עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by elyaz,

שלום לאחרונה השורשים האודיופילים שלי מתחילים להתעורר, ואני מבין שמה שאני צריך זה אוזניות טובות מכיוון שאין לי שום ידע בנושא רציתי לבקש את עזרת הפורום בנושא: אני מחפש אוזניות איכותיות השימוש העיקרי (והבלעדי) של האוזניות יהיה רק למשחקים, לא למוזיקה או דברים אחרים אני מעדיף אוזניות קשת ולא אוזניות שנכנסות לתוך האוזן צריכות להיות קלות כדי לא להכביד על הצוואר (כרגע אני עם אוזניות גדולות כאלה של philips ואחרי כמה זמן זה נהיה לא נוח) לגבי תקציב - אני מוכן להשקיע אם מדובר באוזניות איכותיות- בסביבות 400 ש"ח (פלוס מינוס) אשמח לקבל הצעות באיזה חברות ודגמים כדאי לי להתמקד תודה ואם כבר אני אנצל את ההזדמנות לעוד שאלה בנושא- האם כדאי לי לקנות כרטיס קול? האם זה ישנה משמעותית את הסאונד? כ…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  2. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

חבל שלי קנה רמקולים של קריאטיב, אינספייר 2.1 2400 ויש לו כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 מצאנו זוג רמקולים (יחסית ישן), סטריאו, ותהינו אפשר אפשר לחבר את הכל ביחד וליצור מערכת 4.1. מה דעתכם? אפשר? אם כן, אז איך?

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by Biatch,

רק מבאג ..

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by dino,

שלום, אני מתלבט בין שתי מערכות הרמקולים שרשמתי בכותרת ולמי שלא שם לב אז המערכות הם VIDEOLOGIC ZXR500 והמערכת השנייה Logitech Z560. ה-Logitech הם רק 4.1 לאומת ה-VideoLogic שהם 5.1 אבל ל-Logitech הספק של 400W RMS ואומרים שהצליל שלהם מדהים, אז מה אתם הייתם עושים? ההבדל במחיר הוא לא כל-כך קטן אבל ה-Logitech כן נכנסים בתקציב למחשב, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  5. פלאטרוניקסhttp://cgi.ebay.com/NEW-PLANTRONICS-BACKBEAT-903-BLUETOOTH-STEREO-HEADSET-/270732847688?pt=PDA_Accessories&hash=item3f08ef6a48#ht_3395wt_1139 JABRA http://cgi.ebay.com/JABRA-HALO-BLUETOOTH-STEREO-HEADSET-HEADPHONES-BT650s-/190520966918?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5bef3f06#ht_2411wt_992 אם למשהו יש המלצה נוספת באותו טווח מחירים אני אשמח

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by Arkadi.Krr,

היי *יש לי: M55S-S3 התקנתי את ווינדוס 7, ומתוך 6 בחורים הקיימים מאחורי המחשב, מתוכם עובדים רק 2. אחד מיקרופון(ורוד) והשני אוזניות(ירוק). עכשיו אני צריך לחבר גם את הרמקולים, ניסיתי את כל החורים ובאף אחד זה לא עובד, בעוד שלפני הפירמוט הכול עבד פיקס. ניסיתי להוציא את האוזניות מהירוק ולהכניס לשם את הרמקול, ופלא פלא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שכל הכניסות האלו יעבדו ושאני יוכל לחבר את הרמקולים שלי. ועוד נקודה אחת, בXP הייתי מכניס פין אחד והיה קופץ לי חלון במחשב מה לעשות אם הכניס הזאת, אם זה מיקרופון, אם זה רמקול וכו'... ופה אני מכניס למחשב וכאילו לא קורה כלום. הדרייברים אצלי אני מאמין הכי מעודכנים כיוון שהווינדוס אוטומטי התקין את הכי חדש, ניסיתי לעדכן למורות הכול דרך Dvice Mana…

7. Started by yaronxw,

שלום, עקב תקציב דל חשבתי לקנות רסיבר ק"ב ובשלב ראשון לחבר זוג רמקולים ממערכת הATP5 שלי. זה אפשרי? תודה.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

ביקשתי מהם וישלחו לי את האוזניות (טכניקה A900) בתג מחיר של 40 דולר כדי שאני לא ישלם מכס. הם מסכימים ואני מוציא את ההזמנה ביום ראשון. מגבר אתם אומרים שלא צריך לאוזניות האלה ממש... למרות שראיתי בEBAY מגברים ניידים זולים (20-50 דולר) אבל אני לא יודע אם הם טובים. אז מה הרמה שלהם והאם הם טובים לאוזניות האלה והאם בכלל כדי מגבר לאוזניות האלה?

9. Started by liranbs88,

שלום לכולם וחג שמח אני רוצה לקנות את מערכת הרמקולים Z5500 של לוג'יטק רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה לTV ככה שכל סאונד שיוצא משם יעבור דרך המערכת ואם אפשר אז איך? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by skywalker131,

שלום. יש לי סרט בפורמט divx. שיש בו במספר מקומות כתוביות מובנות באנגלית שאני רוצה לשים שם גם כתוביות שלי בעברית רק במקומות האלה אבל העניין הוא שאם אני שם כתוביות אז הם מתערבבות אם הכתוביות המובנות ואי אפשר לקרוא אותם. האם אפשר לצרוב את הסרט אם הכתוביות ולראות על הדי.וי.די בצורה שהם יהיו על רקע שחור?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  11. אני בטוח שזה נשאל פה כבר פעם, אבל אני לא מוצא בשום מקום, אז סליחה מראש, ואני אשמח לקבל הכוונה לפתיל הנכון. אני משתמש בקול ON BOARD בשביל לשמוע דרך האוזניות. הוא מרעיש כשיש תזוזה על המסך, וכשהעכבר זז אפילו. יש לי עוד כרטיס, בPCI, והוא מחובר לרמקולים בקביעות. סתם בשביל לבדוק, כשהאוזניות מחוברות אליו - הכל שקט יופי טופי. כל הAUX, CD, LINE IN וכו' על MUTE. גם בווליומים וגם כל המקורות הקלטה גם מונמחים לגמרי. איך אני פותר את זה? עריכה: יש לי יציאת S/PDIF, דיגיטלית (לא אופטית) שאני לא משתמש בה. אין לי רסיבר פה שיכול לקבל את זה. יש איזה משהו שאפשר לקנות/לבנות שיאפשר לי לנצל את היציאה הזאת לאוזניות?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by FooBar,

יש לי לפטופ שאני שואף להשתמש בו כסטרימר\MEDIA PC אז חובה חיבור VGA ועדיף שהחיבור יוכל לקבל רזולוציה כמה שיותר גבוהה. עדיף שלטלוויזיה יהיו רמקולים "סבבה" כי לפחות בהתחלה אני אשתמש בה ללא מערכת סאונד חיצונית. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין צורך בכל מיני יכולות "SMART" כי יש את הלפטופ שדיברתי עליו שיענה על הצרכים האלה. אם יש טלויזיה איכותית שעונה על הצרכים האלה ועולה פחות מהתקציב אל תהססו להמליץ, אני אשמח לחסוך. זהו, תודה מראש לממליצים

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by re5pect,

שלום אני הזמנתי מחו"ל אייריבר H10 ואני רוצה לדעת איפה אפשר להוריד עידכוני פירמואר פרט לאלו של החברה

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  14. שלום אני צריך שתעזרו לי פו יש לי שכום של 3000 ש"ח ואני חייב לקנות נגן שמאפשר שמיעת MP3 וגם לראות תמונות (צבעוני) וגם לאחסן תיקיות וקבצים רגילים וגם כול דבר תוספת לא אכפת כמו הקלטה וכאלה ממה שהבנתי יש או את זה : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipode-40photo&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 IPOD PHOTO יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות זה דור רביעי אבל יש אפשרות גם לאחסן דברים רגילים כמו ב DISK ON KEY ולראות סרטים אפשר Huh או : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 IRIVER IH 340 שהוא גם 40 גיגה כמו ה IPOD אבל יש לו מסך של 26000 צבים לעומת IPOD של 64000 עכשו - יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות אבל יש אפשרות גם לאחסן דברים רג…

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by crovei,

לפני כמה ימים הצלחתי לשים את ידי על פטיפון יד שניה של טאיה (מודל cp 260), ויש לי כמה שאלות. קודם כל הוא מגיע עם יציאה שלא מתחברת ל-AUX, והבנתי שצריך לקנות מתאם פונו (phono stage) שעולה בסביבות ה-200 שקל. יש למישהו אולי המלצה למשהו ספציפי? או אולי מקום זול לקנות בו את המתאם? בנוסף שוכבים לי בבית כבר כמה חודשים רמקולים ממערכת מיני שזרקתי. אני משער שהרמקולים די מעפנים, אבל אני רוצה בכל זאת לנסות לחבר אותם לפטיפון ולראות מה ייצא. הבעיה היא שאין להם חיבור מולחם אליהם. מכל רמקול יוצאים שני כבלים (אדום ושחור) שמסתיימים בקצוות חשופים, שפשוט נדחפו לתוך המערכת מיני במקום מיוחד לזה. יש אפשרות להלחים אליהם איזה חיבור כדי שאני אוכל לחבר אותם לפטיפון? (אני משער שזאת צריכה להיות יציאה …

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by B0necrack3R,

מישהו מכיר את הרמקולים (די ישנים): WHARFEDALE LASER 130 ? קיבלתי כאילה הם די גדולים וציפיתי מהם BASS פצצה! אבל במקום קיבלתי באס די חלש וגם לא נקי בכלל! אולי הבעיה במגבר ? (JVC RX-60) תודה.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  17. כולכם יודעים בדיוק מהו המבחר בסכום הזה (בדיוק כמו שאני יודע...) על מה אתם אומרים ללכת ? ד"א מה ההבדל בין Creative AUDIGY X-GAMER Retail Sound Card ל- Creative AUDIGY SE Retail Sound Card וגם- Creative AUDIGY Digital Entertainment Retail Sound Card או שהשני והשלישי הם אותו כרטיס חוץ מהאריזה ? בכל אופן חשבתי לכיוון האודיג'י 2 שניתן להשיג אותו ב-400 ומשהו שקל... עריכה- עוד עניין קטן שמציק לי... מישהו יודע למה המחירים של הכרטיסים של הרקולס כל הזמן עולים במקום לרדת :

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  18. אני מחפש חבילה של קודקים טובים או אפילו כל מיני קודקים שעובדים באמת (רק לא של ליונטוורק כי זה בקושי עוזר) שלא מגיעה איתם איזה תוכנה ושלא יעלה שום דבר בהפעלה של ווינדווס! פשוט קודק רגיל וזהו... מישהו יכול לתת לי לינק? כי לא מצאתי משהו טוב בחיפוש

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  19. יש מבצע בבאג על האוזניות ואני שוקל לקנות אותם אבל רציתי לדעת מה דעתכם על האוזניות , האם שווה לקנות אותם (המחיר - 279) השימוש העיקרי של האוזניות הוא גיימינג \ מוזיקה , אז מה אתם אומרים? שווה לי?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  20. היי, קנינו לא מזמן את הטלוויזה הבאה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 עכשיו ה-USB תומך בקבצי MKV, הבעיה היא שיש הרבה קבצים שהשמע שלהם לא נתמך... והתמונה עובדת בסדר גמור. לפני עלון המידע הפורמטים הבאים נתמכים: פורמט אודיו: WMA ,ADPCM ,HEAAC ,LPCM ,MP3 ,Mpeg ,AAC ,Dolby Digital. משום מה רוב סרטי הבלו ריי לא נתמכים, מישהו יודע למה, כלומר האם יש פורמט מיוחד של סאונד ברוב סרטי הבלו ריי שהטלוויזיה שלי לא תומכת בה? אודה לכם מאוד.

21. Started by CyborgRAT,

שלום! בחיבור למחשב, אם אני מפעיל סרט על המחשב, האם יראו אותו דרך ה- Xtreamer? ואם אני מפעיל סרט בצפייה ישירה באינטרנט, האם גם את זה יראו דרך ה- Xtreamer? במקרה ולא, אז איך אני רואה סרטים שיש לי על המחשב ישירות דרך ה- Xtreamer SideWinder3, מבלי לעשות העברה של הקבצים? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך המצלצה לרמקולים למחשב עם סאב בתקציב של 500 שקל. חשוב מאוד שהם יעבדו על 12V ושיהיה להם מגבר פנימי. תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  23. בשעה טובה רכשתי מחשב HTPC המבוסס על לוח אם GA-MA78GM-s2H, התקנתי ויסטה 32 וחיברתי אותי לLCD סמסונג HDready עם כבל HDMI. 2 בעיות / שאלות: א. לא הצלחתי לשמוע סאונד בLCD בחיבור ה-HDMI וגם בחיבור רמקולים של מחשב דרך היציאה האנלוגית (ראיתי בrealtek manager שהוא מזהה את הרמקולים אבל אין סאונד). אני מוריד עכשיו דרייברים עדכניים, אבל אני לא חושב ששם הבעיה. רעיונות ? ב. יש דרייבר ספציפי לLCD ? למשל אני לא יכול לבחור במחשב רזולוציה של 1366X 768 שהיא הNR של הLCD, אלא רק 1280X720 או 1280X768. איך הכי טוב להגדיר את הרזולוציות כך שאני אראה סרטים על כל המסך מבלי לעוות את התמונה ? תודה רבה. מסקנות לגבי המפרט בדיעבד: - מקדלת Adesso נהדרת ושווה כל שקל. - המאוורר שמגיע עם המעבד 4850e שקט ומ…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  24. בקרוב אני טס לחו"ל,ומצאתי איזו חנות שהבלעים שלה מחזיק מבחר רחב של מוצרי Klipsch,אני חשבתי על לקנות את ה-2.1,ה-4.1 ואת ה-SWS שלהם(הכל יוצא רק 450 דולר בסוף),ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם למערכת אחת? ואם כן,אם איזה כרטיס אני אוכל לעשות את זה(כרגע אין לי כרטיס קול בכלל)? בתודה...

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by kupo,

אני מתנצל מראש אם שמתי את המודעה במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה טיפה מוזרה בהשמעת מוזיקה וכדומה רק דברים שעובדים דרך ה WMP עובדים. למה אני מתכוון אתם שואלים? אם אני אפתח איזה סרט ב WMP יהיה קול וגם אם אני אפתח איזה רדיו אינטרנטי שעושה שימוש ב WMP ,אבל אם אני ארצה לדוגמא לשמוע סרטון ביוטיוב לא יהיה קול. למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.