עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הי כולם, אני בונה עכשיו מפרט למחשב, ואני רק מתלבט לגבי מעבדים. השימוש הוא אינטרנט, ויז'ואל סטודיו, וקצת משחקים - אני רחוק מלהיות גיימר. התקציב שלי הוא עד 2500, מה שמשאיר למעבד פחות מ-1000 שקל. השאלה היא האם כדאי לי לקחת QUAD מהדור הישן, לעומת מעבד דור חדש - i5 (אני מאמין ש-i7 מחוץ לתקציב). מה אני מפסיד בעצם אם אני לוקח איזה Q8300/8400 עם 2.5-2.6 GHz, או אפילו E8400 dual core כזה של 3GHz, ולא i5? האם ה-i5 שמתחת לאלף שקל הם למעשה שני cores פיזיים או שיש ארבעה? תודה!

2. Started by BlackTalon,

ok, אז ככה: יש לי 256 ddr 266hz אתמול קניתי עוד 256 ddr 266hz (שני הכרטיסים של מיקרון) חיברתי אותו, המחשב מגיע למסך הראשון של הווינדוס (WELCOME) מופיעה הודעת error והמחשב עושה restart ניסיתי אחר כך להפעיל ת'מחשב עם כרטיס זיכרון אחד בלבד (החדש), המחשב נדלק והמסך בכלל לא מגיב למחשב ונשאר כאילו המחשב מכובה. מה נסגר עם העסק??

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. התעקמו לי הפינים החדים האלה שמחברים ללוח וישרתי אותם יכל להיות שהמעבד עכשיו יעבוד לי לא כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. האם ההבדלים מורגשים ? , מה ההבדל בביצועים באחוזים ?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שלום , אחי רכש את ה Maximus 2 Formula (לוח אם) שמגיע עם כרטיס קול מעולה. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשים כרטיס קול אחר על הלוח אם במקום הכרטיס קול המצורף ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by elital,

מה הטמפרטורה המומלצת למעבד Intel Pentium 4 800 Bus 2.8 2800MHz על לוח אם גיגהביט GA-8PENXP. תודה אליטל

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  7. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם שידרגתי לאישתי את המחשב והרכבתי לה מערכת המבוססת על המעבד שבכותרת, המעבד מהיר וכמובן מהווה שיפור לפנטיום 3 1000 שהיה לה אך נשאלת השאלה האם המעבד הזה (2200+) throughbred הוא לא מוצלח או שהיו לו באגים כלשהם כי אני בקושי נתקל בו אצל אנשים וגם פה בפורום ואם אני מוצא כל מיני בנצ'מרקים באינטרנט הוא לפעמים מפסיד ל אתלון 2100+ או 2000+ היתכן כזה דבר. (המעבד מורכב על לוח של CHAINTECH - 7INF2 מבוסס אנפורס 2 עם 512 מגה זיכרון DDRAM).

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. שלום, אני מחבר לאבא שלי את המחשב הישן שלי, ועכשיו שמתי לב שחסרים לי 4 ברגים (אני מניח שזה ברגים) בשביל לחבר את ההיטסינק אל הלוח אם. הכל מחובר חוץ מההיטסינק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הברגים המתאימים? כי זה היטסינק של intel p4 1.5 423 ping מה שאומר שאני לא יכול לקנות לו סינק חדש כי כל החדשים בחנויות זה רק ל478 pin. אם למישהוא יש הצעה לדרך אחרת לחבר אני ישמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by BUNNY,

אהלן מה נשמע. קונה מחשב חדש למטרות תלת מימד, אני אקנה את המעבד core I7 920. 1) איזה לוח אם מומלץ מתחת ל1100 שקל ? 2) זה נכנס בשאלה הקודמת אבל לידע כללי איזה ציפסט הולכים טוב עם הI7 ? 3) גם לידע כללי, איך נקרא המקום בלוח שיושב עליו המעבד? (כמו שלAMD זה AM2 בחדשים) 4) איזו חברת זיכרונות מומלצת עם הלוח ? אם זה חשוב לבחירת הלוח אז מידע על מה שיהיה במחשב: - כרטיס מסך של Nvidia 2XX לא יודע עדין איזה דגם בדיוק. אבל שיהיה SLI בלוח לעתיד - 8GBram ככה שחשוב לי שיהיה כמה שיותר סוקטים של RAM אם יש דגם. - דיסק של טרה בייט אני מבין בכללי אבל לא לעומק בגלל זה אני שואל .. סליחה על הבורות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by TAsraf,

אני רוצה להחליף בנוסף ללוח אם שלי את הזכרונות שלי לחברה יותר מוכרת עכשיו הבעיה היא התקציב התקציב שלי עומד על 400 ש"ח הדרישות הבסיסיות שלי הם 512MB DDR II 667 ושיהיו מתאימים למשחקים וקצת לOC אני רוצה להחליף את שני מה שיש לי יש לי 1GB תודה רבה לכם אני יודע שזה מציאה במחיר הזה אבל אני חייב להחליף את הזכרונות יש לי זכרונות של יונדאי ! (חברת מכוניות ?!)

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by huber,

ושוב - איזו נוסטלגיה: http://www.tomshardware.com/reviews/intel-cpu-history,1986.html

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Advanced Micro Devices will launch the first dual-core version of its Athlon 64 desktop processor at Taiwan's Computex trade show on May 31. The AMD Athlon 64 X2 processor will be launched on the first day of Computex, the mammoth show that brings most of Taiwan's computer hardware, software, and technology industry face-to-face with technology buyers from around the world, the company said Friday. AMD has used Computex in prior years to launch new processors. If previous years are a guide, the processor will likely be accompanied by the introduction of compatible motherboards produced by Taiwanese companies. Dual-core processors contain two processors on a single piece …

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  14. Started by MoFo,

השאלה היא אם הלוח אם שלי בכלל יוכל לתמוך ב Elixir PC3200 DDR 400 והאם בכלל הלוח-אם יאפשר לזכרונות לפעול במלוא הפוטנציאל? מה שאני מעוניין לרכוש זה או 2 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512 ורציתי גם לדעת, אם אפשר, מה ההבדל בביצועים בין 2 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512 כי יש הפרש מאוד קטן במחירים? סטיק אחד של Elixir 256 DDR עולה 130 ש"ח (260 ש"ח שתיים) וסטיק אחד של Elixir 512 DDR עולה 285 ש"ח. הנה הזכרונות הנ"ל: Elixir PC3200 DDR 400 Mhz לוח האם והזכרונות שלי: תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by eid101,

האם זה נכון שאין זיכרונות בנפח 2 גיגה 800MHZ CL4 שך OCZ חלק אחד ?? כלומר יש רק KIT של 2 כל אחד בעל גיגה נפח ?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by marik,

היי חברה יש לי מעבד P4 1.5 סוקט 478 השאלה שלי כך האם אני יכול להתאים לו כל לוח אם סוקט 478 או לא אם כן משהוא יכול להציע לי לוח טוב ולא יקר? תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by ranrt,

רציתי לדעת איך הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/Z68A-G45--G3-.html מה דעתכם? האם להעדיף אסוס או גיגהבייט על פניו ? האם MSI נחשבים טובים בלוחות אם ? תודה.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by WinInc.dll,

השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר אותו גם בכיוון השני כלומר שני כיוונים?? ומה לגבי זיכרון רגיל שהוא"SINGLE SIDE"גם אותו אני יכול לחבר משני כיוונים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by jara14,

היי, כשאני מחבר את הזכרונות לסלוט עם אותו הצבע המחשב נדלק, אבל אין תמונה על המסך. הסלוטים תקינים שבודקים אותם בנפרד, ואין בעיה כשאני שם את שני הזכרונות בצבעים שונים. כאן יש המלצה לגבי סידור הזכרונות בלוח אבל היא לא ברורה לי: http://www.msi.com/product/mb/K8N-Neo2-Platinum.html#/?div=Detail מה זה דאבל והסינגל סייד?

20. Started by wow,

החלפתי את המעבד שלי לבארטון 2500. בהתחלה הווידוס אמר שהמעבד שונה והוא לא זיהה אותו אז העלתי את הבאס ל-166,האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by integral,

6600 עולה 3480 כתר שוודי לפי שער של 0.62 שזה 2158 ש"ח. המחיר הוא להזמנה מראש. 6400 עולה 2486 כתר שבדי שזה כ 1540 ש"ח http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=101491 http://shg.biz/produkter/list2.asp?katid=1714 רק לשם השוואה, 3800X2 AM2 עולה 2916 כתר שזה 1807שקל 3800X2 AM2 מסדרת ה ENERGY EFFICIENT עולה 3393 כתר שזה 2100 שקל. http://shg.biz/produkter/list2.asp?katid=7564

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  22. יש לי אפשרות ליקנות את המעבדים הבאים: שח' מעבד E6300-250 E8400-550 Q8200-720 הבעיה זה שאין לי הרבה כסף ואני צריך מעבד חזק ויעיל לשנה הקרובה (מבחינת משחקים). אני לא בונה על שנה שלמה אני רק רוצה ביצועים סבירים גם במשחקים כמו GTA IV וכו' יש לי גם הצעה ליקנות יד שניה E7500 ... תעזרו לי אני צרין OC טוב ויעיל מעבד חזק וחסכוני וזול כל הצעה תעזור לי (גם למעבדים לא כתובים) לוח אם -‏EP43-UD3L

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. Started by eegg,

אני צריך לוח אם כולל כ.מסך עד 500 שקלים זה יעבוד עם Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 1gb ddr2 667 160gb wd dvd-rw foxconn 300w חשבתי על זה מה דעתכם? ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by stojakovic,

על אילו זיכרונות אתם ממליצים לי ל6600 ולוח אם DS3 או S3 965 והדבר הכי חשוב, לא ל OC של אפילו MHZ אחד!!! אני רוצה 2 סטיקים של גיגה... אמנם אני לא מתכנן OC אבל חשוב לא מאוד שיהיו איכותיים ושיחזיקו לי להרבה שנים... לפי דעתי 667MHZ הכי משתלם אבל אם יש לכם משהו אחר להציע אני אשמח לשמוע... ועוד פעם חשוב לי לציין שאני רוצה איכותיים שלא יעשו לי בעיות... בקשר לתקציב... כמה שיותר נמוך יותר טוב - אבל לא להתפשר ואם יש התלבטות אז תביאו את כל האפשרויות... אבל בוא נגיד עד גג 1000שקל... אם יש משהו היסטרי שיקפיץ את הביצועים בוודאות אז עד 1200 אבל ממש ממש ממש עדיף שלא. תודה!!! עריכה- טוב, ראיתי שיש בעיה עם התקציב, אז תביאו משהו טוב שכמה שיותר זול... אני לא מכיר את המחירים אז אני לא יכול…

25. Started by TheDiesel,

יש לי את לוח האם b560 aorus ומעבד intel corei5 10400f האם אפשר להרכיב על הלוח הזה מעבד i5 13600KF?

דיונים חדשים בפורומים