תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום. שיחקתי וורקראפט 3 וכאשר יצאתי ראיתי ליד השעון הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי שלי נמוך מדי. כבר ראיתי כמה נושאים שקשורים לזיכרון וירטואלי ועשיתי חיפוש אבל אני לא יודע למה ,כל הניסיות שעשיתי (בהתחלה כתבתי "זיכרון וירטואלי" אחר כך "זיכרון ווירטואלי" , זיכורן ויירטואלי" לא עזרו , אפילו כאשר כתבתי virtual memory לא ניתנו לי תוצאות , יכול להיות שזה בגלל הבעיה שהיתה אתמול? קיבלתי רק נושא אחד שבו מישהו התחיל לדבר על זיכורן ווירטואלי אבל מהר הוא נהפך להיות נושאר שמדבר על SYMANTEC. השאלה שלי היא איך אני מסדר את הזיכרון הוירטואלי , יש לי WIN XP עם 128 מגה (עוד מעט אני מקבל עוד 128 מגה) . בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון הוירטואלי? איך אני עושה את זה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
נסעתי לשבוע והשארתי את מטען המחשב הנייד בדירה, האם ניתן להטעין דרך המטען של הפלאפון? דגם מחשב: zenbook ASUS מטען: Type C
-
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי עובד עם 2 HD אחד SATA שעליו יש את מערכת ההפעלה ואחד IDE של DATA. הוצאתי את הלוח אם-מעבד-זכרון-כרטיס מסך וחיברתי למחשב של חבר, שהיה לו HD אחד ATA עם מערכת הפעלה עליו. המחשב כל הזמן קרס שניה אחרי שראו את המסך של ווינדוס מתחיל לטעון... הביוס זיהה את הHD וההגדרות היו נכונות. בסוף שמנו HD ישן של 10GB שעליו יש מערכת הפעלה ואת הHD והכל היה בסדר... כשהחזרתי את החלקים שלי למחשב שלי עם 2 הHD שלי... שוב אותה בעיה כמעט... עכשיו המחשב נתקע כשהוא מחפש BOOT דרך הHD, וכותב או error loading operating system, או disk boot failure. הפעם אין לי HD נוסף ואני בכלל לא רוצה לחבר עוד אחד... רק שזה יעבוד כמו מקודם SATA עם ווינדוס וATA של DATA. בבקשה תעזרו לי מהר אני תקוע פה בלי המחשב הרא…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG 796FD שבימים האחרונים הופיע אצלו הבהובים מהירים שדומים קצת להבהובים שמייצרים פלאפונים סלולרים בדקתי את המסך אצל חבר והוא עבד יופי איך אני יכול לבדוק אם זה תוכנה או חומרה ומה התקלה הנפוצה למקרה זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נהיה איטי בטירוף,כל העתקה או ביצוע של כתיבה לדיסק הקשיח נהיה תהליך איטי. איך אני בודק ביצועי דיסק קשיח? אולי הלוח אם שלי לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הbootup של הלוח אם, זה מה יש לי לוח אם של גיגה בייט g31 ויש לי 4gb זכרון היה איזה בעיה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא נתקע אחרי שהוא בודק את הזכרון ואמור לזהות את הide וההארדיסקים הוא פשוט נתקע לפני הזיהוי של ה ide עכשיו הוצאתי סטיק אחד של זכרון ואז הוא נדלק ועבד לי קצת לאחר מכן לא עבד בכלל גם לא עם סטיק אחד. החלפתי ללוח אם msi p35 neo2 ועכשיו גם הוא נתקע על המסך של הכניסה לביוס או לעלות רגיל ולא מגיב למקלדת. יש גם נורות לד שנותנות אינדיקציה של בעיות כרגע זה תקוע על אדום-ירוק-אדום-ירוק ניסיתי גם פה לחבר רק סטיק אחד וניסיתי לנתק הארדיסק, כונן, חיבורי usb וכד.. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי אשמח אם תוכלי לעזור לי כשאני לוחץ על כונן מסויים, C;D וכו.. הכונן לא נפתח, ונפתח לי חלון SEARCH. מסתבר שאני לוחץ קליק ימני על הכונן פונקציית OPEN היא הפונקציה השנייה והראשונה היא SEARCH ולכן זה קורה. השאלה היא איך אני מחזיר את המצב למצב רגיל: כך שאלחץ על הכונן הוא ישר ייפתח ( ולא אצטרך ללחוץ קליק ימני על הכונן ורק אז לבחור OPEN.)
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מסכים עם חיבור DVI וכרטיס מסך: GTX 960 EVGA. לכרטיס יש רק חיבור אחד של DVI אז קניתי כבל מKSP שמעביר DP ל-DVI. הכבל: http://ksp.co.il/?uin=16490 הבעיה שהמסך לפעמים מציג תמונה ולפעמים הווינדוס בכלל לא מזהה אותו. הבעיה הייתה גם כשהיה לי ווינדוס 7 וגם עכשיו כשיש לי ווינדוס 10. יש למישהו הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים היו לי בעיות עם הווינדאוס ושיחקתי קצת עם ההגדרות והוא שינה כמה דברים. מאז המסך של הלפטופ לא עובד. חיברתי עם HDMI לטלוויזיה ורואים הכל טוב והמחשב עובד נהדר. לפעמים אחרי שאני משחק קצת ומשאיר אותו זמן מחובר ואני משחק עם החיבורי מקרן, אני כן מצליח להפעיל את המסך והוא מראה תמונה על שניהם. פעם אחת אפילו ניתקתי ועשיתי ריסטרט והכל עבד יפה עד פעם אחרי שכיביתי את המחשב. זאת כנראה לא בעיה של חיבורים, לפי דעתי זה משהו תוכנתי שיוצר את הבעיה והוא לא מזהה את המסך רוב הזמן. המחשב הוא HP PAVILLION DV6000. תודה..
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מנסה לחפש עדכונים וזה מחפש שעות ולא מוצא כלום ניסיתי גם לשדרג לווינדוס 10 דרך תוכנה של מיקרוסופט זה עשה את כל התהליך הוריד את הווינדוס הכול ובסוף מחפש עידכונים חח מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אפשר ללחוץ F1 ולהמשיך הכל כרגיל. בנוסף, הווינדוז מזהה את המעבד כ: Pentium 4® CPU 3.00GHz 2.99GHz ולפני שזה קרה הוא זוהה אותו כך: Pentium 4® CPU 3.00GHz 3.01GHz מה זה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' של דל, דגם dell p2214h ולאחרונה שמתי לב שיש מריחות במסך, אין לי מושג איך זה קרה ואשמח לעזרתכם לגבי איך ניתן לתקן את זה. שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא סידר את זה. אני מצרף כאן צילום מסך של הבעיה, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קיבלתי מאמזון ssd של crucial שנארז שלא באריזה המקורית לצורך משלוח (אשמתי. בחרתי כך בהזמנה) אני מבין שהמספר הסיריאלי לצורך שימוש בתוכנות שונות כמו שכפול הדיסק היה על הקופסה המקורית איך אני משיג אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז הייתי בטוח שזה יהיה הרבה יותר פשוט אבל זה לא... אני צריך להעביר חומר מהPC ללאפטופ. הייתי בטוח שאני יחבר אותם עם USB ויופיע לי איזה כונן נייד או משהו כזה, אבל זה לא קרה! למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים הכרטיס מסך שלי Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB נפגם. הכרטיס נשלח לתיקון, ואחד חדש הגיע במקומו . לאחר הרכבת החדש, איני מצליח להפעיל משחקים חדשים בכלל. דוגמאות למשחקים כאלו הם Fifa 2005 , NFS:U2 , Tony Hawk Underground 2 . חשוב לצין שלפני שהכרטיס נשלח לתיקון הוא פעל פיקס . הבעיה היא אינה בעית תוכנה, נושא התוכנה נבדק כבר מכל הכיוונים . קשה לי להאמין שהבעיה בכרטיס, כי לפעמים המשחקים עולים , ונתקעים באמצע המשחק עצמו, זה לא שהם תמיד נתקעים ולא עולים בכלל, למרות שכרגע הם באמת לא עולים בכלל . ניסיתי להשתמש הן בדריברים של Omega והן בדריברים של ATI . המפרט שלי הוא : CPU : Mainboard : Memory : טמפרטורות במצב מנוחה : Board - 39 C CPU - 44 C …
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום! היום פירמטתי מחשב של חבר בכדי להתקין 8.1. המחשב עלה, הכל טוב ויפה עד שלאחר מספר דקות של שימוש המסך משחיר (משמיע צליל ניתוק אך לא משמיע צליל חיבור מיד כמו שקןרה בד"כ) ומאז הוא נשאר מסך שחור. חשבתי אולי זה דרייברים אבל כשאני בא להתקין את הדרייבר מדיסק ההתקנה שבא עם הכרטיס אז זה פשוט תוקע את הווינדוס או לא יודע מה זה עושה ושוב משחיר את המסך אך כעת אני יכול לראות את מצביע העכבר אך שום דבר אחר. כשאני עושה ריסטרט למחשב זה מראה את הלוגו (ארבעה ריבועים) ולאחר מכן ישר משחיר ושוב רואים את המצביע של העכבר בלבד. **כשהמקרה הראשון קורה לי, אני מחבר את הכבל לכרטיס מסך המובנה ואז כמובן שהמסך עולה אך אני לא יכול לבצע כלום (פתיחת תיקיות, אינטרנט וכו').*** כרטיס מסך:gainward geforce 2…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נקתלתי בבעיה בדיסק הקשיח והוא כרגע לא פועל, קניתי דיסק קשיח חדש, ועלתה אצלי השאלה מדוע נגרמה הבעיה? הירהרתי לעצמי וזכרתי שפעם שמעתי כי לא כדאי להציב מאורר קרוב למשב היות ויש לו סליל אלקטרומגנטי. לצערי בשנה האחרונה לא הייתה לי ברירה מכיוון שבלי להציב מאורר ביתיגדול לצידו של המארז המחשב היה מצפצף ומתכבה. האם לדעתכם יש בידיו של מאורר לפגוע בדיסק קשיח ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שכרטיס הקול שלי נשרף, לכן רציתי לדעת איך אפשר לבדוק בוודאות שהוא אכן נשרף. דגם כרטיס הקול הוא: ALC1200 הכרטיס מובנה, על לוח: P5Q של ASUS. ואם הוא באמת נשרף כמו שאני חושב , איפה אני יכול למצוא כרטיס קול בסביבות ה 50 - 150 פחות או יותר, משהו ברמה של ה - ALC1200.. תודה ויום טוב..
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: 2048738050LOC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz) Disk Drive Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive WDC WD1600JD-00HBB0 ATA Device (149 GB, IDE) Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device GIGABYTE Video Adapter ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 המחשב ממש מרעיש כשהוא עובד עם סידירום בפנים... אבל גם בלי הוא ממש מרעיש.. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? איך? והכי חשוב! מה הפתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הלוח הזה - GA-8N 775 ציפסט NF4 של GIGABYTE תומך במעבד INTEL 805 דו ליבתי?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חברים יש לי אולפן הקלטות שהוא עובד על כרטיס קול מקצועי של FIRIEWIRE הכרטיס הקודם שלי נשרף אז הזמנתי כרטיס זמני באינטרנט ואני לא מצליח להתקין אותו הכרטיס שלי הוא מסוג כזה http://www.gadgetsdealer.com/product68285.html אז אם מישהו יוכל לעזור לי להתקין אותו או לשלוח לי דרייבר לווינדוס 7 64 BIT אני ממש אשמח ויודה לו מאוד up358.s-i-z.co.il/up1/of2lmntcdj3i.png להוריד את המקו (-)
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה לי, אתמול ניסית להתקין דרייברים של המסך עצמו, ואז הדרייברים של ATI התחילו להשתגע, ניסיתי להוריד ולהתקין שוב, והם אומרים לי להתקין "WITH A STANDART VGA ADAPTER", הורדתי את הדרייברים של המסך, וגם של הכרטיס מסך, ניסיתי הכל, אפילו התקנתי את ה RIVA TNT2 שלי בשביל לעשות REMOVE ולהתקין מחדש - אבל כלום - ה R9100 שלי מתעקש להישאר עם 8BIT, המוזר הוא שגם שאני עושה INSTALL FROM FILE, בקובץ האחרון הוא אומר שיש שגיאה, ושאני עושה ADD HARDWARE הוא רושם לי "THERE WAS A PROBLEM INSTALLING THIS DEVICE", זה כאילו אין שום אופציה להחזיר את הכרטיס מסך לקדמותו! שאני עושה מאפייני תצוגה ב ADAPTER הוא רושם לי UNKNOWN על הכל, ובמסך הוא רושם לי USING HARDWARE SETTINGS.... איך א…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחשב לא עולה אחרי שהדלקתי אותו בלי הסוללה.. המסך נראה פשוט שחור. בדקתי את החיבורים של המסך והם תקינים, המסך תקין (חברתי למחשב אחר והוא עובד) הלוח הוא D850GB של אינטל. המחשב לא משמיע שום קול או ציפצוף
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מסך LCD. חיברתי אותו עם DVI והוא עבד עד חלון הטעינה של WINDOWS ואז המסך נעשה שחור.. אז חיברתי אותו בחיבור רגיל והוא כן עבד. ניסיתי שוב DVI ועדיין כלום ואז חיברתי את שני החיבורים בו זמנית. המסך עבד והוא הראה לי שהוא עובד על חיבור ה DVI. אז ניתקתי את החיבור הרגיל עשיתי ריסט והכל עבד. ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב המסך עובד עד לנקודה שWINDOWS טוען, אז המסך נעשה שחור ואחרי דקה המחשב עושה ריסט ועולה כרגיל(כשהוא עושה ריסט הארד דיסק עושה צא'ק צא'ק). עכשיו כל פעם ש WINDOWS עולה ככה הוא כותב לי שהיתה שגיאה רציתי וכשאני לוחץ על more details הוא כותב שזה קשור ל display drivers. כרטיס המסך שלי הוא radeon 9600 pro. ניסיתי שלושה דרייברים שונים וכולם נותנים לי את אותה הב…
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-