עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי 2GB 800Mhz cl5 לקנות 4Gb חדשים בשביל שיהיה דול צ'אננל או שהדול צ'אננל לא משנה ולהוסף לקיימים? ומה לגביי הוספה של 4gb ל 2gb שקיימים?יותר כדאי?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי 2GB במחשב וויסטה 32BIT. הזכרון הוא 667MHZ. אני רוצה לקנות עוד 2GB ויש לי כמה שאלות: 1. לקנות 2X1GB במהירות של 667MHZ? לא 800? 2. אם אני לא אפרמט את הויסטה ל 64BIT ה 2GB שאני אוסיף לא יבואו לידי ביטוי? (אני קונה את הזכרון בשביל משחקים). או שזה לא קשור ל BIT של המע' הפעלה? 3. מה ההבדל בין שני אלו: VS2GBKIT667D2 וזה: VS2GB667D2? תודה!

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי, יש לי עכשיו 1G של קינגסטון ואני רוצה זכרונות חדשים שיכלו לתת את המקסימום על הלוח הזה: Asus P5VD2-VM אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו, תודה מראש ליאור.

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by refaels2006,

במחשב יש שני סלוטים של 256 RAM ביחד הבנתי שזה אמור להיות 512 . היום במקרה בדקתי באמצעות everesthome וכתוב 256MB בלבד . הוצאתי את הזכרונות וחיברתי מחדש ועדיין 256 RAM . ניסיתי לבצע באמצעות תוכנת MSI LIVE עדכונים למחשב , וחוץ מכרטיס מסך וCHIPSET ,שהתקנתי הוא לא מצא משהו מיוחד . איך גורמים למחשב לזהות שני סלוטים של 256 וביחד זה יהיה 512 ? תודה רבה על העזרה , רפאל

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by EzE126,

אני מתכוון לקנות GA-EP45-UD3R של GIGABYTE בשביל להתקין עליו מערכת OS X. לפי המחקרים שלי ברשת ובפורומים זה הלוח הכי תואם למערכת והכי יציב. הלוח GA-EP45C-UD3R הוא בדיוק אותו לוח רק עם תוספת של שני סלוטים של DDR3 בנוסף לDDR2. השאלה שלי היא האם אפשר להפעיל גם DDR2 וגם DDR3 במקביל והאם שווה בכלל לקנות לוח עם שני סוגים של זיכרון או עדיף לבחור סוג אחד או 3 או 2 תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. שלום לכולם . למחשב ישן-חדש נשרף הלוח אם (p4mam2-v) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=p4mam2-v והייתי רוצה לדעת אם הלוח אם הזה יתאים : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications ואם אפשר לדעת מה הדגם של מעבד p4 שנמצא במחשב (כדי שאם לא יהיה בחנות אני אוכל לבחור לוח אם לפי הדגם) ואם אי אפשר לדעת אז איך אני יכול לברר מה הדגם ללא מע' הפעלה ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. Started by niva401,

אני עוד שבוע קונה מחשב ואני מתלבט איזה זכרון לקנות... אני כעיקרון לא אעשה oc... האם ההבדל בין התדרים משמעותי? מפרט חלקי: מעבד- q6700 כרטיס מסך- hd4830/50 לוח אם מסדרה P31

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by Yuval Sabag,

3GB RAM 667MHz או 2GB RAM 800MHz ? הכל DDR2 וCL5

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by Basic,

אם ניקח מחשב עם מעבד + לוח אם + זכרונות שעובדים כולם במהירות 266 לעומת אותו מחשב - אך עם רכיבים שעובדים כולם במהירות 400 - עד כמה השיפור בביצועים יהיה מורגש למשתמש הממוצע ?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by tembo,

היי, ראיתי שיש שני סוגי מעבדים ניידים עיקריים: או שהם מגיעים עם דגם שמותאם מיוחד למעבד נייד כמו סנטרינו או ששמים שם מעבדים של מחשבים שולחנים. למיטב הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה המעבדים השולחניים בגדול יותר טובים מבחינת ביצועים למרות שהבנתי שיש לחלק מהדגמים הניידים יתרונות כמו לדוגמא עיבוד טוב יותר של תקשורת אלחוטית. מה למעשה ההבדלים בניהם, למה לא לקנות מעבד מסוג כזה במחשב נייד? האם דגם של 1.6 סנטרינו מקביל ל 1.6 שולחני מבחינת ביצועים בעיבוד משחקים, גרפיקה וכדומה? הבנתי שמעבד שולחני מחסל סוללה יותר מהר? מה הבדלי הזמנים של הסוללות בין הדגמים ? לכמה זמן אמור בגדול להספיק כל דגם? בקיצור מה לקנות אם אני צריך מחשב שגם חשוב לי עניין הסוללה שתספיק לי ללפחות שעתיים וחצי ללא חיבו…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. זה בשביל חבר שלי, הוא רוצה לקנות מחשב חדש והוא צריך את המעבד החזק ביותר והטוב ביותר למפרט של מחשב גיימרים, בהנחה שהוא גם לא מתכוון להתעסק עם OC. על מה אתם ממליצים? (התקציב = 1,500 שקל גג) על ה-Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K או על ה-AMD Athlon 64 3000 ? ותנמקו מדוע דווקא במעמד שאתם בחרת ולא באחר... ושאלה אחרונה - לפי ההערכה שלכם, לכמה זמן יספיק המעבד הנבחר להריץ משחקים כמו שצריך?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by VolTAge,

שלום לכולם. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הבנצ'מארק הזה למעשה בודק ? מה מסמל הסרגל האדום ומה מסמל הסרגל הכחול , ומה מסמלים שאר הסרגלים ? ועוד שאלה קטנה, יש עוד באנצ'מארק ב Sandra שמשתמשים בו הרבה, לא הצלחתי למצוא תמונה שלו עכשיו, אבל זה באנצ'מארק למעבד. מה הוא בודק ? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by The_Maestro,

יש לי בעיה יש לוח אם של AOPEN ואני רוצה לעדכן את הביוס אבל אני לא יודע איזה דגם ספציפי הוא ניסיתי את התוכנה WCUPID אבל היא לא חידשה הרבה בנושא יש למישהו רעיון מה לעשות ?? ??? ???

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by snsn_1,

יש לי מעבד 2.66 512K רציתי לדעת מה הטמפרטורה בשעה שהמחשב במאמץ ומה הטמפרטורה ללא מאמץ ????????????????? המעבד שלי מגיע לטמפרטורה של 55 מעלות השעת מאמץ האם זה נורמלי ???

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by gondor,

האם טכנולוגית ה dual channel בלוחות עבור פנטיום לא משאירה בהרבה מאחור את מחשבי AMD ? הרי זה נותן להריץ BUS ב 800 מה"צ לעומת 400 ב AMD . תנו לי בבקשה הסברים וחוות דעת.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. נכון יש גדלים של מעבדים (אני לא ממש בטוח שזה הגודל) נגיד מעבד שמיוצר בטכנולוגיה של 0.13 ננו מטר ? אז יש לי שאלה - מה ההבדל בין הגודל ? מה זה נותן למעבד? האם זה גורם לו לפלוט יותר חום? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by HellBoY,

האם כדי לי לחכות לאנפורס 4 ?או שמספיק אנפורס 3 למשחקים? או אנפורס 2? או ציפסטר ביכלל אחר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  18. לפני כשנה וחצי רכשתי לוח אם של Asus P4T-E עם זכרון RDRAM 512 מגה ומעבד P4 1.8A. עקב תקלות שונות נשבר לי ואני רוצה לשדרג. קודם כל כמובן להיפטר מזכרון ה-RDRAM היקר בטירוף וגם כבר לשדרג את היתרה. לוח האם מעולה אך לא מתאים לעתיד. אני רוצה להישאר עם אינטל - מעבד של משהו כמו 2.4-2.6 זכרון DDR הפעם. על איזה מהירות של DDR כדאי ללכת בשיקולי מחיר/ביצועים ? על איזה לוח אם כדאי ללכת - שיהיה מהיר ואמין כמו הנוכחי שלי, אך ללא תוכנית ל-OC ומתאים לדורות הנוכחיים/הבאים הן של המעבדים והן של הזכרונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. שלום יש לי בעיה במחשב החדש שלי יש לי XASER 3 וולקנו 11 ו AMD 2800 עכשיו כדי לבדוק את הבעיה הוצאתי את ההיט סניק ואפילו את המעבד כדי לבדוק איפה הבעיה לא מצאתי כלום חוץ מזה שיש רק מעט משחה טרמית נסית להחליף את הסניק בסניק המקורי של AMD מה שלא עזר במיוחד מה שמעצבן שמרוב חום המחשב נתקע במאמץ יש עוד דברים לבדוק? יש מצב שהמעבד פגום? דרך אגב לא בוצע OC בתודה מראש אסף

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by boom,

למידע על הזכרון החדש (יצא ב 13/1) http://www.corsairmemory.com/main/PR_lowlatency.html עולה 628 בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_513&products_id=2896&PHPSESSID=36b5ad01481df8a048434d56d3f472b8 לעומת 599 ללא ה LL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_513&products_id=2213&PHPSESSID=36b5ad01481df8a048434d56d3f472b8 לא יודע אם מותר לפרסם פה סתם חדשה כזאת ואת הכתבות של האתרים- אם לא- תמחקו.. תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  21. יש לי P4 במחשב ואני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במאי וגם לוח אם חדש שתומך בPCI-Express, השאלה שלי היא האם תהיה לי בעיה עם לוח חדש והמעבד הישן (שנתיים,במאי) יכל להיות שאני לא יוכל להחליף לוח בלי להחליף מעבד?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by Anonymous1,

האם יש עדיפות לערכת שבבים של VIA על פני INTEL או הפוך?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. צריך המלצה ללוח אם שישמש ל OC למעבד E7200. עד 500 ש"ח בלי חריגות רציניות בבקשה, לא צריך CF.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם לוח אם נ"ל, שמבוסס על chipset =P31 (לא G31)?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים