כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני החלטתי לעדכן את הדרייברים במחשב שלי. חיפשתי במדור ההורדות של האתר ולא ראיתי איפה כתוב לאיזה כרטיסים מיועדים הדרייברים, חיפשתי גם באתר של Nvidia והדרייבר הכי חדש הוא רק לבעלי G7800 ומעלה. מאיפה אני משיג את הכי עדכני לכרטיס שלי ? בתודה,ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כותרת כרטיס מסך -עדיפות ל- nvidia geforce או איך שלא רושמים את זה ומך לא משנה יצרנית רק שיהיה שטוח איכותי 19 או 17 אינצ'
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות\לקחת לאח שלי מסך LCD 17 שישמש אותי כמסך נוסף. אני צריך שהמסך יהיה "המשך" של המסך שיש לי עכשיו ככה שיהיה לי שטח עבודה גדול יותר. ה-66GT שלי תומך בזה? ד"א,המסך הנוכחי שלי הוא 19", והמסך השני יהיה קטן יותר (אך באותה רזולוציה). לא יודע אם זה משנה או לא... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס טלוויזיה WinTV-PVR-150 Hauppauge בימים הקרובים, רציתי לדעת אם עשיתי בחירה טובה? האם יש למישהו הדגמה מאיכות ההקלטה\צפייה של הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום יש חברה בארץ שמוכרת את הכרטיס...ATI GECUBE RADEON X1950Pro 512MB במחיר מוזר של 1450 ש"ח ..אני לא מכיר את ה gecube לכן יתכן שכאן הבעיה אבל באתר http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=531&model2=540&chart=220אני רואה שביצועיו מעולים... עוד דבר שמוזר לי...רשום שהוא 512 Mb ובמפרט רשום 256mb ddr3... אשמח אם תפתר לי התעלומה... תודה מראש אבי
-
- 10 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה HTPC ואני מתלבט איזה כ. טלוויזיה להקטלה אני רוצה: Leadtek WinFast DTV2000 H PINNACLE Studio 500-PCI version 10 WinTV-PVR-150 Hauppauge
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
דריבר חדש שיצא היום לכרטיסי NVIDIA בשביל XP!! כרגע יש גרסא רק ל 32-BIT הורדה http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/nvidia/100.87-XP_x32-%5BGuru3D.com%5D.exe ודרך אגב קובץ הEXE של ההתקנה אחרי שעשיתם EXTRACT פגום אתם צריכים להתקין את הדריברים בדרך הישנה > לוח הבקרה> מערכת > חומרה > מנהל התקנים > ותחפשו את כרטיס המסך שלכם ואחר תכנסו לדריבר ותכנסו לעידכון ואז תבחרו את התיקייה שהוצאתם אליה את הקבצים של הדריבר ואז הוא יתקין לכם... ולמי שיש באנגלית Attention read this : the setup.exe is broken, you need to install these drivers the old-school way; thus: > Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Display Adapters > your graphics ca…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
התקנתי ויסטה והורדתי דרייברים עדכניים מהאתר של NVIDIA ל7800 שלי. עכשיו, משום מה, לא קופץ לי חלון שאמור לשאול אם אני רוצה להפעיל את חיבורי הSLI. איך אני מתקין את זה? (וד"א יש לי 2 7800 :)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלוויזיה של LifeView 98 צ'יפסט bt878khf (דיי ישן אני יודע) ואני לא מוצא את הדרייבר שלו אז הלכתי לאתר של LifeView ומצאתי את ההקנה (גירסה 5.96) בדיוק 1 ל1 שלו אבל זה לא עובד בגלל שזה בשביל ווינדוס 98 אז הורדתי את הגירסה של XP (גירסה 10.400) הכל טוב ויפה אבל זה לא מזהה לי את הכרטיס טלוויזיה.. מה לעשות? יש מישהו עם אותו הכרטיס שיכול לעזור לי נ.ב: לכל מי שיש לו את גיסרסאת FlyVideo2000 רשום באתר שזה אותו הכרטיס אז (למי שיש אותו גם יכול לעזור לי) תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בעקבות ירידות המחירים לG80- או 8800 בשמו הידוע, אני חושב שהגיע הזמן שיהיה דיון שיעדכן בירידת המחירים... כל אחד מוזמן להעלות קישור ו"לנצח" בקישור חנות זולה יותר לכרטיס , אני מאמין שנגיע למחירים מדהימים סה"כ זה מגיע לנו! אני אפתח בכך: 8800 בפחות מ-1700ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16904
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל תותחי הפורום שלום... לפני שנתיים פלוס קניתי את המחשב המפורט בחתימה...(נפרדתי סוף סוף מאשה שלא נדע אחרי 4 שנים והמחשב היה מתנת השיחרור שלי לעצמי) קניתי את ה ati x600 xt ומה אני אגיד...לא נהנתי בכלל מהמחשב ורק בגללו... הביצועים היו נהדרים לתקופה..far cry זרם בטירוף והיה מדהים ואותו דבר gta vice ו san ..... עד ליום(חצי שנה אחרי...) שבו התחילו הבעיות...ואווופ נשרף המאיץ...הוחלף באחריות ושנה אחרי או פחות שוב...נשרף.... האם אני עשיתי משהו לא בסדר?(להזכיר שהמחשב באחריות לא ניתן לפותחו ולנקות את המאוורר שעליו).. האם יש דרך להמנע מדבר כזה בעתיד? האם החום הכללי שבמארז משפיע על המאיץ? לדוגמה אם אני מביא את ה 7600gt 256 שבא עם קרור פסיבי..יש מצב שיתחמם יותר? האם יש אמצעי קירור שנ…
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או ל מסכי LCD (כי זה שילוב של כרטיס מסך ומסך, נראה לי שזה לכרטיס יותר) . יש לי כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO עם 2 יציאות DVI ויש לי מסך DELL 2007WFP חיברתי ליציאות DVI את המסך של DELL ואת המסך CRT הישן שלי. כדי להשוות. הבעיה היא שאני יכול לראות את הסרט רק באחד מהם, לפי מה שאני בוחר. אבל אני רוצה לראות בשניהם בו זמנית, כדי להשוות. אגב בויסטה זה ישר נתן לי תצוגה ב2 המסכים. השאלה איך אני עושה את זה דרך הדרייבר של ATI ? בעיה נוספת : תסתכלו על התמונה המצורפת. שאני קובע להיות אך ורק עם המסך DELL הוא מזהה אותו בתור 2. ואני רוצה שהוא יהיה 1 (אני יודע שזה לא כזה משמעותי). איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים ! נ.ב הדרייברים של ATI רק מתדרדרים…
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי 400 שקל בשביל כרטיס מסך ראיתי את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3966 מה אתם אומרים עליו?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות gigabye 7600gt יש 2 דגמים אחד עם מאוורר ואחד עם קירור פאסיבי, מה מומלץ? מה ההבדל(ביצועים,חום) תודה רבה
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש משהו יותר טוב מהSONIC והאם שווה לקנות ב680 ש"ח של פליט (הסוניק)
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 600 650 שקל קניית כרטיס AGP מה אתם ממליצים אם אפשר לינקים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש (את הנוחכי אפשר לראות בצד) אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף ה8800 GTS המקוצץ עם 320 MB או הרגיל עם 640 ההפרש (כרגע בנועה, אין לי בעיה עם חנויות אחרות) 390 שקל, וגרסאת ה640 נכנסת (בקושי) לתקציב השאלה האם זה משתלם תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום משהוא יכול לשלוח לי לינק ל-8800GTS 640MB הכי זול שיש
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
במה יכולה להיות הבעיה? , בכרטיס מסך בווינדוס ?, מישהו נתקל בבעיה?
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בעתיד כרטיס NVIDIA Geforce 8800GTS ורוצה לדעת אם המעבד שלי מספיק חזק בשביל להריץ אותו. כי שמעתי על מקרה של מישהו פה בפורום שקנה את הכרטיס ויש לו Pentium D וזה מגביל לו ביצועים ולי יש Pentium 4 רגיל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל מכרטיס המסך לחיבור VIDEO-IN (צהוב כזה) והאיכות שרואים היא ממש גרועה מישהו יודע למה זה קורה כרטיס המסך הוא GEFORCE 4 המחשב הוא פנטיום 3 (בניתי מחשב מולטימדיה לסלון ) והטלויזיה רגילה 29 אינצ' או משהו כזה הבעיה היא שרואים הרבה פסים לרוחב המסך וזה מפריע ובקושי אפשר לארות משהו בברור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
האם הכרטיס הוא טוב לגרפיקה+ מעט משחקים?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter Gigabyte GV-N52128TE GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB/s Graphics Processor Manufacturer Company Name NVIDIA Corporation Product Information http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=products Driver…
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-