מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
http://www.vr-zone.com/articles/AMD_Phenom_X4_Tested_On_RD790_Board/5201.html זה מלפני חודש כנראה דגם GP-7100 נראה אמין
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה הייתם בוחרים מהשילובים הבאים (המחשב מיועד למשחקים, ולכן אני לא כל כך בעד ה2160 אבל אני נהנה לחשוב שאני אוכל לשדרג מעבד בעוד שנה ככה, מה שאני לא אוכל לעשות עם לוח AMD בגלל מנהגם להחליף סוקט כל שני וחמישי, המחשב כן אמור לעבור OC קליל, איך זה עובד עם מעבדי הAMD האלו? יש צורך בקירור נוסף?) : מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1014¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il ----------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד AMD Athlon 64 4000+ Socket AM2 Box ¤431 http://skypc…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי לוח GigaByte K8N51GMF-9 עם 6100 מובנה ישנה האפשרות בביוס: robust graphics booster ערכיה: -auto(ברירת מחדל) -fast -turbo זה אמור להרחיב את רוחב הפס של העיבוד הגרפי בשביל לשפר את הביצועים השאלה שלי דבר ראשון האם זה משפיע בכלל על השבב הגרפי המובנה(6100) בלוח או שזה משפיע רק על כרטיס מסך שאני מחבר בנפרד? ובנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה אופציה עדיף לשים עם כרטיס נפרד ואיזה אופציה עדיפה עם המובנה? כמו כן ישנה האפשרות PCIE CLOCK ואפשר לכוון אותה מ100-145 Mhz פה ברור לי שזה לא לכרטיס המובנה אבל על כמה לכוון? האם בטוח להעלות את זה למקסימום או להשאר על 100(ברירת המחדל)? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ישנם זכרונות זהים בנפח ובשם כמו DDR400 כאשר ההבדל בינהם הוא בקצבי העבודה מבחינת דפקי שעון. האם בלוחות אם ישנה מגבלה מבחינת תמיכה במהירות קצבי עבודה של הזכרונות, או שכל לוח יכול לעבוד עם זכרונות הכי מהירים שקימים. במילים אחרות בבנית מפרט אפשר לקנות זכרונות מאד מהירים או שמקצב מסוים זה יהיה בזבוז כסף.
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם של INTEL מדגם D945GNT ורציתי לדעת אם E-SATA יעבוד עליו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם זיכרון שתומך DDR333 יתאים ללוח DDR400 ?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרשור בנושא הזה בפורום אחסון אבל לא קיבלתי תשובה , אולי כאן מצבי ישתפר. אני לפני רכישה של כונן SSD ולכן אני לוודא שאני יכול להפעיל בביוס שלי ahci/raid. לוח האם הוא msi g31m2 v1.0 ואני לא מוצא בביוס שלו את האפשרות להפעיל את הahci. האם התכונה הזו היא תכונה של לוח האם או שהיא ניתנת להוספה באמצעות דרייבר ? בכל אופן אני לא מצאתי מידע מועיל בנושא בגוגל אז אשמח לעזרה כאן. תודה מראש ויום טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
INTEL E7200 2.53 GHz או AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ 2.6 GHz אין בינהם הבדל גדול נכון? וגם, כמה אמור לעלות כל אחד מהם? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הבנצ'מארק הזה למעשה בודק ? מה מסמל הסרגל האדום ומה מסמל הסרגל הכחול , ומה מסמלים שאר הסרגלים ? ועוד שאלה קטנה, יש עוד באנצ'מארק ב Sandra שמשתמשים בו הרבה, לא הצלחתי למצוא תמונה שלו עכשיו, אבל זה באנצ'מארק למעבד. מה הוא בודק ? תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש סלוט אחד של 4 גיגה במחיר סביר ? DD2 800MHZ חיפשתי לא מצאתי אולי ראיתם ?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
לפני שאתם עונים ישר "כן כדאי תתחדש" רציתי לשאול האם כדאי להשקיע בקונרו כשהמטרה יהא לא משחקים הכי כבדים. האם אני יכול להסתפק במעבד כפול ליבה לא קונרו אבל עם כרטיס מסך 7600GT? כי משחקים כמו פרו אבולושן ופוטבול מנג'ר הם לא משחקים כבדים שדורשים את ההשקעה. ההפרש בין כן קונרו ל-לא קונרו זה 1000 שקל בערך. ולי זה דיי משמעותי. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אנ קונה עוד מעט לוח ASUS M2N-E, ורוצה חוות דעת כללית (חסרונות שאולי אני לא מודע להם...) נ.ב. האם יש משהו עדיף? (ולמה הוא עדיף) באותו מחיר
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי מחשב שלפעמים אני עושה לו OC, עוד מחשב ישן שעליו אני מתכנן... אבל בכל מקרה - עם כל השיאי אוברקלוק האלה שמגיעים לאיזה 4GHZ תמיד במקרה הכי גרוע יש איזה מסך כחול שסוגר את המחשב, אבל המעבד לא נהרס... אז השאלה היא: איך מעבדים יכולים בכלל להיהרס?? אם בכלל... תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, ראיתי שיש שני סוגי מעבדים ניידים עיקריים: או שהם מגיעים עם דגם שמותאם מיוחד למעבד נייד כמו סנטרינו או ששמים שם מעבדים של מחשבים שולחנים. למיטב הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה המעבדים השולחניים בגדול יותר טובים מבחינת ביצועים למרות שהבנתי שיש לחלק מהדגמים הניידים יתרונות כמו לדוגמא עיבוד טוב יותר של תקשורת אלחוטית. מה למעשה ההבדלים בניהם, למה לא לקנות מעבד מסוג כזה במחשב נייד? האם דגם של 1.6 סנטרינו מקביל ל 1.6 שולחני מבחינת ביצועים בעיבוד משחקים, גרפיקה וכדומה? הבנתי שמעבד שולחני מחסל סוללה יותר מהר? מה הבדלי הזמנים של הסוללות בין הדגמים ? לכמה זמן אמור בגדול להספיק כל דגם? בקיצור מה לקנות אם אני צריך מחשב שגם חשוב לי עניין הסוללה שתספיק לי ללפחות שעתיים וחצי ללא חיבו…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד (וגם לוח) AMD 64. אני כנראה אקח את ה3000 ואולי את ה3200. כמו שהבנתי, יש כמה ליבות של המעבדים האלו (ניוקסל, ווינצ'סטר...) איזה סוג של מעבד הכי טוב לקחת? (הבנתי שגם יש הבדל במספר הפינים ובחיבור ללוח)
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי יכול ליהיות שהלוח לא תומך במעבד, אז הינה תמונה של הרכיבים- http://img239.imageshack.us/img239/7131/intel8mh.jpg אז הוא תומך או לא ? אם הוא לא תומך, אני צריך המלצה ללוח אם שכן תומך, מהחנות www.memorypc.co.il תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בבקשה, מי שיש לו עכשיו EOPX 8RDA ועשה איתו OC שיגיד לכמה FSB הוא העלה ואיזה REV יש לו. או גם מי שהיה לו 8RDA והוא נדפק לו או משהו. בבקשה, זה דחוף! :-\
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המערכת : MSI K8N Neo2 Platinum S939 A64 3200+ Winchester Samsung DDR400 UCCC 512X2 7300GT 256MB AGP הבעייה : הלוח עבר איפוס,בהגדרה מחדש הגדרתי כך : Bus Speed : 200MHZ HTT: X5 V Core : 1.4V V Mem : 2.5 Mem Timings : 3-3-3-8 T2 וכאן הבעייה בעצם,כשאני מנסה לתת לו T1 הוא לא יציב,ונתקע בווינדוס בכל מיני תוכנות (נגיד אם אני מפעיל את ה Prime95 ושנייה אחר כך את ה Everest אז המחשב קופא וזאת לא בעיית תוכנה כי הוא קפא גם בשלב של כיבוי המחשב אחרי שהוא סגר כבר את כל התוכנות..) וברגע שהוא נתקע ואני נותן לו ריסט,אפילו בכניסה לביוס הוא נתקע..לא יודע מה עובר עליו :-\ אוליי עדכון ביוס יעזור? כי אני כבר אובד עיצות..כל היום שרפתי עליו ולא הצלחתי לפתור את הבעייה אשמח לשמוע רעיונות. תודה ושבו…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
כותרת.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין ?512MB 400MHz V-DATA? ל?512Mb 400MHz AData /VT? ??? הבדל משמעותי?
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב, עשיתי מחקר קצר... רציתי לקנות גוף קירור XP-120 של ת'רמלרייט, ופתאום צצה דילמה, האתר שלהם אומר שהוא לא תואם ללוח שלי (GA-K8NS) בגלל שGigabyte שמים איזושהי לוחית מיוחדת מאחורי הלוח (בנוסף ללוחית של הלוח אם של המארז עצמו), השאלה היא כזו: אם אסיר את הלוחית, מה יקרה? זה משמעותי? זה שימושי? ידוע לי שרק ג'יגהבייט עושים את זה (זה נתון לוויכוח, לא בדקתי חברות אחרות, אבל ג'יגהבייט היחידים שיש להם את הבעיה הזו עם הגופי קירור של Thermalright) זאת אומרת שאין לזה פונקציונליות מויחדת כלשהי, ושאם אסיר את זה, זה לא יהיה קריטי. בכל אופן, בהמשך לשאלה, האם החורים של התושבת על הלוח עצמו (החורים של הברגים) הם סטנדרטים? כי אם כן, זה אומר שאני יכול להסיר את הלוחית, ולחבר את התושבת המיוחדת …
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי את הלוח הנ''ל של ג'יגיבייט. אני מתקין את הדדרייברים שהגיעו בדיסק. במשך שעתיים זה עדיין תקוע על : setup intel® Chipset software installation utility please wait while INF file is updating... וזה טוען נקודות זה לא תקוע או משהו. זה פשוט שעתיים כבר על המסך הזה. זה אמור להיות ככה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
טוב אז קניתי את הזיכרונות הנ"ל. ושקניתי אותם אמרו לי שיש להם CL 3 אבל שבדקתי בתוכנה CPU-Z גיליתי להפתעתי שהתיזמונים שלהם הם 2.5 ---->2.5.4.4.7 איך זה יכול להיות שירדו להם התיזמונים לבד? יכולך להיות שזה קשור למעבד?...תיסתכלו על המיפרט ותגידו לי...
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-