תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן CD עתיק שלא קורא DVD Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device [CD-ROM drive] LG CD-ROM CRD-8522B עשיתי עדכון לדרייבר דרך מערכת ההפעלה (xp pro) אך ללא הועיל האם זה סימן שהגיע זמן להאזין לקול הקידמה או שיש דרך בה אני יכול למשוך איתו עוד קצת
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המפרט של המחשב מפורט מימין. מבחינת התוכנה: וינדאוס XP SP2. רצות ברקע: אימיול תוכנת הכרטיס מסך של ATI EasyTune של GB ואינטרנט אקספלורר 7.0 פתוח (טאב אחד) סה"כ זכרון פנימי בשימוש (על פי הTask manager) הוא 420 מגה בייט (מתוך ג'יגה זיכרון). פנוי יש כ420 מגה בייט 1. למה פנוי יש לי רק כ420 מגה בייט ולא כ580 (השלמה ל1 ג'יגה)? 2. האם המערכת תופסת יותר מידי זכרון פנימי?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני מחפש את העצה כי אני כבר נואש! יש לי מחשב שעל פניו היה אמור להיות מכונת עבודה. (מתעסק באנימציה ווידאו) המפרט: מעבד - Q6600 לוח - GIGABYTE GA-P35-DS3P (מעודכן ביוס אחרון F6) זכרונות- Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5DHX 800MHZ X2 (שני סטיקים. 4 ג'יגה סה"כ) כרטיס מסך - 8600GT 3 הרדיסקים SATA לא ברייד מ. הפעלה - XP PRO 32 SP2 ידוע לי שמערכות הפעלה 32 BIT לא אידיאליות לעבודה עם 4 ג'יגה זכרון ובהחלט אני מתכנן בעתיד לעבור ל 64 BIT ואף גיליתי לאחרונה על אריזת הזכרונות שקניתי שכתוב שהזכרונות מהסדרה מתאימים למערכות הפעלה 64 BIT וCORSAIR לא ממליצה לשימוש ב32 BIT. למרות זאת אני עדיין לא משוכנע שזה קשור לבעיות המוגזמות שאני סובל מהם. המחשב אצלי כבר חודשיים. ומאז אלה א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ישמח אם למשהו יש פתרון לבעיה המוזרה הזאת גם ב- GRAW 2, CRYSIS , COD4 (מקוריים!) המחשב נתקע (קופא- תמונה קופאת עם לופ סאונד) בצורה ראנדומאלית לחלוטין- לפעמים תוך דקה לפעמים 40 דקות או יותר, המוזר הוא שזה קורה אך ורק במולטיפלייר ?!! סינגלפלייר אני יכול לשחק בלי בעיות עם הגדרות על מקסימום אז מה יכולה להיות הסיבה לכך שדווקא במולטי (אפילו עם הגדרות הכי נמכות) הוא נתקע ??!! - אני יודע שזה קורה בעיקר עקב התחממות - אבל שוב... סינגלפלייר עובד ללא בעיות, וגם כל 3D benchmark שעשיתי עבר ללא בעיות. מפרט asus p5w64 -ws pro(avg temp. 30-35) intel Q6600 2.4@3.0 (avg temp. 30-48) GEIL 1GB x3 DDR2 800 6400 BFG 8800GTX OC2 (fan:100% avg temp 58-68) PSU enermax 'libert…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כפי שרואים בתמונה, יש לי הגדרה של צבע או גופן שפשוט משחירה לי את הכתב ואת הרקע של הכתב , למישהו יש פיתרון? אם לא רואים, אז פשוט תתארו לעצמכם סט בחירות (כמו אחרי התקנה של משהו - התוכנה שואלת סמן פה בשביל להפעיל את זה וסמן שם בשביל לקרוא את זה), כאשר אתם לא רואים מה כתוב בבחירה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכבר אלחוטי ובחוברת ההוראות אומרים שצריך לחבר אותו ל יצאית USB PORT ראיתי שמאחורי המחשב יש יצאית USB ומעליה ציור מן איור, האם לשם צריך לחבר? עוד אומרים שאסור לחבר ליציאת USB HUB מה זה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר את מארז הזה ואיך מישמשים בוא.?? איך מחברים אותו ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v6000a.htm
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי לאחרונה את הכרטיס מסך שלי [5770] בגלל בעיות ואני רוצה להמשיך להשתמש במחשב. איך אני מחברת את הספק ללוח אם שיפעיל את הכרטיס מסך או לא יודעת, או שאני צריכה פשוט להפעיל כרגיל? אם אפשר בבקשה לענות במהירות, זה דיי סבל לעבור ממחשב חדש וטוב למחשב יישן ואיטי DX בתודה, הילה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אוקיי, אז הבעיה שלי מתחלק לשתי בעיות שאני לא בטוח אם הן קשורות אחת לשניה... המחשב יחסית חדש, (קצת יותר מחודש) ובשבוע האחרון הוא נתקע. מדובר בלוח אם של גיגהבייט, k8ns-9 (בלי מאוורר על הצ'יפסט), מעבד AMD64 3200+ בעיה 1: אחרי עבודה במשך זמן מסויים (כמה שעות, ולאחרונה אפילו כמה דקות) המחשב נתקע. המחשב משמש במיוחד לגלישה באינטרנט והרצת סרטים, אין שם איזה משחק כבד מדי.. הלוח לא נותן אינדיקציה לגבי טמפרטורה של הצ'יפסט, אבל אני נוגע ומרגיש שהוא חם. גם הכרטיס מסך הוא בלי מאוור ויחסית חם, אבל פחות. (nvidia geforce 6200). בעיה2: אחרי שהמחשב נתקע, הוא לא נדלק. זאת אומרת הוא נדלק, אבל המסך לא נדלק איתו, כלומר המסך לא מקבל נתונים מהמחשב. המחשב נדלק רק אחרי שאני עושה רסט לביוס. לאחרונה …
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 סטיקים של 256mb ddr 400....עכשיו מה שרציתי לשאול עם אני יחליף שתי סטיקים שלי בשניים של 512 ddr 400 הם יעבדו ביחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי קניתי מארז דיסקים חיצוני כדי לחבר דיסקים 3.5 ide בusb למחשב שלי שאין לו חיבורי ide בלוח למארז יש ספק כוח משלו. כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזוהה ועובד אבל מבצע כל פעם ניתוק וחיבור מחדש. בניתוק וחיבור מחדש הכוונה שהוא נעלם מהכוננים ב"מחשב שלי" וכל פעולת קריאה/כתיבה אליו נעצרת בשגיאה. רגע אחרי זה הוא מזוהה מחדש כאילו חיברתי אותו באותו רגע (קופץ החלון האוטומטי בוינדוס ושומעים קולות ניתוק וחיבור) זה קורה בעיקר כשאני כותב לדיסק וכמעט באופן מיידי. החלפתי כונן ide/כבל usb/חיברתי לפורט usb אחר. גם עדכנתי את הוינדוס והדרייברים ללוח וusb. לא היה כל שינוי. אם אני מחבר את המארז למחשב הנייד שלי, הכל עובד תקין. המחשב הנייח: לוח אם:gigabyte z97x-gaming 5 מערכת הפעלה: windows 7 64b…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצורב שלי (המפרט מימין) משום מה החליט להשתגע! יום אחד הדלקתי את המחשב הנורית שלו נדלקה וסירבה להכבות במשך פרק זמן ממושך יחסית (כ25 שניות) ולאחר מכן היא החלה להבהב (כאילו הוא מנסה לזהות דיסק) מאז זה ככב ניסיתי ריסטים כיבוי וניתוק ולאחר מכן חיבור של הצורב פיזית עידכנתי קושחה הוא עבד בסדר אבל ברגע שכיביתי את המחשב והפעלתי אותו שוב התחילה הבעיה מחדש כאשר אני מכניס לתוכו דיסק לא שומעים רעשי מנוע והדיסק נשאר בדיוק באותה זווית שבה הוא הוכנס הסיפור הזה כמובן מאט לי את המחשב משום שהצורב שולח אליו שהוא מנסה לזהות דיסק... מישהו יודע איך לפתור את זה או מה הבעיה? תודה איגור
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש ברשותי 4 סטיקים של OCZ REAPER 800MHZ 1GB ומערכת הפעלה ויסטה 64 ביט כאשר אני מתקין את כל ארבעת הסטיקים הכל נחמד ויפה אך המחשב כעבור זמן מה או כאשר הוא במאמץ הוא קורס (המחשב נתקע מסכים כחולים וכו') בדקתי כל סטיק זיכרון עם תוכנות בדיקה כגון Memtest וכולם תקינים כאשר אני מחבר רק שני סטיקים כלומר 2GB המחשב עובד מצויין בלי נפילות. לפי היצרן לא אמורה להיות בעיית תאימות של הזיכרון עם הלוח שכן יש לי Striker Extrem. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?? :s05:
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התקנתי את הwindows7 שלי כרגע, וככל הנראה לא הגדרתי נכון את אחד הדיסקים(של 755 גיגה), והוא לא מופיע על המחשב. כרגע מופיע לי רק דיסק אחד של Local Disk(C:) שבו יש 175 גיגה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שזה מה שצריך לעשות: "קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>ניהול דיסקים, קליק ימני על כל כונן שעליו כתוב לא מאותחל, ולאתחל/ליצור מחיצה חדשה." האם זה נכון? ואיך בדיוק עושים את זה? והאם יש דרך אחרת לעשות זאת? עריכה: חשוב לציין שאין לי כלום על הדיסקים, ושזוהי ההרצה הראשונה שלי של המחשב הזה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לאחר שינוי הגדרות הביוס ל By SPD, עם מעבד שרץ על 166x11 וזכרון שרץ על 200, עם העליה של חלונות אני מקבל חלונות כחולים, כמו כן תופעות מוזרות גם במצב בטוח. לאחר שינוי באס הזכרון ל166 (333), הכל רץ כרגיל. אני אובד עיצות!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
OMG, yesterday i turned off my comp thru the start shut down thingy... like i normally do.. today i turned it on to see the blue screen of lamers =[ kernel something and then it wrote something about physical dump memory..., then i tried to reboot to see if it's going on like it and it did.. so i changed my fsb that was on 148 working with not much hassle (50c under load) back to 133 fsb rebooted and i had 2 options, one was delete all restore files (something like that) and other was continue with windows load... i picked the first one cuz i went with windows load the other time and it scanned my comp and finy no problems so whati want to know is what the **…
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן, אחרי ניתוח של קבצי DUMP שנוצרו לי בעקבות הרבה ריסוטים ומסכים כחולים, יתכן ואני אצטרך לשדרג את גרסת ה- BIOS שלי. איך אני יודע אם ה- BIOS שלי בגרסה מעודכנת או שאני צריך לעדכן אותו?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אם אני מחליף את מערכת הקבצים שלי מWIN32 ל NTFS ....עבור מערכת ההפעלה XP איזה יתרון יש לזה - כי כרגע החשב עובד מצויין! האפ זה משפיע על המהירות? על המקום הפנוי בדיסק? יש דברים שצריך לקחת בחשבון/להיזהר מהם ליפני? תודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קיבלתי מסך כחול ב XP. הרצתי בדיקה עם memtest וקיבלתי error. העניין הוא שהתקלה מתקבלת כל הזמן באותה נקודה בדיוק, כתוב במסך הבדיקה של memtest באחת העמודות - 1950.5MB כאשר הדפוס הנבדק הוא משהו כמו fefefefe. כמובן, הבאתי את הזכרונות ל KSP, הם בדקו, הריצו אפילו כמה לולאות ב memtest ונאדה, כלום, הזכרונות תקינים. אצלי, הורדתי את הזכרונות, ושמתי את הישנים שלי ואין שום בעיה, מכאן, שאין בעיה בבורד. כעת יש לי כמה שאלות: את הזכרונות (שני מודולים של 1G של קינגסטון) אני שם עם עוד שני מודולים אחרים (2 של 256MB של הייניקס). כל הזכרונות הם CL3 DDR400 האם יכול להיות שכאן הבעיה, האם זה אפשרי בכלל שזכרונות שלא מאותו יצרן יהוו בעיה למערכת? יכול להיות שהזכרונות החדשים לא תואמים לב…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי ניקיון פיזי למחשב מאבק פירקתי את המעבד מרחתי עליו משחה טרמית והחזרתי חזרה,ניקיתי מאווררים והכל היה בסדר אחרי שהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב לקח לו בערך דקה וחצי להגיע לטעינה של הוינדוס. בטעינה הוא עשה בערך יותר מ50 קווים ואחריה עוד שתי דקות עד שעלה הכל. חשוב לציין שאחרי שהכל עולה המחשב עובד רגיל ולא לאט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ; אבל אין לי קליטת WIFI בחדר. הדבר מעיק, כי כל פעם שאני רוצה לעבוד עם הלפטופ באינטרנט, אני צריך ללכת לחלק בבית שבו כן יש WIFI. רציתי לשאול האם יש דרך להתקין ראוטר שיתחבר למחשב בחדר דרך USB (לא ישירות למודם), ויפיץ את הWIFI לחדר? ז"א, פשוט ישמש כאנטנת WIFI, בלי להתערב ישירות בחיבור של המחשב למודם (כי ראוטרים עושים בעיות עם הפורטים ומסבכים כל בעייה באינטרנט פי 2- אז אני מעדיף להמנע מהם, אם אפשר). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיביתי אותו והדלקתי, קיבלתי מסך שחור. כיביתי, ניתקתי את כל הכבלים, לחצתי קצת על הכפתור של ההדלקה ואז חיברתי שוב הכל והדלקתי, הפעם הכל עבד טוב. הבעיה היא שהדלקתי אותו הבוקר והוא שוב עושה לי את זה, רק שעכשיו לא עזר מה שעשיתי. מה אני עושה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב רושם לי BOOT FAILURE כשאני מפעיל אותו משום מה הדיסק הקשיח שלי אינו מופיע באף הגדרה ב BIOS, מה אני צריך לעשות? נ.ב. אני בספק גדול שהדיסק הקשיח אינו מחובר, למה לא נגעו ולא פתחו את המארז אף פעם, המחשב חדש יחסית.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס רשת של לינקסיס wusb54gc ver.3 המערכת היא win 7 64bit התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה שבאה איתו ומה שקורה זה שיש חיבור לראוטר אבל אין חיבור לאינטרנט ניסיתי דרייברים חדשים וכלום .מחקתי את האנטיוירוס/firewall/התוכנה שבאה איתו וכלום ..יש חיבור מצויין לראוטר אבל אין גישה לאינטרנט ...האם למישהו כאן יש איזשהו רעיון יצירתי מה אני עושה במצב שכזה ... נ"ב בדקתי את המחשב עם כרטיס רשת מובנה והוא עובד מעולה ..הבעיה היא רק עם הנ"ל תודה לכולם כל טיפ יעזור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך...
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-