עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SpiderNet,

אז ככה יש לי של GIGABYTE KT400 AGP8X/FSB33 מי שמכיר זה כולל 6 channel audio שזה הכרטיס קול, norton anivirus 2002 (לול ^^"), SUPER FSB333 socket A, AGP8X DDR 40+ אז אם מישו יכול בבקשה למצוא לי אני מחפש כבר המון זמן.. תודה רבה מראש :]

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by -OmeR-,

טוב אז קניתי את הזיכרונות הנ"ל. ושקניתי אותם אמרו לי שיש להם CL 3 אבל שבדקתי בתוכנה CPU-Z גיליתי להפתעתי שהתיזמונים שלהם הם 2.5 ---->2.5.4.4.7 איך זה יכול להיות שירדו להם התיזמונים לבד? יכולך להיות שזה קשור למעבד?...תיסתכלו על המיפרט ותגידו לי...

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  3. מעבד Q9550 לוח אם p5q-E אני צריך זכרונות בגודל כולל של 8 GB איזה כדאי לי לקנות. תקציב 600 שקל

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by karazy360,

שלום חברים יש לי שני זיכרונות בנפחים שונים ואותו תדר, אחד של 1GB והשני של 2GB כאשר אני שם אותם בנפרד אז הכל עובד טוב, כאשר אני שם אותם יחד עולה המשך השחור של וינדוס ואז הוא מתרסט להתחלה. מערכת הפעלה XP SP3 האם יש דרך להתגבר על זה? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  5. לאחר שלושה דורות בהם הסתפקה AMD בדגמים תקציביים בלבד לשוק הנייח אשר כוללים ליבה גראפית מובנית - דור ה-Ryzen הרביעי אמור להביא את הבשורה שתציב אתגר משמעותי לאינטל באחד המעוזים העיקריים שנותרו לה לכתבה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by maishar,

שאלה בקשר ללוח-אם של MSI דגם B75MA-E33. האם יציאת ה- HDMI שלו תומכת באודיו? או במילים אחרות, האם אני יכול לחבר את יציאת ה- HDMI לרסיבר בשביל אודיו (כך שהרסיבר ימיר את האור הדיגיטלי לאנלוגי) או שאני חייב לחבר את הרסיבר ליציאות האנלוגיות (3.5mm) של לוח-האם ולתת ללוח-האם לבצע את ההמרה (שהרבה פחות איכותית מאשר ברסיבר כמובן)? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by redastral,

אני אשמח לקצת עזרה, אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא חנות בארץ שמוכרת את המעבדים האלו עד לסכום של 600 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  8. שלום אני נוסע עוד מעט לחו"ל וחשבתי לקנות לעצמי כמה חלקים ולהרכיב לי מחשב . המחשב שלי מיועד לאופיס ואינטרנט אבל אני רוצה אותו גם לגיימינג לכן אני מתייעץ פה ליפני הפורום של המפרטים לגבי הלוח והמעבד ראיתי שיש הפרשים בין המחירים פה בארץ לגבי חו"ל על המעבדי EXTREME לגבי המעבדים הרגילים אבדוק לפי מה שתציעו לי אשמח לקבל מידע על לוח מומלץ שיהיה בו USB3 כמה שיותר וכן שיהיה לו כמה דימים לזיכרונות וכן מעבד טוב הבנתי שהתושבות החדשות הם 2011 אז שיהיה מאלו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by viperch1x,

אני מתלבט בין שני לוחות עיקריים ASUS P5W DH DELUXE או GIGABYTE GA-965P-DQ6 למישהו אחר יש הצעה יותר טובה???

• 14 תגובות
    • 627 צפיות
  10. בעקבות יציאת המעבד 4 ליבות החדש של אינטל יש הוזלות בשוק המעבדים גם אצל אינטל וגם אצל AMD http://images.tomshardware.com/2006/11/18/data.jpg נלקח מהאתר של תום. בכול מקרה, תסתכלו על שורה ראשונה, מה זה הדבר הזה? קיים בשוק? ניתן לקנייה?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by izhark,

יש לי מעבד C2D E6700 וזכרון DDR2 667. לפי CPUZ הזכרון יכול לעבוד בשתי הקוניפגורציות שבכותרת. כרגע הוא על 667. איזה אפשרות עדיפה? האם יש הבדל מורגש (5% או יותר) ? אני בטוח שכבר שאלו את זה הרבה, אבל לא מצאתי תשובה בשאלות הנפוצות.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by avenger31,

האם שווה לחכות ללוחות מבוססי P35 במידה וכן מה יתרונונם, כי לפי הכתבות חוץ מ תמיכה ב DDD3 כלום...

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by RoNeR,

יש לי את הלוח אם K7 triton 400 עם מעבד amd 2000+ וagp 8X וישלי לוח אם של p4x266a עם מעבד p4 2400 mhz AGP 4X הכרטיס מסך שלי fx 5200 איזה לוח אם עדיף לי?!?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  14. בדף המוצר של DS4 ו-DQ6 באתר של GIGABYTE כתוב בשורת הפירוט על חריצי ההרחבה (בסוגריים): Expansion Slots 2 x PCI Express X16 slot(run @ x16, x4) 3 x PCI Express X1 slot 2 x PCI slots לא רשום במפורש על מערך CF או SLI שאפשר לבנות, זה אפשרי? עם חריץ אחד שעובד ב-X16 והשני ב-X4 זה אפשרי? ומה בנוגע ללוחות האלו?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by VortexD,

שיתמוך קונרו וDDR2 1000

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by tigery,

הוא נראה לי לוח נחמד מה דעתכם? לפי הבאנצים שלו זה לוח לא רע תמורת המחיר שלו http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx מה ההבדל בין הלוח הזה ללוח P5N32-E SLI Plus

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by bigwave,

האם המעבד הזה (בצירוף של לוח אם + זכרונות טובים ) יכול להריץ את משחקים כבדים ללא בעיה? איפה אני ירגיש את המגבלה שלו? לא מתוכנן שום OC

• 12 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by constantine16,

eih bodkim ba mahshev et a meirut shel azikaron?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

בפניי עומדות אפשרויות של זכרונות. 2X512 של החברות הבאות: STAREX Infineon TINMOS כולם יהיו בתדר של 667 מה אתם מציעים? אני אומר TWINMOS ללא ספק. אם צריך המפרט שלי בצד ימין.. <<<<<<<<<<< אני מחליף את הזכרונות שלי כי אם חלקכם זוכרים את הדיון הקודם שלי, אתם תבינו אותי.

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  20. שלום אנשים... אני קונה מחשב חדש, ולפני שאני מתחיל בכלל לשאול על מפרטים מומלצים, רציתי לדעת אם כדאי ללכת על מחשב מבוסס מעבד אינטל או AMD? הבנתי שמעבדי ה-core 2 duo של אינטל פשוט מצוינים, אבל אני גם יודע שמעבדי הליבה הכפולה של AMD לא רעים בכלל. בקיצור, השאלה שלי היא האם כדאי לבסס את המחשב על אינטל או AMD (כפולי ליבה כמובן)? מה ההבדלים ביניהם? ההבדלים משמעותיים בכלל? דרך אגב, המחשב לא מיועד לגיימר כבד, אבל משחקים צריכים לפעול עליו יפה.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by Vidati,

יש באפשרותי להשיג דיסק קשיח של 400GB של סמסונג ב800 שח עכשיו הוא SATA 2 ולי יש SATA 1 אז האם יש לSATA 2 גם תאימות לאחור כמו למשל מה שקרה עם הUSB (USB1-USB2) תודה

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by lipa,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=87731

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by iyehuda,

שתי חברים שלי קנו מחשבים יחסית מאד זול עם לוח של PCCHIP/ECS עם מעבד AMD SOCKET A ONBOARD אחד קנה XP-3100 במהירות 2.15G והשני קנה XP-3400 ?עוד לא התקין את המחשב יכול להיות שיש מעבדים כאלו אולי זה זיוף מה אתם אומרים

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by RX7,

יש לי מחשב פנטיום III 600 צלמתי לכם תמונה מפורטת מהאוורסט http://img208.exs.cx/img208/695/12vy.jpg עכשיו אני רוצה לשדרג לבינתיים את המעבד והלוח אם לאלה: מעבד Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם K8NS (s754) Nforce3 250 רציתי לשאול אם זה אפשרי לשדרגם מבלי להחליף עוד חלקים? או שזה חובה? כי בעתיד הקרוב אני אוסיף עוד HD ויחליף זיכרון אבל בינתיים אני רוצה להחליף רק את המעבד והלוח אם אפשרי? תודה מראש על העזרה עריכה: ושכחתי להוסיף כרגע התקציב שלי הוא 1200 ש"ח אשמח אם תוכלו לסדר לי משהו טוב במחיר הנ"ל

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by שורטי,

כדי שהלוח אם יעבוד עם הזכרונות בדואל צריך זיכרון מיוחד או שמספיק שני סטיקים ולוח אם שיודע לעשות את זה ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים