עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני עומד לעבור ממעבד AMD 4000+ 939 למעבד כפול ליבה AMD 4800+ 939 , הלוח אם שלי הוא MSI K8N NEO2 ובדקתי והלוח יעבוד עם עידכון ביוס שכבר עשיתי, יש לי שאלה האם עלי לבצע עוד משהו בביוס לפני שאני מחליף מעבד או שעלי פשוט להחליף וזהו? ואיזה תוכנה יכולה לתת לי את הנתונים של המעבד מבחינת קריאת מהירות וטמפ' כי ה CORE CENTER של MSI נראה לי מזייף, פעם הוא מראה לי שהמעבד הוא על 2400MHZ פעם על 4400MHZ ופעם על 410MHZ וזה קופץ ככה כל חמש שניות, אבל ב CPU-Z זה נשאר יציב על 2400MHZ, האם יש תוכנה טובה ואמינה שתתן קריאה נכונה של מהירות המעבד וטמפ'? תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by snir0,

רצוי שלוח האם יהיה ASUS אבל גם GIGABYTE בסדר. אני רוצה שהמעבד ינוצל במלואו זה חשוב! תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

אני כמעט בטוח שכן אבל כדי להיות לגמרי בטוח, האם ה צ'יפ סט 850E תומך בHyperThreading?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. Started by eido,

היי הכרטיס מסך שלי עושה צרות ואני רוצה לשלוח אותו לחנות לבדיקה תחת אחריות, אבל אני די זקוק למחשב (אני יכול לחיות בלי משחקים, אבל בעייתי ללימודים). האם יש כרטיס מסך מובנה בלוח הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by ea666,

האם נכונה הסברה שהרבה משחקים לא יעבדו על AMD 64? בגלל שרובם הם 32 BIT

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  6. אני רוצה לקנות לוח אם לזכרון ddr 333 mhz ושזה יהיה טוב לפנטיום 4 1.8 וגם שיהיה טוב לפנטיום 4 3.06 עכשיו איזה חברה הייתם ממליצים לי? giga byte? asus? או חברה אחרת?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by shaul,

*הרצתי לפני זה חיפוש, ומצאתי בעיקר יותר שאלות מתשובות הזכרונות ייקנו למערכת הבאה amd 3000+ venice Dfi lanparty קירור מים של דנג'ן דאן כאשר השימושים העיקרים של המערכת זה אוברקלוקינג ומשחקים מתלבט בעיקר בין 2 אלו: mushkin redline xp4000 BH5 OCZ EL DDR 1024MB PC3200 Platinum Rev 2 TCCD (אולי אני אוסיף עוד כסף לG.SKILL אבל נתעלם מהם כרגע) עכשיו אני יודע שהBH5 דורשים מתחים גבוהים יותר מגיעים לMHZ יותר נמוכים, אבל עובדים בתזמונים יותר טובים מה בעצם עדיף- לעבוד עם 2,2,2,5 על 260MHZ או 2.5,4,4,8 על 300MHZ?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by itzik-bs,

שלום רב אני מעוניין במחשב חדש. הצרכיים שלי מסתכמים באינרנט ומשחקי מחשב של הילדים - אשר אינם זקוקים לגרפיקה\מעבד מדהימים (סה"כ משתמשים בלומדות לגיל הרך): שאלתי מה תמליצו בין האופציות: 1. לוח עם כרטיס מסך OB (חשבתי על ASUS P4S533) 2. לוח ASUS P4S8-X-X ועם כרטיס מסך MX400 ASUS 3. אולי אופציה אחרת אשמח אם תמליצו על חנות\אתר שאפשר לסמוך עליהם ולקנות דרכם. זכרו שהצרכים שלי בסיסים , והעיקר מחיר נמוך. מעבר ללוח ולכ. מסך, בכוונתי להוסיף כדלקמן: זכרון 256 DDR, צורב LITEON, מקלדת+עכבר אופטי של מיקרוסופט, מודם V92, מעבד אינטל 1.8G הערה: אני נעול על מעבד INTEL (אני יודע שכאן בד"כ אוהבים יותר את ה AMD)

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  9. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:i5-2500k. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. כרגע מותקן אצלי זיכרון RAM,בנפח כולל של (8GB (4*2GB=זיכרון DDR3 1600MHZ DUAL CHANNEL (הזיכרונות הישנים). בביוס מוגדר הזיכרון על מצב XMP. הזיכרונות הישנים:CL7,החדשים:CL8. לוח האם שלי תומך בנפח זיכרון של עד 32GB. בדקתי,והזיכרונות החדשים נתמכים ע"י לוח האם שלי. הזיכרונות החדשים גם כן DDR3 1600MHZ. האם לפני הגדלת נפח הזיכרון ל(16GB (4*4GB,צריך לשנות משהו בביוס לפני כן? תודה רבה מאוד מראש.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

ערב טוב... זה הלוח P4VXASD2+(5.0) וזה הביוס http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=51&DetailName=Driver&DetailDesc=P4VXASD2+(5.0)&MenuID=0&LanID=10 האם כדאי להתקין את הביוס ללוח שלי? בתודה מראש G.A

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Gigabyte K8N51GMF-9 לסוקט 939

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שלום לכולם אז הנה המפרט שלי הנוחכי אני מעוניין להחליץ רק את הלוח אם והמעבד ועדיין אני רוצה שהחריץ לכרטיס מסך יהיה AGP... CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 1616 MHz (16 x 101) CPU Alias P68, Willamette, A80528 Motherboard Name Gigabyte GA-8IE533 KINGSTONE 512 MB DDR זה מה שאתם צריכים לדעת לא??אם צריך עוד משו בכיף.. תודה חמודים..

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by bareyal,

ראיתי אותו רק בפנדה, שידועים בזמן אספקה ארוך עד מוות. האם מישהו מכיר עוד מקום ? תודה.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by TAsraf,

אני רוצה להחליף בנוסף ללוח אם שלי את הזכרונות שלי לחברה יותר מוכרת עכשיו הבעיה היא התקציב התקציב שלי עומד על 400 ש"ח הדרישות הבסיסיות שלי הם 512MB DDR II 667 ושיהיו מתאימים למשחקים וקצת לOC אני רוצה להחליף את שני מה שיש לי יש לי 1GB תודה רבה לכם אני יודע שזה מציאה במחיר הזה אבל אני חייב להחליף את הזכרונות יש לי זכרונות של יונדאי ! (חברת מכוניות ?!)

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by EagleX2,

שלום לפני שאני קונה אני רוצה להיות בטוח שהם תואמים ויעבדו בצורקה מלאה K8V DELUXE או (לא ראיתי אותו בארץ) EXPOX 8HDA3+ עם הזיכרון: CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 Memory Kit האם שווה לחכות לשבב של SiS ובעוד כמה זמן בערך הם יצאו?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם המארזים של היום מתאימים לנהלם עם תושבת LGA1366 שאמור לצאת בקרוב. או שהמבנה שלהם שונה וצריך מארז ויהיו מארזים מתאימים? תודה רבה מראש לכולם!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by tal_m9,

התלבטות אחרונה... הבדל לא משמעותי של 30 ש"ח. לא מתוכנן אוברקלוקינג. לרכיבים הבאים: *********************** E6300. 2X Corsair 512mb 667mhz. Asus X1950pro. Enermax Liberty 400. *********************** איזה לוח אם מה-2 בכותרת לקנות ??

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. בtms מישהו יודע במה מדובר? http://tms.co.il/cat/78/9:20/28:544

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by simla101,

או שצריך לעשות לו עדכון ביוס בשביל זה? (האם העדכון אכן נותן לו את התמיכה בכלל?)

20. Started by evy,

חבר'ה..אני פועל עכשיו עם 512 mb של זיכרון פנימי(256*2 שפועלים על dual) ורצית לשדרג ל ג'יגה זיכרון,אז יש לי אפשרות לקנות סטיק אחד של 512 או שתי סטיקים של 256 שיעבדו על dual . מה אתם ממליצים לקנות? ולמה?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  21. אני צריך לחבר לא משהו מיוחד העיקר כמה שיותר חזק אני מתכוונן למעבד

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  22. אני מנסה להרכיב מחשב בסיסי בעלות מינימאלית. בעיקר לצפיה בסרטים. מה לדעתכם עדיף : AMD Sempron 2300 + Asus A7V400-MX או Intel Celeron 2.0 + Asus P4S800 אם יש הצעות זולות אחרות, אשמח. תודה !

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  23. שבועיים בערך לפני ההכרזה הרשמית, נראה כי יש לנו מושג די טוב אודות הדגמים השולחניים החדשים שאינטל תביא אל החנויות, מה יהיו המחירים המומלצים עבורם - ועם אילו גופי קירור מעודכנים הם יוצעו בגרסאות ה-Boxלכתבה

24. שמתם לב אולי כן או לא, אבל NFORCE 790 החדש, מגיע עם תמיכה אך ורק בDDR3. עכשו השאלה, האם DDR3 כבר מוכן לשימוש כיום בשוק? האם הפרש המחירים הגבוה (בין פי 3 לפי 5 ויותר לעומת DDR2) שווה את הפרש הביצועים? וכמה באמת ביצועים משיגים בעזרת מעבר לDDR3 ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by shaynac,

אני יודע שה-965 מתאים יותר ל-OC. כרגע, אני לא מתכנן OC (בעיקר בגלל שאני לא יודע איך לבצע). אבל חוצמזה, יש שינויים אחרים? מהירות לוח? תמיכה ביציאות קול משופרות 7.1. בקיצור, איפה אני יכול ללמוד על ההבדלים בביצועים ובפיצרים בין 965 ל- 945. ולחידוד השאלה, במידה ואני לא מתכנן OC, האם אין שום היגיון ברכישת לוח אם 965?

• 11 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים