מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האם מעבדי ה-quad מאפשרים באמת סוף סוף multi-tasking אמיתי של הרצה במקביל של מספר רב תוכנות מבלי שהם יבואו על חשבון האחד של השני ויגרמו לחוסר יציבות של המערכת. האם xp32bit יודעת באמת לחלק את העומס בין הליבות בצורה יעילה מספיק ,כך שלא ייווצר מצב של ניצול יתר של אחת הליבות שעלול להביא לקריסת המערכת ולמסכים כחולים. האם התרחיש הבא אפשרי עם מעבד quad Emul עובד ברקע אתה מריץ crysis כרטיס ה-tv מקליט בזמן אמיתי סרט שמשודר ב-hot תוכנת dvd-shrink דוחסת סרט dvd Media player משמיע מוסיקה. מיתבצעת צריבה באמצעות nero-7 דפדפן עובד ואתה בודק אם הגיעו מיילים חדשים. האם זה בכלל מעשי ? או שפשוט צוואר הבקבוק עובר אל הדיסק הקשיח ?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כולכם מכירים את ORNALLI, החפרן שעוד לא נקבר(בינתיים) בכל אופן, אני רוצה שתעזרו לי לאמת לו אמיתה נכונה, מדובר ב: הוא טוען שיש לו תקיעות קרטועים במשחקים, ושזה נובע בגלל שהמעבד שלו זה X2 4200 וזה קורה לכל משתמש בעל X2 4200, עכשיו רק רציתי לשאול מי שמחזיק במעבד הזה האם אצלכם בכל משחק יש תקיעות עצומות? קטנות? קרטועים? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם כדי לי לחכות לאנפורס 4 ?או שמספיק אנפורס 3 למשחקים? או אנפורס 2? או ציפסטר ביכלל אחר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכשיו עוד 512MB יש לי Dual אז אני אקנה 2 של 256 השאלה היא כזאת Kingston DDR 256MB 400MHz CL3 Kingston DDR 256MB 400MHz CL2.5 מה יותר טוב? אני חושב שהראשון, והראשון יותר זול מהשני, זה הגיוני ? ועוד שאלה אם כבר יש לי 2 זכרונות של 256DDR במחשב אני לא יכול לקנות עוד 2 של DDR2 נכון ? אני חייב DDR..? תודה
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית ממשיכה לשמור אמונים לשילובים של אינטל ו-NVIDIA באופן מלא עבור הדגמים הבכירים שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב Q6600 ושמתי בו זכרונות מסוג GeIL Black Dragon DIMM Kit 2GB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz (2X1 GB כעת אני מעוניין להוסיף זיכרון RAM האם אני חייב לקנות מאותה חברה ומאותו דגם או שזה לא משנה?? אם אני לא חייב לקנות אותה חברה אבקשכם לפרט לי על מה לשים דגש שיהיה אותו דבר.... בתודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי היום E6600 עם OC ל3.2 GHZ , ואני רוצה לקנות מעבד חדש במחיר של עד 1300 שקל . 1. אני יראה שיפור במשחקים ותוכנות כבדות עם E8400 בOC גבוהה (או כל מעבד אחר )? 2. שווה לשדרג היום עם כל הCI7 שניתן לקנות?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת א…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה, יש לי מחשב ישן שמשמש בעיקר לשליטה על הבית (בית חכם) זה מחשב ישן שיש לו לוח GA-K8N Pro-SLI ועד כמה שראיתי באינטרנט אין לו תמיכה ב DDR2. יש לו זכרונות OCZ 1024MB DDR 400MHZ Premier Dual Channel CL2.5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr_pc_3200_premier_dual_channel ו אני רוצה להוסיף לו לפחות עוד ג'יגה זכרון הבעייה אני לא יודע איזה זכרון לבחור, אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על זה, אין לי צורך בזכרונות חזקים או מהירים ואני רק צריך נפח זה הכל. השאלות שלי הם כאלה. א. האם אני יכול להשתמש בזכרון לא DULE או שזה לא יעבוד ביחד? ב. האם יהיה יותר טוב להוסיף זיכרון זהה? ראיתי אצל נועה שיש אותם ואפשר להזמין. ג. אני מאמין שאני יודע את התשובה לזה אבל …
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי , מתלבט בין Gigabyte GA-EP43-DS3L לבין Asus P5QL . שניהם באותה רמת מחיר פחות או יותר. מה אתם ממליצים ? מה ההבדל בין 2 הלוחות ? תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש סטיק זיכרון בודד של 256MB,בDDR1(כלומר 400MHZ). כבר קשה להשיג את זה כי זה ישן אבל חשבתי שמישהו כאן אולי ידע. ועוד שאלה,אם כבר יש לי שני סטיקים כאלה(ועוד אחד שלא חיברתי כי זה יבטל את הDDR), האם הDDR עדיין יפעל? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כנראה אקבל בקרוב את כרטיס המסך Radeon HD5850, ורציתי לדעת האם המעבד/לוח אם/זכרונות יהוו צוור בקבוק. CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz @ 3Ghz. MotherBoard: Gigabyte GA-P35-DS3R. Memory: 2x2GB DDR2 800MHz.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שמעו לפני שנתיים וחצי שלוש קניתי מחשב אם לוח של 533FSB אם מעבד Celeron 2.0 Ghz עכשיו אני רוצה להחליף מעבד למעבד הזה: PENTIUM IV 2.8 GHZ / 1MB CACH/ 533MHZ/PRESCOTT כי הוא על533FSB. אז השאלה היא בכל לוח אפשר להחליף מעבד? כאילו להיציא את הישן ולהכניס את החדש? כי חבר שלי אמר לי שאולי אני יצטרך להחליף גם את לוח בשביל להחיליף מעבד. וקחו בחשבון שזה לוח של לפני שנתיים וחצי שלוש ככה!!!
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה... אתחלתי לצרוב דיסק VCD... המעבד התחיל להתחמם.. אני רואה אותו ב 65C ואת הבאס... ואוו.... קפיצות מ133 ל 191.. באותה שנייה הבאס של הזכרון קופץ.. מ 266 ל 383.. ו את ה כופל...מ 20 ל 14... מה קורה כאן...? המעבד השתגע? --- CIA2 מכובה VCORE - 1.24
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה נשרף לי הסטריקר 2 שלי וחברת מור לוי נותנת האחריות הציעו לי 4 לוחות במקום,שאיני יודע במה לבחור ואם בכלל לוחות אלה מספיק טובים אבל בשלב ראשון אבקש את בחירתכם מבין הארבע הלוחות הם- 1. ראוי לציין שהלוח לא מגיע חדש MAXIMOM FORMULA 2.גם הלוח הזה לא מגיע חדש P5E WS PRO 3.P5W64 4P5WDG2WS PRO הלוח צריך להיות מתאים לאובר קלוק + כרטיס מסך 285GTX+מעבד Q6600 +ddr2 תודה על עזרתכם בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
לאחר חודש תלאות, מעבדי ה - E8400 הגיעו ארצה. אממה, ישנם הפרשים של יותר מ - 300 שקלים בין החנויות השונות: טי אם אס - 1304 ש"ח פוקס פי סי - 1299 ש"ח פנדה (מחירה מוקדמת) - 1260 ש"ח IQPC - רק 986 ש"ח. טעות כתיב (שלא סבירה), או שוד לאור יום?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [AMD/DDR] Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0,SCR) [AMD/DDR] ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [AMD/DDR] איזה לוח עדיף? ומה ההבדל בין NF7 לNF7-SL ? תודה
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חבר שלי גאון וקוראים לו SUPERSTYLE בפורום.. הוא אמר שפנטיום D יותר טוב מהמעבד AMD 5600X2 זהו נכון ?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC חמוד לחבר לטלוויזיה ולהעביר לו סרטים ולראות אותם עכשיו אני רוצה שזה יצא מינימום אז ככה מצאתי אחד שימכור לי יד שניה אומנם אבל חומרה לא הכי ישנה אני רוצה דעות האם שווה ביחס למחיר מעבד אינטל E2200 כולל קירור (באחריות) זכרון DDR2 800 גיגה חברה טובה לא זוכר לוח אחריות שנתיים Asrock MotherBoard LGA775 Chipest 945 וכרטיס מסך 7300GT הכל יד שנייה הלוח ומעבד היו בשימוש קצר יחסית השאלה שלי היא האם המחשב יספיק לדרישות שאמרתי אינטרנט וסרטים וגם לא שימוש אינטנסיבי כמה לדעתכם אני צריך לשלם על חומרה כזו?
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני עובד עם תוכנה מסויימת (תוכנה קטנה ייחסית ולא כבדה כלל) אולם בדקות הראשונות להפעלתה התוכנה מזייפת. נראה כאילו המעבד לא עומד בלחץ אולם לאחר מספר דקות התוכנה חוזרת לפעול כראוי לפי מה ששמעתי שהמעבדים של AMD של מחשבים ניידים עובדים עם טכנולוגיה שמטרתה לחסוך בפעולות של המעבד ולכן בתחילה המעבד מופעל ברמה נמוכה ורק לאחר זמן כאשר נראה כי יש צורך בהאצת המעבד אז המעבד עובד לפי צריכת התוכנה האם מישהוא יודע פרטים על כך ואם אפשר לסדר שמתחילה המעבד יעבוד ברמה מקסימלית? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי: http://www.memory-up.com/Memory_Finders/ECS-Memory-ECS-M922-Memory.html וזה הכרטיס זיכרון שאני רוצה לקנות: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7790 אני יודע שהלוח אם שלי לא תומך במהירויות של הזיכרון הזה, אבל האם הוא יקלוט אותו בכל זאת וישנה את המהירות שלו למקסימום שהלוח אם יכול? ויש לי עוד שאלה, כרגע יש לי 512 ראם עם מהירות של 266mhz. כדי לשדרג ולקבל את הביצועים הכי טובים שאפשר, אני צריך להוסיף ג'יגה עם אותה מהירות של 266mhz, או להוציא את ה 512 ולהכניס ג'יגה עם מהירות של 333mhz (כי זאת המהירות המקסימלית שהלוח אם שלי תומך)? אז מה עדיף- 1.5 ג'יגה במהירות של 266mhz, או 1 ג'יגה במהירות של 333mhz?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
לאי אמ די 2000 אז זה אומר שהסטפינג שלו בכל מקרה יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי? או שאני יכול להתקע עם סטפינג של agoga כי אמרו לי שכל המעבדים האלו של 1900 הם בעצם downclock של 2100 אי אמ די בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3190 OCZ 2048MB 667 ב 382 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האמת די עצבן אותי לראות שאין הבדלים מהותיים בין הלוחות (למעשה ניראה כאילו הג'יגבייט יותר עדיף) ובכל זאת האפוקס קיבל ציון יותר גבוהה בכללי. בבחינות האוברקלוק היה רק הבדל של 7MHZ בFSB לטובת האפוקס ובכל זאת על ה8IK1100 נירשם "לא לOC מטורף" ואילו על ה4PDA2 נירשם "בעל יכולות OC מצוינות" ופה אני שואל למה???? ההבדל הוא כלכך קטן! עוד משהו, לפי הביצועים בתוכנות ובמשחקים, ניראה כאילו בכל בחינה הGA ניצח (אולי חוץ משתיים), בחלקן גם בהפרש גדול יחסית ולמרות כל אלה הוא קיבל ציון יותר נמוך מאפוקס. למה? לפי דעתי מישהו כאן לא חישב נכון את כמות הנקודות שמגיע לGA (או אולי לאפוקס בלוח לא מרשים במיוחד)...
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
CORSAIR TWINX 512MB DDR 500MHZ 4000 CL 3-4-4-8 CORSAIR TWINX 512MB DDR 400MHZ 3200LL CL 2-3-2-6 CORSAIR TWINX 512MB DDR 400MHZ 3200C2 CL 2-3-3-6 מערכת p4 2.4c @ 3.1 מתכוון לעשות אוברקלוק יותר רציני Asus p4p800
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-