מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
האם מומלץ לרכוש שני סטיקים של 512MB או אחד של 1GB ? ישנו זיכרון של Gail של 1GB שעולה כמעט כמו שניים של 512MB ( מחברה אחרת ).
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום חברה, אני בדילמה, אני דיי מוגבל בתקציב, אבל עדיין לא יודע מה לקחת e2160 או e4300 או e4400שבאותו המחיר של e4300. ההבדל היחיד כמו שהבנתי הוא בקאש. האם זה יורגש בעבודה עם המרות קודקים.. משחקים בינוניים ]stalker / gta:sa / carbon / serious sam ] ופשוט עבודת יומיום - אינטרנט וכו'... לפי: http://www.hwbot.org/searchResults.do?direction=&applicationId=14&teamId=0&userName=&gpu=&cpu=Core+2+E2160+%281.8Ghz%29+%28433%29&minScore=&maxScore=&gpuId=0&cpuId=971&offset=0&displayAdvanced=true&countryId=0&dateFrom=&dateUntil=&minGpuCoreFreq=&maxGpuCoreFreq=&minGpuMemFreq=&maxGpuMemFreq=&minCpuFreq=&m…
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/articles/AMD_Phenom_X4_Tested_On_RD790_Board/5201.html זה מלפני חודש כנראה דגם GP-7100 נראה אמין
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לוח שתומך גם ddr1 ddr2 ואם אני רוצה להשתמש רק ddr1 בכל הכינסות של הזיכרון מה שאני הבנתי זה שיש שניים של ddr1 ושניים DDR2
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי כולם מחר אני אמור לקבל את המחשב שהזמנתי מ tms. http://www.tms.co.il/preview/spec/yg3fhxze רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הלוח אם ,http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4018#utility 1.האם בדרך כלל הוא מגיע עם הביוס האחרון העדכני ? אם לא , האם חשוב (בלוח אם הספיציפי הזה) לשרדג ביוס ? 2.ראיתי שיש באתר של היצרן כל מיני סוגים של utlitis יש כאלה שהייתם ממליצים להוריד ? בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תראו את המפרט שלי בחתימה. זאת אומרת שכל החלקים שלי די טובים ומתקדמים. אז אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים. האם כדאי לחשוב על הכיוון של AMD 64 BIT? יש לאסוס לוחות של AMD 64? כי אני ממש כל החיים הייתי רק עם אינטל. או שהאפשרות השניה זה שאני מביא לוח אם של ABIT-IC7 לוח מאוד טוב ודי יקר למי שמכיר ב400 שקל. ואני נותן את הלוח והמעבד שיש לי עכשיו מוסיף 300 שקל ומקבל פרסקוט 2800 ויש לי מחשב חדש ב700 שקל. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי לוח חדש ASUS A8V DELUXE עם צ'יפסט VIA K8T800. בספר של הלוח יש רשימה די מצומצמת של זכרונות מומלצים, היו לי 2 סטיקים 512 כל אחד של SAMSUNG שמופיעים ברשימה. עם הסטיקים האלה ב DUAL CHANNEL לא יכלתי להתקין ווינדוס, קיבלתי מסכים כחולים במהלך ההתקנה. החליפו לי לסטיקים של TWINMOS שאינם מופיעים ברשימה של ASUS, ווינדוס הותקן כהלכה. לאחר עבודה קצרה עםפ המחשב גיליתי שהוא עושה ריסטים.. הפעלתי PRIME95 והבדיקה נעצרה פעם אחת אחרי 12 דקות ופעם שניה אחרי שעה וחצי. שמתי את 2 הסטיקים בערוץ אחד והמחשב עובד נפלא, PRIME95 עבד 5 שעות עד שנמאס לי ועצרתי אותו. אני רוצה להחליף את הזכרונות האלה לאחרים (לא יקרים) שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL. איך יכול להיות שזכרון שמומלץ בפירוש על ידי ASUS לא עוב…
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התבלבלתי לגמרי עם כל החידושים אז מה יותר טוב? Model Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm Thermal Design Power 65W Thermal Specification 72.4°C VID Voltage Range 0.85V 1.3625V Warranty Life time Model Intel® Core2 Quad Processor Q6600 Processor Number ? Q6600 Architecture 65 nanometer technology L2 Cache 8M Clock Speed 2.40 GHz Front Side Bus Speed 1066 MHz Other Intel Technologies Intel® 64?, VT±, Execute Disable Bit°, EIST*, Quad-Core Package FC-LGA Chipset Intel® 975X Express Chipset, Intel® P965 Expr…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם קיים בשוק לוח אם שתומך בFULL HD וינגן בלי בעיה כל סרט,או שעדיף לקנות לוח אם רגיל+כרטיס מסך ?...
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ופתחתי שרשור בפורום מפרטים אבל הוא קצת נתקע שם.. אז אני אמקד את השאלה כאן: איך לוח האם GIGABYTE GA-945G-S3 לעומת ASRock ConRoe945G-DVI ? (עבור מעבד Conroe E6300) עקרונית אני רוצה לקנות את לוח האם של ASROCK אבל לא בטוח שיש אותו לכן אני חושב על לוח האם השני, רק שהוא יקר יותר בקרוב ל-200 ש"ח. יש הצדקה להבדל במחיר או שזאת תוספת מיותרת? (דווקא חסרון אחד בולט יש- אין חיבור DVI, חוץ מזה אני לא ממש יודע להבדיל) הערה: אני לא מתכנן OC
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו החנות הביאה לי את המפרט הזה האם כדאי לקחת אותו לשדרג וכדומה !!!?? ENERMAX NAXN 450W ספק כח GIGABYTE GA-P85-D3 לוח Intel® Core™ i7-4770 Processor מעבדGlacialTech IGLOO 1100S מאוורר למעבדCrucial Ballistix Sport 4GB 1600-CL9 זיכרון כפול 2 WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 דיסק קשיח תודה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב ולהחליף כרטיס מסך + לוח אם שיתמוך בDUAL DDR. הספק שיש לי עכשיו מספק "רק" 300 מטח ואני חושש שאחרי שאני אקנה את הכרטיס מסך החדש שהוא יהיה או RADEON 9800 PRO או הכרטיס החדש של nVidia, אז הספק לא יוכל לספק מספיק מטח גם לו וגם למעבד (2.4B) ושאר רכיבי המחשב. אם זה גם תלוי בלוח אם אז רק אחרי שאני אסכם את הכל אני אחזור כי עדיין לא סגרתי על הלוח אם שאני רוצה (אם מישהו יכול לעזור כאן אז אחד שהוא טוב לאוברקלוק עם תמיכה ליותר מ533 באס, 4 סלוטים של ראם, AGP 8 ורצוי נעילת OCI וAGP למקרה שאני אטעה. אם אין אז יש לוח של אלבטרון ששמתי עליו עין, וכן, אני יודע שבשביל זה יש פורום מפרטים). אם זה לא תלוי בלוח אז האם 300 מטח יספיק, או שכדאי לי לעבור לHec 400 WATT? …
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
קיבלתי תמחשב!! ובגלל של היה במלאי שמו זיכרונות Transcrand PC2 5300DDR2 1GB 667Mhz אני ביקשתי הינקס אבל לא היה במלאי. הבנאדם אמר לי אם אתה רוצה להחליף אנחנו נחליף לך בנוסף גם שמו לי סםק טרמלטק 500W (הוא נראה חזק,אבל אמרו לי שזו חברה גנרית) אמרתי לא את זה והוא אמר לי שהם מביאים את הספקים האלה מחשבי על באוניברסיטה. מה אתם חושבים על הזכרונות והספק. אם הזכרונות לא טובים אפשר המלצה לזיכרונות גג 700 -750 . אפשר בבקשה אם אתם מביאים זיכונות שונים לכתוב האם ההבדל גדול והאם זה שווה. תודה ויום טוב! הלוח של DFI INFINITY 975 CORE 2DUE 6300
-
- 10 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי בקרוב אני קונה מחשב וכרגע אני חושב לקחת מעבד AMD 5000 שעולה בערך 800 שקל. האם זהו המעבד הכי טוב במחיר הזה או שמעבד של אינטל באותו תקציב יהיה יותר טוב? אני לא מתכוון לעשות OC. תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה רצינית (חוץ מ- AIDA32) לבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך X800 XL ושל המעבד AMD 3000? 64BIT
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המחשב שלי פנטיום 4 1.8 @ 2.4 512 ddr 333 asus p4533-e geforce 4 mx
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי עד עכשיו מהפורום, יש 2 סוגי ליבות לA64, והם ה NewCastle וה Clawhammmer. (תקנו אותי אם אני טועה.) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הליבות ביחס ספציפי אלי - המערכת שאני קונה תשמש בעיקר למשחקים, ללא קידוד וידאו וכאלה. אולי קצת פוטושופ, אבל זה לא העיקר. המעבד שבניתי עליו הוא A64 2800, עם לוח EPOX EP-8KDA3J. מתוכנן א"ק, אמנם לא ממש בהתחלה, אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות הזאת פתוחה ולכן אני קונה גם קירור TT POLO. בעצם יש לי 3 שאלות. א. האם סוג הליבה שאני אקח בכלל משמעותית בשבילי, כלומר האם עלי להתעקש על סוג מסוים, ואם כן - על איזה? ב. האם יש סיכוי שהמכפלה של ה A64 תגיע פתוחה...? ואם לא, אתם מכירים מקום שיכול לפתוח אותו תמורת סכום סמלי..? אני פשוט מפחד להרוס את המעבד, אף…
-
- 11 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מישהו יודע האם אמורים לצאת (מתישהו) מעבדי HASWELL עם יותר מ 4 ליבות, למשל כמו משושי הליבות של INTEL בדור הקודם ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
פעם הייתי עוקב אחרי benchmarks למיניהם, היום כבר לא רציתי לדעת לאיזה לוח כדאי לקנות בתקציב של 1000 ש"ח, עם תמורה לכסף - כלומר - יחס ביצועים:מחיר:פיצ'רים סביר מה אתם הייתם לוקחים? תודה רבה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160101502056 האם יש הבדל בין זכרון למחשב אישי לבין זכרון לסרבר? והאם זכרון שמיועד לסרבר יעבוד על מחשב אישי?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדם MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz עכשיו יש לי שני סטיקים של זכרון של ש128MB DDR 333 MHZ עכשיו כמו שאתם שמים לב הזכרון פוגע לי מאוד בביצועי המחשב ולכן חשבתי לקנות סטיק זכרון 512MB DDR 400MHZ V-DATA . השאלה שלי היא האם אפשר לשים את כל הזכרונות במקביל ומה תהיה הירידה בביצועים עקב החיבור הזה????? בתודה מראש. עריכה:זאת לא הקפצה מכיון שהשאלה ירדה כבר דף אחד אז במקום לכתוב שוב ולהעמיס על אחסון האתר העדפתי להעלות את השאלה בחזרה.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מעבד : AMD thlon XP +2500 לוח אם : Ultra 400 MCP+ EPOX - EP8RDAE nvidia nforce2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד DDR 200MHZ PC3200 בלוח האם יש 3 סלוטים של זכרון, 2 כבר תפוסים. אני מעוניין להוסיף עוד 512 מגה זכרון, ע"מ שיהיה לי סה"כ ג'יגה. 1. האם עלי לרכוש בדיוק אותו סוג זכרון שיש לי כעת ? 2. מה משמעות ה PC3200 ? זה קשור למהירות של הזכרון ? 3. הבנתי שללוח שלי יש אפשרות לניצוך דואלי של זכרון, האם זה נכון ? מה בדיוק זה אומר ? 4. האם לרכוש סטיק של 512 מגה, ולתקוע בסלוט הפנוי, או שיהיה יתרון לקנות 2 סטיקים של 512, ולהעיף את אחד הסטיקים של 256 ? תודה !!
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי. טוב, אני עושה את זה די מאוחר אבל אני מנצל אחריות על לוח האם הנוכחי במערכת לפני שתפוג האחריות. (הבעיה היא בכרטיס הקול) השאלה היא אם יש לי בכלל על מה לנסות לנצל כי אני לא בטוח שהלוח עוד מיוצר. ומדובר בסוקט AM2 (לא פלוס) אז גם אין לי מושג אם עוד יש לוחות אחרים לתת לי במקום שעובדים עם התושבת הזו. בכל אופן הלוח הוא GA-M55S-S3 של Gigabyte. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-