מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב שמבוסס על מעבד AMD2000,על איזה לוחות אם הייתם ממליצים לי?כי שמעתי ששווה להשקיע בלוח אם טוב ולמה כל המפרטים שרואים פה עם מעבדי AMD הם רק עם לוחות של ג'יגאבייט ומה בדיוק חשוב בסוג המארז שאני אמור לקחת ובכלל איזה מומלצים.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב על פלטפורמת ASUS M2A-VM עם מעבד AMD ATHLON 64X2 3800+. התקנתי תכנת ניטור של ASUS בשם PC PROBE II והתוצאה שקיבלתי זה אזהרה חמורה של VCORE- 1.26V. מה הבעייה ??? וכיצד פותרים אותה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עריכה דוד הכי טוב היה אומר הכי טוב שיש venice ככה יורד המחיר של הוונצ'סטר ועכשיו ברצינות פורסם באתר שהולכת להיות הורדת מחירים של מעבדי amd http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1115504814,89262 אז למה המחירים לא יורדים?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שאנשים לא ממליצים על GA-P73VM-S2H בתור לוח אם, בלוח הזה יש את כל היציאות שאני צריך כולל SPDIF והוא זול משמעותית מה G41, בשילוב על ATI 4350 וE5200 האם הוא כן יספיק לי לעבודה שוטפת לתכנים כמו סרטים של BLURAY שכורים/קנויים?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מעבד +AMD Athlon 64 3000 על גבי לוח Gigabyte GA-K8NSC-939 ועליו 2 סטיקים של TwinMOS 256MB DDR 400MHZ 2.5-3-3-8 (סה"כ 512MB). אני רוצה להוסיף עוד 512MB זכרון במחיר הזול ביותר האפשרי ומקסימום ביצועים (דרישה מפתיעה...). שתי שאלות: 1. מה יקרה אם אוסיף סטיק זכרון של 512MB בעל נתונים דומים אבל מיצרן שונה? 2. המלצות לגבי הזכרון הכדאי ביותר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי לוח אם להלן קישור לאתר http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1389 רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו כרטיס של USB2 ל PCI והאם אני יכול לחבר הארד דיסק עם חיבור SATA2 דרך כבל הממיר IDE ל SATA2 תודה מראש פיני
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256MB 333 של ספקטק ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256MB 333. עכשו, הדילמה שעומדת בפני היא זו: אני יכול להשיג זיכרון של ספקטק ב240 ש"ח או זיכרון של סמסונג במחיר גבוה יותר, אם כי זה לא משמעותי. אני יודע שסמסונג הרבה יותר טובים מספקטק, אבל אני לא יודע אם כדאי לערבב בין זיכרונות של חברות שונות, במיוחד כשאני חושב על OC בעתיד הקרוב. מה אתם ממליצים לי לעשות, לקחת את הספקטק או את הזיכרון של סמסונג?
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מרכיב תחנת עבודה לsolidworks שמבוססת על ה-Q6600. אני מתלבט בין הלוחות הבאים: ASUS Maximus Formula Gigabyte GA-X38-DQ6 או Gigabyte GA-X38-DS5 אני נוטה לכיוון האסוס פשוט מנסיון שלי עם היבואן בארץ ונסיון כללי טוב עם לוחות של ASUS. אשמח לשמוע מנסיון של אנשים עם הלוחות האלו והמלצות מה לקחת.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שמוכרת לפי מחיר באתר הבית שלהם CRUSIAL.COM
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אולי זאת נשמעת שאלה טיפשת כי זה לוח של גיימרים וזה צריך להיות ברור מאליו אבל בכל זאת רכשתי אחד כזה במחשב החדש שלי שבהזמנה כרגע ורציתי לדעת כי סך הכל זה עוד חלון פתוח לעתיד הקרוב. עדיין לא מצאתי אתר או מאמר שאומר בפרוש שהוא תומך SLI אבל הוא כן תומך בקרוספייר וזה וודאי אז אני כבר כבר לא יודע מה לחשוב כי סך הכל זה עיקרון דומה של גישור בין שני מעבדים גרפים. בתודה מראש שגב שטובי.
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחר ירידת המחירים של המעבדים הללו אני מזמין שבוע הבא שילוש חדש. אני כנראה אלך על המעבד 3200 שעולה 1360 ש"ח. לגבי לוח אני עדיין לא החלטתי מה כדאי.. שמתי לב שאתם ממליצים פה על EPOX אבל הוא עם צ'יפסט של VIA ואני מעדיף צ'יפסט של NFORCE 3 . אני יודע שאני אצטרך לשלם עוד איזה 200 שקל הבדל לכן אני שואל האם זה כדאי ? אם אפשר תמליצו לי גם על זיכרונות טובים 512X2 - שיהיו בעלי תיזמונים טובים מהירים ואמינים לדוגמת OCZ וכו'. אני מעדיף אפילו זיכרון DDR400 מהיר מאשר DDR500 איטי. ( אני יודע שזה יגביל אותי באוברקלוק אבל כרגע אני לא מתכוון לעשות ) התקציב שלי הוא 3200 שקל.לפי החישוב שלי המעבד והלוח צריכים לעלות בערך 2100 וזיכרונות עוד 1100. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוף. אחרי כל הזמן הזה שעשיתי סקר שוק התסובבתי באתרים וקראתי חומרים על לוחות אם וכל מיני דברים עכשיו אינטל אומרת שהלוחות הנוכחיים לא יתמכו במעבד Prescott !!! מה לעשות?!?! איזה לוח לקנות? לחכות? תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למערכת שלי 4 ג'יגה, משהו בסביבות ה 400-450 ש"ח. יש לי כרגע 2 ג'יגה במחשב עם תזמונים של 5-5-5-18, חשבתי לקחת את אותו דגם גם ל 4 ג'יגה (CORSAIR) אבל זה עולה 550 שקל (100 שקל מעל התקציב) לכן אשמח להמלצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי 2 ג'יגה שהם נמצאים בלוח שבו יש ארבע סלוטים. שני הסטיקים ממוקמים בסלוטים באותו צבע כדי שיפעלו על דואל צ'אנל. אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של זכרונות מאותה חברה רק תיזמונים קצת פחות טובים בגלל המחיר. אני מבין שזה ימשוך את הזכרון עם התזמונים היותר טובים לעבוד ברמה של הפחות טובים. ויש לי שתי שאלות: אחת - האם הסטיקים החדשים יעבדו לי בדואל למרות שהם שונים מהישנים? ושניה - עד כמה הירידה ברמת התזמונים משמעותית ביחס לעליה הכללית בכמות הזכרון(מ2 ל4 ג'יגה). הסטיקים הישנים הם G.SKILL 2GB 800MHZ HK הסטיקים החדשים הם G.SKILL 2GB 800MHZ PK כמו כן אני מתכנן אוברקלוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. עד היום ידעתי שמערכת הפעלה 32BIT יכולה לנצל רק עד 2 ג'יגה זכרון, אתמול קראתי בפורום שהיא יכולה לנצל עד 3.2 ג'יגה, אך לא מצאתי לכך סימוכין באינטרנט. האמנם 3.2 ג'יגה, או 2 ג'יגה ? 2. אני ארכוש מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (ומעבד Q666), ע"מ לנצל את כל הזכרון עלי להתקין מערכת הפעלה 64 ביט, כלומר Windows XP 64BIT או Windows Vista 64BIT (?), האם המערכות הנ"ל יציבות מספיק ? (אם פורום אחר רלוונטי יותר, אשמח לדעת). תודה. עריכה : ראיתי שיש פורום WINDOWS :-)
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים שבת שלום וחג שמח לאחר שקראתי פה בפורום שהלוח מוגבל לבאס 200 ולתמיכה מלאה לקונרו צריך 266 חיפשתי באתר הבית ולא מצאתי כל איזכור לבאס-רק fsb 1066 גם במנואל זה אינו מופיע,גם שלחתי שאלה בתמיכה ולא מצאתי האם יש קישור הסבר "רשמי"? (מלבד כמובן בדיקה פיסית) http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם DH55HC עם 4 סלוטים כרגע מחוברים אליו 2 זיכרונות DDR3 2GB 667MHz ב-'duel channel' האם יש אילו מגבלות מבחינת השדרוג? ניסיתי להבין מהאתר של אינטל שם כתוב 16 GB maximum total system memory (with 2 Gb memory technology ואני לא מבין איך אני מגיע ל-16 GB עם 4 סלוטים של 2 GB הייתי רוצה להוסיף אולי עוד 2 זכרונות לסלוטים של 2 GB הפנויים בשביל סך הכל 8 GB זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום! לפני שנה קניתי מחשב שהמפרט שלו הוא: E6300 gigabyte p965-DS4 1GB DDRII 667 -512*2 Sapphire x1900xt 512 mb WD 250GB Thermaltake Soprano Enermax Liberty 400W קניתי אותו אחרי הרבה התייעצויות, והוא עובד לי מעולה. שמתי 1 GB כי העדפתי להשקיע בחלקים אחרים לאורך זמן ומקסימום להוסיף זיכרון בהמשך. עכשיו שמחירי הזיכרון ממש מגוחכים חשבתי אולי להוסיף זיכרון נוסף של 667 (שהוא הכי טוב בשבילי בהתחשב בזיכרון הנתון?) לכן יש לי כמה שאלות: 1) בתור שדרוג זה הצעד המשתלם ביותר במחיר לא יקר יחסית? איזה שדרוג אתם ממליצים? (לא בא לי להשקיע יותר מדי, המחשב די חדש ומריץ הכל מצוין, פשוט נראה לי משתלם עכשיו להוסיף עוד זיכרון כדי לא להיות מוגבל...) 2) אם אני מוסיף עדיף כבר 2 של גיגה ולא עוד 2 של 5…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ברשותי שתי סטיקים של RDRAM האחד של חברת סמסונג 256MB 800-45 16BIT והשני של חברת טושיבה 800-45 16B 256MB כפי שניתו לראות תכונות זהות למדי הבנתי ששביל להתשמש צריך 2 זכרונות על מנת לסגור מעגול האם יעבדו יחדיו בהתחשב בהצגת הנתונים לתשובתכם אודה ראוי לציין שבעין הם נשראים זהים לחלוטין
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חשבתי על זה קצת ואני לא יודע מה להחליט ? האם כדאי לי להקיע עוד 300 שקל בשביל ה 3200+ CLAWHAMMER אשר יתן לי 1mb CACHE או לקחת את ה 3000+ NEWCASTLE אשר יתן לי 512MB אבל גם אפשרות של OC וגם 300 שקל נוספים להשקעה במשהו אחר ?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
בסטיקי הומלץ על Amd Athlon64X2 (AM2) 5050e+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient אבל ב KSP יש רק את שניהם מה עדיף? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 325 שח http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=506&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11= 345שח
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
Kingstone 1GB value - שני סטיקים או סט שני סטיקים של גי'גה של Mushkin .. מדובר על 800MHZ פרטים על MUSHKIN http://skypc.co.il/pl_product~996529~15~0.htm ומה זה VALUE? THANKS
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש E6600 + DS3. הכל רץ טוב ויפה עד שבאמצע משחק של COH המשחב נכבה. מיד הדלקתי אותו חזרה, ואז ראיתי שהחום של המעבד היה 82 מעלות. ותוך כמה שניות הוא התקרר לרמה של 40. כל הWARNING על DISABLE והשיטה של ה FAN היא על AUTO. למשהו יש רעיון למה זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-