עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ron1979,

לוח אםשתומך ב1000 הרץ נניח(כמה הסטנדרטי היום באמת?), אפשרות 1- שם במחשב 2X677 לdual אפשרות 2-שם במחשב 2X800 dual האם ייתכן שיש הבדל בביצועים? אם ההפרש בין שתי הזיכרונות הוא 40 ש"ח , כדאי בכל זאת ללכת על 800? תודה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by deelad,

שלום. ברצוני להוסיף עוד 4GB זכרון במהירות 800 תזמונים 4.4.4.12 מחברת OCZ ,לזכרונות A-DATA שקיימים. השאלה שלי האם יכולה להיות בעיה עם שילוב של שני סוגים\חברות שונות?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

אני ורצה להשוות בין מעבדים אז אני צריך אתר שאפשר לראות השוואות בין מעבדים בביצועים שלהם....

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  4. היי. טוב, אני עושה את זה די מאוחר אבל אני מנצל אחריות על לוח האם הנוכחי במערכת לפני שתפוג האחריות. (הבעיה היא בכרטיס הקול) השאלה היא אם יש לי בכלל על מה לנסות לנצל כי אני לא בטוח שהלוח עוד מיוצר. ומדובר בסוקט AM2 (לא פלוס) אז גם אין לי מושג אם עוד יש לוחות אחרים לתת לי במקום שעובדים עם התושבת הזו. בכל אופן הלוח הוא GA-M55S-S3 של Gigabyte. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. היי חברים יש לי לדים על הלוח כל 3 לדים (אדום כחול ירוק) ממוקמים ליד מקומות שונים בלוח מעבד גשר דרומי גשר צפוני וזכרונות כשאני מדליק את המחשב הלדים נדלקים יחדיו כולם אדום כולם כחול וכולם ירוק זה חוזר על עצמו פעם פעמיים ואז כולם עוברים לירוק ... אני יודע שהירוק זה אומר בסדר כחול זה משהו גבוהה ואדום זה אומר מטורף ככל שאני עושה OC גדול יותר ככה הלד כביכול אמור לי להגיד לי מה המצב כאמור בסדר גבוהה או מטורף נכון לעכשיו אני עם OC של 100 אחוז למעבד (בערך 400 FSB והמקסימום של הלוח זה עד 800 ) והלד שליד המעבד נשאר ירוק למה הוא לא עולה ? (צריך להגיע ל600 + FSB כדי שהוא יזוז ? ) צריך אולי להתקים דרייברים שלא התקנתי ? או שעדיין לא הגעתי למגבלה של הלוח בישביל שהוא יגיד לי ''גבוהה'' או …

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by rangex,

האם הוא יעשה צוואר בקבוק עם X1950Pro? תודה, ועוד שאלה הלוח M2N-TVM הוא לוח סביר כי קיבלתי אותו אני לא חייב להחליף במקרה של שידרוג קטן? Sempron 3200, X1950pro,M2N-TVM וספק ג'נרי זהו שילוב טוב שיריץ לי משחקים כבדים?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by Black_Citadel,

אני רוצה לקנות ATHLON 3000+... עכשיו אני לא יודע מה עדיף.. מצב אחד, את כל המחשב כמעט אני קונה מKSP אז אולי עדיף לקנות מהם ב840 את המעבד עם מאוורר DEFAULT שבא איתו.. או להזמין מLOGICPC את הTRAY שהוא גם סטפינג E6 (שאין לי מושג אם זה מKSP הוא גם כזה) + המאורר 7200 השקט של IGLOO מה אתם ממליצים ? אני מפחד שיקרה לזה משהו במשלוח לTRAY... הוא נראה חסר הגנה כזה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by תום מרילין,

שלום אהלן והיי, יש לי P3 בלוח VIA VT82C694X Apollo Pro133A הזמנתי את הזכרון הבא: http://www.pcstock-computers.co.il/Sam_128_133.htm רציתי לדעת האם הלוח שלי יקבל אותו בזרועות פתוחות או שצפויות בעיות

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. Started by TGA,

היו לי שני מחשבים ישנים מאוד בצד שישבו מלאה זמן ולא נגעתי בהם, לפני יומיים רציתי שהם יעופו מפה אז התחלתי לפרק חלק חלק מן המחשב. העלתי את שני לוחות האם של שני המחשבים ששניהם PC400 ליד2 והוא שואל אותי אם הלוח הזה תומך בזכרונות DDR SDRAM.. מישהו יכול להגיד לי אם שני הלוחות תומכים כי אני מנסה לבדוק ואני לא מוצא :\

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by 3pac,

אני רוצה להעביר את הכונן הישן למחשב החדש . הדיסק קשיח הוא 40 GB (דגם: wdc wd400eb-00cpf0 ) ויש לו חיבור IDE . הלוח אם החדש שלי הוא EP43-DS3L . רציתי לשאול אם מחברים את הכבל IDE ליצירה בצבע הירוק בהיר? הנה תמונה : צריך כבל IDE מיוחד לדיסק קשיח? או שכל כבל מתאים ? ואני הולך להעביר אותו ממחשב למחשב (להעביר קבצים מהמחשב הישן לחדש )כמה פעמים(3-2 פעמים בערך) ,זה יכול להזיק לדיסק קשיח שמעבירם אותו הרבה פעמים? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by 301289,

שלום לכולם! היום רציתי להחליף משחה תרמית של המעבד.. פתחתי את המחשב, ניסיתי להוציא את המאוורר ולהפתעתי המעבד יצא יחד עם המאוורר למרות שהתושבת הייתה סגורה.. האם המעבד או הלוח אם נהרסו? ועוד בעיה- נשפכה לי טיפת משחה תרמית על הפינים של המעבד, זה יכול להרוס משהו? ואיך אני מנקה את זה כי זה לא ממש יורד.. תודה לכל העונים.. ???

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by Red-AnGel,

שלום אני קונה מחשב חדש: AMD 3200 - 939 XFX 6600GT EPOX EP-9NDA3+ עכשיו אני צריך זיכרון חזק כי המחשב הולך להיות למשחקים חזקים... אני צריך זיכרון חזק 512 דואל אבל שלא עובר את ה700 שקל מה לקחת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. הי כולם, אני בונה עכשיו מפרט למחשב, ואני רק מתלבט לגבי מעבדים. השימוש הוא אינטרנט, ויז'ואל סטודיו, וקצת משחקים - אני רחוק מלהיות גיימר. התקציב שלי הוא עד 2500, מה שמשאיר למעבד פחות מ-1000 שקל. השאלה היא האם כדאי לי לקחת QUAD מהדור הישן, לעומת מעבד דור חדש - i5 (אני מאמין ש-i7 מחוץ לתקציב). מה אני מפסיד בעצם אם אני לוקח איזה Q8300/8400 עם 2.5-2.6 GHz, או אפילו E8400 dual core כזה של 3GHz, ולא i5? האם ה-i5 שמתחת לאלף שקל הם למעשה שני cores פיזיים או שיש ארבעה? תודה!

14. בוקר טוב, יש ברשותי זיכרון של סמסונג 1024X2 800MHZ DDR2 וברשותי לקנות 2 נוספים כאלה כדיי שסך הכל יהיה לי 4GB אך הבנתי שלא חייב אותו חברה אלא מספיק שהמהירות ו CL יהיה מספיק אז אני לא יודע מה ה CL שלי אז הוספתי תמונה אם זה עוזר לזיהוי והאם בכלל כדאי לשדרג ככה או לקנות ישר 2X2GB? תודה. http://i44.tinypic.com/2d0zdj.jpg זה התמונה של הזכרון

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by tal1987,

אני מעוניין לקנות עכשיו עוד 512MB יש לי Dual אז אני אקנה 2 של 256 השאלה היא כזאת Kingston DDR 256MB 400MHz CL3 Kingston DDR 256MB 400MHz CL2.5 מה יותר טוב? אני חושב שהראשון, והראשון יותר זול מהשני, זה הגיוני ? ועוד שאלה אם כבר יש לי 2 זכרונות של 256DDR במחשב אני לא יכול לקנות עוד 2 של DDR2 נכון ? אני חייב DDR..? תודה

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  16. יש לי היום E6600 עם OC ל3.2 GHZ , ואני רוצה לקנות מעבד חדש במחיר של עד 1300 שקל . 1. אני יראה שיפור במשחקים ותוכנות כבדות עם E8400 בOC גבוהה (או כל מעבד אחר )? 2. שווה לשדרג היום עם כל הCI7 שניתן לקנות?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  17. האם ההבדלים מורגשים ? , מה ההבדל בביצועים באחוזים ?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by Shino,

שלום לכולם, יש לי בעייה, יש לי מחשב ישן שמשמש בעיקר לשליטה על הבית (בית חכם) זה מחשב ישן שיש לו לוח GA-K8N Pro-SLI ועד כמה שראיתי באינטרנט אין לו תמיכה ב DDR2. יש לו זכרונות OCZ 1024MB DDR 400MHZ Premier Dual Channel CL2.5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr_pc_3200_premier_dual_channel ו אני רוצה להוסיף לו לפחות עוד ג'יגה זכרון הבעייה אני לא יודע איזה זכרון לבחור, אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על זה, אין לי צורך בזכרונות חזקים או מהירים ואני רק צריך נפח זה הכל. השאלות שלי הם כאלה. א. האם אני יכול להשתמש בזכרון לא DULE או שזה לא יעבוד ביחד? ב. האם יהיה יותר טוב להוסיף זיכרון זהה? ראיתי אצל נועה שיש אותם ואפשר להזמין. ג. אני מאמין שאני יודע את התשובה לזה אבל …

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. אני גיימר די מתקדם אבל אני לי כסף לכל החלקים היתי מחליף תכרטיס מסך רק אבל זה דופק לי הכל כי אני לא רוצה לקנות כרטיס לאפיק AGP אז אני צריך לוח אם חדש ובגלל זה גם מעבד טוב לא משנה אני צריך שתמליצו לי בבקשה משהו זול שיהיה לו אפיק PCIe X16 לוח מחברה טובה אני משחק בהרבה משחקים אז זה קצת יכול להיות בעיה אבל אני מקווה שתמליצו לי על משהו טוב . תודה לכל הממליצים והעוזרים.

20. Started by barak_i,

היי! יש לי פנטיום 4 2.66GHz, זכרונות DDR 400MHz 512MB נדפק לי הלוח אם! הלוח שהיה לי הוא Asus P4s533-MX לינק: http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S533-MX_microATX_Pentium_4_Motherboard/P4S533-MX/pf/239915 אז אני צריך תחליף בשבילו... שיהיה Asus/Gigabyte... עדיף בלי כרטיס מסך און בורד! ובתקציב של +350-, או למי שלא הבין בסביבות 350... תודה ברק

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. שמעו לפני שנתיים וחצי שלוש קניתי מחשב אם לוח של 533FSB אם מעבד Celeron 2.0 Ghz עכשיו אני רוצה להחליף מעבד למעבד הזה: PENTIUM IV 2.8 GHZ / 1MB CACH/ 533MHZ/PRESCOTT כי הוא על533FSB. אז השאלה היא בכל לוח אפשר להחליף מעבד? כאילו להיציא את הישן ולהכניס את החדש? כי חבר שלי אמר לי שאולי אני יצטרך להחליף גם את לוח בשביל להחיליף מעבד. וקחו בחשבון שזה לוח של לפני שנתיים וחצי שלוש ככה!!!

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  22. דומה, האם כדאי לי, האם יהיו לי בעיות בגלל שהתזמונים שונים, האם יהיו לי בעיות בעבודה בתדר DUAL או בעיות אחרות בOC שאני מתכנן?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by suspect_zero,

תנו לי לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה עד 200 שח תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by TAsraf,

אני רוצה להחליף בנוסף ללוח אם שלי את הזכרונות שלי לחברה יותר מוכרת עכשיו הבעיה היא התקציב התקציב שלי עומד על 400 ש"ח הדרישות הבסיסיות שלי הם 512MB DDR II 667 ושיהיו מתאימים למשחקים וקצת לOC אני רוצה להחליף את שני מה שיש לי יש לי 1GB תודה רבה לכם אני יודע שזה מציאה במחיר הזה אבל אני חייב להחליף את הזכרונות יש לי זכרונות של יונדאי ! (חברת מכוניות ?!)

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  25. יש לי זיכרון TWINX512-3200LL XMS3200 512MB 2-3-2-6 http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/twinx512-3200ll.pdf ואני לא יודע מה לשים ב ras,rcd,rp ו cas בהגדרות של הביוס מה מהמספרים מתאים למה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים