מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד של AMD 2600+.... לוח אם של GIGABYTE RZ-7VT600P יש לי זכרון 512 במחשב...אני לא כל כך בטוח איזה...(DDR וכו'...) 2 שאלות... 1.איך אני בודק איזה זכרון בדיוק יש לי.... 2.איזה זכרון לקנות כדי להגדיל את הזיכרון לג'יגה.... האם זה צריך להיות אותו זכרון כמו זה שיש לי כבר...באותה מהירות? אותו היצרן? בבקשה תעזרו לי... אלון
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מעבד : AMD thlon XP +2500 לוח אם : Ultra 400 MCP+ EPOX - EP8RDAE nvidia nforce2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד DDR 200MHZ PC3200 בלוח האם יש 3 סלוטים של זכרון, 2 כבר תפוסים. אני מעוניין להוסיף עוד 512 מגה זכרון, ע"מ שיהיה לי סה"כ ג'יגה. 1. האם עלי לרכוש בדיוק אותו סוג זכרון שיש לי כעת ? 2. מה משמעות ה PC3200 ? זה קשור למהירות של הזכרון ? 3. הבנתי שללוח שלי יש אפשרות לניצוך דואלי של זכרון, האם זה נכון ? מה בדיוק זה אומר ? 4. האם לרכוש סטיק של 512 מגה, ולתקוע בסלוט הפנוי, או שיהיה יתרון לקנות 2 סטיקים של 512, ולהעיף את אחד הסטיקים של 256 ? תודה !!
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חלק ממעבדי הפרסקוט הראשוני יהיו בבאס 533 ויוכלו לעבוד עים הלוחות של סוקט 478 שתומכים ב HT אפילו יצא ביוס בטה של DFI ללוח שלי ששם הם טוענים שכן יתמוך בפרסקוט אבל רק בבאס 533 "PCB Revision A+ Date Code 2003/11/24 File LP8753B24.zip Size 327,493 bytes Description 1. To add micro code of P4EE. One piece of 1U capacitor should be across over resistor at location R285. 2. To add "Disable" selection at "System Bandwidth" setting. 3. To fix the memory size detection when overclocking over 255MHz 4. To also add micro code of Prescott FSB533 CPU meeting FMB Spec 1.0+. Please watch out the ventilation of chassis as well as cooling system of CPU when using…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה הזכרונות G.SKILL מNEWEGG ההבדל הוא מאוד משמעותי בערך 650ש"ח השאלה היא האם תהיה לי בעיה במקרה שהזיכרונות ידפקו ? האם יש אפשרות למשל לעשות להם RMA אצל היבואן בארץ? כמו למשל שאפשר לעשות לכוננים הקשיחים של WESTERN DIGITAL שנקנו בכל מקום אחר בעולם.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_33&products_id=1552&osCsid=2c85e9a1c08c50bb64b9284952da32e6 זה המעבד והלוח : jetway 845gea תודה לכל העוזרים..
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, נבדק כאשר המחשב נמצא במנוחה. בעזרת התוכנות PC WIZARD 2008 CORE TEMP בשני התוכנות ליבה מס' 1 "תקועה" על טמפ' של 39 מעלות. זה נשאר כל הזמן ככה. יכול להיות שקיימת בעיה במעבד? באחת הליבות? או שזה רק החיישן? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אם לא אז: האם זה משנה לקחת CAS 2 או רגיל? ואם כן אז: הזיכרון של A-DATA שב-KSP הוא CAS 2 או לא? כי לא רשום.
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כולכם מכירים את ORNALLI, החפרן שעוד לא נקבר(בינתיים) בכל אופן, אני רוצה שתעזרו לי לאמת לו אמיתה נכונה, מדובר ב: הוא טוען שיש לו תקיעות קרטועים במשחקים, ושזה נובע בגלל שהמעבד שלו זה X2 4200 וזה קורה לכל משתמש בעל X2 4200, עכשיו רק רציתי לשאול מי שמחזיק במעבד הזה האם אצלכם בכל משחק יש תקיעות עצומות? קטנות? קרטועים? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום , במפרט של המחשב החדש שלי הזמנתי את הזיכרונות האלה: זיכרונות: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB הקטע הוא שיש בעיה במלאי , ואין אותם כרגע. רציתי לדעת איזה זיכרונות אחרים תמליצו (שיהיו טובים , וגם די טובים ל - OC אם אני ארצה לעשות פעם) תודה! *זה חשוב לי מאוד.
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקי אז ככה קוראים לי עידן ואני חדש בפורם אז שלום לכולם אני צריך להחליף מחשב ויש לי כמה שאלות בקשר לintel ו AMD קודם כל מי יותר טוב? למי צפוי עתיד טוב יותר ? (הכוונה בשדרוג) האם כדי לחכות לדגם חדש יותר ? ואם כן כמה זמן ??? איזה דגם הכי טוב יש כיום לאינטל ? איזה דגם הכי טוב יש כיום לAMD ? ובמילה אחת מה כדי לקנות ומתי ???? ובקיצור תסבירו לי הכול תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רצוי שלוח האם יהיה ASUS אבל גם GIGABYTE בסדר. אני רוצה שהמעבד ינוצל במלואו זה חשוב! תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כהרגלי בקודש לפני שאני קונה מחשב אני מברר טוב טוב לגבי כל רכיב בשביל שתהיה לי מערכת אופטימלית (לא קונים מחשב כל יום). רציתי לדעת מהם ההבדלים בין P35 לבין X38, האם זה משהו שמשפר ביצועי מערכת באופן כללי או שיאריך את הלוח אם מבחינת תמיכה בתקנים חדשים יותר בעתיד. אם זה המקרה (תמיכה בתקנים עתידיים) אזי שזה לא חשוב לי בכלל, שכן אני קונה מערכת אחת לשנתיים בערך ואז מחליף את כולה, אני לא מאמין בשדרוגים. בכל אופן אשמח לקבל קצת מידע. תודה, נועם
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי היום E6600 עם OC ל3.2 GHZ , ואני רוצה לקנות מעבד חדש במחיר של עד 1300 שקל . 1. אני יראה שיפור במשחקים ותוכנות כבדות עם E8400 בOC גבוהה (או כל מעבד אחר )? 2. שווה לשדרג היום עם כל הCI7 שניתן לקנות?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המליצו לי עליו. עד כמה הוא עדיף מהליבות המרובעות.. אני לא יודע, אבל פשוט אומרים שהליבה המרובעת היא יותר איכותית. עד כמה זה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת א…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן. הכל התחיל מקריסת הווינדוס 98 ומסך כחול עם מספרי ERROR שלא מצאתי להם מענה בגוגל. כבר הבנתי שצריך לפרמט אבל החלטתי לבדוק עם EVEREST את החומרה. החיישן הודיע לי על 88 ( !!!) מעלות במעבד. אמרתי - בטח טעות, פתחתי את המארז ומצאתי שהמאוורר של המעבד מת. המחשב כבר עובד 3 שעות רצוף ואני שואל : 1. איך הוא לא קרס לי בשעות האלו ? 2. איך הגיע ל-88 מעלות והמשיך לעבוד ? 3. האם הטפרטורה לא אמורה להמשיך לעלות ? או במלים אחרות לא היה כבר צריך להשרף ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לסבא שלי לוח של ABIT משהו כזה ל AMD ויוצאים לו שני בננות מהלוח .....אחת רמקול ואחת מיקרופון ולא בידיוק הבנתי למה הן משמשות
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח INTEL מדגם 975xbx עם מעבד Intel 6320. התקנתי את תוכנת הניטור של הלוח שמראה מתחים וטמפרטורות ושמתי לב כי המעבד מקבל באופן קבוע מתח נמוך מידי (אמור לקבל 2.5V ומקבל בפועל פחות מ1.5V). במחשב ספק THERMALTAKE 400W. עקב העובדה שמותקנים במחשב 6 (!) HD אני משער שהספק כח לא מספיק לכלל המערכת וזוהי התוצאה (חוץ מהמתח של המעבד שאר המתחים בלוח תקינים). האם החלפה של הספק לגדול יותר תעזור? יש למישהו עוד רעיונות לגבי מתח המעבד?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום , אחי רכש את ה Maximus 2 Formula (לוח אם) שמגיע עם כרטיס קול מעולה. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשים כרטיס קול אחר על הלוח אם במקום הכרטיס קול המצורף ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש סטיק זיכרון בודד של 256MB,בDDR1(כלומר 400MHZ). כבר קשה להשיג את זה כי זה ישן אבל חשבתי שמישהו כאן אולי ידע. ועוד שאלה,אם כבר יש לי שני סטיקים כאלה(ועוד אחד שלא חיברתי כי זה יבטל את הDDR), האם הDDR עדיין יפעל? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז ככה, כבר הרבה זמן ששוכב אצלי לוח אם שנהרס בעידכון ביוס(ניסיתי הכל, הצריבה הרסה אותו..) ועלה לי רעיון להזמין צ'יפ מתאים ללוח אם שלי(ABIT NF-S7) מישהו ניסה בעבר? האם קיים ללוח האם הנ"ל? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ישלי לוח GIGABYTE 990XA מעבד PHENOM 1075T X6 שתי כרטיסי מסך SPAHIIRE 6850 אם אני יחליף תלוח ואת המעבד ויקנה לוח ומעבד אינטל I5 4670K השדרוג יהיה עצום? והאם זה שווה? וכדאי עם הכרטויסים שיש לי
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בדף של הלוח P5Q PRO של אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2269&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 כתוב: למה זה קורה? זה קורה בכל הלוחות עם הצ'יפסט הזה או רק בלוח הספציפי הזה? האם אאלץ להתקין מערכת הפעלה 64bit בשביל יותר מ-3GB זכרון, או שיש דרך לגרום למערכת לזהות את זה בכל זאת?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כמה פינים הוא צריך מהספק ? אם יש לי 4 זה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף בנוסף ללוח אם שלי את הזכרונות שלי לחברה יותר מוכרת עכשיו הבעיה היא התקציב התקציב שלי עומד על 400 ש"ח הדרישות הבסיסיות שלי הם 512MB DDR II 667 ושיהיו מתאימים למשחקים וקצת לOC אני רוצה להחליף את שני מה שיש לי יש לי 1GB תודה רבה לכם אני יודע שזה מציאה במחיר הזה אבל אני חייב להחליף את הזכרונות יש לי זכרונות של יונדאי ! (חברת מכוניות ?!)
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-