תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לגיסתי מחשב נייד LAPTOP של HP בן שלוש שנים. התמונה במסך לפעמים נעלמת ולפעמים חוזרת. בדקו ואמרו שיש למסך תופעה של FLEW AWAY ? מישהו מכיר? אמרו שתיקון יעלה בסביבות 1,000ש"ח+ ושלא כדאי לתקן. אם מישהו מבין בזה או יכול להמליץ על מעבדה אמינה/זולה לתיקון כזה דבר נשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש ל כרטיס מסךNVIDIA GeForce FX 5200 והדרייבר שלו מותקן זה עבד טוב עד לפני כמה ימים עד שהתחילו להופיע לי מסכים שחורים כשאני מפעיל את המחשב(כל פעם) בחלון שרשום windows xp והדבר הכחול הזה שזז מופיע לי מסך שחור לשנייה והמסך חוזר ושהווינדוס כבר טעון(כשמופיע לי שולחן עבודה)אז גם מופיע לי מסך שחור לשנייה וכשאני מפעיל את המשחק מייפל סטוריי אז מופיע לי מסך שחור עם הודעה כחולה כזאתי שרשום בה OUT OF RANGE 165.5khz /239hz כשמחקתי את הדרייבר של המסך זה עזר לא מופיעים לי מסכים שחורים אבל כשאני רוצה להפעיל משחקים אז אני לא יכול בגלל שלא מותקן הדרייבר של התוכנה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש לכול העוזרים
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב(XP/VISTA) ורציתי לדעת איך למחוק את הויסטה?? והאם זה יפגע במחשב??
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה זמן החלה תופעה מוזרה במחשב, שלפני שהוא מעלה את הווינדוס (עוד לפני מסך הטעינה של הווינדוס) הוא מראה מסך שחור וכאילו הוא טוען משהו, רק שזה לוקח לו רבע שעה (!!!). הבעיה ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ככה שלדעתי זו בעיית חומרה, תקנו אותי אם אני טועה. המחשב אצלי כבר 6 שנים ועוד לא נתקלתי בדבר כזה מוזר, אף פעם לא היו לו בעיות טעינה ועלייה ובטח שלא לקח לו כמעט 20 דקות לעלות... צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר, יצא בול חח). כל השערה תתקבל בברכה. תודה לעוזרים ולכל מי שינסה לעזור. פנטיום 3 1000 (שבדרך כלל טס מהר וחזק, ונותן ביצועים הרבה יותר טובים ממה שנראה לפי הנתונים שלו) ווינדוס אקס פי פרו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום..אז ככה לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, לפני עליית הווינדוס(עוד לפני מסך הטעינה) יש מעין מסך שחור שמראה כאילו הוא טוען משהו...אבל לוקח לו משהו כמו רבע שעה (!!!) לטעון את זה ורק אז המחשב מתחיל להעלות את הווינדוס..הבעיה הזו ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ולכן אני משער שזוהי בעיית חומרה כלשהי רק שאין לי מושג מה זה יכול להיות.. צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר..יצא אותו דבר חח). כל השערה תתקבל בברכה, תודה לעוזרים וגם לאלה שמנסים לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המחשב מרסט את עצמו בלי שום סיבה ניראת לעין. מצורף קובץ rar שמכיל את תיקיית ה-minidump של המחשב. היו הרבה ריסוטים ביום האחרון, בבקשה מי שמבין שיקרא את קבצי הdmp ויכתוב מה דעתו! אני כבר אובד עצות! קישור לתיקיית ה-minidump: http://www.f2h.co.il/217624 תודה רבה אסף!
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
MOTU Ultra Lite זה הכרטיס קול שלי והוא מחובר למחשב ב FIREWIRE אם אני מכניס לCDROM דיסק DATA, ומתחיל לעיין בתוכו, או בקיצור, בכל פעם שהCDROM בפעולה - אז יש פיקים נוראיים בכרטיס קול אין לי מושג למה זה יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי שבוע טוב! יש ברשותי כרטיס מסך NX6600 VTD128E. הכרטיס תומך VIVO אך כאשר אני מתקין את הדרייברים של ה VIVO אני מקבל שגיאה. (שגיאה מספר 10 שאומרת שההתקן לא יכול להתחיל). על הבעיה קראתי רבות ברחבי הרשת. יש אותה בהמון כרטיסי VIVO. קראתי גם שהבעיה היא בתאימות הדרייבירם של הכרטיס מסך לדייברים של ה VIVO ולרבים הוצע להתקין דרייברים ישנים יותר. הבעה היא שהדרייברים הישנים הם מיימי ה GF 4 ולא יתמכו הכרטיס שלי. ניסתי להתקין דרייברים ישנים/חדשים/שילובים שונים ושום דבר לא עזר. יש הצעות? פתרונות? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 19.05.2007 בשעה 22:17:08 אולי בכל זאת?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלה להופיע אצלי בעיה מוזרה בחודשים האחרונים. בכל מיני יישומים שונים ובסיטואציות דומות ואחרות (בעיקר שאני גולל דפים) המחשב נעצר לשנייה ומה שקורה זה שהמסך נכבה. ניסיתי היום למחוק את הדרייברים של הלוח אם ולהתקין דרייברים אחרים לכרטיס מסך אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? הבאתי לכאן מסך אחר (LCD) והבעיה חזרה על עצמה ככה שהמסך תקין. כרטיס מסך: GF4 MX440 , את המפרט ניתן לראות בצד. צרפתי דוגמא בשביל שתבינו על מה מדובר: http://www.mediafire.com/?5xz99yyd0qq תודה.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תמיד היה בסדר ועכשיו אין זיהוי! כשאני מכניס זיכרון USB ליציאת USB יש איזה אייקון קטן בשורת המשימות USB ROOT ואני מקבל הודעה כמצ"ב יש לי XP ולוח אם Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) כנראה שזה הלוח http://www.epox.com/USA/product.asp?ID=EP-8RDA3I עריכה כאשר אני מכניס את זיכרון USB ישירות ליציאה אז עובד, אבל כאשר אני מחבר דרך כבל מאריך אז יש לי בעייה כנ"ל. העניין: אם הכבל היה דפוק לגמרי - אז למה יש זיהוי של XP בשורת המשימות שאני מנסה להכניס רכיב USB וגם המנורה של זיכרון ה-USB כן דולקת דרך הכבל המאריך? הבעייה זהה בכל יציאות ה-USB של הלוח [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש, ומנסה פעם ראשונה להתקין windows xp, עולה מסך כחול ועושה כל הבדיקות, ברגע שלמעטה רשום Windows is start up, המסך מתכבה, נדלק אחרי שניה, מתקבל מסך כחול, ורשום "Error ..." ולמעטה רשום כתובות כמו 0x00000001(בפירוט של שגיא), ולא רשום למה הוא עף,וגם ה windows מ-DVD, ויש לי עוד גרסה של windows ב CD רגיל, אחרי ששמתי CD רגיל עם Windows XP הוא עלה בסדר, מה זה יכול להיות, בעית חומרה או תוכנה? וWindows(זה שלא עלה) הוא בדוק, כבר התקנו אותו במחשב אחר Intel, ואצלי זה AMD 64 dual core 4600, תעזרו לי בבקשה, כי אם משהו לא תקין, אני יחזור אותו לתיקון, תודה
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכם מזה כשבועיים, מידי פעם באמצע העבודה המחשב מכבה את עצמו פתאום. כשאני מדליק הוא מודיע לי שהHD לא מזוהה בביוס. לאחר כרבע שעה אני מדליק חזרה והכל חוזר לקדמותו כאילו לא קרה כלום. בדרך כלל מה שנעלם זה רק הHD, ולא ה צורב DVD. אבל כמדומני שהיום פעם אחת נעלם גם הDVD. (הDVD מחובר על כבל נפרד). לוח: albatron Px 865 Pe pro מערכת הפעלה: XP דיסק קשיח:Maxtor 6Y080L0 מעבד: Northwood 2.4 לעזרתכם אשמח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אחד מין הפרתישנים שלי לא מגיב ולא פועל כמוה שצריך (ראו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0) ניסיתי לפרמט אותו וזה מה שזה נותן לי: :s05: אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות... תודה לכל המגיבים !!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל פה איזה מחשב ישן שקיבלתי פעם ממישהו ... המחשב נדלק (המנורה נדלקת, המאווררים פועלים) בהתחלה זה עשה צפצופים מתמשכים עם הפסקה כזאת (ביייייפ <הפסקה> בייייייפ), אז הוצאתי את הכרטיסי זיכרון, עשיתי פוווו והחזרתי. הצפצופים הארוכים פסקו, אבל עכשיו אין שום צפצוף. אני לא בטוח מה החומרה שם, אני יכול לבדוק את זה מהתבוננות פיזית על החלקים? את המחשב קיבלתי עם ספק לא פועל ובלי כרטיס מסך שמתי ספק שהיה לי, וכרטיס מסך ישן אני לא בטוח שהכרטיס מסך פועל, אבל גם אם לא, זה היה אמור לעשות צפצוף כלשהו, לא ? (אני חושב שארוך ואז שנייים/שלושה קצרים אם אני זוכר נכון) מה אני יכול לעשות ? **עריכה** אני די בטוח שזה הלוח אם הזה http://www.motherboard.cz/mb/matsonic/MS7117C.htm אני לא…
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
זאת התמונה... למה לעזאל הכונן מופיע לי ככה? האם זה מפריעה לCACHE שלו ולכן אני מקבל הודעת כזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0 עדיין לא מצאתי פיתרון אחרי שורה של פעולות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש HD אחד המחולק ל-2 מחיצות: C ו-D. ביום חמישי, בעת ניסיון להעלות את המחשב, קבלתי הודעה שוהא לא מוצא איזה שהוא קובץ מתוך ספריית c:\windows\system\system32. ניסיתי לעשות Reapir בעזרת דיסק התקנה של WinXp אבל הוא נתן לי הודעה שהוא בכלל לא מזהה את מחיצה C. בעזרת תוכנת ERD ו- Acronis Magic Partition הצלחתי לבנות מחדש את מחיצה C (לאחר מאמצים רבים, שכן בכל פעם שניסתי לבנות את המחיצה הוא היה תוקע לי את המחשב) ולהריץ עליה את הקובץ גיבוי שהיה לי בכונן D. לאחר שהתקנתי את כל מה שצריך (שכן הקובץ גיבוי הכיל לי רק את Win), ולאחר מס' שעות הפעלתי את המחשב מחדש ושוב הוא לא לא אתחל לי את Win ושוב נתן לי את ההודעה שהוא לא איתר קובץ בספרייה System32. ניסתי לאתחל אותו במצ…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
למרות שיש לי 10 גיגה פנויים במחשב
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים זכרון RAM מחנות מחשבים ליד הבית והוא אמר לי שזה של Kingstone. לא יודע למה, אולי כי אני עובד איתם כבר שנים, אפילו לא טרחתי לבדוק אותם ופשוט שמתי אותם בתוך המחשב. היום בדיוק חשבתי על זה והסתכלתי בפנים. המדבקה על הזכרונות אומרת Take MS. האם זו חטיבה כלשהי של Kingstone (אני יכול לקוות לא?...) או שעבדו עלי?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
נכון כשהמחשב עולה יש מסך כזה שרשום שם כמה זיכרון יש לי לוח אם מעבד וכ'ו.. מישהו יכול לעזור לי אולי איך אני מקפיא את המסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מ אתמול בערב יש לי בעיה אני מקבל את ההודע הזו והוא לא מסנכרן בין ה Outlook לGMAIL אוה מתחיל ופתאום יש לי את ההודע הזו מה זה יכול להיות Task 'pop.gmail.com - Sending' reported error (0x800CCC7D) : 'Your outgoing (SMTP) server does not support SSL-secured connections. If SSL-secured connections have worked in the past, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
למרות שהACPI מופעל או מכובה בBIOS, את כרטיס הDVR שלי שעבד טוב עם לוח קודם (של GIGABYTE, הוחלף כי היה תקול) לא עובד. הוא מזוהה ומותקן אבל עם IRQ מחוץ לטווח, 16-17. ניסיתי שינוי PCI SLOT אבל הוא לא מזוהה ע"י התוכנה. מישהו יודע איך אפשר לעקוף את הDEVICE MANAGER ולתת הקצאת IRQ ידנית?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
כותרת לא ידעתי איפה לבקש אז עם זה לא קשור לפה אפשר בבקשה להעביר לפורום שמתאים..?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשמחה ;D רבה קיבלתי מחשב ישן ( P3 750 או קרוב . . . ) וברצוני להפוך אותו לשרת אינטרנט לינוקס (ע"פ המלצות של רבים וטובים ). הבעיה היא שאין לו כונן אופטי (הבעיה נפתרה . . . קניתי לו צורב DVD) אך לאחר החיבור וההפעלה התברר כי הביוס נעול ע"י ססמא של תומך המחשבים של המשרד. :s05: מה עושים כדי ל"פרוץ" את הביוס כדי להגדיר את הכונן האופטי לאיתחול המערכת? תודה מראש אבואפיק
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני יסביר לך יש משהו בערוץ 2 חיילים מורעלים אני מנסה להקליט את זה מהרשת בעזרת התוכנה Camtasia Studio 4 התוכנה לא משנה כלום האמתי ...היא מקליטה באמת אבל אז שמגיעים לוידאו עצמו זה לא מקליט ...זה מראה תמונה שחורה ומשמיעה את הקול. זה כמו שלוחצים פרינט סקרימ ..ורוצים לשמור תמונה של וידיאו וזה מראה תמונה שחורה , אך פותרים את זה ..זה חשוב לי נורא תודה .
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-