מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
זה נכון שלוחות האם של ASUS עובדים טוב יותר עם מעבדי INTEL מאשר לוחות האם של GIGABYTE?? בקיצור, מה שאני מנסה לשאול הוא כך::איזה לוח אם עובד טוב יותר עם מעבדי INTEL, לוחות האם של ASUS (כפי שנאמר לי) או לוחות האם של GIGABYTE???
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מי לדעתכם יותר טוב לQ6600, לצפיה בוידאו ויישומים משרדיים וOC? (נא תנו הסבר) GIGABYTE GA-P35-DS3 GA-P35-DS4 ASUS P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL רעיונות אחרים (עם הסברים למה( יתקבלו בברכה. עד 1300 ש"ח (אין חובה לניצול מקסימלי)
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש אתר או מאמר שאפשר ללמוד ממנו על לוחות האם הקיימים כיום. מעניינים אותי כרגע רק לוחות 965 ל- C2D. אני לא מצליח להבין מה ההבדלים בין הלוחות השונים (מלבד יכולת משופרת ל-OC בחלקיהם).
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי שנ סטיקים של 128 ג'נריים והוא רוצה לקנות עוד 256 אז כמובן שזה לא יהיה סטיק של אותה חברה אז השאלה היא אם זה יעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
-
האם זה משפר את היציבות של המתח, או רק מאריך את החיים של הלוח? ועוד שאלה: למה חשוב שהמתח יהיה יציב- רק כדי שהתדר יהיה יציב, או שמתח לא יציב מזיק?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מנסה לבנות מערכת תקציבית לתלת מימד ודו (מאיה, פוטושופ) וקצת מתבלבל בין כל האופציות. מה לדעתכם השילוב המוצלח ביותר? לא הולך לעשות לא OC ולא מענין אותי שידרוג עתידי של המעבד. בנוסף בגלל שיקולי תקציב הכ. מסך יכול להיות OB כרגע (אולי בעתיד נקנה כרטייס מסך מיקצועי יותר) . ראיתי בהרבה פוסטים בפורום המלצות על מעבד אינטל ולוח אם עם G31. עד כמה יש משמעות לציפסט בדברים הללו ? בקיצור , אשמח להצעות ורעיונות
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי רכשתי לוח אם של Asus P4T-E עם זכרון RDRAM 512 מגה ומעבד P4 1.8A. עקב תקלות שונות נשבר לי ואני רוצה לשדרג. קודם כל כמובן להיפטר מזכרון ה-RDRAM היקר בטירוף וגם כבר לשדרג את היתרה. לוח האם מעולה אך לא מתאים לעתיד. אני רוצה להישאר עם אינטל - מעבד של משהו כמו 2.4-2.6 זכרון DDR הפעם. על איזה מהירות של DDR כדאי ללכת בשיקולי מחיר/ביצועים ? על איזה לוח אם כדאי ללכת - שיהיה מהיר ואמין כמו הנוכחי שלי, אך ללא תוכנית ל-OC ומתאים לדורות הנוכחיים/הבאים הן של המעבדים והן של הזכרונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, נכנסתי לאתר של ksp והסתכלתי על לוחות האם שמוצעים עבור מחשבי Haswell יש מבחר של 3 יצרנים: Gigabyte, arsock , intel יש משהו כמן 15-20 דגמים בכל הלוחות שראיתי יש רק 2 סלוטים של זכרונות שאלתי היא: במחשב שיש לי יש 4 סלוטים. שאלתי היא: האם עכשיו הסטנדרט זה רק 2 סלוטים של זכרונות בלוחות האם החדשים ? \ היחסרון הוא כמובן כשחושבים על הרחבה: אם קניתי עכשיו לוח עם זיכרון של 4GB ואני ארחיב ל 16 בעתיד ויש לי 2 סלוטים, אז אני לא אוכל להשתמש בזכרוןן של 4GB שברשותי בברכה דן שמשוני
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עריכה דוד הכי טוב היה אומר הכי טוב שיש venice ככה יורד המחיר של הוונצ'סטר ועכשיו ברצינות פורסם באתר שהולכת להיות הורדת מחירים של מעבדי amd http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1115504814,89262 אז למה המחירים לא יורדים?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הלוח הוא מדגם.. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D הנה הקישור לאתר שלהם.. http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US תגידו אם הוא תומך באפשרות של SATA 2
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי זכרונות של OCZ שעובדים על 800MHZ בתזמונים 4-4-4-15. הצלחתי להמהיר אותם ל950 / 5-6-6-17 וגם ל1000 / 5-7-7-19. מה עדיף? תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
בקרוב בקרוב עוד 3 שבועות אבא כבר בחול . המפרט שאני לוקח הוא זה - A64 3200+ Albtron K8X800 Pro2 Mushkin 512 3200 R9800P כמה זמן הוא יחזיק ? עם שינויים קטנים,והאם נחוץ פה 1024 זיכרון ?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המערכת שלי בצד <<<... הצלחתי עד כה להגיע לFSB של 320, אך קראתי באיזה מקום שעם עידכון ביוס של הלוח, אפשר לעבור את ה-400, האם זה נכון? אני עם הביוס איך שהוא הגיע מהחברה...
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לפי כל הכתבות אינטל תוריד מחירי מעבדי שרתים למה כולם באתר חושבים שגם המחיר של הQ6600 ירד בעיקר בהתחשב בזה שאינטל כבר הורידה משמעותית את המחיר שלו באפריל האם יש איזה כתבה בעניין?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם המעבד הזה (בצירוף של לוח אם + זכרונות טובים ) יכול להריץ את משחקים כבדים ללא בעיה? איפה אני ירגיש את המגבלה שלו? לא מתוכנן שום OC
-
- 12 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מזה היפרטרידיניג? ראיתי משהו היפרטרידניג משהו במעבד ורשום שהוא לא פועל... מזה? והאם צריך להפעיל את זה? ואם כן אך מפעילים את זה?
-
- 11 תגובות
- 653 צפיות
-
-
טוב, עשיתי מחקר קצר... רציתי לקנות גוף קירור XP-120 של ת'רמלרייט, ופתאום צצה דילמה, האתר שלהם אומר שהוא לא תואם ללוח שלי (GA-K8NS) בגלל שGigabyte שמים איזושהי לוחית מיוחדת מאחורי הלוח (בנוסף ללוחית של הלוח אם של המארז עצמו), השאלה היא כזו: אם אסיר את הלוחית, מה יקרה? זה משמעותי? זה שימושי? ידוע לי שרק ג'יגהבייט עושים את זה (זה נתון לוויכוח, לא בדקתי חברות אחרות, אבל ג'יגהבייט היחידים שיש להם את הבעיה הזו עם הגופי קירור של Thermalright) זאת אומרת שאין לזה פונקציונליות מויחדת כלשהי, ושאם אסיר את זה, זה לא יהיה קריטי. בכל אופן, בהמשך לשאלה, האם החורים של התושבת על הלוח עצמו (החורים של הברגים) הם סטנדרטים? כי אם כן, זה אומר שאני יכול להסיר את הלוחית, ולחבר את התושבת המיוחדת …
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום הוספתי כרטיס זיכרון של 512 למחשב, בנוסף היה לי כרטיס זיכרון של 256. כשאני מאתחלת את המחשב נשמע שני צפצופים והמחשב מתכבה. ניסיתי לשים רק את הכרטיס של 512 כלומר בלי הכרטיס של 256 ועדיין נשמע שני הצפצופים והמחשב מתכבה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קודם כל זה הלוח: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8S648FX-L.htm# האם אני יכול לשים בו 3 סטיקים של זכרונות? יש עכשיו 256MB של סמסונג במהירות 400Mhz ויש לי חבר שרוצה להוסיף עוד 2 של 256MB של A-DATA אני טוען שאפשר אבל מישהו טוען שזה לא טוב (בתנאי שאין בעיות תאימות בין החברות) ואל תגידו לי לקנות 1 של 512MB או משהו, תענו בבקשה על השאלה. תודה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כמו בכותרת הם לא מיועדים ל OC אך רצוי שהם יהיו איכותיים למחשב S754 תודה
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160101502056 האם יש הבדל בין זכרון למחשב אישי לבין זכרון לסרבר? והאם זכרון שמיועד לסרבר יעבוד על מחשב אישי?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-