מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
הכל אומנם סגור אבל ששאלתי את המוכר אם יש לו שקיות אנטי סטטיות הוא אמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר... מה לעשות?!!? (אני הולך להשאיר את זה הרבה זמן)
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה שאלות: האם אפשר לשים כרטיס מסך אחר אשר יעבד את התמונה והכל ושהחיבור של המסך יהיה דרך הHDMI של הלוח....? האם אפשר לשים זיכרון שצורך 2.1V?? האם הכרטיס קול שעליו נקרא טוב יחסית או שעדיף להביא אודוגי (1 או 2..לא זוכר, בלי כסף..)?? מבחינת ביצועים הבנתי שהוא בינוני...אבל יש לו את האפשרות של הHDMI...ולי זה מספיק...
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי יצאו מעבדי מרובע ליבה וכמה הם יעלו (בערך). ואם אפשר,מישהו יכול להגיד לי בכמה כסף זה יוריד את ה e6400 ואם אפשר עוד... כמה יעלה מעבד מרובע ליבה עוד חצי שנה וכמה יעלה בעוד חצי שנה e 6400 (אני יודע שאתם לא יודעים כמה זה יעלה במדויק אבל בערך בכמה כסף זה ירד...) תודה לעונים....
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ראיתי אותו רק בפנדה, שידועים בזמן אספקה ארוך עד מוות. האם מישהו מכיר עוד מקום ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב בזמן הקרוב כנראה עם מעבד AMD S939, וג'יגה זכרון. האם עדיף לקנות סטיק אחד של ג'יגה או שני סטיקים של חצי ג'יגה כל אחד? (מבחינת ביצועים נטו) אשמח להסברים. עוד שאלות, מה המשמעות של "CL2.5"? ומה זה הSLI שכולם מדברים עליו?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שך GIGABYTE דגם GA-7DXE למעבד של AMD הוא פשוט נשרף ויש לי חומר מאד חשוב שם איפה אפשר להשיג לוח כזה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המטרה-משרדית. אני לא גיימר ולא אאמץ את הסטיק בצורה זו או אחרת. המחיר שלו די מפתה, זו הסיבה שאני שואל. תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח מבוסס amd nforce2 כולל כרטיס מסך על הלוח (המחשב מיועד לאינטרנט אופיס ומשחקים חלשים יחסית ) מעבד אני רוצה את ה2000xp מבחינת vule 435 ש"ח הוא נראה לי הכי מתאים וזיכרון של מושקין 512mb או twinmos 512mb ש"ח שניהם pc2700 ועולים באזור 360 ש"ח תנו חוות דעת לגבי לוח מומלץ ולא יקר ומה דעתכם על המעבד והזיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שתי הערות בקשר ללוחות החדשים של אינטל לכל מי שמעוניין לשלב אתם בבניית מפרט א. ללוח P35 אין יציאות רגילות של מקלדת ועכבר אלא רק USB נא להצטייד בהתאם .ואין חיבור על הלוח לכונן פלופי למרות שאינטל מספקת דיסקט התקנה לדרייברים של רייד להוספה במהלך התקנת XP (מה שנקרא F6 DRIVERS) ולכן מי שמעוניין במערך רייד מוזמן להוריד את התוכנה NLITE מהאינטרנט (היא חינמית וקלה לשימוש) וליצור בעזרתה דיסק התקנה שמשולבים בו כבר הדרייברים(אפשר להוציא את הדרייברים מהדיסקט בשימוש במחשב אחר או לחפש אותם להורדהברשת) ב. בלוחות מדגם G33 יש כמה דגמים ואע"פ שהם אמורים להיות מצויידים בכרטיס מסך מובנה בעל יציאת DVI לא כולם באמת מצויידים ולכן שימו לב לכך (בG33TLM יש DVI וVGA. ובG33BUC אין DVI אלא רק VGA רגיל)…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב ושמתי לב בזמן ההרכבה שיש ללוח Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 החדש חיבור מתח שונה מ SLI-DR שהיה לי לפני זה. במקום חיבור של 4 פינים של 12V יש 8 פינים של מתח 12V שנמצא מעל המעבד http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/mb_productimage_ga-ma770t-ud3p_big.jpg עכשיו לספק כוח שלי אין חיבור שכזה וחיברתי רק 4 פינים לתוך השקע של ה 8 והמחשב עובד מצויין האם צריך לחבר את שני החיבורים ?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
קניתי סטיק sdram של 256mb, אבל המחשב מזהה אותו כ-128 בלבד. ניסיתי להעביר את הסטיק לסלוטים אחרים, וגם שם הוא זוהה רק כ-128. חשוב לציין כי ניסיתי להפעיל אותו על שני מחשבים שמפעילים בערך אותה חומרה (פנטיום 2 350/333, לוח אם מבוסס i440bx) ובשניהם הייתה אותה בעיה. אני יודע ששני הלוחות אמורים לתמוך בכמות זיכרון כזו בסלוט אחד. הסטיק שקניתי עובד במהירות 133, אבל אני יודע שזכרונות 133 עובדים אצלי במהירויות של 100 ו-66, אז זאת כנראה לא הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ל OC עדיף מעבד עם קצב FSB נמוך ו multiplier גבוה. האם למי שלא מתכוון לעשות OC יש יתרונות (משמעותיים) כלשהם לקצב FSB גבוה (ול multiplier נמוך יותר)?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי (1GB), עפ"י המפרט לא ממש ברור לי איזה סוג של זיכרון אני יכול לקנות ? SDRAM,DDR? שניהם? שאלה נוספת - יש לי 2 סלוטים של זיכרון על לוח האם, האם עפ"י המפרט שלי עדיף לקנות 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1GB? הסיבה העיקרית שבגללה אני מגדיל את הזיכרון היא יצירת מוזיקה (דורשת המון המון זיכרון....לא בטוח ש-1GB יספיק...) אני זקוק להמלצות של זכרונות עפ"י המפרט של המחשב ועפ"י דעת מומחים בלבד.......! תודה רבה ! זה המפרט הטכני המדוייק של המחשב שלי נכון לעכשיו: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4SP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Mot…
-
- 13 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי זכרונות שקניתי לפני כשנתים כתוב עליהם PC3 12800 PLATINUM SERIES 1G שלוש כאלה. אני רוצה להרחיב ל8 גיגה האם אני יכול לקנות כל חברה והאם אני יכול לשלב 1G עם 4G יש לי 3 של 1גיגה. ז"א אני צריך לקנות עוד 4G ועוד אחד בודד? במידה ואני צריך רק אותה חברה איפה אני משיג?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך המלצה מקצועית לזכרונות לאוברקלוק,דגם ספציפי שעובד עם מתחים גבוהים,הבחירה הראשונה שלי היתה G.SKILL HZ אבל לא ניתן להשיג אותם בכלל בארץ נכון לעכשיו כי יש לחברה מחסור בצ'יפים ואין צפי בכלל. א.האם יש זכרונות נוספים שהם בעצם צ'יפ MD9? ב.על איזה זכרונות ללכת? נ.ב אני צריך להגיע איתם ל900-950MHZ יציב. תודה לעוזרים, גיא
-
- 13 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHZ ואני רוצה להוסיף עוד השאלה האם אני יכול להוסיף במהירות 400MHZ (הלוח תומך). או שאולי עדיף לקנות הכל 400 ולהוציא את ה333?
-
קניתי את הלוח הזה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? איך הוא טוב? וקניתי איתו גם את ה3800+ של amd dual core ובנוסף קניתי גם את ה 7800gt של GIL אה ועוד שאלה בקשר לכרטיס הזה מה ההבדל בינו לבין אותו דגם של ג'יגה בייט? יש הבדל בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון שקנות מחשב באזור השרון עם לוח האם GA-P35-DS3 (עבור מעבד E6750). אני מתכוון לקנות ב KSP וראיתי שיש להם רק את הדגם GA-P35-DS3L (תוספת האות L). לפי האתר של Gigabyte רשום שכל ההבדל הנו שבדגם עם ה L אין RAID function. 1) מה זה? האם צריך את זה? 2) בחלק מהתשובות למפרטים נתנו גם את הלוח GA-965P-DS3. מה ההבדל בינו ל GA-P35-DS3? מי יותר חדיש ו/או טוב? (אני מבין שההבדל העיקרי ב Chip set של אינטל). אם זה חשוב לפרטים. אני מתכוון לשים בלוח: - מעבד E6750. - כרטיס מסך GeForce 8800GTS 320MB. - זיכרון 2G. ואין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד (כשיגיע הזמן אני אקנה כנראה כבר חדש...). אני משתמש במחשב בעיקר עבור אינטרנט ומשחקים. תודה, דני
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (באזור ה 6000ש"ח - ללא מסך). אני מתלבט על המעבד ועל הלוח בעיקר (אבל גם לשאר הרכיבים אני אשמח לתגובות). בעקרון אני רוצה את המעבד ATHLON 64BIT 3000. והשאלה שלי היא: האם אני לא אתקע עם המעבד הזה והלוח של ה754 פין כשהכל יתקדם לעבר ה939 פין בעוד כלום זמן. בנוסף האם שווה לקנות לוח טוב + כרטיס מסך איכותי כעוד כלום זמן יוצא התקן החדש של PCI. כמו שאתם מבינים אני אשמח לעזרה ולמפרטים (לא שמתי את הנושא הזה במפרטים כי מה שהכי מעניין אותי כרגע זה לוחות ומעבד). ולהצעות לכרטיסי מסך איכותיים (אני מעדיף VIVO). דרך אגב - המחשב נועד למשחקים ולעריכת סרטים (לא המרה אלא עריכה). תודה לכולם. אלעד.
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תציעו אפשרויות לOC לA64 בבערך 1500ש"ח, אני חשבתי אולי על Geil PC3200 1024 (2x512) Dual Channel Low Latency. יש עדיפים? תביאו בבקשה מחיר ולינק.
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף מכל הבחינות? מבחינת המחיר המחיר זהה ככה שזה לא משנה...
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. התקציב שלי למעבד הוא בערך 1000-1200, אז האם שווה לי לקנות את ה-AMD 64 BIT 3200? וגם, איזה לוח אם עדיף לקנות? כי ממה שהבנתי עדיף שיהיה NFORCE 4 ו-SATA 2 ושל חברת GYGABITE או ASUS. ויש המון לוחות אם כאלה, אז מה עדיף לי לבחור? (אני קונה ב-KSP).
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי לכולם מחר אני הולך להזמין לוח אחד משתי אלה : אבל אני מאוד מאוד מתלבט שניהם יקרים בסיבות 1600 ש"ח הלוח ASUS BLITZ FORMULA או ASUS P5K PREMIUM /WIFI שתי לוחות ממש טובים ואותו מחיר ה BLITZ יותר יקר ב50-100 ש"ח אז ראיתי ב www.tomshardware.com הוא מאוד אמין וידוע .. ראיתי שה P5K יותר חזק בהכללל .. תראו אז מי עוזר לי מה להחליט בבקשה ? יש לי מעבד Q6600 וכרטיס מסך X1950 PRO ו קיט של GEIL 2GB 800 Ultra תודה אני מקווה שרק אנשים שבאמת יכולים לעזור שיגיבו תודה חבר'ה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
פשוט לחבר שלי היה מלא בעיות וזה הלוח אם והוא מחפש חדש.. זה הלוח אם בטוח ממ משהו במחיר סביר.... אתם יודעים 400+- תודה לא ל OC או משהו לא משומש.. חדש כמובן! מממ ותביאו דגם או משהו כי הוא לא יקנה את זה בחנות ONLINE
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום חברה, כתבתי לא מזמן על אפשרות של נפילה במהירות של הזכרון, אם יש 4 סטיקים. אני חפשתי את הנושא ולא מצאתי, ולכן אני פותח אחד חדש. ובכן, קבלתי את הזכרונות החדשים. היו לי 2 סטיקים של 512 וקניתי עוד 2 של 512. כל ה-4 הם אותו דגם, אותה חברה. ממש אותו הדבר. בנושא הקודם הייתה אפשרות שהלוח אם אכן ישמור על 400MHZ מהירות, אבל לאחר ששמתי את ה-2 סטיקים הנוספים, זה ירד ל-158MHZ זאת אומרת, 316MHZ. יש לי כרגע 2 ג'יגה על 316MHZ ו-CL2.5, האם זה בסדר? לא אמורה להיות בעיה? קצת פרטים טכניים- AMD 4200+ X2 Toledo GigaByte GA-K8A Pro-SLI SuperTalent 512X4 400MHZ DDR Dual Channel תודה רבה, חיים.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-