עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by smalery,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב פנטיום 3 450 עם 90 MB SDRAM. עכשיו, למחשב לוקח 20 דקות לעלות משהו על המסך, יש צלילים מהסידירום במשך 20 דקות ורק אחרי זמן ממש ממושך המחשב עולה! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by ExploiT,

שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש של ASUS או ABIT אני רוצה תמיכה בכול המעבדים החדשים של אינטל 3.0+ תמיכה במאפינים הבאים כרטיס רשת מהיר Dual DDR SATA Chipset 865 ותמיכה בראדון 9800 פרו גם כאן מהירות באס גבווה USB2.0 וכול שאר הכניסות הרגילות (פיירויור,הכסניות הישנות האלה של המדפסות,מקדלת) והכי חשוב שלא היה עליו כרטיס קול מובנה אני יכול להשקיע עד 1500 שקל על הלוח תודה למעיצים 8)

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by Holy,

אני צריך לבחור בין 2 מחשבים, אין אפשרות למחשבים אחרים ככה שאין טעם להציע. מחשב ראשון - שרת Dual Xeon 2.0Ghz 4GB DDR בן כמה שנים מחשב שני - Core 2 Duo E6320 2GB DDRII חדש חוץ מזה המפרטים די דומים, בשניהם דיסקים סטנדרטיים (אולי ישודרג לרפטור). השימוש העיקרי של המחשב הוא פיתוח ב-Visual Studio .Net והמטרה העיקרית היא לצמצם עד כמה שניתן את זמני הקומפלציה. המחשב יריץ Windows XP 32Bit על מה הייתם הולכים?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by bluz,

רציתי לדעת, על איזה מטלות מפקד המעבד. לדוגמא, אני יודע איזה חלק יש לכרטיס מסך, אבל מה בעצם עושה המעבד? איזה חלק יש לו בעיבוד גראפי? חבר שלי מתעקש שאני אברר אם למעבד יש השפעה על כמות הFPS במשחק CS:S (בתנאים כבדים של AA*4, AF*16 ואיכויות אחרות במשחק). אז באמת, אם אני משדרג מעבד אני רוצה להשקיע מינימום כסף ולקבל מקסימום תפוקה לצרכים שלי.. מה הוא עושה?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  5. לפי מה שקראתי קצת הוא אמור לצאת רק עוד חצי שנה זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  6. A64 3500 ווניס או דגם אחר? מה ההבדלים וכו' תודה מראש

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by Thug Love,

שלום יש לי כרטיס זכרון של 512 MB עכשו בזמן האחרון המחשב עובד לאט כשאין תוכניות גדולות פועלות ברקע אז נראה לי שנשרף לי הזכרון יש דרך לבדוק כמה זכרון יש לי ויש איזו תוכנה שתגיד לי בדיוק את כול המפרט של המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by eyahalom,

שלום לכולם, מדובר בDDR 400Mhz. המחירים דומים. במה לבחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  9. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ב 1500 ל 2000 שקל ואני מתלבט איזה מעבד לקחת. המחשב בעיקר לסרטים emule ואינטרנט. ההתלבטות שהייתה לי היא בין הamd 5200 שצורך 65w יחסית ל6400 שצורך 125w מה שהפריע לי ב6400 הייתה הצריכת חשמל שלו והחום. השאלה אם זה משמעותי? ואולי עדיף ללכת על מעבד של INTEL? אבל אז נראה לי שתהיה לי בעיית תקציב. ובתקציב הנוכחי נראה לי שאפשר לסחוט ממעבד של AMD הרבה יותר ממעבד של INTEL, נכון? תודה!!

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by integral,

בגלל שהרוויחו מעט מידי בשנה האחרונה אינטל מתרחבת לתחומים נוספים: http://www.cdfreaks.com/news/11635 מעניין מתי יכנסו לתעשיית הרכב זו כבר ממש חזירות

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by PROSK8,

http://www.pandas.co.il/products_new.php?page=1 סתקלו http://noacomp.co.il/category.asp?salestag=2

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by X7-007,

האם שווה לקנות אותו כשיש לי כבר Q6600 או כדאי לחכות, יש לי מישהו בשביל מכירת ה Q6600 או אם מישהו ממכם רוצה אז תשלחו הודעה בפרטי. או שכדאי לחכות ויירדו המחירים עוד ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by Harbi,

כמו שנאמר בכותרת, עידכנתי את הלוח אם של המחשב הישן שלי(AMD 2500+, Abit nf7-sl) והעידכון נכשל. מיד לאחר הפעלת המחשב לא רואים כלום במסך והמחשב אינו מגיב. ניסיתי לחפש באינטרנט מידע או דרכים לשיחזור, ניסיתי לג'מפר את הלוח(CLEAR CMOS), להוציא את הבטריה, כלום לא עזר.. חבל לי לזרוק את המחשב כולו משום שהוא די סיפק את הסחורה(אינטרנט ואופיס..) ופעל בסדר גמור עד המקרה הנ"ל.. כמו כן ניסיתי לחפש חנויות בארץ אשר מוכרות את הצ'יפ של הביוס משום שהוא נשלף בלוח, ולא מצאתי כלום... אם מישהו יודע או מכיר פיתרון אני אשמח לשמוע. בתודה מראש

14. Started by ofirterev,

יש לי שאלה אם אני קונה שני זכרונות של 2 גיגה מהירות 800 ddr 2 ויש לי win xp 32bit האם הוא יזהה לי את כל הארבע גיגה או שאני צריך להתקין win xp 64י ש לי לוח של אסוס p5k p35 מעבד e6750 כרטיס מסך 9800 gtx 512 ספק 500 w של אנמארקס ליברטי הלוח שלי תומך גם במהירות של 1066 בזכרונות האם אני יכול לקנות שני זכרונות של 2 גיגה במהירות ddr2 1066 ולא יהיה לי בעיה הוא יזהה לי את כל הארבע גיגה האם אני יכול לשים זכרונות שונים אצלי בלוח האם הלוח שלי תומך בזה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. מה הופך את הסלרון לכל כך כל כך זול לעומת ה P3 וה P4? איפה החיסרון הגדול שלו? תודה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  16. עוזר זה בטוח, עוזר בלקרר, השאלה היא האם הזכרון צריך קירור ? שווה לקנות צלעות קירור לזכרון אם מתוכננת המהרה כלשהי ? תודה, אוהד.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by ~Pizza~,

הולך לקנות מחשב חדש: http://hwzone.co.il/community/threads/534443-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-6000-%D7%A9-%D7%97 ועלתה האופציה להחליף את המעבד והלוח אם למשהו זול יותר- ל3570. השאלה שלי- האם זה כדאי? בעד ונגד? המלצות ספציפיות? התקציב לשניהם הוא 1500 שקל, כמובן שאם אני חוסך בחלקים האלה אוכל אולי לשדרג חלקים אחרים...אשמח להמלצות אני פשוט לחוץ על קניית מחשב תודה.

18. היי אז ככה אני צריך לקנות רק מעבד ולוח אם בתקציב של 1000~ שקל לערך. יש לי זיכרון CORSAIR 256X2 PC3200 TWINX (קיבלתי מתנה ;D ) כרטיס מסך - Radeon 9700 Pro של ספיר ( גם ;D) ומארז יש לי כבר, יש לי HARD DISK של MAXTOR 40G 7200RPM וזה מספיק לי, ויש גם צורב ודיסק. ומה נשאר? מעבד - אני יקנה את הAXP2500+ והשאלה שלי היא כזאת : האם הלוחות יעשו את העבודה בצורה טובה עם החלקים שציינתי לעיל. איזה מבין שניהם עדיף? תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by tigery,

האם חייב שהזכרון יהיה אותה חברה? בשביל דואל צ'אנל? ושיהיו אותם תיזמונים?

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by gtf,

אפשר לשלב זיכרון עם מהירות שונה ממהירות של המעבד והלוח, האם זה יפעל? האם אפשר לשלב זכרונות מסוגים שונים על הלוח, נגיד SDRAM 133 עם DDR 400?

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by iakovl,

למה שרק יהיו מעבדים בOCDB למה לא להוסיף גם זכרונות וכרטיסי מסך אני בטוח שאנשים ירצו לדעת גם על הניסיונות בOC של אנשים אחרים בזכרונות וכרטיסי מסך בכל מקרה רעיון

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=313 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו בארץ?? ומה המחיר שלו ? ואמרו שיש מצב שהוא יתמוך בקונרו!

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  23. זה הזכרון : OCZ 2GB DUAL CHANNEL DDR2 667 PC2-5400 MEMORY/RAM Timings 5-5-5-12 ואם הוא חמוד טוב טוב מאוד תותח ?!?! אני לא כל כך מבין אני צריך עצה ממכם אם לקנות או לא תודה מראש

• 13 תגובות
    • 651 צפיות
  24. היי כולם מחר אני אמור לקבל את המחשב שהזמנתי מ tms. http://www.tms.co.il/preview/spec/yg3fhxze רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הלוח אם ,http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4018#utility 1.האם בדרך כלל הוא מגיע עם הביוס האחרון העדכני ? אם לא , האם חשוב (בלוח אם הספיציפי הזה) לשרדג ביוס ? 2.ראיתי שיש באתר של היצרן כל מיני סוגים של utlitis יש כאלה שהייתם ממליצים להוריד ? בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  25. יש לי לוח Gigabyte GA-8SQ800 Ultra שתומך ב- Dual Channel וקניתי שני לוחות זיכרון Kingston KVR400X64C3 512MB DDR כשהזכרונות מחוברים אחד ליד השני פונקצית ה- Dual Channel לא מופעלת והכל עובד מצויין, אבל כשאני מחבר אותם בצורה שה- Dual Channel מופעל, המחשב נופל אחרי חצי שעה מקסימום. (ממש מסך כחול) וגם זה עובד רק בשני הסלוטים הכתומים, אם אני משתמש בסגולים המחשב לא פותח מסך בכלל. מישהו ניתקל בבעיה כזאת? תודה לעוזרים !!!

• 5 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים