תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
היי.ברשותי PC עם וינדוס 7 רכשתיLG 42LF650Y LG אני מעוניין להציג את מסך המחשב בטלויזיה.התקנתי סמארט שייר במחשב שלי ואני יכול לשתף את התכנים שאני "זורק" לתיקייה השיתופית. משום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב ב WIFI הבנתי שבוינ 7 יש צורך להתקין את התוכנה בנפרד אכן עשיתי זאת.התקנתי את ה dash של אינטל הפעלתי את התוכנה אך משום מה הוא לא מוצא לי את ההתקנים ולא נותן לי אופציה להפעיל את הWIFI DIRECT . האם צריך לרכוש חומרה נוספת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני גולש במחשב פתאום הוא נכבה והמערכת בחדר נכבית גם אבל המדפסת דולקת האור בחדר דולק גם ... המערכת מחוברת לשקע אחר והמחשב לשקע אחר משהו מוזר בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה בדקתי טמפרטורה של מעבד 45 - 50 מעלות . בדקתי מתחים ספק תקין מחשב נכבה לא נדלק הוצאתי את החיבור 24 מהלוח וחיברתי מחדש ונדלק אחרי שה WIN עולה שוב נכבה החלפתי ספק כח עדיין נכבה הוצאתי את ה 24 מהלוח והפעלתי מחדש לא נדלק ואחרי כמה פעמים נדלק. עכשיו זה עובד ! למה ? מישהו יודע ? בהגדרות של כיבוי כוננים הכול על לעולם לא ...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה למחשב אם אני לא מישתמש בו שעתיים בערך אני חוזר למחשב והוא תקוע.. לא עושזר כלום פשוט לא מגיב לשום דבר.. אני עושה ריסט ואז הוא בסדר. זה בחיים לא קרה לי מישהו יכול לדעת מה הבעיה? תודה..
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן. אני הורדתי את המשחק בטאל פילד 1942 מהתוכנה BT (אם מישו מכיר) ובדרך כללים זה מוריד קבצי ISO BIN וכד' אבל הפעם ז הוריד לי קבצים שאנ יממש לא מכיר ושאי אפשר לצרוב אותם כBURN IMAGE מישו יודע איך אני פותח את הקבצים??
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב, התקנתי את הצ'יפסט שיש לי מהדיסק, ואז באתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך שלי (geforce 6800gs) אבל בהתקנה של הדרייבר קיבלתי הודעה שההתקנה לא מוצאת את החומרה, חיפשתי במנהל ההתקנים ושם אין אפילו התקני תצוגה, הדבר הכי קרוב זה משהו עם VGA וזה בסימן שאלה עם סימן קריאה עליו, ניסיתי לראות אם אולי טעיתי בכרטיס מסך אז פתחתי את המחשב וניסיתי למצוא את השם של הכרטיס אבל לא ראיתי שום דבר כזה, ניסיתי להוריד 20 תוכנות של דרייברים והן לא מצאו לי את הכרטיס מסך, אני עכשיו מתכנן לפרמט שוב אם במקרה והייתה בעיה בהתקנה של הווינדוס שגרמה לזה. הנה תמונה של מנהל ההתקנים: בבקשה תעזרו, אני עושה לאן בבית שלי היום ואני חייב שהמחשב שלי יעבוד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היה לי תקלות והתקנתי את החלונות מחדש ויש לי 2 בעיות 1 הצורב מזוהה בביוס , אבל בלחלונות שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו ושאני מכניס דיבק אין תגובה(למורת שאין בעיה להריץ לינוקס מהכונן דרך בוט) מובר על צורב NEC 3540 2 יש לי בעיות NVMIXER ואין לי קול בחלק מהיציאות לא הצלחתי למצוא דריור
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? דרך אגב הם מחוברים כרגע בצורה הזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40 gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אעע יש לי כוויה ביד ממנו.. הוא עושה רעשים שהוא "חושב" אבל זה נראה לי די נורמלי לא יודע אבל הוא חם!! במחשב רשום 43 מעלות אבל כשאני נוגע זה נראה לי יותרר.. של WD120 האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היו לי בעיות ריסטרטים, הרצתי כל הלילה למשך 8 שעות בדיקה לזכרונות (memtest86) וזה מצא כ-10 ארורים. לפי זה ניתן להסיק שהזכרונות לא טובים ? דבר שני שחשבתי שיכול להוות את הבעיה זה הספק הדיי חלש שיש לי, חשבתי אולי יש לי נפילות וולטאג': http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10295 הנה המפרט של המחשב כולו: Motherboard: DFI Lanparty NF4 Ultra-D CPU: Amd Athlon 64bit 3200+ Venice GFX: Gigabyte GeForce6800GT 256MB GDDR3 PCI-E RAM: OCZ 1GB PC4000 Dual kit (512*2) 500MHZ Gold Edition Voltage eXtreme Case: Thermltake Soprano black + window PS: Tt 400W HD: Maxtor MaxLine 3 250GB SATA 16mb 7200RPM [attachment…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה, כל פעם שוינדוס היה עולה הוא היה נכבה. החלטתי לפרמט אותו, אבל כל פעם בעת שוינדוס ההתקנה עולה הוא עושה לעצמו ריסטרט. בדקתי את ההארד דיסק, את המאוורר ועשיתי ניקוי כללי כולל משחה טרמית אבל לא עוזר. יש לציין שכל עוד הוינדוס לא עולה המחשב לא עושה ריסט. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הבעיה? זכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ASUS 9800 XT ולפעמים המאורר שלו פשוט מפסיק לעבוד (יש לו 2 מאוררים). כתוצאה מכך הכרטיס מפסיק לעבוד והמחשב עושה לעצמו ריסטרט , אני חושב גם משחקים עובדים ממש לאט בגלל זה. מה יכול להיות הגורם לבעיה ? תודה , עידן
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב של אחי שבק חיים כל פעם שהוא מגיע לווינדוס הוא עושה ריסטרט. כאשר כשהוא עולה שוב הוא שואל אם לנסות להעלות ווינדוס רגיל או להיכנס ל Repair. ניסיתי את הRepair והוא חיפש במשך שעה שלמה הארד דיסק שעליו מותקן הווינדוס עד שנמאס לי לחכות. ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס אבל הוא לא עושה לי BOOT לדיסק. (סידרתי את הBOOT בביוס כמו שצריך) ניסיתי 2 דיסקים שונים וכונן דיסקים אחר והוא פשוט נתקע במסך שחור עם הקו המהבהב הזה. ניסיתי להתקין UBUNTU דרך דיסק און קי וכשעשיתי לו BOOT הוא גם נתקע במסך השחור. בנוסף, כאשר עולה המחשב הוא עושה שלושה צפצופים. ניסיתי להחליף מיקום של הזכרונות או לנסות כל פעם אחד אחר בנפרד וזה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי קצת במחשב ופתאום היה לי משך כחול (שכבר הרבה זמן לא היה לי) פתחתי את קבצי הדומף והקובץ שגורם לבעיה הוא ALCXSENS.SYS עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה קשור משהו לכרטיס קול http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ALCXSENS.SYS&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta= אז מה אני בדיוק צריך להוריד קודקים או דרייברים או שתיהם :s05:
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון מסוג Sony Ericsson K700i, עכשיו הורדתי תוכנה להעברת שירים לפלאפון, התקנתי את הדרייברים שלו, וכשאני פותח את התוכנה מופיע מוניטור כזה ליד שעון מצד שמאל למטה שאומר אם הפלאפון מחובר או לא, ומסומן שכן, אבל בתוכנה כתוב שלא. מצטער על הניסוח. תמונה: http://img523.imageshack.us/img523/6979/help21hz3.jpg מישהו יכול למצוא פתירון לבעיה? תודה, רועי.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי אוזנייה של PLATRONICS M25 ומשום מה האייפון 4S שלי לא מזהה אותה ! יש לי שני מכשירים של נוקיה ושל מוטורולה שכן מזהים והכל טוב ואילו באייפון כלום ! חייב דחוף עזרה חברים , תודה ..
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שבאה עם הביטורנט וראיתי שם כל מיני סוגי דברים שאני חושב של מעבדים וחבר שלי אמר לי להוריד תראשון הורדתי ואז הרגשתי בבעיה שהמחשב נהיה יותר איטי נכנסתי לביוס וראיתי משהו שלא ראיתי לפני כן או שלא שמתי לב אליו ככה רשום ואני מעתיק base memory 650 k memory ועוד איזה מילה שכחתי 511 total memoty 512 עכשיו מזה הבייס ממורי ולמה הוא נמוך? אם אני מאפס תביוס כל השינויים שנעשו באמצעות תוכנה ישתנו? המעבד אינטל סלרון D 335 S478 זה מאוד דחוף תודה המהירות של המעבד היא 2.8 ג'יגה התוכנה היא jre-1_5_0_04-windows-i586-p-iftw
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאפטופ השבוע, Fujitsu-Siemens Esprimo V6515. מריץ ויסטה עם כל העדכונים, 2 ג'יגה זכרון, כרטיס מסך GeForce 8200M G. בעבודה רגילה אין בעיה, אבל כאשר צופים בוידאו (לא משנה אם זה סטרימינג או קובץ מהמחשב, ולא משנה אם הוא משתמש ב ffdshow או לא), אחרי זמן מסוים (בין רבע שעה לכמה שעות), מתקבל BSOD (מצורף קובץ טקסט שמכיל 4 דאמפים). יש שני סוגים של הודעות שגיאה בדאמפים, ומקורם מיישומים שונים (כשהאקספלורר התרסק זה היה בסטרימינג, כש- mplayerc התרסק זה היה קובץ מהמחשב). אני לא יכול להתקין דרייברים חדשים של nVidia, מתקבלת הודעת שגיאה שיצרן הלאפטופ רוצה שיורידו עדכונים רק מהאתר שלו, ואין שם. בכל מקרה הדרייברים המותקנים חתומים, גרסה מלפני 3 חודשים. התקנתי והרצתי את המבחנים של…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון התחלתי לקבל את השגיאה הזו במסך ההתחלה יותר מידי. אם ללוח לוקח יותר מ-2 שניות לזהות חיבורים, אני יודע שהשגיאה הזו הולכת לבוא. זה הולך בערך ככה: Auto detecting SATA1... Hard Drive Auto detecting SATA2... HL-DT-ST blabla some info about the optical drive 3rd Master Hard Disk Error Press F1 to resume אני לא בטוח לגבי הSATA1 SATA2, יכול להיות שזו הייתה מילה אחרת. בכל מקרה, נכנסתי לביוס לבדוק את ההתקנים וזה מה שהופיע: IDE Primary Master [Not Detected] IDE Primary Slave [Not Detected] SATA1 [] SATA2 [HL-DT-ST] SATA3 [Not Detected] SATA4 [Not Detected] אין לי מושג מה השגיאה הזו אומרת, חיפשתי עליה בגוגל אבל לא מצאתי עזרה רלוונטית. עשיתי בדיקה מלאה לקשיח…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יום חמישי המחשב עבד תקין, הגעתי היום הדלקתי אותו והוא לא עולה... מה אני יכול לבדוק??
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של LG וכל כמה שניות הוא נכבה אין תמונה אבל המנורה מראה שהוא דולק לפני שלקחתי את המסך לתיקון החלפתי במסך ישן ושם הוא קצת רועד (יכול להיות בגלל שהוא ישן ) בכל מקרא כאשר נכנסים לWIN או למאפיני תצוגה יש כמו כיבוי של המסך לחצי שניה והוא נדלק שוב כך שיכול להיות שהכרטיס מסך דפוק asus ti4200 איך אני יכול לדעת מה קורא, בבדיקה שמגיעה עם הכרטיס הוא נמצא תקין
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי NEC 3550A. במשך חצי שנה הוא פעל בצורה תקינה ללא שום בעיות בכלל. יום אחד אני מפעיל ת'מחשב והוא לא רואה את הכונן ב"מחשב שלי". נכנסתי לBIOS כשאתה מפעיל ת'מחשב ושם הוא רשום ככונן. אחרי זה נכנסתי לDEVICE MANAGER ואין אותו שם ברשימה, ניסיתי לעשות חיפוש של חומרה אבל זה גם לא מצא אותו. ניסיתי לפפתוח ת'מחשב ולראות שהחוט מחובר כראוי, ולפי דעתי הוא מחובר כראוי.. (ואני לא ממש מומחה.. למעשה אני בכלל לא יודע איזה חוטים אמורים להיו מחוברים חח). אז אולי למישהו גם קרה דבר כזה? או שאני ישר צריך לנסוע לחנות שיבדקו לי אותו.. עדיין יש אחריות : אהה ודרך אגב יום לפני זה שמתי כרטיס FIREWIRE, לא יודע ם זה עוזר לכם להבין משו...
-
- 15 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
בבית אליו עברתי הראוטר רחוק ממני מאוד (והתחברות חוטית לא אפשרית). יש לי חיבור אלחוטי עם 300Mbps, והוא מאוד מאוד איטי (ועובד רק כשהדלת פתוחה ומתוח עם כבל USB מאריך). אני מסתכל ואני רואה שקיים חיבור עם 1000Mbps. הוא חזק מה300Mbps פי 3? וחיבור 1200 חזק פי 4? אם אני מסתכל עוד אני רואה מגדיל טווח. הוא באמת עוזר? חיבור 300: http://ksp.co.il/?uin=12699&select=.335. חיבור 1000: http://ksp.co.il/?uin=29844&select=.263..487..1187. חיבור 1200: http://ksp.co.il/?uin=36628&select=.263..487..1187. מגדיל טווח: http://ksp.co.il/index.php?uin=20463&select=
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מאתחל את המחשב לוקח לו 30 שניות להעלות win xp pro לאחרונה פירמטתי את המערכת ובאחד המסכים השחורים של תהליך ההפעלה אני מקבל את ההודעה: marvell 88se61xx Adapter - bios Version 1.1.0.L64 initializing וההודעה הזאת מוצגת במשך 40 שניות מייגעות במקום שניה וחצי לפני הפירמוט (אני רוצה לציין שלפני שפירמטתי התקנתי תוכנה בשם Driver.Genius.Professional זו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של כל ההתקנים בצוה אוטומתית אבל אני לא ממש בטוח שיש קשר) בקיצור איך אני מקצר את הזמן של ההודעה!
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הלוח הוא Gigabyte GA-73PVM-S2H דיסקים קשיחים 2 * W.D. 500G SATAII 16MB הבעיה היא ברגע שרציתי להגדיר Raid 1 או Raid בכלל, כידוע שצריך לכנס לביוס ולעדכן את ההגדרות של ה SATA-II RAID Config החלפתי את ה Onchip SATA mode למצב RAID וכלל ה SATA-II Pri\Sec Master\Slave במצב enabled וגם הגדרות של NV Serial-ATA Controller למצב All Enabled ההגדרות נשמרות אבל מה שמפתיע הוא אי הצגת הודעת בניית מערך הריד בעליה של המחשב שהוא בלוח זה לחיצה על F10 כפי שרשום בספר הלוח , ( Press F10 to enter RAID setup utility.. ) את ההודעה הזאת אני לא רואה מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה כאן ???
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-