עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by or.kashi,

ניסיתי להתקין את הדיסק שבא עם העכבר והוא לא מוצא לי את העכבר! כאילו הוא לא מחובר! איך אפשר לתקן זאת כי אני רוצה להשתמש בפרופילים שלו ואני לא יכול כרגע.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. חבר הזמין אותי לסדר לו את המחשב בגלל שהמחשב שלו איטי. מדבור במחשב בערך בן ארבעה חודשים 3.2 GHZ זכרון 512 DDR2 667MHZ לוח אם P4M800 Pro-M7 של BIOSTAR ללא וירוסים לא עמוס רשימת STARTUP מצומצמת אין עליו שום תוכנות מותקנות פרט לאנטי וירוס נורטון ועוד כמה דברים קטנים טמפרטורות מחשב תקינות לחלוטין מאוור היטב ללא אבק(מעבד באזור 35). יש לציין שהוא התקין ווינדוס ועליו התקין חבילת שדרוג לווידוס (מין דיסק כזה שמורים מקבלים שמאפשר לך לקבל ווינדוס ב100 שקל ולהתקין אותו על ווינדוס חוקי קודם שיש לך). יכול להיות שזאת הבעיה וההתקנה של השדרוג על הגרסה הקודמת היא היוצרת את הבעיה או שיש לכם רעיונות אחרים????????????? אני רוצה להיות בטוח ולא סתם לפרמט ולגלות שנשארתי עם אותה הבעיה מה א…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by kong5,

ברשותי כונן דיסקים Optiarc DVD RW AD-5170A עכשיו הבעיה שהוא לא קורא דיסקים של DVD כשאני מכניס דיסק רגיל הכל עובד כמו שצריך. כשאני מכניס דיסק של DVD זה מראה שיש דיסק בכונן אבל זה לא מראה לי את הקבצים שיש בדיסק.\ מדוע?

4. Started by Omry,

היי אנשים. חיברתי הרגע את הרכיבים הבאים (לא במארז) לספק הכוח TruePower Quattro 850W של Antec, במטרה להתרשם מהביוס של הלוח לפני ההרכבה הרגילה של המחשב: i7-920 w/Stock Cooler & MX-2 Rampage II Extreme 3x1GB OCZ Platinum 1,333MHZ CL7 GTX295 Samsung HD103UJ 1TB כולם חוברו לספק עם החיבור הנכון, הכול מחובר כמו שצריך בצורה הכי מהודקת שאפשר. ניסיתי לחבר מסך דרך VGA לכרטיס המסך (בעזרת מתאם DVI-A to VGA) וע"פ המסך, הכול מחובר כמו שצריך (שוב, הכי מהודק וממוקם שאפשר). לחצתי על כפתור ה-START שיש בתפריט ה-TweakIt שנמצא על הלוח והכול כביכול עובד. כל הרכיבים פועלים, משמיעים קול, מנצנצים בלדים נחמדים וכל מה שצריך. אבל אני לא רואה שום דבר על המסך שחיברתי. נ.ב. לא ניסיתי לחבר מקלדת, האם…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הבעיה שלי היא ככה המחשב שלי נתקע בפתאומיות אני לא מעמיס עליו לא כלום הוא יכול להיתקע אחרי 5 דקות והוא יכול להיתקע אחרי שמונה שעות שאני באינטרנט ובאייסייקיו וככה נתקע לי המחשב וזה מעצבן מקווה מישהו שאולי ידע מה הבעיה בתודה דני!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by CraZyStyLe,
    • 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. שלום, זקוקה לעזרה ... ברשותי DVD נייד לרכב של LG מדגם DP372B את ה-DVD ברכב, אני מבקשת לחבר ל-2 יעדים: הראשון (כבר מתחבר) : למסך המותקן ומשמש כמראה ומחובר לחיישני/ומצלמת רוורס. במקרה זה הבעיה, שחוטי היציאה של ההתקן יושבים בגב המושב האחורי, ואני צריכה לייצר סוג של הארכת החוט, על מנת שיגיע אל מרכז הרכב ... כדי שהנוסעים מאחור, יוכלו לצפות בסרטים. כל חיפושי בחנויות האלקטרוניקה ואף אצל מתקיני מערכות שמע מורשים (אלה יודעים "רק" לקחת מהקופסה ולחבר). היעד השני: אל מסך (גם טלויזיה) LCD דק7 אינטש Artech CTV708 למקרה זה יש לפתור 2 בעיות: האחת - פיצול היציאה ממכשיר ה-DVD (שתהפוך ל-2 יציאות) השניה - חוט מתאים היודע לזהות שידור מה-DVD אל המסך. ... לא הצלחתי למצוא כזה. האם למישהו פתרונו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by no43189,

יש ליב עיה עם המסך כאשר אני מחבה את המחשב המסך נשאר דלוק וזה כותב לי "AGING MODE" ואני לא יודע איך מבטלים את זה תעזרוווווווווווווו בבקשה!!!!! :s05:

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by noodle,

שלום לכם, וינדוס XP פרו קופא כאשר מפעילים כל דפדפן כלשהו, לפעמים ישר בהפעלת הדפדפן לפעמים לאחר שעה. יש גם קפיאות כאשר לא משתמש בדפדפן אבל בתדירות נמוכה יותר. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג. מה יכולה להיות הבעיה? מערכת: E6300, 4GB ram תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. Started by highlander,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה), והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד. עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר. יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. החלפתי למעבד AMD 64 3500 וללוח Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 שאר המפרט מופיע בחתימה. התקנתי הכל כמו שצריך,אך איני מצליח להתקין את הWINDOWS. עברתי את השלב שהדיסק פורמט והקבצים הועתקו,אך לאחר מכן מתחילות הבעיות: פעם מסך כחול בזמן ההתקנה (בחיים לא קרה לי) פעם הוא פשוט נתקע בזמן שהוא עולה לאחר שהעתיק את הקבצים מהCD-ROM וגם לאחר שאני כבר מגיע לשלב של ההתקנה (שהשעון מופיע),המחשב נתקע לאחר דקה שתיים,או ששוב נותן מסך כחול. אני בהחלט מיואש,ולא יודע מה הסיבה לכישלון :-\ המעבד והלוח חדשים מהאריזה!!! האם יכול להיות שהבעייה היא בהארד דיסק?. אם לא,האם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה??

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי זיכרון 2 גיגה מהירות 800 איך אני יכול לבדוק שהוא באמת תומך במהירות כזו? שאני בודק ב CPU Z הוא מראה לי מהירות 400

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. בבקשה מישהו עזרה זה דחוף יש לי סרטים שקניתי צרובים ובדיוידי אפשר לראות אותם אבל במחשב הם לא עולים ולפעמים אף תוקעים לי את המחשבי, מישהו יכול לעזור לי ולומר לי אם ואיך אפשר לגרום למחשבי שלי לזהות אותם? הוא פשוט לא מזהה אותם בכונן הדיסקים בבבבבקקקשששההה עזרהה תודה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by MODY69,

שלום, אני מנסה לעזור לחבר לפתור בעיה עם הלפטופ. מדובר ב- toshiba Satellite A300 עם וינדוס 7 מותקן עליו. החבר טוען שזה קרה בפתאומיות מבלי שהוא הפיל את המחשב או משהו כזה. פשוט קרה מעצמו תו"כ שימוש. הנה תצלום של המסך (את הריבועים השחורים אני הוספתי): http://img534.imageshack.us/img534/8725/img1959ce.jpg שימו לב לחצי התחתון של המסך - מרוח. אין לנו מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לנסות לתקן אותה ולכן נשמח לעזרתכם. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Cynicoren,

שלום, ניסיתי להתקין כונן SSD, לאחר שניקיתי אבק. עם תרסיס גז. בכל מקרה, לאחר שהשבתי הכל למקומו, ברגע שאני מעביר את המתג מאחור ל ON, המחשב עושה סימנים של התחלה - מדליק נורות בMB, מאווררים מנסים להסתובב - ומפסיק. מנסה שוב ומפסיק. ניתקתי את ה SSD, התקלה עדיין חוזרת על עצמה. ניתקתי את הכל חוץ מה MB, עדיין חוזר על התקלה.מה עושים? תודה!

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אני מקווה שאני במקום הנכון. קיבלתי את המעבד TRAY ויש עליו מדבקה עם ברקוד ומספרים, האם להסיר אותה או לשים את ההיטסינק (עם המשחה הטרמית) ישר עליו ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by e-d-a,

קניתי כבל של 133\100 ata וחיברתי אותו לסי די ולצורב, אבל אני יודע שהם עובדים על 66 או לא יודע כמה אמורים, אלה הכבלים http://www.jab-tech.com//customer/product.php?productid=1816&cat=24&page=1. עכשיו אני רוצה לדעת עם אמורים להיות לי בעיות? ואם כן איך אני מזהה אותם? גם חיברתי כאלה להארד דיסק אבל לא נראה לי שאמורה להיות בעיה עם זה...

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by Zelig,

לפעמים אחרי מעט זמן (דקות), לפעמים אחרי הרבה זמן (שעות) לפעמים גם שכאני בתוך ה-BIOS. לפעמים מיד אחרי שהדלקתי אותו. הבעיה חזרה על עצמה גם שהוצאתי את כל הכוננים מהמחשב. ניסיתי גם להעביר את הזכרון סלוטים ולאפס את הBIOS. במעבדה של חנות מחשבים ניסינו להחליף ספק כוח וזה לא עזר. הטכנאי אומר שהוא ראה את המאורר של המעבד מפסיק לרגע לעבוד ואז ממשיך, ושהוא ראה אותו מקרטע. התיאוריה שלו היא שהמאורר מפסיק לעבוד לפעמים, ושהוא מסתובב מראש לאט מדי. התוצאה שהמעבד מתחמם ואז הלוח אם מכבה את עצמו (כדי למנוע נזק). אז זה יכול להיות בעיה בלוח אם שמספק מתח למאורר של המעבד, או בעיה מכנית במאוורר שלפעמים "נתקע" לרגע. אם זה מאוורר אז קל לי להחליף אותו. אם זה לוח אם זה כבר סיפור יותר גדול. לצורך השלמו…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by evgeni_hellboy,

איך אני בודק את תקינות הלוח אם ואת תקינות הספק כוח במחשב?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by Karamon,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה במחשב. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9450 Gigabyte EP43-DS3L GeForce 9600 GT זכרון ישן - OCZ Vista Upgrade 2gb זכרונות חדשים - Mushkin Enhanced 2x2gb מערכת הפעלה - וינדוס 7 קצת רקע: לפני חודש בערך קניתי זכרונות חדשים - Mushkin Enhanced 2x2gb חיברתי את הזכרונות והם היו ביחד עם הזכרון הישן שלי - OCZ 2gb והכל עבד מצויין. חשוב לציין שהם עובדים על אותה מהירות ואותו סוג DDR. לפני שבועיים בערך המחשב התחיל לעשות בעיות - הייתי מדליק אותו, הכל היה נשמע תקין, המאווררים מתחילים לעבוד, אבל עוד לפני שהמסך נדלק הוא היה נכבה לבד ואז נדלק לבד. שוב המאווררים מתחילים לעבוד, ועוד לפני שהמסך נדלק הוא נכבה לבד. ככה חוזר על עצמו עד שאני מנתק אותו מהחשמל. החלטתי להוצ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by TheGame,

תראו יש לי כמה שאלות , ואני מבקש שתענו לי עליהם ברצינות ולא סתם אז ככה : 1. המשחקים לא פועלים לי טוב ויכול להיות שזה מעבר לזה נגיד אני משחק פיפ"א אז בהתחלה יש את הקטע שהשדרן אומר : "ea sport to the game" ויש את הסמל של ה-EA מסתובב כזה...אז שם הוא נתקע לי כזה...זז לי לאט לא רצוף כזה ובסאן אנדרס אני משחק 10 דקות ואז זה נתקע לי ואני צריך לעשות ריסטרט ... עכשיו יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה ? * המפרט שלי הוא כזה : מעבד : e6300 כרטיס מסך : Radeon X1900 GT Secondary 256 MB זיכרון 2 כרטיסים של 512 - ddr 2 667 mhz (ג'יגה סה"כ) * אם צריך עוד איזה פרטים תגידו ------------------------------------------------------------------------------------------------------ 2. תראו המפרט הזה…

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by BD1,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה ולפעמים יש לו רגעים שהוא פשוט נתקע. לפעמים שהוא נתקע זה עקב עומס אבל לפעמים הוא סתם נתקע שאני נגיד רק באינטרנט ואז הוא לא מגיב לא משנה מה אני עושה, אפילו מנהל המשימות לא עוזר לי פה. אני רוצה לדעת מה שוש הבעיה הזאת..משהו בזכרון או לא יודע מה.. אולי בגלל שיש לי את ה-sp3? תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by mrraz,

יש לי מחשב קטן שמשתמשים בו לצפייה בסרטים מבוסס AMD785 עם DDR2 ודיסק קשיח אחד בלי כרטיס מסך המחשב הפסיק לעבוד, כשמדליקים המאוורים מסתובבים והוא מגיב רק ללחיצה על כפתור ההפעלה, אין תצוגה ואין ציפצופים. הרכבתי לוח אם חדש ומעבד חדש. למרבה הפלא עדיין הבעיה נמשכת. החלפתי ספק כח ולא נפתרה הבעיה למעשה רק נשארו הזיכרונות והמארז היתכן ששם הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by zoman,

יש לי מחשב פנטיום 3 ישן ,לפני מספר ימים התחילה לצוץ בעיה שהוא פתאום ללא התרעה וללא סיבה נראת לעין ניכבה ונידלק ,כאשר לפעמים לוקח לו הרבה זמן להידלק ,רואים רק את הסמל של WIN XP אך מערכת ההפעלה לא עולה ,לעיתים לאחר מספר דקות המערכת עולה והכל רגיל ,בדקתי חומרה ,טמפ' ,מזיקים הכל נקי ונראה תקין ,המחשב יכול לעבוד רגיל מספר שעות ואז פתעום שוב להכבות במהלך שאני גולש באינטרנט או אפילו עובד באופיס ,לעייתים כאשר מערכת ההפעלה מנסה לעלות הוא פשוט נתקע ,שאני עושה ריסט ,שוב לוקח לו הרבה זמן לעלות ,ואז הוא עובד רגיל בלי שום בעיות של מהירות או משהו אחר ,ואז ללא התרעה חוזר חלילה. כמו כן יש ברשותי מחשב פנטיום 4 חדש ליבה כפולה 2.66 וכדו.... אצלו יש בעיה דומה אך שונה ,הוא פשוט בלי סיבה ניכבה …

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  25. ישבתי לי לתומי, משחק WarThunder במחשב, ופתאום הכל קפא. לאחר עליית המחשב מחדש, הלוח אם השמיע צפצופים המעידים על בעיה בזכרון. התחלתי לשחק עם הזכרונות, לשנות מיקומים, ואפילו החלפתי את הזכרון בין מחשב למחשב. מצאתי סטיק אחד שגורם לבעיות הנ"ל. MEMTEST96+ נתקע איתו ב2:03 דקות. ככה זה? פשוט מת פתאום? בלי התראות? אחפש זכרון זהה לרכישה (כנראה מחו"ל) - פשוט הופתעתי מכך שהזכרון צפוי להתקלקל כך. הדגם הוא A-DATA 2GB DDR2 Vitesta 800+ CL4

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.