עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

כולם יודעים בטוח שקונרו יושק ברבעון ה3 שזה יולי,אוגוסט וספטמבר. לפני כשבוע פירסמו שקונרו יושק ב23 ביולי. אבל אין לזה אישור מאינטל מסתברר. http://www.bit-tech.net/news/2006/06/08/core_2_duo_launch/ למה אינטל לא מאשרת איזה תאריך יציאה וזהו?!

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by 54321,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני המעבדים האלו http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=1361&osCsid=e98807bbab6a391a512f0107c9a5d5b8 או זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=989&osCsid=e98807bbab6a391a512f0107c9a5d5b8 בראשון יש 2000 fsb(שאני לא יודע מה זה אומר)ובשני יש 1800 fsb. מה עדיף, ולמה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by Lapland,

כמה פינים הוא צריך מהספק ? אם יש לי 4 זה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. צריך המלצה ללוח אם שישמש ל OC למעבד E7200. עד 500 ש"ח בלי חריגות רציניות בבקשה, לא צריך CF.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ועשיתי קצת מחקר על הרכיבים השונים שאני צריך. הדבר היחידי (פחות או יותר) שנשאר לי לבחור, זה לוח האם. הבעיה היא, שאני לא מכיר מספיק טוב את התחום הזה, ואת החברות בו. השאלה היא, האם אתם יכולים להמליץ לי על לוחות אם, שתומכים בפיצ'רים הבאים: תמיכה בפנטיום 4, 3 Ghz זיכרון פנימי DDR הארד דיסק SATA כרטיס רשת On Board - יתרון USB On Board - יתרון לא חייבים כרטיס קול/מסך On Board בעיקרון, אין לי מגבלה על המחיר, אז תציעו כל מה שאתם יכולים לחשוב עליו. תודה מראש, ירון

• 12 תגובות
    • 672 צפיות
  6. רציתי לדעת האם יהיה הבדל בביצועים בין זיכרון 667 לבין 800 במשחקים?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by DMK,

למעבד e8400 איזה מהם לקחת שניהם באותו מחיר רק ש ה 45 הוא L

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  8. Started by -OmeR-,

טוב אז שקניתי את הלוח אם שלי אז שמתי על המעבד מישחה טרמית. עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי CPU is unworkable or has benn changed משהו כזה. ולפי מה שאני מבין כתוב שם שהמעבד לא עובד או ששינו אותו...והוא רושם לי לליחוץ F1 להמשיך לוינדואוס והוינדואוס עובד כרגיל!!! וזה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעייה.....יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב בלוח אם? יכול להיות שזה קשור למישחה טרמית???...כי בגלל זה ניראה לי כבר נישרף לי ספק אחד...התחמם לאט לאט ואז נישרף אחרי כמה שעות והחלפתי אותו לHEC300ART ואני מפחד שיקרה לו משהו כי הוא גם מראה סימני היתחממות... תודה לעוזרים....

• 11 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by ExploiT,

שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש של ASUS או ABIT אני רוצה תמיכה בכול המעבדים החדשים של אינטל 3.0+ תמיכה במאפינים הבאים כרטיס רשת מהיר Dual DDR SATA Chipset 865 ותמיכה בראדון 9800 פרו גם כאן מהירות באס גבווה USB2.0 וכול שאר הכניסות הרגילות (פיירויור,הכסניות הישנות האלה של המדפסות,מקדלת) והכי חשוב שלא היה עליו כרטיס קול מובנה אני יכול להשקיע עד 1500 שקל על הלוח תודה למעיצים 8)

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  10. יש לי P4 במחשב ואני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במאי וגם לוח אם חדש שתומך בPCI-Express, השאלה שלי היא האם תהיה לי בעיה עם לוח חדש והמעבד הישן (שנתיים,במאי) יכל להיות שאני לא יוכל להחליף לוח בלי להחליף מעבד?

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by goory,

[נמחק]

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. Started by Posford,

אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ורק עכשיו שמתי לב בתעודת אחריות שרשום לי על המעבד Intel P4 - 2.6GHz - 800MHz אחריות 3 שנים. השאלה היא כזו, האחריות שניתנת לי בחברה שקניתי ממנה את המחשב ל3 שנים זה אחריות במסגרת החברה ואחרי 3 שנים אם חס וחלילה אני פונה לאינטל אז יש אחריות על המעבד לכל החיים? או שללכת לחברה לבדוק את זה כמה שיותר מהר?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום אני מחפש בנצ'מרק שיוכיח את הטענה ששני סטיקים של זיכרון נותנים הפרש ביצועים של 30% על פני סטיק אחד.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. "אינטל מתכננת להכליל את בקר הזכרון במעבד ולהישתמש בחיבור טורי במהירות גבוהה כאפיק תקשורת בין מעבדים במערכת מחשב של שרתים מבוססי זיאון ואיטניום החל משנת 2007, כך גילה כתב ה EE Times. החיבוריות של אינטל שמכונה CSI אמורה להיתחרות ב HyperTransport, אפיק התקשורת המהיר, בעל התקורות הנמוכות שפותח על ידי AMD ומשמש את משפחת מעבדי ה K8 האופטרון והאתלון 64. AMD הפכה את ה HyperTransport לתקן בפועל של התעשיה וכעת הוא משמש מגוון רחב של מעבדים כולל מעבדי רשת של חברות כמו Broadcom ו PMC-Sierra. Intel has not yet decided whether it will make CSI an open standard. The final specification for the interconnect is still being hammered out by engineers working with the server CPU design tea…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  15. תראו עם המפרט שלי בסטוק בלי שינויים יחס 4:5 המחשב עושה Super PI 1M תוך דקה ושבע שניות. בOC כמו בחתימה המחשב עושה דקה ושלוש שניות. עם OC ל3200MHZ בערך או קצת יותר, והזכרון בOC קטן, אני מקבל 51 שניות. זה לא הרבה ל3200MHZ ? האם בSuper PI מה שיותר משפיע זה הבאס של המערכת? (שבOC ל3200 הוא קצת פחות מ180). המחשב פועל טוב מאוד בוינדוס וגם בכללי, אבל נראה לי הרבה 51S ל3200MHZ.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by jambo7,

מה ההבדלים בן 2 המעבדים פרט למחיר ואם אין הבדל למה המחיר שונה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=991&osCsid=016c50ddd34b8ce2853e20732c6f292d http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=1316&osCsid=016c50ddd34b8ce2853e20732c6f292d תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by WinInc.dll,

השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר אותו גם בכיוון השני כלומר שני כיוונים?? ומה לגבי זיכרון רגיל שהוא"SINGLE SIDE"גם אותו אני יכול לחבר משני כיוונים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שימושים עיקריים: משחקים ועריכת וידיאו ותמונות.

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by shaygutman,

http://www.upfree.net/8323330 הקובץ המצורף בלינק הנ"ל מראה את התוצאות שקיבלתי ב3DMARK רציתי לדעת מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. Started by dino,

לפי מה שאני יודע האפוקס לוקח את הגיגהבייט בביצועים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by ToXiN,

אני רואה כולם זורקים לי אייאמדי אפשר לדעת מה כל כך טוב בו שהוא יותר טוב מהאינטל?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by erezb84,

שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב סלוני, והייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם + מעבד שיכולים להתאים ולתפקד כראוי. ראיתי שקיימים לוחות אם עם WIFI מובנה, לדעתי זה יתרון. כמו כן, חשוב לי יציאת HDMI כדי להתחבר ל LCD. כרגע אין לי מערכת סאונד, אני מתכוון לחבר את הסאונד לטלויזיה בעזרת ה HDMI, אבל הייתי שמח אם ללוח אם תהיה אופציה לחיבור למערכת סאונד טובה יותר בעתיד (או שזה מצריך קניית כרטיס קול?) בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. שלום אני מחפש חנות באזור המרכז שמוכרת את המתאם של אסוס לפנטיום M ופנטיום M עם ליבת דותן???? אני מחפש בנוסף זכרונות טובים לOC במחירים סבירים (400MHZ של 512MB)??? תודות מראש

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  24. אז איזה זיכרון כדיי לי לקנות מסוג DDR למחשב? מה הכי יתאים לי אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by refaels2006,

במחשב יש שני סלוטים של 256 RAM ביחד הבנתי שזה אמור להיות 512 . היום במקרה בדקתי באמצעות everesthome וכתוב 256MB בלבד . הוצאתי את הזכרונות וחיברתי מחדש ועדיין 256 RAM . ניסיתי לבצע באמצעות תוכנת MSI LIVE עדכונים למחשב , וחוץ מכרטיס מסך וCHIPSET ,שהתקנתי הוא לא מצא משהו מיוחד . איך גורמים למחשב לזהות שני סלוטים של 256 וביחד זה יהיה 512 ? תודה רבה על העזרה , רפאל

• 5 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים