS-M922-Memory.html וזה הכרטיס זיכרון שאני רוצה לקנות: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7790 אני יודע שהלוח אם שלי לא תומך במהירויות של הזיכרון הזה, אבל האם הוא יקלוט אותו בכל זאת וישנה את המהירות שלו למקסימום שהלוח אם יכול? ויש לי עוד שאלה, כרגע יש לי 512 ראם עם מהירות של 266mhz. כדי לשדרג ולקבל את הביצועים הכי טובים שאפשר, אני צריך להוסיף ג'יגה עם אותה מהירות של 266mhz, או להוציא את ה 512 ולהכניס ג'יגה עם מהירות של 333mhz (כי זאת המהירות המקסימלית שהלוח אם שלי תומך)? אז מה עדיף- 1.5 ג'יגה במהירות של 266mhz, או 1 ג'יגה במהירות של 333mhz?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם שישמש ל OC למעבד E7200. עד 500 ש"ח בלי חריגות רציניות בבקשה, לא צריך CF.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש שהמעבד שלו הוא AMD פנום 2 965 יעני הדגם היקר ביותר. האם כדאי לרכוש לוח התומך בDDR3 או שלוח DDR2 היה מספיק ואני לא ארגיש בהבדל בין הסוגים ובנוסף אשמח לקבל גם המלצה ללוח הזול ביותר שניתן לקחת שינצל את המעבד בצורה הטובה ביותר אני לא צריך חיבורים מיוחדים ואני גם לא צריך כבטיס מסך מובנה ואני לא מוצא לוח לAMD שאין בו כרטיס כזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
למישהו יש רעיון למה רשום שיש 3 גב של ראם ולא 4? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
קניתי זכרון SpecTek 256MB DDR cas 2.5 PC2100 ב200 ש"ח+- מישהו מכיר? אהה... ובאותו הקשר עכשיו אני רוצה להקטין את הזכרון הוירטואלי כי יש לי יותר זכרון (256->512) אני יודע לאיפה הולכים כדי להוריד את זה אבל מה אני מוריד ולכמה?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח די ישן של אסוס P4G8X. ע"פ מדריך המשתמש אני יכול להתקין זכרון PC2100 או PC1600 ב-4 SLOTS עד לסה"כ 4 GB. הלוח תומך ב-DUAL CHANNEL. האם תסכימו לסייע לי בשאלה - האם אוכל להתקין זכרון מהיר יותר על הלוח (DDR2) על מנת לחסוך בעלויות ואף על שזה לא נתמך באופן רשמי ע"י אסוס ? תודה רבה על הסיוע
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
"אינטל מתכננת להכליל את בקר הזכרון במעבד ולהישתמש בחיבור טורי במהירות גבוהה כאפיק תקשורת בין מעבדים במערכת מחשב של שרתים מבוססי זיאון ואיטניום החל משנת 2007, כך גילה כתב ה EE Times. החיבוריות של אינטל שמכונה CSI אמורה להיתחרות ב HyperTransport, אפיק התקשורת המהיר, בעל התקורות הנמוכות שפותח על ידי AMD ומשמש את משפחת מעבדי ה K8 האופטרון והאתלון 64. AMD הפכה את ה HyperTransport לתקן בפועל של התעשיה וכעת הוא משמש מגוון רחב של מעבדים כולל מעבדי רשת של חברות כמו Broadcom ו PMC-Sierra. Intel has not yet decided whether it will make CSI an open standard. The final specification for the interconnect is still being hammered out by engineers working with the server CPU design tea…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, במחשבי מותקן זכרונות Crucial Ballistix Tracer PC4000 ורציתי לדעת על איזה זכרונות הם מבוססים הכוונה שלי היא שבב BH5,UTT,TCCD או משהו אחר תענו לי בבקשה ואני רוצה לדעת אם הם טובים לאוברקלוק לפני שאני עושה איתם אוברקלוק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כיום יש ברשותי את המפרט הבא: מעבד: athlon 4600 זיכרון: 4 ג"ב זיכרון 800MHZ ולוח אם של ASUS. אני כרגע עובר למפרט הבא: מעבד: I7 860 זיכרון: 8 ג"ב 1600MHZ ולוח אם של גיגה בייט מסוג P55A-UD3 כאשר העבודה העיקרית שלי היא פוטושופ CS5 64 BIT האם יהיה שינוי רציני בשדרוג? בברכה, אורי
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני די בספק לגבי הירידת מחירים של ה QUAD בארץ לא נראה לי שאני אבוא לחנות לקנות למשל Q6600 והם יגידו שזה עולה 1550 שח (פחות או יותר) מה נראה לכם? תהיה ירידה ב22-23?
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לילה טוב, חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב אבל הוא לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך חדש ,יש לו X1950 AGP שהוא סבבה לגמרי,אבל אני מאמין שעוד מעט הוא יחליף ,אז בינתיים זה ככה, כל שאר הרכיבים זה מסודר כבר אז אין צורך , אבל יש דבר כזה בכלל? כי לא מצאתי משהו
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3077&p=1
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שמתאים למעבד הזה: AMD Athlon XP2500+ 1.83Ghz, 0.13m, 333mhz BOX - with stock fan ושיש בו הכל משולב... כלומר כרטיס רשת ,מסך,קול. אה ושאני יוכל בעתיד להוסיף כרטיס מסך... תודה!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=19400 WHILE ABIT'S K8T890 board is almost ready, we have learned that it might take two more weeks until they ship to reviewers and a little bit later to customers. לפי מה שהם אומרים עוד כ חודש כנראה איזור סוף החודש הלוחות יתחילו להימכר... Retail Nforce 4 Ultra boards should show up at the same time and we expect to see some ATI RS480 motherboards - this will be a hard competition. כנל בקשר ל לוחות ה nforce 4 ו הלוחות מבית ATI rs480 שאומרים כולם לצאת כמעט באותו הזמן... זאת אומרת תחרות כבדה... היתרון לצרכנים מחירים אטרקטייבים ובמחר גדול חיסרון מבחר גדול (שהוא גם ביתרונות ) וקשה יהיה לדעת מה הכי טוב עד שלא יגיעו ביקורות שיעשו השו…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה השוני בסדרה החדשה של amd לעומת מעבדיהם הקודמים? אני רוצה לקנות מחשב, בלי כוונה לעשות oc, איזה מעבד עדיף לי לקנות ביצועים/מחיר (2800) amd 64 או intel pentium 2.8 ?
-
- 12 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי לכולם אני מתכוון לקנות מעבד אינטל E6400 ואני מחפש לוח אם בתקציב של 1000 ש"ח. המחשב מיועד לאוברקלוק. ראיתי שיש המלצות על הגיגה בייט 965P אבל אני רוצה לוח אם יותר טוב ויותר חזק.פשוט המחשב מיועד לאולפן הקלטות. בתודה מראש שי נ.ב- כמו שכתבתי התקציב ללוח אם עד 1000 ש"ח פחות או יותר.
-
- 11 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח : Asus P8H77-V LE אבל במידע כתוב על הזכרון 1600 OC וגם כתוב שרק 1600MHz and higher frequency is supported by Intel® 3rd generation processors. זה אומר שאם אני קונה את המעבד : Intel Core i5 3470אז זה בסדר או שיש צורך באיזה OC מסוים??
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-