כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
הי כולם, אני מתכוון לשפץ את המחשב שלי ולארגן AMD XP1800 עם זיכרון DDR333 ולוח של ASUS או של GIGABYTE... וכאן כמעט ונגמר לי הכסף... אבל חייבים כרטיס מסך, ואני מבולבל - אפשרות אחת היא לקנות משהו זול ממש לבינתיים, ובהמשך להשקיע במשהו יקר. אבל הייתי שמח לגרד עוד 200$ ולקנות כבר כרטיס טוב, ואני זקוק להמלצות. אני לא גיימר רציני, וגם לא מעיז לעשות OC כך שזה לא פרמטר. אבל אני כן מעוניין לעשות עריכת וידאו עם הכרטיס. לכן הייתי שמח לכרטיס עם איכות טובה ממש, ושיש לו אפשרויות רלוונטיות (כמו כניסת ויציאת וידאו, יכולת דחיסה מרשימה, אולי תמיכה בשני מסכים). ושוב - לא במחירים של ה-G4Ti. Let me hear your thoughts...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קריידיט לProteus מפורום אחר... שוב Sapphire לא מאכזבת עם עיצוב! איזה יפה הוא! http://img256.imageshack.us/img256/9946/hd5970pcie2gbgddr5c03.jpg http://img132.imageshack.us/img132/6559/hd5970pcie2gbgddr5fbc.jpg
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, עם או בלי לקשר לבעיה שמוצגת בת'רד על מסכים כחולים, עם המחשב החדש קניתי מסך חדש סמסונג 730B (תודה למי שאומר בליבו תתחדש) אני לא מצליח לכוון את התדירות ליותר מ 60 HZ ברזולוציה של 1280:1024 בהגדרות המסך. כאשר מבטלים את ה V ליד hide modes that this monitor cannot support נוספת האופציה של 75 HZ, אבל לכאורה המסך לא תומך בזה. לא ניראה לי הגיוני שהמסך הזה לא תומך ביותר מ 60 HZ... מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שמעתי שיצאו בעתיד מסכי אולד(OLED) אין לי מושג מה זה ואין לי מושג אם אייתתי נכון מה ששמעתי. הדבר היחיד שאני יודע זה שהם יהיו מסכים דקים זולים בעלי זווית צפייה רחבה יותר ויוכלו אפילו לקפל אותם כמו עיתון... אנא שפכו אור על מה שאתם יודעים.
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 serier עם tv-out, אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל s-video אני רואה את תצוגת המחשב בטלוויזיה, אבל בשחור לבן. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לראות צבעוני? תודה מראש לעוזרים: TMRider
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש אפשרות להמיר קלטות ויידאו למחשב?? אם כן איך? מה צריך?? :s05:
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים של מאג CRT אותם אני מחבר לכרטיס ,בנוסף יש לכרטיס יציאת טלויזיה. הבעייה היא שאין אפשרות להפעיל את שני המסכים והטלויזיה אלא רק שניים בעת ובעונה אחת אני רוצה שהמסכים יפעלו בנפרד והטלויזה תציג פלט של וידאו. בהגדרות לא ניתן לבחור בריבוי של יותר משני צגים מישהו יכול להגיד לי האם ניתן בכלל לאפשר שלוש צגים דרך כרטיס זה? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד e8400 core 2 duo 3.00Ghz ו-2 בראם ו-500GB דיסק קשיח ואני רוצה מחשב למשחקים האם הכרטיס מסך: Gainward 9800GT 1024MB PCI-E DVI+TV-OUT DX10 טוב?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך שישמש רק בשביל תכני HD כבדים ושיעשה זאת בצורה הטובה ביותר לא רק מבחינת ביצועים אלא גם מבחינת איכות תמונה. חשוב מאוד שתהיה לו תמיכה מלאה ב-CUDA וב-DXVA, וגם שלא ייפול בביצועים שלו מול הכרטיס הנוכחי שלי, GEFORCE 8800GTS 320MB. מבחינת תקציב אני כרגע עומד על 400ש"ח בשאיפה לפחות תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
האם GF4 MX 440 יעבוד על פנטיום 3??? אל תגיבו בקשר לכרטיס כי קראתי את הכתבה של האתר לגבי הכרטיסים, ורשום שם שעדיף את זה על רידון 7500 ואין לי כסף לרידון 8500.... :
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר כ"כ הרבה זמן בעולם החומרה וכרטיסי המסך עלת השאלה שכנראה לא מצאתי לה הסבר... מה כ"כ שונה אצל nVIDIA וATi? עזבו את הLOGO עזבו הכול... נטו מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע קניתי את הGF4 שלי עכשיו התקנתי אותו במחשב עם הדדריבירים והכל אבל שנאי רוצה להגדיל את הרזולציה של המשחקים המקסימום שאני יכול זה 1280X1024 ואני לא יכול להגדיל ל1600X1200 כמו שרציתי ובשביל זה בעצם קניתי את הכרטיס. עכשיו לפני שתשאלו מה זה וזה ניסתי על כל המשחקים ושום משחק לא איפשר לי להגדיל את הרזולציה הכרטיס שלי הוא msi gf4 ti 4200 64mb ddr המסך שלי הוא mag 786PF תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
המחשב שלי בן שנתיים לא פתחתי אותו מעולם במהלך השנתיים וכמובן הוא התמלא באבק היו לי בעיות חימום בגלל האבק אבל התעלמתי עד שיום אחד שחקתי במחשב והתחילו לי ארטיפקטים התעלמתי גם מהם ואז חזרו הארטיפקטים ברמה יותר רצינית ואז קיבלתי blue screen of death מדליק תמחשב ותמונת מסך של המערכת ההפעלה מקורטעת ואז עוד פעם קריסה ו blue screen of death ניסיתי כמה פעמים עדיין אותה תקלה. לקחתי תמחשב למעבדה הרבצנו ניקוי בלחץ אוויר + שימון מגעים עם ספריי והלחפה של משחה טרמית למעבד על הדרך מחברים תכרטיס מסך חזרה ואותה בעיה.. הבחור מהמעבדה אמר שכנראה איזה שבבון בכרטיס נשרף כי המחשב נדלק והכל מראה תמונה חתוכה ואחרי 20 שניות מקבל מסך כחול. אז ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש המפרט מחשב שלי: i5 3555 sandy…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הגיעו כבר לארץ? איפה אפשר לקנות? האם המחירים ירדו כבר ל1200-1300 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי P III 800, 128MB SDR,יהיה לי GF 4 4200 128 DDR LEADTEAK,העים זה יפעל על1000 * 700 בHIGH DEATEL ??? בלי לקרטע ומעל 25 FPS
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך המובנה Intel® Graphics Media Accelerator 900 שנמצא בלוח GA-8I915G-MF האם הוא משתווה ל - fx 5200 או שהוא הרבה יותר טוב ממנו בקיצור אני רוצה להריץ את ניד פור ספיד החדש זה ירוץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מה עדיף יותר בסביבות סכום ה500 כרטיס נבידיה GT9600 או כרטיס ATI RADEON 4770HD איזה מהם תומכים בCUDA?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אין לי כרגע תקציב לרכישת מזרימדיה או מחשב HTPC, ובנייד שלי אין יציאת HD, לכן בינתיים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש לנייח שלי, ולנייד אותו מידי פעם לסלון כדי לראות סרטי HD. בנוסף חשבתי שאם כבר אז נשפר את היכולות של המחשב בתחום המשחקים. אין לי מושג לגבי מחירי כרטיסים כאלה לכן לא פרסמתי תקציב, אבל אני רוצה לקבל אופציות לכרטיסים משני סוגים: 1. כרטיס שיתאים לשידור HD ברמה טובה, ולהפעלת משחקים ברמה בסיסית/סבירה במחשב. 2. כרטיס שגם ישדר HD ברמה טובה וגם יפעיל משחקים במחשב (וב-LCD אם אפשרי) ברמה טובה (אבל לא עד כדי מחירים של high end). ב"רמה טובה של HD" אני מתכוון שתהיה הפעלה חלקה של סרטים ב-1080p/תכני blu-ray בקידודים/תקנים שונים. המפרט שלי: WIN 7 64bit מעבד: Intel E6750 ל…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קצת פחות מבין מרוב האנשים פה.. אז תסלחו לי.. הכרטיס קצת "שמן".. עם הקרור הזה שלו - silent pipe 2.. ועל הלוח יש מעט מאוד מקום איפה שהסלוט נמצא.. במיוחד לא לsli וכל מיני דברים בסגנון שאמרו לי שאפשר לחבר שתי כרטיסים וכד'... יש סיבה שאני צריך לדאוג שהכרטיס לא ישב כמו שצריך?..
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם .... יש לי בעיה כל שהיא כשאני משחק במשחקים ....לא משנה איזה אפילו משחק ישן קודם כל כשיש תזוזה מהירה כל שהיא במשחק כל שהוא אז יש לי מין פס שקוף שרוקד שהוא מעוות את המשחק הינה תמונה להסבר ..... http://img389.imageshack.us/img389/8983/69597144xx0.jpg כשצילמתי את התמונה הזאת הפס של המגרש היה ישר ...(זה קורה רק באמצע המשחק) בקיצור ....למה זה קורה יש לי כרטיס מסך די טוב(Geforce 9600 gt ) אני חושב שזה המסך 22 אינצ' שלי יש מסך לא של חברה מוכרת (DAEWOO - LM2230W) אז ניראה לי שזה בגלל זה .... אז עם יש למישהו תוכנה או טיפ שיכול לעזור לי אני יודה לו מאודד! ....תודה מראש לעזורים
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT אני מנסה שישמור את ההגדרות לREFRASH RATE ברזולוציה 800X600 למשחקים אבל הוא כל פעם מתאפס מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס מסך, אבל מה ההבדל בין אוברקלוקינג לטוויקינג?
-
שלום! יש לי רדיאון 6950 שפתוח ל 6970 ובנוסף שמתי את הכרטיס הקודם שלי בסלוט השני בתור כרטיס פיזיקה שמתי את ה 460GTX 1GB עכשיו אני יודע שצריך דרייברים פרוצים וכל מיני פאצ'ים אז אם אפשר בבקשה אותם והסבר מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-