מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב, בתקציב של 5000 שקל, בעיקר בשביל משחקים.. השאלה שלי היא איזה מעבד כדאי לי? הרבה המליצו לי על E6600 של אינטל, מה המקביל שלו מבחינת AMD? איזה יותר טוב בשבילי ואיזה נותן יחס ביצועים/מחיר טוב יותר?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חברה! איזה אחד אמר לי שב- לוח אם הזה GIGABYTE GA-965G-DS3 אין כרטיס קול מובנה זה נכון תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד ואני רוצה לשדרג כרטיס ראם אחד מתוך השניים שיש לי במחשב. יש לי Presario V2000 של קומפק. בכל כרטיס יש 256MB ראם. לפי מה שהבנתי משיחה (צ'יטוט) עם נציגת התמיכה של קומפק אני צריך כרטיס במהירות של 333mhz הבנתי גם שאני יכול לקנות כרטיס של יותר, אבל אז אני לא אנצל את המהירות הזאת. התבלבלתי מאוד. לא הצלחתי להבין לפי השיחה איתה עם אני צריך כרטיס DDR או אולי DDR או אולי בכלל DDRAM (משהו כזה) או SODIM. דיברתי קצת עם אחי, ולפי מה שהוא הסביר לי, SODIM מציין את הסלוט (יאני ה"שקע") וה-DDR מציין את הכרטיס עצמו ("תקע"). הנה החלק העיקרי בשיחה עם נציגת התמיכה: "Guy,I see that your model of presario notebook Supports PC2700 DDR333 memory modules. Two SODIMM slo…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אם אני מעלה את הV של המעבד הרבה מאוד, הוא עלול להשרף? תודה!
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי כנראה שאקנה זכרון של CORSAIR בחנות גיבור במקום קינגסטון והמחיר? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=831&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33&
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מחשב חדש, ובדקתי אותו עם CPUz ו-Everest שמתי לב לזה: וראיתי שהמעבד עומד על 1.5Ghz במקום על 2.4Ghz האם זה תקין? במידה ולא - איך אפשר לסדר את העניין? תודה. נ.ב. בדקתי גם לגבי הזיכרון: ראיתי שהוא עומד על 400Mhz הוא לא אמור לעבוד על 800Mhz? ושמתי לב שהתזמון שם זה CL5 (המוכר אמר שהוא מזמין לי CL4, אני אתקשר אליהם..) בכל מקרה, פה בכלל רשום שזה DDR3 אבל זה DDR2..זה מוזר.. תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות משחב ב 12000 ש"ח ונתנו לי פה מלא פרטים מעולים ותודה על זה ואבל השאלה שלי היא האם כדאי לחכות עוד כמה חודשים ליציאה של המעבדים החדשים של אינטל ולירידת המחירים (כפי שכתוב בכתבה שבאתר)כי כל המעבדים הנזכרים עתידים לתמוך בערכת השבבים החדשה של אינטל, ה-X58, ובתושבת החדשה, ה-LGA1366 אז כדאי לקנות עכשיו או בעוד כמה חודשים?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני בדיוק מסיים לארגן לעצמי את המפרט ואני ממש מתלבט איזה לוח אם לקחת. המפרט כולל מעבד Q9450, זיכרון 4 ג'יגה וכרטיס HD4870 בודד בינתיים שיחוברו למסך ברזולוציה 1680 על 1050 בלי OC (לא עכשיו ולא בעתיד). השאלה היא מה עדיף לי בהנחה ש-CF הוא רק פוטנציאל עתידי ? (שאני מקווה לממש בעוד שנה כשהמחירים יפלו קצת, אבל אי-אפשר לדעת . אולי יצא כרטיס מספיק מוצלח עד אז שישנה את הרעיון...) האפשרויות כמו שאני רואה את זה הן (אגב, הכל עם ספק 700W של OCZ): 1. P45 טוב של Asus (כנראה P5Q-E) - כרגע (בלי CF) הוא לוח מצוין ובעתיד (עם CF) הוא יהיה לוח בסדר,למרות ש-CF של HD4870 יסבול מההגבלה של ה-X8. הנזק - 870 ש"ח. 2. X48 רגיל של DFI (יענו DK X48-T2RS) - לא נותן לי כלום על ה-ASUS כרגע, אבל בעתיד ינצל…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כרגע ברשותי Q6600 4x Kingston CL5 1024MB 667Mhz Gigabyte DS3 השאלה היא כאמור, האם הזכרונות מאטים אותי? האם שדרוג לזכרונות 800Mhz CL4 יתן שיפור משמעותי במהירות? אני לא מבצע OC. תודה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב . אני סטודנט לתואר ראשון -מתמטיקה מחשבים . אני מעוניין לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים לדעת את זת. תודה מראש לעונים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 12:58:39 ן לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים [br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 13:06:47 לפירוט :אם אנחנו מסתקלים…
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי 2GB RAM של OCZ, מהירות 667MHZ וLATENCY של 4-4-4-משו. הדגם הוא GOLD EDITION GQ XTC ואני לא יודע מה אני עושה איתם. אני יודע שכרגע במחשב שלי יש שני זכרונות מסוג לא ידוע, 1GB במהירות 667 גם כן. אני רוצה להעיף את אלא לאח שלי או למכור ואת החדשים לשים במקומם. האם אני פשוט צריך לכבות את המחשב, להוציא את הישנים ולשים את החדשים במקום? או שעלי לעשות משהו לפני/אחרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: ASUS p5LD2 SE גירסה pcb - 2 מעבד:intel pentum d 3400mhz זיכרון: 2ג'יגה כונן:750 ג'גיה כרטיס מסך: 1900xt 512 mb אז ככה אני רוצה לשדרג את המעבד אבל אני לא יודע באיזה מעבדים הלוח אם שלי תומך ב-c 2 do הוא תומך? ב- quad הוא תומך? אם אפשר רשימה והמצלות של המעבדים החדשים שהלוח אם שלי תומך אני יודה לכם מאוד .... תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי חברה רציתי לשאול שאלה לפני שאני קונה לי איזה מעבד ומתחרט עליו אז ככה אני חשבתי מה שאני בעצם צריך זה מעבד חזק לביצועים ולהפעלת משחקים אז רציתי ללכת על משהו זול של פנטיום 4 3.4 ג'יגהרץ ואני פשוט חושב עם כדאי ללכת על הכפול ליבה החדשים core 2 duo או dual core כי בעצם חלונות אקס פי לא תומך בליבה כפולה אך ישנה אפשרות לשים את ה64bit שזה בעצם וינדוס שתומך בזה ,אם לחשוב אז dual core or core 2 duo בעצם בעלי שני ליבות ואם נגיד יש לי dual core or core 2 duo 2.6ghz אז זה בעצם פועל כל ליבה 1.3 וביחד זה 2.6 אז האם בכלל שווה להשקיע בידיע שויסטה כן תומך בריבוי ליבות אך הוא עוד רחוק מלהיות וינדוס תקין וטוב לשימוש כמו כן אתם יודעים כי הוא גם מעמיס את המערכת?????????!!!!!!!!!!! תודה מראש…
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא GA-81945GZME-RH קבלו תמונה http://www.pconline.com.cn/market/tw/ztbd/0609/pic/0906_10kdiy_3.jpg [move]השאלה[/move] האם יש לי רק שני חריצים בהם אני יכול להכניס זכרון ראם??? [move]שאלה שנייה[/move] איך אני יכול לדעת אם הם רצים על דואל צ'אנל :s05: תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כמה זיכרון תומך הלוח הזה? A8N-SLI Premium http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-p/overview.htm :s05:
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
-
טוב קיבלתי את הזכרון, הכל טוב ויפה הוא עובד והכל שמח. עכשיו שאני נכנס לcpu-z תראו מה הוא רושם לי: http://194.90.246.18/cpu-z.jpg עכשיו הזכרון שמופיע שמה הוא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=2511 והוא עובד במקביל לזכרון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_91_396&products_id=3602 עכשיו הזכרון של מיקרון, הוצאתי אותו וניסיתי לבדוק רק את הזכרון החדש, וזה לא עזר, עדיין הוא מזהה אותו בצורה המוזרה הזאת. עכשיו אני חושב שהבעייה היא הלוח שיש לי שהוא asus p4s533. מה אתם אומרים? הבעייה היא בלוח?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני אישית מצפה לו בקוצר רוחחח חחח
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם זיכרון שתומך DDR333 יתאים ללוח DDR400 ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי התלבטות בקניית מחשב חדש במיוחד לגבי הלוחות. יש שני לוחות של ג'יגבייט שאני מתלבט בניהם: 1. k8nf-9 2. k8nxp בלי sli ההבדל בניהם ממה שאני יודע זה שהשני תומך ב- sata 2 והראשון לא, אבל חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בהבדלים בניהם?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי זיכרון RDRAM והוא מעוד יקר מי שהוא יכול להגיד איפו אני יחול להסיג בזול תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בערך כל מה שנאמר שם... הלוח Abit KN8 Ulta הוא synchronized או Asynchronized כי רציתי לעזות אוברקלוק לזיכרון RAM וזה די קריטי לדעת את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
בהשוואה ל-318mhz עם SLI-DR: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2620&p=10
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
למה הכוונה במעבדים שכתוב אליהם שהם נמכרים בתור BOX לאלו שנמכרים בתור TRAY?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-