מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, רכשתי לוח של GIGABYTE דגם K8NXP-SLI הרכבתי אותו, ובאתי לחבר אותו למערכת שלי (כמו הלוח הקודם שלי של ABIT), להפתעתי ה-SPDIF-OUT שלו הוא לא אופטי!!!! כאשר נכנסתי לאתר של GIGA רשום שם שיש לקנות מתאם (מפתיע שחסר, ל-ABIT זה לא חסר, ובהתחשב במחיר הלוח, זה בעייתי). להלן לינק לאתר שמסביר על המתאם: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/tech_6_channel_audio.htm אך מאחר ויש לי את הלוח ואני חייב יציאה אופטית לשמוע 5.1, האם אתם יכולים לעזור לי ולומר לי היכן ניתן לרכוש מתאם זה? תודה לכם. (אשמח לתגובה מהירה, איני יכול לשחק\לשמוע מוסיקה ולארות סרטים כלל...). תודה.
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte K8NS וה FSB רשום 200MHz וגם ב Cpu-Z רשום שמהירות המעבד היא 1664 ובאתר של AMD רשום שהמעבד אמור לרוץ ב 333 אבל למה הלוח ישר זהה ל 200 ולא נותן קפיצה ישר ל 333 אל רק ביחידים, מה הוא לוח טיפש ? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עכשיו שהוספתי 256mb corsair בנוסף ל512mb kingston שהיו לי לפני זה רשום לי שהמחשב עובד ב single channel ולא בdual רציתי לדעת אם זה הועיל לי במשהו התוספת הזאת ואם המחשב משתמש בזיכרון שבסלוט ה 3 או שסתם [כי יש לי בעייה לעבוד עם ג'יגה זיכרון בדואלי המחשב נתקע נותן הודעת ERROR בכחול או עושה ריסטרט לאחר זמן מה][מעבד:PENTIUM 4 2.8 512KB NORTHWOOD]
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב בזמן הקרוב כנראה עם מעבד AMD S939, וג'יגה זכרון. האם עדיף לקנות סטיק אחד של ג'יגה או שני סטיקים של חצי ג'יגה כל אחד? (מבחינת ביצועים נטו) אשמח להסברים. עוד שאלות, מה המשמעות של "CL2.5"? ומה זה הSLI שכולם מדברים עליו?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3208159,00.html
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד INTEL 3.0GHZ אבל מהדור הישן יותר NORTHWOOD עם לוח אם ASUS P4P800 וצי'פסט Intel Springdale i865PE. אני רוצה להחליף את הלוח אם למשהו שיתאים למעבד הזה אבל גם לשידרוגים עתידיים. אני בעיקר רוצה להחליף את הלוח אם בשביל שיהיה לו סלוט של PCI EX מה שכרגע אין לי (אני רוצה לקנות LEADTEK 7900GT). המלצה ללוח אם בבקשה. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום איזה מעבד כדי לקחת שהיה טוב למשחקים כפול ליבה של אינטל או חד ליבה של AMD
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2*512MB זכרון ג'נרי של Princeton 400Mhz www.princetonusa.com בתזמונים 2.5-4-4-8 היום קיבלתי עוד 2*256MB של חברה אחרת נקראת TakeMS 400Mhz http://www.takems.com/ בתזמונים 2.5-3-3-8 עכשיו השאלה לפי מה שאני מבין הזכרונות של TakeMS יותר טובים בגלל שהתזמונים שלהם קצת יותר נמוכים אם אני ישלב את הזכרונות של TAKEMS עם הזכרנות של PRINCETON הכל יעבוד טוב? או שתיהיה ירידה בביצועים (דוגמה: הזכרון יעבוד פתאום ב 166MHZ במקום ב 200MHZ) ??? תודה מראש לכל מי שעונה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרונות bh5 והציעו לי את הזיכרונות האלה: CORSAIR DDR 3200LL PLATINUM 2X512MB TWINX קישור : http://www.corsair.com/corsair/products/specs/twinx1024-3200ll.pdf האם אלה bh5\6? תודות, נדב
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שניהם של חברת asus דגם אחד a8v דגם שני זה a8ne אם תוכלו תביאו גם קישור ללוח אם כי קיבלתי את העצה מחנות מחשבים ואני לא ממש מבין בלוחות אם
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי (בנמצאת בחתימה) ולקנות 512X2 זכרון (כרגע 2X256), עכשיו אני יכול למכור את הזכרונות שיש לי כרגע תמורת סכון אפסי פשוט של 250 שקל כאשר קניתי את הזכרון לפני שנה+ במיטב כספי - זה עלה המון - מבחינת אוברקלוק אני גם ככה לא מגיע מעל 210באס ככה שאני מתלבט מה לעשות, השיקול היחידי שלי זה "לא לצאת פרייאר" ולמכור זכרונות שאולי שווים הרבה יותר (אני בטוח שהם שווים הרבה יותר אבל מה לעשות שהיום אפשר להשיג 2X256 ב250 שקל), בקיצור האם שווה למכור את מה שיש לי עכשיו ב250 ולקנות 2X512 של A-DATA כנראה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף מבחינת: ASUS A8NE ABIT AN8 1.איזה לוח שקט יותר 2.איזה לוח בעל ביצועים טובים יותר בסטוק 3.איזה לוח אוברקלוקר טוב יותר? 4.איזה חסרונות יש ללוח של אביט? 5.איזה חסרונות יש ללוח של אסוס 6.איזה לוח מומלץ יותר מבחינתכם? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה הסבר על התיזמונים אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל כמה שיותר נמוך יותר טוב או כמה שיותר גבוה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel וזה טוב?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חשבתי על Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset והכרטיס מסך שאני לוקח זה זה: CLUB3D - Geforce 6800 (GT) 256MB DDR III - DVI/TvOut - RETAIL שהיה מתאים ללוח.... זיכרון גיגה... והארד דיסק 200GD S-ATA מה אתם אומרים בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך הזכרונות של החברה הזאת ?? כשהלכתי לקנות את המחשב אמרו לי שזו חברה טובה ואיכותית והזכרונות שלה מאד מומלצים ?? מה אתם אומרים ? איך הם ?? למישהו יש נסיון איתם ?? תודה לעוזרים !!!!
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מישהו יכול לתת לי מבחני ביצועים שמשווים את המעבדים האלה? אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסוף החודש (ההיתי אמור לקנות לפני חודש אבל משכתי את זה עד ליציאת הקונרו) ואין לי תקציב להוציא על 6600 2,000 ש"ח. חשבתי לקנות את 6300 שהמחיר שלו דיי נוח (1,240 בזיגזאג) אבל אני לא יודע מה הביצועים שלו.... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם ההבדלים מורגשים ? , מה ההבדל בביצועים באחוזים ?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היום ראיתי סרטון ביוטיוב שם שמו מחשב באקוריום מלא שמן מינרלי והוא עבד!!!! איך זה יכול להיות אני לא מבין.... למשהו יש את התשובה? מי שלא מוצא שיכתוב Mineral Oil Submerged Computer בחיפוש תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך לא תקין ורציתי לדעת אם יש לו און בורד כרטיס מסך שאני יוכל להפעיל מהביוס
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ממלצים לי הרבה לקנות את הלוח הזה ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 איך הלוחות של איביט מול הלוחות של אסוס Abit AW9D Intel® 975X Socket 775 או Abit AW9D-MAX Intel® 975X Socket 775 מי יותר טוב OC יותר מהיר
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שאמור להתחבר לטלויזית HDTV , מעבר לזה השימוש במחשב הוא די בסיסי ולכן חשבתי על אחד משני הלוחות: Albatron KM51PV-AM2 ב- 461 ש"ח או ASUS M2NPV-VM ב- 498 ש"ח יש עדיפות לאחד הלוחות? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE ורציתי לדעת בבקשה עם הזירון 2 x 512mb pieces DDR2 PC2-3200R 240 pins Registered memory וזה זיכרון ECC האם הוא מתאים ללוח אם שלי???????
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שך GIGABYTE דגם GA-7DXE למעבד של AMD הוא פשוט נשרף ויש לי חומר מאד חשוב שם איפה אפשר להשיג לוח כזה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכשו תוסםת לזכרון שבמחשב. לוח האם שלי תומך בSDRAM 1. מה ההבדל בין CL2/2.5/3? 2. האם ההבדל בין חברות הייצור הוא משמעותי? (KINGSTONE',SAMSUNG) 3. מה אורך החיים של הזכרונות? אני מעוניין לרכוש יד שנייה תודה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-