מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האם מומלץ לרכוש שני סטיקים של 512MB או אחד של 1GB ? ישנו זיכרון של Gail של 1GB שעולה כמעט כמו שניים של 512MB ( מחברה אחרת ).
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שיתחבר למגבר ולהעביר אודיו באיכות HD נאמר לי שרק דרך HDMI ניתן לקבל זאת בבקשה את עזרתכם בנוגע ללוח רם 1333MHZעם HDMI לאודיו .ראיתי לוחות עם HDMI header מה זה אומר והאם זה מה שאני צריך
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי מחשב ישן שרוף והמעבד כנראה עובד אז רציתי לדעת איך אני יכל לדעת איזה מעבד זה מה שאני יודע זה שזה 1.8 גיגה הרצ (אינטל ) והוא בן 3+- תודה
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
Gigabyte GA-P35C-DS3R / Asus P5KC מי מלוחות הללו יותר טוב? אני לא מחפש תמיכה ב SLI כך שהפקטור הזה לא משפיע... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש את הלוח-אם של GB GA-965P-DQ6 הוא תומך במעבדים העתידים של INTEL פנרין או משהו כזה?? שווה לקנות אותו?? אני רוצה לקנות אותו לא בשביל OC
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הי יש לי את ה Q6600 ולוח GB P35C DS3R וVISTA 64 מדוע המערכת מראה לי שיש לי רק 4MB זכרון מטמון בL2 ? במפרט רשום שיש 8MB.... http://www.intel.com/products/processor/core2quad/index.htm :( :( :( :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם בעובדה שכרטיס הקול איננו T צריך להיות שיקול ,ודעתכם על הלוח בכלל
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
זה נכון שלוחות האם של ASUS עובדים טוב יותר עם מעבדי INTEL מאשר לוחות האם של GIGABYTE?? בקיצור, מה שאני מנסה לשאול הוא כך::איזה לוח אם עובד טוב יותר עם מעבדי INTEL, לוחות האם של ASUS (כפי שנאמר לי) או לוחות האם של GIGABYTE???
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים ובשניהם אותה הבעיה, הזכרונות מזוהים רק כ-SINGEL CHNNEL. בכל מחשב כמובן יש 2 כרטיסים והלוח תומך בDUAL CHNNEL. למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם של INTEL מדגם D945GNT ורציתי לדעת אם E-SATA יעבוד עליו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי את המעבד 6300 הכפול.. בקיצר לפי כמה ימים כתבתי פה על משחקים שנתקעים ומכבים את המחשב וכו'.. אמרתם לי להחליף משכה טרמית.. החלפתי משכה ואפילו את המאוורר ושהדלקתי את המחשב הטמפ' ירדו מ55 ל47 בערך.. אחר כך נכנסתי למשחק והמחשב נכבה כרגיל... שהדלקתי אותו שוב המעבדים שוב עומדים על 55 וזה כבר חצי שעה בערך לא יורד..מה אפשר לעשות? מה יכוה להיות הבעיה?יש לי ספק כח 500W ואני חושב שהוא דיי זול ומעפן.. יש סיכוי שזה בגלל זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קראתי ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.... יש אפשרות לארגן קניה קבוצתית במחיר לא רע (88$ ל-512MB ואולי פחות בהתאם לכמות)
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מעבד: מה ההבדל בין הגירסאות ומה עדיף לקחת? AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 577.25 616.86 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU לוח אם: מה ההבדל הגדול בינהם ומה עדיף לקחת? ראיתי שיש הבדל בין SATA ו ATA ואני ממש לא מבין בזה.... Epox 8RDA3+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X,5.1 Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, [581.5 ¤ ](USB 2 ) Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, [514.11 ¤] LAN,USB 2) [488 ¤ ] Epox 8RDA3I v2.1 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Sound, LAN, USB 2.0) אשמח לתגובות ורציתי לדעת גם אם אני יכול להרכיב את החלקים בעצמי...בבית..יש לי נסיון בל…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לאחרונה נשרף לי הלוח אם במחשב GA-945GCMX פשוט יצאו ממנו כמה גיצים והוא הפסיק לעבוד האזור באדום זה מהאיפה שיצאו הגיצים השאלה אם כדי לי לקנות לוח אם חדש מתאים ולבדוק אם המעבד שרד ? או אם כבר נשרף הלוח אם אז סביר שהמעבד גם נשרף ?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפי משהבנתי באתר היצרן http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=P45TurboTwins2000 זה לוח אם יחיד בעולם עם צ'יפסט P45 וSLI. זה לוח די מוזר תומך ב-DDR2 או 3 וגם CF או SLI. אם מישהו יודע איך הלוח הזה מבחינת אוברקלוק לQUAD CORE? והאם גם SLI רץ בלוח הזה X16X8. אם כן כמה ביצועים אני מאבד כשאני משתמש בשני כרטיסים של 260 GTX? תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני כאן בפאב קבוע שלי יחד עם חבר שמבין יותר ממני במערכות הפעלה יותר ממני ושנינו הגענו למסקנה שהבעייה עם המחשב כאן שמשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה זה שאין לו מספיק זכרון (128 MB) הבעייה זה שאני רוצה לוודא איזה מעבד זה בלי להכביד עליו הוא קורס גם ככה קיצור WINDOWS 2000 מזהה את זה בתור X86 FAMMILY 6 MODEL 5 STEPPING 1 נראה לי שזה פנטיום 4 כי WINDOWS 2000 אמור לזהות כל דבר אחר לא? בכל מקרה זה בשביל לדעת איזה זכרון הגיוני שצריך אני מתכוון לבדוק באמת מחר
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מנסה לבנות מערכת תקציבית לתלת מימד ודו (מאיה, פוטושופ) וקצת מתבלבל בין כל האופציות. מה לדעתכם השילוב המוצלח ביותר? לא הולך לעשות לא OC ולא מענין אותי שידרוג עתידי של המעבד. בנוסף בגלל שיקולי תקציב הכ. מסך יכול להיות OB כרגע (אולי בעתיד נקנה כרטייס מסך מיקצועי יותר) . ראיתי בהרבה פוסטים בפורום המלצות על מעבד אינטל ולוח אם עם G31. עד כמה יש משמעות לציפסט בדברים הללו ? בקיצור , אשמח להצעות ורעיונות
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן כולם עוד חודש-חודשיים אני קונה מחשב, עם מעבד E6300, ואני מעוניין להגיע איתו לבאס של 430MHZ (כלומר מהירות מעבד של 3010 MHZ) רציתי לדעת אם זה בסדר לקנות זיכרונות במהירות 667, או שזיכרונות כאלה יגבילו אותי ועדיף לקנות זיכרונות במהירות 800 לפי מה שאני הבנתי, בשני המקרים הזכרונות יגבילו אותי וצריך גם ככה לעשות OC לזכרונות (או שאני טועה?) עוד שאלה שרציתי לשאול זה לגבי התיזמונים...... יש סיבה להשקיע ולקנות זיכרונות עם תיזמונים של למשל 4-4-4-12 או שאפשר להסתפק למשל ב 5-5-5-12 (סתם דוגמא) תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ללוח ASUS P4U800-X עדיף אחריות לכל החיים כמו של kingston למשל
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN8+Ultra&fMTYPE=Socket%20939 נראה לי חבל על הזמן
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי זכרונות של OCZ שעובדים על 800MHZ בתזמונים 4-4-4-15. הצלחתי להמהיר אותם ל950 / 5-6-6-17 וגם ל1000 / 5-7-7-19. מה עדיף? תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
בבקשה, מי שיש לו עכשיו EOPX 8RDA ועשה איתו OC שיגיד לכמה FSB הוא העלה ואיזה REV יש לו. או גם מי שהיה לו 8RDA והוא נדפק לו או משהו. בבקשה, זה דחוף! :-\
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לפי כל הכתבות אינטל תוריד מחירי מעבדי שרתים למה כולם באתר חושבים שגם המחיר של הQ6600 ירד בעיקר בהתחשב בזה שאינטל כבר הורידה משמעותית את המחיר שלו באפריל האם יש איזה כתבה בעניין?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256 sdram ו133 מגה הרץ שזה ממש לאט כשאני משחק sims 2 המשחק בקושי זז אז סגרתי כמה תוכניות פה ושם וראיתי השטח הפנוי יותר גדול מהשטח התפוס אין לי אפשרות לקנת זיכרון היום קניתי כרטיס מסך בכל הכסף שלי(gigabyte r9550 128mb) אחרי שסגרתי כמה תוכניות היה שיפור ממש גדול יש לכם עוד כמה טיפים בשבילי כדי לעשות אותו יותר מהיר? אגב הזיכרון המינימלי לסימס 2 הוא 256 תודה לכל מי שעוזר
-
- 13 תגובות
- 671 צפיות
-