עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המעבד שיהיה לי הוא E8400 והכרטיס מסך 4870.. המחשב מיועד לגיימיניג. בהנחה שאני לא מתכנן OC,CF איזה לוח אם הטוב ביותר בשבילי,בסביבות ה-100 דולר (תקציב מקסימלי!!)מהאתרwww.newegg.com ..? חשוב שהוא לא יהיה מיושן אלא משהו חדש וטוב בשוק =] שאלות נוספות- האם הלוח אם יאפשר לי גם לבצע בעתיד OC לכ.מ...(כי קראתי פה שאפשר "לשחק" לו בזכרון ולהגיע לתוצאות מרשימות)? האם יש לי בכלל מה לחשוב לכיוון..?(אין לי בזה ידע קודם..) ובכללי,האם בכלל אני צריך לחשוב בכיוון של OC (לא רק כ.מ) כאשר הכוונה שלי לשפר ביצועים של משחקים בעתיד?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  2. ‏M61PME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E‎ הלוח הזה נחשב ללוח אם טוב למעבד של AMD 5200?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. Started by ToXiN,

אני רואה כולם זורקים לי אייאמדי אפשר לדעת מה כל כך טוב בו שהוא יותר טוב מהאינטל?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by שאלה?,

אז ככה יש לי מחשב דיי חלש אבל אני החלטתי קצת לשפר אותו אני רוצה לקנו7ת זיכרון 1GB של SDRAM וחברה לפחות KING STOWN אז אני שואל שווה לי לקנות 1 GB או לקנות 512 למה יש לי במחשב 3 סלוטים ושתיים מהם הם כבר עם בכרונות של 128 כל אחד=256 אז מה שווה לי שיהיה לי 512+256 או שיהיה לי 1024+256? תמליצו תודה ועוד שאלה לקנות יד שניה?_?"

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by constantine16,

eih bodkim ba mahshev et a meirut shel azikaron?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by o.k,

שלום לכולם!!! האם מישהו יכול לומר לי אם הזיכרון הבא 1GB Kingston DDR II 667? מתאים למעבד הבא Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? ולא יגרום לאיטיות המחשב או איזשהי בעיה אחרת???

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by avenger31,

האם שווה לחכות ללוחות מבוססי P35 במידה וכן מה יתרונונם, כי לפי הכתבות חוץ מ תמיכה ב DDD3 כלום...

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by parlux,

אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח חריגות עד 20 ש"ח חחח = 320 ש"ח! יש לי מעבד פנטיום 4 3200Mhz עכשיו רציתי לדעת אם אני יקנה מעבד Intel Core 2 Duo הוא יהיה יותר טוב מהמעבד שלי? כנסו יש 2 מעבדים אחד 295 ש"ח והשני 319 ש"ח אם אתם חושבים שאחד מהם יותר טוב מהפנטיום 4 שישי לי או ששנים יותר טובים מהפנטיום 4 3200Mhz אז אני רוצה השוואה בין המעבדים שאני מביא לכם עכשיו קישור אליהם http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429809 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4277 הריאשון יש בו 2000Mhz ובשני יש 1800Mhz והשני יותר יקר איך זה לא הבנתי אבל אני סומך עליכם אתם 100% מבינים יותר מימני. אני רוצה גם המלצה האם שווה ביכלל ליקנות אחד מהמעבדים …

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by avivboker,

מישהו יודע אם לוח אם זה GIGABYTE GA-965P-DS4 יתאם למארז הזה Gigabyte Poseidon GA-XA1CA מבחינת היציאות האחוריות כאילו לא אמורה להיות בעיה לא?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by ilanb0,

ברשותי לוח אם Abit NF7-S2(G). כיום משתמש באתאלון אקס.פי 1500. במסגרת הוזלת המעבדים של חב' AMD - האם כדאי לי לשדרג את המעבד? ולאיזה מעבד כדאי לשדרג כך שיתאים ללוח (הכוונה למעבדים מתוצרת AMD בלבד).

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  11. עוזר זה בטוח, עוזר בלקרר, השאלה היא האם הזכרון צריך קירור ? שווה לקנות צלעות קירור לזכרון אם מתוכננת המהרה כלשהי ? תודה, אוהד.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by hmimo,

שלום, יש לי לוח אם של ג'גבייט בתאים למעבדים C2D שנקנה לפני כמה שנים, במהירות 800MHz. השאלה היא אם אני יקנה נעבד משהו כמו e6600 במהירות 1066 זה יתמוך?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by MeMaster,

תודה ויום נעים

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by avipenina,

היי, איזה לוח יותר טוב. ASUS P5Q Deluxe או ASUS P5K WS תודה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק , כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio, USB*2) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) SONY CD-RW CRX230E 52x/32x/52x מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משחקים חדשים. המחשב שאני מו…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש מחשב שיתחבר למגבר ולהעביר אודיו באיכות HD נאמר לי שרק דרך HDMI ניתן לקבל זאת בבקשה את עזרתכם בנוגע ללוח רם 1333MHZעם HDMI לאודיו .ראיתי לוחות עם HDMI header מה זה אומר והאם זה מה שאני צריך

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  17. אני מקווה שזה מתאים לפה אם לא אני מאוד מצטער. ככה יש לי לוח asus p5n-e מעבד e6300 קירור רגיל של אינטל. התקנתי את התוכנות של אסוס איפה שם אני שולט על המריות של המאורר אני רוצה להגיד אותו שיעבוד על 2000 RPM או שיש ערך יותר גבוהה שהמאורר הזה מסוגל אני רק רוצה לראות את כמות הרעש שזה מייצר זה הכל ואת ההשפעה על הטמפרטורה אז אם אפשר בבקשה הסבר על שליטה במאורר.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by פומה,

שלום לכם האם טמפרטורה של 45-50 למעבד פנטיום 2 400 היא סבירה? המעבד לא עבר אוברקלוקינג מעולם וגם לא אף חלק אחר במחשב. המחשב משמש לשימוש ביתי בלבד ופתוח כמעט 24/7 במשך ה-3 שנים האחרונות.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by ד ו ד,

ישנם זכרונות זהים בנפח ובשם כמו DDR400 כאשר ההבדל בינהם הוא בקצבי העבודה מבחינת דפקי שעון. האם בלוחות אם ישנה מגבלה מבחינת תמיכה במהירות קצבי עבודה של הזכרונות, או שכל לוח יכול לעבוד עם זכרונות הכי מהירים שקימים. במילים אחרות בבנית מפרט אפשר לקנות זכרונות מאד מהירים או שמקצב מסוים זה יהיה בזבוז כסף.

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by bar snkee,

שלום, יש ברשותי לוח אם של INTEL מדגם D945GNT ורציתי לדעת אם E-SATA יעבוד עליו. תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by shaynac,

יש אתר או מאמר שאפשר ללמוד ממנו על לוחות האם הקיימים כיום. מעניינים אותי כרגע רק לוחות 965 ל- C2D. אני לא מצליח להבין מה ההבדלים בין הלוחות השונים (מלבד יכולת משופרת ל-OC בחלקיהם).

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by RayZ,

האם זיכרון שתומך DDR333 יתאים ללוח DDR400 ?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by lipa,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=87731

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by tal_levi1000,

כמה מעבדי AMD יכולה לייצר מכל פרוסה של 200ממ? ומפרוסה של 300ממ?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by RON_Xxx,

יש לי שאלה כאילו קניתי זכרונות של ג'י סקיל 800 מגה הרץ 2 ג'יגה... ורציתי לדעת אם יש הבדל בין ג'י סקיל לOCZ מבחינה כללית של זכרונות אבל במיוחד אם הגוף קירור של OCZ עדיף על ג' סקיל או להפך... הבלבול שלי נובע מכך שג'י סקיל בעקרון מתמחה בזכרונות לאומת OCZ שמייצרים הכל בערך .. מקווה שתעזרו

• 3 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים