מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
בין לוחות עם ערכת שבבים 865|875 לבין לוחות עם 850E יש לי ויכוח אם חבר שטוען שזכרונות RDRAM 1066 הם הכי מהירים שיש תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
http://www.siz.co.il/up/0yhvz2yn2wwu.jpg מה קורה פה?!?!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כמה פינים הוא צריך מהספק ? אם יש לי 4 זה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני בניתי מפרט של מחשב לשימוש ביתי (קצת עריכת וידאו, office וכו', בלי הרבה משחקים). המחשב כמובן מבוסס על מעבד core 2 duo E6600 עם כל שאר החלקים. השאלה שלי היא מה עדיף 1 GB של זכרון 800 או 2 GB של 667? המחיר די דומה. מה ייתן לי ביצועים יותר טובים (בהתחשב שהמחשב הזה גם ישודרג בבוא היום לויסטה) תודה
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3190 OCZ 2048MB 667 ב 382 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב אז שקניתי את הלוח אם שלי אז שמתי על המעבד מישחה טרמית. עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי CPU is unworkable or has benn changed משהו כזה. ולפי מה שאני מבין כתוב שם שהמעבד לא עובד או ששינו אותו...והוא רושם לי לליחוץ F1 להמשיך לוינדואוס והוינדואוס עובד כרגיל!!! וזה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעייה.....יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב בלוח אם? יכול להיות שזה קשור למישחה טרמית???...כי בגלל זה ניראה לי כבר נישרף לי ספק אחד...התחמם לאט לאט ואז נישרף אחרי כמה שעות והחלפתי אותו לHEC300ART ואני מפחד שיקרה לו משהו כי הוא גם מראה סימני היתחממות... תודה לעוזרים....
-
- 11 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש של ASUS או ABIT אני רוצה תמיכה בכול המעבדים החדשים של אינטל 3.0+ תמיכה במאפינים הבאים כרטיס רשת מהיר Dual DDR SATA Chipset 865 ותמיכה בראדון 9800 פרו גם כאן מהירות באס גבווה USB2.0 וכול שאר הכניסות הרגילות (פיירויור,הכסניות הישנות האלה של המדפסות,מקדלת) והכי חשוב שלא היה עליו כרטיס קול מובנה אני יכול להשקיע עד 1500 שקל על הלוח תודה למעיצים 8)
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עומד לפני קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם מישהו ראה איפושהוא טבלה שמראה את מעבדי הקונרו מול מעבדי ה-AMD במקבילים , כלומר לדוגמא עם לוקחים את הקונרו E6300 , מהו המקביל ב-AMD וכו'. תודה על העזרה....
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם של asus במחיר של עד 1200 ש"ח אני צריך שהלוח יתמוך ב- Sata, AGP X8, DDR1 ומעבד פנטיום 4 מתושבת Socket 478 אם תוכלו לתת לי המצלצות ללוחות אם טובים ובמחיר שצינתי תודה !!!!!
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה האם הלוח של אסוס מדגם p5k p35 תומך ב-sli תודה
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני הופך מארז ישן שיש לי לשרת קבצים/מדיה. כנראה שאני אקנה לוח+מעבד+זכרון כאשר המטרה היא לשים בפנים כמה שיותר דיסקים (1-2 בהתחלה וכל פעם להוסיף). קודם כל אני אשמח לדעת איזה לוחות יש שמגיעים עם יותר מארבעה חיבורי sata - מצאתי בינתיים רק את זה - ASUS M3A78-EMH שמגיע עם 6 חיבורים וגם IDE אחד. עוד דבר שחייב להיות זה רשת Gigabit מכיוון שתעבורת רשת תהיה די מסיבית. וכמובן כ. מסך on board כלשהו, ממש לא חשוב מה. מעבר לזה האם יש דרך להוסיף חיבורי sata ללוח קיים? אני לא ממש מכיר משהו כזה אבל אם אפשר אני אשמח לשמוע, ואז תהיה לי גמישות בבחירת הלוח כי סה"כ אפשר להביא לוח יותר זול כשכל המטרה היא שרת קבצים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המערכת בצד והכרטיס מסך הוא 260GTX חדש וארוך . אני מעדיף לוח ATX רגיל ולא mATX יותר נוח מבחינת מקום וצפיפות פחותה. אני מתלבט בין Gigabyte GA-MA790GP-US4H הכולל כ. מסך שזה יכול לעזור לפעמים ואני קצת מעדיף. לבין Gigabyte GA-MA790X-UD4 ללא כרטיס מסך. לא ממש הצלחתי לעלות על ההבדלים בניהם. מלבד הכרטיס מסך, איזה לוח עדיף? מה טוב באחד על משנהו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב שקניתי חלק חלק המפרט שלו זה : pentium Dual core e5200 2.50Ghz 2mb 800mhz fsb ASRock 4CoreDual-VSTA עם צ'יפס של Motherboard Chipset PT880Ultra זכרון DDRII 667mhz 1Gb X2 וכרטיס מסך sapphire Ati radeon 4650 1Gb לא מזמן קניתי את המעבד זכרון וכרטיס מסך זה לוח אם ישן שלי אך יש לי חשד שהוא לא תומך במקסימום של המעבד (ידוע לי שזה מעבד ישן אבל אני חייל זה התקציב ) כשהפעלתי את התוכנות EVEREST וCPUZ הם רושמות לי שהCLOCK של המעבד הוא 1200Mhz שזה ממש לא המהירות שלו זה אמור להיות 2500MHZ (core speed ויש לי חשד די גדול שהצ'יפסט לא תומך במעבד הספציפי שלי כמו שצריך רק בסדרות נמוכות או גבוהות יותר כגון Core 2duo וגם ידוע לי שזה די מגביל את הכרטיס מסך של…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עם crossfire... http://www.theinquirer.net/?article=41970 אין לי הרבה מה לומר מעבר לזה, אז... תתדינו (אם בא לכם )
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רואה כולם זורקים לי אייאמדי אפשר לדעת מה כל כך טוב בו שהוא יותר טוב מהאינטל?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צריך לוחות אם כמה שיותר זולים שתומכים ביחס מחלקים קטן מ2 שיהיו גם טובים לOC.. משהו שמגיע לבאס 500... תקציב עד 1100 עדיף אבל כמה שיותר נמוך..
-
- 13 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם משפחת מחשבי ה-NUC של אינטל נדרשת להיכנס לעמדת ספיגה? גם מיצרניות המחשבים הגדולות ביותר בטאיוואן מאמצות את משפחת Renoir של היריבה עבור מתחרים ישיריםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי מחשב דיי חלש אבל אני החלטתי קצת לשפר אותו אני רוצה לקנו7ת זיכרון 1GB של SDRAM וחברה לפחות KING STOWN אז אני שואל שווה לי לקנות 1 GB או לקנות 512 למה יש לי במחשב 3 סלוטים ושתיים מהם הם כבר עם בכרונות של 128 כל אחד=256 אז מה שווה לי שיהיה לי 512+256 או שיהיה לי 1024+256? תמליצו תודה ועוד שאלה לקנות יד שניה?_?"
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, עידכנתי את הלוח אם של המחשב הישן שלי(AMD 2500+, Abit nf7-sl) והעידכון נכשל. מיד לאחר הפעלת המחשב לא רואים כלום במסך והמחשב אינו מגיב. ניסיתי לחפש באינטרנט מידע או דרכים לשיחזור, ניסיתי לג'מפר את הלוח(CLEAR CMOS), להוציא את הבטריה, כלום לא עזר.. חבל לי לזרוק את המחשב כולו משום שהוא די סיפק את הסחורה(אינטרנט ואופיס..) ופעל בסדר גמור עד המקרה הנ"ל.. כמו כן ניסיתי לחפש חנויות בארץ אשר מוכרות את הצ'יפ של הביוס משום שהוא נשלף בלוח, ולא מצאתי כלום... אם מישהו יודע או מכיר פיתרון אני אשמח לשמוע. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת ללקוח נשרף לוח של אינטל ציפסת 850 התומך בזכרונות rdram תושבת 478 , אני הצעתי לוח של ASROCK 478 CHIPSET VIA . הבעיה שהציפסטים שונים ומה אפשר לעשות כדי להימנע מהתקנה נקיה של מערכת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! האם מישהו יכול לומר לי אם הזיכרון הבא 1GB Kingston DDR II 667? מתאים למעבד הבא Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? ולא יגרום לאיטיות המחשב או איזשהי בעיה אחרת???
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם שווה לחכות ללוחות מבוססי P35 במידה וכן מה יתרונונם, כי לפי הכתבות חוץ מ תמיכה ב DDD3 כלום...
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו יודע אם לוח אם זה GIGABYTE GA-965P-DS4 יתאם למארז הזה Gigabyte Poseidon GA-XA1CA מבחינת היציאות האחוריות כאילו לא אמורה להיות בעיה לא?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם Abit NF7-S2(G). כיום משתמש באתאלון אקס.פי 1500. במסגרת הוזלת המעבדים של חב' AMD - האם כדאי לי לשדרג את המעבד? ולאיזה מעבד כדאי לשדרג כך שיתאים ללוח (הכוונה למעבדים מתוצרת AMD בלבד).
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-