מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף בנוסף ללוח אם שלי את הזכרונות שלי לחברה יותר מוכרת עכשיו הבעיה היא התקציב התקציב שלי עומד על 400 ש"ח הדרישות הבסיסיות שלי הם 512MB DDR II 667 ושיהיו מתאימים למשחקים וקצת לOC אני רוצה להחליף את שני מה שיש לי יש לי 1GB תודה רבה לכם אני יודע שזה מציאה במחיר הזה אבל אני חייב להחליף את הזכרונות יש לי זכרונות של יונדאי ! (חברת מכוניות ?!)
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התלבטות אחרונה... הבדל לא משמעותי של 30 ש"ח. לא מתוכנן אוברקלוקינג. לרכיבים הבאים: *********************** E6300. 2X Corsair 512mb 667mhz. Asus X1950pro. Enermax Liberty 400. *********************** איזה לוח אם מה-2 בכותרת לקנות ??
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם זה נכון שאין זיכרונות בנפח 2 גיגה 800MHZ CL4 שך OCZ חלק אחד ?? כלומר יש רק KIT של 2 כל אחד בעל גיגה נפח ?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני באמצע הזמנה של המעבד והלוח שרשומים למעלה(אני סגור על המעבד כי קיבלתי מחיר טוב עליו..אז נעזוב אותו כרגע) השאלה היא עכשיו איזה זכרונות לקחת ? 1066/1333 ? לא מתוכנן OC, השימוש העיקרי הוא משחקים..ההבדל במחירים שאני מקבל הוא בערך 60 שקל עבור 2 סטיקים של 2 ג'יגה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
על פי המפפרט שלי שבחתימה, יש לי כרגע 4 ג'יגה זיכרון ואני לפעמים מגיע לנימול מלא שלו. חשבתי להוסיף עוד זכרון ועכשיו התלבטתי בין זוג של 2 ג'יגה או זוג של 4 ג'יגה. ההבדל הוא 80 שקל בלבד וסלוט אחד לא יהיה ב dual אז אני מעדיף זוג. כמה שאלות: אם אני מוסיף 2 זכרונות של 4 ג'יגה בנוסף לזוג של 2 הג'יגה שיש לי עכשיו זה יפעל כמו שצריך או שיתכן שתיהיה בעיה? מבחינת תדרים גם ה4 ג'יגה וגם ה2 הם אותו תדר של קינגסטון(בדיוק אותו דגם שיש לי עכשיו). קישור ל2 ג'יגה - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 ל4- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 אשמח להתיחסיותכם תודה!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בtms מישהו יודע במה מדובר? http://tms.co.il/cat/78/9:20/28:544
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חבר שלי משדרג את הכרטיס מסך ויש לי אפשרות לקנות ממנו את הכרטיס הישן שלו במחיר נמוך, יש לו את אותו הכרטיס כמו שלי בדיוק. האם אני יוכל להשתמש בו במערך SLI עם הלוח שלי? לא כל כך הבנתי מה אני צריך לחפש בנתונים של הלוח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=bswT66IBSb2rEWNa
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אם ניקח מחשב עם מעבד + לוח אם + זכרונות שעובדים כולם במהירות 266 לעומת אותו מחשב - אך עם רכיבים שעובדים כולם במהירות 400 - עד כמה השיפור בביצועים יהיה מורגש למשתמש הממוצע ?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
?? כותרת =]
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מתי השחרור הרישמי,מתי באצנו,מה הדגמים ומה המחירים? בוא נרכז את כל המידע הזה בת'רד אחד? זה אני או שזה קצת מתחיל להזכיר את COD?-כל שנה מעבד....
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מסיבה כלשהי אני צריך לעבוד עם זכרונות של TWINMOS. האם הם סבירים? האם נתקלתם בבעיות איתם? אל תקטלו סתם בגלל שלא מדובר בחברה יוקרתית אלא כתבו אם יש סיבה מהותית לא לעבוד עם הזכרונות הללו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שתי הערות בקשר ללוחות החדשים של אינטל לכל מי שמעוניין לשלב אתם בבניית מפרט א. ללוח P35 אין יציאות רגילות של מקלדת ועכבר אלא רק USB נא להצטייד בהתאם .ואין חיבור על הלוח לכונן פלופי למרות שאינטל מספקת דיסקט התקנה לדרייברים של רייד להוספה במהלך התקנת XP (מה שנקרא F6 DRIVERS) ולכן מי שמעוניין במערך רייד מוזמן להוריד את התוכנה NLITE מהאינטרנט (היא חינמית וקלה לשימוש) וליצור בעזרתה דיסק התקנה שמשולבים בו כבר הדרייברים(אפשר להוציא את הדרייברים מהדיסקט בשימוש במחשב אחר או לחפש אותם להורדהברשת) ב. בלוחות מדגם G33 יש כמה דגמים ואע"פ שהם אמורים להיות מצויידים בכרטיס מסך מובנה בעל יציאת DVI לא כולם באמת מצויידים ולכן שימו לב לכך (בG33TLM יש DVI וVGA. ובG33BUC אין DVI אלא רק VGA רגיל)…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב ואני רוצה מעבד I7 יש מלא סוגים ואני לא יודע איזה לבחור התקציב למעבד עד 1700 ש"ח (רק המעבד) ופחות אני צריך את המעבד למשחקים כבדים כמו call of duty battlefiled כל המשחקים הכבדים שיש פוטושופ , תוכנות בכללי ושהמחשב ירוץ מהר בלוח אם אני צריך כרטיס רשת תקן N , כרטיס קול, וכמה שיותר יציאות USB3 תקציב אלף ומשהו אבל לא אלפיים וכמובן תואם למעבד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג ללוח אם תומך pci-e ושגם יתמוך ב-ddr1 and ddr2 אבל שלא יוגבל ב-pci-e*4 אלא שיהיה pci-e*16 בכמה שפחות כסף..יש הצעות? דרך אגב יש לי lga 775 כך שאני לא צריך להחליף מעבד או משהו כזה...וגם שהלוח אם יתמוך ב-sata2 ו-sata1 כי הדיסק הקשיח שלי הוא sata1 אבל אם אני אקנה דיסק חדש אז אני מניח שהוא יהיה sata2...אז אני צריך תמיכה בשניהם..אם אני אזכר בעוד פרטים אני אוסיף עוד דבר חשוב שרציתי לדעת זה, פשוט ה chipset של הלוח אם שלי הוא i865pe וראיתי על לוחות אם שונים שכתוב 915, 945 וכו'.. אז זה יתמוך גם בשלי? או אם אני מחליף את הלוח אם זה לא משנה כבר? ויש לי מעבד 32bit אז אם אני ארצה אח"כ לשדרג ל-64bit ישנה בעיה? או שאפשר לבחור לוח אם שיתמוך גם ב-32bit וגם ב64bit?
-
- 14 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם K7 triton 400 עם מעבד amd 2000+ וagp 8X וישלי לוח אם של p4x266a עם מעבד p4 2400 mhz AGP 4X הכרטיס מסך שלי fx 5200 איזה לוח אם עדיף לי?!?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי בבית כרגע p4 2.8 533 האם יש שיפור משמעותי במעבד במהירות זהה אבל עם באס 800 (HT)?? מה ההפרש ביניהם מבחינת ביצועים? ???
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי DDR 2100 266MHZ על המחשב וכמובן שיש אפשרות שאני ישדרג את הלוח בהזדמנות... אני רוצה לקנות DDR 512 400MHZ והשאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות שני כרטיסים כאלה או אפילו שלושה? או שניתן להסתפק באחד ולא יורגש שינוי..? תודה גברים : )
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף מכל הבחינות? מבחינת המחיר המחיר זהה ככה שזה לא משנה...
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לוח שתומך גם ddr1 ddr2 ואם אני רוצה להשתמש רק ddr1 בכל הכינסות של הזיכרון מה שאני הבנתי זה שיש שניים של ddr1 ושניים DDR2
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 vs. Corsair VS512MB400 3200 CAS 2.5 כרגע אני נוטה לכיוון Corsair. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
amd 64 3200+ soket 745 עריכה:אם למישהו יש מעבד זהה וקירור סטוק אבקש שיבדוק אצלו כמה rpm צריך לעשות מאורר הסטוק ?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי לוח חדש ASUS A8V DELUXE עם צ'יפסט VIA K8T800. בספר של הלוח יש רשימה די מצומצמת של זכרונות מומלצים, היו לי 2 סטיקים 512 כל אחד של SAMSUNG שמופיעים ברשימה. עם הסטיקים האלה ב DUAL CHANNEL לא יכלתי להתקין ווינדוס, קיבלתי מסכים כחולים במהלך ההתקנה. החליפו לי לסטיקים של TWINMOS שאינם מופיעים ברשימה של ASUS, ווינדוס הותקן כהלכה. לאחר עבודה קצרה עםפ המחשב גיליתי שהוא עושה ריסטים.. הפעלתי PRIME95 והבדיקה נעצרה פעם אחת אחרי 12 דקות ופעם שניה אחרי שעה וחצי. שמתי את 2 הסטיקים בערוץ אחד והמחשב עובד נפלא, PRIME95 עבד 5 שעות עד שנמאס לי ועצרתי אותו. אני רוצה להחליף את הזכרונות האלה לאחרים (לא יקרים) שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL. איך יכול להיות שזכרון שמומלץ בפירוש על ידי ASUS לא עוב…
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב הפסיחק לעבוד (אני לוחצת על הכפתור ושום דבר לא קורא) לאחר החלפת ספק כח והתיעצות עם חבר נאמר לי שכנראה אך לא בטוח שזה הלוח אם 1 אם זה לא הלוח אם מה כן יכול להיות הבעיה? איך בודקת מה צריכה להחליף 2. יש ברשותי מעבד מסוג אינטל 2 ג'גה הרץ שנקנה לפני כ- 6 שנים. כתוב עליו פוקסון . תחתית המעבד היא פלטה שטוחה בצבע זהב. עליה מרוחה מעין משחה שחורה. לא רשום כלום מעבר לזה. איזה לוח מתאים למעבד הזה? [br]פורסם בתאריך: 22.08.2009 בשעה 19:53:27 נ.ב אחרי שפירקתי את הלוח אם הישן. הבחנתי בכבל ירוק לבן שיוצא מכפתור ההפעלה של המחשב לכוון הלוח אם. עליו כתוב POWER LED והוא שבור. המגעים בסדר אבל הוא שבור
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני צריך כמה לוחות אם...: לוח אחד עם NF3 עד 1000 שח... ללא OC...מתאים למעבדי X2 של AMD... ועם PCIE... לוח שני עם NF4 עד 1000 שח... גם ללא OC וגם מתאים למעבדי X2 ועם PCIE... תודה
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-