עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the ultimate,

היי יש לי כמה שאלות: 1) מה זה באס? 2) מה המהירות באס של מעבד 3500+ 64 ביט? האם זה לפי לוח או מעבד? 3) האם בOC מורידים את הבאס ומעלים MHZ? עריכה: התכוונתי לFSB לא לבאס, מצטער.. נא להתייחס במקום באס לFSB.. תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by HellAd,

אני מתלבט בין 3 לוחות nforce4 Ultra והם K8N Neo4 Platinum http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 LANPARTY UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8n-e/overview.htm אני לא מתכוון לעשות OC לשום חלק במחשב שאני הולך לקנות ורציתי לדעת איזה לוח אם עדיף בשבילי... ואם אפשר גם למה הוא יותר מתאים מהשניים האחרים... תודההה

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

לא מצאתי הרבה באתרים של חנויות, מבקש המלצות מכם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by 7k9af,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, יש לו כבר מעבד פנטיום 4 1700 מג"ה שעובד בבאס 400 ואני יכול להביא לו זכרון 256 ddr 266mhz האם יוכלו להיות בעיות תאימות עם השילוב הזה ?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by Bright Moon,

פורסם הסבר ב-Inq על Microbuffers או "מיקרו-בלמים" (אני מקווה שזה תרגום מדויק). The AMD version as we understand it is really quite a bright idea, and may simplify the desktop/server ram situation quite a bit. That version of a microbuffer it is more or less the components of a registered DIMM (rDIMM), shrunken down to a single discrete chip. Add in some special sauce and a few more features, and there you have it. The interesting part is where they go, AMD will put one microbuffer between two DIMM slots, basically making each drive two DIMMs. This will effectively make each RAM channel support twice the number of DIMMs, allowing DDR3 to be a workable server solution. T…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by oren13,

זה המפרט הנוכחי מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב אני רוצה לוח בטווח מחירים של מ 900 עד 1300 בערך אם אפשר משהוא שגם יהיה באיכות גבוהה יותר מהלוחות הפשוטים

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by avner_s21,

אני רוצה לשדרג את המחשב יש לי כרגע 512 שהם שני כרטיסים של 256 פעול על dual מה עדיף לקנות עוד שניים כדי שישמור על הdual או עדיף אחד

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  8. Started by assaffa,

-------------------------------------------------------------------------------- קיבלתי מפרט למחשב(תקציב סביב 2000 ש"ח לגלישה צריבות וצפיה בסרטים OFFICE וכדומה) איך המעבד והלוח אם שנתנו לי? האם יש טובים יותר בטווח המחיר? motherboard : gigabyte 965PL full atx , Intel chipset fsb 1066-800-667(3years) = 119$ cpu : Intel dual core 2.8ghz 2mb * 2mb cache (life time = 99$ case : ez cool k110 420w true power (3years) = 43.5$ memory : 1GB ddr2 667mhz Apida brand(life time) = 60.5$ HD : hitachi 160gb sata2 7200rpm (3years) = 64$ vga : Ati X1300 cross fire vivo 256mb gddr2 = 65$ צורב DVD של LG 200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by UdiDani,

שלום לכולם! כהמשך ישיר לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171183.0, שהחלטתי כבר על מפרט, נוצרה בעייה בנושא המעבד. האדם שהמחשב מיועד עבורו לא מעוניין לבצע OC לPentium D-805, ולכן הוא מעוניין לקחת מעבד מתקדם יותר. שאלתי היא- איזה מעבד כדי לקחת בחריגה של כ200 שח מקסימום, שיהיה טוב למשחקים ללא OC (לפחות טוב כמו ה3200 athlon ). בתודה, אודי.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by Randy Orton,

הציעו לי אינטל פניום 820 DUAL 2.8 2*2 FSB800 ב 1000 ש"ח זה יקר ??? הקטע שאני לא יודע אם ה SG 80 תומך בזה * סליחה אם מיקמתי את השאלה לא במקום ראוי

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום רב,אני מעוניין לקנות זכרון למחשב ואיני יודע מאיזה חברה לקחת. איך החברות?איזה חברה טובה יותר לזכרונות?CORSAIR או KINGSTONE?ואם אפשר הסבר למה X טוב יותר מY אני אשמח. דגמים:DDR3 1333Mhz 2GB Kingston CL9 Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select איזה מביניהם יותר כדאי לי לקנות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  12. אין תקציב אבל אני מעדיף dc של 512x2 אין תקציב אני מעדיף הכי זולים

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  13. אני צריך מפרט של מעבד+לוח אם - AMD או INTEL לבחירתכם, תלוי מה לפי דעתכם יותר טוב... הלוח צריך לתמוך בAGP - ועדיפות גם לDDR2 אז תעזרו לי בבקשה תודה רבה לכם

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. מעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל 8rda+ Rev 2.1 מכל הבחינות. אם יש למישהו לינק לביקורת בכל שפה שהיא אשמח לקבל

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. למה יש לי 2 ליבות באוורסט ולא מופיע 3? כי לבן דוד שלי יש גם בידיוק אותו מעבד ומופיע לו 3 דברים אחד cpu השני cpu core 1 ווהשלישי cpucore2 הינה תמונה מישלי

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by Swimmer,

לוח מעבד וזכרונות, עדיפות לחנות באזור המרכז[LOGIC/ZIGZAG/KSP וכו'], משלמם במזומן =], עדיפות ל-INFINITY, זכרונות ל-OC XTREME, המעבד ישב על פריזר חמוד עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום, אם ואפשר בבקשה להעביר את הפוסט לפורום המפרטים...

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by 1_Nike_1,

לפי מה שראיתי ההבדל המשמעותי היחיד בניהם הוא שהP35C-S3 בעל שני סלוטים של DDR3 1333MHz בנוסף ל4 סלוטים של DDR2 1066Mhz. ההבדל במחיר - 40ש"ח. לא משמעותי. מה כדאי? האם בעתיד ישמשו לי לטובה שני חיבורי הDDR3??

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by iyehuda,

היה לי לוח AMD עם צפסט NF4 ULTRA המערכת הפעלה ויסטה קניתי לוח גיגה בייט דגם GA-G31M-ES2L עם מעבד E8400 חיברתי את אותו דיסק קשיח שעבד לי ב AMD ועכשיו עם הלוח החדש הויסטה מתחיל לעלות ונתקע ניסיתי לעשות repair ולא עזר הוא כנראה רוצה את הדרווירים של הלח החדש שמתי את הדיסק של הלוח החדש הבעיה שיש שם המון קבצים ואין לי מושג איזה דרוורים הוא צריך לצורך התחלה חיפשתי דרוורים של SATA ולא מצאתי תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  19. הכל אומנם סגור אבל ששאלתי את המוכר אם יש לו שקיות אנטי סטטיות הוא אמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר... מה לעשות?!!? (אני הולך להשאיר את זה הרבה זמן)

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by yarivot26,

לאחר חוסר שימוש בשרת שלי החלטתי למכור אותו. אחד מהאנשים שהבאתי לו הצעה אמר שהוא הלך למי שהוא הולך לאחסן אותו (ולמי שהולך להשכיר לו שרת אם הוא לא יקנה) ואמר לו שה2.4 זה המעבד הלא מוצלח של אינטל ואם זה היה 2.8 זה היה סיפור אחר הוא אמר שה2.8 זה טכנולוגיה אחרת לגמריי מה2.4 פעם ראשונה ששמעתי דבר כזה, יש אמת בדבריו?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  21. אני לפני קניית מערכת מחשב מבוססת AMD שמיועדת בעיקר לגלישה באינטרנט אופיס וכיוב'. ההיתי מעוניין לדעת איזה מבין הלוחות עדיף. ASUS M2A-VM HDMI או ASUS M2NPV-VM תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ מעבד 733 מגה הרץ SOCKET 370 וקניתי מחנות מחשבים מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ ושהחלפתי מעבדים ראיתי שעל המעבד שלי יש מדבקה שחורה למטה שרשום 733/256/133/1.65V ולמעבד פנטיום 3 1000 לא היה את המדבקה הזאת? האם המעבד מזויף איך אני יכול לדעת? הדלקתי אוורסט והראה לי שזה מבד פנטיום 3 1000 של אינטל האם זה מקורי או לא?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  23. כשאני אומר PCIX - אני מתכוון לpci blade (חיבור ארוך כאילו שירשרו 2 חיבורי PCI, ולא חיבור pci express - שסימונו - אגב - pcie ). אני יודע שזו בד"כ חומרה של שרתים וכל מיני workstation למיניהם. לא מצאתי אף לוח עם חיבור כזה בKSP...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by hwmenot,

שווה את ההפרש ?300 שקל יותר ל9300...

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by eldar,

http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5820 או http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5821 לאוברקלוקינג ומשחקים כבדים איזה יותר טוב? ולאיזה יש תיזמונים יותר טובים תודה

• 10 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים