עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DakloN,

שלום.. איזה זיכרונות יותר טובים??? OCZ EL DDR 400MHZ PC-3200 2048 Dual Channel Platinum או CORSAIR TWINX 2048MB DDR 400MHZ 3200 C2PRO הם בערך אותו מחיר.... :-\

2. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 F4 בעל תושבת 939 ורציתי לדעת האם מעבד AMD ATHLON 64 4200X2 toledo בתושבת 939 יתאים לו :s05:. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by ashkenazone,

הלוח אם הזה, לא טוב לOC? חח LOL כתבתי קודם iternity - זה גם שגיאת כתיב....

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. Started by Jack_g,

OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum_rev_2 או ה PQI PQI PC4000 1024MB DDR 500MHz Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 2.5-3-3-7 TCCD http://www.pqimemory.com/spec.asp?link=/dc/PQI4000-1024DBL.htm שניהם הם TCCD ככה שאני ממש מתקשה לבחור.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by galz,

כרגע יש לי 2X256 גולדן דרגון 3200 של גייל. (שאני מוכר ד"א... אם מישהו מעוניין, 167443010, gal@greendragon.co.il, נמצא גם בטריידזון). אני רוצה לשדרג לג'יגה ראם. עכשיו, אני יכול פשוט לקנות עוד קיט אחד כזה של דיואל צ'אנל כמו שכבר יש לי, אבל אז יהיו לי 4 סטיקים של זכרון... זה פוגע בביצועים? (זה ישאר בדיואל צ'אנל נכון? אותם זכרונות.......). מעבר לזה, אני מעדיף לעבוד עם שני סטיקים (למרות שאם יתברר שלא תהיה פגיעה בביצועים אני אחשוב על זה מחדש). הסתובבתי קצת בלוג'יק וזה מה שראיתי במחירים זולים: a-data http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4328 samsung http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=978 twinmos http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1109 kingst…

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by SeRial_KiLLeR,

E6700, E6750, E6600? פשוט תדרגו אותם ואם אפשר נימוק...

7. ובכמה ירד הe6400? :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  8. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14038&PHPSESSID=208b05325ecfb9c54018c69739926145 מעניין כמה הוא עושה ב SUPER PI? :o :o ---EDIT--- כתוב שם X2 זה אןמר שזה כפול ליבה...

9. Started by sad,

באם מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג זכרונות RDRAM PC1066 איכותיים 32NS ,עדיפות לזכרונות מסוג SAMSUNG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. שלום רב, לפני חודשים אחדים רכשתי מחשב בעל לוח Gigabyte EP43-DS3L. בזמנו לא הייתי צריך סלוטים של PCI, תמהתי קצת מדוע אין, אך עזבתי זאת. למרות זאת, דאגתי לצלם את רכיבי המחשב הפנימיים, ולכן אוכל להראות לכם את התמונות ביל לפרק את המחשב. כשחיפשתי את הערך "Mainboard : Gigabyte EP43-DS3L" בגוגל, הגעתי לדף הזה בו נראית התמונה הבאה: רואים בבירור בחלק התחתון של הלוח, 2 סלוטים פנויים מסוג PCI. בתמונה שאני צילמתי, בדיוק באותו מקום, רואים משהו אחר: כיצד יתכן הדבר? האם מדובר בכיסוי ולא שמתי לב? תודה רבה, אורן.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  11. רציתי לקנות מחשב עם מעבד P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit אבל אמרו לי שAMD יותר זולים ולפעמים ביציועים יותר טובים...זה נכון?? על איזה מעבד אתם ממליצים שיהיה בערך שווה לזה שרציתי? האם זה נכון שAMD מתחממים יותר??? בבקשה תסבירו לי כי לא הבנתי כל כך את ההבדל...

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by shlompis,

היי לכולם, נשאלתי מהוא המעבד הכי חזק בשוק אין לי תשובה בטוחה... האם נכון יותר לשאול עבור איזה שימוש ? האם המעבד לשרתים Quad-Core Intel Xeon Processor X7350 של אינטל הוא המעבד החזק ביותר גם בהשוואה למעבדי עמדות עבודה ? או שהוא החזק ביותר עבור שרתים, ומעבד מסוג Core2 Extreme Processor QX6850 ייספק ביצועים טובים יותר בתחומים מסויימים, לדוגמא וידאו. מעבדי Dual-Core Itanium חזקים ביותר בכל תחום ממעבדי Xeon או מעבד QX6850 ? כיצד מודדים את המעבד הכי חזק, יש נתון נמדד לפעולות עיבוד שיכול למדוד דבר כזה ? אשמח לשמוע תשובה מחכימה תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי למעבד שבחתימה - הקודם היה פנטיום 3 1.0 גיגה, אני מרגיש קפיצה בביצועים, אך אני מתעסק יותר בקידודים - כיווץ MPEG 2 לDVD וכו' לעומת המעבד הקודם ישנה קפיצה בביצועים אך גם אם אני משווה את הביצועים שלו לפנטיום 4 2.4B עם באס 533 וזיכרון DDR הביצועים פחות או יותר משתווים (השוואה ע"פ השוואת המעבדים הבדולה באתר של תום) ואפילו יתרון קל ל AMD אז האם יתכן שבקידוד - עקב אכילס של ה AMD הוא משתווה בביצועים למעבד של אינטל שדירוגו דומה פחות או יותר או שלא להסתמך על ההשוואה ההיא יותר מידי?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. אהלן אנשים . יש ברשותי 2 זכרונות DDR שעובדים בDUAL - ביחד 512, של קינגסטון CL3 . האם אני יכול לחבר עוד סטיק אחד של 512 והם יעבדו כמו שצריך ? (סטיק של SAMSUNG CL3 ) . לוח אם: gigabyte k8nsc939 מעבד: amd athlon 64b 3000+ venice core . בתודה מראש !

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  15. 1. עד 300 ש"ח 2. 300-500 ש"ח 3. 500-700 ש"ח 4. 700-1000 ש"ח 5. מעל 1000 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

יש לי שתי סטיקים של 256 מב עם מהירות 333! אני רוצה עוד שתי סטיקים,והשאלה היא האם אני יכול לשים זוג שונה מהזוג שיש לי עכשיו?(ושיעבדו ביחד!) ואם אני יעשה שיהייה לי 4 סטיקים אותו דבר זה יהייה יותר טוב משתי זוגות?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by T-Flash,

כידוע DELL היא אחת מהיצרניות המחשבים הגדולה בעולם, ובעיקר בארצות הברית. היא מוכרת בעיקר בזכות מחשבי ה High-End היוקרתיים שלה שמתוכם יש תחנות עבודה, מחשבים לגיימרים שרתים ואפילו מחשבים ניידים. בזמן האחרון הופיעו שמועות ברשת על סיכוי לחתימת הסכם בין DELL ל AMD בקשר לאספקת המעבדים של AMD לצורך הרכבת המחשבים של DELL. היום אלה כבר לא שמועות, אלא עובדות לכל דבר. לא מזמן האתר Digitimes הודיע כי DELL מתכוונת לרכוש 20 מיליון מעבדים של AMD שמתוכם, 4 מיליון מעבדים ימצאו את עצמם במחשבים הניידים של DELL, ו 16 המיליון הנותרים ישומשו במחשבים השולחניים. לפי זאת ניתן לראות כי DELL נותנת אמון חזק ב-AMD, ובמקום לחתום על עסקה עם אינטל, שמאוד הצליחה בזמן האחרון עם מעבדי ה Core 2 Duo שלה, הם …

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. עכשיו זה לא רק DELL. מה עם 64X2? http://www.tomshardware.com/hardnews/20050414_185759.html

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by Stastyle,

אהלן כנראה הלוח אם שלי מת (בפעם השניה) ואני מחפש להחליף אותו הלוח שיש לי כרגע הוא gigabyte ga-945p-s3 שאר המפרט הוא e6300 2X1gb twinmos DDR2 Radeon 1950pro אני חייב שיהיה בלוח אם IDE כי יש לי כונן קשיח וסידירום שמתחברים בחיבור זה חייב כרטיס רשת מובנה כרטיס קול - לא רלוונטי יש לי חיצוני יש לי קירור למעבד פריזר7פרו, אז שלא יהיו איתו בעיות תאימות לפחות 4 USB מאחורה כמו שכתוב בכותרת, התקציב הוא 600 וזה מיועד לרכישה מיידית היום, מחנות בסביבת רחובות, כדוגמת KSP בראשון וכו' תודה רבה, סטס.

20. רציתי לדעת אם מלבד ההבדל הקטן בתדר הסטוק של שני המעבדים, האם יש עוד הבדלים בין שניהם. הייתי מאוד בכיוון של Q6600 ועכשיו מאחר והוא נעשה לא זמין בשבילי, רציתי לדעת אם Q6700 זו אותה סחורה בעצם?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  21. חבר שלי הלך לקנות לוח והמלצתי לו על הלוח הזול ביותר שיש לו יכולת OC בינונית שהוא ‏G31M-ES2L אבל הוא חזר עם GA-G31M-S2C, מה אתם מייעצים, יש הבדל בין הלוחות או שילך להחזיר אותו ולהביא מה שהמלצתי לו. באופן כללי מה יותר שווה. תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. Started by tick tak,

האם מישהו רואה באופק? הבנתי שהעלייה של הזכרונות ddr2 עלה בגלל c2d והוא צפוי לרדת ומה קורה עם הddr1 הוא ניראה לי כבר זיכרון שעבר זמנו מאז am2 אני מתכנן ליקנות 2gb ביגלל זה אני שואל תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  23. שלום אני מעוניין לדעת איזה לוחות אם כיום הם טובים למעבדי אטלון איזה מהלוחות הם המובילים כיום מבחינת ביצועים ואם אפשר גם סיקורים עליהם בבקשה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. Started by The_Maestro,

יש לי בעיה יש לוח אם של AOPEN ואני רוצה לעדכן את הביוס אבל אני לא יודע איזה דגם ספציפי הוא ניסיתי את התוכנה WCUPID אבל היא לא חידשה הרבה בנושא יש למישהו רעיון מה לעשות ?? ??? ???

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. תגידו ההבדל בין amd am2 3800 וג'יגה זיכרון לביןintel e6400 ושתי ג'יגה זיכרון(שניהם עם אותו כרטיס מסך) יכול להיות משהו כמו 40-50 fps במשחקים או שזה לא משפיע כ"כ והעיקר זה הכ"מ?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים