עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום איזה מעבד כדי לקחת שהיה טוב למשחקים כפול ליבה של אינטל או חד ליבה של AMD

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by MoFo,

השאלה היא אם הלוח אם שלי בכלל יוכל לתמוך ב Elixir PC3200 DDR 400 והאם בכלל הלוח-אם יאפשר לזכרונות לפעול במלוא הפוטנציאל? מה שאני מעוניין לרכוש זה או 2 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512 ורציתי גם לדעת, אם אפשר, מה ההבדל בביצועים בין 2 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512 כי יש הפרש מאוד קטן במחירים? סטיק אחד של Elixir 256 DDR עולה 130 ש"ח (260 ש"ח שתיים) וסטיק אחד של Elixir 512 DDR עולה 285 ש"ח. הנה הזכרונות הנ"ל: Elixir PC3200 DDR 400 Mhz לוח האם והזכרונות שלי: תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  3. שלום לכולם אני בונה מחשב חדש, סוף סוף. התקציב הכללי הוא 5K. סביר להניח שמה שהוא לא יהיה ישאר למשך הרבה שנים אז חשוב שיהיה מתאים קדימה. השימושים הם - צפייה ב HD באיכות 720\1080 (כרגע בMKV מהרשת אבל ברגע שירדו המחירים גם מכונן בלו ריי) - עריכת וידאו (Avid, Premiere) וקצת אפטר אפקטס. - פוטושופ ופלאש ברזולוציות גבוהות. - ללא משחקים רציניים בנוגע למעבד המליצו לי על Q9300, וזה נשמע סביר. אתם חושבים שהוא יספיק ויתאים לשימושים הנ"ל? בלוחות אם אני לא מבין כל כך, אז אשמח לכמה המלצות ואם אפשר עם הסברים, יתרונות\חסרונות של הלוח וכו'. לא קריטי שיהיה FireWire עם הלוח, סה"כ זה כרטיס של 40 שקל. בנוגע לזיכרונות אני מתכנן לקחת 2X2GB. רציתי לוודא שיהיה להם שימוש, או שאין מה לעשות עם יותר מ…

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by idan90mizrahi,

איזה מן המעבדים טוב יותר מה ההבדל בין הרגיל ל - BOX ? :s05: :s05: [jpg] http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/22759-633067299234531250-loldsa.jpg [/jpg]

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by eladbu,

שדרוג ב2000 שח מה דעתכם! ברשותי כרטיס מסך cd בארנר ו2 הארד דיסקים מה אתם אומרים על במפרט וכמובן על המחיר לו אם Albatron KX18D Pro II Nforce 2 מעבד Athlon XP 2500 זכרון 512 OCZ 400MHZ DDR + HEATSINK מארז 400W +USB +3 FAN בצבע שחור עם הכנסה מיוחדת של הארד דיסקים ודלת שקופה כרטיס קול o.b בהוספת 120 שח אני יכול להוסיף לוח אם A7N8X DELUXE ASUS כל ההצעה היא 2000 שח אני חייב תגובות! תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. Started by Night,

האם הלוח Gigabyte GA-8I945PG יתמוך במעבדי Core 2 החדשים?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. Started by Randy Orton,

זה נכון או שגיאה ? http://www.techpowerup.com/cpudb/details.php?id=278 110 W ?

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by integral,

6600 עולה 3480 כתר שוודי לפי שער של 0.62 שזה 2158 ש"ח. המחיר הוא להזמנה מראש. 6400 עולה 2486 כתר שבדי שזה כ 1540 ש"ח http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=101491 http://shg.biz/produkter/list2.asp?katid=1714 רק לשם השוואה, 3800X2 AM2 עולה 2916 כתר שזה 1807שקל 3800X2 AM2 מסדרת ה ENERGY EFFICIENT עולה 3393 כתר שזה 2100 שקל. http://shg.biz/produkter/list2.asp?katid=7564

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by pergola,

צריך לוחות אם כמה שיותר זולים שתומכים ביחס מחלקים קטן מ2 שיהיו גם טובים לOC.. משהו שמגיע לבאס 500... תקציב עד 1100 עדיף אבל כמה שיותר נמוך..

• 13 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by idoyi,

רציתי ייעוץ לגבי זכרונות... הציעות לי לקחת את Corsair cl2 מה אתם אומרים??

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  11. היי, אני הולך לשדרג (רק מעבד, לוח אם וזכרון), שימוש מרכזי- משחקים כבדים. החלטתי כבר על: ABIT NF7 TWINMOS/KINGSTON/GEIL 512MB PC 3200 השאלה לגבי המעבד: אני מתלבט בין XP2400 ל- XP2500. ההפרש במחיר הוא 250 ש"ח בערך. האם זה שווה את הכסף? תודה!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by itamar100,

תקציב בסביבות ה 3000 שקל מטרת השידרוג מהירות וזיכרון מפרט נוכחי יש לי מחשב ככה Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz 2.20 GHz זיכרון : 2 GB ולוח M אני חושב של ASUS ( אני לא יודע איך לבדוק ) . מערכת הפעלה מה שתמליצו לי שימושים מיוחדים לא עושה OVERCLOCK קונה הכל ב KSP הערות אז מה שאני רוצה להגיד פה . זה אם אני רוצה להחליף זיכרון ל 8 GB ומעבד Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray או Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray אז צריך להחליף עוד משהו במחשב כמו לוח M או אין לי מושג מה ? לא ידעתי בדיוק איפה לשים את האשכול אז אם זה לא במקום הנכון תעבירו תודה ענקייייתתתתתתת לעוזרים :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by הסולידי,

לאחר שלמדתי (פחות או יותר) את רכיבי המחשב המומלצים לצרכים שלנו, אני בהרגשה שאין לי כל קנה מידה לבחינת לוח אם. איך בוחרים לוח אם? מהם הקריטריטנים לכך? האם גם לוח האם מושפע מהצרכים שבשימוש? אם כן להלן השימושים המיועדים למחשב: המחשב הוא מחשב משפחתי ולכן משתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, אקרובט אדובי, שיתופי קבצים, מעט משחקים (לא כבדים), שמיעת שירים וצפיה בסרטונים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו אקרובט אדובי ,ICQ , מסנג'ר, פאוור פוינט פתוחות יותר מפעם אחת]. מתכוון להתקין בשלב זה XP אך מעוניין שהמחשב "יקלוט" את VISTA בבוא היום ללא כל בעיה. לא מתוכנן OC . האמת שעוד טרם הצלחתי להבין מה עושים ולשם מה זה הייצור הזה שנקרא OC , ותסלחו לי על השפה העממית? ב…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  14. יש ברשותי לוח אם Gigabyte Pentium 4 Titan Series - GA-8S648FX(-L - ובין המעבד לבין הכרטיס מסך ישנן צלעות קירור מוזהבות. בפרוספקט של הלוח אם כתוב שמתחת לצלעות מסתתר שבב SiS 648FX. ועכשיו לשאלותיי: 1) מה זה לכל הרוחות?! 2) בתמונת הלוח האם בפרוספקט, על צלעות הקירור ישנו מאוורר ובלוח אם שלי אין שום מאוורר על צלעות הקירור - האם אני צריך לחבר לשם מאוורר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי לרכוש זיכרון 4GB (בגלל השתדרגות לWIN7) ותוכנות ובאופן כללי מחיר רציפתי. רציתי לשאול כמה דברים: 1.איזה סוג זיכרון מומלץ ואם אפשרי לרכוש 4GB 800MHZ?? 2.כמה זיכרון מקסימלי אפשרי לשים בנייד? 3.אודה לסוג זיכרונות מומלץ +קישורים.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. וגם איזה מאוורר אני יכול לשים לסוקט הזאת

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by reyrey_200,

האם קיים בשוק לוח אם שתומך בFULL HD וינגן בלי בעיה כל סרט,או שעדיף לקנות לוח אם רגיל+כרטיס מסך ?...

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. Started by zomero,

שלום לכולם יום רביעי הקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. אני סגור על הדברים הבאים: לוחם אם של אסוס P5W DH DELUX מעבד e6600 את עזרתכם אני צריך בהתאמת זיכרונות מתאימים. התבלבלתי כבר מרוב חברות וסוגים. המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, ועריכת וידאו. מתוכנן אוברקלוק עדין או בכלל לא (לפחות בזמן הקרוב). אני החלטתי ללכת עכל מהירות של 800MHZ. אודה לכם אם בבקשה תוכלו לכוון אותי אל הזכרונות המתאמים לצרכים הנ"ל. תודה רבה זהר

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by HydroIT,

שלום, יש ברשותי לצורך הנושא 900 שקל (ולא אגורה יותר). אני מחפש לוח-אם, DDR2, למטרות OC ומשחקים. כרגע האופצייה שאני חושב עליה היא ה-ASUS P5K-E שאני יכול להשיג ב-805 ש"ח. האם יש אפשרויות נוספות טובות? (מבחינת עדיפות, ASUS ו-DFI עדיפות, אחריהן Gigabyte ו-ABIT). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. חבר שלי הלך לקנות לוח והמלצתי לו על הלוח הזול ביותר שיש לו יכולת OC בינונית שהוא ‏G31M-ES2L אבל הוא חזר עם GA-G31M-S2C, מה אתם מייעצים, יש הבדל בין הלוחות או שילך להחזיר אותו ולהביא מה שהמלצתי לו. באופן כללי מה יותר שווה. תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. Started by yonir,

אני רוצה לקנות מחשב ופתחתי שרשור בפורום מפרטים אבל הוא קצת נתקע שם.. אז אני אמקד את השאלה כאן: איך לוח האם GIGABYTE GA-945G-S3 לעומת ASRock ConRoe945G-DVI ? (עבור מעבד Conroe E6300) עקרונית אני רוצה לקנות את לוח האם של ASROCK אבל לא בטוח שיש אותו לכן אני חושב על לוח האם השני, רק שהוא יקר יותר בקרוב ל-200 ש"ח. יש הצדקה להבדל במחיר או שזאת תוספת מיותרת? (דווקא חסרון אחד בולט יש- אין חיבור DVI, חוץ מזה אני לא ממש יודע להבדיל) הערה: אני לא מתכנן OC

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by hananmori12,

שלום, יש לי מחשב עם לוח Gigabyte P35-DS3L, באתר של היצרן מופיע שהלוח תומך בDDR2, רציתי לדעת האם אני יוכל להשים על הלוח זכרונות DDR3? תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by Crazy Angel,

שלום! רציתי לשאול, האםההבדל בין זיכרון DDR במהירות 400Mhz, 433MHz, 466Mhz ו-500MHz הוא משמעותי. כרגע בתכנון שלי לקנות PC 3200 400MHz, אבל אני מתחיל לחשוב שאולי כבר כדאי לי לקנות 500Mhz/466MHz כדי לאחר את השידרוג בעתיד. צריך עצות ד'א יש תקציב לשתיהם, אני פשוט שואל אם זה כדאי.

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by tembo,

היי, ראיתי שיש שני סוגי מעבדים ניידים עיקריים: או שהם מגיעים עם דגם שמותאם מיוחד למעבד נייד כמו סנטרינו או ששמים שם מעבדים של מחשבים שולחנים. למיטב הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה המעבדים השולחניים בגדול יותר טובים מבחינת ביצועים למרות שהבנתי שיש לחלק מהדגמים הניידים יתרונות כמו לדוגמא עיבוד טוב יותר של תקשורת אלחוטית. מה למעשה ההבדלים בניהם, למה לא לקנות מעבד מסוג כזה במחשב נייד? האם דגם של 1.6 סנטרינו מקביל ל 1.6 שולחני מבחינת ביצועים בעיבוד משחקים, גרפיקה וכדומה? הבנתי שמעבד שולחני מחסל סוללה יותר מהר? מה הבדלי הזמנים של הסוללות בין הדגמים ? לכמה זמן אמור בגדול להספיק כל דגם? בקיצור מה לקנות אם אני צריך מחשב שגם חשוב לי עניין הסוללה שתספיק לי ללפחות שעתיים וחצי ללא חיבו…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  25. שלום לכולם! יש לי מספר שאלות שיעשו לי קצת סדר בכל בלבול שנוצר לאחרונה.. ברצוני לקנות כרטיס מסך X1800GTO...הכרטיס תומך בCROSSIFRE...והוא של הATI כרגע וגם בעתיד הקרוב לא מתוכנן לקנות עוד כרטיס מסך!! אם כן זה רק אולי עוד שנתיים.. לכן: 1. קודם כל, אני חייב לקנות לוח של ATI? 2. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו את הכרטיס מסך הנ"ל? (רק כרטיס אחד!) 3. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו כוד כרטיס מסך למקרה שאני ארצה בעתיד? (מערך של שני כרטיסים!) אני שואל מכיון שכמו בסיקור שרשמתם פשוט אין היום מספיק לוחות אם כאלה..ולא רק זה..אלה שיש דיי גרועים 4. לכן אולי כדאי לקנות לוח אם "רגיל" (כלומר ללא SLI כי גם בלי זה אי אפשר ;D) ואז הכרטיס יפעל על…

• 9 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים