עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shaynac,

אני יודע שה-965 מתאים יותר ל-OC. כרגע, אני לא מתכנן OC (בעיקר בגלל שאני לא יודע איך לבצע). אבל חוצמזה, יש שינויים אחרים? מהירות לוח? תמיכה ביציאות קול משופרות 7.1. בקיצור, איפה אני יכול ללמוד על ההבדלים בביצועים ובפיצרים בין 965 ל- 945. ולחידוד השאלה, במידה ואני לא מתכנן OC, האם אין שום היגיון ברכישת לוח אם 965?

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by charm,

איזה לוח הכי יתאים למעבד AMD 64 3000 עדיפות ללוחות של אביט בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  3. יש ברשותי לוח אם Gigabyte Pentium 4 Titan Series - GA-8S648FX(-L - ובין המעבד לבין הכרטיס מסך ישנן צלעות קירור מוזהבות. בפרוספקט של הלוח אם כתוב שמתחת לצלעות מסתתר שבב SiS 648FX. ועכשיו לשאלותיי: 1) מה זה לכל הרוחות?! 2) בתמונת הלוח האם בפרוספקט, על צלעות הקירור ישנו מאוורר ובלוח אם שלי אין שום מאוורר על צלעות הקירור - האם אני צריך לחבר לשם מאוורר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by yosizach,

1 של 512 400 או 2 של 2100 512 בדואל צנאל שזה גגה .... אני לא יודע ... בנתיים יש לי את 2100 שני סטיקים של 512 סדואל צנאל להחליף ב1 של 400 ? כדי

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by miki16,

קניתי את הלוח הזה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? איך הוא טוב? וקניתי איתו גם את ה3800+ של amd dual core ובנוסף קניתי גם את ה 7800gt של GIL אה ועוד שאלה בקשר לכרטיס הזה מה ההבדל בינו לבין אותו דגם של ג'יגה בייט? יש הבדל בביצועים?

• 12 תגובות
    • 664 צפיות
  6. האם לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מסוגל להריץ משחקים? ואם אני לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה ושם עליו כרטיס מסך האם זה יהיה פחות טוב מאשר לשם את אותו כרטיס מסך על לוח אם אחר בלי כ.מסך מובנה???

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

אני רוצה לדעת מה זה מעבד על פרטיו אז החלטתי ללמוד עכשיו הבעיה שבכל הסבר יש מיפוי אחר של המעבד, כל מיפוי מחסיר דברים אחדים..... דבר זה מבלבל מאוד האם יש כאן מישהו שמכיר מיפוי מקיף למעבד רצוי בעברית שיכיל את כל ההסתעפות של המעבד לפרטיו.

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  8. שלום לכולם. היום אחרי יציאתם של המעבדים החדשים של אינטל, איזה לוח עדיף לקניה מבין ההבאים - 1. 965P-DS3 של GB אשר תומך בבאס של 1333 2. לוח מסדרת הP35 המשתווה לההנ"ל במחיר בין הלוחות הללו אין הבדל משמעותי. רק לוח P35 מתקדם ויקר יותר יתמוך בDDR3 ולכן אני לא מדבר על כך בכלל. הלוחות המשתווים ל965P-DS3 אינם מוסיפים הרבה לעומת הדור הקודם - או שזה רק למראית העין? אשמח לקבל המלצה על מה עדיף. התקציב הוא סביב ה650 עד 750 ש"ח שזה מחירו של ה965P-DS3 בחנויות. אולי עדיין הוא הלוח המשתלם? נ.ב. אין כוונות לOC עצבני אם בכלל בתקופה הראשונה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by tiger3,

שלום היה לי לוח אם של asus עם Socket 478 והוא נשרף ועכשיו אני רוצה לקנות חדש וראיתי שיצא לוחות עם Socket 775 ואין לי מושג מה זה אומר יש לי pentium 4 2.4 וזכרונות ddr וכרטיס מסך עם AGPX8 אני רוצה לדעת האם המעבד והזכרונות מתאימים ללוח אם עם Socket 775 ואם לוח שיש בו PCIE X16 תומך בכרטיס מסך עם AGP X8 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by Saliman,

רובנו מכירים את התוכנה uAMD Tool המאפשרת לחשב את דירוג מעבדים שונים בתדרים שונים. שאלתי היא מה בדיוק הנוסחאות לחישוב הדירוג של כל סוג ליבה? זה מאוד מאוד חשוב לי תודה לעוזרים נ.ב. צריך נוסחא נפרדת למעבדי ה- A64 בעלי 1MB Cache מאלה של ה- 512KB Cache לא?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by rrooii2,

יש לי זיכרונות של קרוסייר 2 של 2ג'יגה cl5 800 hz ועוד 2 של 1ג'יגה cl4 800hz אמרו לי שאם אני יחבר הכל אז יהיה לי סה"כ 6ג'יגה שיעבדו על cl5 חיברתי והמחשב בקושי זז.. אז ישר הוצאתי.. עכשיו יש לי לוח של אינטל אז הוא כמו אבן איפשר לשנות כמעט כלום עכשיו אם אפשר איך מגדירים בביוס שהcl4 יעבדו כמו הcl5? אם אפשר מדריך או משו?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by haimiko84,

שלום חברה, כתבתי לא מזמן על אפשרות של נפילה במהירות של הזכרון, אם יש 4 סטיקים. אני חפשתי את הנושא ולא מצאתי, ולכן אני פותח אחד חדש. ובכן, קבלתי את הזכרונות החדשים. היו לי 2 סטיקים של 512 וקניתי עוד 2 של 512. כל ה-4 הם אותו דגם, אותה חברה. ממש אותו הדבר. בנושא הקודם הייתה אפשרות שהלוח אם אכן ישמור על 400MHZ מהירות, אבל לאחר ששמתי את ה-2 סטיקים הנוספים, זה ירד ל-158MHZ זאת אומרת, 316MHZ. יש לי כרגע 2 ג'יגה על 316MHZ ו-CL2.5, האם זה בסדר? לא אמורה להיות בעיה? קצת פרטים טכניים- AMD 4200+ X2 Toledo GigaByte GA-K8A Pro-SLI SuperTalent 512X4 400MHZ DDR Dual Channel תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. היי.. הייתי גולש ב HWZONE בתחילת השנה הזאת.. כשהמחשב שקניתי היה ההמלצה הכי טובה שקיבלת. קניתי EPOX 8RDA+ : עדיין NFORCE2 הציפסט הכי טוב ל AMD? ראיתי שיש REV2? במה זה יותר טוב משלי? AXP1700+ 0.13 : קודם כל ראיתי שיש עכשיו בארטון שאז דיברו עליו.. הוא בא עם 512K? באיזו ליטוגרפיה? אילו מהירויות? הוא המילה האחרונה של AMD? 512 DDR333 : באילו מהירויות עובדים עכשיו ה FSB? אילו תשובות יש לאינטל וחברות אחרות וכו.. אשמח לעדכון מהתקופה ההיא. סליחה אם אני נופל עליכם בבקשה גדולה מידי אבל פשוט אני חזרתי לגלוש בפורום ואני רואה שדברים השתנו..

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by SharonMan,

אז ככה, רציתי לדעת, אם המחירים של מעבדי הAM2 אמורים לרדת במחיר? ועל איזה מעבד במחיר סביר כמובן, הייתם ממליצים לי לקנות? (שדרוג) תודה,

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. Started by sean23,

מתכננן לעשות OC למעבד איזה זיכרון לבחור... Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 תוזה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  16. שלום חברים, רכשתי לוח של GIGABYTE דגם K8NXP-SLI הרכבתי אותו, ובאתי לחבר אותו למערכת שלי (כמו הלוח הקודם שלי של ABIT), להפתעתי ה-SPDIF-OUT שלו הוא לא אופטי!!!! כאשר נכנסתי לאתר של GIGA רשום שם שיש לקנות מתאם (מפתיע שחסר, ל-ABIT זה לא חסר, ובהתחשב במחיר הלוח, זה בעייתי). להלן לינק לאתר שמסביר על המתאם: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/tech_6_channel_audio.htm אך מאחר ויש לי את הלוח ואני חייב יציאה אופטית לשמוע 5.1, האם אתם יכולים לעזור לי ולומר לי היכן ניתן לרכוש מתאם זה? תודה לכם. (אשמח לתגובה מהירה, איני יכול לשחק\לשמוע מוסיקה ולארות סרטים כלל...). תודה.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  17. בקיצור באיזה ישומים , בעיקר ?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  18. ב"ה שלום חברים 2 לוחות חדשים מבית פוקסקון הגיעו לארץ ע"י היבואן "לייף מחשבים" והם : FoxConn P9657AA-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 5, 0+1, JBOD ומחירו יהיה החל מ 700 ש"ח עד 800 ש"ח. FoxConn 975X7AB-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 975X שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH7R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 0+1, 5 ומחירו יהיה החל מ 1,150 ש"ח עד 1,300 ש"ח. 2 לוחות נוספים מבית אלבטרון הגיעו לארץ ע"י היבואן "רוסטק" והם : Albatron PXP965 הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8 שלא ממש תומך באופצית ה RAID לצערנו כמו ICH8R מה שמהווה חיסרון ללוח זה ! ומחירו יהיה החל מ 750 ש"ח עד 900 ש"ח. Albatron PX975X …

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by elad76,

יש לי את הזכרון הבא: Transcend 1gb 667mhz cl5 ורציתי לדעת שכדאי להוסיף עוד גיגה אני צריך לשים בדיוק אותו זיכרון או שאני יכול של חברה אחרת עם אותם נתונים. האם הזיכרון הזה טוב למשחקים והאם יש יותר טובים ממנו במשחקים?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שמוכרת לפי מחיר באתר הבית שלהם CRUSIAL.COM

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by i022052,

עד כמה שחיפשתי לא מצאתי נשא דומה. התקנתי XP על מחשב עם 4GB RAM. XP לא רואה 4GB אלא 3GB בלבד למרות שב BIOS ניתן לראות 4. למישהו יש הסבר? יתר מזה האם XP כן מנצל את מלוא ה 4GB? כיצד ניתן לגרום ל XP לראות את כל ה 4?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  22. אני רוצה לוח ל oc...... (אומנם כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל....) יש כמה אופציות: ASUS: P-4P800 Delux sb,SATA,GBL P-4SDX DDR128bit,x8,usb2.0,lan GIGABYTE: 8IK1100(Intel875),DDR 128b 8IPE1000Pro,Fwire ,DDR 128b מה לדעתכם מ4 הלוחות האלה הכי מתאים.... ל oc..... שתיהיה לי אפשרות לישלוט במתחים והכל...!!??????????????????

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by etz,

אני כרגע מחפש את הגדרות האוברקלוק הכי טובות שאני יכול להוציא עם הקירור הנוכחי ולמרות שחשבתי שאני מבין מספיק בנושא פתאום צצה לי שאלה: יש לי פנטיום 4 שעובד על באס 533 מה"צ בלוח שתומך ב-800 מה"צ. אם אני מעלה מהירות ה-FSB מעל ל-533 שהמעבד תומך בו האם צריך לשים קירור גם לצ'יפסט (אני יודע שזה רעיון טוב בכל מקרה, אבל בואו לא נסטה מהנושא) או לא? כלומר, האם הבאס שהמעבד תומך בו משפיע על כל הלוח או שאם הלוח תומך ביותר אז לא צריך כי הוא כביכול רץ לאט יותר?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by tsahiii,

מה עדיף הQ6600 או E8400 ? ההבדל בינהם משמעותי בתוכנה ?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  25. שלום, יש לי לוח אם ABIT IL9 PRO שבו יש 4 סלוטיםלכרטיסי זיכרון. רציתי לדעת האם כאשר יש לי 2 סטיקים של זיכרון 512 (2X512) שעובדים ב Dual Chanel, אני יכול להוסיף עוד סטיק אחד של 1GB, כך שעדיין ימשיך לפעול עניין ה Dual Chanel? איך בדיוק עליי למקם את הסטיק של 1GB אם כן?

• 8 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים