עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי קניתי ספק חדש ואני מחבר אותו (נראה לי שטוב) ואיך שאני מדליק את המחשב זה עושה לי שגיאה: מקווה שמישהו יידע לפני שאני אלך לטנכאי ואשלם לו כסף.. דרך אגב אני לא יודע לחבר סתם ניסיתי ועכשיו שאני גם מחבר את הספק הקודם זה עושה לי את אותה שגיאה http://img691.imageshack.us/i/img0090wx.jpg/ תודה רבבהה!!!!

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by elior1300,

בהפעלת המחשב מופיעה הודעה: bootmgr is missing אני צריך את סדר הפקודות הנכון להקלדה בcmd תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by aviatawil,

שלום, כל יציאות ה USB לא מתפקדות. יש חשמל (האור דולק) אבל זה לא קורא שום דבר. לא עכבר ולא כרטיס רשת חיצוני. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nitayc1,

שלום. יש לי כרטיס מסך AGP ואין לי סלוט כזה בלוח אם האם אני יכול להכניס את הכרטיס מסך לסלוט PCI EXPRESS בעיקרון זה נכנס בסלוט, השאלה אם הוא יזהה אותו ויעבוד טוב? וגם שלא יהיה איזה קצר או משהו כזה... תודה לעוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by asaf556,

שלום המקלדת שלי מיקרוסופט x6 חדלה סתם ככה לפעול בערב היא היתה בסדר בבוקר היא כבר לא מגיבה בכלל כאילו היא לא מחוברת לא שיניתי כלום ולא נגעתי בכלום אשמח לרעיונות לסיבה לתקלה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי לאחרונה בעיה שבמהלך שימוש רגיל במחשב, ללא שום הרצת תוכניות כבדות, לפתע פתאום הכל קופא, סמן העכבר נתקע ושום לחיצה עליו או על המקלדת לא עוזרת. מסך המחשב ממשיך להיות דלוק ולהראות את מה שזה לא יהיה, אבל פשוט אין לי שום שליטה על המתרחש ואך ורק כיבוי ידני של המחשב והדלקה מחדש מטפלת בבעיה. הקיפאון הזה קורה באופן רנדומלי לחלוטין ונדמה שאיננו תלוי כלל בעומס על המחשב שכן הוא יכול לקרות אף בעת שימוש פשוט בדפדפן. יהיה לי קשה גם להראות את הבעיה לחנות טיפול במחשבים שכן הסיכוי שייתקע להם בדיוק בעת הבדיקה מאוד נמוך. זה יכול לקרות לפעמים אחת לשבוע ולפעמים כמה פעמים ביום, מרגיש רנדומלי לחלוטין. מה נדמה לכם יכול ל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום! קניתי את הזכרונות האלו Geil DDR2 2048MB 1000MHZ CL5 Dual Channel וידאתי טלפונית לפני הקניה כי מק"ט היצרן שלהם הוא: GX22GB8000DC (כעט אני לא יודע כיצד לבדוק אם זה באמת המק"ט, ככה המדבקה אומרת.. אבל מדבקות אפשר להחליף בקלות) לאחר בדיקה בCPUZ נראה שהם רק 800MHZ א. האם יכול להיות שהלוח תומך 1066MHZ ולא 1000MHZ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 ב. חיפשתי וראיתי שיש פערי מחיר משמעותיים בין חנויות שונות, ממה זה נובע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=480357 ג. המחשב שלי מאוד מאוד איטי יחסית למפרט שלו, האם זה נובע מהזיכרון? האם יכול להיות כי הוא עם כרטיס מסך חלש מאוד וישן מאוד (זיכרון של 4MB)? ד. תדר המעבד אמור להיות 2400MHZ למה הוא מראה 1600MHZ? מפרט:…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by Mazo,

שלום, המחשב שלי עשה קצת בעיות אז פירמטתי אותו, יש לי כרטיס רשת אלחוטי Realtek RTL8139/810x. הורדתי את הדרייבר המתאים מאתר היצרן והתקנתי אותו במחשב. עכשיו במקום אפשרות בחירת רשת אלחוטית להתחבר אליה, מופיע לי רק איקס אדום עם ההודעה "כבל רשת לא מחובר" למרות שכרטיס הרשת שלי בכלל אלחוטי ואין לי צורך בכבל רשת. מה אני יכול לעשות בשביל להגדיר את הכרטיס כאלחוטי ולקבל אפשרות לבחור את הרשת האלחוטית בבית שלי? כרגע נראה שהמחשב רק מנסה למצוא חיבור חוטי וזה לא מה שאני צריך. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by wild_3d_raptor,

אלהן חבריה .... הוינדוס נותן לי הודעה מעצבנת שאומרת - you may be a victim of software counterfeiting אנגלית אני מבין ,אני יודע מה זה אומר השאלה שלי היא מה ההשלכות - חבר סיפר לי שתוך 30 יום זה נועל את הוינדוס או משהו כזה , יש בזה מן האמת ?????? מה ניתן לעשות על מנת להוריד את ההודעה המעצבנת הזאת ?????

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  10. לחבר שלי יש בעיה הוא לא יכל להירשם אז אני כותב במקומו זה הבעיה שלו: מתכבה לי המחשב כשאני מפעיל משחקים שיוצרים עומס כמו warrock או fm07 או cs/cz ואפילו באתר flix אני מדליק מאוורר על המחשב כדי שלא יתכבה אבל לאחרונה זה לא עוזר וזה ממה מעצבן שבאמצע דברים שלי המחשב נכבה מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by גיבורי,

שלום, לפני כמה זמן ניקיתי אבק שהצטבר לי במחשב. במסגרת הנקיונות הסרתי את אחד מהאווררים, זה שצמוד למארז (לא של הספק כוח ולא של המעבד) וניקיתי אותו טוב טוב. החזרתי אותו למצב שבו הוא היה, לדעתי. הייתי רוצה לודא דבר אחד - מטרת המאוורר הזה להכניס אויר קר למחשב או להוציא החוצה אבק ודברים כאלו? כלומר, עכשיו כשאני שם יד מול המאוורר אני מרגיש את האוויר שהוא פולט. האם הרכבתי אותו הפוך והוא צריך לנשוב אוויר פנימה? תודה (איזה שאלה דבילית, אני יודע)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by lahav500,

אז ככה, בזמן האחרון כאשר אני גולש בפייסבוק, הסרטונים מתחילים ואין כל בעיה עם זה. אם אני מעביר קדימה \ אחורה (לוחץ עם העכבר על דקה מסוימת) הסרטון פשוט נתקע! סרטונים ביוטיוב? אין כל בעיה. ניסיתי למחוק פלאש - הורדתי תוכנה למחיקה + עברתי על מדריך שהדריך גם להיכנס לתקיות מסוימות ולמחוק קבצי פלאש. https://helpx.adobe.com/il_he/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html#main_Download_the_Adobe_Flash_Player_uninstaller לאחר המחיקה, כשעשיתי בדיקה אם המחיקה נעשתה בהצלחה - זאת התשובה: "Flash Player is pre-installed in Google Chrome and updates automatically!" מחקתי Cookies, היסטוריה ותמונות וקבצים בזכרון שמור. …

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by לילך,

ברגע שמחברים תמחשב לחשמל הוא נדלק אבל הכפתור של ההדלקה לא מגיב בכלל ניסיתי גם לחיצה ארוכה לא עזר חוץ מלוח אם, שממש לא בא לי להחליף, זה יכול להיות עוד משהו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by VolTAge,

היום קניתי לי Logitech Mouseman Wheel Optical חדש ונוצץ ( הלוגו שלהם על העכבר נראה מ-ד-ה-י-ם בחושך ), התקנתי את הדרייבר שבא עם העכבר, אבל הוא לא היה מותאם ל WinXP, קיצר הורדתי איזה דרייבר וקיבלתי בהתקנה שלו איזו הודעה שאומרת שמצאו במערכת שלי קבצים ישנים של הדרייבר, והאם למחוק אותם כדי להתקין את החדשים, לחצתי ok, המחשב עשה ריסטרט ( היה אמור לעשות, זה היה כתוב בחלון ) ופתאום במסך בחירת משתמשים של WinXP העכבר לא זז, עשיתי ריסטרט עוד פעם, והפעם עלה לי ה disc check או משהו כזה של WinXP, כמו תמיד רציתי להעביר את המסך על ידי לחיצת כפתור במקלדת, אבל משום מה היא לא הגיבה, וככה זה חוזר על עצמו.. יש לי גם Win98 מותקן על המחשב, שבדקתי את זה הכל עובד שם טוב.. אין לי מושג מה קרה…

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by alfus73,

שלום רב. יש לי עכבר ומקלדת אלחוטי של a4 Tech. קורההרבה פעמים שלא מתאפשר לי ללחוץ לחיצה רצופה על המקש השמאלי של העכבר תוך כדי לחיצה על מקש Ctrl (כי לבחור מספר קבצים) או תוך כדי לחיצה רצופה על מקש Shift (לביחרת מס' קבצים ברצף). מעבר לבחירת מס' קבצים-הדבר מונע ממני לשחק מספרמשחקים (שדרושים לחיצה על מקש שמאלי של עכבר ולחיצה על אחד המקשים כגון Sniper Elite). עדכנתי את הדרייבר האחרון ולא פתר. אגב, לפעמים זה עובד אבל אחרי מס' פעמים זה שוב חוזר על עצמו. שאני מכניס עכבר אחר התופעה חוזרת על עצמה. רעיונות?

16. שלום, התחלתי "לשחק" עם בודק מתחים multimeter, בדקתי מס' ספקי ATX. המתחים שהוצגו לי לא היו קבועים אלא נעו בין 12.25 ל 12.27 למשל, או בספק אחד המתח סביב 11.5 . מהו טווח המספרים (מתח) בו הספק תקין ? או מהו מתח חריג ? 11.5 (לא מגיע ל12V) נחשב לתקין ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לגאונים, ביום שיש האחרון האנטי וירוס שלי (קספרסקי)מצא וירוס. באופן אוטומטי הוראתי על מחיקת הקובץ. בחצי עין ראיתי שהקובץ המדובר הוא explorer.exe שניות לאחר מכן המחשב סגר את עצמו וביצע איתחול. המחשב עלה עד לנקודה של הטפט וזהו (אפילו הושמעה נגינת הפתיחה של ווינדווס). נסיונות של פתיחה במצב בטוח נתנו את אותה תוצאה. נסיון של העלאת המחשב בתצורת המחשב שעבדה טוב בפעם האחרונה (מסך הפתיחה F8) גם הניבה את אותם תוצאות. מה עושים?! האם אני יכול לקחת את הקובץ ממחשב אחר ולהעתיק אותו אלי למחשב יתקן את הבעיה? תודה מראש ???

18. אז ככה, שלום למחשב של אחי החליט לעשות בעיות והוא לא מוכן להדלק כשהכרטיס מסך(1950פרו של ספיר) מחובר לספק(אנמרקס ליברטי 400W) דבר ראשון שעשיתי זה לנתק הכול ולהרכיב שלב שלב החל מהמעבד ולהחליף קירור-> זיכרונות-> קשיחים->DVD-> כרטיס רשת-> והכול עבד כשאני מחבר את הכרטיס מסך ללוח אבל בלי החיבור של ה6 פינים שיוצא מהלוח, המחשב מגיע לפוסט (אני יכול לדעת את זה לפי הציפצופ של הפוסט) והמאוורר של הכרטיס מסתובב, הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הכרטיס מסך לספק אז המחשב מסרב לעלות, ניסיתי להלחילף בין הכבלים של הPCI-E שיוצאים מהספק וגם במקום החיבור שלהם על הספק, כמו כן ניסיתי לחבר אותו למולקס עם המתאם שהגיע עם הכ"מ אבל אותו דבר. לפי זה יש למישהוא רעיונות איך לפתור או שזה גזר דין …

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. וניסיתי נורטון אנטיוירוס ואיידי אוואר וספי סוויפר והם לא העיפו אותו.....

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by ikehgl,

שלום יש לי Windows 7 Home Premium כשומר מסך יש לי שיקופיות צתחלפות. משום מה המחשב לא נכנס למוד שינה--השיקופיות כל הזמן מתחלפות על המסך. מה עלי לעשות ?

21. Started by etain2,

שלום. קיבלתי לפני כמה ימים את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר כתבתי את אותו הדבר גם בפורום כ.מסך ולא קיבלתי פתרון אז לפי דעתי זו בעיה יותר חמורה אז פניתי לפה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MODI,

לפני כמה ימים נשרף לי הלוח אם, הלכתי לחנות ממנה קניתי את הל.אם ומימשתי את האחריות וקיבלתי ל.אם חדש. שהגעתי היתה היו רעשים מוזרים מתוך המחשב, לא יודע להסביר אותם ואחרי בערך רבע שעה המחשב נכבה, כאשר הדלקתי אותו מחדש הוא נכבה לאחר מס' שניות, שהיתי מדליק אותו אחרי 5 דקות בערך הוא היה מחזיק כמה דקות בלי להיכבות. שאני מדליק אותו אחרי 15-20 דקות הוא מחזיק בערך רבע שעה. לפי הבדיקות שלי זה לא הכוננים, הכ. מסך והזיכרונות. החלפתי משחה טרמית למעבד אבל עדיין אין תוצאות.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by sharon123,

שלום רב הבעיה היא כזאת: מחשב נידלק כלומר הספק כח מתחיל לעבוד אבל אבל אין bios, אין צפצוף של זכרון או כרטיס מסך. הורדתי את כל הכרטיסים שעל המחשב כולל כרטיס מסך אותה תופעה ספק נידלק מחשב לא נידלק. ( עוד פעם אין bios ואין צפצופים) החלפתי ספק כח + מעבד + זכרון אותה תופעה נשארת.(ספק דולק מחשב לא נידלק) החלטתי בסופו של דבר להחליף לוח אם, הדלקתי את המחשב הכל עבד יופי, כיביתי אותו והדלקתי (לצורך הבדיקה) התופעה חזרה. דבר נוסף שאני יכול לציין (אולי יעזור לכם בפתרון הבעיה): 1) התופעה הזאת קוראת לפעמים ( כלומר יכולה לחזור אחרי שבועיים או חודשיים) מה שמקשה על הפיתרון. 2)שהתופעה קוראת על צג המסך מופיעים רבועים כמו של לוח דמקה,( כלומר המסך אינו שחור לגמרי) אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  24. שורת כותרת ומועדפים בכרום בגודל ענק מה עושים מצב תמונה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by smazone,

שלום. מצטער מראש עם העלתי את הדיון בפורום הלא נכון, עם יש פורום יותר מתאים אני מבקש העברה מאחד המנהלים לפורום. יש לי דיויאר של PROVISION ISR דגם SA 8100 AHD 2+ החלטתי לשדרג את המצלמות ברמה ולכן קניתי מצלמות DI-340AHDVF וI4-340AHDVF ומצלמת Z-10AHD-2 IR אבל את האחרון עדיין לא התקנתי. נתקלתי במצב כזה כשאני מנסה לשנות הגדרות בגויסטיק שמחובר למצלמה התפריט נמצא ממש מעל התמונה וזה לא מאפשר לשנות הגדרות, מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות בגלל שה-DVR לא תומך רזולוציה 4MP ואני חייב לקנות אחד שתומך? או שיש אפשרות לעשות עוד משהו? עם כבר להחליף DVR למה כדאי להחליף ?ואיך אפשר לבדוק ככה שלא יהיה לי בעיות כאלו גם ב-DVR הבא? בשתי המצלמות האלו שקניתי יש בעיה בלילה א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.