עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בCPU-Z מה שרשום זה יעני חלקי 2 נגיד 200 אז זה 200X2 = 400 יופי אני יודע חשבון... בקיצור יש לי 400 D: סליחה על הת'רד לנעול או אפילו למחוק חח ותודה לXTRACT שתרם לי 15 שניות מחיו P:

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה נתקלתי במקרה קצת מוזר.. יצא לי לראות איזה מחשב עם 8 ג'יגה ראם פיזי אבל במערכת ווינדוס 7 יש זיהוי של 7.57, המערכת תומכת 64 ביט כמובן... האם זה הולך למערכת ובכלל זה יש הורדה מהמספר המקורי של כמות הראם? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by The Ball,

שלום לכולם אני לפני כמעט חצי שנה קניתי מחשב עם הלוח ASUS A7N8X-DELUXE (ultra 400). ורציתי להוריד לו את הדרייברים הכי חדשים מכיוון שעבר זמן.. אבל אני לא יודע בדיוק מה אני מחפש ומה אני צריך להוריד עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי משהו =\ אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד

4. היי אז ככה אני צריך לקנות רק מעבד ולוח אם בתקציב של 1000~ שקל לערך. יש לי זיכרון CORSAIR 256X2 PC3200 TWINX (קיבלתי מתנה ;D ) כרטיס מסך - Radeon 9700 Pro של ספיר ( גם ;D) ומארז יש לי כבר, יש לי HARD DISK של MAXTOR 40G 7200RPM וזה מספיק לי, ויש גם צורב ודיסק. ומה נשאר? מעבד - אני יקנה את הAXP2500+ והשאלה שלי היא כזאת : האם הלוחות יעשו את העבודה בצורה טובה עם החלקים שציינתי לעיל. איזה מבין שניהם עדיף? תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  5. איזה לוח הכי חדש של אסוס שיש בו תכרטיס מסך מובנה הכי טוב..? מה אם יש כרטיס מובנה זה אומר שאני לא יוכל לשים שם עוד כרטיס אחר או להחליפו?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  6. מה הייתם בוחרים מהשילובים הבאים (המחשב מיועד למשחקים, ולכן אני לא כל כך בעד ה2160 אבל אני נהנה לחשוב שאני אוכל לשדרג מעבד בעוד שנה ככה, מה שאני לא אוכל לעשות עם לוח AMD בגלל מנהגם להחליף סוקט כל שני וחמישי, המחשב כן אמור לעבור OC קליל, איך זה עובד עם מעבדי הAMD האלו? יש צורך בקירור נוסף?) : מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1014¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il ----------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד AMD Athlon 64 4000+ Socket AM2 Box ¤431 http://skypc…

7. Started by amichay,

האם בעובדה שכרטיס הקול איננו T צריך להיות שיקול ,ודעתכם על הלוח בכלל

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. אני מזמין את המחשב ב1 לחודש ורציתי להיות סגור על מעבד מה שהציעו זה E8400 אבל אני רואה שיש פה הרבה שמדברים על E2XXX מה עדיף... לוח אם אני לוקח כמו של PIKA PIKKA זיכרונות 4GB 2GBX2 של KINGSTONE כניראה-1066 CL תמליצו לי על איזה CL ללכת רצתי לשאול בקשר לOC אם אני עושה OC הבנתי שזה הולך על הלוח ועל המעבד ועל הזיכרונות-כשאני אקנה אני הייעץ בפורופ של OC אבל לידע כללי... כרטיס 4870

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by nineball,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3853 לוח מיקרו ATX עם תמיכה בקרוספייר. זה די משעשע. אבל החדשות היותר גדולות- כל מי שחיפש לוח לאינטל עם PCI-e 2.0, סוף סוף יש פיתרון. חבל שלא יצא לפני שקניתי את המחשב שלי, הייתי דוחף אותו למארז קטן ויפה שיתאים למקום בו הוא יושב....

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by HydroIT,

שלום, יש ברשותי לצורך הנושא 900 שקל (ולא אגורה יותר). אני מחפש לוח-אם, DDR2, למטרות OC ומשחקים. כרגע האופצייה שאני חושב עליה היא ה-ASUS P5K-E שאני יכול להשיג ב-805 ש"ח. האם יש אפשרויות נוספות טובות? (מבחינת עדיפות, ASUS ו-DFI עדיפות, אחריהן Gigabyte ו-ABIT). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. זה הגיוני שהזיכרון שלי עובד על 1.5-3-3-5 T1 ללא אוברקלוק וללא תוספת מתח, כשבמקור הוא אמור להיות 3-8-3-3? (D43)

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by ofcourse,

מה זה OC ? ומה הם ההבדלים בין זכרונות ה DDR 256 של סמסונג ?

13. היי... אני מעוניין להחליף לוח +מעבד למארז והחומרה(הלא חדשה...) שיש לי . מישהו יכול להמליץ בבקשה על שילוב טוב של לוח בסוקט 754 או סוקט של אינטל (שמקביל ל-754 של AMD) +מעבד סמפרון 2800 (הבנתי שהוא OC טוב) או סלרון זהה ? אני מעדיף משהו שיהיה אפשר לבצע אוברקלוק ברמה סבירה+ .המחשב גם למשחקים "חלשים" וגם לקידוד סרטים. אגב , הכרחי שהלוח יהיה של ASUS או MSI . לא מצאתי משהו בכיוון במפרטים המומלצים . תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by sking,

אנ קונה עוד מעט לוח ASUS M2N-E, ורוצה חוות דעת כללית (חסרונות שאולי אני לא מודע להם...) נ.ב. האם יש משהו עדיף? (ולמה הוא עדיף) באותו מחיר

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. Started by The_magament,

שלום כולם... יש לי מחשב שלפעמים אני עושה לו OC, עוד מחשב ישן שעליו אני מתכנן... אבל בכל מקרה - עם כל השיאי אוברקלוק האלה שמגיעים לאיזה 4GHZ תמיד במקרה הכי גרוע יש איזה מסך כחול שסוגר את המחשב, אבל המעבד לא נהרס... אז השאלה היא: איך מעבדים יכולים בכלל להיהרס?? אם בכלל... תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by Decktor,

אני כאן בפאב קבוע שלי יחד עם חבר שמבין יותר ממני במערכות הפעלה יותר ממני ושנינו הגענו למסקנה שהבעייה עם המחשב כאן שמשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה זה שאין לו מספיק זכרון (128 MB) הבעייה זה שאני רוצה לוודא איזה מעבד זה בלי להכביד עליו הוא קורס גם ככה קיצור WINDOWS 2000 מזהה את זה בתור X86 FAMMILY 6 MODEL 5 STEPPING 1 נראה לי שזה פנטיום 4 כי WINDOWS 2000 אמור לזהות כל דבר אחר לא? בכל מקרה זה בשביל לדעת איזה זכרון הגיוני שצריך אני מתכוון לבדוק באמת מחר

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by ymdv,

קיבלתי מיפרט למחשב שאני עומד לרכוש מחר מה דעתך על השילוש הר"מ, בדגש על לוח האם: מעבד 3.2 AMD לוח אם MSI RS482M4 939 כרטיס מסך MSI NX6800 GS128E האם הלוח תומך בSATA 2 ? האם הינו NFORCE4? כמה שווה להוסיף בכדי לעלות ללוח MSI K8N Neo4-F NFORCE4 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  18. אני לא מבין תקטע בעצם כיום אנחנו מנצלים רק מעבד אחד בכפולי ליבה ? כאילו אני לא מבין שמשהו יסביר לי את הקטע עם הניצול של כפולי הליבה ... כרגע ווינדווס אקס פי לא מנצל את זה שהמעבד הוא כפול ליבה ? והאם זה תלוי בעוד דברים אחרים ? בקיצור הא כפולי הליבה מנוצלים כרגע או שבעצם אין להם עדיין תמיכה והיא תבוא עם ויסטה ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  19. הדלקתי את המחשב פתאום ראיתי עשן לבנבן מזדחל לו מהצד פתחתי וזיהיתי שזה מגב חיבור המקלדת. המחשב עולה אך נתקע עם "KEYBOARD ERROR" ,ניסיתי עם מקלדת USB אך ככל הנראה ה DEFAULT של ה BIOS הוא KEYBOARD USB DESABLED . מדובר במחשב HTPC מבוסס על Q6600 עם 4 GB RAM של GSKILL . הקטע המוזר שזה פתאום קרה לא חלו שום שינויים במחשב או באופן השימוש- ללא OC. אני לא בטוח שאפשר לממש אחריות . יש למישהו רעיון? בכל מקרה אם אין-מה הלוח המומלץ ? אני צריך אחד עם כרטיס מסך מובנה שיחזיק כל תוכן של HD ושיהיה לוח קר עם יציאות HDMI עם אפשרות ל OC אין צורך ב CF או SLI . כמובן MICRO ATX המלצות בבקשה אני בלי מחשב.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by DXM,

לאחר קריאה של הכתבה הזו, עלה בראשי דבר אחד, למה אין השוואה עם מעבדים אחרים? יופי הכל טוב, ישנה בדיקה מקיפה, מבוא מצויין וכו', אך חסר לי בדיקה עם מעבדים מסדרת הQX6, E6,E4XXX. אם אתם סוקרים אותם לפחות תראו את הביצועים שלהם לעומת המעבדים הקודמים. לא מדובר פה על מעבדי AMD שדורשים מערכת שונה, אלא על מעבדי אינטל שהם אותם סוקט ולא צריכים סוקט אחרת. בזמן האחרון הסקירות פה ניהיו גרועות. אני קורא לצוות האתר להתעורר ולעלות סקירות טובות יותר.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. לוח האם שלי הוא GA-81945GZME-RH קבלו תמונה http://www.pconline.com.cn/market/tw/ztbd/0609/pic/0906_10kdiy_3.jpg [move]השאלה[/move] האם יש לי רק שני חריצים בהם אני יכול להכניס זכרון ראם??? [move]שאלה שנייה[/move] איך אני יכול לדעת אם הם רצים על דואל צ'אנל :s05: תודה רבה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by chicks,

שלום, מישהו יוכל להסביר מהו ההבדל בין הלוחות? ומה עדיף. שניהם תומכים במערך RAID לכן לא מצליח להבין מהו השוני. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by Wreckovski,

טוב, עשיתי מחקר קצר... רציתי לקנות גוף קירור XP-120 של ת'רמלרייט, ופתאום צצה דילמה, האתר שלהם אומר שהוא לא תואם ללוח שלי (GA-K8NS) בגלל שGigabyte שמים איזושהי לוחית מיוחדת מאחורי הלוח (בנוסף ללוחית של הלוח אם של המארז עצמו), השאלה היא כזו: אם אסיר את הלוחית, מה יקרה? זה משמעותי? זה שימושי? ידוע לי שרק ג'יגהבייט עושים את זה (זה נתון לוויכוח, לא בדקתי חברות אחרות, אבל ג'יגהבייט היחידים שיש להם את הבעיה הזו עם הגופי קירור של Thermalright) זאת אומרת שאין לזה פונקציונליות מויחדת כלשהי, ושאם אסיר את זה, זה לא יהיה קריטי. בכל אופן, בהמשך לשאלה, האם החורים של התושבת על הלוח עצמו (החורים של הברגים) הם סטנדרטים? כי אם כן, זה אומר שאני יכול להסיר את הלוחית, ולחבר את התושבת המיוחדת …

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  24. טוב אז ככה, אני בונה מחשב חדש שאמור לשמש אותי ללפחות 4 שנים בתקווה ל6 עם שידרוגים. היות וכך ברור כי אני חייב למעשה את הטכנולוגיה האחרונה גם אם היא אינה בהכרח עדיפה על פני הטכנולוגיה החדשה. אי לכך ובהתאם לזאת אינטל נופלת מבחינת התקציב (1400 ש"ח) כיוון שאיני רוצה לקנות מעבד סוקט 775 ו1366 לא נכנס בתקציב בלשון המעטה. מכאן למעשה אני מחוייב ללוח אם AM3 בלבד (לא AM2+) מעבד מתאים וזכרון DDR3 של 4GB בתוצרה דואלית כמובן. המחשב הולך להיות זול ביותר, ולמעשה חוץ מכך שאני מאפשר לי שדרוג בעתיד הוא הולך להיות יחס של עלות ביצועים שואף ל1. אז אשמח אם תתנו לי הצעות (שימו לב שיהיו תואמות את בקשתי), רצוי מנועה מחשבים, אם חסר חלק אפשר להביא מחנויות אחרות רק כדי לתת קנה מידה לעלות שלו.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by spirit,

רשום תמיכה ב fsb 1066 ,אך לקונרו צריך באס של 266 כי גם לוח intel946gzis תומך 1066 אך באס 200 כך שאין תמיכה מלאה האם לאסרוק יש תמיכה מלאה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים