עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by johny,

מסיבה כלשהי אני צריך לעבוד עם זכרונות של TWINMOS. האם הם סבירים? האם נתקלתם בבעיות איתם? אל תקטלו סתם בגלל שלא מדובר בחברה יוקרתית אלא כתבו אם יש סיבה מהותית לא לעבוד עם הזכרונות הללו. תודה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  2. למרות שהוא תומך רק עד 533mhz ? אני יודע שאם זה יעבוד זה יהיה רק במהירות 533 אבל השאלה האם זה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  3. שלום התלבטתי לגבי לוח האם GIGABYTE EX58-UD3R וראיתי במאפיינים שלו שה"מהירות" שלו היא 1600MHZ. אם אני אריץ עליו את כרטיסי הזיכרון DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel שמהירותו היא 1333MHZ, הוא ישתמש רק ב1600MHZ, ולא ב2666MHZ המלאים? :s05: תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by J0HNiE,

בעקבות הדיון הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.0 שבו כבר בחרתי מפרט אבל עוד לא קניתי ובדיוק בימים האחרונים הסתכלתי יותר לעסק של הקונרו אבל אני לא יודע אם שווה לחכות לא או פשוט להמשיך עם הקנייה (המפרט הסופי נמצא בעמוד 2)... בעיקרון התקציב הוא 7,000 בלי מסך אבל אני כבר יצטרך לקנות דברים אחרים ככה שנקי זה יגיע ל8,000 וזה יעלה לי המון!!! בכל מקרה לפי מה שראיתי הקונרו אמור לצאת ב23 ליולי, והביצועים שלו נראים ממש טובים אבל אני לא יודע אם לקחת בכלל AMD AM2 האם זה שווה? גם עכשיו עלה לי הקטע של החבלי לידה, הכוונה שלכל מוצר חשמלי יש דפיקות בהתחלה ורק אחרי כמה זמן יתקנו את זה, אז אולי פשוט כדאי לחכות ואחרי כמה זמן פשוט לשדרג? בבקשה תנו לי עוד ידע ועצות…

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  5. שלום, הודעה ראשונה בפורום.. אני עובד עם מעבד P4 2GHZ סוקט 478 ישן שיושב על לוח p4p800s של ASUS עם 1GB RAM. אני מעוניין לשפר את הביצועים ללא כאב הראש של החלפת הלוח והתקנה מחדש של חלונות. למיטב ידיעתי הלוח תומך גם במעבד 3GHZ FSB800. השאלה היא האם אני יכול פשוט להחליף את המעבד ולהמשיך לעבוד או שישנן עוד דרישות נוספות (או אם יש אילושהן בעיות צפויות שמישהו מכיר עם הלוח הנ"ל..אני יודע שלא מתים עליו כאן - קראתי קצת בפורום את הביקורות אבל סה"כ הוא עובד לא רע). האם גם צריך להחליף ספק/מארז/קירור? תודה למשיבים..

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי (1GB), עפ"י המפרט לא ממש ברור לי איזה סוג של זיכרון אני יכול לקנות ? SDRAM,DDR? שניהם? שאלה נוספת - יש לי 2 סלוטים של זיכרון על לוח האם, האם עפ"י המפרט שלי עדיף לקנות 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1GB? הסיבה העיקרית שבגללה אני מגדיל את הזיכרון היא יצירת מוזיקה (דורשת המון המון זיכרון....לא בטוח ש-1GB יספיק...) אני זקוק להמלצות של זכרונות עפ"י המפרט של המחשב ועפ"י דעת מומחים בלבד.......! תודה רבה ! זה המפרט הטכני המדוייק של המחשב שלי נכון לעכשיו: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4SP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Mot…

• 13 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by ETB,

כפי שתוכלו לראות בכתבה הזאת שהתפרסמה באחד המגזינים האוסטרלים, הקירור של הצ'יפסט של הלוח מסוג Gigabyte GA-7N400Proעבוד רק בין השעות 9:00-17:00, בגלל שהוא מוגדר כך התוכנת אוברקלוק בשם Easy Tune 4 במצב דיפולט, אגב אין שום היזכור לתופעה הזאת הבחוברת הוראות של המוצר וגם לא באתר.

8. http://216.92.52.205/index.html מומלץ ככשואלים אותכם מה יותר טוב למשהו, ובכלל לאנשים שרוצים לבדוק. רק חבל שזה לא מקיף דברים כמו HALF-LIFE 2 וכו'.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by sad,

באם מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג זכרונות RDRAM PC1066 איכותיים 32NS ,עדיפות לזכרונות מסוג SAMSUNG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by Oztriker,

היום ראיתי סרטון ביוטיוב שם שמו מחשב באקוריום מלא שמן מינרלי והוא עבד!!!! איך זה יכול להיות אני לא מבין.... למשהו יש את התשובה? מי שלא מוצא שיכתוב Mineral Oil Submerged Computer בחיפוש תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין בלשדרג את הגרסא של הביוס של הלוח שלי(מפאט בצד) ואין לי מושג איך עושים זאת... אשמח לעזרה.. תודה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by THL,

אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by zsela7,

שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי וחשבתי על לוח אם של חברת GIGABYTE GA-965P-DQ6 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6600. רציתי לקבל תגובות על הלוח אם הזה מימשהו שקנה אותו או מכיר אותו וגם לגבי המעבד. האם השילוב של שניהם הוא מוצלח וטוב ובנוסף אשמח לדעת אם בעבר נכתבה ביקורת ללוח האם הזה באתרכם (אם אפשר קישור לכתבה). תודה.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by bsphere,

יש לי לוח חדש ASUS A8V DELUXE עם צ'יפסט VIA K8T800. בספר של הלוח יש רשימה די מצומצמת של זכרונות מומלצים, היו לי 2 סטיקים 512 כל אחד של SAMSUNG שמופיעים ברשימה. עם הסטיקים האלה ב DUAL CHANNEL לא יכלתי להתקין ווינדוס, קיבלתי מסכים כחולים במהלך ההתקנה. החליפו לי לסטיקים של TWINMOS שאינם מופיעים ברשימה של ASUS, ווינדוס הותקן כהלכה. לאחר עבודה קצרה עםפ המחשב גיליתי שהוא עושה ריסטים.. הפעלתי PRIME95 והבדיקה נעצרה פעם אחת אחרי 12 דקות ופעם שניה אחרי שעה וחצי. שמתי את 2 הסטיקים בערוץ אחד והמחשב עובד נפלא, PRIME95 עבד 5 שעות עד שנמאס לי ועצרתי אותו. אני רוצה להחליף את הזכרונות האלה לאחרים (לא יקרים) שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL. איך יכול להיות שזכרון שמומלץ בפירוש על ידי ASUS לא עוב…

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by iyehuda,

המעבד שקניתי זה XP 2400 אז למה כתוב ברטון האם יש כמה סוגים של XP 2400 חוץ מזה אני לא יודע למה אתם כל כך אוהבים את הברטון ה XP 2400 הרבה יותר מהיר מה 2500 אם תרצו אני אצרף טבלת בדיקות

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by Discreet,

אז ככה יש לי 2 סטיקים מכל אחד כנראה הם לא יכולים לעבוד ביחד בתור 1.5Gb כל סטיק הוא 512. האוורסט רושם שהטומנוס תומך ב 3.0 3-3-8 ואלו הA- Data תומך ב 2.5 3-3-8 שניהם 200Mhz מה להשים 1GB של טונוס או 1Gb של A-Data?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. הכותרת מסכמת הכל

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. Started by BedBoy,

לוחות האם של Epox למעבדי AMD : 8HDA5J S-754 sata, gbl ו 8KDA3J S-754 sata, gbl מה ההבדלים בינהם? איזה יותר טוב? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by sxs,

שימוש המחשב הוא רק למשחקים וגלישה\צ'אט בICQ וmIRC . WinXP אני חושב שאם המחשב לא ישתמש בHDD בכלל בתור זיכרון הכל יטוס... והרי אם אני עושה swap file, לא משנה אם הווינדוס באמת צריך - הוא ישתמש בHDD במקום בזיכרון ? מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. Started by x-amin,

יש לי את המעבד 6300 הכפול.. בקיצר לפי כמה ימים כתבתי פה על משחקים שנתקעים ומכבים את המחשב וכו'.. אמרתם לי להחליף משכה טרמית.. החלפתי משכה ואפילו את המאוורר ושהדלקתי את המחשב הטמפ' ירדו מ55 ל47 בערך.. אחר כך נכנסתי למשחק והמחשב נכבה כרגיל... שהדלקתי אותו שוב המעבדים שוב עומדים על 55 וזה כבר חצי שעה בערך לא יורד..מה אפשר לעשות? מה יכוה להיות הבעיה?יש לי ספק כח 500W ואני חושב שהוא דיי זול ומעפן.. יש סיכוי שזה בגלל זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by adirze,

אני צריך המלצה ללוח עבור קונרו E6600 חשוב לציין שאני לא מתכנן לעשות OC אז הייתי מעדיף את הלוח המומלץ בתנאי הזה. התקציב 1000 עם חריגה קטנה יהיה מתאים. תודה.

• 12 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by kob27,

יש לי מעבד AMD 64 3500 ועליו מערכת קירור של זלמן ללא בורר מהירות כך שהמאוורר אמור לעבוד על מקסימום תמיד, אך לא כך המצב, המאוורר מעלה את הRPM שלו כאשר המעבד מתחיל "להזיע", במנוחה המאוורר הוא בסביבות ה 1500 RPM ובמאמץ הוא מגיע ל 2800 RPM, בדקתי בביוס אם האופציה COOL N' QUIET עובד אך לא, הוא על DISABLE. וגם שמתי לב ב CORE CENTER שהמחשב ב LOAD המעבד עושה OC אוטומטי, הוא קופץ מ 2210 ל 2250 MHZ ויותר. לא נגעתי בביוס מאז שקיבלתי את המחשב ולא עשיתי לו OC . אני רוצה שהמאוורר של הזלמן תמיד יעבוד על מקסימום ושהמעבד לא יקפיץ את עצמו, מה עליי לעשות? האם יש קשר ל N' TUNE (למרות שאין לי מושג מה זה), ואם כן איך אני מבטל אותו? תודה. עריכה: קראתי עכשיו שיש ללוח הזה CORE CELL CHIP שהו…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by ~Zeus~,

בשבוע הקרוב אני קונה מחשב גיימינג, ואני מתלבט אם להוסיף עוד 700 ש"ח כדי לשפר את המעבד מ-Athlon 64 3500 ל-Athlon 3800 X2 Dual Core. יש לי את הכסף להוסיף את ה-700 ש"ח האלה אבל אני ממש לא בטוח שזה שווה ת'כסף. אז בבקשה עזרו לי ותגידו לי מה אתם חושבים. האם ה-3800 ליבה כפולה הוא חזק בהרבה מה-3500? והאם בעתיד יהיו הבדלים גדולים בהרצת משחקים בין 3500 ל-3800 ליבה כפולה? הנה המפרט של המחשב (חוץ ממעבד): Motherboard: MSI K8N Neo4-FI nVIDIA nForce 4 Ultra Socket 939 Memory: Twinmos 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 C2.5 Dual Hard Disc: Western Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM Video Card: MSI GeForce 7800GT 256MB PCI-E Floppy Drive: Floppy Drive 1.44 DVD+RW: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL…

24. Started by waizman,

http://service.futuremark.com/compare?pcm=1378687 זה הלינק ל ORB. האם זו תוצאה טובה? לא מצאתי ממש מי להשוות איתו... תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by b127,

חשבתי לשדרג לE6600 http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB205476=205478&DB301763=301770 2X1GB זכרונות 800 עוד לא החלטתי איזה, אבל כולם יגיעו לבאס 400, לא צריך יותר נכון? http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27455=27967&DB27457=28048&DB27456=28033&orderby=price לוח אם 1 P5B דלוקס 2 DS3 3 AB9 PRO ס"ה 2700-3000. מה אתם ממליצים? משפרים? ועל מה כדאי לעמוד? אני רוצה להזמין השבוע. ותודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים