מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3190 OCZ 2048MB 667 ב 382 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חיכיתי כבר מלא זמן לתושבת 2011, או Ivy Bridge (כבר מצפה לסדרות הללו משהו כמו 5 חודשים +- ועדיין לא הבנתי מי יותר חזקה) כי לא היה לחוץ לי להחליף מחשב. היום כבר קצת יותר לחוץ אזז ... מישהו יודע מתיי הם צפויים לצאת ? ואיזו סדרה תהיה חזקה יותר ? (S2011 או Ivy Bridge) נ"ב, אני כנראה מתכנן להשקיע משהו כמו 8,000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש של ASUS או ABIT אני רוצה תמיכה בכול המעבדים החדשים של אינטל 3.0+ תמיכה במאפינים הבאים כרטיס רשת מהיר Dual DDR SATA Chipset 865 ותמיכה בראדון 9800 פרו גם כאן מהירות באס גבווה USB2.0 וכול שאר הכניסות הרגילות (פיירויור,הכסניות הישנות האלה של המדפסות,מקדלת) והכי חשוב שלא היה עליו כרטיס קול מובנה אני יכול להשקיע עד 1500 שקל על הלוח תודה למעיצים 8)
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה עדיף? יתרונות חסרונות? יש המלצות לדגם ספציפי? מחשב לשימוש ביתי רגיל (לא למשחקים). תודה!!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שמתי לב בחלון השחור כשהמחשב עולה שהוא רושם לי שאני משתמש ב 320 ארץ במקום 400 (כל 4 הסטיקים הם 400 ארץ) ההבדל בינהם הוא שזוג אחד הוא CL2.5 והזוג השני CL3 מה לעשות ? האם זה תקין ? או שלוותר על הזוג הקטן יותר ? 2*512 CL2.5 2*256 CL3 לוח P4P800 asus (חייב לציין שעשיתי חיפוש אבל לא מצאתי דיון דומה) בתודה מראש אבי
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין 2 מחשבים, אין אפשרות למחשבים אחרים ככה שאין טעם להציע. מחשב ראשון - שרת Dual Xeon 2.0Ghz 4GB DDR בן כמה שנים מחשב שני - Core 2 Duo E6320 2GB DDRII חדש חוץ מזה המפרטים די דומים, בשניהם דיסקים סטנדרטיים (אולי ישודרג לרפטור). השימוש העיקרי של המחשב הוא פיתוח ב-Visual Studio .Net והמטרה העיקרית היא לצמצם עד כמה שניתן את זמני הקומפלציה. המחשב יריץ Windows XP 32Bit על מה הייתם הולכים?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לדעת, על איזה מטלות מפקד המעבד. לדוגמא, אני יודע איזה חלק יש לכרטיס מסך, אבל מה בעצם עושה המעבד? איזה חלק יש לו בעיבוד גראפי? חבר שלי מתעקש שאני אברר אם למעבד יש השפעה על כמות הFPS במשחק CS:S (בתנאים כבדים של AA*4, AF*16 ואיכויות אחרות במשחק). אז באמת, אם אני משדרג מעבד אני רוצה להשקיע מינימום כסף ולקבל מקסימום תפוקה לצרכים שלי.. מה הוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני הופך מארז ישן שיש לי לשרת קבצים/מדיה. כנראה שאני אקנה לוח+מעבד+זכרון כאשר המטרה היא לשים בפנים כמה שיותר דיסקים (1-2 בהתחלה וכל פעם להוסיף). קודם כל אני אשמח לדעת איזה לוחות יש שמגיעים עם יותר מארבעה חיבורי sata - מצאתי בינתיים רק את זה - ASUS M3A78-EMH שמגיע עם 6 חיבורים וגם IDE אחד. עוד דבר שחייב להיות זה רשת Gigabit מכיוון שתעבורת רשת תהיה די מסיבית. וכמובן כ. מסך on board כלשהו, ממש לא חשוב מה. מעבר לזה האם יש דרך להוסיף חיבורי sata ללוח קיים? אני לא ממש מכיר משהו כזה אבל אם אפשר אני אשמח לשמוע, ואז תהיה לי גמישות בבחירת הלוח כי סה"כ אפשר להביא לוח יותר זול כשכל המטרה היא שרת קבצים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תראו עם המפרט שלי בסטוק בלי שינויים יחס 4:5 המחשב עושה Super PI 1M תוך דקה ושבע שניות. בOC כמו בחתימה המחשב עושה דקה ושלוש שניות. עם OC ל3200MHZ בערך או קצת יותר, והזכרון בOC קטן, אני מקבל 51 שניות. זה לא הרבה ל3200MHZ ? האם בSuper PI מה שיותר משפיע זה הבאס של המערכת? (שבOC ל3200 הוא קצת פחות מ180). המחשב פועל טוב מאוד בוינדוס וגם בכללי, אבל נראה לי הרבה 51S ל3200MHZ.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם הלוח Gigabyte GA-8I945PG יתמוך במעבדי Core 2 החדשים?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס זכרון של 512 MB עכשו בזמן האחרון המחשב עובד לאט כשאין תוכניות גדולות פועלות ברקע אז נראה לי שנשרף לי הזכרון יש דרך לבדוק כמה זכרון יש לי ויש איזו תוכנה שתגיד לי בדיוק את כול המפרט של המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את הזכרון ראיתי שהשלוח תומך ב 667MHZ ו 533, וכתוב Up to 4GB והשאלה האם הוא תומך ב4 GB או פחות, במחשב הישן שלי יש לוח שכתוב Up to 2 GB והוא לא תומך באמת ב 2.. (בסטיק אחד) http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/d946gzis/d946gzis-overview.htm
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
המערכת בצד והכרטיס מסך הוא 260GTX חדש וארוך . אני מעדיף לוח ATX רגיל ולא mATX יותר נוח מבחינת מקום וצפיפות פחותה. אני מתלבט בין Gigabyte GA-MA790GP-US4H הכולל כ. מסך שזה יכול לעזור לפעמים ואני קצת מעדיף. לבין Gigabyte GA-MA790X-UD4 ללא כרטיס מסך. לא ממש הצלחתי לעלות על ההבדלים בניהם. מלבד הכרטיס מסך, איזה לוח עדיף? מה טוב באחד על משנהו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
M61PME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E הלוח הזה נחשב ללוח אם טוב למעבד של AMD 5200?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מעבדי i5 לא עובדים עם qpi במה זה משנה? ומה זה dmi? בקר הזיכרון במעבדי i5 יושב על המעבד או לא? או שהכל עובר דרך ערכת השבבים?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
עם crossfire... http://www.theinquirer.net/?article=41970 אין לי הרבה מה לומר מעבר לזה, אז... תתדינו (אם בא לכם )
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מעוניין בשדרוג אחד המחשבים בבית, התקציב שלי הוא 1000 שקל לשלושת הנ"ל, כאשר לוח האם צריך להכיל בתוכו גם כרטיס מסך. המחשב מיועד לעבודה משרדית, גלישה, אופיס, סרטים מוזיקה וכו', אף אחד לא ישחק בו שום משחק אפילו לדקה. זכרון אני יכול לקנות במרדנית ב230 ש"ח 512MB שכרגע יספיקו ואם אני אאלץ אקנה עוד בהמשך, אז נותרו פחות מ800 ש"ח למעבד ולוח אם. יש הצעות? עריכה: מה אתם אומרים על זה: פנטיום D 2.66 ב510 ולוח אם של FOXCONN ב290: P4M800P7MA-RS2
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איך הניקוד נספר? מישהו אמר לי שניקוד סביר זה 7K (שזה כמובן אומר 7000). עכשיו השאלה שלי היא איך הניקוד בסנדרה נספר, מקבלים ציון int ו-float בנפרד.. השאלה אם לפי מה שנאמר לי, אני אמור לקבל 7000 בכל אחד מהם, או 3500 בכל אחד מהם? רב תודות.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
על אילו זיכרונות אתם ממליצים לי ל6600 ולוח אם DS3 או S3 965 והדבר הכי חשוב, לא ל OC של אפילו MHZ אחד!!! אני רוצה 2 סטיקים של גיגה... אמנם אני לא מתכנן OC אבל חשוב לא מאוד שיהיו איכותיים ושיחזיקו לי להרבה שנים... לפי דעתי 667MHZ הכי משתלם אבל אם יש לכם משהו אחר להציע אני אשמח לשמוע... ועוד פעם חשוב לי לציין שאני רוצה איכותיים שלא יעשו לי בעיות... בקשר לתקציב... כמה שיותר נמוך יותר טוב - אבל לא להתפשר ואם יש התלבטות אז תביאו את כל האפשרויות... אבל בוא נגיד עד גג 1000שקל... אם יש משהו היסטרי שיקפיץ את הביצועים בוודאות אז עד 1200 אבל ממש ממש ממש עדיף שלא. תודה!!! עריכה- טוב, ראיתי שיש בעיה עם התקציב, אז תביאו משהו טוב שכמה שיותר זול... אני לא מכיר את המחירים אז אני לא יכול…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מישהו יודע אם לוח אם זה GIGABYTE GA-965P-DS4 יתאם למארז הזה Gigabyte Poseidon GA-XA1CA מבחינת היציאות האחוריות כאילו לא אמורה להיות בעיה לא?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, האם לוח האם A8N-VM nVidia 6100, GBL תומך ב-dual core? כלומר האם אוכל לשדרגו בעתיד ולקנות מעבד כפול ליבה מבוסס 939? חוץ מזה, ראיתי שיש מעבדים athlon 3200 939 and atholon 3200 939 (venice core) מה ההבדל?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ג'גבייט בתאים למעבדים C2D שנקנה לפני כמה שנים, במהירות 800MHz. השאלה היא אם אני יקנה נעבד משהו כמו e6600 במהירות 1066 זה יתמוך?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חושב לקנות רמוקלים Inspire A500 5.1 Speakers של קריאטיב.. השאלה אם הלוח אם תומך ב 5.1? או שצריך כרטיס קול חדש?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
זה לא מתחיל מ1333 מגה הרץ?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם חייב שהזכרון יהיה אותה חברה? בשביל דואל צ'אנל? ושיהיו אותם תיזמונים?
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-