עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי לוח asustec b85m-f כשאני בודק חום עם התוכנה speccy מראה לי חום 104 מעלות. המחשב עובד רגיל ופיזי לא נראה לי שהלוח חם. האם יש לעשות משהו או לעזוב.

2. Started by matanush,

אמממ יש לי בעייה בעכבר אני חושב ... כל דבר במחשב שקשור לגלגלת וכל השטויות בצד ... זה עולה ויורד כל הזמן זה משגע ... יש לי מקלדת אלחוטית עם כמו מין גלגלת כזאת בצד אז אני משתמש בה .. מקלדת של Genius עם זה ממש משנה ...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה windows 98 secund edistion בעיברית, כול פעם שאני פותח את הסייר המחשב ניתקע לי. מצאתי שזה קשור אכשהו למאיץ הגרפי, כאשר אני מנטרל את המאיץ המחשב אינו ניתקע . מה עלי לעשות כדי לעבוד עים מאיץ גרפי מקסימלי ושהמחשב לא יתקע בהפעלת הסייר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. טוב הכותרת מתארת את זה הכי טוב שאפשר, אני מנסה להתקין כל פעם חלונות אקס פי על מחשב פשוט (סלרון 2.53) עם הלוח הנ"ל, יש לי כונן קשיח סאטה 80 ג'יגה, והלוח מסרב להתייחס בביוס ובהתקנת ווינדוס לסאטה למרות שעל הלוח יש שתי יציאות סאטה. זה מחשב שני שלי (בשביל אמא) המחשב השני לא באותו מפרט ואין לי איתו בעיות אז הוא לא יצויין כאן. עם המחשב הבעייתי קיבלתי דיסקט התקנה ל-Raid (הלוח תומך רייד 0 ו-1 לפי האתר וגם על קופסת הלוח זה מצוין) וחשבתי שאיתו תיפתר הבעיה והסאטה תעבוד (אני לא צריך שהסאטה יעבוד ברייד יש לי רק כונן אחד ופשוט אני רוצה להתקין עליו אקס פי), אבל גם אחרי הוספת הדרייבר (F6) הכונן לא מזוהה. מה עושים ? ניסיתי למצוא עדכון לביוס, אבל זה MSI והאתר שלהם זה מבוכים ודרקונים, לא מצא…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by maors,

שלום! לא יודע לאיזה פורום זה שייך ללפטופים או תמיכה טכנית. יש לי לפטופ של דל n4050 ו lcd של פיליפס 42 אינץ' 42PFL5604H/12 במשך שנתיים היו מחוברים בכבל hdmi ללא בעיות פתאום הפסיק הסאונד לעבור לטלוויזיה ונשאר ברמקולים של הלפטופ. מה לא ניסיתי.. עדכון דרייברים, שחזור לנקודה ישנה יותר, עדכון גרסא ל lcd, החלפת כבל hdmi אין לא הצלחת למצוא פתרון. מה זה כבר יכול להיות? יש לציין שהתמונה עוברת חלק וללא בעיות רק הסאונד לא עובר ולא מופיע אפילו בלוח הבקרה/סאונד. תודה

6. Started by TheDM,

שלום כולם, יש לי דיסק און קי של transcend דגם jf v30 בנפח של 16gb. יום אחד המחשב שלי (מערכת הפעלה windows 7) הפסיק לזהות אותו. ניסיתי לחבר אותו למחשבים אחרים אצלי בבית - 2 מחשבים עם windows 7 לא זיהו אותו בכלל, ומחשב עם windows xp זיהה שחובר אליו משהו אבל רשם שצריך לפרמט את הכונן. יש לי על הדיסק און קי הזה כמה מסמכים חשובים שבגללם אני לא רוצה לפרמט אותו. יש דרך להציל את המידע הזה איכשהו? המון תודה לעוזרים! ;D

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by wooper,

אני שומע הרבה זמזומים באוזניות בלי קשר להפעלה של תוכנה מסוימת מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הכל במפרט. יש ברשותי שני סטיקים כאלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_platinum_revision_2 במשך שנים הם עבדו מצויין. קניתי עוד 2 כאלה: <תמונה עם פרטים מצורפת> לא משנה באיזו קומבינציה, המחשב לא עולה. ניסיתי את ה OCZ וה GSKILL ביחד, להחליף בסלוטים. ניסיתי את ה GSKILL לבד, בסלוטים שונים. המחשב מפעיל את המאווררים, אבל שום דבר לא מופיע על המסך (שדולק). אולי הם לא תואמים? עשיתי משהו לא נכון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  9. שלום רב, ברשותי כמה כרטיסי מסך מסוג rx 470 כאשר חלקם אינם מעלים תמונה כלל בחיבור וחלקם עם מאווררים שלא מסתובבים, הייתי רוצה המלצה למעבדה אמינה / איש אלקטרוניקה שיכולים לבדוק את הכרטיסים ברמת הלוח ואולי להחזיר את חלקם לחיים. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  10. יש לי בעיה עם עלית המחשב הכל טוב עד שזה מגיע לטוען ווינדוס ומשם זה מתחיל להיות איטי 2דקות עד שמופיע הברוך הבא ועוד 4 דקות עד שעולה כל המחשב עצמו ורק מה שצריך לעלות זה המסנגר והאנטי וירוס בדקתי קבצי רגסטי,רגלות,וירוסים וכל השאר אז מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by saarxee,

יש מחשב נייד שאם מחברים אליו מכשיר פלאפון הוא לא מזהה אותו, גם אם מחברים מצלמה וכאלה הוא לא מזהה.. אבל DOK ועכבר הוא כן מזהה.. איך הגיוני? הדרייברים מותקנים כי מלפני כמה ימים הכל עבד. ניסיתי הפעלה מחדש תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חברים, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה, ושמתי לב שהמחשב אינו שומר את קבצי ה MINIDUMP מה עושים ?! אני משתגע =[ בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  13. שלום לכולם , המחשב שלי נהיה איטי בזמן האחרון הרצתי את התוכנה HijackThis והנה התוצאה : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:41:04, on 04/02/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0011) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\P…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. שלום לכל המשתמשים היקרים, איך אני מעיף את ההודעה המעצבנת הזאת? זה מחמם אותי!!!!!! היא קופצת לי כל פעם שהמחשב עולה..בדיוק לאחר עליית ווינדוס. זה לא בעיה באינטרנט - הבעיה היא שקופצת לי ההודעה הזאת כל הזמן שהווינדוס עולה, כלומר בדיוק לאחר שמסך ה"ברוך הבא" עלה. וזה מעצבן אותי. אני מעוניין להעיף את ההודעה הזאת! איפשהוא בווינדוס מוגדר להפעיל את הקובץ בהפעלת הווינדוס ואני לא מוצא איפה - אולי משהו יכול לעלות את הקובץ? אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  15. אני מנסה לפתוח קבוצה חדשה בגרופס, ואני נענה ב: "כתובת האימייל הזאת כבר קיימת במערכת". אבל זו הייתה כתובת אקראית באורך 63 תווים! הוא לא מבין את זה... גם בדפדפנים אחרים זה קורה לי. וגם במקומות נוספים: חשבון מיקרוסופט חדש אני גם לא יכול ליצור, כי כל מה שאני תוקע "כבר קיים" (אבל זה לא אכפת לי, זה מפריע לי בעיקר בגרופס ועוד אתרים). ז"א זו בעיה כללית במחשב ולא רק בדפדפן. כבר שאלתי כאן ולא נעזרתי. מה אפשר לעשות? בבקשה נסו לעזור לי! נ.ב. אם אי אפשר לעזור לי בלי פרטים על המחשב שלי אנסה לבדוק, בינתיים התקשתי להסתדר עם התוכנות שמוצעות כאן.

16. Started by gali,

סיסמת ההתקשרות שלי לאינטרנט בחייגן לא נשמרת למרות שאני מסמן לשמירת הסיסמא. יש לי WINDOWS 98 SE אודה על עזרתכם

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. למה כשהמחשב חושב הוא מוציא רעש? ממה נובא הרעש והאם אפשר להשתיק אותו?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  18. המחשב של חבר שלי התחיל לעשות רעשים אז פתחתי לו את המארז כדי לנקות לו קצת את המאורר ולראות אולי צריך להחליף איזה מאורר או ספק או אלוהים יודע מה.. בכל מקרה נתקלתי במין כרטיס מאוד קטן שעליו מאורר עוד יותר קטן ( איזה 2 ס"מ ) זה יושב על הלוח אם מול המאורר של המעבד.. הדבר היחידי שאני יכול לנחש שזה איכשהו אמור לעזור בקירור המעבד אבל אני לא רואה כמה זה יכול להועיל ולמה בן אדם שלא מבין כלום במחשבים ובטח לא עושה OC יקבל מהחנות שממנו הוא קנה את המחשב דבר כזה.. מישהו מכיר או יודע על איזה כרטיס אני מדבר.?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  19. טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים.. טעיתי בפורום סליחה.. למחוק

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  20. סליחה על אזעקת השווא, לחיצה כפולה צילמתי, alt_f4 חולצתי מהמודול... win8 מבלבל אותי...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by moty2007,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד לונובו 3000 , ומה שקרה שהתקע שמתחבר לנייד מהמטען הוציא גיצים ונשרף . עכשיו יש לי את הכבל עם קצה אחד עם החוטים שאפשר להלביש עליו את התקע . השאלה היא האם זה אפשרי ולא מסוכן להלביש על הכבל תקע חדש ? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול למצוא שם תקעים לניידים מכל הסוגים , אני מאיזור תל אביב רמת גן גבעתיים . תודה לכל העוזרים

22. שבוע טוב לכם ושנה טובה, אתמול או שישי ערב, אחרי שהמחשב שלי –מחשב נייד שעדיין באחריות של כמה חודשים לפחות HP Probook 4530s נתקע ונאלצתי להפעילו מחדש באמצעות כפתור עשיתי החלטה נבונה של סריקת מחשב מוירוסים באתר אונליין. התגלו אצלי לפחות כמה קבצים נגועים (שמעדיף לא להגיד את המספר מרוב המבוכה) וכאשר הורדתי קובץ אנטי וירוס של גרסת ניסיון לחודש ימים (ואחרי זה אני אצטרך לשלם), תוך ניסיון להתקין את התוכנה קיבלתי שיש לי תוכנת אנטי וירוס מותקנת שהייתה כנראה כבר באה עם המחשב נייד שרכשתי – Microsoft Security Essentials שכמובן אם כל עוד היא מותקנת, אזי וודאי שאני אצטרך להסירה מהמחשב לפני שאוכל להשתמש בתוכנת Eset Online Scanner. כיוון שלא רציתי לעשות את הצעד הזה, סרקתי סריקה שלמה עם …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by tal12,

שלום! מפרט המחשב: לוח אם:abit ip35 מעבד: INTEL E8400 כרטיס מסך: ATI HD4850 חזרתי מהצבא ובאתי להדליק את המחשב והוא לא מגיב לכפתור ההפעלה, פתחתי את המארז והמנורה שעל לוח האם דולקת מה שמעיד שהלוח אם מקבל חשמל וזה שולל בעיה בספק כמו כן ניסיתי להחליף גם את כפתור ההפעלה של המחשב וגםאת הבטרייה של לוח האם אבל שום דבר לא עזר? אשמח לקבל עזרה! תודה ויום טוב!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום חבריה, המחשב נתקבל לפני כ-4 חודשים . לפני כחודש הופיעו נקודות שחורות על המסך לפני שבוע המסך החל לרצד ולא ניתן לראות מאום היו חגים והמחשב שימש ללימודים היום פתחתי קריאה ,איש השרות טוען כי המחשב קיבל מכה ואו נפל וזה לא במסגרת האחריות המחשב אצלי לא זז הוא נמצא על שולחן עבודה בבית אין אפשרות שהוא קיבל מכה ואו נפל. אודה על הסבר לבעיה מתחילתה תודה אהוד

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by LRa,

בוקר טוב, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב ל-hibernate והבוקר הוא לא נדלק. מאחורי הספק יש כפתור כבה\הדלקוכשהפתור על דלוק, יש אור קטן שבוקע מהכתפור. האם זה בכל זאת הספק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.