עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ely2001,

לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 2.4, ויש לו רק 256 מגה של זיכרון, הוא משתמש ב אקס פי והמחשב כול הזמן מקרטע אצלו(השימוש שלו זה לגלוש באינטרנט לשמוע מוזיקה ואיסיקיו משחקים הוא לא משחק). אני אומר לו שאם הוא יקנה עוד זיכרון של 256 מגה כך שיהיה לו 512 זה ישפר לו בהרבה ולא יהיו לו את הקרטעים האלו שהמחשב נתקע. והוא חושב שזה לא הבעיה, מי מבינינו צודק?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by ETB,

כפי שתוכלו לראות בכתבה הזאת שהתפרסמה באחד המגזינים האוסטרלים, הקירור של הצ'יפסט של הלוח מסוג Gigabyte GA-7N400Proעבוד רק בין השעות 9:00-17:00, בגלל שהוא מוגדר כך התוכנת אוברקלוק בשם Easy Tune 4 במצב דיפולט, אגב אין שום היזכור לתופעה הזאת הבחוברת הוראות של המוצר וגם לא באתר.

3. Started by KoDkOd,

היי חברים, אני מחפש שילוש למחשב משרדי פשוט ביותר,יריץ אופיס אינטרנט וצפיה בסרטים באינטרנט,קיים כבר דיסק קשיח מארז ספק (350). התקציב הוא 700 ש"ח בערך,אם אפשר פחות כמובן אני אשמח. תודה ושנה חדשה ומוצלחת!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by Gohan,

לדעתי כדי להוסיף לפורום תמיכה בrss (אם זה אפשרי).

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  5. Started by lharpaz,

אני יודע שהנושא נטחן כבר מליון פעמים, אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי, ולא רציתי להקפיץ ת'רד מלפני חודש, אז בגלל זה אני פותח אחד חדש. הרצתי את super pi עם מליון ספרות אחרי הנקודה, ולקח לו 44 שניות. אני רוצה לדעת האם זו תוצאה נורמלית למחשב שלי (יפורט בהמשך) או שזה איטי מידי ואז צריך להתחיל לחפש איפה הבעיה (כמובן שאני אשמח לרעיונות). המחשב שלי: (אני לא עושה OC) AMD 3200+ לוח אם של ג'יגה-בייט K8NF-9 ג'יגה זיכרון (2*512 של TwinMos) ונראה לי שזה עקרונית מה שרלוונטי, לא?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. אהלן אנשים . יש ברשותי 2 זכרונות DDR שעובדים בDUAL - ביחד 512, של קינגסטון CL3 . האם אני יכול לחבר עוד סטיק אחד של 512 והם יעבדו כמו שצריך ? (סטיק של SAMSUNG CL3 ) . לוח אם: gigabyte k8nsc939 מעבד: amd athlon 64b 3000+ venice core . בתודה מראש !

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by rudyzplace,

שלום לכולם, קניתי BARTON 2600+ MOBILE ויש לי NF7 V2.0. הבנתי שהלוח לא יזהה את המעבד - מה שלא מהווה עבורי בעייה שכן אני מכוון הכל ידנית ב-OC. האם יש בעיות מיוחדות או אנקדותות שראוי להתייחס אליהם בקשר למעבד?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. 1. עד 300 ש"ח 2. 300-500 ש"ח 3. 500-700 ש"ח 4. 700-1000 ש"ח 5. מעל 1000 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. Started by alergic,

התבלבלתי לגמרי עם כל החידושים אז מה יותר טוב? Model Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm Thermal Design Power 65W Thermal Specification 72.4°C VID Voltage Range 0.85V 1.3625V Warranty Life time Model Intel® Core2 Quad Processor Q6600 Processor Number ? Q6600 Architecture 65 nanometer technology L2 Cache 8M Clock Speed 2.40 GHz Front Side Bus Speed 1066 MHz Other Intel Technologies Intel® 64?, VT±, Execute Disable Bit°, EIST*, Quad-Core Package FC-LGA Chipset Intel® 975X Express Chipset, Intel® P965 Expr…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by a1a1a1a,

אני רוצה לקנות לHTPC שלי מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים. הוא צריך להריץ HD מלא ואולי משחק פה ושם (PES 2010) על LCD 42 חשבתי על AMD Athlon II x2 240 או ה - 250 ההתלבטות שלי היא אם לקחת Gigabyte GA-MA785GM-US2H שהוא סוקט AM2+ עם זכרונות DDR2 או כבר ללכת על GA-MA785GMT-UD2H שהוא AM3 ועל זכרונות DDR3 או בכלל ללכת על מעבד אחר?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  11. היה לי ממחשב ישן 2.8 (ליבה אחת-פרסקוט) שנשרף לו הלוח אם. יש לי עוד מחשב יותר ישן עם מעבד 2.4 (ליבה אחת) . אני לא יודע האם הלוח אם שלו יתמוך בפרסקוט ה 2.8, ואני מתעצל לחפש באינטרנט האם תיהיה התאמה. השאלה היא - אם אני אחבר ללוח אם את ה 2.8 ובמידה והוא לא יתאים , מה הנזק שיכול להגרם ? או שאין בעיה עם זה ומותר לי לבדוק ? אודה לתשובה .

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by ~Zeus~,

בשבוע הקרוב אני קונה מחשב גיימינג, ואני מתלבט אם להוסיף עוד 700 ש"ח כדי לשפר את המעבד מ-Athlon 64 3500 ל-Athlon 3800 X2 Dual Core. יש לי את הכסף להוסיף את ה-700 ש"ח האלה אבל אני ממש לא בטוח שזה שווה ת'כסף. אז בבקשה עזרו לי ותגידו לי מה אתם חושבים. האם ה-3800 ליבה כפולה הוא חזק בהרבה מה-3500? והאם בעתיד יהיו הבדלים גדולים בהרצת משחקים בין 3500 ל-3800 ליבה כפולה? הנה המפרט של המחשב (חוץ ממעבד): Motherboard: MSI K8N Neo4-FI nVIDIA nForce 4 Ultra Socket 939 Memory: Twinmos 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 C2.5 Dual Hard Disc: Western Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM Video Card: MSI GeForce 7800GT 256MB PCI-E Floppy Drive: Floppy Drive 1.44 DVD+RW: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL…

13. Started by tick tak,

האם מישהו רואה באופק? הבנתי שהעלייה של הזכרונות ddr2 עלה בגלל c2d והוא צפוי לרדת ומה קורה עם הddr1 הוא ניראה לי כבר זיכרון שעבר זמנו מאז am2 אני מתכנן ליקנות 2gb ביגלל זה אני שואל תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by -Blaze-,

טוב, אז אני קונה מחשב חדש, מה שקניתי עד עכשיו זה SAPPHIRE X1900XT CORSAIR XMS2 800MHZ (ג'יגה) על כל השאר הדברים אני בערך סגור, ורציתי לדעת איזה מעבד+לוח אם הכי כדאי לי לקחת ב2300 שקל ככה. חשבתי לקחת E6300 ב1200 ואז 1100 על לוח אם. איזה לוח אם הכי טוב ב1100? והאם יש היום לוחות קונרו עם CF? ומתי יוצאים הצ'יפסטים החדשים של ATI? ואם מישהו מתעניין הנה כמה תמונות של הדברים שקניתי http://www.xlabs-il.net/upgrade/IMGP1556.JPG http://www.xlabs-il.net/upgrade/IMGP1557.JPG http://www.xlabs-il.net/upgrade/IMGP1562.JPG http://www.xlabs-il.net/upgrade/IMGP1564.JPG

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by flesh321,

אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב ולהחליף כרטיס מסך + לוח אם שיתמוך בDUAL DDR. הספק שיש לי עכשיו מספק "רק" 300 מטח ואני חושש שאחרי שאני אקנה את הכרטיס מסך החדש שהוא יהיה או RADEON 9800 PRO או הכרטיס החדש של nVidia, אז הספק לא יוכל לספק מספיק מטח גם לו וגם למעבד (2.4B) ושאר רכיבי המחשב. אם זה גם תלוי בלוח אם אז רק אחרי שאני אסכם את הכל אני אחזור כי עדיין לא סגרתי על הלוח אם שאני רוצה (אם מישהו יכול לעזור כאן אז אחד שהוא טוב לאוברקלוק עם תמיכה ליותר מ533 באס, 4 סלוטים של ראם, AGP 8 ורצוי נעילת OCI וAGP למקרה שאני אטעה. אם אין אז יש לוח של אלבטרון ששמתי עליו עין, וכן, אני יודע שבשביל זה יש פורום מפרטים). אם זה לא תלוי בלוח אז האם 300 מטח יספיק, או שכדאי לי לעבור לHec 400 WATT? …

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי מספר שאלות שיעשו לי קצת סדר בכל בלבול שנוצר לאחרונה.. ברצוני לקנות כרטיס מסך X1800GTO...הכרטיס תומך בCROSSIFRE...והוא של הATI כרגע וגם בעתיד הקרוב לא מתוכנן לקנות עוד כרטיס מסך!! אם כן זה רק אולי עוד שנתיים.. לכן: 1. קודם כל, אני חייב לקנות לוח של ATI? 2. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו את הכרטיס מסך הנ"ל? (רק כרטיס אחד!) 3. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו כוד כרטיס מסך למקרה שאני ארצה בעתיד? (מערך של שני כרטיסים!) אני שואל מכיון שכמו בסיקור שרשמתם פשוט אין היום מספיק לוחות אם כאלה..ולא רק זה..אלה שיש דיי גרועים 4. לכן אולי כדאי לקנות לוח אם "רגיל" (כלומר ללא SLI כי גם בלי זה אי אפשר ;D) ואז הכרטיס יפעל על…

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  17. היי, יש לי לוח אם K8N Neo Platinum ורשום במפרט שלו - 3 DIMMs w/ DDR 400 upto 3 GB השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בזיכרון במהירות 800? כי הוא יותר זול... אם למישהו יש המלצה על זיכרון שונה שיתמך על ידי הלוח אם אז אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. איזה מעבד יותר חזק?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  19. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by Hellcat,

בערך כל מה שנאמר שם... הלוח Abit KN8 Ulta הוא synchronized או Asynchronized כי רציתי לעזות אוברקלוק לזיכרון RAM וזה די קריטי לדעת את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. על האופצייה אפשר לקרוא פה : http://en.wikipedia.org/wiki/Option_ROM בקצרה הלוח אמור לתמוך בפונקציה הזאת כאשר מחובר לחריץ ה PCIE שלו בקר SAS לדוגמא, אני צריך שתהיה לי האופצייה להיכנס לבקר מתי שהביוס (המחשב) עולה ואת האפשרות להיכנס לקונפיגורציה של הכרטיס, ושהלוח יתמוך בבוט דרך הכרטיס הלוח חייב להיות בעל 2 חריצי PCIE X16 ותושבת LGA775 תמיכה בזכרון עד 8 גיגה, כרגע הכרטיס מותקן על הלוח ABIT IP35 PRO ואין ללוח הזה את האופצייה (אביט סגרו הבסטה ואין אפשרות לעדכן ביוס) כן יש לי אפשרות להגדיר כוננים דרך ווינדוס (עדיין לא ניסיתי להתקין מערכת הפעלה במצב כזה) אבל המצב לא אידיאלי מי שמבין בעיניינים כאלו אנא המליצו לי על לוח כזה תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by dvirl,

הי האם מישהו מכיר את בזיכרון הזה? http://www.tms.co.il/product/10392 [table][tr][td] Kingston 4GB 1600[/td][/tr][/table] כוונתי לרכוש ארבעה כאלה סכ"ה 16G עבור מחשב לעריכת ווידאו קצת מוזר לי שאים דגם ספציפי שאפשר לקרוא עליו בביקורות אם לא אשמח להמלצות אחרות (צריך להיות מ TMS כי שם רכשתי את שאר החלקים) תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by karazy360,

שלום חברים יש לי שני זיכרונות בנפחים שונים ואותו תדר, אחד של 1GB והשני של 2GB כאשר אני שם אותם בנפרד אז הכל עובד טוב, כאשר אני שם אותם יחד עולה המשך השחור של וינדוס ואז הוא מתרסט להתחלה. מערכת הפעלה XP SP3 האם יש דרך להתגבר על זה? תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. לי יש מחשב E8400 עם 4 גיגה זיכרון לילד שלי יש מחשב עם לוח ABIT עם בס 533 מעבד 530 קאש 1M מהירות 3G עם זיכרון 1G האם משתלם להוסיף עוד זיכרון 1G וכך המחשב גם יעבוד ב DUAL או שחבל להשקיע אגב בדקתי והזיכרון מתאים בכל אופן הזיכרון עולה 65 ש"ח

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  25. יש לי לוח אם מדם MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz עכשיו יש לי שני סטיקים של זכרון של ש128MB DDR 333 MHZ עכשיו כמו שאתם שמים לב הזכרון פוגע לי מאוד בביצועי המחשב ולכן חשבתי לקנות סטיק זכרון 512MB DDR 400MHZ V-DATA . השאלה שלי היא האם אפשר לשים את כל הזכרונות במקביל ומה תהיה הירידה בביצועים עקב החיבור הזה????? בתודה מראש. עריכה:זאת לא הקפצה מכיון שהשאלה ירדה כבר דף אחד אז במקום לכתוב שוב ולהעמיס על אחסון האתר העדפתי להעלות את השאלה בחזרה.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים