תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, לחבר את המחשב הנ"ל לטלוויזיה פנסוניק THL-L42U30 למחשב זה אין כניסה ואו יציאת HDMI עם איזה סוג כבל יתן את הטוב ביותר כולל אודיו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העברתי HD ממחשב אחד למחשב אחר, הכל טוב בביוס וגם כשמערכת ההפעלה עולה הכל נראה תקין, אפשר לראות את ה HD בMy Computer אבל אחרי כמה רגעים המחשב קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה. אם אני מנתק את הHD החדש הכל עובד רגיל. שני ה HDs הם SATA. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן חברים! הייתי עד היום עם מסך של lg 24 אינץ'. קניתי לאחרונה מסך חדש של dell 27 אינץ' 144hz (סוג-dell s2721hgf). באופן מוזר המסך החדש לא מציג לי רק את כל השלב של הביוס בהעלאה של המחשב, ניסיתי לחבר גם בחיבור ישירות ללוח אם וגם בחיבור לכרטיס (לא יודע אם זה משנה) ובאף אחד הוא לא מציג את הביוס. חשוב לצייון שאין בעיה בביוס או במחשב כי במסך השני הביוס כן מוצג. תודה!
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה נפוצו מלא פירסומות פלאש אני חושב שקופצות בזמן שהיה באתר ומסתירות לך את הכתוב ממש מרגיזות...אני לא מדבר על חלונות אלה על כאילו חלק מהדף. האם יש אפשרות או דרך כלשהי למנוע מזה לקורות? תוכנה? אפשרות אבטחה? או משהו כזה... כמובן אני לא רוצה ששאר הדף יפגע או יתעוות....רק הפרסומת המעצבנת. אתר לדוגמה: www.one.co.il מקווה לעזרה, בתודה מראש ביסלי82.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שקנראה שלפני כמה ימיים השלט נפל ומשהו נידפק בו ! אני מנגיד מעלה את הווליום הוא קופץ פתאום להכי גבוהה ! הוא לא מדוייק בכלל מה עושים ניגמר לי ההחריות מה הלכו הרמקולים ? או שגם חשמלי רגיל יכול לנסות לתקןן את זה או שיש לכם איזה פיתרון אחר ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מסך LCD לא מציג ב DVI אלא רק ב VGA חשבתי שהבעיה ביציאת הDVI שבכרטיס ולקחתי המסך LG למעבדה. במעבדה טענו שהכל תקין (ואמרו שהחליפו כרטיס אלקטרוני). רכשתי כ.מסך חדש 4650 ATI ועדיין אין תצוגה ב DVI אלא רק ב VGA. חיברתי מסך סמסונג 931 LCD ויש תצוגה ב DVI. חיברתי המסך למחשב של שכן ויש תצוגה ב DVI. החלפתי כבל ולא עזר. מסקנות מתבקשות: מסך תקין, כ.מסך תקין. האם יתכן שהבעיה ב XP (התקנתי מחדש הדרייברים למסך ולא עזר) או במחשב?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
לפני כחודשיים אחרי התייעצות ניטשת בפורום, קניתי מחשב לפי המלצתם של חברי הפורום (המצלצה על סוג המחשב ומאיפה לקנות אותו). מאז הקניה, אני עובר מסכת קשיים שאין לתארה. (מצטער עם זה נשמע פלצני). רק תקלות, בעיות וכו'. אני אקצר את הסיפור ויסביר את המצב הנוכחי. המחשב מסרב להתקין הווינדוס 7 (החוקי). התקנתי XP (חוקי) והצלחתי אחרי נסיונות רבים להתקין SP3. המחשב בלי סיבה (בטוח שיש סיבה אני פשוט לא יודע מהי) כבה (עושה "קליק" וכבה). המחשב כבר היה במעבדה של החברה - מן כזו מעבדה שהחברה עובדת איתה בנתניה. הם אמרו שהמחשב תקין אבל החליפו בכל זאת לוח אם. אני לא יודע כבר עד כמה הסיפור הזה נכון, החברה הזו ממש איכזבה אותנו, שקרים על גבי שקרים כמעט מהרגע הראשון. כרגע יש לי מחשב חדש, שהשקעתי בו את…
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי קנה מחשב חדש התקנתי לו את המחשב והכל סבבה עכשיו הבעיה, המסך של המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא נדלק.. החלפנו מסך, החלפתי כרטיס מסך, בקיצור כל מה שיכול ליהיות בדקתי.. אני יסביר יותר טוב... המסך עצמו דלוק אבל כאילו לא עובר שום מידע למסך.. אבל ברגע שהמסך עובד אין תקלות.. רק אם עושים ריסטרט למשל.. מה זה יכול ליהיות? תודה לעונים foty123
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך 012 קווית ואני חווה בעיית ניתוקים מציקה במיוחד מדובר בניתוקים רגעיים, אבל הם מנתקים אותי משרתים במשחקים אונליין.. מה שמוזר שיש משחקים בהם הכל רגיל והניתוק לא משפיע בכלל ואני לא מנותק מהשרת(בדקתי את זה, ואכן מתרחש ניתוקי רגעי אבל אני עדיין במשחק..), בעוד במשחקים אחרים(הרוב) אני מנותק ומועף מהשרת. איך ניתן לפתור בעיה כזאת? האם פנייה לשירות"ל של 012 היא רעיון טוב או בזבוז זמן? תודה, ירדן.
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב I5 WIN7 שהיה מחובר לרשת במקום העבודה אני מעוניין לחבר אותו בבית לרשת ביתית ( אני לא חייב את הנתונים שיש בו) כאשר אני מחבר את המחשב בבית, אני לא מצליח להכנס , מבקש שם וסיסמא (שהיה בעבודה) מה צריך לעשות? אלדד
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום החלפתי מסך למחשב לLCD 32 של BEKO וכל פעם שאני מכבה/מפעיל מחדש את המחשב המסך שחור ורושם מחוץ לטווח. בשם של הצג מופיע השם של המסך הישן והרזולוציה שלו, ואם אני מנסה לשנות זה שוב מחשיך את המסך ורושם מחוץ לטווח. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
א.שווה בכלל להשקיע בו?? ב.מה עדיף הוא או הכרטיס שעל לוח?? ג.איפה אפשר להשיג לו דריברים?? תודה ....
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
PCI Communitcations COntroller מחפש שעות לא מוצא . תודה אני ישמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש, קישור למפרט: (שבקשתי כאן) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3740 היום המחשב הפסיק לעבוד ולא נפתח. ניתקתי את כל החיבורים אליו חוץ מהעכבר, המקלדת והמסך ובדקתי אם העניין זה המסך או המחשב עצמו (נסיתי 2 מסכים ונסיתי חיבור גם של VGA וגם HDMI) בנוסף פתחתי אותו והפעלתי וראיתי שהמאווררים עובדים. כשאני לוחץ על פתיחת המחשב הוא מפעיל את המנורה, שומעים קול של החלקים והמאווררים מופעלים ואז הם מפסיקים (כאלו יש שגיאה שחלק לא עובד או משהו) ואז הוא מנסה שוב (ככה כל הזמן בלי להפתח) אני יכול להשתמש באחריות? בגלל שזה נקנה בחלקים שאומנם הם חברו את הכל בעצמם אבל עדיין נראלי שהאחריות היא על חלקים ספציפים ולכן אני צריך לדעת על מה לבק…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות עוד מחיצות/כוננים כאשר יש לי כונן 1? או איך לעשות ישר כמה כוננים בביוס בהתקנת הווינדוס במחשב חדש עם הרד דיסק חדש? זה אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
משום מה פתאום עושים לי רעש סטטי וצפצוף בווליום מסויים (9,13,14,27 ועוד),לא שומעים את זה בכלל כאשר מפעילים מוזיקה/סרט/משחק. לא היה לי זמן לבדוק את זה,כבר כמה חודשים אני לא עם הרמקולים,מישהו מכיר את הבעיה? לפי דעתי זאת בעיה שקשורה לחשמל,כי גם כשהם לא מחוברים למחשב זה קורה וגם עד שהעברתי אותם חדר זה לא היה קורה. היה רעש סטטי,אבל בקטנה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט מפורט בפרופיל. המחשב חדש יחסית, אבל מאז שהרכבתי אותו יש לי בעיה שקצת מטרידה אותי. המחשב עובד סבבה והכל טוב רק מדיי פעם הוא "משהק"... כלומר העכבר או המקלדת קופאים ממש לשניה פלוס מינוס ואז הכל ממשיך כרגיל. לא מצאתי אופיין שיכול להעיד על משהו ספציפי שגורם לזה (נגיד כתיבה על הדיסק או גרפיקה תלת מיימדית או שאני מריץ בדיקת זכרון לא גורמים לזה) אלא זה קורה ללא כל סיבה שנראית לעין. מה שנראה לי אחרי כמה פעמים זה ה DRIVER של המסך. עדכנתי לאחרון ועדיין זה קורה. למישהו יש איזשהו מידע נוסף שיכול להעיד על פיתרון אפשרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של 3540 -NEC_DVD_RW ND כשאני מכניס דיסק ריק CD או DVD הוא לא מזהה שיש דיסק ובנרו(תוכנת צריבה NERO) הוא אומר לי להכניס דיסק למרות שכבר הכנסתי, אותו דבר גם בתוכנת צריבה המובנית של windows. בהגדרות של הצורב סימנתי שהוא אמור לזהות הכל ולעשות הפעלה אוטומטית לדיסקים אבל הוא לא קורא את הדיסקים ויש רעש מוזר כזה ממנו. מי שיכול שיתן תגובה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן, אני מחבר ללפטופ(Lenovo Thinkpad) שני צגים בעזרת מתאם- HDMI TO C(המחשב נטען בעזרת Type C). הכול עבד כמו שצריך עד אתמול שעשיתי עדכון לווינדווס ומאז לא עובד דרך המתאם. כל מסך בנפרד כן עולה לבד. ניסיתי להסיר מסכים ולחבר, ריסטארט כמה פעמים וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה קניתי אתמול מגירה חיצונית להארד דיסק רציתי לנסות לפני שאני רוכש הארד דיסק חדש הוצאתי מהמחשב הארד דיסק אחד שהוא לא מכיל את הווינדווס הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את השגיאה: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart וכל מה שאני יכול לעשות זה רק להפעיל את המחשב מחדש. לאחר חיבור ההארד דיסק חזרה למחשב הייתי בטוח שהבעיה תעלה אך לא כך היא נשארה! מה עושים אני כותב ממחשב אחר כרגע בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
פירמטתי את הפנטיום 3 שלי אחרי שהיה עליו ווינדוס 98 ועבד חלק (בעבר גם עבד XP חלק ולכן החלטתי להתקין XP כי יש לי 320 אסדירם גם) הקיצר אחרי שזה טוען בהתחלה אחרי הביוס את ה XP המסך נכבה (הישן) ואני שומע את הסאונד והקליקים..משהו מוזר מאוד, ב SAFE MOD זה עובד לקחתי מסך אחר שאני משתמש בו וזה העלה בלי שום בעיה מזה יכול להיות? אפילו שזה מסך ישן (1996). איך הוא לא מעלה? הוא כולה אמור להציג דברים, זה לא אמור להעמיס עליו
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום חברים אז ככה: יש לי בעיה שמאתמול היא התחילה והיא כל כך מציקה שאני כבר מיואש מהמחשב אני מפעיל תמחשב הכל טוב ויפה ופתאום המסך מחליט להתכבות והמחשב ממשיך לעבוד רק אי אפשר להדליק תמסך וזה קורה כל הזמן אין לזה זמן משוער המחשב יכול לפעול שעה 2 דק' 5 וכו' או שהוא פשוט מחליט להתקע ואז אני צריך לעשות ריסט ויש מקרים שהוא לא מגיב אחרי ריסט המסך לא נדלק ואז אני מכבה מחכה כמה דק ואז מדליק והוא מחליט לפעול וגם קורה בהתחלה מן הודעה כזו -> cmos checksum error - defaults loaded ואז אני צריך ללחוץ f1 אבל זה לא קורה תמיד ויש לציין שהבאתי מסך אחר כדי לבדוק אם זאת הבעיה מהמסך אבל טעיתי זה קורה בכל מסך בקיצור זאת בעיה שפעם ראשונה נתקלתי בה בעיה מאוד מוזרה וד"א המעבד של ה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תסתכלו על רמת המתח הנכנס ורמת המתח היוצא... שימו לב גם שייצוב המתח בUPS נותן boost [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי יציאות מקדימה ואחורה שאני מחבר את האוזניות מקדימה הרמקולים שמחוברים מאחורה מפסיקים לפעול דחוף!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במחשב סוג של לופ כל פעם שאני מדליק. ניסיתי לעשות תיקון מערכת לא אצליח אז התקשרתי לטכנאי ואותו טכנאי בה ושם לי ווינדוס 7 שככול הנראה שנגעו בו מתכנתים עם מלא באגים ושגיאות. שניסיתי לעשות לו אימות אם זה חוקי זה לא אצליח כלל. עכשיו הסרתי את אותו קראק שהוא שם ועשיתי ריסטרט והמחשב לא נדלק ונהיה מסך שחור. בקיצור מה אתם מציעים לי לעשות? נתתי לאותו טכנאי צ'ק כדאי לבטל לו? אותו טכנאי חשוב לציין ישר פירמט לי את המחשב מבלי לנסות לפתור את בעיית הלופ. בקיצור מה אני יעשה? יפרמט לבד ויעזוב את זה? או יקרא לו שנית? איך אני נפתר מהבעיה שהטכנאי עשה לי בבוט תמונה: http://up411.siz.co.il/up3/woogod2tqiw4.jpg ניסיתי לפרמט אבל הבעיה עדיין קיימת. הטכנאי שם לי קראק בוינדוס שהרס לי את…
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-