מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום... לפני איזה חודש ישנתי אצל אח שלי ובבוקר הוא מצא מארז כזה מעפן עם מעבד של פנטיום 3 866 נראה לי או 766 ולוח אם של אסוס עכשיו בעיקרון אני רוצה לנסות לחבר אותו יש לנו 5 מחשבים בבית ורק 1 יעני מעפן פנטים 3 450.... ואני רוצה לנסות לחבר את זה ואני רוצה לשאול אם למשל הלוח לא טוב או יש בו בעיה זה יכול להרוס תספק....? אני יחבר לו ספק שלי בעיקרון לבדוק... תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי כתבתי לגבי הנושא הזה בפורום מפרטי מחשב ואף אחד לא הגיב אז חשבתי לנסות את מזלי פה הנה מה שכתבתי שם: שלום אני מעוניין לקנות בKSP מחשב... (אם השירות שם טוב) אני רוצה מפרט מבוסס A64. זה יוצא די טוב עם התקציב... מארז - אני עוד צריך עזרה בבחירה אבל זה מאוחר יותר ספק - TT420w... סבבה כן? מעבד - A64 3000+ (אין לי כסף ליותר, וגם לא כל כך צריך יותר, לא?) ואת כרטיס המסך שלי אני משאיר (Asus GF4 Ti4600) עכשיו זכרונות ולוח אם אני לא כל כך בטוח... לוח אם אמרו לי שהכי טוב Asus K8V... זה נכון? זכרונות אני לא יודע עם מה יש בעיות תאימות... עם מה לא... אני אשמח אם תסבירו לי קצת מה הכי כדאי... OC למעבד לא מתוכנן, אך ורק לכרטיס מסך... עוד שאלה - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המס…
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
חרשתי אל האתר שלכם ושלהם ולא מצאתי מישהוא יכול לתת לי לינק
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לפי הביקורת הזאת אם הבנתי נכון הם יותר טובים לא? http://www.lostcircuits.com/memory/ddr400/8.shtml
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה איזה ליבה עדיף??..ולמה..!.. Newcastle או Clawhammer ??... כמובן מתייחס למעבד 3200+
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יכול להיות מצב שיהיה יותר כדאי ליקנות אינטל ואינטל תיהיה יותר טוב מAMD בשנה וחצי הקרובות?
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון 1GB (קיט של 2 סטיקים) במהירות סטוק לפחות 667 שיש לו פוטנציאל OC טוב ובחיר מקס של 800-900 ש"ח בינתיים יש לי את המערכת AMD AM2 X2 4200+ Asus ?M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? תודה על כל עזרה ...
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא מאפשר OC וגם יש לי בעיה עם כרטיס הקול המובנהת ז לכן החלטתי לקנות לוח אם חדש. איזה לוח אם שטוב ל-OC אתם ממליצים במחיר של 800-900 ש"ח (PCI-E DDR2)??
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב (פוטנציאל ל OC) ? יש איזה צ'יפ שיותר טוב מהשני ? נ.ב. ה kingston עולה 290 שקל וה corsair עולה 310.. ומדובר בסטיק של 512MB צריך תשובות מהר כי זה דחוף תודה :}
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב p4 - 2.4g עם שני סטיקים של זכרון 256 מסוג pc2700. השגתי סטיק נוסף של זכרון 512M מסוג pc2100 (הלוח שלי תומך עד 3 סלוטים של זכרון). השאלה שלי האם ה512 הנוספים ישפרו לי את הביצועים למרות שהזכרונות יעבדו בקצב איטי יותר? השימוש העיקרי שלי גלישה, לפעמים עבודה על תוכנות גראפיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
מחפש לוח אם שקט רצוי עם יציאות firewere בעקבות ירידת המחירים של AMD מעדיף ללכת על למעבד +3800 X2 הלוח מיועד למערכת קולנוע ביתי ולקצת משחקים לא מיועד ל0C ולכן מה מה שהכי חשוב זה השקט והיציאות FIREWERE . מחפש לוח בלי כרטיס מסך מובנה + 3XPCI התקציב קריטי כי מעבר ל-700 ש"ח אני מעדיף כבר להשקיע את ההפרש כדי ללכת על 6300E תודה אנשים
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ABIT AB9 Pro הוא נראה לי לוח ממש טוב לשדרוג עתידי oc ושימושיים כללים(משחקים אינטרנט מוזיקה ועריכה חובבנית של וידאו) למעבד e6300 צ'יפ 965 עד 8 ג'יגה כרטיס קול 7.1 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2302 מה חושבים עליו?
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזיכרונות טובים שיריצו גם משחקים כבדים בנוסף לוח אם שלי רשום במפרט כרגע מאיפה שאני קונה יש להם רק Kingston ו Super Talent
-
- 13 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני כרגע מחפש את הגדרות האוברקלוק הכי טובות שאני יכול להוציא עם הקירור הנוכחי ולמרות שחשבתי שאני מבין מספיק בנושא פתאום צצה לי שאלה: יש לי פנטיום 4 שעובד על באס 533 מה"צ בלוח שתומך ב-800 מה"צ. אם אני מעלה מהירות ה-FSB מעל ל-533 שהמעבד תומך בו האם צריך לשים קירור גם לצ'יפסט (אני יודע שזה רעיון טוב בכל מקרה, אבל בואו לא נסטה מהנושא) או לא? כלומר, האם הבאס שהמעבד תומך בו משפיע על כל הלוח או שאם הלוח תומך ביותר אז לא צריך כי הוא כביכול רץ לאט יותר?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי E6400 עם לוח של אינטל 965GF 512MB TRANSCEND DDR II 667 כמובן שהמצב לא יכול להמשך ככה...אני מתכנן להוסיף עוד ג'יגה... השאלה איך לעשות את זה...יש לי 4 סלוטים ,3 פנויים...אני מחפש זיכרון שיעבוד כמו שצריך,תקציבי. השאלה שלי מה כדאי לקחת...הלוח שלי תומך ב DUAL CHANELL,אבל צריך בשביל זה 2 זיכרונות תואמים,ולא מסתבר שזה יעבוד עם 3...(ואולי אני טועה?) 1.מה עדיף? זיכרון אחד של 1GB או 2 של 512? 2.מה עדיף לקנות :kingston,kreton,gskill? או אם יש למישהו הצעה אחרת?
-
- 11 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רב, היום אני מקבל את הזיכרון 3 סטיקים של OCZ DDR3 1600. ברשותי הלוח המצויין בכותרת, ותהיתי והבנתי מאנשים שיש קונפיגורציה מיוחדת להתקנת DDR3 אחרת המחשב לא יעלה... שימו לב בתמונה המוצרפת כי יש סלוט "כחול" האם יש משמעות בסידור הזיכרון ? האם כל ה 3 סטיקים צריכים לשבת רק על הלבנים? איך זה בידיוק עובד, אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש ויש לי צוואר בקבוק מורגש איזה מעבד יהיה הכי טוב בישבילי במחיר הנ"ל? אני לא יודע לעשות OC. תודה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לוחות אם P55 וזכרונות DDR3 בשני סטיקים-למישהו יש מושג על כמה יעמדו לאחר יציאת i5? אני לא מדבר על אלה שקונים בשוק, וגם לא על אלה שמשתמשים באליפויות העולם באוברקלוק.. משהו באמצע, ממוצע..
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מזה בכלל פזות בלוח, טכנולוגיה חדשה?! מה נותן לי במערכת מספר פזות גבוה או נמןך.. תודה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לשדרג את הזכרונות (המעפנים) שלי לזכרונות איכותיים יותר למטרת אוברקלוק, ואני צריך המלצות. אני מתלבט בין 800MHz ו CL4 לבין 1066MHz עם CL5 (כמובן שבשניהם מפזרי חום). הנה הדגמים שעליהם חשבתי, אשמח לקבל עוד המלצות והשוואות. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4085 תודה.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי מעבד לפני שנה וחצי ויותר ,לא זכור לי בדיוק! המעבד הוא Q9450 ,רציתי לדעת לאיזה מעבד הוא משתווה מתוך המעבדים שיצאו לאחרונה? תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לפתוח ליבות בלוח Gigabyte GA-MA770-UD3 עם מעבד AMD X3 720 ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כרגע הלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE k8nf וכל פעם שאני צריך להתעסק עם החיבורים שלי שם שאני מרכיב דברים אני ממש ממש בלי מקום של טיפה מרחב ותזוזה.. השאלה אם נגיד שאני ישדרג בקרוב ללוח אם שהוא למשל GIGABYTE GA-EP43-DS3L , האם זה לוח בדיוק באותו הגודל או שהוא יותר גדול ומרווח? יש הבדלים בין הלוחות השונים בגדלים? תודה..
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-