עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nobo12,

שלום , אני זקוק למחשב נייד לצורכי גלישה , תכנות וכן עבודה עם בסיסי נתונים ושליפת טבלאות וכו... במפרט המחשב ראיתי [table][tr][td]אחסון :[/t] [table][tr][td] גודל דיסק[/t]16GB SSD + 500GB 5400RPM [table][tr][td] מהירות דיסק[/t]SSD / 5400RPM אני יודע שיש גם דיסקים במהירות של 7200 , 1. האם לצרכים האלה יש הבדל בין דיסק 7200 ( בלבד) לבין מה שהוצע לי ? ומה כדאי ? 2. דרך אגב בהנחה שהמחשב במסגרת התקציב האם מישהו מכיר את הדגם ויכול לחוות דעה ? Samsung 530U4B S01IL http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19974 חשבתי גם על Lenovo Edge E330 3354-4NG http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20283&cf=zap אשמח לתשובה בנושא תודה , [/td][/tr][/table][/td][/tr]…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by Inzagi,

האם הלוח אם הזה http://www.intel.com/products/motherboard/DP35DP/index.htm יתאים למפרט הבא: core 2 quad q9300 8800gts 512mb 320gb WD 3200aaks 2gb ddr2 800 antec sonata iii + 500w earthwatts psu תודה.

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  3. הביקורת: (18 עמודים מקיפים ומעניינים) http://vr-zone.com/?i=4409&s=18 קיבל 85 אצלהם אחלה לוח, כמעט 500 יציב

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  4. 1.Large memory systems (1GB or greater) should use Registered/Buffered memory 2.Processor Vcore less than rated minimum המערכת היא : amd 3500 asus a8n-sli deluxe gigabyte 6600gt 2x512MB 400Mhz A-data enermax 425w תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by naory159,

יש סטיק בודד של 2GB מסוג DDR??

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. שלום רכשתי (והרכבתי) במחשב פינת עבודה/שרת סרטים שלי, לוח אם מסוג Gigabyte EP35-DS3P REV 2.1. יש לו 6 כניסות SATA צהובות כאלה, ועוד 2 סגולות. משום מה, רק 4 כניסות מתוך 6 הצהובות, עובדות. השתיים הכי שמאליות, לא מגיבות. שתי הסגולות, אגב, עובדות. יש למישהו פיתרונים? תודה איתי http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2747 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by nineball,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3853 לוח מיקרו ATX עם תמיכה בקרוספייר. זה די משעשע. אבל החדשות היותר גדולות- כל מי שחיפש לוח לאינטל עם PCI-e 2.0, סוף סוף יש פיתרון. חבל שלא יצא לפני שקניתי את המחשב שלי, הייתי דוחף אותו למארז קטן ויפה שיתאים למקום בו הוא יושב....

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. Started by HydroIT,

שלום, יש ברשותי לצורך הנושא 900 שקל (ולא אגורה יותר). אני מחפש לוח-אם, DDR2, למטרות OC ומשחקים. כרגע האופצייה שאני חושב עליה היא ה-ASUS P5K-E שאני יכול להשיג ב-805 ש"ח. האם יש אפשרויות נוספות טובות? (מבחינת עדיפות, ASUS ו-DFI עדיפות, אחריהן Gigabyte ו-ABIT). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by x-amin,

יש לי את המעבד 6300 הכפול.. בקיצר לפי כמה ימים כתבתי פה על משחקים שנתקעים ומכבים את המחשב וכו'.. אמרתם לי להחליף משכה טרמית.. החלפתי משכה ואפילו את המאוורר ושהדלקתי את המחשב הטמפ' ירדו מ55 ל47 בערך.. אחר כך נכנסתי למשחק והמחשב נכבה כרגיל... שהדלקתי אותו שוב המעבדים שוב עומדים על 55 וזה כבר חצי שעה בערך לא יורד..מה אפשר לעשות? מה יכוה להיות הבעיה?יש לי ספק כח 500W ואני חושב שהוא דיי זול ומעפן.. יש סיכוי שזה בגלל זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by A.S.H.E.R,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני בטוח שאני לא ישדרג את המחשב בעוד כמה שנים טובות ואני רוצה/צריך משהו שיחזיק כמה שנים טובות! מחשב למשחקים כבדים עד 6K + למשחקים כמו קרייסיס GTA IV ואחרים שיצאו בעתיד , מתוכנן מתוכנן מסך 22" FULLHD המחשב הנוכחי שלי שירת אותי יפה 6 וחצי שנים וכבר הספיק לו ואני מעוניין בהשקעה לאורך טווח... ללא שום קשר אבל חשוב שתדעו אני רוצה לקנות תמערכת I7 וכבר כתבתי במדור מפרטי מחשב אבל לא נתנו לי תשובות מספקות אבל בעיקר ממליצים לי שכדאי מערכת מבוססת מעבד QUAD בחצי מחיר ממערכת I7 למה כ"כ מתנגדים למערכת מבוססת Core I7 ? חוץ מזה שזה יקר ואינטל מתכננת להוריד מהמדפים מספר מעבדים מצוינים אז מה שווה להשקיע בהם ? זהו ציתות מאחד הפורומים שקראתי ומסיבות ברור…

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  11. תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  12. Started by e-d-a,

אין לי מחשב זמנית אז אני על של העסק אז אני לא יוכל להגיב אז תדונו בינכם. אני מחליף את הזכרון לשתי פלטות של geil ואני לא יודע איזה לקחת אני צריך במהירות של 333 לא לאוברקלוק ולא צריך פלטות קירור, אני מוכן בערך 300 שקל לפלטה, ורוצה שיהיה מקסימום ביצועים בלי אוברקלוק, ואם אתם יכולים אז תשימו קישור למוצר ב-pch שאני ריאה במה מדובר... יום ראשון רק אני יחזור... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by Decktor,

אני כאן בפאב קבוע שלי יחד עם חבר שמבין יותר ממני במערכות הפעלה יותר ממני ושנינו הגענו למסקנה שהבעייה עם המחשב כאן שמשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה זה שאין לו מספיק זכרון (128 MB) הבעייה זה שאני רוצה לוודא איזה מעבד זה בלי להכביד עליו הוא קורס גם ככה קיצור WINDOWS 2000 מזהה את זה בתור X86 FAMMILY 6 MODEL 5 STEPPING 1 נראה לי שזה פנטיום 4 כי WINDOWS 2000 אמור לזהות כל דבר אחר לא? בכל מקרה זה בשביל לדעת איזה זכרון הגיוני שצריך אני מתכוון לבדוק באמת מחר

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by LielZ,

אני עכשיו נמצא עם e8400 ואני רוצה לשדרג ראיתי תמעבד החדש שהגיע,השאלה אם שווה לשדרג אליו ? האם הוא טוב? ומה ההבדל בינו לבין ה q9550 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by BIGWOLF,

חברה , מעבד AMD 2400 הוא עם ליבה BARTON או לא. אם הוא לא אז איזה מעבדים הם כן עם ליבה הזו. תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  16. רציתי לשדרג את הזיכרון ל 1 GB http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=413382 יש לי לוח אם P4C800-E כרגע יש לי סטיק של 512

• 11 תגובות
    • 650 צפיות
  17. הדלקתי את המחשב פתאום ראיתי עשן לבנבן מזדחל לו מהצד פתחתי וזיהיתי שזה מגב חיבור המקלדת. המחשב עולה אך נתקע עם "KEYBOARD ERROR" ,ניסיתי עם מקלדת USB אך ככל הנראה ה DEFAULT של ה BIOS הוא KEYBOARD USB DESABLED . מדובר במחשב HTPC מבוסס על Q6600 עם 4 GB RAM של GSKILL . הקטע המוזר שזה פתאום קרה לא חלו שום שינויים במחשב או באופן השימוש- ללא OC. אני לא בטוח שאפשר לממש אחריות . יש למישהו רעיון? בכל מקרה אם אין-מה הלוח המומלץ ? אני צריך אחד עם כרטיס מסך מובנה שיחזיק כל תוכן של HD ושיהיה לוח קר עם יציאות HDMI עם אפשרות ל OC אין צורך ב CF או SLI . כמובן MICRO ATX המלצות בבקשה אני בלי מחשב.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Avi313,

אני מתלבט בין השילוב הבא: Intel Core2Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3 RH או: Amd Athlon 64 4200X2 Asus M2N-E ההתלבטות כמובן היא לא בגלל המעבד, אלא בגלל הלוח אם. ברור לי שהקונרו הוא בכמה וכמה רמות יותר טוב מהאת'לון, אבל אני לא יודע אם שווה לקנות אותו בגלל הלוח אם. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Albatron PX865PE Pro v2.0 socket 478 או Asus P4P800 SE המפרט שלי בצד <----- איזה מהם יתן לי יותר ביצועים ? OC - משחקים וכו...

• 11 תגובות
    • 650 צפיות
  20. איך המעבד הזה? איך הוא מתמודד מול מעבדי כפול ליבה כמו ה2.8D\3800*2? האם הוא שווה את ההשקעה של 550ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2684&Pname=AMD%20ATHLON%2064%20AM2

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by Darking99,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש.. (הגיע הזמן) עכשיו הוא קונה עם כרטיס מסך מובנה ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך המובנה עם כרטיס מסך של ATI/NVIDIA.. הלוח אם בא עם הכרטיס מסך INTEL GMA 950..

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by wow,

איזה מבין המעבדים הללו יותר מהיר? האם יש דברים שהבארטון מהיר יותר ולהיפך? במה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by kashish,

:kopfpatsch: לעזאזל--בבקשה,פורום כל כך בכיר של אתר כל כך גדול,בבקשה תסבירו לי ותפרטו לי,בדיוק כמו שעושים במאמרים המצויינים שלכם,בבקשה.... מה זה XEON איזו טכנולוגיה זו??האם היא יורת טובה מפנטיום D?? עכשיו קניתי מחשב לפני חצי שנה וכתוב לי בכללי איפה שאני מחפש על החומרה שלי פנטיום D כאשר עד היום אל ידעתי בכלל לא ידעתי שזה שתי ליבות כי המחיר דווקא סביר למדי.... עכשיו רציתי לדעת קודם כל מה ההבדל בין קור דו או CORE DOU או איך שלא כותבים זאת לפנטיום D??האם באמת שי הבדל משמעותי או שזוהי עוד קטנוניות מסוג הגיימרים?? עכשיו במה עוזר זכרון מטמון??ומה ההבדל בין תושבת 939 ל757 ל940 בתאכ'לס??כלורמ כשנאי אומר בתאכ'לס אני מתכוון בביצוןעים ובסה"כ ואל תיאורתית.. מה עוזר PCI EX?? במה …

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

בפניי עומדות אפשרויות של זכרונות. 2X512 של החברות הבאות: STAREX Infineon TINMOS כולם יהיו בתדר של 667 מה אתם מציעים? אני אומר TWINMOS ללא ספק. אם צריך המפרט שלי בצד ימין.. <<<<<<<<<<< אני מחליף את הזכרונות שלי כי אם חלקכם זוכרים את הדיון הקודם שלי, אתם תבינו אותי.

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by RS4,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב שמבוסס על מעבד קונרו E6300 1.86Ghz עכשיו אני צריך להתאים לו לוח אם, המחשב מיועד למשחקים אם זה חשוב... תוכלו להמליץ לי על לוח אם בבקשה... תודה

• 8 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים