עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lox,

hi ani ratziti lishol matay yotze nforce 4? ve haim ksheata ose shtey kartisey masaah im SLI az yotze*8 ve lo *16 haim ze mafria? ve matay yotzim hakartisey masah im 512 mega? ve ma ze hatehnologiya shel ATI betshuva le SLI mishehu yodea??? toda bekol mikre bye

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by weeday,

קניתי מעבד sempron 3000+ palermo ולוח gigabyte עכשיו הsocket בלוח ובמעבד הוא 754. האם נדפקתי כי אני לא יכול לשדרג?...

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by bsphere,

יש לי מעבד 6600, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לוח כנראה יהיה ASUS P5B DELUXE. מהמידע שמצאתי ברשת אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק הכי כדאי לשים זכרון בתדר 533 כי הוא בכפולה שלמה של ה FSB. האם זה באמת נכון? איזה זכרון (2GB) כדאי לשים במחשב הנ"ל (מיועד למשחקים, ללא אוברקלוק). תודה

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by davidreznic,

שלום.רציתי לדעת מהם המעבד והזיכרון המינימלי הדרוש כדי שמחשב יוכל לתפקד כמדיה סנטר

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  5. אז ככה , כמו בכותרת = עוד שעתיים בערך אני יוצא ל KSP לקנות את המפרט שבתמונה - צריך את דעתכם בנושא ואם יש רכיב מומלץ אחר במחיר בערך זהה אשמח לשמוע !! זה מחשב שהולך להשאר איתי בערך 2-3 שנים וישמש למשחקים בעיקר. *נ.ב יש לי כבר כרטיס מסך ושאר רכיבים (אפשר לראות במפרט הנוכחי) ולא להתייחס לספק ולמארז שבצילום מסך - זה לא מיועד למחשב הזה.. היתה לי התלבטות האם ללכת כל DDRII 1066 ובסוף ירדתי מזה.. ההפרש במחיר לא כזה רציני - 70 ש"ח. הקטע הוא שה REAPER 1066 באים בתזמונים של 5-5-5 וה 800 באים בתזמונים של 4-4-4 .. מה עדיף ? תדר גבוה או תזמונים נמוכים (לשימושים שלי..) ? האם המעבד הוא בחירה טובה ? אין לי בעיה להוסיף מעט ל Q6600 .. אבל הבנתי שה 8400 עדיף ממנו למשחקים.. (אמת או לא ?) ואיך…

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by Delapro,

לאחרונה נשרף לי לוח אם. אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בזיכרון DDR1. דרישה נוספת היא שללוח יהיו 3 שנים אחריות. לא צריך תמיכה בCONROE.

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by KrustyTheKlown,

שלום ברצוני לרכשו תוסםת לזכרון שבמחשב. לוח האם שלי תומך בSDRAM 1. מה ההבדל בין CL2/2.5/3? 2. האם ההבדל בין חברות הייצור הוא משמעותי? (KINGSTONE',SAMSUNG) 3. מה אורך החיים של הזכרונות? אני מעוניין לרכוש יד שנייה תודה

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  8. יש לי מעבד של amd (ראה מפרט) יש לי את המעבד ביד עכשיו וכתוב עליו הרבה דברים ...באיזה שורה כתוב הסטיפינג?? השלב הבא אחרי שאני אדע מה הסטיפינג שלי אתם תגידו לי עם הוא טוב לאובר קלוק בתודה שגיא

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by tick tak,

שלום היום הלכתי ליקנות כמה חלקים למחשב אחד החלקים הוא זיכרון ddr 400 רציתי ליקנות 2 ג'יגה אבל אמרו לי שזה יקר ולא כדאי והציעו לי ליקנות 1 ג'יגה ןלהוסיף אותו ל- 256X2 שיש לי ,ויש לי לוח תומך dual ddr -gigabyte ga k8nf 9 וממה שאני ידעתי לפני זה לא חשבתי שזה לא אפשרי חשבתי שב-dual ddr צריך אותו נפח השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד עם נפחים שונים על הלוח שלי? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  10. לוח של פנטיום 2 השאלה בכותרת. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  11. האם יש הבדל בין מיקום הסלוטים? אני יודע שזה ממסופר מ 1-4 (abit ai7) האם יש איזשהוא שינוי כלשהוא אם אני משנה את מיקום הזיכרונות?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by SuB,

הזמנתי מ-PCH זכרונות TWINMOS 3200 256mb X2, וכרגע נגמר להם במלאי, אז יש באפשרותי לקחת באותו סכום את הזכרונות של Geil עם ה-Heat Spreader. אם לא, אז אני צריך להמתין (ומי יודע כמה זמן זה יקח..) עד שיהיה להם את הtwinmos במלאי. רציתי לדעת אם כדאי לקחת את הGeil, ואם הביצועים שלהם ב-OC (עם מערכת של P4C) שווים ל-twinmos. תודה!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  13. ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E או asus P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E 1 שני הלוחות משולבים בכרטיס מסך (כי אני לא גיימר)

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. יש לי לקוח שאין לו כסף להשקיע ואני רוצה להרכיב לו מחשב במינימום שבמינימום השאלה שלי אם הסמפרון הזה נורא חלש ? כי מאז שקניתי סלרון D 2800 אני בטראומה זבל כזה לא ראיתי בחיים השאלה אם הסמפרון 2400-2600 לא כמוהו הבנתי שהוא מקביל ל 2.4 סלרון רגיל. עזרה S O S ללקוח שלי יש כרגע מעבד פנטיום 3 550 סלוט 1 . בכל מקרה הוא ירגיש הבדל

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  15. היי, השאלה בכותרת+מבקש לצרף הוכחה,ו/או ניסיון מוצלח של בעל לוח אם כמו שלי עם סידרת זיכרונות אילו. תודה רבה מאוד מראש.

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by amitay93,

שווה לי להחליף667mhz kingston 2gb על 2gb ocz platinum 800mhz ומביאים לי עוד 100 ש"ח

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by IG,

שלום. לאחרונה שמעתי שמועה שאינטל עומדים להוציא מערכת שמתקשרת באמצעות לייזרים- דבר שמחליף את הבאס הקיים ומאיץ את העברת הנתונים בדי הרבה. יש משהו בשמועה הזו או סתם חרטא? (אישית הייתי הולך על חרטא, אבל אני זוכר שלפני איזה שנתיים קראתי שאינטל פיתחו משהו מסגנון... אז יש מצב שזה כבר נכנס לשוק...)

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by ofir38,

יש לי התלבטות בין שתי הזיכרונות האלה.. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3206 זה הG.SKILL וזה הOCZ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3187 האם הOCZ שווה את ההשקעה של עוד 70 שקלים? ייתן לי OC יותר טוב? או שזה לא משנה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  19. Started by _BooM_,

אני מעוניין להחליף בין 2 מחשבים, הרכיבים שיוחלפו: זכרון, כרטיס מסך והכי חשוב: הכונן הקשיח. האם די בהחלפת הכונן הקשיח בשני המחשבים מבלי לפרמט את הכוננים, או שזה לא יעבוד? תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by tsikiksr,

מה הלוח אם המשתלם ביותר עבור מעבד AMD Athlon 64 3800+ AM2 X2? תקציב עד 700 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. מהו המפרט המלא שלך? אילו בשימושים מדובר?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Haflo,

האם ללוח של GigaByte GA-7VAXP יש בעיה עם זיכרונות מסוג DDR PC2700 333Mhz???

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by rshadwtd,

היי לכולם יש לי התלבטות ענקית בין שני סוגי המעבדים של אנטל מעבד Intel Core i7 920 או מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 אני מדבר בעניין הזכרון המטמון מי כדאי מבחינת הביצוע ומשחקים. התמונה הבאה מציגה את ההשוואה בין שני המעבדים למרות שאין הפרש משמעותי במחיר וגם מתי יוזלו המחשבים?!!!!???? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  24. מחפש מידע על המעבד E5200 מבחינת ביצועים בהשוואה למעבדי AMD Athlon X2

25. יש הרבה סוגים של זכרונות, דגמים, חברות. אני מרכיב כעת מחשב - אבל בנושא הזה של זכרון אין לי כל כך מושג מה עלי לבדוק לפני שאני רוכש כרטיס שיהיה טוב. המעבד עליו אני הולך הוא AMD 64 3200 ולוח האם הוא של DFI ULTRA D מה אני צריך בזיכרון? מה עלי לחפש? השימושים יהיו-עריכת סרטים, עבודות, ואינטרנט. ואולי אולי אולי גם אוברקלוקינג

• 7 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים