מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
-
הרי כבר לא משתמשים בהם. 256 RDRAM עולה כמו 512 DDR. כל מבוקשי הוא להוסיף זיכרון למחשב שלי...... אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות RDRAM במחיר הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הכריזו על המעבד E7500 בסדרת ה C2D , שיצא ב 16 לינואר ויעלה 133$ דולר. כמה לדעתכם הוא יעלה פה? לינק : http://www.cpu3d.com/news/6670-1/intel-launch-c2d-e7500/story.html כפי שהבנתי היתרון היחידי הוא המהירות? (2.9GHZ) ? או גם במכפלה?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם {שעה 22:52} נכון לרגע כתיבת שורות אלו, רציתי לדעת אם מישהו מצא מקום בארץ שניתן לקנות בו את ה-Abit BH7 החדש של Abit שלפי מה ש-Abit אומרים זה הלוח הכי טוב שקיים לאוורקלוקינג למעבדי Intel Pentium 4. אז לכל מי שיודע איפו אפשר לקנות שיידע אותי. תודה מראש, מתן {ולילה טוב לכולם}.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקשרתי לנע מחשבים, ונציג מכירות אמר לי שאם אני מעוניין בפנרין אני חייב לקנות P5E או P5K P5B בשום פנים ואופן לא יתמוך ב Q9450, קיצור, תכננתי לקנות את הלוח אם בשביל המעבד (לוח אם P5E לבד עולה 1200 שקל בנע מחשבים!) למזלי, לפני שעשיתי כל צעד, barel הביא לי הוכחות חותכות ש P5B מריץ Q9450 הודעה שלך ששווה בשבילי 1200, תודה אחי
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעייה שהמתקן שמחזיק את המעבד שלי מדגם 478 נשבר כולו גם החלק התחתון שעל לוח האם וגם העליון שיושב על הברזל קירור ותופס את המאורר רציתי לדעת איפה ניתן למצוא סט שכזה ? וכמה הוא אמור לעלות ? או לקבל לינקים לחנויות שמוכרות סט יותר מתקדם משל אינטל הסטנדרטי ואיכותי יותר אבל שיכלול גם את החלק התחתון עד 120 שקל בתודה כפיר
-
- 12 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני לפני קניית מערכת מחשב מבוססת AMD שמיועדת בעיקר לגלישה באינטרנט אופיס וכיוב'. ההיתי מעוניין לדעת איזה מבין הלוחות עדיף. ASUS M2A-VM HDMI או ASUS M2NPV-VM תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בגלל השעה אבל בכתבה בעמוד הראשון פה מדברים על הסנטה רוזה כתוב "אשר מיועדת למחשבים ניידים" ואז בדיאגרמת הבלוקים למטה מראים את כל המאפינים של ה פלטפורמה מה שאני לא מצליח להבין (ושוב אולי זה בגלל השעה) זה: למה יש חריצי PCI וPCI-E אם זה מיועד למחשבים נידים?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות שני זיכרונות של 1GB Samsung או OCZ DDR2 PC2-5400 Value Pro Series Dual Channel
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שך GIGABYTE דגם GA-7DXE למעבד של AMD הוא פשוט נשרף ויש לי חומר מאד חשוב שם איפה אפשר להשיג לוח כזה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב לאוברקלוקינג, ועד כמה ה-2800 יותר טוב מה-2600 בביצועים באופן כללי? תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב.. עכשיו יש לי אפשרות של שתי ליבות - E8400 או 4 ליבות- Q9550 עכשיו אני יודע שE8400 כרגע יותר טוב.. אבל גם זה לא משמעותית.. וכשמשחקים יעבדו על 4 אז הQ יהיה הרבה יותר טוב.. עוד כמה זמן נראה לכם שזה יהיה ? אני יודע שיש עכשיו רק את IV ואולי עוד כמה עוד שאלה איך הQ9550 לOC ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הייי כרגע מותקנים לי 2 זיכרונות של 2 גיגה במהירות 667 (4 גיגה ס"הכ) יש לי בצד 2 זיכרונות חד צדדים של 2 גיגה כל אחד במהירות 800 MZ, האם זה תקין , כך שיהיה לי 6 גיגה ראם בס"הכ?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המטרה-משרדית. אני לא גיימר ולא אאמץ את הסטיק בצורה זו או אחרת. המחיר שלו די מפתה, זו הסיבה שאני שואל. תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שאלה קטנה על זכרון אם אני הולך לקנות מעבד ולוח עם מהירות אפיק 1066 ואני רוצה זכרון של ג'יגה והמוכר אמר לי שהוא ישים לי שני זכרונות של 512 עם מהירות אפיק של 533 בכל אחד זה בסדר??? או שאני צריך שכל אחד מהם יהיה 1066?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עד איזו טמפרטורה יכול לעבוד המעבד הזה , כי אצלי במאמץ של OCCT הוא מגיע לקרוב ל57 מעולת.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום התלבטתי לגבי לוח האם GIGABYTE EX58-UD3R וראיתי במאפיינים שלו שה"מהירות" שלו היא 1600MHZ. אם אני אריץ עליו את כרטיסי הזיכרון DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel שמהירותו היא 1333MHZ, הוא ישתמש רק ב1600MHZ, ולא ב2666MHZ המלאים? :s05: תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה, אמרו לי שכדאי לקנות את הפנום כי הוא יהיה ממש טוב. עם OC טוב, CF טוב והוא יהיה זול. אבל אני לא יודע ממש אם כדאי. יש לי תקציב ל-i7 אני פשוט לא יודע אם באמת כדאי לי לחכות או לקנות כבר את ה-i7. אני לא עושה OC עצבני וכאלה. כל פעם לעשות קצת, לא משהו מיוחד. ושאני יבין, ה-i7 לא טובים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קנתי מחשב לפני כמה ימים ולקחתי את הלוח הזה בהתחלה רצתי של גיבטי אבל אמרו לי שהן לא משהו ושזה לוח מציון הוא כולל הרבה דברים משיהו יכול לעזור אם זה נכון תענו בבקשה מהר כי מחר אני מקבל תמחשב וזה היום אחרון שאני יכול לעשות שיניו למרות שלוח האם נראה לי טוב ועוד שאלה קטנה הוא טוב לOC תודה הינה פרטי המערכת שלי מעבד 3500 AMD כרטיס מסך XFX 6800 הרגיל והשאר כמו שאתם ממלצים תודה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן. celeron 500 mhz עם לוח אם P38-F של אסוס. ניסיתי להתקין עליו כרטיס מסך מסוג GeForce2 mx 400, גם כן של אסוס- אבל זה לא עובד. כאשר הדלקתי את המחשב הוא צפצף כמה פעמים ולא הדליק את המסך... פתאום המסך כן נדלק אבל העכבר והמקלדת לא תיפקדו... אחר כך הוא כבר לא נדלק יותר... האם שני הרכיבים לא מתאימים יחד או שעשיתי משהו לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה גודל ההבדל בין RAM 400 MHZ לבין RAM 533 MHZ כלומר PC 3200 ו PC3400. [נכון?] האם פקטור ההבדל הוא 533:400 או קטן יותר? איפה ניתן לראות מה ה latency של ה RAM כשקונים אותו? הוא תמיד זהה? יש הבדל בlatency בין pc 3200 ל pc3400? מה ההבדל בין RAM DDRII ל DDR רגיל? מה זה CL3 ו CL2.5, איזה יותר טוב [2.5] ובאיזה הפרש? [שוב פעם, פקטור 3:2.5?] האם יש עוד פרמטרים ל RAM? מה משנה של איזה חברה ה RAM? בבקשה רק תשובות מנוסחות הייטב, אשר משקפות מקצוענייות ;] סתם.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו יודע אם לוח אם זה GIGABYTE GA-965P-DS4 יתאם למארז הזה Gigabyte Poseidon GA-XA1CA מבחינת היציאות האחוריות כאילו לא אמורה להיות בעיה לא?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום.. איזה זיכרונות יותר טובים??? OCZ EL DDR 400MHZ PC-3200 2048 Dual Channel Platinum או CORSAIR TWINX 2048MB DDR 400MHZ 3200 C2PRO הם בערך אותו מחיר.... :-\
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 F4 בעל תושבת 939 ורציתי לדעת האם מעבד AMD ATHLON 64 4200X2 toledo בתושבת 939 יתאים לו :s05:. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-