עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 301289,

שלום לכולם! היום רציתי להחליף משחה תרמית של המעבד.. פתחתי את המחשב, ניסיתי להוציא את המאוורר ולהפתעתי המעבד יצא יחד עם המאוורר למרות שהתושבת הייתה סגורה.. האם המעבד או הלוח אם נהרסו? ועוד בעיה- נשפכה לי טיפת משחה תרמית על הפינים של המעבד, זה יכול להרוס משהו? ואיך אני מנקה את זה כי זה לא ממש יורד.. תודה לכל העונים.. ???

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  2. אז נכון, המעבדים ישנים, אבל הם עדיפים פי כמה על מה שיש לי עכשיו, במיוחד כאשר היום יש תמיכה רחבה למעבדי בעלי מספר ליבות. שאלה נוספת - האם ניתן להשיג אותם היכנשהו פרט ליד שניה מאיביי?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  3. קמתי בבוקר. היה ריח של שרוף. המחשב היה דלוק (כרגיל) ושהזזתי את העכבר וכלום לא הגיב. כיביתי בלחיצה ארוכה ואז הדלקתי ואין כלום. המנורה של הסידירום ושל הרד דיסק דולקת כל הזמן. איך אני יודע מה שרוף? AMD 1800+ 13 מיקרון

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. מישהו יכול להסביר לי מה זה - Retial, Box, Tray?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by irav,

האם הלוח הזה תומך DUAL CANNEL? DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. Albatron PX865PE Pro v2.0 socket 478 או Asus P4P800 SE המפרט שלי בצד <----- איזה מהם יתן לי יותר ביצועים ? OC - משחקים וכו...

• 11 תגובות
    • 628 צפיות
  7. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by falcon76,

היי, יש לי לוח אם של גיגהבייט עם שבב של SIS 845 התומך ב-FSB של 400 או של 533 MHZ כרגע מותקן עליו מעבד אינטל פנטיום 4 במהירות 1.5 G קיבלתי מחבר מעבד 3.0G HT ורציתי לדעת אם אני יכול להכניס אותו ללוח אם שלי. המעבד כמובן עובד ב-FSB של 800 MHZ השאלה האם הוא יעבוד רק במהירות נמוכה או שעלול להגרם לו נזק? מישהו ניסה פעם לשים מעבד חזק יותר ממה שהלוח אם מסוגל לתמוך בו?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  9. הלוח הוא מדגם.. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D הנה הקישור לאתר שלהם.. http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US תגידו אם הוא תומך באפשרות של SATA 2

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Advanced Micro Devices will launch the first dual-core version of its Athlon 64 desktop processor at Taiwan's Computex trade show on May 31. The AMD Athlon 64 X2 processor will be launched on the first day of Computex, the mammoth show that brings most of Taiwan's computer hardware, software, and technology industry face-to-face with technology buyers from around the world, the company said Friday. AMD has used Computex in prior years to launch new processors. If previous years are a guide, the processor will likely be accompanied by the introduction of compatible motherboards produced by Taiwanese companies. Dual-core processors contain two processors on a single piece …

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. Started by eliranl,

אני לא מוצא לוח אם למעבד של אינטל עם SLI לא אמרו אז שNVIDIA תעבוד עכשיו עם אינטל וגם להם יהיה SLI?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by HellAd,

אני מתלבט בין 3 לוחות nforce4 Ultra והם K8N Neo4 Platinum http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 LANPARTY UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8n-e/overview.htm אני לא מתכוון לעשות OC לשום חלק במחשב שאני הולך לקנות ורציתי לדעת איזה לוח אם עדיף בשבילי... ואם אפשר גם למה הוא יותר מתאים מהשניים האחרים... תודההה

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  13. מעבד : AMD thlon XP +2500 לוח אם : Ultra 400 MCP+ EPOX - EP8RDAE nvidia nforce2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד DDR 200MHZ PC3200 בלוח האם יש 3 סלוטים של זכרון, 2 כבר תפוסים. אני מעוניין להוסיף עוד 512 מגה זכרון, ע"מ שיהיה לי סה"כ ג'יגה. 1. האם עלי לרכוש בדיוק אותו סוג זכרון שיש לי כעת ? 2. מה משמעות ה PC3200 ? זה קשור למהירות של הזכרון ? 3. הבנתי שללוח שלי יש אפשרות לניצוך דואלי של זכרון, האם זה נכון ? מה בדיוק זה אומר ? 4. האם לרכוש סטיק של 512 מגה, ולתקוע בסלוט הפנוי, או שיהיה יתרון לקנות 2 סטיקים של 512, ולהעיף את אחד הסטיקים של 256 ? תודה !!

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  14. לוח האם הוא ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 , כרטיס המסך הוא הכרטיס שהגיע איתו (אני לא מתכוון לשדרג), איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות ? (אני לא צריך אפשרות לשדרוג עתידי, זה שהנוכחי יעבוד בצורה סבירה). הצרכים הם אינטרנט וקצת משחקים (FIFA, NBA, לא יותר מזה) קראתי כאן על המעבד AMD Sempron Processor 2200 הבנתי שהוא יכול להתאים לצרכים שלי, 1. האם הוא אכן יעבוד בצרכים שלי ? 2. האם הוא מתאים ללוח האם שלי ? 3. איזה מעבד אחד מעט חזק יותר (בטווח מחירים של 300 - 550 ש"ח) יכול להתאים לי מבחינת המחיר ולוח האם ? (לא חייב להיות AMD, אולי סלרון ? אם כן, איזה דגם ?) תודה רבה !

15. Started by avi2014,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1594&products_id=9575 יכול להיות שיש להם צג דיגיטלי? הם נמכרים בk*s*p?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. אני מרכיב מחשב אני לא יודע איזה לוח אם לקחת המחשב יעבוד בתוכנות מוזיקה בעיקר איזה לוח הכי ידוע היום ל P4 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  17. אני רוצה להוסיף למערכת שלי 4 ג'יגה, משהו בסביבות ה 400-450 ש"ח. יש לי כרגע 2 ג'יגה במחשב עם תזמונים של 5-5-5-18, חשבתי לקחת את אותו דגם גם ל 4 ג'יגה (CORSAIR) אבל זה עולה 550 שקל (100 שקל מעל התקציב) לכן אשמח להמלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  18. קודם כל המפרט : AMD sempron 2800+ 1600 MHZ AM2 2 ג'יגה DDR 2 - 667 MHZ nvidia 8800 GTS 320 MB לוח אם - Asus M2NPV-VM לאחר קניית כרטיס מסך חדש (8800 GTS) נוכחתי לדעת שהביצועים לא השתפרו משמעותית וחשבתי לעצמי שהמעבד הוא הבעייה . אז כעקרון אני תוהה מה לעשות מבין שני האופציות הבאות : 1. לקנות מעבד AMD בסוקט הנוכחי כגון athlon x2 4200+ או אולי אפילו 4800+ כך שהמעבד כבר לא יהווה את צוואר הבקבוק . זוהי האופציה הזולה . 2. ללכת על מערכת מבוססת INTEL ולקנות לוח אם (כגון הג'יגהבייט GAP35DS3L שכולם פה ממליצים עליו) ומעבד כגון ה-E2200 ולנסות לעשות OC וכך להשיג יותר ביצועים (אני מניח שאופציה זו יותר חזקה מהראשונה מבחינת ביצועים) . שני שאלות שרציתי לשאול : 1. האם במקרה שאני הולך על האי…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by shlompis,

היי לכולם, נשאלתי מהוא המעבד הכי חזק בשוק אין לי תשובה בטוחה... האם נכון יותר לשאול עבור איזה שימוש ? האם המעבד לשרתים Quad-Core Intel Xeon Processor X7350 של אינטל הוא המעבד החזק ביותר גם בהשוואה למעבדי עמדות עבודה ? או שהוא החזק ביותר עבור שרתים, ומעבד מסוג Core2 Extreme Processor QX6850 ייספק ביצועים טובים יותר בתחומים מסויימים, לדוגמא וידאו. מעבדי Dual-Core Itanium חזקים ביותר בכל תחום ממעבדי Xeon או מעבד QX6850 ? כיצד מודדים את המעבד הכי חזק, יש נתון נמדד לפעולות עיבוד שיכול למדוד דבר כזה ? אשמח לשמוע תשובה מחכימה תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by n14charlie,

עשיתי חיפוש בפורום וקראתי שהQ9550 אמור להחליף את ה Q9450 במחיר בתחילת ספטמבר - מישהו יכול להעריך מתי השינוי מחירים האלה ישתקף בחנויות בארץ לפי מקרים בעבר?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by owen10,

חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא הציע לי לקחת זכרונות של Albatron ואני לא ממש מכיר את החברה הזאת? הוא עושה לי אותם בהנחה....כדאי לקחת? חברה מוכרת? שווה?

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by טייס בחיל האדמה,

קניתי סמפרון תמיד שאני טיפה מאמץ אותו מפעיל כמה תוכנות אימיול אינטרנט וכו' ברוב המקרים יש לו נטיה של "חנק" או שהדפדפן קורס זה גם קורה בגלל חוסר במשאבים המחשב נתקע במאמץ או שיש ציפצוף מהלוח אם ואחרי דקה זה מסתדר וחוזר לעבוד כמו שצריך במצב של גלישה סבירה המחשב עובד סבבה . יכול להיות שהסמפרון חלש כל כך ? פעם ראשונה שאני עובד עם סמפרון עם האתלונים זה לא קרה לי הייתה לפעמים איטיות טבעית אבל לא ככה בגלל זה קניתי את המעבד AMD4000 אבל בגלל המגה קש אני מתלבט אם להחזיר אותו היום לחנות קיבלתי 512*2 במקום 1MB*2 נ.ב. היה לי פעם סלרון 2400 בתושבת 478 הסמפרון הרבה יותר חזק ממנו זה בוודאות אבל עדיין במאמץ הוא שכונה .

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by ron1979,

לוח אםשתומך ב1000 הרץ נניח(כמה הסטנדרטי היום באמת?), אפשרות 1- שם במחשב 2X677 לdual אפשרות 2-שם במחשב 2X800 dual האם ייתכן שיש הבדל בביצועים? אם ההפרש בין שתי הזיכרונות הוא 40 ש"ח , כדאי בכל זאת ללכת על 800? תודה.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  24. היי בקרוב אני קונה מחשב וכרגע אני חושב לקחת מעבד AMD 5000 שעולה בערך 800 שקל. האם זהו המעבד הכי טוב במחיר הזה או שמעבד של אינטל באותו תקציב יהיה יותר טוב? אני לא מתכוון לעשות OC. תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. זה נכון שלוחות האם של ASUS עובדים טוב יותר עם מעבדי INTEL מאשר לוחות האם של GIGABYTE?? בקיצור, מה שאני מנסה לשאול הוא כך::איזה לוח אם עובד טוב יותר עם מעבדי INTEL, לוחות האם של ASUS (כפי שנאמר לי) או לוחות האם של GIGABYTE???

• 6 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים