מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש מחשב עם לוח אם ASROCK P4I45Gx_PE (צ'יפסט I845G), עם 256MB זכרון במהירות 266MHZ (כן עדיין יש חיות כאלו). רציתי לדעת איזה קונפיגורציה תרוץ לדעתכם מהר יותר: א. הוספה של 512MB זכרון, ואז למעשה יהיה 768MB שיעבדו במהירות 266 MHZ. ב. הסרת הזכרון האיטי ועבודה רק עם 512MB זכרון שיעבדו ב400MHZ.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
במידה ויש לי כרגע במחשב סטיק אחד של KINGSTON 4GB DDR3, ואני רוצה להרחיב ל-8GB, אני יוכל לקנות עוד סטיק אחד של יצרנית אחרת? זה כן יוכל לפעול, אך האם זה מומלץ ולא יגביל את הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם אחריות על זכרון.. נאמר לכל החיים מכסה בעיית אי תאימות שמזוהה חודשיים לאחר הקנייה? יש לציין שהזכרון בקופסא כמו חדש עם הכתב אחריות. וברצוני להחליף לזכרון אחד באותו מחיר . בבקשה רק מי שיודע.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב פנטיום 3, 800 מה"צ ישן. לוח האם הוא ALI 1631 V 1.0. הציפסט, כפי שזוהה ע" סנדרה הוא ALI M1621 Aladdin Pro 2. למרות מאמצי חיפוש רבים לא הצלחתי להשיג לו דרריברים. במיוחד אני צריך דרייבר לכרטיס הקול המובנה על הלוח. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כמה שווה מחשב נישא של IBM: INTEL PENTIUM2 300MHZ 192MB RAM 4MB VIDEON-CARD 4GB HD WD כמה שווה כל המחשב הזה? יש כמובן סידירום וכל השטויות שאמרוים לקבל... ;D
-
אני יודע שכרטיס עם CL2.5 יותר מהיר מכרטיס עם CL3, השאלה שלי היא האם ההבדל מזערי או בולט?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון שקנות מחשב באזור השרון עם לוח האם GA-P35-DS3 (עבור מעבד E6750). אני מתכוון לקנות ב KSP וראיתי שיש להם רק את הדגם GA-P35-DS3L (תוספת האות L). לפי האתר של Gigabyte רשום שכל ההבדל הנו שבדגם עם ה L אין RAID function. 1) מה זה? האם צריך את זה? 2) בחלק מהתשובות למפרטים נתנו גם את הלוח GA-965P-DS3. מה ההבדל בינו ל GA-P35-DS3? מי יותר חדיש ו/או טוב? (אני מבין שההבדל העיקרי ב Chip set של אינטל). אם זה חשוב לפרטים. אני מתכוון לשים בלוח: - מעבד E6750. - כרטיס מסך GeForce 8800GTS 320MB. - זיכרון 2G. ואין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד (כשיגיע הזמן אני אקנה כנראה כבר חדש...). אני משתמש במחשב בעיקר עבור אינטרנט ומשחקים. תודה, דני
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הצ'יפסט הוא NF4 SLI Intel Edition. עוד שאלה, האם הצ'יפסט 915 תומך ב805D. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הלוח אם שלי כפי הנריאה נשרף לא יודע למה הדגם ש/לי הוא של GIGA BAIT GA-8SG800 SIS 648/SIS 648FX CHIPSET זה מה שרשום לי על החוברת הטכנאי שבא עלי לבדוק אז הוא אמר לי שזה נשרף וזה גם דגם ישן וזה לא שווה וזה גם איטי ואני לא זוכר מה הוא עוד אמר... אז ככה אני צריך המלצה ללוח אם טוב לפנטיום 4 2.66 400 מגה ארץ הטכנאי שלי אמר לי שאני יחפש באינטרנט על הדגם הזה:865 והוא אמר לי שזה משפר ב30 אחוז יותר את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
AMD Turion 64 2800+ - 1.6 GHz - 1M L2 - Core 90nm Rev 'E' - TDP 25W Socket754 1600Mhz 2000Mhz 2000MHZ על 1.056V פשוט מטורף! מקור: http://www.coolaler.com/ipb/index.php?showtopic=42810
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מדובר בגירסאות הקרות של המעבד לכן לא ניראה לי שתיהיה בעית קירור ואפילו עם תיהיה מקסימום אני יקנה קירור טוב. ועוד פעם המעבד מיועד לצורך גיימינג ויהיה נהדר עם יענו אנשים שיש להם תמעבדים האלה. איך המעבדים בשעות עומס רב,מי מבין ה2 יותר אפקטיבי מבחינת עלות תועלת מחיר ?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
זה הגיוני שהזיכרון שלי עובד על 1.5-3-3-5 T1 ללא אוברקלוק וללא תוספת מתח, כשבמקור הוא אמור להיות 3-8-3-3? (D43)
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה ההבדל בלוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-7N400 Pro לעומת ה PRO 2? ההבדל היחיד שאני רואה הוא ה MCP לעומת MCP-T ב לא פרו. מה ההבדל בין השניים? רק קידוד 5.1 בחומרה? והאם ישנם עוד הבדלים שלא קלטתי? אחרי הכל בשביל דבר שכזה לא מוציאים דגם חדש... אנא, רק תשובות מדויקות ומבוססות.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי חברה רציתי לשאול שאלה לפני שאני קונה לי איזה מעבד ומתחרט עליו אז ככה אני חשבתי מה שאני בעצם צריך זה מעבד חזק לביצועים ולהפעלת משחקים אז רציתי ללכת על משהו זול של פנטיום 4 3.4 ג'יגהרץ ואני פשוט חושב עם כדאי ללכת על הכפול ליבה החדשים core 2 duo או dual core כי בעצם חלונות אקס פי לא תומך בליבה כפולה אך ישנה אפשרות לשים את ה64bit שזה בעצם וינדוס שתומך בזה ,אם לחשוב אז dual core or core 2 duo בעצם בעלי שני ליבות ואם נגיד יש לי dual core or core 2 duo 2.6ghz אז זה בעצם פועל כל ליבה 1.3 וביחד זה 2.6 אז האם בכלל שווה להשקיע בידיע שויסטה כן תומך בריבוי ליבות אך הוא עוד רחוק מלהיות וינדוס תקין וטוב לשימוש כמו כן אתם יודעים כי הוא גם מעמיס את המערכת?????????!!!!!!!!!!! תודה מראש…
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חבר שלי הלך לקנות לוח והמלצתי לו על הלוח הזול ביותר שיש לו יכולת OC בינונית שהוא G31M-ES2L אבל הוא חזר עם GA-G31M-S2C, מה אתם מייעצים, יש הבדל בין הלוחות או שילך להחזיר אותו ולהביא מה שהמלצתי לו. באופן כללי מה יותר שווה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אין לי מחשב זמנית אז אני על של העסק אז אני לא יוכל להגיב אז תדונו בינכם. אני מחליף את הזכרון לשתי פלטות של geil ואני לא יודע איזה לקחת אני צריך במהירות של 333 לא לאוברקלוק ולא צריך פלטות קירור, אני מוכן בערך 300 שקל לפלטה, ורוצה שיהיה מקסימום ביצועים בלי אוברקלוק, ואם אתם יכולים אז תשימו קישור למוצר ב-pch שאני ריאה במה מדובר... יום ראשון רק אני יחזור... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, מחפש לוח אם לפנטיום 4 2.8C במחיר של עד 700 שקל. ללוח צריך להיות כרטיס רשת, כרטיס קול מובנים, DUAL DDR PC3200 ועדיף מאוד שיהיה בעל חיישני טמפרטורה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לוח אם של AOPEN ואני רוצה לעדכן את הביוס אבל אני לא יודע איזה דגם ספציפי הוא ניסיתי את התוכנה WCUPID אבל היא לא חידשה הרבה בנושא יש למישהו רעיון מה לעשות ?? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, בעקבות תקלה במחשב נאלצתי להחליף לוח אם. באותה הזדמנות שידרגתי את הזיכרון ל 8GB 1333 (במקום 2GB שהיו לי לפני). המעבד הישן שלי הוא E630, האם כדאי לי לקנות מעבד חדש ? ואיזה ? האם לדעתכם אני אראה שיפור משמעותי בתוכנות פוטושופ \ לייטרום בעקבות החלפת מעבד. תודה מראש על התשובות, אלון.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
Asus P4P800-E Deluxe זה הלוח שני חושב שמאד טוב ל OC למעבד שלי 478 3K G.Skill F1-3200DSU2-1GBFX שוב מה אתם אומרים? יש לי ספק של TT: TR2 430W
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מתלבט בין דגם 531 לבין 630, של אינטל פנטיום. ל531 יש מגה cache אחד, ל630 יש 2 מגה cache. לפי מה שאני יודע יותר מידי CACHE זה לא אפקטיבי, אבל החנות מחשבים שלי ממליצה על ה2 מגה. ההבדל ביניהם הוא 20 שקל, לא משהו רציני. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב P4 עם לוח אם מדגם לא נודע (כרגע, לפני השדרוג אני אבדוק מה הדגם כמובן). על הלוח אם יושבים להם בנחת שני סטיקים של 256MB. הWindows לא מרוצה ודורש עוד זכרון. עכשיו- מה הן אפשרויות השדרוג שלי? אני לא יודע אם הלוח תומך בDUAL CHANNEL או לא. מה הדרך היעילה ביותר לשדרג את הזכרון, במינימום מחיר כמובן? תודה!
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש טעם ? השימוש העיקרי שלי הוא גרפיקה וסרטים , מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אוקיי , קיבלתי מהאחריות שלי את המעבד הבא במקום המעבד הישן שלי שהלך לעולמו : AMD Athlon XP 2000+ 2000DUT3C AIHUB0316 עכשיו, חיפשתי ולא מצאתי עליו פרטים , הוא TBRED-B פתוח מכפלה(פתוח!!!!) אז אני מבקש את עזרתכם , עיזרו לי בבקשה למצוא עליו עוד פרטים(בקשר לOC) , כי רק מחר אני יוכל להתחיל להתעלל בו(מחר מגיע האיפוקס שלי , כרגע אני עם הMSI שבקושי עולה 100MHZ וגם אז עושה בעיות...)
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני משדרג כרטיס מסך ל HD6870 במקום ה- 4850 הישן שלי, תוספת 2 סטיקים של samsung 2gb DDR3 1333MHZ ייתנו לי משהו? והאם לדעתכם ירוצו בסדר יחד עם הזכרונות הקיימים שלי? אני יכול לקנות אותם יחסית בזול מאוד. והאם שדרוג מעבד ל-PHENOM II X6 2.7GHZ יוסיף?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-