עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בעקבות שאלות רבות הבנתי שזה המעבד הבא שלי. מישהו יודע מתי ניתן יהיה להשיג בארץ את המעבד הנ"ל? ואם בכלל יש כרגע איפה ניתן להשיג? האם המחיר שלו יהיה זהה למחיר של המעבד שקיים היום Q6600 הרגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  2. שלום, הגיע לידיי לוח אם 945GZM3-L עם מעבד p-4 D 2.8, האם ישנה ה אפשרות ליצור ממנו מחשב HTPC? כמובן שאני יודע שיש צורך להוסיף לו כרטיס גרפי בברכה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. אני מחפש לוח אם עם הדרישות הבאות: - של ASUS או GIGABYTE - תמיכה במעבדי QUAD - יציאת Parallel port - תמיכה ב-DDR2\DDR3 (למקרה שבעתיד ארצה לעבור מ-DDR2 ל-DDR3) - כרטיס WIFI אינטגרלי (אופציונלי, אם כרטיס PCI או USB יוצא זול יותר אז זה לא חובה) אשמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. יש לי את ה-Vitesta, של A-DATA, כלומר DDR500. הבעיה שהמערכת שלי עומדת כרגע על FSB227 בלבד, ולא 250 למשל, שאני צריך כדי להריץ את הזכרונות על מהירות אפקטיבית של 500, וכרגע אני נאלץ להריץ אותו על 454 מה"צ בלבד. הבעיה שהמחשב לא רוצה לעשות פוסט בכל פעם שאני מגדיר שימוש ב-Ratio לזכרונות שיתן להם יותר מ-1:1 ובכך יגדיל את המהירות שלהם. יש לציין שאם אני שם Ratio שלילי (כלומר כזה שמאט אותם יחסית לבאס הכללי) אז הוא כן עושה פוסט. ניסיתי לתת לזכרון יותר מתח, (אפילו שזה לא ממש עניין של יציבות) 2.9 וולט לא שינה כלום למשל. גם העליתי תזמונים לגבוהים במיוחד. זה עדיין לא עשה פוסט. יש למישהו רעיון בקשר למה אני יכול לעשות כדי בכ"ז להעלות את המהירות של הזכרונות ל-500 ואף ליותר? (בביקורת על זכרו…

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by aviadzi,

איזה לוח מבין הלוחות הבאים עדיף? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2946 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2348 (4 סלוטים לזכרון, אין יציאת VGA) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2349 (כנ"ל, רק Full ATX) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2823 (טעות באתר, המחיר הוא 505 ₪) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2947 תודב לעונים!

6. המחשב הוא בעיקר למשחקים, כאלו קימיים ולאלו העתידיים, הפרש המחיר הוא זניח, כ-50 ש"ח. תודה ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by elad_jacoby,

תשמעו האמת זה שווה את ה1000 שקל הבדל? ( גם בלוח אם) כי נגיד אז עוד 2-3 שנים אני אשדרג את שניהם ביחד אז האם זה שווה כן או לא

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by ydob,

חבר שלי מעוניין לקנות זיכרונות DDR2 המפרט שלו זה: AMD athelon 64x2 3800+ asus m2npv-vm 2 זיכרונות שעובדים ב667 סי אל 5 של 512 מגה כל אחד התקציב מוגבל ל110 שקלים לגיגה. לא תתאפשר חריגה... הוא חושב לקנות בKSP את הזכרונות VALUE של קינגסטון ב95 שקלים האם משתלם והאם יש הצעה אחרת במסגרת התקציב?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by X_Dror,

לאחד המכרים שלי נהרס הספק כח (ככל הנראה - מדליקים את המחשב ושום דבר לא זז). אז אני מתכוון להחליף לו את הספק, עכשיו אני צריך לדעת על איזה ספק את ממליצים (אני חושב שג'נרי יספיק), בעיקרון זה מחשב שרק גולשים איתו באינטנרט וכותבים מסמים בוורד. יש לי 2 שאלות: 1. האם את החיבור שמחברים מהספק ללוח אם אני מקבל עם הספק? (כמו מולקס גדול כזה עם הרבה מאוד חוטים שנכנסים אליו בשני טורים) 2. האם העובדה שאין בביתו הארכה משפיעה על המחשב? (אם נוגעים במחשב בזמן שהוא דולק לפעמים מתחשמלים מעט) תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by billlgoldberg,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי את ההאפשרות לקנות מעבד E6600 או בצורת BOX או בצורת TRAY . ה-TRAY יותר זול. מה ההבדלים בינהם ובמה לבחור??

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by laviko1,

יש לי 2 ג'יגה זכרון (מפרט בצד) האם הוספה של עוד 2 ג'יגה ישפר ביצועים? ואם כן במה? הוא יוריד לי עומס מהכרטיס מסך ומהמעבד או שזה לא קשור אחד לשני...? תודה

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by trxman,

אהלן לאחרונה אני רואה כמה המלצות על הלוח הזה, בעיקר בגלל יחס מחיר/תמורה שלו..נכון? אני אוטוטו עומד להזמין מחשב לאחותי, ובהתחלה בחרתי בלוח KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, אך אמרתי לעצמי שהיא לא ממש צריכה לוח כזה, המחשב הוא מיועד גם לעבודה משרדית וגם משחקים (וממש לא אוברקלוק), אז אם אני לוקח את האסרוק, זו תיהיה בחירה טובה? (200 ש"ח פחות, יהיה אפשר לשדרג במקומות אחרים)..

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. שלום קניתי לוח NF3 EPOX KDA3J וקחבלתי דיסק עם דרייברים ללוח משהו 4.25 וממתי לוח צריך התקנה של דרייברים? עכשיו שאלתי השניה זה אילו מהדרייברים להתקין יש שם IDE שמשום המליצו לי לא להתקין כי הם יעשו את המערכת איטית יותר יש שם ERTNET שזה הכרטיס רשת הבנתי GATAR משהו כזה.. וSOUND.. האם להתקין את זה אם על הלוח יש כרטיס קול אחר משל נבידיה? תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. ממה שאני הבנתי ווינדוס שבע תומך עד 16 גיגה של זכרון .. אם ככה למה יש לוחות אם שיכולים להכיל עד 32 גיגה?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by Yossi1981,

שמתי לב כי למעבד Q9400 יש BUS SPEED של 1333MHZ הנה COPY-PASTE מהאתר של KSP : ‏Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB‎ אז שאלתי לגבי ה BUS SPEED , האם זה מחייב אותי לקנות זכרון ולוח אם שגם הם תומכים בBUS SPEED הזה? אם קניה של לוח אם או זכרון עם BUS SPEED נמוך יותר יגרמו למעבד לעבור לאט יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  16. אני בדקתי בתוכנה EVERSEST והיה רשום לי ש 54 % מהזיכרון נמצא בשימוש ולא הפעלתי כלום חוץ מאיי סי קיו ומסנג'ר.. השאלה אם זה באמת צריך להיות ככה? לפעמים אני מרגיש איטיות במשחקים בגלל זה.. יש דרך לתקן את זה?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by MrWhiteAndBlack,

.Hey guys .Well the deal goes like this, I have a P4 1700 (400 bus) with (512) RDRAM memory .The problem is that I have an Intel mobo so I cant overclock :'( ,So any of you can recommend a good mobo that will support this specs (with ATA 133 hopefully) and oc's nicely .My budget is up to 500 shekel only and links would be nice !Thanks ahead

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by The_Godfather1,

שלום. יש לי שאלה אליכם. יש לי לוח אם ישן יחסית(קניתי בתחילת 2004) שהמהירות המקסימלית שלו היא 266MHZ ואמרו לי שרק זיכרון שמהירותו מגיע עד 266MHZ או פחות ולא יותר יוכל לעבוד אצלי, וחלק אמרו לי שאם אני נגיד יקנה זיכרון של 333MHZ או יותר, אז הזיכרון יעבוד במהירות 266MHZ עדיין , כלומר הוא יוריד את מהירותו נגיד מ-333MHZ ל266MHZ. רציתי לשאול מה נכון מבין השניים ובכלל אם המהירות 266MHZ נחשבת סבירה כיום שמסוגלת לסחוב משחקים חדשים כמו למשל AGE OF EMPIRES 3, BLACK AND WHITE 2 ועוד. תודה לכם על העזרה, להתראות.

19. שלום לכולם, אני צריך לקנות מעבד זול, למחשב שמיועד בעיקר לעבודה בווינדוס, ומדי פעם משחקים כמו UT99 וAOE3. לדעתי האפשרות הטובה ביותר תהיה Intel Celeron D 355 3.33Ghz 256KB עם זכרון 2X512 MB DDRII 533MHZ. המחיר 483 שקל. אני גם חושב על אפשרות שדרוג בעתיד לקונרו(SOCKET 775). כמובן לשים עליו איזה ביג טייפון כרגע בעיקר בשביל השקט, אתם חושבים שאני יצטרך לעשות לו קצת OCאו שזה לא יתרום לי בכלום? ואם כן כדאי לי לקחת אותו אז איזה לוח כדאי לי לקנות? חשבתי בהתחלה על 8i945PH RH של ג'גיהבייט אבל אני לא יודע אם הוא טוב לOC. כמו כן אני חושב שהסמפרון לא יהיה כדאי בגלל הסוקט המיושן.. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה לכולם שי. כמו כן אם אתם חושבים בכלל שאני צריך לעלות לATHLON או ל INTEL D תג…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  20. Started by amalish,

סליחה על הבורות , אבל מה ההבדל בין Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T לבין Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו מסדרה 3000 עם מעבד כפול ליבה ונאמר לי שWINDOWS XP HOME לא תומך במעבד האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם במחשב של אח שלי מותקן מעבד INTEL E4500, ומערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT, שאני מריץ פריים המעבד קופץ ישר ל 100% מאמץ, לפי מה שאני זוכר/יודע, כדי שמעבד DUAL CORE יפעל ב 100% מאמץ צריך לפתוח שני יישומים במקביל, לדוגמה 2 פריים ביחד... השאלה אם זה תקין ? כי משום מה בזמן האחרון המחשב מתקשה לעשות שני פעולות כבדות במקביל, גם אחרי התקנה חדשה של המערכת הפעלה... ( במחשב יש 4 ג'יגה זכרון ) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  23. Started by nineball,

ערב טוב לכולם יש לי במחשב מעבד E8200, ויש לי אפשרות להחליף אותו 1 על 1 ל Q6600 G0 השימושים שלי- משחקים, קידוד וידאו, מדי פעם הרצת Virtual machine פה ושם, יש לציין שאני גם משחק הרבה וגם מקודד הרבה. ברמת העיקרון, אני אמור לאבד 2-3 FPS במשחקים, אבל להרוויח בין 15 ל 20% קיצור בזמני הקידוד, תלוי בתוכנה ובעבודה הספציפית. מה עדיף? אני נוטה מאוד לכיוון ה Q, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם בעניין.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by Dr__MIKO,

שלום אני קונה לוח אם לפנטיום 4 3mhz המליצו לי בחנות על p4p800SX (i848) sb sata lan מזה התוספת sx? ראיתי באינטרנט עוד כל מיני תוספות- d,sx ובלי תוספת בכלל. מה הכי טוב? ומזה i848? ומי שיודע שיוסיף מחיר מומלץ תודה לעונים תום

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by שמנואל,

אהלן. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה - Onboard Promise Controller הגדרתי אותו בביוס כ-DISABLED מכיוון שהייתי מקבל הודעה עם עלית המחשב שהביוס שלי לא מותקן (הודעת שגיאה שאופיינית ללוח P4C800E כך מסתבר) אבל הייתי רוצה לדעת מה השימוש שלו. תודה

דיונים חדשים בפורומים