עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by XGALX,

אני מחפש זיכרון 2 ג'יגה עד 250 ש''ח מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 DDR2

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  2. תראו הבנתי שה 3WAY SLI לא שווה השקעה אבל הלוחות החזקים יותר הם תומחים בזה... התקציב שלי הוא עד 1800 +- חשוב מאוד שתיהיה חברה אמינה(דוגמה ידוע לי שאסוס היא חברה אמינה מאוד) אז מה לבחור בתקציב הנ"ל? השמח אם תעזרו......

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by slavikme,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה: אם אני קונה מעבד Q6600 מחנות כלשהי איך אני יודע שהסטפינג של אותו מעבד הוא G0 ולא B3? כמו כן אני מודע לגבי קוד המעבד (G0) שהוא SLACR, אבל הוא לא רשום באף חנות, וגם לא רשום הסטפינג. לפי אילו סימני זיהוי אני מזהה שזהו באמת דגם של הסטפינג G0? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by vbwx,

לפני כמה זמן התקשרתי לנע מחשבים, ונציג מכירות אמר לי שאם אני מעוניין בפנרין אני חייב לקנות P5E או P5K P5B בשום פנים ואופן לא יתמוך ב Q9450, קיצור, תכננתי לקנות את הלוח אם בשביל המעבד (לוח אם P5E לבד עולה 1200 שקל בנע מחשבים!) למזלי, לפני שעשיתי כל צעד, barel הביא לי הוכחות חותכות ש P5B מריץ Q9450 הודעה שלך ששווה בשבילי 1200, תודה אחי

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ב 1500 ל 2000 שקל ואני מתלבט איזה מעבד לקחת. המחשב בעיקר לסרטים emule ואינטרנט. ההתלבטות שהייתה לי היא בין הamd 5200 שצורך 65w יחסית ל6400 שצורך 125w מה שהפריע לי ב6400 הייתה הצריכת חשמל שלו והחום. השאלה אם זה משמעותי? ואולי עדיף ללכת על מעבד של INTEL? אבל אז נראה לי שתהיה לי בעיית תקציב. ובתקציב הנוכחי נראה לי שאפשר לסחוט ממעבד של AMD הרבה יותר ממעבד של INTEL, נכון? תודה!!

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by ilstockman,

יש לי CORE 2 DUO E6600 והעניין הוא שהוא מראה טמפרטורה ממש גבוה...65 מעלות בעבודה רגילה... מקודם היה אפילו 70 מעלות, אבל פתחתי את המחשב ניקיתי את המאורר של המעבד, ראיתי גם שהמשחה הטרמית די התיבשה אז שמתי משחה חדשה אבל עדין יש טמפרטורה ממש גבוה... יכול להיות שזה לא באמת והשבב בלוח אם דפוק? (יש לי ASUS P5B) וכן ניסתי כל מני תוכנות לבדיקת הטמפרטורה וכולם מראות אותו דבר (SPEED PAN, EVEREST וכו'). יש להדגיש שהמצב כבר די הרבה זמן... האם יש חשש לשריפת המעבד?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  7. רציתי לדעת מה ההבדל באחוזי הביצועים בין המעבדים הבאים ומי מבין ה-3 הראשונים הוא המשתלם ביותר כרגע? לא מתכנן OC q6600 q9300 q9450 e8400 e8500

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by azsxazsx,

DDR3 XMP EVO ONE 1600MHz DUAL CHANNEL KIT---- http://www.geil.com.tw/products/show/id/131 OCZ PC3-10666 ReaperX HPC Enhanced Bandwidth----- http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_10666_reaperx_hpc_enhanced_bandwidth המחשב blitz extreme q9450 8800gt הזכרונות הם בעיקר בשביל O.c תודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  9. המעבר לויסטה 64 בהחלט לא סימפטי עם 2 ג'יגה זיכרון... המחשב מתחיל לעבוד לאט עם יחסית מעט תוכנות ברקע ששותות את הזיכרון. עכשיו ההתלבטות. בתור אחד שמאמץ את הזיכרון בעבודה גרפית ועריכת וידאו, אני מאוד רוצה זיכרונות שיספקו את הסחורה. השאלה היא מה עדיף. כרגע יש ברשותי קיט של 2x1GB מהדגם הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2 האם ישתלם לי לקנות עוד 2 ג'יגה ב250 שקל, או אולי לקנות ב400 שקל סט של 4 ג'יגה (כך שבסופו של דבר יהיו לי 6 ג'יגה) מהדגם הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_gold_4gb_dual_channel אני יודע שזה CL5 ומה שיש לי הוא CL4, אבל המחיר מאוד קורץ... כמו-כן, האם עדיף לי כ…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by אוריפ,

לא רק ביפן! קישור Intel Xeon 3.2GHz Nocona w/ EM64T (604-pin) Box ב2,891 ש"ח בפנדה. בהנחה שמעבד עם מהירות שעון דומה עולה 1400 ש"ח, אז אותו מעבד עם 64 ביט, ושאר הפיצ'רים, יעלה בסביבות 1500-1600 ש"ח. זה יקר בכ200 ש"ח מה3200 של AMD, אבל אולי זה יהיה שווה... נ.ב. רק רצית ילהזכיר שכשAMD השיקה את קו ה64 ביט שלה, אינטל טענה שלמשתמשים ביתיים אין צורך ב64 ביט והוא יסתפק ב32 ביט...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by kotel,

מה אומר ה-Prescott הזה???

12. שלום לכולם אני בונה מחשב למשחקים בעיקר וש לי מספר שאלות והם: לגבי פלטפורמות של AMD : 1) מה ההבדל בין מעבדים של 754 ל 939 מבחינת ביצועים ושידרוגים עתידיים ? 2) מה הלוחות המומלצים לפלטפורמה של 754 ושל 939 עד 750 ש"ח ? לגבי אינטל השאלות שלי הם: 1) מה עדיף היום 478 או 775 מבחינת ביצועים ושידרוגים ? 2) איזה ציפסטים מומלצים ל 775 ? 3) איזה לוחות מומלצים ל 775 עד 750 ש"ח ? 4) עד מתי ייצרו מעבדי 478 ? השאלה האחרונה שלי היא בתקציב של 1700-2000 ש"ח מה הייתם ממליצים למשחקים AMD או אינטל בתודה מראש על כל תשובה TOMY

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by gggilad13,

אני רוצה לקנות מעבד (וגם לוח) AMD 64. אני כנראה אקח את ה3000 ואולי את ה3200. כמו שהבנתי, יש כמה ליבות של המעבדים האלו (ניוקסל, ווינצ'סטר...) איזה סוג של מעבד הכי טוב לקחת? (הבנתי שגם יש הבדל במספר הפינים ובחיבור ללוח)

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by elad the master,

זקוק ללוח אם לאוברקלוק לסוקט 478 במחיר של 400 ש"ח..יד שניה אולי.. צריך שתהיה אפשרות להעלעת מתח למעבד ללוח אם ולזיכרון..(לוח אם וזיכרון לא חובה..) לוח אם חדש יש סיכוי שיהיה בטווח המחירים הזה ?.. תודה.

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  15. שאלה בכותרת תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  16. עשיתי חיפוש ולא כל כך מצאתי משהו מועיל.. למישהו יש עצות/הדרכה/טענות או משהו בסגנון להתקנה? פעם ראשונה שאני מתעסק עם AMD ככה שאני לא רוצה שום בעיות. זה AMD Athlon 64 3000+ S939 Gigabyte K8NS Ultra-939

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  17. שלום ברשותי לוח האם הבא: Intel Maryville D850MV וכרגע יש עליו סטיק יחיד של 256MB RDRAM של Samsung. ברצוני לדעת אם יהיה אפשר להוסיף סטיק של זיכרון DDR - 256 מ"ב והאם הם יפעלו כ-512 כמו שצריך או שתהיינה בעיות? האם בכלל הלוח אם תומך בDDR?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by dark_b0y,

שלום האם יש למישהו נסיון עם זכרונות KINGSTON VALUE CAS3 על הלוח DFI ULTRA D ? האם יש להם בעיה עם תאימות בעבודה בDUAL CHANNEL? האם הלוח באמת "שונא" זכרונות VALUE ובמיוחד זכרונות של KINGSTON ? למי ששואל הדגם שיש לי הוא KVR400X64C3A/512 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by Ran B,

שלום לכולם. ברשותי לוח אם ASUS P4P800 SE. ברצוני לעדכן את גרסאת הביוס, הורדתי מהאתר של ASUS את הקבצים המתאימים, אך לפי ההדרכה שלהם. ביצוע העדכנה הוא BOOT דרך הפלופי ועידכון עם הקבצים דרך מצב DOS. כרגע הפלופי שלי "דפוק" ולא עובד כראוי. האם יש דרך לצרוב נניח לדיסק ולעדכן? ניסתי בנרו לצרוב דיסק BOOT, אבל הוא ניסה לעשות משו עם הפלופי ומכיוון שהפלופי לא עובד טוב הוא נכשל בהכנה לצריבה. האם למישו יש דרך לעדכן ביוס בלי שימוש בכונן פלופי?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by AlterEgo,

אז ככה... יש לי כעיקרון: AMD Athlon XP 2600+ 1.9GHz לא מזמן הוספתי למחשב כרטיס מסך: 6600GT - AGP ושמתי 2 סטיקים של 512 ראם (בעבר היה לי שני סטיקים של 256)... - DDR400 עכשיו, אני שוקל להחליף גם את המעבד - יש לי תקציב של 800 ש"ח. מה המעבד הכי טוב למשחקים(!!!) בתקציב הזה, והאם באמת יהיה הבדל משמעותי בביצוע ששוה את הכסף?.. נ.ב - עלתה עוד דילמה... יש לי לוח אם די ישן עם סוקט כנראה ישן (Socket A)... אז האם כדאי לי בתקציב הזה לקנות פשוט לוח אם + מעבד? או שמא להשקיע הכל במעבד (השאלה היא אם יש אחד טוב לסוקט הזה)..? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by RonenIL,

אני עומד לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב עכשיו חבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על מחשב שעוד מעט יצא הקונרו של אינטל.. קראתי היום באתר כאן שהוא מתאים לתושבת 775 . אם זה ככה זה אומר שכל לוח שאני יקנה עכשיו אוטמטית יתאים לקונרו? תקנו אותי אם אני טועה בבקשה ... כי אם זה ככה אני יקנה את D805

• 10 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by kob27,

יש לי מעבד AMD 64 3500 ועליו מערכת קירור של זלמן ללא בורר מהירות כך שהמאוורר אמור לעבוד על מקסימום תמיד, אך לא כך המצב, המאוורר מעלה את הRPM שלו כאשר המעבד מתחיל "להזיע", במנוחה המאוורר הוא בסביבות ה 1500 RPM ובמאמץ הוא מגיע ל 2800 RPM, בדקתי בביוס אם האופציה COOL N' QUIET עובד אך לא, הוא על DISABLE. וגם שמתי לב ב CORE CENTER שהמחשב ב LOAD המעבד עושה OC אוטומטי, הוא קופץ מ 2210 ל 2250 MHZ ויותר. לא נגעתי בביוס מאז שקיבלתי את המחשב ולא עשיתי לו OC . אני רוצה שהמאוורר של הזלמן תמיד יעבוד על מקסימום ושהמעבד לא יקפיץ את עצמו, מה עליי לעשות? האם יש קשר ל N' TUNE (למרות שאין לי מושג מה זה), ואם כן איך אני מבטל אותו? תודה. עריכה: קראתי עכשיו שיש ללוח הזה CORE CELL CHIP שהו…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מחפש לוח אם טוב לשני מעבדים. האופציות הן: Dual Optron 64 Dual Optron 64 x2 ( כפול ליבה ) Dual Athlon x2 ( כפול ליבה ) Dual Xeon 64 Dual Pentum D ( אם קיים בכלל לא אם דואלי למעבדים אלו ) אשמח לקבל קישור ללוחות. תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  24. רכשתי לפני כמה ימים 2XKingstone 512Mb 400Mhz ובהתחלה כשמפעילים את המחשב רשום 333Mhz הבנתי שזה איכשהו קשור לשינוי מהירות הבאס אם ככה איפה אני משנה את המהירות??

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by י.ע,

שלום רב. יש לי מחשב פנטיום 3, 800 מה"צ ישן. לוח האם הוא ALI 1631 V 1.0. הציפסט, כפי שזוהה ע" סנדרה הוא ALI M1621 Aladdin Pro 2. למרות מאמצי חיפוש רבים לא הצלחתי להשיג לו דרריברים. במיוחד אני צריך דרייבר לכרטיס הקול המובנה על הלוח. מישהו יכול לעזור? תודה

• 5 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים