מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ס, רכשתי מחשב חדש והרצתי everest כדי לבדוק את הרכיבים. רציתי לדעת כמה Mhz הזכרונות שלי? הנה הפירוט של אחד מהשניים כפי שהוא מוצג בתוכנה: האם ע"פ השורה המודגשת זה אומר שיש לי 533? או שזה לא הפרמטר הנכון?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, אבל אין משהו מסודר ,הכל מבולגן ,רציתי לדעת עים משהו יודע ,היכן יש רשימה מסודרת תודה רבה חברה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם תומך ב-פנטיום 4 2600mhz שיש בו אפשרות ל- pci-e עד עכשיו היה לי לוח עם agp 8x אבל בגלל הריבוי בכרטיסי מסך של pci-e החלטתי לחפש לוח אני מחפש לוח עד 300 שקל, משהו טוב יש כזה דבר? אני מצאתי לוח של ASRock הם טובים? לינק:http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm ושאלה אחרונה הלוח יתמוך בזיכרונות שיש לי?ושמעתי שיש משהו חדש עם החיבור של הארדיסק לי יש את החיבור הישן זה יתמוך? תודה על העזרה!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8-MAX
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חייב לוח אם עם כ. מסך מובנה שהלוח יהיה טוב ושהכרטיס ירוץ לי "בסדר" לא יותר מיזה כי אני מתכוון לקנות מאוחר יותר כרטיס אחרר... תודה
-
- 10 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=F2-5400PHU2-1GBLA&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 עולה 500 ש"ח! זה רק צונח וצונח ! ועוד G.SKILL שידועים כלא כ"כ זולים שיט סליחה התבלבלתי חשבתי שזה 1GBX2 כנראה שG.SKILL עדיין יקרנים, חחח פאק פדיחה שלי.. סליחה D:
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך זכרונות עד 1100 ש"ח שיהיה מהחנות IQPC. יתוכנן איתם OC ואני מקווה להגיע איתם כמה שיותר רחוק. איזה זכרונות לקחת? אלו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 או אלו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3196 או אפשרות אחרת. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קריטי\טרגי? שווה להשקיע את הכסף? (המחשב למטרות משחקים ותוכנות כבדות לעריכת סאונד)
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום.. בזמן האחרון אני חופש בכל אתרי המחשבים ומנסה להסגר על המפרט המושלם בשבילי... בגלל זה אני עושה מליון סקרי שוק בשביל לבחור חלק חלק.. אני קצת חלש בנושא לוחות אם, ולמרות שהבנתי שרובם מצוינים, אני עדיין רוצה להבין אחת ולתמיד מה ההבדל בין כולם, ומה הלוח האופטימלי... בגדול שמתי את עיניי על הג'יגהבייט 965P-S3-REV3.3.. הוא הכי זול מהסדרה, ונראה מצוין במפרט... השאלה היא, מה יש ב DS3, וב DS3P שכלכך מייקר אותם? האם אני צריך את הדברים האלה? (כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד, וגם אם כן, אז לא OC רציני).. ראיתי גם לוחות של ABIT.. יש את IB9, AB9, וגרסאות הPRO שלהם... וזה נורא מבלבל אותי... כי סך הכל, כל אותם הלוחות נעים בין אותם המחירים, וזה עושה את הבחירה לקשה... כמו כן גם את לוחות …
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב חדש ממפרט מעולה שהלוח אם הוא asus p5b deluxe והספק הוא enermax liberty 500W עכשיו... אני לא יודע ולא בטוח בחיבורים של הספק ללוח האם.........האם החיבור העליון הוא של "המעבד"? האם ייכנס לשם רק 12v של 4 פינים? או שאני אמור לחבר אליו גם 4 פינים נוספים עם הסרת המכסה? מצורפת תמונה עם סימון הפינים. אודה לתשובה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המפרט הבא מעבד mhz 2.13Intel® Core2 Duo Processor E6400 1 לוח אם Intel® Desktop Board DG965WH 1 דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 ? מארז Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) 1 ספק Liberty ELT400AWT 400W 1 צורב LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 זיכרונות SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL כאשר אני מבצע בדיקה עם תוכנת ה-cpu-z בלשונית של הזכרונות הוא מראה לי 1024 מגה אבל לא כותב לי שיש לי dual channel, למה? ניסיתי לשחק עם המיקום של הסטיקים אבל זה לא עזר המיקום שלהם הוא - יש שני זוגות של סלוטים בכל אחד יש שחור …
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ראיתי ש- ABIT IB9 עם צ'יפסט 965 מקביל פחות או יותר במחיר ל GA-945PD-S3 ו ל-GA-946PDS. של Gigabyte ולא למקביל של Gigabyte עם צ'יפסט 965... יש לכך סיבה? כמו כן, מה עם המקביל של Foxconn ?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש את הלוח-אם של GB GA-965P-DQ6 הוא תומך במעבדים העתידים של INTEL פנרין או משהו כזה?? שווה לקנות אותו?? אני רוצה לקנות אותו לא בשביל OC
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי חברה, אני זוכר ששמעתי לפני איזה חודש שמתוכננת ירידת מחירים משמעותית לCore 2 DUO בסוף אפריל. האם זה נכון?? אני פשוט רוצה לקנות מחשב והמחיר של המפרט שאני רוצה מגיע ל7000!! אולי עם הוזלת המעבדים ואולי אף כרטיסי מסך מסדרת הGEFORCE 8 המחיר יירד משמעותית.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצאו הדרייברים החדשים מבית ATI - ה-CATALYST 4.10...השאלה היא - איזה מבין שתי תצורות הדרייברים שהם מספקים שם - אחד עם הקונטרול סנטר ואחד בלעדיו...הבנתי (ממה ששמעתי) שעדיף להתקין את הדרייברים בלי הקונטרול סנטר...כי שם האפשרויות טובות והביצועים עדיפים יותר...מה אתם אומרים? מה התקנתם? מה ההבדל בין שני התצורות? בתודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
לאי אמ די 2000 אז זה אומר שהסטפינג שלו בכל מקרה יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי? או שאני יכול להתקע עם סטפינג של agoga כי אמרו לי שכל המעבדים האלו של 1900 הם בעצם downclock של 2100 אי אמ די בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מה אומר המספר שבא אחרי השם של הזכרון בדרך כלל? לדוגמא, ה-3000בזיכרון: CORSAIR DDR-RAM 256MB 3000CAS2 Memory. וכמה חשוב שהמספר יהיה יותר גבוה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה איך נועלים AGP\PCI אני רוצה שהם יהיו בערכים של AGP=71 \ PCI=36 באופן קבוע בלוח G7VAXP ולא ישתנו כאשר אני משנה את FSB תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אולי אחת ולתמיד מישהו יסביר לי את ההבדלים בין אינטל וAMD? איך במהירות שעון זהה הAMD מהיר הרבה יותר? איך במהירות FSB800 אתם עדיין אומרים שהAMD מהיר יותר? ומה מקביל במהירות לאינטל 4 2.6 800 מבחינת AMD (כולל לוח אם וזכרונות דואל DDR400)?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני בשלבים הסופיים לפני קניית המחשב ויש לי שאלה לגבי המעבד. אני מתכוון לקנות P43GH , אבל כששוטטתיברשת , נתקלתי בתופעה משונה.... חלק מהחנויות מציעות אחריות לכל החיים , בעוד שאחרות מציעות אריות רק ל-3 שנים. איך זה יכול להיות? האם זה תלוי בספק שהם קונים ממנו? לכל ספק מדיניות אחריות שונה?! (זה לא ממש נשמע הגיוני...) ??? אני אשמח לקבל תשובה (רצוי חד משמעית... ) לגבי האחריות.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש של ASUS או ABIT אני רוצה תמיכה בכול המעבדים החדשים של אינטל 3.0+ תמיכה במאפינים הבאים כרטיס רשת מהיר Dual DDR SATA Chipset 865 ותמיכה בראדון 9800 פרו גם כאן מהירות באס גבווה USB2.0 וכול שאר הכניסות הרגילות (פיירויור,הכסניות הישנות האלה של המדפסות,מקדלת) והכי חשוב שלא היה עליו כרטיס קול מובנה אני יכול להשקיע עד 1500 שקל על הלוח תודה למעיצים 8)
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איזה סוג של מעבד הכי שווה ומשתלם (כיום יש לי את ה-XP 2400 אבל אני יכול לעשות טרייד אין עליו) המעבדים הם : XP 2400 XP 2500 XP 2600 תנמקו בבקשה את בחירתכם.... תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איך יכול להיות שבלוח כזה יקר וטוב אין כרטיס רשת?! זה לפחות מה שנראה לי,תקנו אותי אם אני טועה. ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בין לוחות עם ערכת שבבים 865|875 לבין לוחות עם 850E יש לי ויכוח אם חבר שטוען שזכרונות RDRAM 1066 הם הכי מהירים שיש תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-