עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה לוח מבין הלוחות האלה עדיף לי לקחת אינטל 965G גיגהבייט 965G MSI 965P יש לציין שאני לא צריך כרטיס מסך מובנה אני קונה כרטיס מסך נפרד.. אז איז המבין הלוחו תעדיף לקנות..?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by tsvika,

יש לי כמה שאלות בנוגע לקטע הזה שפורסם כאן לא מזמן: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1110453794,68826, כתוב על המעבד +Athlon 64 4000 ולידו בסוגריים כתוב שהמעבד הזה בכלל פועל בתדר של 2.6GHz... אז מה זה בעצם ה4000+ הזה? האם 2.6GHz אומר שהמעבד עובד בתדירות של 2600 מחזורי שעון בשנייה? איך יכול להיות שהמעבד הנ"ל עובד בתדר נמוך יותר מה-northwood 2.8 GHz שלי אם המעבד שלי נקנה עוד לפני שנה וחצי? התדר של ה-Athlon 64 FX-55 גבוה בסך הכל ב200MHz מהתדר של ה-+Athlon 64 4000 הרגיל אז מה גורם לו להיות יותר טוב בהרבה? מהם זכרונות דו צדדייים? מה ההבדל בין סוקט 939 ל754? מה זה בדיוק סטפינג של מעבד? תודה ענקית לעונים! אם למישהו יש מאמר שמסביר על אחד מהנושאים הללו ויוכ…

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

מהירות ה-FSB של ה-805 ללא OC היא 533. באיזה מהירות מקסימלית יעבדו זכרונות 667 ?

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by yoavabadi,

אני רוצה לקנות לוח אם חדש בשביל מעבד של AMD עם 939 חריצים. אני צריך שיהיה בו: 16*PCI-E*(מספר חריצים2 ) 2 AGP*8 DUAL CHANNEL DDR-שיהיה כמובן או 333 או 400. usb2 כרטיס רשת כרטיס קול (כדי 7.1) מישהו שיכול לעזור לי בבקשה למצוא לוח אם שיש בו את כל אלה? תודה מראש, יואב.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by SnakeBite,

שלום,אני עושה קניה מחול וראיתי את המעבד הזה שם עם 12 מגה קטש עכשיו יש לי שאלה אם מישהו רוצה שאני אקנה לו כזה התנאים שלי זה 400 ש"ח מקדמה והמחיר הסופי ינוע בין 6000-7000 ש"ח מישהו מעוניין ? עידו נ.ב. אפשר גם בפרטי

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by b007,

שלום רב. אני מחפש תוכנה קלה לתפעול שנותן חיווי על המחשב מבחינת הביצועים / טמפרטורה של הרכיבים (לוח אם / זכרונות / כ.מסך / מעבד..) ואופציית שליטה על המאווררים. (ניסיתי SPEEDFAN לא הסתדרתי) תודה. גיל.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by redersh,

ככה יש שני חיבורי חשמל ללוח אחד ה12V שמאפשר חיבור של 8פינים אך 4 מכוסים חיבור נוסף הוא של מולוקס 1-צריך לחבר 4\8 פינים? 2-צריך את המולוקס? 3-למה הוא משמש תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by shimon23,

לחבר שלי יש מחשב עם לוח אם ASROCK P4I45Gx_PE (צ'יפסט I845G), עם 256MB זכרון במהירות 266MHZ (כן עדיין יש חיות כאלו). רציתי לדעת איזה קונפיגורציה תרוץ לדעתכם מהר יותר: א. הוספה של 512MB זכרון, ואז למעשה יהיה 768MB שיעבדו במהירות 266 MHZ. ב. הסרת הזכרון האיטי ועבודה רק עם 512MB זכרון שיעבדו ב400MHZ.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by Wheel,

זה שני הלוחות שאני מתלבט בינהם, המחירים הם 850 ש"ח ל-Abit AB9 ו790 ל-Gigabyte 965P-S3 המפרט בשבילו הלוח מיועד: Intel E6300 2gb Twinmos 667 Leadtek PX7900GT Western Digital 250GB אני מבקש רק דעות של אנשים שיש להם את אחד הלוחות האלו או שמכירים מישהו שיש לו אחד מהם, גם באינטרנט תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  10. בבקשה רק מי שמבין אני מתלבט בין שני הלוחות האלה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by NerVo,

שלום! יש לי מחשב ישן, רוצה לעלות זכרון. זה הזיכרון המתאים ללוח האם הזה: http://www.memoryupgrade.pro/gigabyte-memory1-gigabyte-memory1-ddr-1-motherboard-memory-ga-8simlhp-tw.html אחד מהתשיים הראושנים קשה קצת למצוא אחד כזה בדיוק ב EBAY אבל האם זה זה? : http://www.ebay.com/itm/Low-density-2GB-2-X-1GB-PC2700-184pin-ddr-333-Mhz-non-ecc-Memory-ddr1-DIMM-RAM-/180855437176?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1bd2f778

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  12. הי יש לי לוח GA-P31-DS3L ולו שני חיברי מאוררים. המארז שלי הוא פוסידון עם 2 מאוררים של 120, אבל שני הכבלים שלהם מתמזגים לכבל אחד. כשני מחבר אותו לחיבור אחד בלוח הכל בסדר. אבל כשאני מחבר לחיבור השני המאוררים "מנסים" להסתובב, עושים חצי סיבוב וחוזרים למצב הקודם, ככה כמה פעמים ואז הלוח מצפצף על כשל מאוררים? זו בעיה בלוח? או שחיבור אחד לא יכול לסחוב שני מאוררים והשני כן?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by giloman,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 64 3200 מה יותר טוב -מבחינת ביצועים!!! -ליבת קלוהאמר או ליבת ניוקסל ? ואם אני קונה את הלוח של EPOX דגם :8KDA3J השאלה על הלוח היא : יש לי מארז מידי טאוור טוב ומושקע מאוד (עם הרבה מודים ) שרשום ל הקופסא שלו P4\K7 והAMD 64 הוא K8 אז אני רוצה לדעת האם המארז יתאים ללוח ?

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  14. אני על אולפן ויש לי מחשב עם לוח Z77UD3 מעבד I7 6 גיגה רם ואני מתלבט עם לאחליף את הלוח שלי ל ג'יגה בייט שוב מדגם ga-z77x-ud5h אני מדגיש למחב אודיו לאולפן. חשוב לי לדעת עם אני עושה צעד נכון המחשב משמש לאודיו ווידאו. כרטיס מסך רדיון HD6960 זה ממש דחוף לי . תודה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  15. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. ​ כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אז מתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Saliman,

רובנו מכירים את התוכנה uAMD Tool המאפשרת לחשב את דירוג מעבדים שונים בתדרים שונים. שאלתי היא מה בדיוק הנוסחאות לחישוב הדירוג של כל סוג ליבה? זה מאוד מאוד חשוב לי תודה לעוזרים נ.ב. צריך נוסחא נפרדת למעבדי ה- A64 בעלי 1MB Cache מאלה של ה- 512KB Cache לא?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. שלום לכולם יש ברשותי לוח אם מדגם K9N neo v3 המשתמש בצ'יפסט NVIDIA 560, כמעט בשום מקום ברשת אין איזכור לגבי הלוח הזה, וכנ"ל לגבי הצ'יפסט שהוא משתמש בו. הדבר היחידי שמצאתי הוא סירטון של בחור שמציג את הלוח, ולפי מיטב הבנתי הוא טוען שיש ללוח קבלים מוצקים, ושבעצם זה משהו שהופך אותו ללוח יוקרתי, רציתי לדעת אם באמת יש לו קבלים מהסוג הנ"ל, או שפשוט לא הבנתי את מה שהוא אמר. מה הייתרון בקבלים מוצקים לעומת רגילים?, ומה אתם חושבים על הלוח הזה?, יש לו מתחרים בטווח מחירים שלו? ולמה קשה מאוד להשיג מידע על הצ'יפסט שהוא משתמש בו? הנה קישור לסירטון המדובר: ]

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. Started by zaroor,

שלום לכם רכשתי חלקים למחשב מעבד E 6300 ולוח רציתי גי'גה בייט 945P-S3 אבל לא הגיע בהזמנה בקיצור לקחתי במקומו לוח לאחר מבט באינטרנט ASUS P5LD2 SE לאחר הרכבה וכו' בהדלקת המחשב אין שום תצוגה במסך אין ביפ (בקורת ) מאווררים עובדים +דיסק קשיח .ולפעמים שוב בהדלקה המאווררים עובדים 3-5 שניות והכל נכבה הבנתי שיש בעיית תאימות למעבד ,קראתי באתר אסוס שיש תאימות מעידכון ביוס 316 כאשר עכשיו הוא 209 הבאתי מעבד חדש זמני כדי לבצע עדכון ביוס אז הכל נידלק טוב בצעתי עידכון ביוס ואז החזרתי את הקונרו ושוב אותו בעייה לא עזר,בקיצור מבדיקה מעמיקה יותר קראתי שרשום תמיכה בקונרו מ-PCB R 2.0 .. אז קודם מה זה ה PCB ואיפא אני מוצא אותו אולי גירסת דגם משופר ביצור ?

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by zvikas,

היי לכולם אני זקוק עבור מתאם כונן 51/4 דיסקטים של פעם שמיועד לסקופ של סטודנטים בטכניון ,זכרון mulkti media card mmc 32gb אפשר כל כרטיס עד 32gb בלבד zvikas@technion.ac.il

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by RONEN1N,

שלום רציתי לדעת אם לוח DB75EN יתאים למעבד I5-3350P תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by Elite_Sniper,

יש לי 2 סטיקים של גיגה כל אחד אבל המחשב מראה שהמהירות שלהם היא רק 533, בחנות שקניתי אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות בשביל שזה יהיה 667 אבל אין להם מושג והאיש שכביכול יודע את זה לא נמצא שם אף פעם. למישהו פה יש מושג? אם זה משנה אז הלוח אם הוא MSI 945P ..

22. Started by KF,

שלום רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח ASUS P4P800SE 1)האם הוא לוח אם טוב ? 2)האם הוא טוב ל-OC ? שמתי לב שיש במקומות שונים את אותו הלוח רק עם תמונה שונה... כמו כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1310 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם זו גירסא שונה של הלוח ? או שזה אותו הלוח ? למה יש תמונה שונה ? תודה לעונים..!

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  23. אני מתכוון לרכוש E6300 עם לוח P5W DH וישנה בחירה בין שני זכרונות. אני מתכוון לקנות 2 סטיקים של 1024. אופציה ראשונה זה TWINMOS ואופציה שניה זה SAMSUNG. יש לציין כי שניהם זכרונות VALUE ולא מצפה להם שום OC (אולי ממש ממש ממש קל). האם יהיה הבדל בביצועים בין שני הזכרונות האלו עם המעבד והלוח שציינתי מלמעלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  24. שלום אני מתלבט בין גרסת ה PRO לגירסת ה ROYAL ולא מוצא ביקורות על ה PRO חיפשתי גם כאן באתר ומצאתי רק דברים כללים עליו. באתר של החברה ראיתי שיש כמה שינויים קטנים כמו 6 חיבורי SATA במקום 4 בPRO אני מניח שעיקר השינויים הם בבנדאל ואותו אני לא מצליח למצוא תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by Jenia24,

מישהו יכול להגיד מה התוכנה הזאת עושה? ואם זה שווה? ראיתי אותה בעמוד ההורדות של הדרייברים למעבדים של AMD http://support.amd.com/us/Pages/dynamicDetails.aspx?ListID=c5cd2c08-1432-4756-aafa-4d9dc646342f&ItemID=153

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים