עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, בזמן האחרון ישנן המון שאלות בקשה להשוואת ולעזרה בבחירה בין לוחות מבוססי ערכת השבבים 965P של אינטל ומה ההבדלים בינהם, גם כאן וגם בפורום ה OC.. אני יודע שבהשוואה שנתתי מושווים גם לוחות שלא משווקים בארץ/לא ממש מוכרים (BIOSTAR לדוגמא..) והחלק האחר נחשבים ללוחות היקרים יותר מבין אלו שנמכרים כאן (לודגמא ABIT AB9 PRO ולא הרגיל או ASUS P5B DLX ולא הרגיל..). אבל עדיין שווה בדיקה. אני לפחות, הופתעתי מהתוצאות.. http://www.tomshardware.com/2006/11/13/shootout_at_the_core_2_corral/ *עוד שני לינקים להשוואות ב ANANDTECH : http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2860 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2871

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. Started by cold-fire,

http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm הלוח הזה תומך SATA1 או בsata2 או בשנייהם

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי את המעבד הנ"ל לאיזה מעבד של אינטל הוא מקביל? פנטיום 2, 3 וכו' או שהוא סתם גרוטאה ועדיף לשמור אותו כפריט אספנים?

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by djez26,

יש לי מעבד אינטל xeon ורציתי לדעת כמה הוא שווה . צירפתי תמונות.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by ftzahi22,

מה ההבדל בין 2 הלוחות : GA-K8NF-9 ל: GA-K8NXP ???? תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  6. היי, אני יודע שבדרך כלל לא יודעים את הדברים האלו אבל לאחרונה שמעתי שמישהוא מדבר על זה. פרט לזה, אני קונה מחשב חדש בקרוב, חשבתי על הכפול ליבה של אמד 4200 X2, אבל למען האמת, 3800 שקל למעבד זה קצת יקר, אז אם יש בקרוב ירידת מחירים אני אשמח לשמוע ולחכות - אם לא - אני אצתרך לקנות ב3800. (הקטע פשוט שגם ככה אני קונה חלקים טיפה יקרים אז יחד זה יוצא יותר מידי למחשב....) תודה רבה!!!.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by mSid,

יש לוח אם של גיגהבייט GA-7N400-L וייש לי איזשהי בעייה עם הטמפ' של המעבד...ואני חושב שהחיישן מזייף..יש איזה דרך לבדוק את זה?..ואיפה הוא ממוקם בלוח הזה?.. תודה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. Started by GENERAL,

יש לי מחשב 2.4 nortwind בעל לוח אם shuttle av40s איזה זיכרון אני יכול לקנות ב KSP ??? www.ksp.co.il

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  9. תראו יש לי WINXP64 מקורי אצלי ואני רוצה להתקין אותה עכשיו יש לי בעיה כי כשהפעלתי את ההתקנה עשית F6 כי שיזה את ה SATA הכנסתי תדרייברים והוא כותב שהם לא מתאימים למערכת 64 למישהו יש מושג אם קיימים דרייבים ל SATA ללוח אם ABIT K8v-MAX3 ל WINXP64 אפילו לא גירסה רישמית אלה בשלבי ניסיון אני פשוט חייב לבדוק תמערכת הזאת... תודה מראש למנהלים: אם זה לא הפורום המתאים אני מבקש סליחה מראש ואם תוכלי להעביר לי את זה לפורום המתאים...

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by Crazy Angel,

שלום! רציתי לשאול, האםההבדל בין זיכרון DDR במהירות 400Mhz, 433MHz, 466Mhz ו-500MHz הוא משמעותי. כרגע בתכנון שלי לקנות PC 3200 400MHz, אבל אני מתחיל לחשוב שאולי כבר כדאי לי לקנות 500Mhz/466MHz כדי לאחר את השידרוג בעתיד. צריך עצות ד'א יש תקציב לשתיהם, אני פשוט שואל אם זה כדאי.

• 11 תגובות
    • 624 צפיות
  11. ובאיזה חנות אפשר למצוא כזה לוח אם יש בכלל....

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  12. שלום לכולם , אני מעוניין לבנות שרת ואני עושה שעורי בית. נוכחתי לדעת שקיימים בשוק מספר תדרים שבהם SLOTים של PCI עובדים וכמו כן (אני לא זוכר את המונח המקצועי אז תסלחו לי) 64 BIT או 32 BIT הייתי מעוניין לדעת האם לוחות אם בייתים של P4 החדשים או לוחות אם של AMD 64 BIT עם SOCKET 939 תומכים ב SLOTים של PCI של 64 BIT למה אני שואל זאת כי קיימים כרטיסי רשת לשרתים שאני מעוניין להשתמש בהם וכרטיסים אלו תומכים ב : Supports PCI-X 133Mz וב 64-bit הכוונה היא ל SLOT עצמו. מה זה PCI-X ? השאלה האם דברים אלו נתמכים בלוחות החדשים הבייתים שנמכרים היום ? שאלה נוספת היא עומס העבודה המוטל על המעבד. קיימים בשוק לוחות אם שבאים עם בקר RAID של SATA בעלי תמיכה ב 0 ו 1. אני מעוניין לבצע RAID…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי מחשב ישן שרוף והמעבד כנראה עובד אז רציתי לדעת איך אני יכל לדעת איזה מעבד זה מה שאני יודע זה שזה 1.8 גיגה הרצ (אינטל ) והוא בן 3+- תודה

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by Lirux,

מה ההבדל בין DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR ל DFI LAN PARTY NF4 SLI-D ????

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

יותר משנה עברה מאז שהגיעו אל השוק מעבדי האקסטרים הנוכחיים. כעת נחשפים סוף סוף מעבדי האקסטרים הבאים, ויש להם להציע המון...ליבות לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-broadwell-e-נחשפים-סוף-סוף-עם-10-ליבות-פיזיו/

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by Ashand,

שלום אני מחפש לוח אם MATX או אפילו M ITX עם חיבורי סאטה 3 (6GB/S) , לא משנה איזה תושבת, חברת גיגהבייט או אסוס תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. האם זה משפר את היציבות של המתח, או רק מאריך את החיים של הלוח? ועוד שאלה: למה חשוב שהמתח יהיה יציב- רק כדי שהתדר יהיה יציב, או שמתח לא יציב מזיק?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. מישהו יודע האם אמורים לצאת (מתישהו) מעבדי HASWELL עם יותר מ 4 ליבות, למשל כמו משושי הליבות של INTEL בדור הקודם ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  19. מבחינת הכל , גם מהירות עיבוד וגם כמות קאש , והטכנולוגיה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by ETB,

אני יכול לשים מעבד Athlon Tbird 1.2 על לוח NF7 REV2.0?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  21. שלום רב! היום התקשרתי לPCH לאשר את ההזמנה שלי למחשב החדש שלי. הנציג שרות אמר לי שלא שווה לי לקחת שתי מודולים לדיואל כי אין לי כרטיס מסך INTEGRATED אז אין טעם בדיואל. האם זה נכון? כי אם כן בשביל אוברקלוק יותר כדי מודול אחד של 512 לא? מודה ראש! רומן נ.ב: זה דיי דחוף לי...

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by dino,

כמו שאני עושה בכל סופו של יום אני גולש בכל חנויות המחשבים הישראליות שיש, גלשתי לפני כמה דקות ב-Simpletech והם מציעים למכירה AMD AXP2800 BARTON CORE, נראה לכם שזה אמיתי או שזו רק דרך להשיג לקוחות? מתן.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by BoRiS.K,

יש לאחי לוח אם G7 7S748 של GIGABYTE עכשיו כשקניתי אותו אמרו לי שהוא מיתחמם מהר הטמפרטורות שלו עומדות על 70 מעלות ברגוע עכשיו עשיתי לו UPDATE לBIOS והוא ירד קצת ל-60. מה אתם אומרים אני צריך לעשות כדי לתקן את זה כי אני לא רוצה שהוא ישרף!!!??

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by ruler,

לחבר שלי נשרפו 2 קבלים בלוח וכמובן הלוח הפסיק לעבוד... הוא מבקש לוח אם למעבד אינטל 1.8 ג'גה הרץ (לא יודע עוד פרטים,אף פעם לא בדקתי תמחשב שלו..) עד 600 שקל אבל עדיף כמה שפחות כי הוא לא יתעסק עם אוברקלוק.הוא לא צריך כרטיס מסך מובנה ולא צריך firewire . תמליצו על משהו יציב ואמין לשימוש פשוט. תודה

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by finish,

יש לי זכרון 256 sdram ו133 מגה הרץ שזה ממש לאט כשאני משחק sims 2 המשחק בקושי זז אז סגרתי כמה תוכניות פה ושם וראיתי השטח הפנוי יותר גדול מהשטח התפוס אין לי אפשרות לקנת זיכרון היום קניתי כרטיס מסך בכל הכסף שלי(gigabyte r9550 128mb) אחרי שסגרתי כמה תוכניות היה שיפור ממש גדול יש לכם עוד כמה טיפים בשבילי כדי לעשות אותו יותר מהיר? אגב הזיכרון המינימלי לסימס 2 הוא 256 תודה לכל מי שעוזר

• 13 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים