מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שאלה די בסיסית לאיזה מעבד של INTEL אפשר להשוות כל מעבד של AMD (ולהיפך ;D ) וכמובן מה ההבדלים האמיתיים בין של החברות (מחיר, ביצועים, מהירות, זכרון וכו')
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם צ'יפסט p965 תומך במעבד e6420 -? בכלליות אשמח לדעת לפי מה יודעים כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי הכרטיס מסך שלי עושה צרות ואני רוצה לשלוח אותו לחנות לבדיקה תחת אחריות, אבל אני די זקוק למחשב (אני יכול לחיות בלי משחקים, אבל בעייתי ללימודים). האם יש כרטיס מסך מובנה בלוח הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
באתר החברה מופיע שישנם שתי כניסות בלבד 1. CPU fan header .2 system fan header האם יש דרך אחרת לחבר מאווררים נוספים ?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: אני מעוניין להוריד דרייברים חדשים ללוח, אולי גם bios , יש למישהו אולי מושג איפה אני יוכל להוריד אותם? לינק מדוייק בבקשה
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ברשותי לוח האם ASUS A7NVM 400 כאשר אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד/לוח בעזרת HWINFO, אז לאחר לחיצה על SENSORS הוא מודיע לי שאין סנסורים. מוזר מאוד, לדעתי בלוח הזה יש סנסורים, מה גם שבהגדרות ב BIOS ניתן לראות את הטמפרטורה...
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום . חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין לוחות ASUS P4P800-UAY לבין ASUS P4P800DLX-UAY . זה מאד חשוב לי מפני שקיבלתי לוח חלופי מתיקון והלוח שקיבלתי זה הלוח הראשון (P4P800) . ולי היה את השני . חשוב לי בעיקר ההבדל בביצועים תכונות וחיבורים . תודה.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הנה המפרט המלא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109665.0 בהתחלה רציתי לוח K8N Neo4 Platinum ואז בגלל בעיות תאימות שונות עברתי לGIGABYTE "GA-K8N Ultra-9 ARG!!! דיברתי עכשיו עם אייבורי - היבואן של MSI. הוא טוען בתוקף שהזיכרון יעבוד. והוסיף שאין כזה דבר זיכרון DUAL, ושכל שני זכרונות מאותו יצרן באותה מהירות יעבדו בDUAL כי זו יכולת של הלוח ולא הזיכרון. (האומנם?) אני משתגע פה! אין כמעט הבדל בין הלוח של MSI לזה של GB, מלבד שהאחרון מגיע עם כ. רשת אלחוטי וצ'יפ שונה של כ. קול. התקשרתי לפנדס בהמלצה של אייבורי. הטכנאי שלהם (שנשמע מבין מאוד) הבטיח שהשילוב של MSI וPDP יעבוד. מבין GB או MSI הוא ממליץ על MSI בגלל שGB לא מוציאים עידוכונים לBIOS באותה תדירות של…
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי! כיצד יושב מעבד 775 3.0 אינטל על הלוח יש בלוח פינים ובמעבד אין את החורים ,אולי המעבד רק יושב עליהם ז"א להניח אותו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IG 80 (ישן לגמרי) וחשבתי לקנות את הלוח של ג'יגהבייט GA-P31-ES3G וראיתי שהוא תומך בכל המעבדים של אינטל... איך זה יכול להיות שהוא תומך גם בDUO וQUAD אבל תומך גם בפנטיום 4? הרי החיבור של פנטיום 4 והחיבור של מעבדים חדשים יותר שונים לא? לי יש חיבור בלוח אם של פינים ועל המעבד מין נקודות כאלה מגע, אז זה אומר שגם הלוח אם שלי תומך במעבדים מסוג הQUAD והDUO?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
עדיף לי ללכת על GA-965-S3 ו-E6300 או 945 של GB ו-E6400 ? כי זה יוצא +- אותו מחיר
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כמה שיותר קטן, 2 סלוטים PCI סלוט אחד AGP תודה ושלום :xyxthumbs: עדיף סוקט 478
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי תלוח הזה Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN אני רוצה לקנות כונן קשיח של 500GB עכשיו הבעיה שכול ה500GB הם SATA2 (יש גם 1 אולי במקרה ?) עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח SATA2 האים הוא יתאים לי ללוח שתומך ב1 עכשיו יש לי במחשב כונן קשיח 80GB אבל SATA 1 מה אתם אומרים ? ואני מתכנן לקנות גם תכרטיס קול הזה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 מה אתם אומרים יתאים ללוח נכון ?
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
וכרטיס קול סביר רצוי(5.1) לוח זה אמור להכנס למארז של DVD ככה שהעדיפות היא ללוח MINI ATX הצעות כאלו ואחרות יתקלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
במעבד Athlon 64 3000+ אין תמיכה של פקודות SSE3 מה זה אומר מבחינתי? מה החשיבות של ה- 64 ביט בעצם? חוסר תמיכה ב - dual DDR האם זה כל כך קריטי? ובכלל סוקט 754 מתיישן האם זה אומר שאם אני קונה עכשיו מחשב אני בבעיה של חוסר יכולת שידרוג אלא אני אצטרך לעשות שידרוג גדול של מעבד+לוח אם? וכמה השדרוג הזה קריטי? אני מבחינתי רוצה מעבד שאני יוכל לעבוד איתו למשך השנתיים שלוש שנים הבאות לפחות. חבר'ה תודה מראש על התגובות.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
Hi i bought a new mobo and it didnt come with a gameport connector however on the motherboard there is an optional gameport connector. Is there a place in IL that sells mounting plate with a connector and a piece of cable so i would be able to connect my joystick and once again play the friendly sky windshear
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מתי יגיעו לוחות עם KT 600 לארץ ומה יתן ה KT600 לעומת ה KT 400 ??
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני שוקל לבסס מערכת על לוח זה. מכיון שאינו זוכה לפופלאריותת אשמח לקבל חוות דעת תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מה מהירות הזכרונות המקסימלית שאפשר לחבר ל - IT7? יכול להיות שלא יותר מ - 266? אם אכן כך, יכול להיות שכזה לוח מתקדם (שזוכה פה בפורום לתשבחות רבות) לא מתאים לזכרונות המהירים והחדשים?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי , אני מחפש לוח ומתחיל להשבר לי לחכות ללוחות X38 האם ללוח הנ"ל יש יציאה של AUX-OUT ל AUDIO כי אני רק ככה יכול לחבר את הלוח לרסיבר שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בזה (חוץ מלהחליף אותם ) והמליצו לי על שדרוג של 512 זיכרון (שזה מה שיש לי עכשיו) עם 400hz ואני לא יודע אם אני חייב שזה יהיה באותם הרצים כמו בזכרונות שיש לי עשיו בתוך המחשב (2 של 256) לא יודע מה לצלם אבל הבאתי צילום מהאוורסט של הזכרון והלוח אם http://img169.imageshack.us/img169/8147/mbwn2.png http://img48.imageshack.us/img48/687/z1ue8.png http://img48.imageshack.us/img48/4655/z2bc4.png שמתי לב בזאפ שרוב הזכרונות עולים בערך אותו דבר ורציתי לדעת איזה זיכרון לא רק יתאים למחשב אלא גם מה יתן את הביצועים הכי טובים ביחס למחיר אם אני כבר קונה משהו וטיפה משקיע.. תודה
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חברים אני בלי מעבד ואני לא יכול לעבוד מהבית, (מכרתי את המעבד שלי) אני רוצה לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים לשימושי ALL AROUND ללוח של GIGABYTE X38. המערכת מים צריכה להגיע אלי מארה"ב שבוע הבא - אז אני רוצה גם מעבד ל OC אבל לא משהו אימתני שיגמור לי את המערכת אלא משהו בטווח ראוי שאפשר להגיע עם מערכת קירור מים טובה מאוד. אני כן הולך לעשות OC אבל לא במתחים וטמפ קיצוניות,אלא בגבול סימפטי. מצד אחד אתם אומרים ש Q6700 הוא טוב ל OC אני רוצה לדעת שסה"כ שורה תחתונה אני אקבל מקסימום ביצועים. לדוגמא אם אני אקנה את ה Q6700 אני יוכל לעבוד 24/7 ב 4GHZ בשקט עם המערכת קירור שלי (400*10) לעומת זאת הבנתי שה 9450 מוגבל עד 450~ ואז נניח אני אלך על FSB בערך של 430 *8 אני אקבל 3400 השאלה אם סה"כ…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בחברה שאני עובד בה צריך לשדרג זיכרון בלא מעט מחשבים... סוגי הזיכרון במחשבים לא תואמים... חלק SDRAM, חלק DDR... יש איזו תוכנה שתיתן לי אינדיקציה לגבי סוג הזיכרון שצריך לקנות לכל מחשב? המון תודה.
-
יש לי אפשרות ליקנות את המעבדים הבאים: שח' מעבד E6300-250 E8400-550 Q8200-720 הבעיה זה שאין לי הרבה כסף ואני צריך מעבד חזק ויעיל לשנה הקרובה (מבחינת משחקים). אני לא בונה על שנה שלמה אני רק רוצה ביצועים סבירים גם במשחקים כמו GTA IV וכו' יש לי גם הצעה ליקנות יד שניה E7500 ... תעזרו לי אני צרין OC טוב ויעיל מעבד חזק וחסכוני וזול כל הצעה תעזור לי (גם למעבדים לא כתובים) לוח אם -EP43-UD3L
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-